Written by AbangNara | November 10th, 2009

tam spider kahwin

Pergh. Cun melecun bini Tam Spider nie. Apa rahsia abang Tam kita mengorat dapat bini cun macam nie? Kena pergi belajar nie. Mesti ngorat style pegang gitar sambil nyanyi lagu “Relaku Pujuk”. Confirm cair si Aida bila dengar suara serak-serak basah Tam Spider.

Lagi gambar sekitar majlis perkahwinan Tam Spider dan Aida Mustafa dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Mstar.

P.S: Skang nie time kerja kami layan dengar lagu MP3 dengan guna XPAX Blackberry Curve 8520. Kualiti bunyi dia memang superb. Terasa macam ada speaker Altec Lansing plak kat opis. Berminat nak beli? Gi ushar kat http://xpax.com.my/blackberry.

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

267 responses to (GAMBAR)Perkahwinan Tam Spider Dan Aida

  1. yanz says:

    bini dia tinggi sikit kan…tapi takper rezeki lebih

    0
    0
    • [email protected] says:

      kalo mcm aku yang tinggi ni susah cket ler nak cari bini yang tinggi dari aku… hbis nak kira murah rezeki mcm maner 2

      0
      0
  2. [email protected] says:

    lawa2

    0
    0
    • blackberry00 says:

      tinggi bini dye ni cam dynas mokhtar…

      0
      0
      • [email protected] says:

        berapa tinggi dia 2

        0
        0
        • blackberry00 says:

          krg pasti lah plak…
          yg aku tau, lebih tinggi dari laki2 dorg…

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhu susah ler nak tau mcm 2… ko p le tanya DINAZ ko

          0
          0
        • gua bua says:

          xpe kalo bini dia tiggi pn..
          tam pn ade kelebihan jugak “panjang”

          0
          0
        • tam says:

          yeke

          0
          0
  3. blackberry00 says:

    congrates to both of you…. so sweet!!

    0
    0
    • [email protected] says:

      semoga dapat baby cepat2 n arap kekal sampai ke akhir hayat

      0
      0
      • blackberry00 says:

        baby ne nnt msti lawa…
        bestnyerr…

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhu… nant baby dia letak nama utraman batman super man …. heheh

          0
          0
  4. [email protected] says:

    aries ammy annnn mawy poco2 x nak layan yng ni ker

    0
    0
    • ammey says:

      ader ni..
      lmbt kit,ko cm anytime fre ja…
      hehe

      0
      0
      • [email protected] says:

        aku memang free je.. dari kol 830 hingga kol 6… dah 5 bulan aku makan gaji buta ni

        0
        0
        • ammey says:

          loh awat lagu 2,syok la ko
          jnji ckup bln masyuk…………..

          0
          0
        • blackberry00 says:

          bestlah ngko mkn gaji buta…
          kerja kat mana 2…
          aku nak apply arr…

          0
          0
        • [email protected] says:

          tau xper… lantah dia le x nak bagi aku kejer kan… heheh

          0
          0
        • blackberry00 says:

          bestlah ngko..
          leh layan BN…
          aku ni jap lagi nak g mtg..kol 10am
          paper work x siap lagi nih…

          0
          0
        • [email protected] says:

          habis 2 ko buat pper projek kat BN pulak

          0
          0
  5. ammey says:

    cun nye..
    tgi bini dye.myb pkai ksut tgi sma kot

    0
    0
    • [email protected] says:

      pesal baru masuk cni… lama aku tunggu kekawan… tp cun betol bini dia… xtau le cun dia sebab pakai mekup tau x

      0
      0
      • ammey says:

        meme cun la..mekup wt dye lg cun
        perfect!

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhu tp xleh kalahkan pelakon yang palinga aku minat MAYA n Rozita heheh

          0
          0
        • blackberry00 says:

          yup… d very talented actress….

          0
          0
        • [email protected] says:

          ko pun minat dorang 2 orang ni jugak ker

          0
          0
  6. julya215 says:

    so sweet…ak minat gler tam ni….
    huhuhuhuhu

    0
    0
  7. minah nomad says:

    xla..tu msti wife dia lg tgi tu..if xpakai kasut tgi msti tgi den him jgk..nway..cun nye wife dia~

    ssh nk jd org ter’awal komen here..hihi

    0
    0
  8. ammey says:

    out dlu g metin da..
    bosan

    0
    0
    • [email protected] says:

      ok …. bubye

      0
      0
      • blackberry00 says:

        roger n out jap…
        wat keje ckt..
        abes mtg, msk lagi BN nih..

        0
        0
        • [email protected] says:

          ok nant aku tunggu ko kat cini

          0
          0
  9. pinkypanthers says:

    tam yg pendek..
    atau bini dia yg terlebih tgi ni…
    pe2 pun tahniah…
    hahaha…
    x tahan mlm nk jadi tiger la plak…

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhu… bukan setakat 2 dia boleh jadi… orng dah ader pengalaman kan…. gajah kuda pinkypanthers pun dia leh jadi

      0
      0
      • pinkypanthers says:

        hahahah….
        biar le dia…
        dh lama mnduda pun….
        yg penting dh sah…

        0
        0
        • [email protected] says:

          2 le pasal… dah lama x bayar bil air…. xkan nak bayar sendiri jer…. jadi kener le bayar kat SYABAS sekarang Syarikat Abang BAyar Air Setiaphari

          0
          0
  10. singgahsaje says:

    mcm baizura kahar

    0
    0
    • iss_mee says:

      aku plak tgk cam Nita Zahid la….whatever, semoga bahgia, kekal ke akhir hayat…..

      0
      0
      • [email protected] says:

        biar le mcm siape pun… janji dia cun

        0
        0
  11. aRieS ApRiL says:

    CONGRATZ………….

    0
    0
    • [email protected] says:

      hiii baru sampai ker…. naik keter api ker

      0
      0
      • aRieS ApRiL says:

        xda ketapi…
        bskal pn x leh kayuh….
        :-)

        0
        0
        • [email protected] says:

          cirik ek… dah melimpah2 ek… huhu

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          hehehehe…lbih krng la…
          :-)

          ko ni pet..bt mlu aries ja….

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhu… nak malu aper semua orang mengalami nyer… ader yang xsempat bukak seluar pun,,, ader cter mnerik mengenai ni,,,

          dulu kat sekolah lama aku SEK MEN KEB KAMIL ader sinor kau tme ambik exam dia ter cirik dalam dewan exam… ari pertama exam… exam SPM 2…. ari seterusnya dia x p… terus xambik exam… yang penting dia pepuan….

          tp sekarang denngar cter dia dah jadi peguam… heheh

          sejarah cirik dalam exam

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          x ambil exam…
          pas tu dia ambl kat na?

          0
          0
        • [email protected] says:

          x tau le dia mungkin dia ambik tahun depan 2 tau dia ambik kat sekolah swasta kot… anak DATO’ minah 2

          0
          0
  12. kak nara says:

    salam semua! berita terbaru gathering, kena tukar tarikh daa. nnt kaknara kuarkan poll utk tarikh2 pilihan. samada awal december atau awal januari..

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      td aries p toilet pas akak hntr msj…
      ni bru klaur..xsmpt bgtau dia orng….
      :-)

      rs 2 jan ok gak akak…

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhu… kakak nara nak promok habis2 2… nak bagi laku dia punya blog… nant suruh dia buat iklan kant serat kabar

        0
        0
        • aRieS ApRiL says:

          xda mknnya…
          actually…
          kita orng dh plan lma dah…
          just xda ksmptan nk bt ja…
          :-)

          0
          0
        • [email protected] says:

          o yeker… huhuhu… promok ler yang bagus2 ckert

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          ko x nk dtng ker our gath petra?

          0
          0
  13. Rin says:

    Nice to see.. white always classic n elegant

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      cam baizura kahar kan?
      enth2x kaum krbat baizura…

      0
      0
      • [email protected] says:

        mulut dia jer lain cket,,, bentuk muka sama

        0
        0
        • aRieS ApRiL says:

          pet…
          ko ushar abis mlut dia ya?
          :-)

          0
          0
        • [email protected] says:

          aries bila ni,,,,,,,,solan ko tadii (ko x nk dtng ker our gath petra?) n kat ner

          0
          0
        • [email protected] says:

          mulut dia comel… tam mesti minat kat mulut dia

          0
          0
  14. pinkypanthers says:

    kesian kat bini stiap kali nk amek gmbar kena ar sengetkn bdn sikit…
    sbb x nk nmpk sgt yg tam ni pendek…

    0
    0
    • [email protected] says:

      nak buat mcm mana…. dah dia minat orang tinggi… tp nak kiss susah cket ler

      0
      0
      • pinkypanthers says:

        lama2 minah 2 sakit pinggang di buatnya asyik bongkok jerk time hubby nk cium dahi…
        hehehe….

        0
        0
        • [email protected] says:

          HUHUHU… ko mcm biasa jer ni

          0
          0
        • ammey says:

          hye akak..

          0
          0
      • aRieS ApRiL says:

        orng tua2x kta rzki murah….

        0
        0
        • pinkypanthers says:

          aku dh kawin ar pet….

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          hai ammey…..

          0
          0
        • [email protected] says:

          2 ler aku cakap pengalaman ko 2

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          aries x g….
          nnt nk cri laki pndek lah….

          0
          0
        • [email protected] says:

          kawan aku ramai yang pendek… hehehe….. 160 cm nak ker… heheh

          0
          0
  15. [email protected] says:

    ARIES KO MASUK TANDAS LAGI KER… SEMALAM KO MKN APER NI

    0
    0
    • pinkypanthers says:

      nape aries?

      0
      0
      • [email protected] says:

        tengah chat gan aku kat emil

        0
        0
        • [email protected] says:

          aku teruk siket nant kener jumper DR… banyak lak duit melayang….

          0
          0
    • aRieS ApRiL says:

      sea food tomyam…
      xda lah…
      lyn YM…
      mmber rmai sngt kat situ…
      bt keja offc g…

      0
      0
      • [email protected] says:

        sea food tomyam…. jangan le makan sea food aku xleh makn ler… nant gatal2

        0
        0
        • aRieS ApRiL says:

          aries pn sma gak…
          elergic..
          tp blsh gak…
          dh tringn…
          :-)

          0
          0
        • ammey says:

          tomyam pn my fav.
          kt umh xpnh xda tomyam pya paste
          huhu adk brdik siam

          0
          0
        • [email protected] says:

          aku teruk siket nant kener jumper DR… banyak lak duit melayang….

          0
          0
  16. pinkypanthers says:

    k ar out jap nk masak ni….
    lau rajin kang masuk lg….

    0
    0
    • ammey says:

      msk pe akk
      k bye,t ink lg taw..

      0
      0
      • [email protected] says:

        KO MESTI NAK MAKN FREE KAN 2 YANG TANYA MASAK APER KAN

        0
        0
        • ammey says:

          xde la.aku nk ambk idea kak pink wt mkn tgh ari jp g..
          suma lauk aku dh mkn kt kdai 2,cemiuh gk
          huu………

          0
          0
    • aRieS ApRiL says:

      kak pink….
      awl g la nk msk….

      0
      0
      • [email protected] says:

        dia kalo nak masak kener p buat sendiri semua… kalo nak masak ikan kener p laut dulu.. kalo masak ayam kene ram kan telur dulu// 2 kener buat awal 2

        0
        0
        • aRieS ApRiL says:

          klau cam tu…
          x mkn la laki dia pet….

          0
          0
        • [email protected] says:

          nant dia p MD jer…. kak pink sebenarnyer MALAS kot,,, entah2 dia p tdor 2

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          pndai la ko…
          kak pink rajin tau..
          bln pose ari tu…siap niaga psr rmdhn g….

          0
          0
        • [email protected] says:

          BULAN RAMADAN 2 DIA nak cari duit raya 2 yang dia niaga… sory kak pink gurau2 jer

          0
          0
  17. [email protected] says:

    SEMUA YANG ADER KAT CNI…..

    AKU NAK BETUL KAN SALAH FAHAM….

    AKU NI LELAKI LE… HUHUHUHU

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      hehehehhehe…
      thu…
      :-)

      0
      0
      • [email protected] says:

        tadi kan ko cakap aku pepuan… huhuhu laki tau… xtengk ker pic aku kat FS

        0
        0
    • ammey says:

      da owg kte ko gurl ker

      0
      0
      • [email protected] says:

        aries cakap aku pepuan/// huhuhu….

        kecian kat MAK CIK

        0
        0
        • ammey says:

          mkin cra ko kot..
          hehe
          npa ko xltak pic ko kt cni ba

          0
          0
        • [email protected] says:

          xboleh letak xtau sebab aper…..

          0
          0
        • ammey says:

          ala ltak la nk nengok..
          x ngorat aihhhh..

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          alah mak cik…
          jgn la mrh..
          misunderstanding ja

          0
          0
        • [email protected] says:

          susah kan kalo x kawain… bukan pepuan je family cari kan jodoh… aku pun kener mcm 2… famly kecoh nak jodoh kan

          0
          0
        • ammey says:

          ko pya umr dh desperate kot tuk kwin
          huhu

          0
          0
        • [email protected] says:

          muda lagi ler… baru 23….
          tp semua adik beradik kau kawin umur 21… xsempat habis stady dah kawin… aku jer lambat cket

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          heheheheh…
          aries bru settle…
          slmt x jdi…
          kakakakakakakakak

          0
          0
        • ammey says:

          ko neh owg perak ker…
          emm muda ag ko,tp 2a dr aku huhu

          0
          0
        • [email protected] says:

          susah kan…..
          kalo mak ayah pilihkan…
          aku asyik mengelak jer….
          2 malas nak balik KG 2…
          nant ader je yang dorang nak kenal kan

          0
          0
        • [email protected] says:

          MAk CIk orang kelantan le……

          nun jauh di PANTAI TMUR

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          bt cam aries…
          kta x nk….
          aries p sndr umah that guy…
          ckp ngan mak pak dia….

          pas tu ok…

          0
          0
        • [email protected] says:

          boleh ker buat mcm 2….
          mcm brutal jer

          0
          0
        • ammey says:

          berani la aries
          lma mna dh tnang

          0
          0
        • [email protected] says:

          minah yang ganas… kalo aku jadi laki 2 4 tahun xkuar rumah

          0
          0
        • ammey says:

          brni krna bnr..
          klu dh asa xleh p gan guy 2 wt pa kn
          bek ptus ja..

          0
          0
  18. aRieS ApRiL says:

    lapo la….

    0
    0
    • [email protected] says:

      nant p le makan

      0
      0
      • [email protected] says:

        aku ader kuih FLAT ko nak x

        0
        0
        • ammey says:

          kui flat cmna
          hehe aku xtaw,sja tya

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          sdp tu…yg colour pink ptih tu ker?

          0
          0
        • ammey says:

          kui lpis ke

          0
          0
        • [email protected] says:

          nama dia kuih LAPIS ker… lebih kurang le kot

          0
          0
        • [email protected] says:

          kuih yang warna merah n putih 2… aku xtau nama kuih 2… jadi aku panglil le kuih falt… sebab dia mcm umah flat

          0
          0
        • [email protected] says:

          pandai aries… heheh… tp aku punya WARNA merah bukan wrana pin…

          WARNA PINK kak PINK dari beli semua…

          jadi makcik 2 letak warna merah

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          aries dlu kcil2x pn pnggl kuih flat gak…
          skrng x lgi…

          0
          0
  19. aRieS ApRiL says:

    bleh aja pet…
    actually…
    dlu mira ikt ja pa kta mak bla dia pksa aries khwn…orng dtng msuk minang…mak trma…
    krna x nk lukakan ati mak…
    aries pn trma…
    last2x..bla aries tnya pndpt dia orng smua kat sni…
    dia orng srh aries bt cam tu.,..
    p jmpa fmly that guy…
    n trs trng…
    now..smua ok…aries ngan life aries sndri…
    same time aries jg slow talk ngan my mom…
    she can accept….

    0
    0
    • ammey says:

      sush gk kn klu fmly atur jdoh kta

      0
      0
    • [email protected] says:

      huhu…
      pepuan ok ler laki lain mcm cket….
      huhuhu

      tp sebenarnya aku takut ler nak kawin

      0
      0
      • aRieS ApRiL says:

        same wit me…
        tp lbh kpd x brsedia lah….

        0
        0
        • [email protected] says:

          takut kan,,, aku laki lagi susah… nak bagi makn kat anak orang susah 2.. hehe… nant kebulur lak anak orang

          0
          0
        • tOmEii says:

          dh tau tu keje la rjin2….
          dh byk duit br kawin….huhuhuhu
          xde menda nk ditkutkn la……..

          0
          0
      • tOmEii says:

        apa daa…..
        kwin pon tkut……
        aiyakkkkk……….
        ape y ko tkut…..????
        cam pelik je bunyiny….hahaahahahaha

        0
        0
      • ammey says:

        loh,,
        owg len sronok nk kwin ko tkut lak
        mst ko tkut x jpa owg yg sesoi gan ko

        0
        0
        • [email protected] says:

          susah ler,,, aku ni jenis yang subur… nanti kan dapat ank ramai2 xdapat jage elok2 dosa lak aku.. kekekeke
          alasan semata mata

          0
          0
        • tOmEii says:

          cmne ko tau ko sbur…..
          ko dh pnh bt ker….???????????????

          0
          0
        • [email protected] says:

          x penah lagi… aku p chek kat hospital ler
          DR cakap subur tahap DEWA

          0
          0
        • tOmEii says:

          hahaha…..
          xde mknany weh…..
          aq pon pi jmp doc check ksbrn doc ckp aq sbur tp smpi skrg aq xpregnt pon lg……..
          aiyakkkk………

          0
          0
        • tOmEii says:

          byk la ko…..
          xde mknany weh……
          hahahahaaha

          0
          0
        • [email protected] says:

          betui aper… huhuhu…
          nantkan dapat banyak2 ank mcm mana 2… aku muda lagi nant susah nak jage

          0
          0
  20. tOmEii says:

    thniah wat tam…..
    ske kmpl spider…..
    comey gak wife die….
    hope bhgia hgga akhr hayt…..
    aminnn,,,,,,

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      amin…
      pa kabo tomei?

      0
      0
      • tOmEii says:

        alhmdllh…..
        aries chat????????????
        dh sarap….huuhu
        br nk tny…..hihi

        0
        0
      • [email protected] says:

        amin….
        tomey sindir aku 2…

        0
        0
        • tOmEii says:

          sindr pe????
          aiyakkkk…….ponin kplo den….hahahhaa

          0
          0
        • [email protected] says:

          ko minum air ketum ker pening…
          tp xper nampak comel lagi

          0
          0
        • tOmEii says:

          bkn air ketum dh……
          air tapai……hahahahahaa

          0
          0
        • [email protected] says:

          SAKhir ek… arak 2

          0
          0
        • tOmEii says:

          arak apeny…..
          ko tau x tapai tu ape….????????????

          0
          0
        • [email protected] says:

          tau yang buat dari pulut 2….
          tapi orang jepun buat arak sama gan cara kita buat tapai…
          cuma dia simpan lagi lama ler

          0
          0
  21. puteriaquarius81 says:

    cntiknya wife tam.. tinggi plak tu. congratz…

    0
    0
    • tOmEii says:

      put pic br nmpk….huhu

      0
      0
      • [email protected] says:

        aku jugak xleh tetak pic

        0
        0
      • puteriaquarius81 says:

        hihihi smua dh kawin.. letak la pic romantik sikit..,

        0
        0
        • tOmEii says:

          spe sume tu put…..
          put dh kawin ker????????

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          blum lg lar.. huhu
          yela, lately asyik tnjuk pic owg kawin jer… ikut tema
          ahaks

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhu… tp aku xleh letak ler kat cni….
          BN xnak tmer pic aku

          0
          0
  22. aRieS ApRiL says:

    nak cri laki @ bini bkn sng…
    aries nk orng yg ckp fhm aries…
    bkn wang rnggt yg d kjr…
    tp biar lah apa jua mslh…kmi brsma..
    ni stkat kawen..pas tu lps tngn…sapa srh…

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhuhu,,, BUKAN PISAU CUKUR LE NI EK>.. huh
      bagus2

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        btul aries… tmbh plak byk crita yg x best skang ni psl kawin cerai… mintak dijauhkan la dr perkara camtu… insyllh mdh2an

        0
        0
        • [email protected] says:

          dorang kawin nak cube .tut…………………………je…
          xnak dapat dosa////

          0
          0
        • tOmEii says:

          ko ni merepek jela…..
          dh jdoh diorg smpi ctu nk bt cmne kn……hihihihi

          0
          0
        • tOmEii says:

          huhu…..jgn pk smpi ke ctu…..
          kalu pk smpi ke ctu almtny jd andartu la……hihihii……

          0
          0
      • aRieS ApRiL says:

        bkn psau ckur…
        tp parang cukur ja…
        hahahahahahhaha

        0
        0
    • tOmEii says:

      sabo aries…..
      insyaallah…….
      tuhan tu mha adil……
      pasgn baik tuk org y baik…….

      0
      0
      • [email protected] says:

        mungkin jodoh dia gan aku kot… wahhhhhh2

        0
        0
        • tOmEii says:

          huhuhu……..

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          ska ko ja pet…
          xda mknya…
          knl ko pn x….

          0
          0
        • ammey says:

          ko neh aries
          dye nk ko 2…
          hehe

          0
          0
        • [email protected] says:

          malu aku ko ckap mcm 2…
          hehehe…
          gurau2 jelah…

          0
          0
  23. aRieS ApRiL says:

    mncari x sma mcm time kita mndptkan nya scra free…
    tul x?

    0
    0
    • [email protected] says:

      betol3

      0
      0
  24. tOmEii says:

    weii korg try x msuk contest mr potato tue…..
    aq dh msuk smpi level 7…..
    level 8 kna msuk pic….
    tp xleh upload la….gram tul……

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhuhu… semangat 2… xper le aku bagi sokongan jer kat o…
      chayo2

      0
      0
    • puteriaquarius81 says:

      wah ko msuk ek..

      0
      0
      • tOmEii says:

        aah…ko xtry ker

        0
        0
        • [email protected] says:

          malas nak cube…..
          msti x berjaya,,, heheh

          0
          0
        • ammey says:

          blm cba blm taw mak cik oiii,
          p cuba..

          0
          0
        • [email protected] says:

          dah le gan pangil makcik….
          pak cik kat ni tau

          0
          0
        • ammey says:

          hehe..
          jgn mare..pngl tok wan xpa dak

          0
          0
        • tOmEii says:

          lol……
          petro boboy ke gegirl……

          0
          0
        • [email protected] says:

          muda lagi ler aku ni

          0
          0
  25. tOmEii says:

    alooo….xde org dh ker

    0
    0
    • [email protected] says:

      aku ader lagi

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        ada lg ni.. tp slow sikit.. tenet problem la tomeii.. huhuhu

        0
        0
        • tOmEii says:

          itula……
          org srh potong xnk potong……
          dh potong blum……

          0
          0
        • [email protected] says:

          aku kat ofice memang x leh potong putri xtau ler

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          potong? hihi sensitif sikit.. kita srupa lar petra….. opis nyer, xleh potong

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          put dia ptng dh…
          ari tu dh ksi tau aries….
          :-)
          tomei ko dh ptng?

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          har har.. ptg apa tu aries.. len mcm je tu…

          0
          0
        • tOmEii says:

          aq pyh potong2…..
          cz pkai lain brand……hahahaha

          0
          0
        • [email protected] says:

          bukan potong tut le…. tengk iklan TM… nant tau potong aper

          0
          0
        • [email protected] says:

          2 lagi slow le tomeiii

          0
          0
  26. tOmEii says:

    mne plak si aries ni…..
    xkn cuci toilt kot…….

    0
    0
    • [email protected] says:

      TOMEI aku orang KELATE… aries tengah keyin data,,, nant jap lagi dia masuk cni

      0
      0
      • aRieS ApRiL says:

        ha…tomei…
        aries rmai lak yg gna toilet tk cci…
        besa la…
        lumrah hdp nk cr mkn…
        cleaner ja yg mmpu keja…
        education pn xda….

        0
        0
        • tOmEii says:

          xpe…..
          zmn skrg ni dh maju…..
          nk keje cleaner pon kna ada diploma taw…huhu….
          caiyok2….
          wat keje leklok taw…….huhuhu

          0
          0
        • [email protected] says:

          ARIES cirik kan… ko xtau ker TOMEI

          0
          0
  27. BumbleBee says:

    muka bini dier cam iras2 Fifi(pengacara bersamamu tv3) dulu pun ade gak… cantek2..
    semoga kekal smpai akhir hayat….

    0
    0
    • tOmEii says:

      amin…..

      0
      0
      • [email protected] says:

        bee baru masuk,,, sibuk angkut madu ker

        0
        0
    • ammey says:

      sesui ja kn diorg ni..

      0
      0
    • aRieS ApRiL says:

      pa pn…
      bini ko g cntk bee….

      0
      0
      • ammey says:

        aries pn cntik

        0
        0
      • [email protected] says:

        akak gemok kat ofice aku ni cbuk tol nak tau aku buat per

        0
        0
        • [email protected] says:

          aku pun ensem tau…
          KLO XCAYA TANYA ARIES

          0
          0
        • tOmEii says:

          truk la pic br leh caya……

          0
          0
        • ammey says:

          ariessssssssssss
          petra ensem cm saper…?????

          petra,aries xjwb pn……………..
          hehe

          0
          0
        • [email protected] says:

          kan dah cakap x leh taruk kat cni… heheheh

          0
          0
        • aRieS ApRiL says:

          asl ko pnggl dia cam tu pet…
          x baik la…

          0
          0
        • [email protected] says:

          mulut dia jahat ler ,,,,, asyik nak menyusahkan orang je…
          musuh no 1 aku kat ofice…

          orang cakap aku mcm NASER WAHAB.. hehehe
          ader gak cakap mcm DD AF…
          huhuhu tp aku tetap aku

          0
          0
        • ammey says:

          ko xnk ltak pic kt cni ko xeti nk wt ke memg xleh ltak…
          emmmmmmm

          0
          0
        • [email protected] says:

          memang leh ler…. nak buat mcm maner……

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          ekekeke encemnya dia

          0
          0
        • [email protected] says:

          poyo je korang nii…

          ammmy n put mcm mane korang leh letak pic korang

          0
          0
        • ammey says:

          ehh aku xltak pic pn,ko npk ke
          huhu

          0
          0
        • [email protected] says:

          sory ammmy… heheheh… silap orang ler… heheh

          0
          0
        • ammey says:

          hua hua hua
          it ok ba

          0
          0
  28. tOmEii says:

    tam ni duda ank satu kn……

    0
    0
    • [email protected] says:

      yup KUDA anak satu

      0
      0
    • ammey says:

      aah..

      0
      0
    • aRieS ApRiL says:

      ehm…
      ank dia dh bsar pn….

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu,,,,,,, tp buakan dia yang jaga kan

        0
        0
  29. anynomous says:

    muka wife die mcm nita malaysian idol

    0
    0
  30. cicikgurl says:

    uih..lawo nye bini die… tak sie-sie mendude lame…sekali dapat yg vouge gitu…huhuhu..papepun tahniah tam..semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat…amin…

    0
    0
    • aRieS ApRiL says:

      naik plmin tuk 2nd time…
      :-)

      0
      0
      • [email protected] says:

        kat cini pun ko join gak ek.., huh

        0
        0
      • hantupensil says:

        2 kali gak dapat honeyy moon…
        hehehe

        0
        0
        • tOmEii says:

          ko hantu tu jela ko tau…huhu

          0
          0
        • [email protected] says:

          dia nak join sekali le 2

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          antu kuar citer camni, dia pun kuar la.. huhuhu

          0
          0
        • hantupensil says:

          hehehe..korang ni xbek pitnah..
          hehehe

          0
          0
  31. Akak Leen says:

    congrats…… org tua2 ckp bini tggi drpd laki tu tanda murah rezeki…(hehe…org tua2 dulu2 mmg pandai nk sedapkan hati). tp xde mslh tinggi atau rendah….yg penting hati suka & bahagia…..

    0
    0
  32. aRieS ApRiL says:

    jojio ensem g dri petra…
    kakakakakakakaka…

    0
    0
    • tOmEii says:

      wakakakakaka

      0
      0
      • [email protected] says:

        sampai ati ko kan… kekeke

        0
        0
    • ammey says:

      eh jojio lma x in cni

      0
      0
  33. [email protected] says:

    wuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttt JOIN UMAH SEBELAH PULAK

    0
    0
  34. puteriaquarius81 says:

    pet.. ko msk en . gravatar . com, pastu ikut arahan ok… cuba test try check it out buat….

    0
    0
  35. ammey says:

    xda post bru ke..
    em jp g dh nk kuar break
    korg kuar kul bpa

    0
    0
    • [email protected] says:

      pesal aku masih xdapat leh taruk pic lagi ni… blur tol ler

      0
      0
  36. ira says:

    tahniah tam…semoga bahagia hingga hujung nyawa..sama cantik sama padan..cepat2 la dpt baby msti comel..always support u tam..

    0
    0
  37. ira says:

    tahniah tam semoga bahagia hingga hujung nyawa..sepadan sgt cam pinang dibelah dua sama cantik sama padan..cepat2 lah dpt baby mesyi comel..alwas support u tam

    0
    0
  38. shidah says:

    apesal bini dia bgambo musti nak segetkan badan ek?

    0
    0
  39. pening says:

    Tahniah…moge berkekalan…

    0
    0
  40. puteri says:

    Bini dia muka ala-ala bengis skitlah..tapi takpelah…dah jodoh…apa pun tahniah diucapkan buat tam..semoga kekal hingga ke akhir hayat..cepat2 skit bg adik kat si alif ok….sentiasa ingat tam n alif hingga ke hujung nyawa…

    0
    0
    • clipKertas says:

      ko nie rabun ker pe… rabun tahap mane?

      punye la lawa bini Tam tu,,
      aku pun rabun gak,, tapi rabun jauh laa..

      sikit punya lawa bini Tam tu, bleh plak kate cam tu…

      tak kisah lah korang kate Tam pendek, bini tinggi mggalah ker.. org tue kate murah rezeki tau..
      muke die klu tak make-up lagi cun melecun tau…

      tapi mmg padan, same cantik same padan..

      semoga bahagia slalu… hingga akhir hayat..

      0
      0
  41. PeKanNenas says:

    Aida ni org kg akulaa..Bapak die Ketua Kampung. Jgn Marah Pak Mustapa Bidin! Die ni ex student makcik2 aku>>
    ~Adik Beradik dia memang cun2 pon..
    Pe pon Tahniah kt diorg…

    0
    0
  42. PeKanNenas says:

    Aku slalu gak lyn bn ni..tp la ni br gatal nak bg komen..
    Utk Shida~Bini Die bukan sengetkan badan saje2 tu>>>Cube cek tgn die pegang tgn tam yg agak Rendang cket tu…tu yg jd senget..
    len kali tengok tol2…hehe

    0
    0
  43. pening says:

    Sure nnt anak Tam ni tinggi menggalah…

    0
    0
  44. lanToK LeW says:

    wah…sama cantik sama padan…..semoga kekal bahagia hingga ke anak cucu….amin….

    0
    0
  45. leo says:

    aaiii perasss sudahh aku tgk tam kawen… haha… dulu minat sgt die… xpe la aku izinkan jela… haha…

    0
    0
  46. jonkerwalk says:

    cun siut bini die…tahniah le, smoga kekal abadi!

    0
    0
  47. lala says:

    ala kasut dier yg tinggi la…

    0
    0
  48. acHe says:

    Huhuu..Tam da kawen..
    Tahniah le..ketemu jodoh..
    Mm bini dia ni lagi lawa tanpa mekap tebal mcm tu..
    Mekap yg buat muka dia nampak garang..
    Tam lak..adeh..nape tak potong rambut tu nampak kemas..serabut ckit..
    Semoga berbahagia..kekal ke akhir hayat..amin….

    0
    0
  49. bunga says:

    lawa ke? tak lawa lah eh..naseb bedak tebal 2 inci je tu. tu pun jenuh mak andam touch-up. ^_^

    0
    0
  50. fati nabilah says:

    MANA GAMBO ALIFF?MESTI DIA CUTE KLO SENYUM.MCM AYAHNYA.AND ALSO LIKE HIS NEW MOTHER.

    0
    0
  51. GUA PENAH GI KG PARIT PASIR.TP LAGI CUN KG AKU!

    0
    0
  52. biefarra says:

    ai is really beautiful….xkai makeup pn cun..natural beauty…..mmg tinggi…grng sikit…n tegas..n de pendirian…i like her.always luf u sis…

    0
    0