Written by AbangNara | November 10th, 2009

tam spider kahwin

Pergh. Cun melecun bini Tam Spider nie. Apa rahsia abang Tam kita mengorat dapat bini cun macam nie? Kena pergi belajar nie. Mesti ngorat style pegang gitar sambil nyanyi lagu “Relaku Pujuk”. Confirm cair si Aida bila dengar suara serak-serak basah Tam Spider.

Lagi gambar sekitar majlis perkahwinan Tam Spider dan Aida Mustafa dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Mstar.

P.S: Skang nie time kerja kami layan dengar lagu MP3 dengan guna XPAX Blackberry Curve 8520. Kualiti bunyi dia memang superb. Terasa macam ada speaker Altec Lansing plak kat opis. Berminat nak beli? Gi ushar kat http://xpax.com.my/blackberry.

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

tam spider kahwin

267 responses to (GAMBAR)Perkahwinan Tam Spider Dan Aida

  1. yanz says:

    bini dia tinggi sikit kan…tapi takper rezeki lebih

    0

    0
  2. petra@dubies says:

    lawa2

    0

    0
  3. blackberry00 says:

    congrates to both of you…. so sweet!!

    0

    0
  4. petra@dubies says:

    aries ammy annnn mawy poco2 x nak layan yng ni ker

    0

    0
  5. ammey says:

    cun nye..
    tgi bini dye.myb pkai ksut tgi sma kot

    0

    0
  6. julya215 says:

    so sweet…ak minat gler tam ni….
    huhuhuhuhu

    0

    0
  7. minah nomad says:

    xla..tu msti wife dia lg tgi tu..if xpakai kasut tgi msti tgi den him jgk..nway..cun nye wife dia~

    ssh nk jd org ter’awal komen here..hihi

    0

    0
  8. ammey says:

    out dlu g metin da..
    bosan

    0

    0
  9. pinkypanthers says:

    tam yg pendek..
    atau bini dia yg terlebih tgi ni…
    pe2 pun tahniah…
    hahaha…
    x tahan mlm nk jadi tiger la plak…

    0

    0
    • petra@dubies says:

      huhu… bukan setakat 2 dia boleh jadi… orng dah ader pengalaman kan…. gajah kuda pinkypanthers pun dia leh jadi

      0

      0
      • pinkypanthers says:

        hahahah….
        biar le dia…
        dh lama mnduda pun….
        yg penting dh sah…

        0

        0
        • petra@dubies says:

          2 le pasal… dah lama x bayar bil air…. xkan nak bayar sendiri jer…. jadi kener le bayar kat SYABAS sekarang Syarikat Abang BAyar Air Setiaphari

          0

          0
  10. singgahsaje says:

    mcm baizura kahar

    0

    0
  11. aRieS ApRiL says:

    CONGRATZ………….

    0

    0
    • petra@dubies says:

      hiii baru sampai ker…. naik keter api ker

      0

      0
      • aRieS ApRiL says:

        xda ketapi…
        bskal pn x leh kayuh….
        :-)

        0

        0
        • petra@dubies says:

          cirik ek… dah melimpah2 ek… huhu

          0

          0
        • aRieS ApRiL says:

          hehehehe…lbih krng la…
          :-)

          ko ni pet..bt mlu aries ja….

          0

          0
        • petra@dubies says:

          huhu… nak malu aper semua orang mengalami nyer… ader yang xsempat bukak seluar pun,,, ader cter mnerik mengenai ni,,,

          dulu kat sekolah lama aku SEK MEN KEB KAMIL ader sinor kau tme ambik exam dia ter cirik dalam dewan exam… ari pertama exam… exam SPM 2…. ari seterusnya dia x p… terus xambik exam… yang penting dia pepuan….

          tp sekarang denngar cter dia dah jadi peguam… heheh

          sejarah cirik dalam exam

          0

          0
        • aRieS ApRiL says:

          x ambil exam…
          pas tu dia ambl kat na?

          0

          0
        • petra@dubies says:

          x tau le dia mungkin dia ambik tahun depan 2 tau dia ambik kat sekolah swasta kot… anak DATO’ minah 2

          0

          0
  12. kak nara says:

    salam semua! berita terbaru gathering, kena tukar tarikh daa. nnt kaknara kuarkan poll utk tarikh2 pilihan. samada awal december atau awal januari..

    0

    0
  13. Rin says:

    Nice to see.. white always classic n elegant

    0

    0
  14. pinkypanthers says:

    kesian kat bini stiap kali nk amek gmbar kena ar sengetkn bdn sikit…
    sbb x nk nmpk sgt yg tam ni pendek…

    0

    0
  15. petra@dubies says:

    ARIES KO MASUK TANDAS LAGI KER… SEMALAM KO MKN APER NI

    0

    0
  16. pinkypanthers says:

    k ar out jap nk masak ni….
    lau rajin kang masuk lg….

    0

    0
  17. petra@dubies says:

    SEMUA YANG ADER KAT CNI…..

    AKU NAK BETUL KAN SALAH FAHAM….

    AKU NI LELAKI LE… HUHUHUHU

    0

    0
  18. aRieS ApRiL says:

    lapo la….

    0

    0
  19. aRieS ApRiL says:

    bleh aja pet…
    actually…
    dlu mira ikt ja pa kta mak bla dia pksa aries khwn…orng dtng msuk minang…mak trma…
    krna x nk lukakan ati mak…
    aries pn trma…
    last2x..bla aries tnya pndpt dia orng smua kat sni…
    dia orng srh aries bt cam tu.,..
    p jmpa fmly that guy…
    n trs trng…
    now..smua ok…aries ngan life aries sndri…
    same time aries jg slow talk ngan my mom…
    she can accept….

    0

    0
  20. tOmEii says:

    thniah wat tam…..
    ske kmpl spider…..
    comey gak wife die….
    hope bhgia hgga akhr hayt…..
    aminnn,,,,,,

    0

    0
  21. puteriaquarius81 says:

    cntiknya wife tam.. tinggi plak tu. congratz…

    0

    0
  22. aRieS ApRiL says:

    nak cri laki @ bini bkn sng…
    aries nk orng yg ckp fhm aries…
    bkn wang rnggt yg d kjr…
    tp biar lah apa jua mslh…kmi brsma..
    ni stkat kawen..pas tu lps tngn…sapa srh…

    0

    0
  23. aRieS ApRiL says:

    mncari x sma mcm time kita mndptkan nya scra free…
    tul x?

    0

    0
  24. tOmEii says:

    weii korg try x msuk contest mr potato tue…..
    aq dh msuk smpi level 7…..
    level 8 kna msuk pic….
    tp xleh upload la….gram tul……

    0

    0
  25. tOmEii says:

    alooo….xde org dh ker

    0

    0
  26. tOmEii says:

    mne plak si aries ni…..
    xkn cuci toilt kot…….

    0

    0
  27. BumbleBee says:

    muka bini dier cam iras2 Fifi(pengacara bersamamu tv3) dulu pun ade gak… cantek2..
    semoga kekal smpai akhir hayat….

    0

    0
  28. tOmEii says:

    tam ni duda ank satu kn……

    0

    0
  29. anynomous says:

    muka wife die mcm nita malaysian idol

    0

    0
  30. cicikgurl says:

    uih..lawo nye bini die… tak sie-sie mendude lame…sekali dapat yg vouge gitu…huhuhu..papepun tahniah tam..semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat…amin…

    0

    0
  31. Akak Leen says:

    congrats…… org tua2 ckp bini tggi drpd laki tu tanda murah rezeki…(hehe…org tua2 dulu2 mmg pandai nk sedapkan hati). tp xde mslh tinggi atau rendah….yg penting hati suka & bahagia…..

    0

    0
  32. aRieS ApRiL says:

    jojio ensem g dri petra…
    kakakakakakakaka…

    0

    0
  33. petra@dubies says:

    wuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttt JOIN UMAH SEBELAH PULAK

    0

    0
  34. puteriaquarius81 says:

    pet.. ko msk en . gravatar . com, pastu ikut arahan ok… cuba test try check it out buat….

    0

    0
  35. ammey says:

    xda post bru ke..
    em jp g dh nk kuar break
    korg kuar kul bpa

    0

    0
  36. ira says:

    tahniah tam…semoga bahagia hingga hujung nyawa..sama cantik sama padan..cepat2 la dpt baby msti comel..always support u tam..

    0

    0
  37. ira says:

    tahniah tam semoga bahagia hingga hujung nyawa..sepadan sgt cam pinang dibelah dua sama cantik sama padan..cepat2 lah dpt baby mesyi comel..alwas support u tam

    0

    0
  38. shidah says:

    apesal bini dia bgambo musti nak segetkan badan ek?

    0

    0
  39. pening says:

    Tahniah…moge berkekalan…

    0

    0
  40. puteri says:

    Bini dia muka ala-ala bengis skitlah..tapi takpelah…dah jodoh…apa pun tahniah diucapkan buat tam..semoga kekal hingga ke akhir hayat..cepat2 skit bg adik kat si alif ok….sentiasa ingat tam n alif hingga ke hujung nyawa…

    0

    0
    • clipKertas says:

      ko nie rabun ker pe… rabun tahap mane?

      punye la lawa bini Tam tu,,
      aku pun rabun gak,, tapi rabun jauh laa..

      sikit punya lawa bini Tam tu, bleh plak kate cam tu…

      tak kisah lah korang kate Tam pendek, bini tinggi mggalah ker.. org tue kate murah rezeki tau..
      muke die klu tak make-up lagi cun melecun tau…

      tapi mmg padan, same cantik same padan..

      semoga bahagia slalu… hingga akhir hayat..

      0

      0
  41. PeKanNenas says:

    Aida ni org kg akulaa..Bapak die Ketua Kampung. Jgn Marah Pak Mustapa Bidin! Die ni ex student makcik2 aku>>
    ~Adik Beradik dia memang cun2 pon..
    Pe pon Tahniah kt diorg…

    0

    0
  42. PeKanNenas says:

    Aku slalu gak lyn bn ni..tp la ni br gatal nak bg komen..
    Utk Shida~Bini Die bukan sengetkan badan saje2 tu>>>Cube cek tgn die pegang tgn tam yg agak Rendang cket tu…tu yg jd senget..
    len kali tengok tol2…hehe

    0

    0
  43. pening says:

    Sure nnt anak Tam ni tinggi menggalah…

    0

    0
  44. lanToK LeW says:

    wah…sama cantik sama padan…..semoga kekal bahagia hingga ke anak cucu….amin….

    0

    0
  45. leo says:

    aaiii perasss sudahh aku tgk tam kawen… haha… dulu minat sgt die… xpe la aku izinkan jela… haha…

    0

    0
  46. jonkerwalk says:

    cun siut bini die…tahniah le, smoga kekal abadi!

    0

    0
  47. lala says:

    ala kasut dier yg tinggi la…

    0

    0
  48. acHe says:

    Huhuu..Tam da kawen..
    Tahniah le..ketemu jodoh..
    Mm bini dia ni lagi lawa tanpa mekap tebal mcm tu..
    Mekap yg buat muka dia nampak garang..
    Tam lak..adeh..nape tak potong rambut tu nampak kemas..serabut ckit..
    Semoga berbahagia..kekal ke akhir hayat..amin….

    0

    0
  49. bunga says:

    lawa ke? tak lawa lah eh..naseb bedak tebal 2 inci je tu. tu pun jenuh mak andam touch-up. ^_^

    0

    0
  50. fati nabilah says:

    MANA GAMBO ALIFF?MESTI DIA CUTE KLO SENYUM.MCM AYAHNYA.AND ALSO LIKE HIS NEW MOTHER.

    0

    0
  51. GUA PENAH GI KG PARIT PASIR.TP LAGI CUN KG AKU!

    0

    0
  52. biefarra says:

    ai is really beautiful….xkai makeup pn cun..natural beauty…..mmg tinggi…grng sikit…n tegas..n de pendirian…i like her.always luf u sis…

    0

    0