Written by AbangNara | January 30th, 2011

marion

Korang nak cakap Abang Nara tertinggal kereta api pun tak apa sebab Abang Nara sekarang tengah mood nak kahwin. Itu yang semangat nak share gambar perkahwinan Marion Caunter walaupun dah agak basi. Bukan apa, cantik sangat rekaan baju kahwin daripada brother Rizalman nie. Kagum dibuatnya. Mau ratus-ratus ribu nie.

Lagi gambar perkahwinan Marion Caunter dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Rizalman.

marion

marion

marion

marion

marion

marion

marion

marion

marion

marion

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

109 responses to (GAMBAR)Perkahwinan Marion Caunter Kahwin Dari Facebook Rizalman

  1. me... says:

    lawa sgtttttttttttt……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • silentgirl says:

      lawa kan…sume lawa..baju lawa…decoration lawo..paling aku ske sgt plamin die..hmmm…org kaya kan? bole la..cume rase xbes ble die wat reception ala2 kapir kat maldives tu..pape pon..harap sm nasa bole pimpin marion sbg saudara islam yg baru..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Mak Aji Modern says:

      Cantek…ada class gitu!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Rona says:

        Mak nak juga ke? Sehelai baju 5-10 hibu henggit mak. dari bayar beribu2 untuk baju..baik mak gi pulau Langkawi je honeymoon..lagi best mak. Duty free plak tu…Tak payah membazir mak. Diaorang tak pe lah..ade orang sponsor. :(

        Baju kawin I, tempah kat Butik Kak Begum jew…meletop gak. Bling bling lagi….honeymoon kat Penang je mak…sedap makan mee rebus dan pasembur mamak. Puas..!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. leha says:

    gorgeousssssssssss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. LuSelipar says:

    Abg Rizalman…Hi!!!!!
    ;-*
    hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. zetty kamal says:

    MY 1st word is, WOW!!! the most dream wedding… like sgt2… bju cntik… tangga tu mmg sgt2 cntik… 1st class!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. anajoe says:

    sangat cantekkk! mcm divaa tuh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Ryta says:

      Betol tu….
      Cantik, menarik, tertarik kau mmg da boom, marvellous, gorgeous, meletop, mantap….
      Pewiitttt!!!
      Tapi sendiri mau ingat aa. Jgn kawen je gah, pastu hancus! To SM Nasa, bimbing Marion supaya jadi muslimah yg disegani, hokkay!
      :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • richugly says:

        ok I plomise. everly time I look at the poket tebal, fellali , oversea shopping etc.etc. will lemind me why i mely him. Wa can be anything he want lor.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

    tangga yang cantik =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. unggun api says:

    nice!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Jejai Sendat says:

    mcm nyonya la…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. MK says:

    Ada duet semuapun jadi….Untung lahir dalam family kaya raya..cakap jek nak kawen style apa, semua pun dpt :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. ANOM TAIB says:

    cantik sangat i like

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. BOB says:

    baju dia sgt simple tp ada class..!!
    marion nampak cantik sgt..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. OLo says:

    lawa sangat marion..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. aku says:

    fmly dorg ni kalau kawin semua grand2….mcm adik pempuan dia yg dulu tu…grand giler….bunga2 banyak…lawa n cantekkkk!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. ajuera says:

    lawo sangat baju pengantin..rizalman mmg terbaik!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. NEKNAK says:

    TUMPANG TANYE CKIT..
    NAMA ISLAM MARION CAUNTER NI APE??
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. villa says:

    bju dia pki awat cam familiar n rsa penah tgk err pkai time kawin ngn yusri dlu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. senget says:

    sopan ja pakaian..pakai tutup2 pun nampak cntik x mcm org len klu bleh time kawen semua nk tunjuk2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. moonie says:

    heheh…… ada AP semu bole!!! Yg ni utk kaum .melayu tgok, kena la sopan2. Good job Rizalman – selendang panjang sembunyikan bontot lepeh nyonya ni!! Walocamna pon cantikkkkk….cam cino bookeet!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. d says:

    BERSOPAN JUGAK YE :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Mysara says:

    sangat cantekkk..saya sukaa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Amier says:

    Ini macam terpengaruh bedtime stories cerita Cinderalella,Snow White,Beauty and the beast.
    Chandelier yang cantik tergantung dan haisan tangga besar berbungga.

    Belanjaan perkahwinan yg tinggi semacam ini harap2 mau -“Live happily ever after” macam termaktub babak akhir cerita2 tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jandakaya says:

      aku rasa yg akan live happily ever after ni si nyonya ni . will laugh her way to the bank abis2 nanti caya lah. tapi si ngok harta melempah-lempah kan.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. attention-seeker says:

    Amoi tua punya dream mah !! My rich melei boy can pay wat???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. bengap + sembab says:

    cam dah tengok je movie ni…….. oh ya, Shrek dan Princess Fiona …..kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. peaceeeeeeee says:

    sumpah lawa weiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. porche says:

    lawanyeeeeeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. cacing kerawit says:

    sgt cantik!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. 123 says:

    berkenan kat tangga dia…berkenan sesangat…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. adeakukesah says:

    fuhhh sumpah cantik..meletup habis baju die.. baju cantik harga pun mesti cantik gak kan.. yg part tangga tu lagi la cantik..tetibe plak rase mcm tangga tu lg cantik plak dr baju die..hahaha ape2 pun baju marion mmg lawa habis…terliur tgk baju tu..huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. +refine says:

    tangga yg amat gaudyyyyyyy sekali. OVERKILLLll!!!! baju nothing spesial!! Sanggul pon tk kena dgn muka!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. anonymous says:

    bunge rose kt tangge 2 cantek ngat…………baju dy pn cantek gak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. luna says:

    marion ni macam muke era fazira pon ade ek?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. bikin panaz says:

    muka marion x seri langsg.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. chidori says:

    orang cantik pakai baju apa pun cantik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • y so naive? says:

      aiyoo…… mana kredit utk tukang mekap, photographer and good lighting??? Kalo nak arap…er.. natural beauty je….memang hampeh!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. luvlavender says:

    banyak duit..ape pun jd…jeles.nk mcm 2 gak.huuaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Lely says:

    tangga tu la yg cantik skali…haha….
    marion pon cantik gak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. jajarius_90 says:

    cantik sgt!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. KH says:

    is she is muslim?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. lala says:

    grand kemain haa..sampai inai pon x pakai..hape daa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Malaysian Lady says:

      inai tu bukannya wajib pakai pun..terpulang kepada pengantin sndiri…itu hanya la adat sahaja..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Reena says:

    Kalo laki dah jutawan, selai gaun rega beratus ribu tu apa lah sgt..jual keta mahal dah leh cover rega baju. Anyway, bersyukurlah dgn nikmat yg diberi..jgn sampai lupa diri.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. pman says:

    duit banyak apa die ksah..
    tp skang nak berhadapan dgn family lakz..
    jgn jadik cm jejai & fasha or aidiL dan rita…
    kita lihat spe yg menang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. mamarazi says:

    cantik!! nk jgk mcm ni.. tp x mampu ler.. hukhuk!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. SUEADIRA says:

    Cantik … dan tak la sexy sangat cam sesetengah artis tu namanya muslim tapi sexy ……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. embong says:

    Alhamdulillah…CANTIK..

    Sampai jua jodohnya..Kami doakan
    SEMOGA BAHAGIA hingga ke Akhir Hayat,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. town_house says:

    alamatnye makin ramai la bebudak girl kat mesia nak kawin camni jugak….takda laki bujang kaya..suami orang pun dirembat janji kawin kena grand..kahkah…tapi cun la ko marion…tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zabuan says:

      sume org nak kawen ngan org kaye….bebal ar ko ni….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • cari sendiri says:

        tk ingin pon. cari sendiri. lelaki melayu mana bole stop at nombor 1. Gila nak wedding glamer je bwat apa. no thank you.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. lady haha says:

    aahh..aku stju ngn ryta..jgn jd cm jimmy shanley tuh..
    kawin bkn men gah tp tup2 skrg senyap je..
    da la tgal asing2 da..iisshhh3..da mcm hollyw00d da artis malaysia nih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. kurus says:

    aku suka bunga2 besar tu…
    ada lagi ke kt store derang tu ek?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. zettyhumaira says:

    duit bnyk..ape ade hal?? xkisah lah bang nara, tertinggal keretapi ke, bas ke.. masalahnya aku ni pun tertinggal kapal terbang lagi jauh dari org lain, sbb masalahnya dr awal2 lagi aku x kenal lgsg dorg ni. sape sebenarnya dia 2 org ni? ape istimewanya diorang ni? ada jasa pd negara ke? serius beb… aku mmg x tahu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. awek kang mugyeol says:

    buncit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ceebye says:

      pas tu tara buntut mah. yg bole pakai barang je. kesian, boy tk sempat nak merasa ppuan jati !!.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Miss Independent says:

    Congrats to the groom and bride.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. MASIN MULUT AKU says:

    dah mcm kapir je..

    aku tgk marion tu still lagi warna kuku..

    iskh tak malu ke…

    cett pura-pura sedih dan teringat pada arwah PENGERUSI NAZA..ntah2 arwah pun tak ingin dye jadi menantu,,husihhhh…

    fuck marion!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • action-cut says:

      org show biz beb . pandai belakun. mamat kena kawtim abis2 ingat ini lah da best!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. gilo says:

    marion nie biase2 je aku tgk ..
    yg cub n grand dye pye baju n tangga tuh ,,
    mmg grand abisss ,,
    smpi kapan pon aku x mmpu nk wat mjlis cmnie ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. yuleshen klengtong says:

    kata ada darah mtsaleh tapi ………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. balak says:

    Clap..clap ..clap. And the top Gold-Digger Award of the decade ( if not the century ) goes to……………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. zr8 says:

    perkahwinan mewah sebegini boleh ke bertahan lama….
    membazir je kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. retyuiop says:

    Is that really a fresh flower?? takkan la besar mcm tu..
    but mmg cantik sgt!!! siapa2 tahu tak kat mana nak tempah all this flowers?? or material dia daripada apa??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. zul says:

    duit3..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Raine says:

    kawin bagai nak rak! kalau tengok betul2, tak lawa mana pun cik Marion nieh…hehe… bt anyhoo, Alhamdulillah dah kawin. Buatle cara kawin yekkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • town_house says:

      abis..kalau banding ko ngan marion…sapa lawa?..kalau ko lagi lawa..leh kenal tak?..kalau muka cam tapak kasut..anggap soalan aku tadi tu tak wujud lah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. penang mali says:

    wwuhuuu…Tacky berduit par excellence!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0