Written by AbangNara | October 13th, 2010

gambar persandingan jimmy shanley dan suhaila

Bila kami tengok gambar perkahwinan Jimmy Shanley dan Suhaila di Kedah nie, kami rasa agak pelik. Kenapa baju pengantin perempuan nie macam ketat semacam je. Kami rasa mungkin masa dia try fitting tue tersilap ukur kot. Itu yang lain macam je.

Dari pandangan mata kami, memang cantik bangat baju persandingan Jimmy Shanley dan Suhaila nie. Bukan senang nak buat baju bersanding warna hijau yang cun melecun. Kagum dan respek kami kepada si pereka baju.

Lagi gambar persandingan Jimmy Shanley dan Suhaila di Kedah dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Terima kasih kepada yang menghantar email.

gambar persandingan jimmy shanley dan suhaila

gambar persandingan jimmy shanley dan suhaila

gambar persandingan jimmy shanley dan suhaila

gambar persandingan jimmy shanley dan suhaila

gambar persandingan jimmy shanley dan suhaila

gambar persandingan jimmy shanley dan suhaila

gambar persandingan jimmy shanley dan suhaila

gambar persandingan jimmy shanley dan suhaila

gambar persandingan jimmy shanley dan suhaila

gambar persandingan jimmy shanley dan suhaila

gambar persandingan jimmy shanley dan suhaila

gambar persandingan jimmy shanley dan suhaila

gambar persandingan jimmy shanley dan suhaila

gambar persandingan jimmy shanley dan suhaila

143 responses to (GAMBAR)Perkahwinan Jimmy Shanley Dan Suhaila Di Kedah

  1. cantek>

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku ke yg first..
      hehehe.. Sebokmama tengok nih
      mesti jeles punya…>

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Pisces says:

        hahaha.. aku sokong.. sebokmama mmg jeles tgk org lain dpt 1st :-p

        cantek lak bini dia ni.. aritu mcm pelik semacam muka.. arini cun melecun la pulak..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lily says:

          aduh..ketatnyerr bju pgntin pompuan..
          but dark green really look nice on them ^_^

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • roro says:

          wahhh…terjojol

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BAWANG MERAH says:

          ayooo.. sampai nampak lurah tu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kak timah chinta kanduris d tetes says:

          tema perkahwinan…….. tertonjol rindu….membuak resah…… motif…… persembahan…… bila lagi nak tunjuk kaya sementara…. kaya…. sok tak sempat lak… tunjuk semuanya………. indahnya bumi hijau yang segar!!!! bugar!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Opz! says:

        hahahakhakahahaa…perasan..:P

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Obefiend says:

      ada iras mulan jameela.. HOTNESS

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kurus says:

        ya isteri jimi ni cam indon2 pelips2 sket..
        cantik orangnya..sangat eksotik wajahnya
        bertuah jimmy..auwww..

        trick utk tidak nampak kertu..
        sanggol lintang mesti jaga..jgn tahun 50an
        garisan mata jgan guna hitam..guna grey or dark brown..dan jgan tebal
        foundation hndaklah 1 atau 2 kaler lebih “itam” dari
        kulit sebenar..JANGAN LEBIH PUTIH..
        loose power guna kaler kulit..sebenar..
        dan ofcourse..jgan terlalu kering..
        aku kurus jugak tp tak la cekeding..tawww..auwww..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurus says:

          aku tumpang bersyukur ada org melayu hidup senang mcm ni atas usaha perniagaan. bukan senang nak berjaya dlam perniagaan. mudah2an bertambah2 murah rezeki kalian sekeluarga dan demikian juga bagi kita semua.

          AKU DOAKAN ANDA2 SEMUA DIMURAHKAN REZEKI DAN DIKURNIAKAN KESIHATAN YG BAIK JUGA..amin

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • drc says:

          aku tumpang sedih tengok umat islam tanpa segan silu jaja aurat pada khayalak di hari yang sepatutnya dipenuhi keberkatan dan kerahmatan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Raja Azmi jugak says:

      Apasal muka bini dia nampak mcm tua… nampak kerepot je.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Baizura says:

    ooo..mg ketat..mmg nakal abang nara..tang adad ek?..yeah first time jadi 1st

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ProfHariz says:

    Sangat Cantik! Menarik!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Baizura says:

    alorrr..yng 2nd uper nyerrrr…adoyaiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. kora-chan says:

    cantik saaannngggaatttt kereta itu.hehaaa…
    mmg superb la baju ijau nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Lady_minHo says:

    So sexy…ok la jgak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. molly says:

    aiwahhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. ANIGONI says:

    Wow…dua2 sama cantik & sepadan….baju pun cantik tetapi ketat sangat lah baju pengantin perempuan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Miss pocO says:

    hijauuuuu…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Shasha says:

    1st ke?
    haha
    hijau nya cantik!! pengantin pompuan gorjes sgt! jimmy mcm control je!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. myra says:

    mak aii sendatnye…nak tersembul tuttttttttt…nampak tua laa pengantin ppuan tu..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • manis says:

      betul tu…. pengantin pompuan nmpk mcm da tua… apepun… baju tu mmg cantik giler… kalau x mcm nk tersembul kuar lagi superb.. kalah angkasawan negara

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • megatron says:

        tambah2 dosa sape yg tgk….uhuuu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Whitspec says:

          Yup. tambah dosa. gambar mendedahkan aurat mcm ni apabila di sebarkan kepada orang ramai ibarat saham dosa yang berganda setiap masa kepada tuan punya gambar dan orang yang menyebarkannya. makin ramai yg melihat, bermakna makin byk lah dosa yg dihimpunkan.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • me,myself n i says:

        pengantin ppuan ni mmg nmpak tua pon.. kalo x makeup pon nmpak tua jgk.. ksiannnn..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bella says:

        mmg npk tua,,,,,,,,

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. tahniah jimmy..jage wife tu elok2…semoga kekal hingga ke hujung nyawa…jadikan agama sbg panduan utk melayari hidup berumahtangga..insyaallah kekal dunia akhirat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. LADY GAGA says:

    elekh..artis kat malaysia nie kahwin bukan main gah..baju la, kerta la tapi tak sampai 2 thn, cis..hancuss perabih kan duit sponsor aja..ada ku kesah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • noname says:

      helo lady gaga…
      kerta tu bkn sponsor okeyh…
      tuk hak milik family pngatin pompuan..
      dorang tu xperlunya org nak sponsor..
      dah cukup kaya dah pun..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. miss_pinky says:

    sendat n nampk nice..
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. budi says:

    mcm nk tersembul dah…aishh mak bapak tak kisah ke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. ntah apa yg d suap oleh jimmy pd wife nya itu
    nampak bersunguh2 sampai tekeluar urat tekak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. lady gagap says:

    xlawooooonyerrrrlaaaa wife ..n nmpk mcm x sehati sejiwa..byk gambo dua2 tgk kut lain ishh ishhh harap2 jodoh berpanjangan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • KakLong says:

      Sesedap mulut nak mengutuk ciptaan Allah..cuba upload gmbar kawen hang, tgk sehati sejiwa ke tak…
      lawa ke huduh giler ke…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mummy_iman says:

        tul tu kaklong,…. x baik no dok kutuk2 ciptaan Tuhan nih…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gall says:

          tu dia ngata org..
          biarla dia xlawa ka tua ka bkn ko yg jd psgn dia pon.
          dan lantakla dorg nk perabih duit byk mana pon dh duit dorg kn…

          apapon yg pasti setan yg nangis teguling2 tak jadi sebab dorg dh jumpa geng mulot cam longkang ngutuk org

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • izam says:

          hhahaha btl tu..gall

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ciptaan tuhan says:

        betol tu kak long..sya 100% sokong…nape la diorg ni ske sgt nk kutuk2 n skt ati kt org….agknye jeles kot xdpt kawen ngn jimmy…hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. putihkaseh says:

    suka color ijau tu, tapi lagi cantik klau dua2 pakai songket, tapi ngapa ketat sgt tu, x kan baru seminggu dah naik badan kot …… apa2 pun suka tgk u all, tenang n relax jer, x lah cam org sanun tu cam x pernah naik keter, smpai amik pic dlm keter … jakun kot ….. he he he

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. luvlylemonate says:

    MMG cantex baju penganti cuma ketat skit for d bride…tp maybe jd mcm tue coz time fitting or ukur dah 1-2bln lepas mestilah bdn sempat naik sane sini…biarlah dia nak pakai bj mcm ner pun wedding dia, bdn dia, duit dia n dosa pahala dia…kiter2 nie yg single lum tau lg sok2 mcm ner…tkt kate org lbh2 t jd kat diri sendiri plk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. selasih says:

    hr pertama jadi suami dah jadi dayus..susuk tubuh isteri dipertontonkan pada awam.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Whitspec says:

      Seseorang manusia tidak akan dibebankan keatas dosa orang dibawah tanggungannya selagi seseorang itu tidak redha dgn dosa yg dilakukan oleh orang dibawah tanggungannya. Dan tanggunglah dosa jika dan sekiranya dia membenarkan dosa itu dipertontonkan. suami yg membenarkan aurat isterinya dipertontonkan kepada orang lain boleh dianggap dayus

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. ad_hoc says:

    ketat…bia nampak :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. aku femes says:

    adoi takat nasi lemak 50sen pun tayang gak ker…tk paham artis2 zaman skang ni… buat majlis kawin mahal2, tapi pakai baju cam org miskin tk cukup kain… huh!! yg si laki pulak tk kisah ker kalau hak awak orang lain turut kongsi tengok sama….. ish,ish,ish

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss_pinky says:

      lantak la die,bile da jd suami isteri tu,si jimmy la tanggung dose2 isterinye,kalo xmenegur..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Bro Kool says:

    yang kaler oren tu cun..Lagi mantap kalo kaler puteh. LAMBORGHINI MURCIELAGI LP640 VERSACE :)

    p/s: aku penah terserempak kt highway jitra – astar keta Bentley Limousine tu.WRU 8. Mmg panjang yg amat!terrbaekk!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Bro Kool says:

      *MURCIELAGO

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sofeajane says:

      bukan keta pinjam tu…bapak pengantiin pompuan baru beli 6bln yg lalu..x silap ritu sanding kt kl pon guna keta ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • F-O P says:

      Sori mencelah…tu bukan Bentley Limousine..kalau WRU 8 adalah keter limo di atas, ianya dari jenis Chrysler 3000tm.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • F-O P says:

        Lamborghini tu, rasanya Gallardo biasa yg customised front bumper & side-skirt, with roof SE-styled, bukan LP560-4 or 570-4 Superleggera. Nicely done, what a beautiful car indeed.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. KotakKatik says:

    hijau yang cantik … pujian kepada pereka baju … samping jimmy tuh …. lawa la plak ikatan nyer … huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. nice that pengantin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. mia says:

    gambar first tu iras isteri dia sama la dgn jimmy, sesuai.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. edy says:

    baju perempuan sarat sngt..biar simple lg sweet..tp sama padan, sama cantik..moga berkekalan la…jgn jadi macam artis2 lain…kawen bagai nak rak, lepas tu cerai..nauzubillahiminzalik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Y says:

    baju hijau dia xcantik pun,lg cantik klu baju tue klu cukup kain n cover tut2 dia,erm…nk tayang,tayang kt laki sudah,nk tayang kt 1 mlysia npe?memalukanla…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. amy says:

    cantik mmg cantik..tp berbaloi ke cantik tu kalau apa yg sepatutnya menjadi tontonan suami sahaja menjadi tontonan satu dunia????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. ana says:

    cantik sgt baju die…suka arr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. mama uti says:

    betul2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. maya sara says:

    Jimmy nampak macam Kadet Remaja Sekolah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. open mind says:

    baju kahwin mmg mcm tu .. ketat sikit .. lagipun tu korset .. tak caye cube pakai .. aniway, tak ada pe yang cacat pun, semua ok aje .. biasalah, kena jalan sana sini, baju akan terangkat ataupun terlondeh ..

    ps: pandai pilih warnalah pasangan ni, hari tu merah, ni hijau .. but pelamin agak kureng sket .. kuning plak ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hairan says:

      dah tau baju kawin ketat, carikler yg leh tutup dade tu..

      kan ke baju kawen byk pesen..

      pilih la pesen yg bile jalan xterangkat atau xterlondeh..

      byk je aku tgk org tutop dade time kawin, even die free-hair..

      tulah..

      nk open minded pon beragaklah..janganla sumenye nak di open..

      otak ada, kalo xpakai buat ape?

      serupe mcm xde otak!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • noname says:

        korang dok bising2 kat dia tu
        asal tak g bising kat que haidar..
        bini dia lg la teruk

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pizza says:

          Kuarkan la gambar bini Que kt sini skrang kalau kau nak tau berapa banyak “bising” yang org boleh buat…. berganda2 dari apa yg ada kt thread ni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Suri says:

    Sengaja buat baju ketat supaya bahagian dada nampak menonjol..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • noname says:

      bini jimmy tu kecik sgt org nya..
      sbb tu la kena buat baju yg nmpk shape skit..
      kalo tak nmpk tenggelam..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Kak Long says:

    Sukanya kak long nengok kemeriahan majlis ni.. tak der yg cacat (.. ermmm.. gatal nak komen sbnarnya.. reserved!!) .. tahniah kepada pengantin dan seluruh ahli keluarga..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. SWEET says:

    Kurus bebenor
    Beratur tulang leher dia
    Sebab tu dia nampak tua
    Pehal pun pasangan pengantin baru yg cantik
    Seksi betul baju dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. makcik says:

    Zaman ni semuanya nak tiru org putih melayu kahwin pun ala2 mcm org putih, salah sapa tu?Sapa yg atur perancangan org tua ke…. atau pengantin sendiri…..sama2 lah fikir …………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. sabrina says:

    cntik btul baju pngntin die..
    nnt aku nk trylh design cmtu gk..!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. sofeajane says:

    kereta pjg tu bapa mertua jimmy baru beli 6bln yg lalu…
    bertuah jimmy kawin anak jutawan org kdh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • it's me says:

      sepupu sepapat dia kawen pun pinjam keta tu.. aku pergi sepupu dia kawen kat penang.. nampak dah keta panjang ya amat ni.. camne ambik korner ek??

      bulehlah.. anak tokey produk natasya kan?.. :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. joe says:

    mak aihhh…
    awl2 jimmy dah kna tngung dosa istri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. aries_april says:

    seksa giler bini dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Clipkertas says:

      mmg seksa…jimmy suke kot mira,,,
      colour hijau nie mmg cantik… hijau sireh,,
      tp syg,, seksi banget…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Norulhuda says:

    hijau ni chanteq nyer…maybe sbb pengantin 2-2 ni putih tu yg aura naik tu ^^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. amirah says:

    lawanya warna baju..baju pun cantek cuma ketat sekso jo..tapi kete..mmng terbaekk..auumm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. mangkuk says:

    bini jimmy ni kecik aja orgnya .Boleh angkat angkat .. comel ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. puteri semut says:

    lawa gile baju n color dia..kalah baju dr halina..salute r designer baju nie..cantik sgt..sweet..sesuai ngn couple nie yg putih..=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. ubi says:

    aku nk bgtaw
    1.pelamin diaorg mmg terbaek…nmpk mcm royal
    2.kete n limosin terbaek
    3.baju pengantin yg mmg cantek.. lg cantek dari doc SMS dgn doc halina
    4.pengantin pompuan nmpk mcm tua dari jimmy tp ttp anggun
    5.kek ala pulut kuning tu mmg len dr yg len…kekalkn adat melayu lama.bgus2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. botol kicap says:

    lantak korang la,i like keta diorang je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Maleesa says:

    baju pengapit ppuan cm x ngam jerr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • thanks to god.. says:

      korang ni da2 jew..
      mmg la x ngam sbb kownk x dpt pkai kot….!!!
      humrp…tah2 bdn kcik skit jew dri TONG DRAM….
      hoohooho

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • noname says:

        aku agree….
        yg dok kutuk2 ni suma bdn ala2 sumo..
        tu yg mengkritik xhengat donia..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. wintergurl says:

    cantik sunnguh , bertuah jimmy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. fcuk says:

    hmmm…mantap boob nya… nk leh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. hijau says:

    Biasalah bahan pameran utk dikomen lah…Warna hijau tua tu tak brapa cantik…nasib baik nmpk lurah dendam …nmpk ceria lah sikit dari kesuraman hijau tu….jimmy mcm tak sabar-sabar nak masuk bilik tidur….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. woot..woot says:

    aku tgk biasa je. takde laa sexy mana pun. mmg cantik laa design baju pengantin ni. nnti aku nak kawen tahun dpn, aku nak wat design mcm ni 4 my fiancee time wedding aku nnti.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. anti nina&arfawa says:

    sayangnye..duit banyak,tapi baju xckup kain..

    nasib ko bini org..

    tapi malu lah,setau kau jimmy ni time jd pengacare dulu agak alim la kot..

    tp bini ko jimmy,kawin TESEMBOL..kesiannn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. anyss says:

    hijau pekat nih wt pengantinyer nmpk suram..klu hijau mudah cair memg sweet sgt..
    ermm… bile tgk muka wife jimmy iras muka amelina penyanyi dangdut tu…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. amna says:

    ina naim dah selamat melahirkan anak lelaki yang kedua semalam…nape xde news pasal dia?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. mis nida says:

    rmi hentam datuk sms n dr halina coz wt majlis grand..konon kate membzr..tp rmi g artis yg membzr..wt persalinan byk2.mjlis 3 ari 3 mlm segala bagai..xcy cbe kire bj persalinan dorg ni..stat dr mjlis kt klcc tu smpi mjlis kt kedah ni..dkt 10 da kot..tp sy bkn xske jimmy n wife ni..jus nk bkk mate kt lua yg sll membanding2kn datuk sms n doc halina..bg sy..terpulang kpd kemampuan msg2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Que says:

    boleh je kalau nak kate si jimmy ni suami yang dayus sbb die membiarkan si isteri mendedahkan aurat…ish3,,,bimbinglah isteri anda ke jalan yang benar,,jalan yang diredhai Allah..~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. semaun says:

    putih melepak .. cantik ..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. menarik, tertarik, mmg DEBOOM!

    Just share: http://www.youtube.com/watch?v=PfByaX1xMM4

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. miz cokelat says:

    cntik btk bju pengantin dorang cma still wife jimmy nmpak tua…sory lol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. villa says:

    hijau menawan..tp baju die cantik tp seksi nyerrrrrr…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. apa2 ajer says:

    Wife jimmy lebih berumur dr jimmy ker..? Baper umur dorang ekk..??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. anak antu says:

    bini jimmy memang cantik..maybe make up over 2 yg nampak cam tua 2..better blusher 2 x letak pun x pe..blusher lerlebey sudaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. sheena says:

    cantiknya green….very fresh….vibrant…
    but yeah isteri looks older kan…hmmm takper takper…asal ada kasihsayang sejati cukup laa ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. eyna says:

    nice..baju dan color baju pengantin….tp yg perempuan tu agak terdedah sikit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. nabbella says:

    besoo nyee buah dada..itupun nak di show off! bodoh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. wiked says:

    huhuhuh..putih siott..nasi lemak dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. bege says:

    peh…ini org len tgk pun stim..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. sini bukan sana pun bukan says:

    uish.. membuak2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. bikin panas says:

    bukan bini nampak tua, si jimmy tu yang muka budak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. markonah says:

    nmpak tua la pompuan ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. ada says:

    pompuan tu kena rambut kaler hitam baru nampak muda, kaler rambut tu buat pompuan tu nampak cam nenek tambah disanggul.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. lunatic says:

    make up tu putih sgt,dah mcm tepong gomak.kalo muke tu dah puith tak yah la pakai bedak byk sgt.adoii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. dunno says:

    kesian..di hari perkahwinan suaminya sudah menjadi dayus…hmm..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. hamba allah says:

    salam,
    sy pn ader di majlis nie hari tu…memg grand sgt! Sy tgk family dato suhaimi semuanya baik sgt,dan sy pn memg kenal dgn adik2nya…semuanya jenis merendah diri slalu. Bapa dato suhaimi memg kaya,dia slalu tlg org susah,anak2 yatim dan sekolah pondok d kedah. Suhaila pn seorg yg lemah lembut,cuma jimmy agak noty sket..hehe..apa2pn semoga kebaikan mereka di balas oleh allah…amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. pembaris says:

    dunno ; saya setuju.. hari bhgai suami yg telah jd dayus.. itsri nya cantik..tp sy..cntik tok semua org.. bkn dia sorg je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. ni dah mcm linda jasmine aku tgk….ish3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. gummy says:

    info terkini…sebulan sebelum diijabkabul, jimmy ada berhubung ngan extunang dia……dok mengadu hal pasai tutttttt…..macam gila talak plak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Tudung ekspress says:

    ala…. naik sebab pakai push up. har har har

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. merah saga says:

    Wah..iiras Mulan Jameela..
    tahniah Jimmy..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. Yatie says:

    cantiknya warna hijau…..best sangat…tahniah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. Reena says:

    Ketat dan sendat..nak bagi nampak padat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. fza says:

    wah…mcm anak dara ye suhaila tu…cantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. mysarah says:

    Knp la pengantin perempuan pakai bju mcm..teruk btul la.x de perasaan malu sungguh..over sgt la tayang kat org!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. don nachos says:

    biasa la org melayu. pantang ada org buat wedding grand sikit…sume pakat nak tengok. lepas tu puji/kutuk. sikit takde faedah. buat apa tengok org kaya hidup…tengok mcm mana org susah hidup. baru timbul rasa syukur.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. puteri says:

    Salam Semua…kebanyakan artis sekarang berkahwin ala barat…. sebab tu jodoh artis tak alam..mcm artis barat…. buat lah majlis kawin secara berhemah sikit…baru lah jodoh sampai mati…………..

    Islam adalah cara hidup yg paling baik…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. qasam says:

    lawa bini ang jimmy…
    pasal terjojol tu lantak bini ang lah…
    da bini ang tambah koleksi..aku tengok je r…
    huhuuuu……

    tahniah bro!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. porno izle says:

    Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. zee says:

    wah payudara pon gebu erk?uppss!!!pakai kemelayuan pon tp dah terjojol bijik mata ni,uh,astaga___komen plez,uhuk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. That is the fitting weblog for anyone who needs to search out out about this topic. You understand a lot its nearly onerous to argue with you (not that I really would want…HaHa). You undoubtedly put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Nice stuff, simply great!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. The subsequent time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I know it was my option to read, but I truly thought youd have something attention-grabbing to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you can repair if you werent too busy in search of attention.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0