Written by AbangNara | February 1st, 2011

ayu zaquan

Memang Zaquan gagah perkasa. Tak sia-sia main bola. Mampu mengangkat Ayu Raudhah. Tapi masa Zaquan angkat nie, memang kelat jugak muka menahan keberatan Ayu. Tapi demi isteri tercinta, kalau Ayu suruh angkat gajah pun Zaquan mampu kot. Hehehe.

Lagi beberapa keping gambar perkahwinan Ayu dan Zaquan di Wellness Hotel dan Seremban dengan membaca entri ini sepenuhnya.

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

ayu zaquan

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

311 responses to (GAMBAR)Perkahwinan Ayu Dan Zaquan Yang Tak Pernah Anda Lihat

  1. kakigossip says:

    Wah berapa banyak baju kahwin dia pakai? Mai aih semangatnya sanding!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 13
    • Mak Kiah says:

      nih majlis yg syok kahwin taja tuh eik..?? baju pun dorg taja ke?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 3
      • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/perihal-wanita-penghuni-neraka.html says:

        ayu raudhah banyak posing gedik2….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 152 Thumb down 18
        • lengan ayu besor says:

          perkasanya badan ayu ….aishhh..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 15
        • Angkat Aku says:

          Cantik nya kau nyah…makeup macam hantu! :(

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 136 Thumb down 7
        • incik jejol says:

          yg tu sedap gigit tuhhh

          Hot debate. What do you think? Thumb up 25 Thumb down 21
        • Aduhai says:

          Melentok sakan tuboh si pengantin perempuan…tak sabar nak ….toink toink toink le tu !

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 5
        • mak oii..kalau terlepas pegang ayu mahu patah tulang belikat tu

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • didi says:

          ayu punya kepit tgn zaquan..mcm takut lakinya lari je..hehehee… :p

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 5
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          eh laki hensem mesti la ayu takot dia lari…..kalau minah jambu pn ….minah jambu mesti rabak2 punya kepit tknk kasi lepas lagi he he …

          Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 12
        • semekdaun says:

          bukan takut lari…tp peringatan…lu main2 ngn wa…ini lengan jd mknan lu nanti….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 3
        • ATTENTION says:

          wow rmai tul yg like smp seratus, huhuuu mmg btul gedix pn c ayu nie, menyampah makkkk….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4
        • rupanya says:

          ayu ni disyangi kuarga mtua…naknya kakak2 sikembar 2..aku ada tgok fb salah sorang akak dia…ada yg komen 1 pic,yg akak tu dh pndai bgaya…akak si kembar tu jwb..ayu lah yg ngajar camna nak bgaya…padahal gaya tu yg ado je….n akak tu tlalu mnt rcw…patutlah ayu direstui walaupun artis n berusia skit dr adiknya ni

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
      • zzzzz.... says:

        orang nak tajakan elok…i pun suka kalau kenduri I ditaja…..ct pun ditaja..mawi pun ditaja…angkasawan pun ditaja…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 9
        • Duit Kopi says:

          ooooo…taja ye. Patutlah ada banyak bercerai berai. Tak tahu sumber wang itu dari mana…mungkin wang tak berkat oiiii..

          8)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 99 Thumb down 13
        • nia says:

          ishhh..x baik ckp camtuh, tu nama nya xder jodo..
          nak wat cmner? jgn kan, kata duit x berkat..yg kawin lari..xder berkat ibubapa..pon kalau ALLAH redha..insyaAALAH kekal..

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • shela says:

          alahai…bju2 yg dipakai ayu terlalu sarat sehinggakan membuatka ayu nmpk terlebih berisi…less is more

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 2
        • Budak Nakal says:

          Baju macam kain langsir je. Nenek aku pun leh jahitkan!

          Kwang Kwang Kwanggggggg….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 5
        • jane says:

          betul la baju2 dia sarat sangat sampai nak angkat dia pon tak larat kena tahan ngan kaki….dia sendiri dah berat sepasal….. sebenarnya baju dia takde yg lawa….sorry to say….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 6
        • charming says:

          budak nakal ko xpenh tgok kain lgsir ker?

          Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 8
        • farapink says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 15
        • jawab farapink says:

          ko ni tak baca paper ke?

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • BOB says:

          mana ada duit sendirik..taja lahhhh

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          ha ha ha …kelakar la lu semek…kemek

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • mat rock says:

        Mak oiii…Gambar no1 paling lucu…macam angkat buah cempedak masak!

        Diperam lama2 sedop! ;)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 1
      • Anakteruna says:

        Zaquan memang tak sesuai dengan Ayu Raudah tu,mcm langit dengan bumi.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 9
      • gilo says:

        terlalu gigih muka hasben dia tahan napas angkat bini…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
    • oren says:

      semangat ko!!! muak pulak aku asek baca kesah dorg je.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 1
    • misskenyalang says:

      abg nara, bukan muka kelat lagi. dah merah padam dah tu. berat sangat kot si ayu ni

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
      • Ryta says:

        Alahaiii…macam2 pesen ada bila time sanding ni! Semua nak tunjuk loving abis!! Pastu baru je sebulan dua dok serumah….ada jek citer2 tak best yg peminat dgr! Dah tak tinggal sebumbungla, nak ceraila…yang hadooo!!
        So, sendiri mau ingat aa….jgn masuk dalam list artis bercerai-berai pasni….tak larat nak kira dah!
        :-)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 3
      • Amier says:

        Tak ape control sikit, berat tu memang berat sampai terkentut.Bawa je terus kebilik si Ayu boleh sapu dengan minyak SLOAN kat pinggang tu.
        Aduh! jangan kerap sangat pangku Ayu mcm tu, orang lelaki pinggang kena jaga-out pinggang-game over.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
      • cody says:

        dah terkentot2 zaquan…..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
    • iezla kasim says:

      ayu raudhah ni terlebih layan crita orang putih ke. ? beria bebenor dia pakai gown. suami dia pun ikut kan je le. maklumle kahwin sekali seumur hidup. dulu kata nak buat majlis kecil-kecilan je. jgn nanti orang tak habis bercrita pasal majlis dia, rumahtangga dah berantakan.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
    • awex gaban says:

      la….igtkan ifa raziah yg sanding dgn zaquan..rupa2nya ayu raudah..mekap bapak tebal!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 1
      • lisha... says:

        a’aah igt aku sorang je yg perasan, tp sekali imbas cam ifa raziah plak…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
  2. Mira says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 89
    • lili says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 36
      • rita.... says:

        orang yang komen ayu tu mestilah cantik giler, slim….sebab tu nampak ayu hodoh dan gemok….tak apalah ayu..burukburuk kaupun dapat kahwin dan bersanding dikelilingi keluarga famili mertua…..kesian aku…cantik pun tak dihargai…….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 11
        • ATTENTION says:

          mmgla komen mira kna dislike sbb kt cni rmai yg anti ayu si gedix tu, dh mcm buah nangka la dia tu….mcm nk putus urat kentot zaquan…hehee..
          pic no.2 gn 3 tu masyaallah…besauuu terjojol… malu plak aku tgk… kain dia ketat mcm nk pecah jahitan tu…
          ish3….kesiannnnn…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
        • aliff... says:

          besar dan terjojol lah bagus….lelaki suka tau…kau lum kawen lgi kut sebab tak tau….

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  3. singa tido says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 20
  4. emancloud says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 22
  5. TREX says:

    dekwan..ko injured..leh plak angkat ayu eh tak..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
    • singa tido says:

      sajo buek injured,tak yah g training.
      sobab nak ngontak tiap2 mlm…
      hahaahha…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 7
      • unprotected mouth says:

        die dh x d perlukan la dlm skuad kebangsaan

        injured hanye sekadar nk cover line je

        padahal dh x sehebat mana pun

        dah zaman khairul fami da

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 10
        • ozil says:

          pahal lak nk selitkan khairul fahmi nie, ade kene mgene ke, dia gol keeper, dia nie striker….adoiyaiii fail,
          bkn hebat sgt pun khairil fahmi tu, br piala suzuki, blm asia n then world….kecoh tol….bnyk nk kene improve lg la….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 21
        • ani bz says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 37
        • cody says:

          okla ada piala suzuki..zaquan xder pun…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          hi mesut ! hello hello hello ozil ! minah jambu memang peminat mesut ozil jangan tk caya…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • singa tido says:

          ko ni mcm bagus main bola la unprotected mouth.
          ko main la kalu ko handal.
          yang menang sukan sea masa kalahkan laos tu,zaquan ni yang jadi striker.
          copek na ko lupo.
          mulut bau longkang ko ni…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 11
        • Aib says:

          Biaso la diorang
          Kalau dah x suko & bonci
          Semuanya x keno
          Ado2 jo
          Pada aku lah
          Diorang tetap pasangan pengantin yg super cantik
          Cam pinang di bolah duo
          x gitu

          Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 12
        • koko says:

          wahaha tah la ko ni, keeper laen, striker laen kot. tak pandai pasal bola takyah cakap.. ;)

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. miss gucci says:

    Ayu raudhah gemok mcm dugong! bdn dah barai giler! Rita lagi cun seh…patut la dulu laki Ayu nie ngurat rita tp kena reject dgn rita sbb suka main pompuan….sian ayu….second choice hahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 124 Thumb down 19
    • singa tido says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 51
      • zzzzz.... says:

        betul….i tak suka orang kurus sangatlah….macam ni lebih gebu…nampak kewanitaan dan sexy…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 39 Thumb down 41
        • ATTENTION says:

          mmgla rmai yg suka klu pompn bdn gebu, tp klu bdn mcm ayu ni aku tgk dh xbape nk ayu sgtla….hehe. gelebeh semacam je, over size n tak balance n shape dia kurengggg…

          tapi klu body mcm siti fazurina or zizie ezette ker, haaa barulh mantop… untung bung mokhtar dpt yg putih gebu…hehehehehe.. ;p

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
        • Amier says:

          Badan sedap macam Ayu ni, malam mau siap timba.
          Ini bukan berkategori gemuk, tetapi agak montel.
          Body mcm ni peluk sedap.Lain-lain…. apapun sedaplah,berselera.

          Kepada Zaquan dan Ayu, enjoy berkamasutra.Sebelum tu Zaquan, buatlah senaman rimau.Cuma..jangan tokak(gigit) macam rimau tapi bab tokak biarlah mcm kucing manja.

          Nevertheless..Take your Time!……

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • pic says:

      eeeemmmm….syok no kata org

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
    • Gegeh says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 88
      • singa tido says:

        bagus2 gegeh.
        ko ada skali tak masa tu.???
        dapat tak hang??

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 6
        • Hantu Mak Limah says:

          betui tu aku sokong…si gegeh ni mesti geng dia n dia pon bosia jugak lah tu…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
      • Tengku Zawyah says:

        GEgeh ni. x baek tau cakap camtu. meh cni gegeh. TZ nak ajak gegeh jadi menyambut tetamu bday anak i diz year. i kaci pinjam baju santa maria kat u ek. u pakai tau malam tu. hehehehehehhehehe

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
      • eyefinity says:

        fitnah boleh membunuh…betul atau salah dia masa tu tak semestinya dia waktu ini begitu juga…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
      • mamarazi says:

        si GEGEH ni mesti BOHJAN PERLIS kn?? sbb tu dia kata rita BOHSIA. huhu.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 2
        • singa tido says:

          ko pun ada ke masa tu mamarazi????
          hahaha

          Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 8
        • mamarazi says:

          ade. tp dlm prt mak aku..
          aku ckp sbb dia duk ckp rita bohsia, so dia mesti slh sekor bohjan jgk. mcm ko jgk. haha

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          minah jambu pn ada kt situ tapi minah jambu tk nampak pn si rita ni…! camana pulak kauorang kate rita ni bohsia? tk senonoh betol lah u all ni….

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        itu dulu jangan sama kn dengan sekarng ! sekarangkn rita dh kawin ngan laki hensem dia si aidil dh ada ank pn…apa lagi yg kauorang binget2kn ! dulu kau pn bohsia jugak kn? aku nampk kau kt bawah pokok lalang tengah bla bla bla kn? he he …jangan tudoh2 orang gegeh …kau pn sama he he ……,kt sekolah dulu masa bulan puasa kau ada cekek gula2 kn ? ha..jangan bohong…..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
      • BOB says:

        wei..macam lah ko sorg jer tahu cite tuh..
        tiap2 org ada wat silap..yg sudah tu sudah lah..

        apsal ko suka sgt nak buka aib org..dia dah kahwin & ada anak tau tak..
        cuba aib ko org jaja..ko suka…!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
    • man babai says:

      ha’ah…bdn mcm ni la yg menjadi pilihan bernas…lg sedap lemak berkrim dr bdn kurus yg xdek bende….tulg temulang je bnyk…hampeh..wakakakaka

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 18
      • singa tido says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 14
        • ATTENTION says:

          xkisah la bdn mcm sape pn, yg penting pompn tu masih dara itu barulah namanye sedap!!
          klu dari luaran je nmpk sodap, lemak berkrim disukai ramai pn klu rasanye hampas….xguna jugak…..
          janda sudah semestinya janda, tp yg dara belum tentu dara tau….sama la jugak mcm lelaki, tp mcmna nk tau ek betul2 teruna…????? jeng3x… ;p

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
        • mia says:

          aah, baru kawen sodap lah, esok lpas stgh tahun takpun baru beranak sorg badan dah jd cm tong drum, muak terus. klu org kurus ni at least lps kawen amek mase lme skit nk besau.. :D

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • ani bz says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 36
      • ghadisk says:

        pe la ko dpt kutuk2 org ni…
        dh bnyk sgt pahala ke smpai nk tambah dosa…
        ish3x…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
      • mulotmasin says:

        KO SURE AYU NI ANK DARE???

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 3
        • lol says:

          tul tu mulotmasin..
          ani bz..nk mengata org janda agak2 arr..lum tentu yg anak dara tu masih ada dara tau..x smestinye janda tu teruk tau! ada anak dara jauh lg teruk dr janda.. u pompuan..jage mulut u..jgn smpai terkena btg idung sndri..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
        • singa tido says:

          ko janda ke lol?????

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
        • cody says:

          brapa thun ayu ni bercinta dgn pekin????hahahaha….sendiri mau pk la…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
        • lol says:

          haha…pekin ngan ayu ada gak gamba kantoi bepeluk dulu..suci lar sgt kn anak dara tu..tak baik ani bz nak menilai rita tu blambak kat chow kit. anak dara mcm ayu tu belambak katner? bukit bintang?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
        • cinta ... says:

          biasalah….i dulu pun ada boyfriend……tak kesah pun…..yg penting sekarang husband sayang….macam heran sangat….janda tetap janda….dara samaada ada dara tidak tak perlu dipersoalkan lah…..yg penting suami boleh terima….

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
        • adi says:

          singa betine, mamarazi, ani bz is one group!

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • saya comei says:

        janda memang dh terbukti janda…anak dara tu memang dara lagi ke kuikuikui

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
      • aku says:

        ko yakin ke ank dara sume suci?? mane ko tau rita bdouble2… ko nie mmg hebat… hahahaha….

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
      • ATTENTION says:

        klu rita janda pn tp aku tgk body rita tu lg mantap dan cun dr ayu yg anak dara tue……kembang semacam jer…. x tegang lgsg!! rita yg janda tu lg pandai jaga body tau!

        Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
        • aliff... says:

          lawa apa badan rita tu….kurus kering….aku x minat badan macam rita tu…..27 tahun anak dara tue ke? kalau gitu berlambak anak dara tue di msia ni…biarlah jadi anak dara tue drpd pelahap kahwin dgn budak 21 tahun…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
        • mia says:

          tue = tu la mksud si attention tu.
          bukan tue = tua. aiyoyo

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • pulutkuning says:

          btul2 aku sokong…!rita taderla lawa sgt…mata pun juling tu pon korang ckp lawa ke?sah2 butala korang nih….takat bdn kurus slim nmpk luaran je ‘sedap’ wtpe..org nk luar dlm ‘sedap’ barula nikmat…gebu2 nih ‘sedap’…barula lubang tandukk!ehehee….janda tetap janda walau solid mane pon…anak dara die punye menggeletek tuh yg plg best…!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ATTENTION says:

          thanks la mia sbb paham maksud aku, si aliff ni budak nerd kot, tue psl la xphm shotfom…..haha…

          eh tp klu kawen gn anak dara tua ok lg asalkn masih dara, cuma dh kecuuuutttt ckit kot…hehehehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pulutkuning says:

          wan…sayang sketla…ko taleh men stail berdiri…jenuh nk ngangkat kangkang ayu raudhah tuh…pape pon nko dpt yg turbayekkk…kire hebatla dpt ayu si anak dara…biar tua sket xpe…dpd dpt janda…apo kau susah-an..mudo2 nih ekau ngontakla pueh2 kay…bia smpi ayu ‘ingat’ n ‘sayang’ kek kau punyo jo…tadola mcm certain2 jando tuh siap nk banding2 plak ngn laki2 yg ponah dio kawen dulu..dhla xsodar diri tu jando…nikah pon lari…tado berkat dari org tuo wan…ekau jo yg handal…!papo pon moral ngontakla pueh2!yg ‘sodap’ musti didahulukan…’nikmat’ ayu musti diutamakan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nauty says:

      nasib baik zakuan tak di layan oleh rita tu….kalau tidak menyesal tak sudah….orang ada taste semua nak perempuan lebih muda…beza more than 10 years tu…..susah nanti kena control…bila dah menopaus, suami muda lagi banyak masaalah……sekarang oklah……jangan sombong sangat wahai pencinta rita, bersyukur kau wan, 3 years older , ok lah…itupun tak berapa seronok…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
    • jahat mulut.. says:

      miss gucci..jahat mulut kau, mesti hati pun busuk…mesti sedara rita ni…..kata orang macam dugong…dugong pun makhluk allah.rita ni perasaan laki ayu nak dia, he…he…rita janda murahan sebab tu orang nak test market saja….nak bangga sangat…sekarang hidup merana…padan muka. aku bukan marahkan sangat si rita…..tapi pd miss gucci mulut longkang. mesti mertua benci dapat menantu macam kau…suka menghina orang………..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  7. sea says:

    best tgk org kwen..moga bhgia selama nyer

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 8
    • kukukaukau says:

      aa kn sea..sronok sgt tgk org kwin..kita sesama sedara ni doakanlah yg tbaik utk dorang..org br je nk bina mahligai ada je mulut2 yg xsng..asyik nk doa yg xbaik jew..ntah lah ikutkn kita ni knl pn x dorang nih..knl sbagai artis jew la..huhu

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
      • nauty says:

        yg benci tengok ayu n zakuan ni semuanya fan rita…..tak boleh tengok orang lain senang…..agaknya mereka semua lebih suka orang kawin tanpa restu di siam drpd kawin elok -elok…..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  8. rebung says:

    dulu ayu raudah lagi gebu
    skrg dah slim sikit
    kira okeh la tuh..
    sama cantik sama padan..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 25 Thumb down 20
  9. lea says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 34
  10. mamarazi says:

    eiii MENYAMPAH lah!! cukup2 la tu kuarkn gmbr si bajet ni.. makin la die kembang sbb tau rmi org suke publish gmbr kawin dy.. tp yg sedih???? RITA jgk :(

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 14
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kau ni kenape mamarazi? ada masaalah ke kau ngan si ayu ni? membuak2 kau benci ngan ayu ni pesal?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 16
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        dan kau lak? kau ni kenape minah jambu 24jam mengadap computer? ada masaalah ke kau ngan si mamarazi ni? membuak2 kau benci ngan mamarazi ni pesal?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          mamarazi mamarazi kesian aku tengok kau ni macm stress rabak aku tengok…..frust ke zakuan kawin ngan ayu ? kira kira lu jeles eh cian kau kn sabar2 jangan nangis ok…banyak lagi jantan2 hensem kt luar sana tu pileh aje la yg mana kau nak…., yg senget…yg juling..yg perot boncet pn ada,,,jangan nangis lagi eh mamarazi..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 11
        • pic says:

          dsebabkan pic ayu n zakuan korang nk gadoh ngok..tol

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
        • minah jambu 24jamhotmail.com says:

          biasa la …kn si abang nara tu dh suroh komen kn.. ha kite komen lah !

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • mamarazi says:

          ko senak tang mane lau aku benci ayu??? ko ayu ke?? so diam2 sudeh! mmg si dugong ni PLASTIK! x mcm rita.. hurmm sdgkn melodi ahad lps ade tny psl rita, dy jwb pn t’agak2. so nmpk sgt yg dy ni bwk mulot psl rita! ko x suke komen aku, ko jgn baca… bla ko!!!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
        • pelik says:

          mamarazi=minah jambu ek..??
          kan da KANTOI.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  11. LaraHati says:

    Hmmm…
    cKembar dgn kisah nya masing2..

    at da same time….
    sad momnt for Rita (rumh tnga begolak) n Hapy momnt for Ayu…(bru nak bina rumh tnga)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 14
    • effie says:

      yup, betul3..

      sian Rita..mcm2 berlaku dlm family dorang ni ea..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 3
  12. adeakukesah says:

    asyik gambar kawin dieorg je…ape la abg nara ni xde pic lain ke nk ltk..rs nye dh byk sgt dh pic kawin dieorg ni kn BN..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 5
    • singa tido says:

      dah ko tak nak kawin..
      cuba ko kawin…
      jelez…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 17
      • Tengku Zawyah says:

        BN oiii BN. try la kuarkan cite pasal i pulak. huhu. i dah x laku ke???? :(

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 8
        • shahs says:

          lu sapa smpi BN kene kuarkan cite psl lu…hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • Tengku Zawyah says:

          lu x kenal gua ka? anak derhaka la si shahs ni. tiap2 malam main ngn anak i pun x ingat mama sendiri. TZ sumpah jadi si tanggang kang! hahahahhahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  13. KAK RATU says:

    mekap tebal gila…dah cantek tak payah lah nak cover pakai mekap tebal…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 6
  14. annebunga says:

    biasa jer

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 5
  15. coco says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 33
  16. limau mandarin says:

    hmn, kalu la rita rudaini yang dalam gambar ni..kan best..kesian rita

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 8
    • benci.... says:

      abis tu sapa suruh kawin di siam…nak tengok gambar rita bersanding suruh saja dia sewa baju di bridal boutique….ambil gambar banyak2…you tengoklah sampai puas hati………tak payahlah nak kutuk ayu n zakuan……dah rita silap langkah…..ayu pun jadi bahan benci sebab rita tuduh dia itu ini..rita sebenarnya dalam keadaan tersepit..tu yg tuduh ayu, iparduai, mertua dll…itu ini…redhalah rita sebab masa depan kau jauh lagi..kalau berdendam dgn ipar duai, macammana nak berbaik dgn mereka dan berhadapan dgn mereka kelak.suami pun rasa tertekan …..sudahlah budak 21tahun pun rita nak kawin…..kan dah banyak masalah….budak umur macam ni memang lebih kpd nafsu dr akal….

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  17. jelita~~ says:

    brp byk majlis resepsi ayu ni? aku ingat yg baju biru tu je tuk belah zaquan.. yg kat hotel ni bila pulak? make up teruk. berkepok cam tepung gomak wakakakaka…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 6
    • singa tido says:

      tau le kau jelita..
      hahahaha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 5
      • Tengku Zawyah says:

        singa tido, u sepupu YUYU ek?? bagitau die i nak pinjam laki die 1 malam jew. bole x?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
        • singa tido says:

          bley je.
          amikla.amik terus pun bley…
          ape ada hal,kawan2…..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          eh…eh ..boleh pinjam laki orang ke? kalau gitu minah jambu nk pinjam lah boleh untok satu bulan?…satu malam tk cukop lah….

          Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
        • minah jambu 12jam mengadap computer says:

          ko mmg gatal…kuat seks!
          dasar minah indon!
          kan byk mat lombok kat indon sana, pilih jek mana ko nak.

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          kesian kau guna ye ….dh tkda modal..eh eh eh…kau pn indon jugak kn cian kau ye kira kira lu frust tonggeng lah ni ye..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
        • mamarazi says:

          kau ni dh kenape minah jambu? sapa yg tkda modal ni ha ?

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
        • mamarazi says:

          mamarazi pn nak pinjam lah laki orang boleh? tapi mama tknk 1 bulan lah mcm minah jambu…mama nk pinjam setahun boleh? jangan tk jadi tau…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
        • singa tido says:

          bley jew kengkawan..
          lai lai lai lai…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • ssyyhh says:

      hahahahaaaaaaaaaaa…..
      betul lah kan…tebal sgt makeup dia..
      kelako lah muka ayu..
      ayu cantik tapi dah makeup mcm ni kelako sgt2..
      xpe…dah edit nnt lawo lerrrr…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 5
  18. glue says:

    baju cantik tapi make up over sgt smp hilang keayuan pengantin perempua..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
    • malunya kalao aku jadi ayu says:

      kalao mekap xtebal lagi huduh sebab kulit muka dia rosak

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 8
  19. marishadania says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 19
  20. Sri Bridal says:

    siyesly cantik.
    ayu cun,zaquan handsome.
    mmg meletop habis la.

    feel proud for them.
    Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat ye.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 21
  21. aku tak kisah says:

    uwargghhh…abg nara..tlg la..jgn kluarkn g psl dua org ni..jemu la..tlg abg nara..jgn spoilkn mood ku nk bukak beautifulnara..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 8
  22. cantik memang cantik,,,
    tapi lagi cantik kalau si isteri pakai tudung,, tutup aurat…
    sian si suami baru kawen ja terus tanggung dosa si isteri….. aurat perempuan hanya untuk suami saja…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 1
    • ZH says:

      yeahh, you are damn right, orang semua kena ingat lagii satu perkara , ‘jgn kamu mencintai seorang wanita hanya kerana kecantikkannya , kelak kamu akan menyesal’, huhu,

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • anniessa ay says:

      betol tu mawar brduri. i totally agree wif u.
      aurat sorg isteri yg solehah untk tatapan suaminya dan muhrimnya shj.

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  23. jelita~~ says:

    post ayu gedek.. over excited

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 7
  24. deela says:

    Mawar bduri, aku rasa nk like ko beribu2 kali!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  25. rama2 comey says:

    menyampahnya aku tengok RHODOH BINTI CHE WAN ni.. Nara ni kenapa ?? dah x de cite artis lain ker? boring tahap gaban dah tgk gambo dia jer
    uweeekkk……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 6
    • singa tido says:

      ko buat blog baru (uglyrama2)..
      amacam ok???
      mesti ko tak boring nya….
      hahahahahak

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 15
  26. S.K.K says:

    ayohhhh begitu banyak baju ditaja..betuah badan,,,rajinnya diaorang salin2 baju…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
  27. malunya kalao aku jadi ayu says:

    terserlah keberatannya. muka cam anita sarawak

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 4
  28. sepah says:

    bila tgk yg layah ttp muka nmpak mcm kristian pun ada…hurmm..dunia2..pakai baju tgnnye sebelah pnjg…tp sebelah lg? nampak ketiak…insaflah…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  29. vass... says:

    peminat rita tak sudah-sudah nak kutuk ayu..dan sebaliknya….both ayu dan rita cantik ,ok? kalau makeup tebal tu salah juru mekap, kenapalah nak kutuk si ayu…just bcoz rita tak bersanding takkan ayu pun tak boleh bersanding…mungkin dgn suami pertama dulu rita dah bersanding, kira dah merasa bersanding lah tu…ayu gedik pun biarlah…itu hari bahagia dia…nak ditaja atau tidak itu hak dia…….tak perlu pertikaikan. doakan saja kebahagiaan untuk rita dan ayu dgn suami masing-masing.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 13
  30. Qim says:

    untung lah ayu raudah dpt zaquan tp rugi lah zaquan coz kawin dgn ayu raudah…..!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
    • Qima.. says:

      untunglah rita dat aidil tp rugilah aidil dapat rita rudaini….!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 16
      • boy... says:

        dua-dua rugi sebab dapat isteri lebih tua….boy yg tak encem dan tak popular dan tak femes ni pun berangan nak kahwin dgn girl yg lebih muda dari boy…baru real bila dipanggil abang…lagilagi aidil……boleh panggil rita kakak atau auntie…pandainya rita tackle budak muda sampai lupa mak bapak..masa nak kahwin dulu tu..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 15
        • minah jambu 24jamhotmail.com says:

          lagi2 kauorang cakap si rita ni tua…mana tua nye…bodoh lah kau orang ni tk tau tengok kecantekan wanita lah stupid baffalo bwek!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 5
        • boy... says:

          tak tau math ke? aidil 20++, rita 30++ ,therefore, rita is older (much older) than aidil. tak cerita tentang kecantikanlah…cerita tentang perbezaan umur.who is stupid now, donkey. i’m talking fact lah……nenek i pun cantik juga….i admire her beauty….

          Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 7
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          kalau rita tua dari aidil pn kenepe? banyak pompan kawin laki muda got no problem! minah jambu nanti kalau nk kawin pn minah jambu nk laki muda jugak ! senang minah jambu nk buli nanti…..sekarang nye laki tk boleh kasi muka!! tk ke gitu rita…..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • Joyah_Sp0rt says:

        untong mende?? aidil yg x matang tu menyakitkn hati je! huh1

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      minah jambu kalau dapat si zakuan ni minah jambu gigit2 hidong si zakuan ni …nanti kau !

      Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
      • minah jambu 12jam mengadap computer says:

        minah jambu 24jam mengadap computer says:
        February 1, 2011 at 7:27 pm
        “minah jambu kalau dapat si zakuan ni minah jambu gigit2 hidong si zakuan ni …nanti kau !”
        kata2 tulus ikhlas dari minah jambu 24jam mengadap computer…dasar minah indon gila seks!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
        • mamarazi says:

          ha ha ha kesian kau minah jambu ha ha ha

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          kau pn indon jugak he he he.. ha ha ha.. ho ho ho

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          oi 12 jam! jeles ke? ha ha ….kau yg betol2 indon oi! ha ha ha……oi sex sape tk suka! kalau minah jambu dh kawin minah jambu pn nk jugak buat bla bla bla! kau tknk ke? dh sah kau ni les…….tk? kesian kau….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          sexs! bukan sex ! salah taip !

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
      • singa tido says:

        relax2..
        kan dah bagi pinjam tadi..
        kongsi2 le..
        jgn gado2…..
        hehuheuheuheuhue

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  31. nana says:

    udah2 lee tuh pasal dorang nih
    abang nara
    baik letak gamba moots pop shuvit and vanessa kakak vince bertunang! meriah awwww

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  32. mmmm says:

    muka ayu mcm ifa raziah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • BOB says:

      tp masa gambar yg sebelum2 nih aku nengok cam anita sarawak..maybe make up kot

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  33. hot laser says:

    sanding sakan dia owg ni…
    mesti bnyk duit hbis wat mjlis besr2rn mcm ni…
    harp2 rumh tngga dia owg kekal lah smpi ke akhir hyt…
    jngn majlis je gah tapi rumh tangga musnah….hot..hot

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
    • aliff... says:

      tengah ada duit apa salahnya….tak buat majlis pun, rumahtangga hancuss….dapat buat semua orang happy oklah tu….dapat juga buat kenangan utk cucucicit di kemudiah hari….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  34. anne says:

    nak kawen gak la taon dpn..
    tlg doakan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  35. mamaborek says:

    sedap2 sggh lau mengata kt org yep ekau3 sume..barai xbarai,make cm hntu la,bdn cm dugong la..canteknye kome3 sume yep..(tgn di dada,mata ke ats)..kne kt btg idung sndri baru tau..dr korg yg dok mengutuk free2 dpt dosa kering,baek dorg yg syok3 bhgie sbb da halal hub suami isteri..peace!!=))

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  36. mahader says:

    aduyai wan,hilang dah taring sebagai seorang playboy yg berjaya

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  37. skyjuice says:

    nsb la ayu raudhah tak debab….klau tak, larat ke nk angkt.hehe

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  38. papelaweyh says:

    cm best ew..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  39. bb says:

    oklah tu.korang ni ngutuk jer.heheheh.berat2 pn dh tak trase.Dalam hati ada taman.=)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  40. Qima.. says:

    agaknya yg komen di sini ramai sedara mara rita sebab nampak keburukan ayu saja…..rita semuanya baik, cantik, bagus……

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 13
  41. lipstik _pink says:

    benci tahap gila b**i tengok ayo rodhoh!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 12
    • mamarazi says:

      betol tu kite pn benci tau tengok si ayu ni ….ayu ni tk cantek kn?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 10
      • mamarazi says:

        ishh ko ni naper nk pakai nama sama ngn aku? ko guna la paparazi.. adeh! org konfius nti tau! hihi~

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  42. ZH says:

    tunang aku 10 kali lg hensem dr mamat neh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 7
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      tunang kau yg kepala hotak dia berjambol tu kn? ooooo kalau itu minah jambu kenal…dia jaga kerbau kan?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 10
    • singa tido says:

      tunang ko muka cam kambing tu kan..
      hensem2.
      tahniahla…..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  43. miszLyssa says:

    1. mekap xleh bla—-MERAHNYEEEE MLOT HANG!!!
    2. bju gler sarat..xde taste
    3. asik wt muke cm pas ccok botox
    4. dier je lelebey dr laki die…hakhak
    5. enuf la weiiii…bgai nk rak tyng dorg ni kwen..pkla pasaan c kmbr n wife diee..adesss
    6. hopefuly psandingan korg yg bgai nk rak ni xbrakhr kt mkamah syariah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 5
    • K says:

      like ur comment!
      to AR..jgn over sgt menayang..ko tu artis so phm2 jer la..less is more..lg low profile lg org suke..kalo over2 camni dah meluat jadiknye..mcm ko sorang jer artis yg kawin..tak perlu gedik lebih!!

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
      • gedik.. says:

        aku nak gedik, what’s your problem…..ada minta duit kau? ada suruh kau tengok…majlis aku untuk diriku, suamiku , suami mertua, keluarga ku, keluarga suami…kami semua happy….so that’s that!! tak ada masa nak tayangtayang……kau nak suruh aku kawin soroksorok ke baru puas hati kau….

        maaf ya kak rita….geram betul gedik baca komen-komen yg tak boleh tengok gedik happy…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  44. Piston Pecah says:

    harap yang nie tak macam yang tu.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
  45. torres penghianat says:

    adoi x abez2 cite psal zafuan&zaquan bosan ar bang nara cite pnas laen takde k??

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • torres penghianat says:

      tpi asal muke zaquan nmpak ltih je….xkan first night dah ltih kot…..hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • a.n.jell says:

        berat gila tu, cam nak jatuh jer ayu, org lain kalau angkat, lutut ngan dada sama paras. hahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  46. congrate2…memang mantap korang berdua ni.. :D

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
  47. anonymous says:

    ayu raudah xde seri pengantin pn..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
  48. yaya says:

    pernahkah ayu bersederhana dalam pemakaiannya? hahahaha!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  49. suri says:

    haha abg nara, kelat pulok..dah sehabis macho tuh tersenyum lagi hehe

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  50. suri says:

    tp one thing dok terpikir..dari dulu selalu dgr artis suka pemain bola, rmai gak kan kawen..diaorg nih mmg gaji byk ke..klu beckham tu mmg la kan…serius tak tau, smp yg baru naik mcm fahmi pun rmai minat..xkan sbb rupa je..kayo kot

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  51. bebek says:

    Hmmm.. kedua duanya sama cantik dan sama padan.. lebih elok dan sempurna dari pinang dibelah dua…. seperti jerami berukuran diameter 0.000001 mililimeter dibelah dua.!! sempurna sungguh.. semoga berbahagia kedua duanya dan semoga Harimau Malaya terus mengaummmm….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
    • meera says:

      tkut laki rhodoh ni jek ngaum tiap mlm!!! hahahahaha..kang mle ah injured sne sni..pd hal bkn terer ane pn…publisiti jek lbh!!! psnih laki rodhoh nih dok training angkt die jek gnti ltihan kt padg gamak nyer!! hahahahahahaha

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
    • a.n.jell says:

      harimau malaya terus mengaum tanpa twin ni makin besh plak

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  52. norim says:

    seriussss bj yg wrna biru laut lg cntik dr bj2 lain yg dipakai…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
  53. deana says:

    buat meriah2.pastu cerai.membazir duit je.tuhla artis.propa lebih.HAHA

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
    • so what... says:

      doa kan terbaik…wedding celeb lain spr mawi n dato ct lagi grand…ini biasa sajalah…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  54. orgtuo says:

    isk..nk jgk seksi si ayu nie..pkai ler bju tutup lengan tu..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  55. Reena says:

    Pix no. 3 tu, terserlah kebulatan si rodhoh ni..muka bulat, tak seswai rambut tarik atas. Kesian laki dia.. sampai kena tampung berat bini ngan kaki..kalau dia gagah..steady jer dia leh angkat..ini mcm dah mintak nyawa..huhuhu..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  56. mimi says:

    make up mcm opera cina.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • so what... says:

      pada mataku cantiklah…..pengantin mesti makeup over sikit…kalau biasa saja, macam pergi ofis pulak..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  57. Wan Zaharah says:

    This story is over!! sorang no brainer and the groom has lots of eyes for beatiful girls. Couple made only for publicity…No contents!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
    • Sarimah says:

      Which guy doesn’t look to beautiful girls? (and which girl does not at least secretly look to handsome guys?)

      And who are you to call anyone a no brainer, Miss Einstein?

      How about wishing them a good life ahead? It’s not that hard. And it’s a very adult thing to do too.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
      • Gosipgurl_fea says:

        haiya, miss Wan Zaharah, its not really nice to trolling others with a word NO BRAIN.i’m totally sure you would pissed off the same way if others ming you like dat… FBS syndroms ?

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
        • sharp shooter says:

          “actions speak louder than words”..i understand wat u meant Wan Zaharah..ayu’s actions clearly show her low level of intelligence..i’ve read all the interviews wif her..most of the time she sounded like a beauty without brain..so i agree wif u bout d term ‘no brainer’ as her actions explain everyting..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
    • so what... says:

      no brain tak boleh berlakon atau hapal skrip atau membuat orang sayang…i tengok cara dia menjawab soalan wartawan…she’s very tactful and she thinks before she says anything. not like that someone who blurts out her feelings and keeps pointing to others’ mistakes..
      what men don’t have eyes for beautiful girls, except for gays i think. even my granddad like to see beautiful girls…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
  58. lili says:

    sama cantik, sama hot ! =)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  59. ghadisk says:

    dr sanding 1st smpai la ni…
    baju si zaquan tu mcm xkene jer…
    awattt ek…
    huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  60. shizuka says:

    aduiiiiii…..mgata org….ambil y cernih buang yang keruh…kisah lama jgan ungkit..walaupun rita lu bohsia ADA AKU KESAH?????//aku ttp sokong dia n doakan dia sekeluarga…..tuk zaquan & ayu semoga bbahagia hingga ke akhir hayat mereka…..bg2 juga ngan rita n aidil moga khadiaran anak ke2 x lama g dapat merapatkan g silatuhrahim hubungan kdua2 pihak….amin ya rabbilallamin…..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • a.n.jell says:

      ZAQUAN MASIH LAGI BOHJAN. rhodoh tu semua org tau, mmg sama padan perangai ngan zakuan

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  61. walid says:

    Ya Allah kau berikanlah hidayah kepada pengomen2 di atas yang menghina ciptaan Mu.. Sesungguhnya org yang bersangka buruk dan berckp mengenai keruntuhan rumahtangga org lain adalah org yang keji dan lebih hina dari yg hina..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  62. ain says:

    banyak gila baju dia

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  63. Day says:

    boring lahhhh, xde gambar & citer hiburan len ke nak tayang selain dari kenduri kawen yg konon gempak hots lebey sgt tu….TOLONGLAH ABG NARA & BLOG GOSIP LAIN!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  64. banyak betullah baju perkahwinan mereka ni. dan yang paling penting, banyak gambar…..

    besttttt, terbaekkk

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  65. zf says:

    semoga berbahagia la tp bile tgk cara raudhah ni aku tgk mcm terlalu eksaited sgt sbb dpt berlakikan si zaquan.hmm..tah le..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
    • meera says:

      haah..knon nk gtau smue ler die btuah dpt belaki kn c kmbar tuh!! laki die cm cool jek..die lbh2 excited nyer. psnih nk tgk lak tah die betuah ke malang ke dpt belaki kn c polan 2…hahahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
      • zf says:

        ko pun perasan ek die mcm over sket kan??betul2..laki die rilek je..hihihi..xpela, semoga die kekal bahagia la ek

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
        • meera says:

          mle2 nk wt xprasan..tp nmpk cm tpu dri sndr jek..hahaha…emm..arap2 cmtu ah:)

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
        • so what says:

          dr dia becinte dulu dia mmg dh over n kepoh citer psl pekahwinan dia..ni klimaks utk cerita loya dia..pasni citer dia pregnant lak akan kecoh 1 dunia..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    • singa tido says:

      dah dia yang kawin.
      sume excited.
      apola korang ni..
      kalau ko pun samo yo.
      tak kan munyok pulak.
      adoiiii

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
      • reporter.... says:

        singo, orang yg banyak komen tentang ayu n zakuan ni kalau excited masa kahwin pun tak ada orang tau sebab…tak ada siapa nak siarkan gambor mereka….sebab tak de nilai berita…..syok sendiri sajelah..dah nikah, biarlah excited ke tak ke….aku suruh dia orang posing gitu….x kan nak suruh monyok n sedih je……nanti orang kata kahwin tanpa restu pula…lagi susah…..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  66. aku skandal says:

    weiii!!!!! udah2 lah..kuarkan gmbar nangka bungkus nie…..dah muak tgok..weiii…….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
  67. baby says:

    BN dh naik muak tgk gmbar kwin drg ne.. plz lh jgn d kuarkn lg gmbr kwin drg ne… ayu ne tak populer mana pun

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  68. AIDIL ZAFUAN says:

    KESIAN I MASA KAHWIN DENGAN RITA TAK DAPAT MACAM NI PON. KESIAN RITA JUGAK< TAK DAPAT PAKAI WEDDING DRESS CANTIK2. MAAFKAN ABANG RITA :(

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
    • atas permintaan peminat RITA says:

      xapa, buat jerla kenduri kesyukuran, pakai cantik2, ramai peminat Rita ternanti-nanti gambar Rita yg cun tu

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
    • Joyah_Sp0rt says:

      bodoh ko ni! nk nyamar pn agk2 la wei! mmg bodoh! DISLIKE 10000000X komen ko.. !

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
    • rita.... says:

      apa nak buat…..kita tak sabar-sabar nak kahwin di Siam….abang aidil lagi kasihankan sebab x dapat bersanding…at least rita dah merasa masa first wedding tu dulu…sian abang (ke adikkk???)

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • cetipong says:

      bodoh, perasan !!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  69. Beautiful pari-pari says:

    Dah boleh2 dah stop tayang gmbr2 dorang nih.kalo esok2 ade lagi 1000tetamu yg dtg majlis dorang ni masing2 der gmbr baru masing2,xkan sume nak upload bang nara…ntah naper tetiba da rasa muak lak asyik tgk gmbr2 dorang nih..so sorry to say..ayu raudah tu asalla sume gmbr dia nmpk cam tergedik2 pulak.pengantin2 lain cool je…xpelah..teruja kot..smoga bahagie yer ayu..bang nara,topic lain plzz after dizzz…bukan sal fasha sandha,bukan pasal ayu raudah,dan bukan pasal lisa sughihani kalo boleh.sebab bukan dorang je artis kat msia ni.der ramai lagi bang..bagila peluang kat artis lain yg nak merasa up jugak dlm page abg nara nih…(sigh)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  70. aku says:

    x exclusive lgsg dah wedding dorg nie…. semua nk tayang kat org…. tayang ckit2 suda….. mula2 org suke la nengok… kalo dh btimbun2 gini org muak…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
    • singa tido says:

      tak payah tgk…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
      • lol says:

        singa, baper AR byr gaji n komisen overtime utk u?
        penat kan u dr atas smpai bwh jadik peguambela AR..hrp2 gaji yg u dpt berbaloi2..hohohoho!

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
        • singa tido says:

          eh,
          suko ati den la.
          ko somak na knapo..
          ko pun apo nyibuk kek den ni.
          den nak tulis apo pun,ko apo kisah….
          hahhaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
        • pic says:

          singa ni xda keje coz dok dlm zoo..so mkn pun org bg xpayah susah2 nak p ligan bewak nk mkn..huhuhu……

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • aku says:

          koya lebih je singa nie… ko org kuat ayu ke??? yg ko sebok ngn komen kteorg nape?? name pn komen so skati kteorg la nak ngomen ape….

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  71. KakLong says:

    Errrkk..baju ayu yang last tu.. -> Nightmare!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  72. pinkrose says:

    dah basila..org bersanding skali je..byk2 kali pun da ilang dah serinye…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  73. Emma Shariff says:

    tebalnyer makeup si ayu ni…apapun, they nampak secocok together! jgn terikut kembaq dia dahler…kalau nak gaduh, gaduh diam2 kat umah, takyah ler nak bagi komen kat papers…cheap publisiti lah…mula2 baca menarik perhatian..lama2 jadi bosan! congrats ayu & zaquan!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
  74. Sweet_pink says:

    semoga kekal hingga ke akhir hayat… jgn jd cam kembar dia sudah…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  75. ni satu lagi pembaziran…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  76. cicakgirl says:

    YANN BAJU BIRU JA CANTIK NAMPAK NATURAL…yang lain hancusss………..

    jgn jadi cm kembar lagi sorang sudah la..time tu mana nk nmpk dah cantik ka hensem ka..kalau dah da anak pn buang ke tepi…

    harap-harap x macam tu la…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  77. FERGIE says:

    minah x glmer mane pon….ckuplah BN kuarkn pic diorg nie….mluat der….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  78. shark says:

    so ugly meluat sangat dgn dorg 2 ni bueekkk. c laki nak teberak angkat bini gemuk..kaka..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  79. aku la 2 says:

    muke zaquan mmg ketat..giler berat minah senget nie…pocoyooooo la minah nie..semak lak aku nengok…dier bhgia,c rita??sumer punce mulut minah nie

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  80. zeera says:

    cantiknyer!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
    • row says:

      rita sepadan aje..dengan aidil.
      ayu plak pelik aje.. dengan lakinya….he.hehe
      sabar rita hadapi cabaran tuhan ada bersamamu……

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  81. ro says:

    rita sepadan aje..dengan aidil.
    ayu plak pelik aje.. dengan lakinya….he.hehe
    sabar rita hadapi cabaran tuhan ada bersamamu.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  82. hannania says:

    comel nye..memng padan you all guys. smoga bahagia

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  83. mamaborek says:

    mengutuk org masing3 mmg no 1…ingt3lah,sekarang Allah bayar cash je papehal..lps ni lau korg rase cm ‘berada di tmpt dorg” tue,maybe da dibayar cash la tue..renunng3kan dan selamat beramal..peace!!~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  84. Nana says:

    tak ada Seri Pengantin…. why aah?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      sebok kauorang nk tau kenape ayu ni tkda seri pengantin…..meh…minah jambu terangkn kasi kauorang puas hati ok!!! pada suatu hari ayu ni bile lepas mandi je dia suka sangat2lah tengok cermin….tengahari tengok cermin petang tengok cermin….pagi petang siang malam lah dia tengok kecantekan dia kt cermin,,,,jadi seri muka dia tu dh habis kt cermin je…..bila dia kawin pulak dh tkda seri lah !!!!! sebok pasal ayu ni tkda seri pengantin!!! ada ke tkde seri ke dia pn dh belaki pn…….yg kite ni bila nk kawin?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  85. banyak nye baju…dasat..dasat…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      baju ayu pakai semua power2 minah jam bu suka..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  86. nursha says:

    jgn lepas kawin jd nasib cam rita rudaini dah la…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      nasib ayu lah….perkahwinan dia bahgia tk bahgia….pandai2 ayu lah nk bahgia kn laki dn ambek hati laki dia …….pandai2 je nk mengamal nasib orang!!!! ape kau ni tukang telek ke?? cuba telekkn minah jambu ni in future minah jambu dpt laki kaya ke tk??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  87. zul asmara says:

    ehh..korang ni…tk bek tau kutuk2…huk3!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  88. eel06 says:

    huhu… ~,~
    kawin besaran2 ni, senang hilang the true meaning of marriage..
    sesetgh je la..
    ~,~ huhu… sbb kawin yg best time mula2 je.. phase honeymoon.. huhu… the real marriage begins 2-3 years later… when all the real problems begins.. (financial, child, health etc2..)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  89. jue says:

    dorg bergumbira kat cnie.. tp rita sorg2 kat hospital jg anak.. sedey..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  90. hehehehe says:

    hahahahaahahha kesian ayu tak ramai yg suka dia kawen sama itu lakinya..aku pun tak suka…gedik..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kesian dgn rita yg bmati-matian pthnkn hbungn nya dgn c kembar yg tak btanggung jawab tu….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  91. Nur Iman Islam says:

    Astaghfirullah al adzim…..sedar la bahawa dengan sapa pn mereka berkahwin, walau bagaimana pn perangai mereka, berapa pun umur mereka @ walau bagaimana pn perangai mereka ingat la itu sumer atas ketentuan Allah SWT……bila korang kutuk mengutuk antara satu sama lain hingga menimbulkan fitnah yg boleh memecahkan perpaduan..anda dlm kerugian sbb mendpt dosa yg korang boleh elakkan sebenarnya…kepada sesapa pun yg akn mengutuk post saya ini saya doakan semoga Allah SWT memberikan anda hidayah bila anda bangun esok hari. Wassalam.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  92. diela says:

    manusia skarang byk bckap dr fkir…….
    igt lah kita patut m’doakan y tbaek bkn lg m’hancurkan…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  93. aenaziz says:

    cun~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  94. kemek says:

    seronok tgk diorg ni…so loving.moga jodoh bpjgan….dpt anak nanti didik dan corak mereka dgn baik…n hope jgn la becerai berai…..n x sefahaman lak nanti…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  95. bosan says:

    bosannye tgk gmba dorg je kawen…gah bkn maen…tup2 cerai jugk nnti…hmmmmmm biase2 kawen sudeh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  96. ixora_july says:

    hurmmmm…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  97. cetipong says:

    hensem lg aidil dri zaquan
    cun lg rozita dri ayu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  98. pagi isnin says:

    yg aku tau, ayu nie sore nye terkepit2 same cm fasha..xde aura pon..
    sory yer ayu..ayu + rozita mmg sinonim ngn mekap yg tebal nk mampossss..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  99. Rita lagi hebat…bekas finalis dewi remaja maaa…tapi dress up rita suka simple tapi menarik..aku suka.ayu hanya sekadar ayu pada nama saja…sori 2 say!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  100. ATTENTION says:

    abg nara saje ltk gmbr ayu-zaquan ni bebyk dlm blog sbb dia tau ramai org x suka gn ayu rodhoh tu, jadi ramai la org akan bukak n komen mcm2 dlm blog ni….cari market beb…biar jd blog no.1.huhuuuu.
    BOSAN dh tgk pic kawen dorg ni, tukar chanel lain pulak ye abg nara…!! byk lg berita sensasi yg tgh hot kt luar tu.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  101. kak Timah says:

    cam kakak ngan adik..yg pompuan nmpk lebih tua dr umur…nti lepas branak nmpk la lg tua..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  102. atul says:

    ayu ni..ada peluang akan besar lagi ni..belum ada anak lagi dah naik badan hu hu..sungguh perkasa…ha ha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  103. momok boring says:

    apala korang ni yg dok sakit hati kat ayu raudhah ni kenapa ?biarkan la dia dgn cara dia.komen2 ni byk berunsurkan kedengkian.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  104. permata zamrud... says:

    ayu n laki dia sama2 cun..cuma masa kawin ni gmbr tak cun sgt,,,,mkin sbb makeup tak ok,,,yg baju biru jer ok,,,lagi satu mmg ayu takde seri pengantin mukanya..nape tah jd tak cun…pelikkan,,,???walhal dua2 cun meletop gitu,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  105. halimatunsaadiah says:

    Mari sama-sama muhasabah diri. ALLAH berfirman dalam surah Al- Humazah ayat pertma yg bermksud
    ” Dan CELAKALAH bagi setiap pengumpat dan pencela”
    Ehem2…camane? kne batang hidung tak?? Jd insaflah shabat sekalian……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  106. opocot says:

    npe deq wan n ayu asyik pkai dress n tuxedo jek…cri r kelainan ket dlm pkaian tu…kitakan rkyat mlysia…plbagai n berbilang kaum… :-p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  107. opocot says:

    video dancing tu….nmpak sgt adek dan kakak…bkn pasangan suami isterii..cz deq wan lebih manje dgn ayu…mybe faktor umur….tp last skalii ayu cium deq wan…klakar jek…deq wan xromantik n macho lgsg…huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  108. Aini says:

    Ayu raudah gedik!!!!!!!!!!!ha3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  109. LULU says:

    sokong!!! tersangat la gedik!!! tua pulak tu…mase ni nmpk cantik la oiii…nnt lame sikit muka dia lg tua dr zaquan taw….huhuhuhu……………( xde istilah jeles…aku xminat dgn si zaquan ni ek) harap maklum!!

    tp aku memg ske tol tgk rozita neh….sgt cantik ler…..mata dia tu yang buat dia sgt cantik…so sweet….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. ikut suka aty.. says:

    amboi..sedapnya mgata kat ayu n zaquan..ayu elok ka tak elok ka..tu ALLAH yg jd kan dia mcm tu…n dh jodoh depa kan..so tima ja la..yg dok kata kat ayu n zaquan ni pasaipa??korg ni semua jeles ka???jgn la wat dosa kering dok mgata kat org..tgk dri tu dlu baru la kata kat org..tak semua org sempurna..dia gemok ka kurus ke..tu bdn dia..tk kacau pun bdn korg kan..dia makeup tebal ka apa ka..biaq ar..jnji dia dh kwin ngan zaquan..zaquan suka mcm tu biaq la..korg ni yg lbh2..org yg suka ngata kat org..sbnrnya org tu JELES dgn apa yg ORG tu ada,,insaflaaaa…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. Insaf la kepada mereka yg durjana itu says:

    betol2 aku stuju,..
    diorng tu jeles x tntu pasal,..insafla wahai insaf,.
    jgn tmbah dosa dan mencari dosa,..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2