Written by AbangNara | June 10th, 2009

gugu gaga erra

Comel betul Engku Aleesya walaupun kecik lagi. Tak tahan tengok gambar dia menguap. Memang cute sangat-sangat. Boleh lawan anak Eizlan nie.

Tapi kami tak faham dengan Erra. Katanya dulu taknak anak dia jadi orang seni. Tapi tengok-tengok dah ada program Gugu Gaga khas untuk anak dia. Baru baper bulan je umur Engku Aleesya nie.

Lagi gambar Engku Aleesya dan Erra Fazira semasa majlis pelancaran program realiti TV Gugu Gaga dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gugu gaga erra

gugu gaga erra

gugu gaga erra

gugu gaga erra

gugu gaga erra

gugu gaga erra

98 responses to (GAMBAR)Pelancaran Gugu Gaga Engku Aleesya

  1. bahulu hangit says:

    ala…ala…alaa…comeinyer ank erra ni…geramm

    0
    0
    • Alis says:

      Kalau aku cakap, nanti nampak jahat, tapi sejujurnya nak cakap, anak erra ni tak comel la…. Macam nak sama muka dengan anak nora danish je. Bleh le couplekan jadi artis dalam gugu gaga ni.

      Anak eizlan itu betul mmg comel dan sejuk mata memandang….

      Aku tak pasti korang pernah dengar tak. Anak-anak yang keluar ikut amalan mak dia. Kalau genetik hitam legam pon, mak kerap solat, kerap baca surah al-quran terutama surah yusuf, insyallah anak nanti sejuk je mata memandang…..

      0
      0
      • x-not-x says:

        setuju..tak adalah comel sgt anak erra ni kan..takat ni, bayi artis malaysia yg paling comel aku nengok, adalah anak si eizlan tu…comel tahap doraemon budak tu…mayb aleesya ni baru berapa bln jer kot.jd kecomelan dia tu x nampak lgla….

        0
        0
        • ain says:

          ank erre x membesar lg la
          memg la xnmpk comei ke x
          tggu umo 2,3 thun haaa time tu bru nmpk comei ke x
          tpi aku rs ank erra comei…
          tggu n liht je la

          0
          0
        • jerneh says:

          secomey ain masa kecil dahulu… :-)

          0
          0
        • Sakura says:

          Ala x payah le nak banding – bandingkan….seolah – olah kalian pertikaikan ciptaan Allah….Engku Aleesya tu baru lagi..memang le x nampak kecomelannya lagi….apapun tu semua anugerah daripada yang tak dapat bagi anak dan ada anak sendiri

          0
          0
      • tokkaduk says:

        xbaik la ko nih..ko dh ade ank kew??nnti lau ko dpt ank ko tgk la…ko dpt ape yg ko kutuk kt ownak 2 tau..baik ko mintak maap kt erra…tobat la weih…ank 2 kecik lg msti la xnmpk comel nyeeee….ko tgk la dh beberapa bulan lg….mmg mulut ko jahat….ko xdpt ank kang bru tau

        0
        0
      • Luna says:

        tu br brp bln je. klu dah besar nant muka die ble berubah lg la. yg ko ni pndai2 komen muka anak org comel ke tak nape seolah2 ko tak MENSYUKURI PEMBERIAN ALLAH! ko ni dah ada anak ke cuba tgk anak ko ntah2 seteruk2 rupa m’sia

        0
        0
  2. futurelawyer says:

    uiii…mata anak dia…besau..cam mkn budak…muahahaha

    0
    0
  3. bahulu hangit says:

    photostat muka bapak die…comei nyer time die nguap tue…ni membuatkan aku nk ade ank sendiri ni

    0
    0
  4. DelimaSaraa says:

    macam muka suami era…comey nyer..tahniah era…

    0
    0
  5. nekounam says:

    ada program baru…yahoooo…

    0
    0
  6. eclipse says:

    tembam tembun…huhuhuhu…

    0
    0
  7. mawar says:

    lumrah dunia glamor..emak,bapak popular..anak pon kena popular gak…

    0
    0
  8. aries_april says:

    erra mantain lgi la…
    cam ank dara…
    dlu time ngandung besar la jg.

    0
    0
  9. Zaza Muhammad says:

    a’ah…copy paste muke Engku Emran…org kate baby girl sejuk klu ikut muke ayah dia…org kate aaaa….. aries..cite ni aaa yg akak maksudkan, kecik2 lai dah ade program realiti sendri…

    0
    0
  10. jerneh says:

    erra ni mak die yer?
    ellesya anak dia yer? gugugaga

    erra ni rambut palsu ke?
    dia ni kalu rambut palsu apa bentuk
    pun nampak cantik je..

    0
    0
  11. jerneh says:

    erra ni mak die yer?
    elisya anak dia yer? gugugaga

    erra ni rambut palsu ke?
    dia ni kalu rambut palsu apa bentuk
    pun nampak cantik je..

    0
    0
  12. azma says:

    ala.. tomei tomei

    0
    0
  13. jerneh says:

    huh sampai dua post…
    apa la…

    i’m sori.. gugugaga

    0
    0
  14. aries_april says:

    thanks ya kak zaza…
    aries mmg xtngok tv lately…
    bnyak krja nk bt…
    pos brng p klang…
    prepair apa yg nk bwa…
    n mcm2x lgi…

    krja kat offc pn bnyak yg nk kna sattle…
    rs nk trkluar ja jri2x ni…

    hri ni 1 hri aries xbt krja…
    mngulat ja..
    nk lyn BN…
    nnt xleh dh.

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      nanti aku rindukan ko…hehehe

      0
      0
    • eclipse says:

      pas ney dh xde la aries lg…

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        pindah opis kat klang erk… HQ akak pun kat klang kat area sungai rasa,,, so slamat berpindah ye aries…tp takan le kat opis baru tu xble tenet? xpe..tenet je kat umah ihiks!

        0
        0
  15. jed hijau says:

    nampak kat muka erra muka bahagia…sib baik kawen ngan emran kalau kawen ngan hans…tak habis2 kontroversi…alhamdulillah

    0
    0
  16. boleh blaaaa says:

    cutenyeee nak erra!lagi cute dr c vie zaraa

    0
    0
  17. aries_april says:

    thanks ya sara nk rndu kn aries…
    aries pn sma…
    nnt msti aries rndu kat korang smua…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      alaaa takkan kat tpt kerja ko nanti takde internet…..

      aku nak ngumpat ni …delimajelita sekarang baru naik pangkat tau, jd orang hebat dalam JKR..tp meja dia tak dek internet..wakakaka..aku gelak besar kat dia..sebab tu dia jrg muncul…

      aku cakap kat dia, harap jer jawatan besar tapi tpt cucuk ternet tu takdok….hehehehe…

      0
      0
    • bahulu hangit says:

      aries nk pindah g mane…kan leh on9…why?

      0
      0
      • bahulu hangit says:

        hehe…sian la delimajelita keje…nk serve tenet pon xleh…tp msti dpt laptop kan…keje kt JKR msti kene kuar site…pyh la cket nk on9…aries g mane ni…risau nyer

        0
        0
        • DelimaSaraa says:

          aries pindah kat klang lah bahulu…em, best dia dok JKR berbanding aku nii..payah dok state ni….orang JKR mewah..siap dapat keta lagi untuk g meeting

          0
          0
        • bahulu hangit says:

          apasal aries dok klang xdpt tenet ngan kite2 ker..ala, nape…sedih la cmni…
          DelimaSaraa ni keje gomen yerk…oowh..pandai keje main tenet…
          dok state kt ner..meh la duk kt HQ…leh jln2 alamanda putrajaya

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          tak nak arrr bahulu..setahun dok KL dulu…penat sangat…sekarang labi best..yng tak best skarang ni byk sgt miting..hampir2 tiap2 hari…kalau dekat2 tak per..semua jauh2….

          0
          0
  18. aries_april says:

    rs nya tmpt aries nk krja ni xda net la…
    time g intrwv mcam biasa ja…
    window pn still 98 pnya..

    boss bru dh psan…
    time krja,kna krja…
    xleh main fhone pn…
    tu yg aries sdih…
    gji pn ciput jer…
    ssh nk stay sna rsnya…
    tpi, pakwe aries pny psal…
    nk p jg…
    dh 2 thun dia sabo…
    kli ni dia x ksi change g…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      aries, ko belilah broadband …pastu ko bukaklah BN memalam…tp aku tak dok ler memalam….

      0
      0
    • eclipse says:

      ye ker aries…boring ar mcm tue…
      parents aries xkesah ker aries dtg cni?

      0
      0
  19. eclipse says:

    bahulu ko slalu ker g alamanda?aku tetiap mgu…

    0
    0
  20. aries_april says:

    actually, klau aries nk gna laptop leh…
    BF aries pnya…
    problemnya…
    last week time aries on9 mlam2x kat Klang…
    saper xda…
    lma aries tggu…
    saper pn xmncull…
    2 hr brturut2x aries on9…
    mlam smua orng nk tdor kot?
    klau nk on9 siang,
    weekend ja lah…
    weekday, BF aries gna laptop tu…

    0
    0
  21. aries_april says:

    actually aries ada mom ja…
    pndai jg dri xper…
    dkat skit ngan BF aries…
    dia leh tngok kan…
    dia dh mnta aries dkat mak dh lma…
    aries ja yg xnak p…
    x sdia lgi…

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      aries, ko org kedah kan?? nak gi kerja kat klang…jauh tuuu…aku dah lama dah hdp merantau kat negeri orang…penuh pancaroba…kena kuat semangat…baik ko kawin aries….

      0
      0
    • eclipse says:

      klu camtu aries cpt2 lah nikah…hehehe…

      0
      0
      • Zaza Muhammad says:

        aries keje com apa kat klang? area mana? akak once a month turun meeting kat HQ klang…normally stay kat Hotel Histana….

        0
        0
  22. Luna says:

    tue lah pasal…kata tak nak terlibat ngan seni!! alahhh ckp tak serupa bikin….entah2 nak222 sgt2..kecik2 dah dapat gaji!!

    0
    0
  23. aries_april says:

    aries orng png…
    BF aries ada…
    pe2x pn..
    dia tlng la…
    ok la..
    aries out dla…
    nk blik…
    esk jmpa g.

    0
    0
  24. simple gurlz says:

    alahai…tomelnyer……cam ank2 sdara aq jek…..

    0
    0
  25. bahulu hangit says:

    bye arieas…c u
    eclipse…bahulu keje kt purtajaya..so tetiap mggu tu xdek la g alamanda tp setiap selasa ngan jumaat msti jln2 pasar tani ptrajaya…kalo x jumaat g alamanda…xpon g jusco equine…tu jer tmpt yg menarik kt putrajaya ni…

    0
    0
    • jerneh says:

      BH bila mau bw aq kesana? :-P
      munyik spt menarik banget.. hehehe

      aq suda kesana benarnye..
      mmg situ sj yg menarik utk shuping2

      0
      0
  26. jerneh says:

    masakan mau shuping di taman2 ;-P

    0
    0
  27. bahulu hangit says:

    meh la nk jln2 putrajaya…bahulu bawak g tmpt menarik terutama skali tmpt keje bahulu…korg msti xpenah melawat cni lg sbb org tertentu jer yg boleh masuk..keje kt mane tu…jeng3x

    0
    0
  28. Gakuto says:

    anak pun nak di komersialkan..

    0
    0
    • Luna says:

      ok apa kecik2 dah pandai cari duit sdiri bla besar nant tak la menyusahkan mak bapak die

      0
      0
  29. flowerHoRn says:

    wah dh ada program sndiri tahun dpan dhleh dicalonkn utk ABPBH….sah2 ramai yg undi… jgn x caya anugerah artis baru dia yg dpt thun dpn..

    0
    0
  30. comelnya engku aleesya. nama pun sedap..bertuah erra ngan engku emran dpt anak secomel ni..

    0
    0
  31. Akak says:

    gugu gaga ni rancangan mcm mana? xplain skit…

    0
    0
    • Luna says:

      cite ngenai kehidupan erra start die ngandung spailah bersalin & abis pantang. yg haku kompius ni cite P.A die c azira pun msk gak punya la bangang budak tu tak paam bahasa la. Baek haku yg ganti ok skit

      0
      0
  32. ko pehal????nyibokk says:

    kakak kat opis aku cakap anak erra kenan zaibo..puaka betol mulut dia!!!!! tau lah anak dia comelepak…tp jgn lah jd puaka niang rapik!

    0
    0
  33. mizz world says:

    ish..ish..ish
    comeynyerrrrrrrr!!!
    cam nk ade baby jerr

    tp,ape la erra nie..nape pegang ank dier mcm 2…
    dier belom pandai dudok lg ler….
    cian dier….
    mate bulat 2 mesti tengah tahan kesakitang pinggang…
    comeylll..muoh,muoh

    0
    0
  34. unknown says:

    ntah apa-apa…
    semua publisiti murahan..
    tak da progrma yang berfaedah ker??
    ni dah terikut budaya barat keparat tu kenapa?

    0
    0
  35. daun_kesum says:

    lawanyerrrrrrrrrr la si erra ni..dah jadik mak…pon still menten..baguih..baguih

    0
    0
  36. Akak says:

    huh…xde sorang pun jwb, ni program ape….

    0
    0
    • ko pehal????nyibokk says:

      kat astro la citer ni bai..guga gaga erra…hamid gurga…

      0
      0
      • Akak says:

        yea la, akak ni bkn kt msia, mcm mana akak nk tgk astro….adoyaiii….

        0
        0
        • ko pehal????nyibokk says:

          la…kan kat tenet pon berlambak2 infonyer…kat obesi ke kat inbesi ke sumer leh tau…akak ni duk ceruk mana? jaga2 H1N1 (lau x tau gak p tanyer kat makcik google k)

          0
          0
  37. yeke anak erra nie..mcam tak caye jek..coz emaknye lagi cantik dari anaknyer…

    0
    0
  38. ibu mithali says:

    bila tengok anak era, anak ezlan, comelnya. ghasa cam nak pragnant lagi. tapi susahnya nak dapat baby girl. hero dah ada 3. tapi korang ada ape2 tip untuk dapat baby girl. mana tahu pas ni dapat baby girl plak.

    0
    0
  39. rezab says:

    x kesah la anak dia comey ke tak, yg peting cukup sifat…tapi aku tgk anak erra mmg comey…anak nora kureng sket..sbb bapak dia x cun,,,

    0
    0
  40. mell says:

    biarpun erra pernah keluarkan kenyataan bahawa erra tak akan galakka anak masuk dalam bidang seni ni tapi harus kita faham kerana erra memang seorang artis atau selebriti jadi tiap apa yang berlaku dalam hidup pasti banyak pihak juga yang mahu tahu perkembangan erra selepas bergelar jadi ibu.jadi untuk mengetahui perkembangan erra secara tidak langsung hal2 berkaitan keluarga termasuk kehadiran aleesya tu memang tidak dapat dielakkan.nanti bila erra cerita pasal life dia je,dengan tidak mengeluarkan cerita anak sudah pasti ada juga cakap2 belakang yang tidak baik.pendek kata susah mau memuaskan manusia yang tak reti untu berfikiran positif berbanding suka melihat satu perkara itu kearah yang negatif saja…sebagai peminat erra,saya bangga dengan apa yang erra lakukan itu.she is a superstar woman….teruskan kak erra apa yang terbaik dalam hidup sendiri…pedulikan orang yang dok panas bila melihat kebahagiaan kamu….

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      lain kali jgn suka buat kenyataan dulu…blajar tutup lulut..sesungguhnya apa yg dirancang tak selamanya spt yg diidam2kan…..

      0
      0
  41. kidd says:

    aper r nak banding2 comey ke x comey ker…itam ker putih ker…sume 2 kuasa Allah…dah kalau dia d lahirkan putih ker itam ker, itu dah mmg kehendak DIA…pape pon, sume baby ttp chomey…xkire baby sape2 pon…yg penting sihat tubuh badan 2…

    0
    0
  42. SITI NUR HAZIEMAH HASSAN says:

    COMELLLL….. SSSANGAT….. CAM MAK DIA……. SAYA AMAT MENYUKAAI MAK DAN ANAK….. HAVE A NICE FAMILY…..GOD AOWEZ BLESS U ALL….

    0
    0
  43. fatas says:

    Engku Aleesya memang sah COMEL sangat2.

    0
    0
  44. Laura says:

    aku minat sangat tengok program ‘gugu gaga erra’ tp yg aku meluat sangat napala erra ambi PA yg bodoh bahlul dan bebal sangat 2…..azira!!!!!!!! langsung x pro x ada muka jd PA da la 2 langsung x tau buat kerja,hari2 buat org marah je…mcm g skolah pla

    0
    0
  45. Aniez says:

    Maaf, bukan nak membandingkan but hakikat yg nyata memang anak Eizlan comel giler. Extraodinary comel anak Eizlan tu,,, geram dibuatnya.

    0
    0
  46. bagus sgt ke says:

    macam bagus plak si manager era tu.dah la dtg lambat…tak mengaku salah..nak menang je..ko igt bagus sgt ke…terima la kesalahan yg dah buat…ni nak tunjuk macam bagus

    0
    0
  47. jojie says:

    comel ank kak era..i like..:-)

    0
    0
  48. Hola! I’ve been reading your web site for a long time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Humble Tx! Just wanted to mention keep up the great work!

    0
    0
  49. I am now not certain the place you are getting your info, however good topic. I needs to spend some time studying more or working out more. Thank you for great information I was looking for this info for my mission.

    0
    0