Written by AbangNara | July 1st, 2011

fazura

Bagus betul drama sekarang banyak keluarkan cerita yang memerlukan artis wanita bertudung. Semoga dapat diperbanyakan lagi drama sebegini. Rasanya ini ialah untuk drama Tahajud Cinta yang bakal keluar di TV3.

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fazura

fazura

fazura

fazura

fazura

fazura

fazura

fazura

fazura

fazura

fazura

fazura

fazura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 responses to (GAMBAR)Pelakon-Pelakon Drama Tahajud Cinta

  1. suka-suka says:

    firtsssssss……….

    0

    0
  2. nia says:

    fazura sungguh cantik. lama ak tenung muka dia.
    cantik, comel, seksi semua ada muka dia.
    sapa sokong????

    0

    0
  3. gadis melayu berkain batik says:

    cantiknya fazura……sejuk jer bile memandang..fauziah pun comel…:)

    0

    0
  4. me,myself n i says:

    eeeeeee, kite sukeeee fazura sgt2.. dr dulu ske die.. muahhhh!!!! die sgt2 la cntek n yg plg cntek dlm malaysia ni kite rs.. ;)

    0

    0
    • Hamba ALLAH says:

      i like fazura …bler dye berpakaian mcm ni..i lg ske tgok dye…muah…

      0

      0
  5. anakmuda says:

    kan cantik bila pakai tudung..

    bukannya tak boleh.. tapi sengaja tak mahu cuba..yang belum pakai tu ceoat-cepat la belajar pakai..

    semoga Allah sentiasa memberi petunjukNya kepada kita semua..

    jom baca juga lelaki ini masih bersabar walaupun badan dibakar untuk renungan bersama

    0

    0
    • joe says:

      habis kalau pakai tudung tak cantik tak payah pakai ke? haha.. tujuan memakai tudung bukan le nak bagi nampak makin cantik, tetapi supaya kaum lelaki lebih menundukkan pandangan disamping kaum wanita dapat menjaga maruah dan aurat. semoga Allah mengurniakan hidayah buat kita semua.

      0

      0
      • papeje says:

        joe: ade ke wnita pakai tdung x cantik????stahu ak, asal wanita paka tdung je msti cantik n sjuk mta memandang..ko ni cm membezakan plak rupa wanita..sesungguh nya manusia adalah sebaik2 kejadian….

        0

        0
        • joe says:

          tu la pasal. ade ke wanita pakai tudung tak cantik? owh, u mean aku yang kate macam tu? haha.. my bad. ok, aku explain ayat 1st aku kat atas. let say, ada 2 org wanita namanya siti dan nur. nur ni bila pakai tudung cantik, tapi bila siti pakai,siti rasa dia x cantik. adakah siti tidak perlu pakai tudung? tu je. sekian. :)

          0

          0
  6. queen says:

    Semoga artis-artis ni menerima hidayah drpd Allat SWT & terbuka hatinya untuk memakai tudung… Amin… Kan cantik dan berseri je muka Fazura & Fauziah tu bila pakai tudung.. Sopan je kan??

    0

    0
    • ayuni says:

      setuju!!!pakai tdg mcm ni sgtttt cantik,sejuk mata memandang drp pakai shawl lilit2 bg singkat, turban yg mcm singh,tdg yg penuh dgn accessories berjuntai2 tu

      0

      0
  7. mail lambong says:

    mail lambong suke tgk fazura mukanya ayuuuuuuuuu g2..Neelofa comey gak tp kalu brtdung laaaaaaaaaaaagiiiii comey kan3…

    0

    0
  8. papeje says:

    nk jgk muka nelopak tertempek kat c2..

    0

    0
  9. sini sana situ says:

    serius cantik sangat fazura bertudung. harap mendapat hidayah untuk terus bertudung..

    p/s aku tak minat sangat fazura tapi bila dia pakai tudung aku rasa nak minat kekekeke

    0

    0
  10. fiD says:

    terbaik dari ladang gandum, hak3

    0

    0
  11. Gorgon says:

    PLASTIK! wekk..

    0

    0
  12. chinta says:

    cantek nyer kak faz!!!ske sgt2!!!sjuk je ati pndg dier..

    0

    0
  13. huhuahauua says:

    hikpokrit giler muka memasing

    0

    0
    • safura says:

      itu bukan hipokrit namenye kalau atas tujuan kerja. bukak kamus, faham betul2 mksd hipokrit tu ye. HUHUAHAUUA…….!!!

      0

      0
  14. what the? says:

    hipokrit!

    ps: sentiasa hipokrit walaupun cantik.

    0

    0
  15. qasehraihan says:

    uittt…dah tua ek nampak melissa saila..huhu

    entry hangenn..huhu..

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/07/entry-sangat-sakit-hati-kau-memang.html

    0

    0
  16. daisy says:

    mmg ler dorng ni smua hipokrit teutama ank si gous tu..lagi ler hipokrit sgtttt..benci n meluat n menyampah tgk manusia hipokrit mcm ank gous ni!!!!!!

    0

    0
  17. LUNA LANUN says:

    semoga Allah berikan hidayah kepada mereka semua.. amin.. kn indah mata memandang bila menutup aurat…

    Entri terbaru:
    1. Friendster Bertukar Jadi ‘Gamester’
    2. Serius Cute Giler Video si Selena Gomez Terkejut Jumpa Shia LaBoeuf
    3. Budaya “I FOLLOW U, U FOLLOW ME BACK”

    by LUNA LANUN

    0

    0
  18. redcarpet says:

    cantik sumenyer tp biarlh cntik luar dlm bru cntik lg..peace no war!!

    0

    0
  19. fatikah says:

    yg aq nyampah crite nie de mamat bagdet bagus+popular sgt….nak tau sape mestilah si remy ishak tue…nmpknye rezki msih murah so jgnlah wat hal lg….n tlog jgn berlgak diva….but aq still teruja nk tgok crite nie cz de my lovely sister, kak Fazura….xkishlah org nk ckp die hipokrit ke yg pntg die xdelh nk kontroversi2…xpenh lak nk heboh crite die kt FB tau twitter cm FS….hahhahhhaah…i love fazura

    0

    0
  20. ema says:

    cantiknyer fazura.nampak suci wajah dia.harap 1 day rupanya secantik seindah sesuci dihati juga.Hanya Allah pemberi hidayah n cahaya itu…

    0

    0
  21. ekin says:

    cantik…semoga terbuka pintu hati mereka utk bertudung…amin

    0

    0
  22. Wud says:

    Fazura ! Sangat Cantik..Manis…Anggun…Comel…Jelita.. a.k.a GORGEOUS !!!!!! Uhmmm…Neelofa kalo posing x leh ke x mendada .. Kalo si Lofa nie x pandai jaga diri n nama dia…nampak gaya nye dia akan naik dengan kontroversi semata.. Kecian.. Ape2 pon…Fazura, eden mmg suko kek ekau!!! :))))))))

    0

    0
  23. haiqal says:

    Haa,cun siak ah.Okay ah aku #TemaFazura .Matilah semua nak team

    0

    0
  24. saya says:

    cantik fazura.. manis je.. tutup aurat.. siap pakai stokin tu..

    0

    0
  25. Cantik apa artis2 kita pakai tudung..

    Sensasi saat ini:
    Lebih Panas Daripada BERSIH 2.0

    0

    0
  26. mr Renji says:

    Ya Allah, indah nya ciptaan mu, Doa saudara muslim kepada saudara muslimah, buka kan lah hati mereka, Fazura untuk mengekalkan tudund menutupi kepalanya.. amin…

    0

    0
  27. basshunter says:

    di mana ade fazura di situ ade neelopak..wkakakaka

    0

    0
  28. fariza says:

    lebih suka fazura. sweet muka dia. alalalala. comel.

    0

    0
  29. insan berdosa says:

    Assalamualaikum semua.. saya ingin berkongsi satu keajaiban dengan anda semua… video ini telah menimbulkan kesedaran di dalam diri saya dan membuatkan air mata jantan saya mengalir… cuba kalian semua buka laman youtube dan taip “jangan bersedih sesungguhnya Allah bersama kita”…. kalian hayati dan renungilah bait2 kata penceramah tersebut…

    0

    0
  30. Kuruih says:

    maaf cakap..
    geli aku law orang puji2…eh cantik la bertudung…
    aku paling marah kalo orang cakap…
    eh ko tk pakai tudung, tk lawa..bertudung lawa…

    helllooooo…. bertudung bukan nk cantik ok

    pastuh… cakap cenih…
    wahhh….ni sudah tentu jadi rebutan mak mertua…

    rupa2nya bertudung tu…nk popular nk dapat jodoh..helllooooo…

    RENDAH bebenar…nampak agama kita kt mata orang lain..

    0

    0
  31. nmr says:

    alangkah bagusnye kalau semua artis kat msia ni bertudung…baru lah mencerminkan sebuah negara islam…sesungguhnye menutup aurat bg wanita itu wajib hukumnye…so jgn dipersoalkan hukum Allah ni…sbb ada org ckp pakai tudung pun takde makna kalau perangai/akhlak buruk…hopefully diaorg boleh jd icon yg baik utk penonton esp. kanak2 n anak2 muda…

    0

    0
  32. kacang parang says:

    tgk erma fatimah.. bgus pkai tudung dgn jubah semua…buat citer pun ke arah kegamaan….tp mmg sgt2 terkilan la kalau betul la artikal yg erma fatimah sambut hari jd siap ade penari ala2 tiger show….penari pulak pondan yg pakai pakaian dalam je…..haih nape la mcm tu si erma ni……..tiruan tiruan tiruan

    0

    0
  33. Rosdin says:

    Lawa sungguh Fazura bertudung.Cantik sgt2.

    0

    0
  34. Ah soh mau tanye says:

    Gua mau tanye ah, tapi ah jgn marah ah! Ini pelempuan ah manyak cantik oh pakat tudung, gua manyak suka oso!
    Tapi ah ini fazura ah, kaki disco , minum arak and ikut kerabat2 masuk bilik( gua tak tau bikin apa la, maybe main mahjong meh!). Ini gua mmg nampak ah dgn mata gua! Tatak tipu punye! So gue mau tau ah.. Lagi elok ini pelempuan pakat tudung buat ini kilija ka, sebab wajib pakat tudung maa tapi jahat or baik belakang kira loo! Betut ka itu macam?? Gua manyak confuse ah?

    0

    0
    • mulut capoi says:

      lain kali lu nampak itu macam, lu kasi tau pencegah maksiat , nanti tangkap kita kasi tawin.
      sikalang manyak itu macam…..buat baik itu tipu looo…..belum kawin sudah kenyang….bila kawin anak pun tatak lo…haiyaaa punyiaboooo….punaiiiiii

      0

      0
  35. anamuslim says:

    satu inisiatif yg bagus kpd pengarah2 filem di Malaysia..skrg seperti kita lihat di tv semua cerita berunsurkan islamik
    tapi secara pndangan peribadi, mungkin tdk akn terkesan msg yg ingin disampaikan oleh pengarah kpd penonton..mungkin pelakon2 di atas kita tahu mereka bagaimana secara peribadi mahupun tidak..jadi alangkah baiknya kalau cerita2 islamik ini dilakonkan oleh org2 yg terpilih..sbg contoh ketika cinta bertasbih..pelakon2 dipilih melalui interview..(mengambil pengjrn drpd kesilapan ayat2 cinta yg dikritik hebat)…jadi msg yg ingin disampaikan kpd penonton akn lebih berkesan…dan mungkin pelaokn2 juga akn lebih terkesan..tp tdk dinafikan mereka (di ats) adalah pelakon yg hebat :)

    semoga hidayah Allah SWT mengetuk pintu hati mereka..amin :)

    0

    0
  36. naikMOTOR says:

    aku suka tengok wajah fazura bila bertudung-tenang,redup,suci,cantik,BERSIH….semoga ALLAH beri hidayah padanya dan yang lain-amin

    0

    0
  37. mulut capoi says:

    pakai tudung kerana nak berlakun…..diluar belum tentu lagi jangan cepat sangt taksub dia orang ni…mempersendakn pakaian Islam….tapi kerana lakunan dapat hidayah dan bertambah baik dari segi hidupan harian dan pegangan ugama, kalau ambik jadikan isteri tklah rugi.Aku syukurlah bidadari sorang kat rumah tu…taat perintah Allah dan hormat kat aku. semakin tua semakin sayang…..semakin cantik…..kurnian Ilahi.

    0

    0
  38. misteri gurl says:

    cantek tp sume merokok..huhh!..

    0

    0
    • yang minum arak lagi berat…..mula2 sedut asap lepas tu minum kencing setan….sebab tulah sukar nak dapat hidayah hati telah tertutup hitam, tengoklah makanan kita sekarang dll. dcampur dgn. khinzir…..cuba kenalpasti semasa memilih barang makanan…..fishball, fishcake, gelatin, cakes ,sausages, sos2, jelly-yg. warna-warni dan bemacam2 lagi, cari dlm internet semua ada, aku suka singgah laman blog Aby-Rads banyak info yg. kita tak tahu ada kat situ.

      0

      0
  39. gadis ber-shawl says:

    kak fazura, masha-Allah. cantiknya bertudung.

    0

    0
  40. Jane Doe says:

    ala ape la sgt stkt mekap tebal2 gitu…ntah bulu kening ade ke x..klau korang mekap mcm pengantin lg cambest..original pnye fresh n white..huhuhuhu

    0

    0
    • mulut capoi says:

      Aku baru dok tengah mikir, tak ada kenin dia ni, bulu mata beli, bedak tebal…raut wajah cantik…mata redup, dagu dan pipi menarik, wajah Melayu jati.

      0

      0
  41. bersalin says:

    manisny afazura bertudung..sgt cntik..

    0

    0
  42. beLLa says:

    sweetnya fazura pakai tudung ^^ eh, fouziah gous mmg tinggi ea? ke sbb heels?

    0

    0
  43. awek says:

    tp aku xtaw knape k xske neelofa ngn fauziah ni dlm cite ni…nmpk mereka benar2 plastik…ewww

    0

    0
  44. nida says:

    abg nara! what the hell??!!

    “memerlukan artis wanita bertudung??”

    i hate u the most now..

    0

    0
  45. Tett says:

    fazura dgn fauziah ni mmg pakai tdung ke skrg ?
    sbb yg lain pun brlakon pkai tdung tp bila launching tk pkai pun ? jeng jeng jeng :D

    0

    0
  46. gadisJUN says:

    seyes! cantek giler fazura pakai tudung..siap pakai sarung kaki lagi..mmg dari dulu lagi suke die..bila pakai tudung cm ni lagi la suka~ plus die pandai layan peminat die, berlakon pon superb!! GO Fazura!!! ;)

    0

    0
  47. fiza says:

    fazura pling cntik…..muke die mmg sgt klasik…..fazura….fazura

    0

    0