Written by AbangNara | March 17th, 2011

nurul syuhada fazura

Kalau diberi pilihan antara Fazura dan Nurul Syuhada, Abang Nara akan terkedu dan tak tahu nak pilih mana satu. Kedua-duanya cantik, comel dan elegan. Sukar nak buat pilihan. Tapi dengar dengar ceritanya Nurul Syuhada akan berkahwin tak lama lagi. Tunggu masa sahaja nak buat pengumuman pasal tarikh kahwinnya kepada media. So terpaksalah Abang Nara pilih Fazura (gurau-gurau je nie korang jangan serius pulak).

Baru-baru ini Fazura dan Nurul Syuhada telah berada di majlis 125 tahun produk Avon. Suka sangat dengan cara pemakaian Fazura sekarang. Elegan. Nurul Syuhada pun apa kurangnya. Nampak sangat-sangat profesional. Tak perlu nak pakai belah sana belah sini tapi still maintain cantik.

Kalau anda pengguna Avon, mungkin anda nak LIKE Facebook Avon Malaysia untuk mengetahui perkembangan terbaru produk mereka. Lagi gambar Nurul Syuhada dan Fazura dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada RunWitMe.

nurul syuhada fazura

nurul syuhada fazura

nurul syuhada fazura

nurul syuhada fazura

nurul syuhada fazura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

74 responses to (GAMBAR)Nurul Syuhada & Fazura Di Majlis 125 Tahun Avon

  1. Rooooney says:

    FIRST!!!

    Lawa gila fazura!

    • me says:

      haha..abg nara siap highlight yg dia gurau2..mest sbb ade org komen abg nara ni asek jatuh hati je..=p

    • eliz says:

      aik?
      cine pon tak tnjuk kaki tau :D
      siap pakai stokin kulit lageyyyy

    • katak hitam says:

      abg nara bagi ko hadiah ke kalau ko orang first yang komen?haih..

      fazura n nurul memang sangat cantik..no gossip yang hebat2 lekat kat diorang..clean….:)

    • kebaboommm says:

      SUPERB FAZURA..!!!!

      LOVE THE MAKE UP,LOVE THE HAIR,LOVE THE DRESS, LOVE THE NUDE STILLETTO..(CANTIKNYE HEELS TU…SESUAI DGN MAKE UP!!!)N….love fazura alwayss…..

      lengan syuhada…mcm drumstik..tp ttp santek… :)

    • me,myself n i says:

      nurul syuhada 2 dah mcm org branak 5 jer.. dgn lengan n betis bsr gileeeeeeee!!! ahahahaaaaa… kalo ko pkai tutop2, mst dpt smbunyikan kelemahan ko kan.. tp ko ske dedah2, nmpak sgt ar keburukkan ko yg EMBAM tuuuuuuu… yaksssssss!

  2. Rooooney says:

    Tapi baju Fazura tak lawa sangat ker, macam belon belon …

  3. h says:

    klu dh pakai skirt pendek mcm tu pon nk kne belah2 gak xtaulah nk kata per

  4. no_na says:

    errrmmmm…….

  5. ck says:

    putihnye kaki……….(sindir)

  6. villa says:

    bang nara nk belah pe nyer kain x tutup kaki pun..hurmmm

  7. Kancilbiru says:

    nurul shuhada ni comel tapi rambut dia tu serabut sikit…huhuhu..

  8. XooXoo says:

    BN bias.. seksi gak tu wehh..tak belah pun masih nmpak paha..ape da….huhhhh

  9. Jiji says:

    Jarang dapat tengok nurul syuhada sekseyhhhh gini. ;P

    Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
    Cari hadiah best untuk yang tersayang?

  10. atty says:

    dua2 come sgt…suka tgok nurul sbb ade lesung pipit yg dlm tu nmpak manis je….

  11. jBUN hensem says:

    fazura.

    betis/ peha yg chantek..

    • Amier says:

      Ummm….Kawasan yang terdedah dengan cahaya matahari pun kelihatan kegebuannya apatahlah lagi bahagian lain yang amat jarang terkena sinaran terik matahari.

  12. ciku says:

    ada awek amoi kat tepi, tapi aweks melayu jugakla yang cun =)

  13. mai says:

    nape muke nurul dgn amoi tu? mekap ke x? muka fazura nampak smooth je make up nyer. cantik sesangat…..

  14. non says:

    aku suke fazura lagi…makin lama dia makin cantik pula..dah setaraf erra, nasha, dan yg cecantik yg lain.

  15. atiq says:

    Bukan ke nurul syuhada nie terkenal dengan jada adab sopan tatasusila ke? tiba2 pakai nampak betis paha bagai?

  16. BumbleBee says:

    lengan dan betis agak berisi… yg chinese plak yg pakai stoking…hmphh

  17. Gegeh says:

    BN.sesuker jer nk pilih diorang.. ade ker diorg nk pilih ko?? hehe

  18. Lipstick Hijau says:

    wa…..cantiknya…

  19. hmm says:

    bang nara..kalo dh suke tu puji jela memanjang..pakai baju nmpk peha lengan sume pon still kate x sexy ke???seksi tu bukan setakat belah2 je ok,dedah2 pon kire seksi..

  20. miss_pinky says:

    kasut fazura nice sgt.
    like. :)

  21. apisv2 says:

    bukan canti, tp pasti;p

  22. Akoo says:

    Tahla abg nara nihh.. agak2 laa nak pujii.. mereka tu pakai mendedahkan aurat. Walaupun tk melampau tapi kira serius laa jugak, dosa tu dah sah2la.. dahtu abg nara lak puji2, ni pujian yg bawk subahat.. dapat dose kering + bagi pujian tak bertempat. Kalo puji Wardina tuhh menggunung sapa pun tak marah abg nara tapi yg dua orang nii takyah laa puji cenggini, patut nasihat laa bro… bila puji lagi laa dorang nak buat sbb dorang suka org suka..
    Harap abg nara bole terima nasihat utk kebaikan seme..

  23. gigi says:

    manis lagi nurul syuhada!!!!!!!!

  24. kaki_g0ssip! says:

    CANTIKNYE CIPTAAN TUHAN NI (FAZURA)…

  25. anti AA says:

    i tak kisah dua2 ni pun..tak minat sangat but i looooooooveeeeeeeeee the nude pump…classyyyy!!..mana agaknya dia beli…huwargkh..love love the shoes..

  26. callMeToT says:

    2-2 cantik… sesuai jd no 2 n 3 ni.

  27. SiKelembai says:

    aku ingat kan si Nurul ni jenis tutup2..rupenyer jenis bukak2 tunjuk betis jugak..
    ish,kalo x bukak pun dah kompem cantik n femes kot..

    • anon says:

      Tapi kan yang paling bagus adalah artis yang dah tak keluar dlm dunia gilamor ni langsung. ada tutup aurta tapi nampak jambul, ada tutup aurat tapi nampak bentuk badan . kan susah tu.

    • red Onion says:

      apa2 jelah klu dh nama nya artis xkan lari dr semua tuh..

  28. anon says:

    Ish3 susah nak jadi artis dalam dunia gilamor ni kalau nak jaga aurat. asal abang nara suka pakaian fazura?memanglah tak belah mana2 tapi tak cukup tutup aurat.walau apa pun ada jugak kemajuan ya.

  29. red Onion says:

    nurul nk kawen dgn siapa haa??ce cte ce cte??nak tau gak bakal suami dia tuh siapa?hehe mesti org kenamaan kan?pastu mesti hensem kan?hehee

  30. chokilala says:

    rambut nurul syuhada tu macam rambut baru bangun pagi je? -____-“

  31. zaia says:

    uncle tie belang2 tu pn comel gak..

  32. lia says:

    dua2 cantik..lagi cantik kalo btudung..btmbh manis :)

  33. hani says:

    pelik sgt. yang cina boleh plak cover kaki..yg muslim sah2 tu siap terdedah kaki yg mulus tu..apa nak jd daa…

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Eleh setakat nampak kaki tkde pe lah!!! bukan nye nampak seluar dalam!!! minah jambu kalau pakai skirt lagi pendek huh !!

      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        minah yg bukan muslim tu bawah tutop tapi atas seksi pe !!! komen macm budak sekolah aje !!

  34. guli pecah says:

    gourgess…memang cantik abiss lah…

  35. entah says:

    gal yg cina tu pon tau pakai legging kat dlm tutup kaki..huhu..fazura so pwetttyyy! love her!

  36. Sweet pink says:

    Yg bkn islam pulak tutop aurat… Dunia, dunia…

  37. Piston Pecah says:

    lawo lah jugak kan nurul syuhada tu

  38. Miss Independent says:

    Org Cina pakai legging dipuji. Tapi org melayu pakai legging dikutuk. Yg chinese tu pakai legging pun yg nipis je kot.. sama je dgn tak pakai. Baju dia pun tak berlengan. Fazura dan Nurul baju biasa2 je. Tak ketat pun. Kat atas pun tak terdedah. Skirt diorang pun tak singkat, paras lutut, ok la tu. Kalau duduk memang la skirt tu tertarik jadi singkat. Takpe la, memasing dah boleh pikir pasal aurat. Dua org tu bukan budak kecik yg tak belajar agama… Kita jaga je aurat memasing, dari dok kutuk2 menambah dosa. Setakat menegur baik2 tu boleh, jgn sampai mengutuk yg mendatangkan dosa pulak kpd diri sendiri. Peace!

  39. bbasya 411 says:

    Pmbetulan buat MISS INDEPENDENT..u kate dorg pkais kirt bawah lutut??erkk..cube try perhati btul2 skali lg..rsenye statemnt u tu silap…mmg r xbaek kutuk org,,tp i rse,,kbykan dr tukang komen kat atas ni mgharapkan yg artis khususnye ade yg tutup aurat,,..coz,,klu rupe mcm fasura,nurul ni,,mmg Tuhan da anugerahkan natural beuty,,xperlu nk seksi2..so,,tutuP aurat is the best..kate2 tu adalah doa..moga2 dorG sume akan sedar akan anugerah msing2..=)

  40. mira says:

    fazura yg pling lwa

  41. XOXO says:

    abg nara pls jgn wat statement diorang xseksi…adoi tlg la tgk btol2 nape ngn abg nara ni da xtaw menilai pakaian ke ???pic last 2 betis gebu buta ke ape?????????klu budak kcik yg bce msti diorang ingt pkaian 2 xseksi…plsla abg nara

  42. linda says:

    nurul syuhada ni kene kecikkan lengan dia lagi la…nmpk besar…

  43. Wak Lu says:

    lawanya fazura…..cantik sgt2….

  44. Orang Kampung says:

    Aku suka kasut je… lawa hehhe

  45. Rainbow says:

    Ala….abg nara perli kot 2….
    mna korg tau dia puji or perli….hmmm….