Written by AbangNara | November 24th, 2010

gambar nur fazura

Ramai yang melahirkan rasa kecewa apabila Nur Fazura tewas di tangan Scha Al Yahya untuk kategori Hot Chick di Shout Awards 2010 baru-baru ini. Kami faham perasaan mereka yang kecewa dengan keputusan tersebut. Sekali pandang, sememangnya Nur Fazura nampak lebih HOT daripada Scha. Mungkin tahun depan peminat Nur Fazura boleh lebih gigih lagi mengundi dia.

Dan untuk anda peminat Nur Fazura, sila ubati kelukaan anda dengan melayan gambar-gambar Nur Fazura yang diambil semasa sesi fotografi InTrend Disember 2010. Sesungguhnya daripada gambar-gambar ini, kami dapat simpulkan yang sememangnya Nur Fazura adalah seorang HOT chick. Dia memang berada di dalam kelasnya yang tersendiri.

Lagi gambar Nur Fazura selepas ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar nur fazura

gambar nur fazura

gambar nur fazura

gambar nur fazura

99 responses to (GAMBAR)Nur Fazura Untuk Majalah InTrend

  1. ProfHariz says:

    Comel gila fazura! I Love U Fazura!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. […] Panas, (GAMBAR)Nur Fazura Untuk Majalah InTrend Submitted by selebriti on November 24, 2010 […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. rehan says:

    cantik kasut dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. zf says:

    ske sgt fazura n scha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. enzo says:

    umat di akhir zaman

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. nanako says:

    aku suke gile kat faz ni. even org cakap dia belagak ke, sombong ke.. aku tetap suke. biar ar dia. kau ada?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • baim says:

      tanya saper?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • erwin says:

        love fazura..fazura belagak??dia xsombong n blagak la.dia sgt friendly..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss_pinky says:

          SAPE CKP FAZURA BERLAGAK.?
          MYB DIE XPRASAN KOD YG AD PEMINAT DIE SEKITAR DIE, XKN NK SENYUM TIAP MASE JE KT ORG.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • silentgirl says:

          btol la..die sgt friendly! n plus xpkai make up pon die cntek je..love fazura! she deserve to get the hot chick award than scha..fazura ade x-factor n class tsndri..plus die pndai blakon..suke ble die blakon wit aqasha.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Belacan~hangus says:

    cantek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Ryta says:

    Pandai Fazura bergambar kali ni…pakai kasut boot bertutup penuh. Kalau tak, jadila macam insiden di launching party Avon dulu….tang muka nampak so sweet tapi bila kamera fokus kat kaki…alahaiii….hancus dek bintik2 hitam…maybe parut sbb gigitan nyamuk atau alergik air agaknya!
    Anyway, all the best Fazura…baik dalam kerjaya mahupun dalam percintaan….
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Belacan~hangus says:

      hehe..

      samalah apa aku yg pikir..ko riri..

      ok tu..ketiak pon tak lechun..hik!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Ryta says:

        Riri??
        Oit saper tu?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Belacan~hangus says:

          oppss..

          aku ingat RIRI tadi ..hehe aku maint taip je

          tak pasan ko RYTA….tengok nickname R..

          ampunkan …patik….. hehehe..=p

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • RiRi says:

          riri disini..hehehe..fazura comelkn…sweet je…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nurelle says:

          ahaha…lawak je belacan hangus…
          slah type pn bolehh…:DD

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss suka masak says:

          hai nampaknya ada owg gila bayang la…….

          riri ooo riri mana kau nie……….

          ada owg rindu 2………..

          sampai nama ryta ngan riri pon nampak sama jek……

          hehe gurau2 kay belacan….

          …………………………………

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ryta says:

          Beta ampunkan kamu kali ini wahai Belacan-hangus….
          hahaha….
          Hmm…ada orang gila bayang ek? Nama Ryta ngan Riri pun siap boleh nampak sama je ni….ehem2….
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. 3ple_Jay says:

    Kasutt…tutup litup abisss…ahaksss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. hujanlebat says:

    salah ke ketiak dia basah. orang yang aktif mesti lah berpeluh. alahai korang nie. lagi satu kaki dia tu dulu jangkitan dari kucing dia. tengok muka dia je dah tahu betapa cantiknya ciptaan Tuhan :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • silentgirl says:

      haah kan…sian die, bleh plak org pasan kaki die allergic. yg tang ketiak basah mmg obvious la..tp bkn slh die ktiak die bsh..cuaca pns n mybe byk bgerak kot..baju plak bright color. tp tu la..as an artist, die kne bijak smbunyikan klemahan die..kalo bole dismbunyikan la..sbb org yg amek gbr ni bole thn jaat gak..smpai kaki pon dok usha..tp sies, die mmg cntek!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aCHe says:

    Oh Fazuraku..cantek..adeh..dia ni memang manisss..suka sangat senyuman dia..jatuh chentaa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. zieza says:

    sepatutnya fazura yg layak memegang award hot chick..fazura sangat cantek..luv u fazura..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. aries_april says:

    natural beauty….
    wjh pan asia yg sbnar.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Kancilbiru says:

    gorgeous giler fazura ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. asha says:

    fazura cntik sangat mcm puteri2. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. chely says:

    I love u Nurfazura …. :) N I HATE U SCHA VERY2 Muchhhhhhhhhhhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ATTENTION says:

      me tooooooooo…. aku pn tak suka scha tu, nmpk poyos n hipokrit, perasan lawa, hidung kembang, suara mcm itik tercekik, xsuka..xsuka…scha..!!!
      i like fazura…. :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. RiRi says:

    only one word COMEL~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. RiRi says:

    suke pic dia yg dr tepi tu..makeup x tebal kn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Neslo says:

    dulu minat scha…..tp skrg da kureng….
    dulu minat fazura…..tp skrg makin bertambah minat…hehehehehe… =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • silentgirl says:

      aku pon minat scha..tp sjak die da break with FA..die cm poyos sket..plus, attire scha ni agak tah pape..sbb aku pnh tgk die host rncgn kata kau ngan si reza tu..aduhhh, apalah yg die pkai..cm klam kabut..ngan prgai die cm jntn..cube jd cm fazura, sweet yet classy.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ATTENTION says:

        samada scha break ke x dgn FA, aku ttp tak pnh minat scha, perasan bagussss…. aku pn menyampah ms dorg tgh couple dulu, scha tu menumpang glamer FA je, kalo xdisebabkn FA, mampuss org xknl scha si kembang tu, sejak dorg bsme br la ramai org knl spe scha tu,ape kisah la FA frust dgn dua pompan yg xserupa suara pompn tu yer??? nk tau sgt al-kisahnya….. but i like Fahrin Ahmad :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • silentgirl says:

          tu la psl..die glamour pon psl ngan FA…dlu aku cm ok2 sbb aku ske fahrin..so sape2 ngan fahrin, aku akn ske…except linda onn la. wehhh..same la, aku minat sgt FA..die hot hokayy!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Lovelyvic says:

    Memang Fazura lebih layak menang award tu kalau nak ikutkan….

    Tapi takde hal lah.. benda kecik je tu..
    Asal semua org tau Fazura memang hot! much more better dari pemenang.

    p/s dulu I pun suka dengan pemenang tu tapi semenjak dia join Linda Onn meroyan tak pasal2… malas nak minat dah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Reena says:

    Scha hot? Nottttt…Fazura lagi hot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. nurelle says:

    chantek~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. non says:

    Fazura lagi ade nampak elegant dr scha…berlakon pun best!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. miss suka masak says:

    hurm……………………………..

    nice kasot………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. kimmy says:

    aku lg x puas hati sbb lisa surihani was not even nominated for the hot chick award..kalo dia masuk sure mng laa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Mel says:

    Fazuraa……I hheeaarrtttt yuu!!!!

    You memang KELLLLASSSS babe!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. comot says:

    fazura lebih HOT dari hidung tikus tu !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss suka masak says:

      xbaik la u nie…

      comel pew scha 2…

      jgn la samakan ngan idong tikus lak…

      alahai

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ATTENTION says:

      hidung tikus…??? ahahahahhahah….lagi..lagi…?? suara itik serati…itik sembelit….kui3

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. kora-chan says:

    mcm mn nak pakai kasut cm fazura ni pakai….mcm suar pun ade

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Miss Star says:

    yeah…i sokong fazura!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. myss says:

    hot chick

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Farahwahida says:

    comelnyer..i memang minat u!huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Piston Pecah says:

    owh…memang comel!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. betty says:

    dier mmg de class….suka tgk dier gedik skit dlm pisau cukur………dier mmg hot chick for de year n ever..i like

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Intan Suzana says:

    I suka cara dia berlakon gak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. miss belut says:

    terjumpa Fazura kat Bangsar Village, mmg dia lawa gila!!!!! Aku lagik minat2 Fazura dari si Fasha Sandha tuh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. BumbleBee says:

    pakai boot panjang-panjang smpai atas peha…sbb sorok kaki ker? mesti terguris ati sbb org kutuk kulit kaki dier aritu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      Kalau aku jadi dia pun aku terguris jugak…
      Tp takpe… dia pun dah explain ttg hal tu dalam facebook dia…
      Dia kena cat flea seluruh badan… bukan dekat kaki je seperti yg kita nampak.
      Pasal ketiak basah tu… cuba kowang pakai baju satin berdiri tengah panas dikelilingi peminat yang ramai… basah tak ketiak? Tipu la kalau kata tak basah walaupun pakai rexona deo dry.. ekekekek

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        eii apedaa ko ni…ayat aku ade kutuk dier ker?

        ko tetibe ungkit pasal ketiak plak…isk isk iskkk~~~

        p/s: tak paham aku minded ko ni…aku kesian kt fazura psal kes aritu yg buat dier mcm fobia nk tunjuk kaki, tetibe reply panjang berjela ckp psal ketiak yg xde sape mentioned pun….hmmm~

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Amoi says:

    I like Fazura too…her face so sweet n cute..the beautiful sfera face..sometime her alike siti nurhaliza..both of them sweet and cute…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Maleesa says:

    dah pakai kasut cenggitu lak. nak cover kaki dlm entri yg lepas.hikk2. gurau sket.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Shasha says:

    FAZURA CANTIK!! I LIKE.. OK, NNT AKU BELI INTREND SBB COVER FAZURA HAHAHAHAHA..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. kurus says:

    eheh..kt sini tk da yg sebut tang aurat lak eh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. wahaha says:

    suka rambut dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. cabuss says:

    Rasanya,
    Fazura got B cup than scha that might be got AA cup.
    Fazura is hawtt okeh!
    Kamon peeps!
    Bagi aku scha macam sekeping papan lapis je.
    Langsung x hot.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. anne says:

    awesome! i love fazura

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. LUT says:

    :) NURFAZURA… WE LUV U VERY MUCH:)

    WE HATE FASHA SANDHA n SCHA…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. yume says:

    suka fazura, sebab dia friendly ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Erin says:

    I think Fazura is gOrgeous and she is also a loveLy person. I have met her and she is really niCe..I wish her all the besT..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. joyah sport says:

    dia mmg ada class la, tak mcm fasha tu… gila beza class dorang dua ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. bie says:

    dlu suka scha tapi sejak gameshow kata kau dah tak suka dah, die suka wat muka tak puas hati. menyampah

    fazura hot ok! love u fazura

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. sukeatiaku says:

    wah..kak fazura cantik arr…i like3x

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. kurus says:

    luv FAZURA!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. kurus says:

    abng NARA!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. ida says:

    mmg suka sesangt pada fazura..lakonan, natural je..luv u..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. fida says:

    fazura………..suka kamu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. kimmy says:

    lisa surihani is still d best and d hottest..this woman is nothing compared to lisa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. annagurl says:

    dah baca majalah in-trend tu..faz mcm sindir satu artis wanita popular yg sedng hangat bercinta ni..every girl needs some mystery…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Fazura,awk ni cantiklh..hampir kwn saya pun nk letak gmbr FB dia gambar awk..you’re amazing…awk ada FB x..?!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0