Written by AbangNara | February 16th, 2011

fathia

Abang Nara bab-bab perempuan cantik ini sememangnya memang cekap dan pantas. Nama pun lelaki. Tapi Abang Nara bukan mata keranjang. Abang Nara cuma setia pada yang satu. Dan tak salah rasanya untuk Abang Nara menghargai keindahan ciptaan Tuhan. Di mata Abang Nara, Nur Fathia Abdul Latiff atau pun lebih dikenali dengan nama Fathia ini boleh menjadi salah seorang pelakon yang bakal menyerlah di tahun 2011 ini.

Tak kenal siapa Fathia? Kalau tak kenal maknanya anda tak tengok drama “Hani” yang sedang ditayangkan di TV3 setiap hari Selasa jam 9 malam. Abang Nara ada jugaklah tertengok sekali dua drama Hani. Not bad jugak lakonan si Fathia nie. Ada bakat. Maksudnya bukan mengharapkan rupa je. Beauty with a brain la kiranya si Fathia nie.

Buat yang tak tahu, Fathia masih lagi belajar Law di Uitm Shah Alam. Sambil menyelam sambil minum air, sambil belajar sambil berlakon. Harap-harap Fathia tak terlalu sibuk berlakon sampai tak sempat nak studi. Umur si Fathia ini baru berusia 23 tahun. Muda lagi orangnya. Semoga mutu lakonan Fathia akan meningkat naik seiring dengan penambahan usia kelak.

Fathia juga pernah berlakon drama Nur Kasih suatu ketika dahulu. Ushar punya ushar, Fathia rupanya dilahirkan di Penang. Patutlah ada muka anak mami sikit. Fathia juga merupakan sepupu kepada Farah Adeeba. Kiranya bakat seni Fathia sememangnya dah ada dalam darah keluarga mereka.

Abang Nara mendoakan agar Fathia terus maju dalam bidang lakonan. Yang penting elakkan kontroversi. Cuba jadi popular hanya dengan mutu-mutu lakonan yang mantap. Semoga terus sukses. Lagi gambar Fathia dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Bila manusia dah tak ada kerja.

fathia

fathia

fathia

fathia

fathia

fathia

fathia

fathia

fathia

fathia

fathia

fathia

fathia

fathia

fathia

fathia

fathia

fathia

fathia

fathia

Baca Yang Ini Pulak:-

165 responses to (GAMBAR)Nur Fathia, Pelakon Baru Yang Akan Menyerlah Tahun 2011?

  1. hazwan says:

    time pakai tudung baru nmpk menarik..bg aku la

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 88 Thumb down 5
    • http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 61
      • akuww says:

        CANTIK..

        TP JGN JD FASHA SENDAT PULA..
        ORG KG KAN???

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 8
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        jambu sangat ke fsha sndha tu? minah jambu tengok biasa je muka dia…………lagi jambu si nur fathia ni…..muka dia ada darah campuran pakistan cikit macm minah jambu la………..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 10
    • nija says:

      bagi saya, dia ni lawa. tapi harap perangai pon lawa lah jugak yer..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 1
      • fuyoh2 says:

        pernah jumpa dia ‘live’..memang cantik muka macam campuran gitu.

        Tapi kat sini tak berape meyerlah. Photographer manalah yg amik gambar2 nie… tak pandai lighting lah..ayo!

        :(

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 2
        • love says:

          mcam shoot dlam rumah sndiri je…huhu bestnya jdi ank org kaya..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
        • namaku AhMeng says:

          seyes aku ingat kan dia ni pakai tudung dulu. tapi memang cantik lah! cantikkkkk weh. nak nombor tepon boleh?

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
      • Pakcik says:

        Comel budak nie…
        Pasni harap si fathia tak jadi buruan golongan VIP..
        Pilih org biasa la kalau boleh…
        Macam Pakcik ni ha….
        he he

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
      • silentgirl says:

        bole thn la…tp make up over la..jd xbape lawa sgt. dlm cte hani tu pn blakon pn ok..die santek pkai tdung.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    • BumbleBee says:

      patut ade iras fara deeba..cousin rupenyer.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
    • Dalee says:

      1st cite die berlakon cite NUR KASIH kot… boleh bg mukalah nak tgk…

      Nape ek budak2 law skrg suka tukar kos.. xnak jadi peguam ke weii, sibuk nak jadi orang seni pulak.. penat2 je belajar law…mungkin lisa surihani dan yuna boleh jawab… tolong jawab ye yuna dan lisa..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 8
      • marishadania says:

        bukan lisa surihani, yuna je.. fahrin ahmad, dira abu zahar dan allayarham sudirman pon lawgrads jugak..

        dah set dlm pemikiran kan.. belajar law msti jd lawyer tapi kalu dah minat tetiba kat bidang lain ape salahnye.. hanya org yg penah belajar law je tau penat ke tak penat belajar law nih.. just my 2cents.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
        • saya says:

          dia ni satu batch dgn tunang abg nara ni…tunang abg nara pon student law juge..nak jugekkkkkkkkk

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
    • abcde says:

      antara law student yang terjun ke dunia hiburan selepas Fahrin Ahmad, Yuna, Allahyarham Sudirman, AC Mizal, Lisa Surihani, Annahita Bakavoli, Azwan Ali dan lain2.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
      • nnmmmmmm says:

        ac mizal??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • kekure says:

          ac mizal kn xabis diploma.. trus jd artis bt grup 4u2c..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • abcde says:

          memang betul AC tak habis rasanya. tapi aku senaraikan yang pernah jadi law student terjun ke dunia hiburan. kat fakulti law uitm wikipedia pn ada list kan nama AC sebagai notable people. anyways thanks for sharing..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • cik embun says:

      cantik rupa paras biar seiring dgn tinggkah laku…amin

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • waras says:

      tipu la hazwan, relax la jgn biaskn pndgn

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss kella says:

      cantek….lg cantek lku pakai tudung,ayu jek..sejuk mata tgok…
      ingatkn mmg pakai tudung…terperanjat tgok dlm drama hani bila open hair….tetibe jek kompius…terus xtgok dah….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  2. ehem says:

    byk dah drama die berlakon. bjn setakat hani ngn nur kasih jer..mmg suke tgk muke die.cntik sgt

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  3. detektif conan says:

    nmpk cam muka marsha pun ada gak.but,so sweet…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  4. mamanyabudi says:

    cantek…..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  5. vee vee... mmmmmmm says:

    xperasan

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  6. elly says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 12
  7. joegrimjow says:

    looo, ingatkan pakai tudung die ni

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
    • love says:

      kalau nak tau artis tu pkai tdung ke tak,tgok la scene dlm rumah.kalau kat luar je pkai tdung mksodnya die free hair ,tp klau tme tdor pon berlitup,yela tu die pkai tdung.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  8. kakchubby says:

    suka tengok peranan fathia dlm nurkasih. semoga lebih berjaya untuk tahun2 seterusnya….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  9. http://kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

    cantik, semoga jadi pelkon yg berjaya

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  10. joyah_sp0rt says:

    aku suke dia ni!! cantik + dagu lekuk!
    suke tgk lakonan dia dlm HANI.. untungnye lau sape jd bf dia..:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  11. hahaha says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 14
  12. nono says:

    Make Up..mmg la…hantu pun nampak cantik!!!!!!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 7
  13. amy says:

    suka tngk dia berlakon pakai tudung…lagi..lagi cntik….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  14. wanita sejati says:

    memang berbakat dan cantik rupa paras nya. budi perkerti nya juga baik fahia ni, moga terus berjaya dunia akhirat ya.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  15. yanie hakim says:

    mmg cun pun.. pelakon y ada ilmu ni.. seiring org kata, thniah2..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 7
    • MisstauruS...MisspocO says:

      yanie…mmg cun…

      (yanie, ade org x sng tgok awak ni…sabar jela k…sya ttp sokong awak…)

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
      • yanie hakim says:

        xksh pon poco, lntk lah mlas nk lyn sbnr nya.. y yanie tau kta berbaik gn smua org dan klu ada y msh xsuka tu biar lah kt dpa kn poco..yanie tgk kasih dgn poco tu lg mcm2 org kta tp steady sj xda pon nk meroyan mcm org yg dok mengta dia dgn poco kn..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
        • MisstauruS...MisspocO says:

          hahahaha…mmg susah kalau kaki kuat meroyan ni masuk sini…

          bagusla yanie…xpyh layan la org2 camni…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
        • Nia Reezalia says:

          betul tu, jangan dilayan manusia2 yang sakit ni kak yanie ya. manusia2 ni sakit hati dan dengki tengok bila ada komen yang suka memuji. memang sah lah sakit manusia2 tu semua.

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
        • mamarazi says:

          ater yanie dh mmg kater nyer sakit mental org2 yg suka meroyan haaaa…walaweiii apa pun jgn layan ler org2 gitu ya sbb bkn nya penting kot dlm hidup kita haaa..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  16. haris says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 21
  17. BumbleBee says:

    x silap aku ini kuar dlm melodi aritu ker yg dier bg statement(or tak tau laa kot2 melodi sengaje nk carik psal) …dier ckp org laki yg xde ilmu…or x berpelajaran tinggi x bleh kawan dengan dier….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
    • mikan says:

      bukan takbleh kawan la mksud dia, cuma kalo nk cari psangan dia nk cari yg berilmu…yela dia kan blajar tinggi so rasa tak salah kot kalo dia nk crik yg staraf sbg pasangan.kalo stkat nk kawan ok kot….kalo betul pun dia tanak kawan org x berimu bagus jgn masuk dunia artis.sb artis ni ramai gak tk berimu..baik dia kawan je ngan peguam….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  18. black says:

    mmg superb…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  19. luthfi says:

    fasha sanda lagi cun! hahahhaa

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 15
  20. Gegeh says:

    Ceh tertipu aku.. ingatkan dalam Nur kasih dulu dia ni betul2 pakai tudung..sebab dalam drama tu tak pernah nampak dia buka tudung.. even dalam Hani pun bertudung gaks.. damnnn

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  21. TREX says:

    yg ni aku suke..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
    • singa tido says:

      lawa poit.
      dapat sedap ni…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
      • TREX says:

        kalu dapt aku tak kuar umh da..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 10
      • jabun says:

        nyot..nyot..nyot..nyot..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 13
      • joyah_sp0rt says:

        eii si singa ni mmg miang natural kn. hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
        • singa tido says:

          biasala lelaki

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
        • TREX says:

          cer..citer..cer..citer…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
        • zaia says:

          @singa tido – biasa la..pstu klu dpt cantik cute comel lawa,terus perasan diri tu hebat lg macho.bkn nk jaga hbungan elok2,dh jd gian plak carik perempuan lawa2,test power tmbah koleksi.skali dpt cantik terus ingat diri tu boleh dpt beribu2 lg perempuan cantik.orang tamak selalu rugi.last2,yg dikejar tk dapat,yg dikendong berciciran..tu la,perasan trlampau hebat lg..(ditujukan kpd sesetengah Lelaki)..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 6
        • singa tido says:

          apo masalah budak zaia ni trex.
          jadi penceramah bebas pulak.
          gilo ko apo budak ni.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 8
        • zaia says:

          tu bkn ceramah la..sesaje nk cite..tk payah la awk nk marah klu bukan awk..huhu

          Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
        • singa tido says:

          dah tentu ko tulis @singa tido….
          atau pun ko ni dah kena main kan ngan laki.
          tu sebab ko tak suke laki.
          hahaha..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
        • TREX says:

          Zaia..satu soalan je..awk cantik x?

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
        • zaia says:

          @singa tido – adoi kau nie..kau kan taip “biasa la..” aku saje reply kt komen kau tu..biasa la,mksudnye ‘biasa la,lelaki’ kn?aku saje nk cite psl lelaki cmtu,tkkan aku nk reply kt komen cite psl fathia pulak.
          komen cmtu mcm pmpuan dh kena main ke? klu cmtu tkde la pmpuan berani nk komen cmtu..komen psl lelaki je,terus cop org dh kena main..cuba adik pmpuan korang tk suke lelaki gatal miang,habis tu korang nk ckp adik korang kena main jgk ke..tu just komen ler..

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
        • zaia says:

          dn bile masa pulak aku tk suke lelaki,aku tk suke lelaki mcm yg aku komen tu..dn aku tk ckp kau orangnye,”setengah lelaki” tu, baca la betul2..kau ni pondan ke,sensitif sgt~gurau,jgn marah huhu

          @TREX – nenek aku dulu cantik

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
        • singa tido says:

          nenek ko cantek tak zaia???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
        • TREX says:

          kem slm nenek ko eh Zaia..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        oi singa tido! kau ingat nk sedap je eh! kasi kau bontot kerbau baru kau tau sedap tk sedap nye…………………

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  22. sioh says:

    muke die ni lg cun kalo pakai tudung mcm Ayu Raudah jgk…die ler model dlm iklan sunsilk yg main futsal tu kan?anyway tunang abg nara lg canteeek n make sure die pakai tudung jgn on off mcm tunang Ally Iskandar tu drama queen buwekkk…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  23. sass says:

    cun doe . .

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  24. Amier says:

    Cantik,seksi ,berpinggul lebar dan dagu terbelah – sekali pandang nampak seakan akan wajah Maria Ozawa.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 7
  25. suke ati akulah...aku popular...ko ader?..xde diam..haha says:

    aku suke tgk die dalam laila asyikin..sweet dgn fahrin…seorg wanita yang tabah…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  26. zaia says:

    cantik,cute

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  27. lolyat gang says:

    ntah pape je crite tu
    berlakon jd budak skolah
    mmg x kene betul

    muke tua tp pakai baju skolah
    hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  28. abc says:

    dia ni dh engaged kan…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  29. me says:

    suke dia…sblm ni byk blakun kat tv2 gak….
    dia ni lbh cun dr fasha sendat yg muke xberape nak siap…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  30. bucutt says:

    fathia mmg cntik…nampak lembut dan sopan sntun…soal tudung..normal laa…tiz zakiah pom x btudung..sosial lg…(nur kasih) tp gambar2 kt atas..over make up lak…make up natural lg cntik….simple…dh asli cntik nyee….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  31. kibo says:

    cantik!!!!!aku suka!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  32. Sekadar gurauan says:

    apa salahnya kalau teros pakai tudung??
    xpaham aku… belakot cite pakai tudung dah…. comel ape pakai tudung….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  33. comot says:

    dia nih de berlakon iklan gak kan?? x silap aku sunsilk kot..huhu aku suka dia pakai tudung lg…cantik..ingt mmg pakai tudung sbb bl b’lakon dia byk dpt watak yg pakai tudung..arap2 terbuka la ati dia pakai tudung trus nnt.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  34. sM says:

    dia ni my coursemate, 1 batch. pnh la 1 class b4

    tp mcm dh lama x nmpak dia kt fac. bz berlakon maybe? hehe

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      dia pn classmate minah jambu jugak……….class macmana nk ikat tudong ngan betol………..minah jambu belom pas2 lagi…susah betol nk belajar ikat tudong ni lah!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  35. bb says:

    wah…dia ni mmg cantik.dlm filem hani lagi lah.sbb dia pakai tudung comel sgt!tinggi lampai plak tu.dia lg tinggi dri rozita che wan kan..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  36. nana says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 15
  37. duraa says:

    g lantak pi la dia bertudung ke x… xyah nk nasihat sgt la dok suro org pkai tudung bgai..ni artis suam2 kuku je..2-3 taun nati hilang la..lalala

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
  38. Arghhh lupa tgk cite Hani semalam. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  39. comelnya..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  40. segerombolan perompak says:

    macam ketty perry pn ad..cun3

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  41. anand says:

    legging

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  42. emel says:

    dia sgt cantik..selari dgn bakat acting dia. keep it up..u go girl!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  43. justoneofakind says:

    who the hell is she?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  44. ZAS says:

    Suka tgk dia as Nur’s friend.. dlm Nur Kasih…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  45. dimple k.f.s says:

    jgn jadikan tudung hanya kerana FESYEN.cantik tak ikhlas tuuu ;)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  46. bawahlicin says:

    alaa takder gambar bikini ke..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  47. halimah x jongang dah says:

    cam muka diana danielle dan juga fasha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  48. hohoho says:

    gmbr first tu cam muka maria ozawa….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  49. hohoho says:

    pic 12, 13 n 14 tu cam muka zarina ann julie la… btw dia ni catek kalau x make-up tebal2 sgt… bila dh makeup terlalu over nmpk x cntek dh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  50. lalat says:

    citer Hani tu macam japan drama, 1 litre of tears. tp dlm citer jepun tuh, sakit lain.

    benda yg sama
    1. ada 4 beradik, watak utama yg sulung, kedua pompuan, ketiga laki, last pompuan,
    2, dlm citer jepun mak dia kerja bhgn kesihatan,dlm hani, mak dia keje nurse.
    3. ayah seorang yg kelam kabut dan bukak bisnes sendiri, citer jepun buat tauhu, dlm hani wat dobi. dlm dua2 citer mak lebih tabah dr ayah. xdpt terima anak dia cacat
    4. waktu si kakak cacat, adik lelaki kene ejek ngan kekawan
    5. hero dan heroin pelajar yg bijak.
    6. hero anak doktor, jd pendiam lepas abg mati, salahkan ayah x dpt slmatkan abg.
    7. dihntar ke pusat org cacat

    ada beberapa lg klu krg tengok citer jepun tuh. cuma ada la yg lain mcm ada kawan yg khianat, mak yg halang cinta dll. lg 1 rumah drg nih mcm tak sesuai je.

    tp bg aku citer 1 liter of tears tu lg touching. hmpir tiap ep aku nangis. kisah cinta dia pun lg best.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • bettynishi says:

      btl2 sokong!!!ak igt ak sorg je prasan…ak ni mmg pminat drama2 jepun terutama bila drama artis2 dr johnny’s entertainment yg blakon mmg ak tgk…cita ni mmg tiru 1litre of tears laa…cuma pnyakit dia je lain…cita 1litre of tears mmg lg sdey…blh ngis kot tgk…cita tu thn 2005 klu x silap…ni mst pgarah hani amik inspirasi dr tgk drama jpun tu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • hehehe says:

      btol la.aku baru perasan.but cite jepun 2 lagi sedih giler.bkan 1 liter tears je ,2 liter tears ak kuarkan . hee

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. anabobo says:

    la..pakai tudung mmg lg lawa :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  52. anugerah matahari popular says:

    mmg.. lg cantik kalau die pakai tudung.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  53. Dublin says:

    LAILA ASYIKINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  54. +Negative says:

    Ada iras2 muka Shereen. Artis cantik awal 90an dulu. Apa khabar dia skarang ye??? dah mcm hilang khabar..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  55. cikgu nor says:

    mix of sendat( fasha sandha) + anjoulie(zarina) + evans (juliana)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  56. anand says:

    baru mimpi pasal dia mlm td, ni mesti sbb baca blog ni sebelum tidur :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  57. ladymermaid says:

    series cantik bdk ni……….harap2 xbuat prangai bkn2 yg bleh buat org menci……..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  58. Lyesa says:

    LISA SURIHANI VS FATHIA …
    YANG MANE LAGI CANTEK N YG KORANG PILIH ???

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. lin says:

    gambar 1st mcm ashley tisdale :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. budak uitm says:

    memang cantek pon! sgt santeek. die ni oke. tak sombong. kalo g kelas sempoi je ahhh. :-) memang lawa sgt. adik die pon lawa jugak

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  61. memang cun lah die ni..
    ada iras2 fasha skit..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. wardah says:

    Best tgk lakonan fathia dlm drama Hani..cuma xsangka orgnya xbertudung….but not bad la lakonan dia…

    Smg berjaya dlm dunia lakonan,dia berbakat,ada rupa….drama2 Melayu perlukan anjakan daripada para pelakon muda..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  63. Dia ni lebih cantik bila bertudung. Sangat2 suka tengok dia pakai tudung dlm Hani. Ayu sangat2. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. farah hani says:

    fathia ni baru je “diberhentikan” dari UiTM tau. MMg dia cantik, tp perangai mmg lah tak boleh belah. Gagal ntok kali ke lima ni.. sedihkan?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  65. ape pon x boleh says:

    kalu ade masa lapang dtg la kt pulau aur

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. skuadron 79 says:

    mantap 2 beb… kalau dpt x kuar bilik ni_..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. law student says:

    Manede die kne buang uitm. hari2 aku nampak die kt fakulti ok je..pkai baju kurung g kelas bagus.. pergi kelas x pkai make up langsung lg cantik…ape ape pon aku suke cara die.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • hehe says:

      eh ak penah tgk die tak pki make up dulu jual burger kat mamak dgn kwn2..aku rase kwn2 die lg cantek..muke die pucat la bwh mate pun hitam mcm penagih je ak tgk..ak kenal la juga die ni sbb die senior ak tp tak penah bertegur la..terkejut gak dah jd artis..tp artis biase la dah make up mmg la cantek. kecuali lisa surihani..ak pon penah jumpe die tak pakai makeup..hui..terbaik bai..comel je..lisa kalau korg perasan die takde nk makeup2 tebal..pki lipstik merah bulu mate palsu bagai..tp tetap cantek..ak syg lisa!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. angin says:

    haha ape ntah sume artis cm x le pkai..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. mohd says:

    die nie ambik law tapi bilenye nk graduate. aku dgr cite dok sangkut paper. ko bia betul fathia. jgnla asyik nk berlakun je. blaja la btul2 dik. ni name je bdak law tp dok malukan fakulti law uitm. ikut la jejak lisa tu. die blajar oversea & graduated on time. brla btul2 pandai. ko stakat name bdak law tp dok repeat paper cemane. abg ni graduate law kat uitm gak abg tau la tak susah mane pun blajar law kat sini. tak mcm kat overseas. so terpulanglah fathia kalo ko nk ikut nasihat abg tak.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0