Written by AbangNara | March 3rd, 2009

gambar nubhan

Asyik-asyik layan gambar-gambar artis wanita Malaysia yang seksi tak hingat, apa kata kali ini kita tukar sikit dengan melayan gambar Nubhan. Hensem dan comel jugak budak nie rupanya. Mesti pernah jadi anak ikan kat sekolah dulu.

Lagi koleksi gambar Nubhan, salah seorang penyanyi muda Malaysia yang berbakat besar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar nubhan

gambar nubhan

gambar nubhan

48 responses to (GAMBAR)Nubhan, Penyanyi Lelaki Yang Comel Macam Tikus

  1. betty says:

    mcm rupa anak tikus aje….

    0
    0
  2. an says:

    papepon nubhan mmg kiut….
    comey tol lr….
    kekalkn kecomelan tu..hehe

    0
    0
  3. ehem says:

    kenapa ckp die ni comel mcm tikus??nampak sgt saje nk sindir die puji die ni cute konon padahal penulis tajuk ade niat tersembunyi

    0
    0
  4. ANDRY says:

    biasa jew aq tngok muka mamat ni…cue putih jew….

    0
    0
  5. nurin says:

    lerr.. comel ke? mcm apek tepi rumah i je…

    0
    0
  6. mama hyden says:

    comey ke??comey aku ag..

    0
    0
  7. Anonymous says:

    comel ke gay?

    0
    0
  8. nafnaf says:

    errkk..gay keee??

    0
    0
  9. puaka says:

    dulu ada org ckp dia ada account kt gaydar…skaly da jd artis trus delete account! propa abesss….nasib baik suara sedap…

    0
    0
  10. sarah says:

    ehehehheheeeeeeeeeeeeee

    0
    0
  11. sarah says:

    tp memang cute ar

    0
    0
  12. meera says:

    so cute..nubhan ttp cute walaupn dperli cute cm tikus..

    0
    0
  13. witch says:

    t’lampau la ba…..
    x bgus hina org mcm 2…
    e2 ciptaan Allah…
    klu d’hina means kita hina PENCIPTA-NYA….

    0
    0
  14. ara says:

    korang ni jahat btol la..ckp die cam tikus arr n anak ikan time skola…

    0
    0
  15. ni says:

    comel ke???????? (^.^)

    0
    0
  16. flower says:

    pandai jer ckap tikus..
    mane ader la..
    biasa jer..

    0
    0
  17. abang hensemlah nyayi pun sedap abang esok sambung tau ok by

    0
    0
  18. ira says:

    a’kum!cite paal nubhan nie kan…. die mg comey a kan…cute and saye adalah peminat dier..!

    0
    0
  19. stacy says:

    hai nubhan yang hensem tgh wat apa tu

    0
    0
  20. MOHD FARID says:

    YOU HANDSOMA

    0
    0
  21. niya says:

    cute laaaaa……

    0
    0
  22. ayunie says:

    comel sgt….

    0
    0
  23. kirana says:

    nubhan memang cute n hensem

    0
    0
  24. nalisa says:

    nubhan cute sgt….s0re pown best….x rugi klo jd p’nyanyi….mmg bley jual….

    all the best for u……………(^.^)

    0
    0
  25. simple gurlz says:

    nubhan bkn gay lar….tp klau aril ye lar……
    ape2 pun….
    nubhan ttap no 1 in my heart,nubhan bez n encem….
    smoga nubhan ttap sukses slalu…..
    lgu nubhan yg bru tu mmang bez……

    0
    0
  26. ika says:

    saya nak jumpa abang

    0
    0
  27. awin says:

    betty jealouse dngan nubhan..
    aku tahu la nubhan 2 hensem dan comel..
    yg ko jealouse x tentu pasal dngan nubhan 2 knapa???

    nubhan hensem..
    lagu2 dia semua best..
    orng kata jiwang karat..
    nubhan best la berlakon drama ada cinta di hari raya filem 2 jer ker nubhan berlakon..
    nubhan x teringin ker nk berlakon…
    klau boleh nubhan berlakon la..
    best x boring..
    hari2 awin layan citer ada cinta dihari raya dan diari af6..
    sebab nubhan idola awin sebab 2 awin layan..
    memang betul..
    x boring…
    nubhan sporting,caring dan suka dkat budak2…
    sama dngan awin..
    awin pon suka dkat budak2 jgak..
    nubhan ank bongsukan..
    awin pon ank bongsu dari 3 beradik tapi nubhan ank bongsu dari 8 orng adik beradik..
    walau apa pun,awin nk ucapkan smga nubhan success dlam bidang seni dan boleh jadi pengganti jamal abdillah nti..
    hihihi..
    awin x suka jamal abdillah…
    nubhan sabtu minggu lepas ada dtng dkat TELUK BATIK RESORT kan..
    awin ada pergi..
    nubhan hensem la masa 2…
    nasib baik kakak awin ada tngkap gmbar nubhan dkat henset kakak awin..
    awin simpan gmbar nubhan 2..

    0
    0
  28. rasya says:

    jgn ske kutuk orang
    cbe sume tengok diri korang
    sedar sikit k..
    jgn mrh
    kte pun bkn minat sgt nubhan nih
    tp kte tak kisah
    kte olwez support dye

    0
    0
  29. princess iya nubhan says:

    nubhan lelaki yg handsome di dunia. kepada korang
    yg tak suke nubhan janganlah kutuk die. cerminlah diri dulu.

    0
    0
  30. Adilla says:

    pecaye ke tak kalau betul dia tikus tentu skarang ada ekor pastu bleh lah si stacy pijak ekornye dan ada sorang chef bernama Wan yang tukang masak sup ekor tikus ayoyo punye dilicious tu….. caye ke tak (Gurau je don”t be angry and don”t be salah faham) ingat tuuuu… NUBHAN….

    0
    0
  31. myra says:

    aq mnat glerw ngn nubhan…dye ensem sgt…pas2 cute lak 2…untong spe dpt si nubhan nieyh…

    0
    0
  32. iqa says:

    comey kerw?agk nyerw bg stacy comel laa kot hehehe

    0
    0
  33. anne hashim says:

    cute sangat………

    0
    0
  34. princess says:

    waa ,so cute . .
    i really like him . .
    very handsome :))

    0
    0
  35. razidde says:

    nubhan suaranya mmg best….
    sbb suaranya lain dari suara artis lain…
    teruskan succes sllu……
    hiraukan gosip2 ttg nubhan tu…..
    diorg tu jeles……..
    yg ptg nubhan…….buat yg baik…..

    0
    0
  36. pengomen tegar says:

    nubhan hensem ?
    mmg x dinafikan la .
    tp aku x thn klu die myanyi .
    mgalahkan org buasir .
    meneran je .
    mcm sial .
    geli aku .
    ditambah plak dgn aksi die naek atas meja pengkritik time AF dulu .
    lg aku geli ya amat .
    soryla nubahan .
    baek ko jd plakon je .
    muke da ade .
    xpyh gune sore sgt .
    dr jd pyanyi , aduhai .
    seksa aku dgr ko nyanyi .
    tmbh2 klu nyanyi live .
    bile part tarik je , cian aku tgk ko .
    tpakse pure2 ckp ‘nyanyi sama2 sy k ‘
    huhu
    tlgla .
    klu da x dpt tarik , ko admit jela .
    mgkn org bleh trme ko ni pnyanyi yg x ckup nafas .
    huhu
    ape pon tpulgla kat ko nubahan oi .
    yg pntg ko syok sdri ats pentas .
    hahahaha

    0
    0
  37. peminat says:

    cute nyew
    mcm kucing cye tp nubhan lg cute dr kucing cye
    nubhan go…blk pilah…….(org phg)

    0
    0
  38. azura says:

    nubhan memang sepadan gan stacy cam pinang di belah 2

    0
    0
  39. one-niey says:

    c0mel nyew nubhan…!!!
    i like nubhan…
    hehehe….

    0
    0
  40. baby malaysia says:

    nubhan the best..cyg nubhan sgt2!!!

    0
    0