Written by AbangNara | June 20th, 2011

gambar kahwin memey norman

Awesome gila gambar untuk kad kahwin Memey Suhaiza dan Norman Hakim yang diambil oleh AnnasEaskey. Norman Hakim terus nampak super kacak. Memey terus nampak meletop gitu. Nampaknya tarikh keramat perkahwinan mereka berdua sudah semakin hampir.

Teruskan melihat gambar photoshoot kad perkahwinan 2 insan ini dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar AnnasEaskey.

gambar kahwin memey norman

gambar kahwin memey norman

gambar kahwin memey norman

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

170 responses to (GAMBAR)Norman Hakim & Memey Suhaiza Nak Kawin Dah

  1. mazda6 says:

    1sttt !!!! hehehe…alahh nk muntah ahh tgk neyy

    0

    0
  2. mazda6 says:

    1 stttt !!! hehehe…nk muntah ahh tgk neyy

    0

    0
  3. *%*%*%..:-) says:

    de aku kesah..kawen je la..

    0

    0
  4. jabun says:

    nk kawen dah..

    selamat menikmati mlm pertama

    hahahahaha

    x cunlah body memek!

    0

    0
    • elis says:

      bape kali nak malam pertama nya jabun oii?? ahahah.. mungkin malam yang ke 18ratus.. okk.. sory noo offence, but tahniah laa.. finally… ;p

      0

      0
      • munut says:

        aku harap norman x bawak bini dia tinggal kat opis lagi pasni. Aku benar2 mengharap…………………..tsk! tsk!

        0

        0
      • KAK LEHOT says:

        lebat semacam je rambut norman..dia buat treatment ke?
        ke rambot pelsu ..bukan kot…………………………………………

        dua ekor ni dah advance dululh mlm pertama deorang…

        0

        0
      • gilekentang says:

        hahahah 18ratus ko ni ayt xagk2 la kikiki

        0

        0
  5. nai says:

    eeeeeeee…geli geleman teman nengok nye!..hero tua la Norman tu. x de makne cantik n hensem wehhhhh!!!

    0

    0
  6. selamat says:

    Alhamdulillah..moga rumahtangga aman bahagia..kekal sampai syurga. Insya-Allah.

    0

    0
  7. calculator says:

    perlu ke nak bgtau sume org yg korg ade pre wed photoshoot? kawen je la… kepoh.. korang be kawn ke tak kawen ke….kan sama je? looser..

    0

    0
  8. kurik says:

    ADA KE YG NAK DATANGGGGGGG??????????????

    0

    0
  9. schazz says:

    congrate..
    moga kamo bahagia hingga ke syurga..
    >>allah tahu ape yang terbaek untuk hamba nye =)

    0

    0
  10. Mamymya says:

    Patutla n0rman x leh bg nafkah kt ex wife n anak2 duit da abes utk nk wat belanja kwen.. Ini mcm org pn ada haisyh!

    0

    0
  11. wannies says:

    norman..jgn lupa langsaikan nafkah2 ko yg tertunggak tu kt abby ye..igt 3 ank ko tu..buat kad cantik2 ade plak duit ko..xkan nak bg nafkah sket pon x bleh!.

    0

    0
    • jas says:

      aku setuju dgn wannies..selain nafkah anak2 si norman kena check betul2 samada dah settle nafkah edah, mutaah utk Abby masa bercerai dulu..itu semua ‘wajib’ dilaksanakan oleh suami semasa bercerai (kot2 si norman ni x tahu aku tolong remind huhuhu)..semua tu akan dipersoalkan di akhirat kelak..x jadi mcm AC sanggup turun naik mahkamah syariah nak elak byr nafkah anak2..but ada pulak duit beli kereta mewah, wat besday anak2 di hotel mewah..mcm sengaja nak tunjuk kemewahan yg ada..but anak2 dgn x-wife terlopong tngok semua tu..and now apa dah jadi dgn AC Konsortium??! Semua tu adalah peringatan dr Allah supaya hambaNya insaf & belajar dr kesilapan..

      0

      0
  12. saya says:

    eh..bukan macam dah kawen ke?? opps!!!!

    0

    0
  13. suehada says:

    semoga bahagia hingga hujung nyawa…
    mtk2 jgnla ade pihak ketiga mcm perkahwinan norman yg-1 dulu..moga2 slamat semuanya….

    0

    0
    • me says:

      aq rs camtu ler.. sbb org salu ckp & dh terbukti, jgn aniaya org , buat baik dibalas baik begitula sebaliknya..keranaNya lebih mengetahui.amiin

      0

      0
  14. pantatmemeyrabak says:

    ha la, bagus la. umumkan la kat dunia korang nk kawen. tp bile kongkek xnak hebohkan pulak. LOSER

    0

    0
  15. Aku says:

    pasangan paling poyo…..

    0

    0
  16. Dorayaki & Tako says:

    Kawin dah lama, nikah je yang belum…

    0

    0
    • memek says:

      kawin nikah sama jer la, kawin bahasa melayu, nikah bahasa arab..yg bezanya klu kwen/nikah sah la ikatan d cc agama tp klu b’sekedudukan tnpa ikatan yg sah, phm2 la…

      0

      0
  17. kid says:

    selamat pengantin lama.. heheeheh
    Aku Kena Serang 6 Anonymous!!

    0

    0
  18. nini says:

    serius xlawa lgsng memey dlm pic nih! wah, kad kawen kebabom tp nafkah utk anak2??? hmmmmmmmmmmmmm…

    0

    0
    • lin says:

      ya betul tu,abby lagi seratus kali lawa haha… memey tu bibir tu muncung mcm muncung tikus haha

      0

      0
  19. si sepet says:

    sememeh nyer memey…body lak kerempeng jer cam emping jagung kelogs…norman lak..hero tua yg xlaku…huhu…mmg padan pong..cam pinang dilenyek lori najis…huhu….

    0

    0
  20. pic says:

    xssesuai….nak sanding2 dorang ni..

    0

    0
  21. Anyno says:

    Alhamdulilah semoga mereka bahagia. doakan lah kebaikkan mereka. Jangan korang hina pulak. Hukum menghina dan mengumpat tu x berdosa ke? renung-renungkan lah ye

    0

    0
  22. kelly says:

    erm….baju xlawa, mcm kain perca nenek aku wat langsir dapur~

    0

    0
  23. ??? says:

    ada aku kesah…

    0

    0
  24. sukatiakula says:

    hbs tu meruntuhkan umah tangga org tak dose ke? sape je yg suke dorg ni??yg hadddooooiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  25. queen says:

    isk.. ramainya yg x suke mereka nie.. termasuklah saya sbbnya.. Mula2 menafikan… tup2 nak kawin plak.. kan ke menipu tu namanya.. alahai.. pape pun tahniah la yer.. Semoga korg berdua bahagia.. Jgn nnt what goes around comes around ye memey! hihihihi

    0

    0
  26. KARA says:

    maaf la memey.. yg i dpt tgok.. u berdua mcm tgkp pict majalah..huhu xde seri pengantin sgt.. ape2 pon.. tahniah.. dan berdoa semoga berbahagia hingga akhir hayat.. maaf ye terkutuk ckit..huhuu..

    0

    0
  27. papeje says:

    diaorg ni jenis test2 dlu bru kawenn…ish3

    0

    0
  28. papeje says:

    diaorg ni jenis test2 dlu bru kawenn..ish3

    0

    0
  29. mamavouge says:

    pengantin basi….hehehe…..tangkap gambar poyo2 pastu kawin setahun, cerai……al-maklum la, blum kawin dah dok serumah…..cepat boring dowh……

    0

    0
  30. Afiq Ikhwan says:

    sweet kapel..lepas nie dah tkdak la kontroversi lagi antara dorang dan harap berkekalan hingga ke anak cucu..

    0

    0
  31. Zee says:

    Bila kahwin masuk Nona, bila bercerai masuk Melodi. Artis memang begituuuu ~

    0

    0
  32. NenekPenne says:

    mengumpat, menghina memanglah berdosa
    tapi lagi berdosa kalau meruntuhkan rumahtangga orang..

    elehhh konon mcm kawan biasa jer… muntahhh ok dgn kisah dua orang ni…

    apapun esok2 kalau norman ada pompuan lain, sendiri mau hingatlah yer….

    0

    0
  33. blueleo69 says:

    gediklah korang dua org ni

    0

    0
  34. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    macm mak janda pulak minah jambu tengok memey ni……ke mata minah jambu yg tersalah tengok……….

    0

    0
    • ada bukti says:

      memang dah janda pun….si betina giler seks

      0

      0
      • meluat says:

        tolong jangan tertipu degn mangkok 2 ekor ni…after diorang kena cekup si betina ni terhegeh2 lagi datang kat pejabat norman kat ukay perdana after 12am…siap menyamar pakai tudung…apa yg dia nak?…sendiri mu ingat..benda x halal memang sedap agaknyer…si jantan berlagak mcm org terpelajar…padahal spm..pun kantoiiii…opsss…terbongakar sudah…

        0

        0
  35. erinzany says:

    hutang kat ABBY bayar dululah NORMAN .Ni alih2 nak kahwin pulak .Tak malu tul.Ni mesti hantaran hutang jgk ni.

    0

    0
  36. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eh korang tk perasan ke gambar norman yg tangan dia selok poket tu ibu jari dia yg terkeluar sikit tu seakan akan benda tu kn eeeeeeeeeeee tk senonoh lah norman ni !!!!!!

    0

    0
  37. Yonis says:

    So rang pengantin Kertu….so rang pengantin tebuk tupaai…dh la memey…tk seri dh ko…….

    0

    0
  38. iera says:

    abg nara..tang mane hensemnye norman hakim ni?takde seri langsung depa dua orang ni..apepun semoga depa bahagia la..meluat tgk lama2..

    0

    0
  39. yang says:

    aku pun heran…apasal cam tak da seri pengantin pun?

    0

    0
    • dora says:

      da kne tebuk,ne la nk de seri nye lg…apeponxboleyapeponxboleyapeponxboleyapeponxboleyapeponxboleyapeponxboleyapeponxboley…hahahaha

      0

      0
  40. lemonate says:

    Erkkk 1st of all congrats…& i hope dat korg kekal lah n NH xmiang keladi lg after dis…& TAHNIAH jgk ler memey coz dpt duda second hand n bekas Abby…dah 3org nak ok…hahaha…tgk abby kelassss lg…ko sok tah mcm ner dah berank pinak…lalala

    0

    0
  41. lin says:

    kawin jugak, semoga memey x dpt nasib yg sama mcm aby..semoga norman x miang pas kawin.. sib baik la faradia x sama dgn norman, x berbaloi

    0

    0
  42. sagi girl says:

    jabun,mana nk cun,dh basi!kelly mmg tk lawa bju dia,kalu aku aku wat pijak kaki kat bilik mandi aku,kah,kah,kah…ye la dulu ngan x tk ada gmbr2 cm ni smua,skrg nk merasa la plak glam org nk jdi pgntin,kang ketinggalan zaman plak.mklum ler kwain ank dara……

    0

    0
  43. Cik Nin says:

    Apa yang meletopnya Abg Nara? Muka I masa kawin dulu lagi 18ratus kali ganda lebih cantik dr Memey.

    0

    0
  44. Cendol says:

    Haaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk ptuiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhh!!!!

    0

    0
  45. rianda says:

    OMG.. the make up…is suck!

    0

    0
  46. ilhamny says:

    dah kawin ke tak kawin ke, saja jek aku tengok mereka nih…xde beza, antara dah kawin atau belum…

    0

    0
  47. masdin says:

    wah…..jadik kawen rupenye

    0

    0
  48. sunshine_gurl says:

    pre wed photoshoot or card grand2 tu bukan wajib pun. Yg wajib nafkah anak2 tu kasi tiptop byr xde outstanding… baru betul…..apa da. POYO btllah mamat nie… piiiiirrrraaahhhh……

    0

    0
  49. aunty says:

    menyampah.. meluat… dua2 gedik !!!

    0

    0
  50. mawar merah says:

    tak sabar nk tunggu ending perkahwinan 2 hipokrit nih…mesti ending baikkk punya…..sama2 kita semua tunggu yer….memey angkut anak2 g naik mahkamah sbb norman tak balik rumah pastuh kena tangkap khalwat dgn pompuan simpanan kat opis…..heheee

    0

    0
  51. harakiri says:

    pesal suar norman cam tak gosok?…poyo seh….

    0

    0
  52. mak jemah says:

    wahhhhhhhhhhhhh baru pre wedding pon siap pegang bontot…. x bleh pose elok lagi ker….

    0

    0
  53. dela says:

    jurumekap macam nak x nak je menata rias muka memeh…ala kadar je tepek2 kat muka tu…sumpah x menarik pun pengantin ni

    0

    0
  54. bunga says:

    diaorg bukan nak buat lad kawen la.. diaorg nak buat kad nikah tuuu… kawen dah lama dh, nikah je blum… ahakksss

    0

    0
  55. yasmin says:

    euuh..yaikss..

    0

    0
  56. Tenda Biru says:

    Hmm..susah bila di akhir zaman ni,org yg bersalah diagung2kan seolah2 tak bersalah,yg jd mangsa spt abby dilupakan..sejarah takkan dpt dilupakan oleh peminat Abby la apa yg dah si norman & memey lakukan pd abby abadi..secantik mana pun korang punya shoot, satu malaya dah tau sejarah korang.tak malu ker mggempak2kan pre wedding korang tu..nk tunjuk kat sape sbenarnya???antu toyol???

    0

    0
  57. tapi aku bukan memey says:

    korang kutuk2 dia pun..dia heran ke…yg penting norman dia punya…hahahahahahahahahahahahahahaha (memey gelak lah ni..

    0

    0
  58. normss says:

    uwekkkkkkkk!!!!

    0

    0
  59. miss_hujan says:

    sampah

    0

    0
  60. calculator says:

    c memek ni x normal kot, sbb tu dia xde prasaan tp penuh ngan PERASAN BAGUS…. ahakss…

    0

    0
  61. Hello Sunshine says:

    tangan di dada mata ke atas. lol

    0

    0
  62. fizzuhit says:

    apa lah diorang nih..promote2 benda yang dah tak lalu nak tengok

    0

    0
  63. blacktie says:

    bosan seh tgk depa nih.. har har har.. mmg bosan.. sorry la.. bosan giler baca story nih.. NEXTTTT!!!!

    0

    0
  64. nhy79@yahoo.com.my says:

    memey perempuan giler totey bekas laki orang

    0

    0
  65. nhy79 says:

    memey perempuan giler toteyyyyyyyy

    0

    0
  66. memey gila bodos says:

    tak cantik langsunggggg…………………..hak tui!

    0

    0
  67. memey gila bodos says:

    tak cantik langsungggg….sikit pun tak….hak tui!

    0

    0
  68. sayangbear says:

    norman..memek..amir raja lawak..sume aku menyampahhh

    0

    0
  69. Suri says:

    Serius aku xnak baca,komen je trus tny2 gak psl ape la Bg Nara nak update psl dak nih, tp dah blog bg nara..lama tul x kawen2 lg haihh

    0

    0
  70. mata kail says:

    xde seri lgsg muke ko sememek…

    0

    0
  71. larahussain says:

    kawin dah lah..nikah jer belum..wekkkk

    0

    0
  72. cik mbun says:

    Nyampah betul tgk dua org hipokrit ni…..dulu beria2 nafikan…xfaham betul nape skrg org duk puji2 dua ketul ni..bangga plk tu kate nk kawen walaupun dh kena tangkap khalwat..nauzubillahh…

    0

    0
  73. adik tiri memek says:

    alahai make up ??mcm enggak ada taste!!baju selupa mcm kelambu kat umah den jer!!sowe i tell the thruuu maa!!

    0

    0
  74. dara says:

    tapi satu lah, bila aku tengok bahu norman ni … tegap nya…besar nya…. nak juga rasa berat camna haha….

    0

    0
  75. veata says:

    ala…dorg ni kn ikut pepatah ‘nikah dlu baru kawin’..kan??so x heran la..x gitu normey (norman + memey)..hohohoh..

    0

    0
  76. katak kodok says:

    dah takde seri lg pre-wedding shoot diaorang ni. Mcm photoshoot utk majalah je sebab dah terlampau byk gbr diaorang ni bersama…

    0

    0
  77. DinDa says:

    Ni lah dia sampah masyarakat….
    haahahahahaha….ko kawen pun xde seri dah der….
    Macam cilakak pengantin basi 2 ekor neh….

    0

    0
  78. reza says:

    makan hati la lagi si abby tu

    0

    0
  79. farfar says:

    bole bla la memek…………..x cun lngsung..bontot dh londeh ada aku kesah?…bluewwkkk…buat weding dlm utan la wei…xde sape nk tgok korng,kalu ada pun sbb nk booo kt ko n norman yg ala2 tuek tu…

    0

    0
  80. J says:

    mmm… duit hantaran kawen ngan abby dlu dh settle ke norm?? gaya je lebih korang neh..

    0

    0
  81. Juri says:

    Memey, pasti ko pndai “layan” Norman dri Abby. Abby tak pandai layan sbb tu lah Norman cri kepuasan tempat lain! Dh test dn ternyata bgusssss..so skrg leh kawen sbb dh terbukti hebat dri Abby punye..lain kali, yg jantan2 test dulu bru nikah..duit hantaran skrg mahal, biarlah berbaloi nk bayar pn..crilah yg mengkagumkan, test bru teruskan…

    0

    0
  82. katak puru says:

    hantaran kali ni hutang ke cash !!!!!!!!!!!! nasib ko la memey dah puas ko malukan kaum hawa lps ni kite tgk apa nasib ko lak klu norman dpt “SEGARRRRRR” drpd ko…..

    0

    0
  83. Queen Cobra says:

    CIk Memey..fesen kasut tu dah overdue..Naperlah tak guna kasut up to date sikit & kaler putih. Dia ni mcm mana nak berfesen pun mesti down gak..

    0

    0
    • strawberry_ijau says:

      tangkap muat jerk…janji der owg sponsor.. nk wat yg grand2..knonny wedding of the year..OMG

      0

      0
  84. betina tk guna says:

    cmemey ni kan dh kena kutuk pun buat muka tk malu kan betapa ramai manusia yang benci tgk muka dia tu ….. dasar kaki pmpn sundal

    0

    0
  85. anti kemek... says:

    selamat pengantin basi n selamat menjalani 1st nite………opppsssssss………….terlebey suda….wakakkakakaakak

    0

    0
  86. pJ says:

    senang2 kata orang nie berdosa,org tu berdosa.. yang korang duk mengata,mengumpat x pulak berdosa..??

    0

    0
  87. tahniah buat Norman..semoga kali ni berkekalan

    0

    0
  88. che' Amat Baik says:

    Juri..komen ko yg hina tu cam dok galak kan org berzina dulu je sebelum kawin..buruk btol prangai ni..amat tahi sekali~ huh..
    to memey n Norman..ingat 5 perkara sebelum 5 perkara..salam..

    0

    0
  89. cucu mak nyaii says:

    robek sudah teruna ku…huhu!!

    0

    0
  90. anti lelaki hipokrit says:

    xkesah nak kawen brp kali pun, tp btanggungjwb le ngan perkawinan yg dibina….byr le mas kawin, jgn hutang smpi kubur….nafkah anak2 jgn dlupa…memey …jgn menyesal jika berulang lg sejarah abby kat awak!..

    0

    0
  91. AREYOU CAYO says:

    MUKA MEMEY X BERSERI LANGSUNG…X MCM ARTIS LAIN KAWIN..

    0

    0
  92. anonymous says:

    jurumekap mcm b’dendam je ngn memey…xde seri pengantin lansong…ke mmg memey da xde seri…??

    0

    0
  93. memey says:

    aku la memey hahahahha!!

    0

    0
  94. abang brader says:

    kawin ke? hahaha… nikah? hahaha

    0

    0
  95. APAM TEMBAM says:

    These 2 are the “USED ITEMS” category…tak payah naik pelamin laa…. !!!!

    0

    0
  96. mawar merah says:

    Selamat Pengantin Baru semoga kekal hingga cukup sepunama jer…oppssss sorry…

    0

    0
  97. zaia says:

    klu ingat2 blk ape dorang prnah buat dulu tu mmg mnyakitkn hati,org yg melihat pn sakit hati apetah lg abby yg rasa cmtu..kesian,time abby asyik bg hal2 yg mnyedihkn,time memey lak bru la nk betul2 jaga rumahtngga elok2 ke?
    tp d sbbkn skg dorang nk melakukn bnda baik,mnikah mndirikn msjid,patut ucap Alhamdulillah dn Tahniah..
    diharap slps ni,dua2 boleh mulakan hidup baru sbgai org yg lebih baik brbanding dulu,dn hrp norman tu stop la mn**undal,dh jd suami dn ayah tu patutnye jd lebih baik la ye,ni asyik trkantoi bnyk kali buat prkara yg sama,dirasuk jin gigolo agaknye..pndi2 la kau pikir pkcik norman.semoga bahagia

    0

    0
  98. nicky says:

    mmg menyampah sesangat aku tgk..

    0

    0
  99. Anonymous says:

    xsabar tunggu memey terima balasan yg setimpal dr Tuhan..,tunggu ye memey…,rasakan norman buat ko pulak….,t laki ko pulak org ambik…,saksikan lah yer…..

    0

    0
  100. bgusla tu..cpt2 la kahwin..

    0

    0
  101. TiArA says:

    lubang memey mesti dah longgar.haha!

    0

    0
  102. mawar merah says:

    Tak sabarnya nk tengok keruntuhan rumah perkahwinan mereka…rasanya klau 44 org doakan mcm tuh … pasti jd kenyataan…..bagus jugak diaorg kawen cepat2…cepat ler kita semua tengok kisah selanjutnya….memey bohsia kampung….utk makluman ko 1 malaysia tgh tunggu kehancuran hidup ko…oppssss sorry….tercakap lak….

    0

    0
  103. aide says:

    pre wedding photoshoot plak dah..rase2 ini ikut budaya dan adat agama ape ni korang agak2?
    haih..bgtau nk kawen sudah..kang riak xpasal2..

    0

    0
  104. student bandung says:

    apsl posing tgn kat bontot norman? pelik2 je deme ni..
    lantak ah~

    0

    0
  105. Bedah memey says:

    Eee lelaki plg xmacho meluat gaban tgk pompuan nih pulak plastik.

    0

    0
  106. Cun89@yahoo says:

    Semua pompuan, mesti korang ni bekas DI TINGGALKAN. Kahkahkah. Korang doakan kebahagian korang. Semua y melds kat memey ni muka x lawa. Hahaha aha

    0

    0
  107. dragon says:

    klu aku x ambik jantan mcm 2 kalau jutawan ok la nie nafkah pun x mampu nk bagi….budak kampong lagi elok perangai….agaknya norman pun dapat dah x de dara…hahahahaha…….

    0

    0
  108. basshunter says:

    another boring couple….nara kemain puji melambung x hengat kat depa ni apsal??
    perlu ke buat photoshoot pra wed ni? pdhal satu mesia da tau kes dorang ni.. kawen jela..lgpon korang tu da basi da..

    0

    0
  109. Loni Salser says:

    Wow this article seriously solved my problem I am dealing with. This writer is superb, thanks alot for the information.

    0

    0
  110. Zyrania says:

    semoga kekal hendaknye… yg lepas tu biarlah mereka je yg tanggung :)

    0

    0
  111. lalalala says:

    baju memey tak lawa lah.

    0

    0
  112. ayang says:

    abang nara dah di bayar untuk memuji kot….apepun aku mmg tak suka 2 ekor ni

    0

    0
    • tasya says:

      berdasarkan firman Allah yang bermaksud:
      “Perempuan-perempuan yang keji untuk laki-laki yang keji dan laki-laki yang keji untuk perempuan-perempuan yang keji. Sedangkan perempuan-perempuan yang baik untuk laki-laki yang baik dan laki-laki yang baik untuk perempuan-perempuan yang baik”. [Surah al-Nur, ayat 26]

      0

      0
  113. wawa says:

    pengantin basi ;)

    0

    0
  114. ina says:

    pelik gambar memey duk belakang punggong norman..tah pe pe tah…mekap pun tak lawa..rambut pelik semacam jer mcm tu takk de style yg lagi moden ker…kuno sekuno2nye lar

    0

    0
  115. farfar says:

    bagus le fesyen n mekup kuno ko pkai..sesuai dgn ko yg pkai pepun nmpak kuno..aku tgok memek ni kt pavilion, body mmg dh lunyai kne ngap dgn norman…alahaaiiii ko ni mmek berebut n rmpas laki org mcm pompuan xtau malu aiih!!…x de kelassss!!! mmg le jodoh d tangan tuhan tp agak2 le kalu diri sndiri yg nyibuk nk tntukan jodo n hegeh2 kt jantan mmg lee..xreti2??

    0

    0
  116. anne says:

    meloya anak tekak…uweekkkkk

    0

    0
  117. Farah Amina says:

    Tahniah dan Takziah. Aku percaya rumahtangga ygkorang akan bina tak akan berkekalan krna kebahgian atas airmata org lain terutama org yg tak berdosa akan mendapat balasan. Kedua, Memey kau jgn perasaan kau dapat lelaki melayu terakhir di dunia. Takde sapa pun yg cemburukan kau. Yg kau ada cumalah sorang jantan yg hidupnya berpandukan hawa nafsu semata. Ketiga, u r still a girl memey. Kasihan tengok kau. Kau blm tahu erti hidup. Seperti jantan tu, kau cuma tahu berpandukan nafsu. Harap lepas kahwin kau tahu erti kepahitan n kematangan. 4th, sudahlah jgn bodohkan diri sendiri dan perbodohkan mahkamah. Semua org dah tahu nak sembunyi apa lagi. Admit kesalahan dan minta keredaan semua pihak dan minta ampun pada Allah. Sbb tu aku kata kau tak ingat dosa, bila kahwin nanti susah. We wait n see.

    0

    0
  118. Farah Amina says:

    Tak faham. Kenapa kes mahkamah KHALWAT korang masih blm selesai. Korang ingat senang nak perbodohkan org. Hakikatnya semua org dah tahu perbuatan terkutuk korang tapi org yg buta hati saja mcm korang yg tak tahu. Kau boleh perbodohkan mahkamah tapi Mahkamah Allah masih ada. The least you can do is to admit your mistake dan minta keredaan semua pihak.From there bila hati dah bersih, barulah boleh move on dan bina hidup baru. Ni tidak, dahlah rampas suami dan bapa org, berkhalwat, tak sudah2 nak sakitkan hati sang isteri yg kau dah aniaya. Yg jantan tu pulak dahlah tak kenang jasa, tak gentlemen, tapi tak perasan yg saham dah jatuh. Sikit pun tak terkeluar dari mulut korang perkataan maaf pada org2 yg kau dah aniaya. Bangga lagi ada. Sikit pun tak nampak sifat rendah hati dan perasaan kasihan dalam diri korang. Sbb tu aku cakap tadi, kita tunggu dan lihat saja …. hakikatnya dah tebukti lihat saja kisah Fasha Sandha dan anunya.

    0

    0
  119. do i care says:

    Eeuikkk!!! Muka ompuan ni look like monster je!!!

    0

    0