Written by AbangNara | July 24th, 2011

Ramai nampaknya yang emosi di dalam entri “Perghhh, Baju Memey Kahwin RM7.2 Juta, Kau Ada?“. Abang Nara taknak cakap apa-apa cuma nak ucapkan tahniah kerana mendapat sponsor daripada Rafflesia dan Jimmy Choo yang bernilai sehingga RM12 juta. Mungkin inilah yang dinamakan rezeki pengantin baru. Tak gitu?

memey dan norman

Layankan lagi 12 keping gambar posing manja kedua-dua bakal pengantin ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

memey dan norman

memey dan norman

memey dan norman

memey dan norman

memey dan norman

memey dan norman

memey dan norman

memey dan norman

memey dan norman

memey dan norman

memey dan norman

memey dan norman

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

249 responses to (GAMBAR)Norman Hakim Dan Memey Suhaiza Di Hari Pengumuman Majlis Perkahwinan Mereka

  1. isyaKhaisya says:

    hmmm…gembira dpt ponsor juta2

    0

    0
    • zzz says:

      kahwin nti confrm seri pengantin dh xde..oppss

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        tkpe lah tkde seri…..sekarang punye zaman tk main lah seri2 janji kawin sudah lahhhh….zaman sekarang jantan dh tk pandang seri muka lagi ade seri ke tkde ke janji dpat kawin ngan pompan idaman kire2 ok laaaaaaa…minah jambu je yg tk kawin2 lagi niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

        0

        0
        • T says:

          Minah jambu ni terencat ke?

          0

          0
        • ABONTOT says:

          MINAH JAMBU NI MCM FRUST JE….MESTI X DA ORG NAK DIA..

          0

          0
        • Babyira says:

          dia jeles la tu tak dapat sponsor mewah haha

          0

          0
        • cella says:

          memey ke tuh?? apesal BURUK GILER?dah la rambut cam janda anak 10…serabai… mekap cam nenek kebayan…badan kembang cam tong dram! siyes…bkn aku jelez tp kenyataan…

          0

          0
        • jin-noty says:

          wahahaha!!!wakakaka!!
          aduhhhh..sakit perot aku tngok rambut serabai memey ni..hahaha..mcm meroyan!!

          0

          0
        • kemek says:

          minah jambu ni memey kot

          0

          0
        • Kalering says:

          Kau dh monopose la minah jgn nk meroyan plak kt sini

          0

          0
        • Mrs.Mr..... says:

          Rasanya minah jambu nie bkn xkawin lg,tp xnikah lg kot..upss!!mmg la..zmn skrg ramai yg kawin tp xnikah,maner nak dtg serinye dah.Xphm la,aper benefitnye yg prof&refflesia dpt dgn menaja diorg nie…xde pekdahnya pun.Takat tkenaldgn gosip je…hmm,XDE MAKNE !!

          0

          0
      • miss jelita says:

        kita doakan je la mereka bahagia hingga ke anak cucu
        kekal selamanya
        mungkin ada hikmah disebalik semua kejadian yang mereka alami sebelum ni

        0

        0
      • abby says:

        blom kawin da peluk2…lps kawin nnt xde rase dah…jgn cerai lg sdhla…malu beb

        0

        0
      • fuck memey says:

        hahaha memang xde r…sblm kwin da dpt…huahuahua…tgk r posing nk cm tu gk…xmalu dowh memey ni…shit gler tgk dye…

        0

        0
      • baby abady says:

        hmm…tahniah la dah rezeki uols dpt sponsor sana sini kennn..tp kasut jimmychoo’s tu buruks la uols..ala2 kasut old fashioned & reject jahhh…and one thing i dont understand..awatlah memey tu buruk bebeno mekaps n rambuts nyer uolss….baru balik shooting jadi org asli ker memek? iols pasti abby gelak tebahak tgk nih…kennnn….

        0

        0
      • Memey says:

        Makan hati lah peminat Abbey Kabadi…kanz?

        Janda kertu suka anak ikan. Nak tuduh aku miang. Bela lah anak2 tu dulu ye. I nak gi honeymoon. Jangan mare. Oh kain lampin diaorang dah basuh ke belum? Oh terlupa..shooting ye? Atau buat2 busy. Oh well…

        Tuhan maha kaya. Kalau ade jodoh tak kemana. Semoga Allah berikan aku rezeki. Amin..

        Jom kutuk lah lagi….

        0

        0
    • R says:

      BURUKNYA MEMEY. Yang dandan rambut Memey tu mesti team Abby Abadi. Hahaha bila dah ramai sgt orang menyampah dkt diorang ni lah jadinya!

      0

      0
    • Babyira says:

      sapa takk gembira? aku kalau dapat sponsor pun happy. abby tak dapat , aku yg dapat haha

      0

      0
    • dolly says:

      muka memey macam org asli zaman dulu2 … hahaha

      0

      0
    • sawariyya says:

      Biasalah si”NORMIANG” nie
      tak pnah dpat sponsor dari jimmy choo
      tu yang terlebih exited tu
      Oppps Im sorry……..

      0

      0
      • akuxrela says:

        walaupun aku tak suka fasha tapi aku 1000x rela jimmy choo n rafflesia taja dia kawin daripada diorang ni…at least dia xder la kena tangkap khalwat dgn laki org…kusemangat

        0

        0
    • Kurus says:

      korang ni pon…
      agak2 la sikit…

      kang.. nampak sgt..yg bukan ‘kita’.. pulak yg ada rasa hormat n hargai orang lain… WALOPON…

      dah rafflesia n prof dtk jimmy nak bagi.. bia kan jer lah…
      kan ker memey selalu peraga jenama rafflesia sebelum nih… waihh…

      kita tk suka…tak suka jer lah.. tk der nk paksa..

      0

      0
    • Manjalara says:

      Aku sure mesti beratus email si memey ni pi bg kat jimmy choo tuk sponser kasut tu.. merayu2 bagai nk rak ni nk mintak tolong sponsor..last2 jimmy pun bosan nk hadap email pompuan tu so dia pn bg laa dan ak pasti sangat2 kasut yg dia dpt tu pn sebenarnya kasut2 reject jimmy choo dlm simpanan stor dia.

      0

      0
    • mila says:

      Korang semua ni dok menghina mereka je..tgk mereka dpt apa yg kita semua xdpt….tiap kejadian ada hikmahnya…tuhan sentiasa menyebelahi umat2nya yg teraniyah…bulan puasa da dekat….insaf2lah wahai warga pengomen…

      0

      0
    • ADINDA says:

      rambut ke tali rafia tu..kusut giler..

      puihhh

      0

      0
  2. Jejajer says:

    ade aku kesah..hehehe

    0

    0
  3. no name says:

    kenape memey nmpk lain gila? Biase cantik laa jgk….tp gamba nie mcmmmm…

    0

    0
    • Whitey Mommy says:

      betul…sokong no name kata…first time tengok gambar dia tak cantik…biasanya berseri…tapi kali ni nampak macam lain…

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kau ni whitey satu macm punye bodoh lah ! muka memey ni nampak lain n jambu kerana make up artis dia bagos n profsnal !!!!!!! kekuatan kecantekan seseorang artis tu kerana make up make up make up make up !!!!!!!!!!!!!!!! kenapeeeeeeeeeeeeeeee lah bonggok sangat !!!!!!!!

        0

        0
        • Babyira says:

          ko kenapa emosi sgt minah jambu? stress sebab tak dapat bercinta dgn norman dan dpt sponsor mewah cenggini ke? HAHAAA

          0

          0
        • luvdea says:

          ko ni minah jambu mmg geng memey..bestfriend ke?hik3
          ke ko ni MEMEY sememeh tue..gelabah semacam jerk

          0

          0
        • Tengku Zawiyah says:

          Minah…………………
          Stop!!!!!!!!!!!!!
          i tak tahan tengok orang2 kat luar sana memperlekehkan ke”JAMBU’an u tu..!!!
          i sorang jew yang dapat menilai u tau!!! Minah Jambu my BFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Minah jambu tak mau PURPLE2 tau kawen esok! lalalala

          0

          0
        • Mira Nair says:

          Korang dua-dua mmg stupid korang sebenarnya pompuan2 x laku yg duk umah tunggu jantan pinang tp x der sapa pn yg nk pandang… mmg elok sngt2 la jd BFF sampai mati. Dasar ngak punya harga diri lagi lu berdua…

          0

          0
        • jambu batu says:

          da macam komen bapok je aku rase..

          0

          0
        • jerawat batu says:

          a’ah la…aku pun rase seram jer baca komen minah jambu ngan TZ nih….

          0

          0
        • lala... says:

          kelakar aku bace komen si minah ni…mcm ada mslh mental jer..haha

          0

          0
        • lala... says:

          kelakar la komen si ‘minah’ ni..mcm xbetol jer..hahaha

          0

          0
  4. no says:

    buruk

    0

    0
    • NurScherAzlan says:

      tau xpe.. rambut mcm org ape tah.. serabai… tp serius x kemas lngsung… seri nk brumah tngga pon x nmpak.. tpi kan… dia buat PS nih mcm nk mnunjuk2 jer… elok lah cm tu.. nnti sklip mta Tuhan tu trik balik.. xgitu…

      0

      0
  5. tania says:

    i’m first..

    0

    0
  6. loger says:

    i’m thirsty..

    0

    0
  7. haiqal says:

    Belum kahwin da pelok sakan.Okay Norman boleh la tahu ada pengalaman peluk memeluk ni,Memey?Praktis dari mana eh?

    0

    0
    • Lovelyvic says:

      Apa la sangat setakat peluk peluk ni… dowang dah pernah kena tangkap khalwat, Memey pun dah pernah kendong bantal naik opis Norman.. takat peluk ni..buat kasi hangatkan hati org2 tertentu je…. hehehhehe

      0

      0
      • snowwhite says:

        DEPAN ORG PUN BOLEH PELUK2..BELAKANG LAGILAH AGAKNYE..??PADAHAL BLM SAH LG TU?MIMIE..MIMIE…DAH LA X CANTIK

        0

        0
      • Liontin says:

        bukan setakat kendong bantal je…..tilam pun dah angkot sekali selama beberapa bulan….hahaaaa!!!!

        0

        0
  8. eka says:

    mcm pregnant

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      ni lagi satu nk tambah dosa ! memey ni ok ok di kate kn bunting pulak !!!!! yg buat fitnah ni mesti dh penah beranak kn? kalau tk tkan boleh tau si memey ni bunting pulak !!!!!!!! minah jambu tengok perot dia biasa aje tkde tanda tanda kebuntingan dia !!!!!!!!!!

      0

      0
      • Minah Sendeng says:

        minah jambu.. mungkas ka??? ahaks

        0

        0
      • jambu batu says:

        ni la padahnya kalau da mengadap computer 24jam..perangai pon cm sewel gak..
        minah minah,udah2 la tu.ko ingat ko back up si memey ni, dia nk bg ko pinjam kasot pengantin dia la ? hahaha

        0

        0
      • muahaha says:

        org da kawen n banak pinak..taulah camane ghupe org pegnen, ko tu minah jambu..x penah ngandung sbb laku2..so tu psl ko xtau rupe org pegnen ni camane

        0

        0
  9. ann says:

    muka memek MACAM org preg 3bln

    0

    0
  10. comel says:

    eh, rambut norman dah banyak la… Sape sponser rmbut tu??? Hihihih

    0

    0
  11. Ms Nana says:

    wow wi junior juice!

    0

    0
  12. ann says:

    muka memek MACAM org preg 3 bln

    0

    0
  13. Anastasia says:

    Ermm, muka memey nampak tua….seri pengantin jgn cite la kompem x de~ Hopefully dgn 12 juta tajaan tu dpt la kot menaikkan seri…harap2nya la….

    0

    0
  14. ryu says:

    sorry to say, macam pompuan jahat

    0

    0
  15. theo says:

    BODOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!

    0

    0
  16. Entah says:

    Bang nara sengaja eh uplod gambo2 yg gedik dan x cantik langsung??!! hahahaaa

    0

    0
  17. iera says:

    rmbut memey serabai…

    0

    0
    • Hair saloon says:

      rambut ni mcm fesyen thn 80an, dh tu buh bunga corsage tu satu sepit kat situ..x sesuai you..mana ada dh org buat rambut mcm tu..

      0

      0
      • kihkih says:

        betul..betul..betul..ni mcm fesyen rambut penyanyi 80an dulu..klu dulu, mmg lah lawa..ni dah abad 21 lah cik adik..x kene zaman…sapa lah make-up artist dia nih..ker dia yg buat sndiri..kehkeh

        0

        0
  18. kebarakare says:

    hohohoho…memey ni..ko nih kan…aku gelis tgk ko lahhhh~ gediks…tp xpala…wa doa lu bahagia dunia akhirat ar~ kah3x… xbaik woo kalu wa doakan lu xelok..nnti dunia wa xdapat..akhirat wa melepas..kah kah kah~

    0

    0
  19. smart gitue..ungu2 sweet couple lagi

    0

    0
  20. jezz says:

    mcm dengki je korang smua ni.biarla dorang bahagia.positif la ckit

    0

    0
  21. tau xpe buruk… rambut mcm org ape ntah.. spatutnya kemas lah sikit… seri nk brumahtngga pon x de… tpi kan knpa dia buat PS?? x mcm mnunjuk2 kew?? nnti sklip mata Tuhan tu boleh tarik balik tau…

    0

    0
  22. ayu says:

    Tk sgka memey dan norman dsponsr 12 juta berlakun pun tk la hebat mana pun,kalau artis gret A memeng la tk terkejut..Rezeki???Ermm..

    0

    0
  23. Fairytopia says:

    oii2 ape lentok2 ni? ape plok2 ni? da kwen blom?

    0

    0
  24. Lovelyvic says:

    Jatuh nama Rafflesia dan Jimmy Choo… they are huge brands in they eyes of the world tapi boleh sponsor seorang wanita yang diketahui sebagai artis ‘low class’ oleh majoriti rakyat Malaysia….

    By wearing the huge brands doesn’t make her better, despite her reputation will tarnish the brand itself.

    Btw…. ada mana2 huge brand nak tolong Norman Hakim by sponsor nafkah untuk Abby dan anak2 tak???

    0

    0
    • Lucy Suka Selipar says:

      aku dah kataaa kannnn – rosenthal kowtttt ;p

      0

      0
      • along says:

        Lovelyvic – komen ko lah yg aling terbaik pernah aku baca… memek tu mmg artis low class pun.. aku rasa kalau tak kena tangkap basah dgn norman, sampai skrg org tak kenal dia pun…

        0

        0
    • hOney says:

      Yalah i setuju.. well low class + penuh konterversi..dulu artis yg rambut pjg pon bley kene gam ini kan plak artis yg ditangkap khalwat kan..so bile depa jenama yg gah nie taja, nanti jadi trend plak..artis yg kene tangkap khalwat tak payah risau sebab berduyun-duyun org nak taja..janji ko hot sebab cerita2 kain dalam ko, bukannya sebab lakonan ko ke kan..hmm

      0

      0
    • bunga says:

      boooo ekkk to rafflesia and jimmy choo.. dah nampak macam brand low class..

      0

      0
      • tipah dangdut says:

        rasa cm da hilang respect kat rafflesia n jimmy choo because of this girl…..kalau minah felda pon da pki jimmy choo n rafflesia…apa la ertinya the exclusivity of these two hugh brand……….

        0

        0
        • awek malu says:

          nk kutuk2 jerk..jgn ler nk ngata minah felda..aper ingat orang kaya bndo jerk ke yang mampu tipah dangdut oiii… minah felda ko jgn nak sgkut2 ngan si memey ni n pasal rete ni..silap2 org felda lgi kaya dari ko tipah dangdut..aish

          0

          0
        • org malaysia says:

          maksud die minah felda tu sbb pempuan tu yg burukkan name FELDA. sbb die berkhalwat. nnt bwk plak name brand, lgi la buruk name brand tu. tu la, kerana nila setitik , habis susu sebelanga. dont expect what u did, org akan tetili satu2, minah ape ke ape. xley blame msyarakat la dlm hal ni.

          0

          0
    • kuntom says:

      I like ur comment…ngeh ngeh ngeh…

      0

      0
  25. orked says:

    cam x de tulang blakang je minah ni

    0

    0
  26. cik boona says:

    semakin abg nara wat cter psl diorg, nek nyampah I tgk…..tergedik sana sini, nie dh nikah ker belum. dasar x taw malu. kne tangkap khalwat x mengaku salah, tapi kat depan kamera peluk2 bagai nk rak…nie lah org yg permainkan hukum agama

    0

    0
  27. minah senget says:

    Ntah…nyamppaaaasss tgk muka 2 ekor ni…poyoss gilerr…….

    0

    0
  28. abbyabadi says:

    hudohhhh gileeerrr!! body nmpk mcm da beranak 3! xde seri langsung..

    0

    0
  29. anti memek says:

    Aku xsampai hati nak mendoakan kebahagiaan org yg meruntuhkan rumah tangga orang untuk kebahagiaan sendiri. Apa2 pun biarlah yg Maha Esa yg menentukannya. Memek, ko tetap hina durjana di mata kami semua!!

    0

    0
    • shreeLind says:

      nk doakan kebahagian kt siamang 2 eko ni pn x sampai ati…..nyampah sgt2…..berlakon pn yg adoo….

      0

      0
  30. mimie says:

    Terkejut memey n normn disponser 12 juta,.berlakun pun tk lah meletop mana ,kalau artis gret A tu layak la jgk..Rezeki???Ermm..

    0

    0
  31. Piston Pecah says:

    tak berani nak mempertikaikan..

    semua yang jadi adalah dengan izinNYA..

    harap doakan yang terbaik untuk kedua-duanya

    0

    0
  32. lalala says:

    tolglaaaaaaaaaaaaaa! dapt sponsr pon seb x da wet kn9????????????????

    0

    0
  33. dayang says:

    OMG!!!burok benar rupa meymey,,dah mcm MAK LAMPIR dah ku tgok!!!bergambar pun peluk2 sana sini!!!sory to say lah yer.norman 2 DUDA bukan teruna,hhahaah tak payahlah nak bgga dengan gambar mcm 2..apa2pun 4 meymey n norman jgn dilupakan “HUKUM KARMA” yer!!!apa yang sudah anda berdua buat pada abby,pasti akan dapat balasan juga satu hari nnti….

    0

    0
  34. RedRuby says:

    Barang2 yang harge juta2 tu suddenly nampak murah disebabkan memek yg ‘cheap’ ni pakai..

    0

    0
  35. sally says:

    mcm dh xde duit sgt nk kne de org sponsor….sponsor nk daebak lak tue….jgn kawen sekerat jek sudh r….muke cm nenek kebayan jek…pkai susuk ke???

    0

    0
  36. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    itu kn rezeki norman n memey ….dh ada yg nk spnsor ha ape lagi dorang terima lah !!!! minah jambu pn nk kalau ada yg nak spnsor !!!!!!!! niari minah jambu tengok gambar memey semua nye jambu n cantek lebih2 lagi kalau minah jambu bergambar sekali terserlah kejambuan dn keayuan minah jambu jangan jeles haaaaaaaaaaaaaaaaaa

    0

    0
    • wa xsuka lu says:

      kecoh arr minah jambu nie…… nk puji2 g page lain!!! ko buta ke kata memy tu cantek!! macam taik ada laaaa…. muntah hijau aku!!!

      0

      0
    • Cinnamon says:

      Ni pompuan sewel ni ntah2 si memek tu.. Mcm xbetul je… Mmgla rezeki… Rezeki tangkap khalwat.. Dunia akhir zaman mmgla.. Yg buat maksiat disanjung.. Siap dpt sponsor juta2.. Lebih pelik ade jugak manusia mcm ko ni yg menyokong…lagilah haru.. So,artis2 sume klu nk dpt sponsor juta2., marilah buat maksiat ye…lagi jahat lg bagus..jgnkan kata sponsor kawin.. Rumah sebijik pun bole dpt…

      0

      0
      • sawariyya says:

        serabutlah minah jambu nie

        0

        0
      • mencelah says:

        Tajaan berjuta2..nak kwin x tau berapa lm…mcm x de pengantin lain nk sponsor..show off..

        0

        0
        • pehh sentap says:

          minah jambu .. ko back up dye cm koe niey dye jek an .. adoiii .. koe beck up dye bkn nye koe dpn pape pon sengal . low koe bak up dye dye bgi koe sparoh dri duit nikah dye t0o laen r niey koe dpt kesengaln jek .. hape pon x bleh la koe niey ..

          0

          0
    • duo says:

      kepada minah jambu———–jangan risau akan dipilih oleh memek jadi pengapit nanti tak pun flower girls..hehehehehe atau tukang bawak baju memek(kalu dapat le)..jangan nak gabra la minah jambu akan di berikan tugas oleh memek mase majlis dia nanti…

      0

      0
  37. lia3003 says:

    belum kawin dah pegang2. geli je tengok. orang dah bese macam tu lah

    0

    0
  38. Mak Esah says:

    jimmy choo tuh dah kena mandrem ker weii? sampai buta nak sponsor si memek nih?? iskhh pelik aku!

    0

    0
    • jiran mak esah says:

      bukanlah..jimmy choo dh malas nak layan, agaknya beratus2 email dia bg pujuk jimmy choo bg kasut yg pesen lama pun xpelah..asal boleh..

      0

      0
  39. nani says:

    dorang ni cuma pelengkap jer kawin…sebab dah kawin pun….nikah jer belom….norman…settlekanlah dulu hutang ko pada Abby masa kawin dulu…pastu ko nak kawin tema kuak lentang ker,kuak kupu2 ker..kuak dada ker…tu ko punya hal lah….emmmm…..

    0

    0
    • Ona says:

      ala, norman mana ada duit weh. kawen ni pun kawen sponsor.. mana klua duit dia. Bagus lah kalau dah nikah nanti, tak ada terus buat maksiat. tak paham aku minah ni.. minah2 jambu tu mesti paham minah memek ni.

      0

      0
  40. nor says:

    korrang perasan tak??..muka norman nampak berseri2..tp asal muka memey tak cam biasa..tak berseri pun..yang kelakar tue cam muka org tua plak tue….

    0

    0
  41. ani88 says:

    taja manusia yg kne tangkap basah??????ayoooooooo…..mmg kne bale r sape yg dkt ngn manusia basah nih…!!!!tlg laaaaaa….lebih baek…taja ank2 yatim ke…org2 susah…..dr membazir kn binatang 2 eko nih…

    0

    0
  42. memong says:

    Rafflesia ni pon..
    baik mnderma pd org yg betol mmerlukan je..
    kalo 2 org ni..huh..

    0

    0
  43. Din says:

    x ingat ke anak dia kat umah…hahaha

    0

    0
  44. unknow name says:

    pic yg last tu mcm ppn da brumur la…serius….rmbt mcm hntu kak limah…huuu…

    0

    0
  45. Myra says:

    kesian aku kat abby ngan anak2 dia..norman..norman..time ni engko ada ke pikiq sal anak2 hang?..yang si memey tu takpa..takpa..macamana dia rampas laki org..macam tu la orang akan rampas laki dia balik nanti…perggghhh…

    0

    0
    • saya ayang mama says:

      rasanya dia confident x de sape nak rampas laki tua dia…. sebab tu dia rampas laki org…

      0

      0
  46. Babyira says:

    buruknya la muka si memey dekat gambar atas ni woi

    0

    0
  47. huhu says:

    menyampah ak tgok memey!

    0

    0
  48. yang says:

    dalam banyak2 orang dalam tu…aku paling respek ngan jimmy choo…kasut dia ni antarabangsa…berjaya gila dia ni

    0

    0
  49. garpu_sudu says:

    boikot refflisia..haha
    umm belum pape da peluk pinggang..
    mashaallh….:(((

    0

    0
    • Lucy Suka Selipar says:

      hangpa x payah boikot….laen la ada beratus ribu dlm akaun…hehehe. Gurau ok ;p

      0

      0
  50. nusaa says:

    aku takut sebab dua ekor ni antara penyebab malaysia diturunkan bala. bangga gila dk wat maksiat.

    bodoh!

    0

    0
  51. lisa says:

    abg nara nnti jgn laaa upload byk2 pic dorang msa khwin.. nyampah klu buka jaaa beutiful nara tba2 ada muka dorang… trus tutup.. like a f**k !!!!

    0

    0
  52. xyz says:

    bestlah norman dapat ‘lubang’ baru.

    0

    0
  53. Lucy Suka Selipar says:

    aku rasa depa nih ada darah rosenthal kowt…ahahaha. dislike jer la statement nih.

    i wish them all the best in coming hearings and the hereafter…ingat lah, mahkamah syariah tu terus smpai ke atas taw. God knows better.

    0

    0
  54. cibiusagi78 says:

    adakah dgn kahwin berjuta2 kos nye dapat memastikan rumah tangga tu kekal selamanye……
    mudah mudahan……….

    0

    0
  55. i am xoxo says:

    d matter of fact: U R STILL UGLY ugly no matter what clothes u r wearing memek suhaiza. n u have no taste 2…ugly purple pants.

    0

    0
  56. Lucy Suka Selipar says:

    Ankel Choo!!!
    desperate lar tue… ms tgh mewah, x ingat kita sgt. time susah barulah nak kata – tlg selamatkan jenama dia sb jenama itu mewakili nama Malaysia jugak. Ceh!!

    0

    0
    • i am xoxo says:

      tollllong cket…sape ckp jenama jimmy choo da x laku? org malaysia yg mcm nih la yg buat jenama malaysia xd pandang…

      0

      0
  57. Minah Senget says:

    Rafflesia tak buat homework dulu b4 nak taja artis..artis gred c yg di taja.means dia punya branding level pon cam tu gak..

    0

    0
  58. nani says:

    berdasarkn gmbr di atas terserlah wajah IBU TIRI YG JAHAT…. x skeeee mcm ada sesuatu yg tersembunyi pada dlm diri si memey nii…hope jgn la dera ank org yerr si memey..kau dera!!! aq dera kauuu!!!

    0

    0
  59. chempaka says:

    Tk tahulh siapa mrk ni smpai bgitu gah ceritanya.semuanya pinjmn.mna yg dr hasil sndri?.Norman kne igt ye klu ada hutang @any byrn pd abby @ ank2 yg msh tertangguh kne lh byr!.kes mcm ni tk kn nk cari sponser jugakkn…

    0

    0
  60. Nana says:

    Memey- aku kenal minah ni pasal kes khalwat dengan norman hakim je. sblm tu tak tau pun minah ni wujud. nampak sangat takde kualiti punya artis. setakat minah tambahan je kot .. tu yg kena wat kontroversi skit, baru leh meletops…

    0

    0
  61. jejaka laptop says:

    walopun aku ni jejaka laptop,aku tetap tak teringin lgsg dgn minah jambu ngadap komputer tu.rasa cam dia ni smtng wrong la saraf otak diaa..hahaha .patut la tak kawen2..apa pendapat korang?mmg pompuan senget dia ni.

    0

    0
  62. ORG BIASA says:

    MEMEY POMPUAN BODOH! POMPUAN PERAMPAS!! KO AKN KNE BALASAN KO NTI WAHAI POMPUAN X TAHU MALU! KO DH XDE AGAMA KE NK PELUK2 JANTAN SBLM KAWEN? BUAT MALU MAK BAPAK KO JE! BODOH PUNYA POMPUAN!

    0

    0
  63. larahati says:

    bla tngok gmbr n bca ceta ni trus ngat kn abby…
    Apa agaknya perasan abby..
    Dpt bayang kn bla brada dtmpt abby..skit hnya Allah yg tau..

    Mungkin memey rsa puas bla dpt liputn mcm ni..
    Ngat ALLAH maha adil pda hmba2 nya..

    Moga korng akn kecapi “kebahagian” ats “pnderitan” urg lain

    0

    0
  64. along says:

    Eiiiiii..nampak sgt tak malunya.. org kalau ada sifat malu, dh kena tangkap khalwat, kahwin senyap2, malu… tp maklumlah org zaman moden, malu pun dah takde… ni baru dpn semua org peluk2 gini, nampak sgt kt luar tu dh biasa sgt peluk2, tah lbh dr itu lg tak… kesiannya perempuan muda zaman sekarang, sifat malu dah takde, umur muda, rupa ada, akai takdak…

    0

    0
  65. anavannviel says:

    megah nyaaaa memek!~

    0

    0
  66. budak nakal says:

    napok dok sabar2 doh si memek ni.

    0

    0
  67. Idir says:

    kenapa taja artis yg kurang glamer? kalau diaorg taja mizz nina n noh paham gak aku…tapi ni artis??? branding kemana winnie and jimmy oi? kalau princess diana pun tempah kasut kat kau apa kes ko taja artis2 mcm ni? siap datang press conference lagi…tak paham tak paham..

    0

    0
  68. chicha says:

    ni la anak kak limah balik rumah……kalo korang nak taw…. rambut diorang sepesen…hehehe

    0

    0
  69. alice says:

    aku tgk muka memey masa ni mcm arwah mona fendi pun ade jugak..

    0

    0
  70. ezerin says:

    dah kna tgkap khalwat pun..muka still selmba..tebal jga muka diowang ni..berpeluk sakan lgi..mcm bgga pun ade ….tmbah2 dapt sponsor berjuta2..malu pun dah jdi tak malu..

    0

    0
  71. lily says:

    eeeee abg nara ni kan saje jeee ltk pic dieorg ni..xsukaaaa…btul kata one of d ppl above..ape la agaknya perasaan abby sekarang??btw,memek TAK CANTIK LANGSUNG!rambut mcm SARANG BURUNG je aku tgk..hahahahah

    0

    0
  72. cella says:

    yukkks!! mnyampah

    0

    0
  73. cella says:

    yukkkss!!! mnyampah!

    0

    0
  74. ehem says:

    sebelum nikah dah peluk2..ditakuti lepas nikah dah x rasa apa2..
    jangan membuat maksiat sebelum nikah, sebab ditakuti akan di timpa bala selepas nikah kecuali taubat nasuha..=)

    0

    0
  75. hajimaru says:

    pelik la korg2 yg suka mengutuk org ni..kalu x suka pn,kita doakan yg terbaik suda la..mana tau doa kita semua dia berubah..nk msuk bulan ramadhan ni cuci la hati kamu2 semua ni..syukran

    0

    0
  76. ooCRAZYFINGERoo says:

    Kasut yg Prof. Jimmy Choo tu sponsor kasut lma dia lah.. Balance design yg tak laku dulu, dia kasi sponsor kat memey ni. Nak clearance stock tu..
    Bukan jelez psl si memey ni dpt sponsor pakai kasut Jimmy Choo tu tp betul2 menyampah dari segala segi pasal memey & norman ni. Tak abis2 buat kontroversi & publisiti murahan tak laku…
    Jujur aku cakap, mana2 crita kat tv atau apa2 yg ada Norman & Memey ni, kompom aku tukar channel.. Meloyakan… Lakonan tak sebrapa, kontroversi negatif yg lebih..

    0

    0
  77. siti's fan says:

    i only knew Memey after she got caught with Norman. sebelum dia kena tangkap basah, i tak tau pon she exist in the celebrity world of Malaysia…

    0

    0
  78. am says:

    alahai..belum kawin pon dah pegang sana sini..basi la dik oiii..walauapapon,semoga anda berdua berbahagia sampai anak cucu.. ;p

    0

    0
  79. aku says:

    buruknya muka memey & norman!!!! buruk sgt2. memey umur 23 tp da mcm 40!!!! nasha aziz umur 40 tp mcm 23 ;-) tgk cara dorg b’gmbr 2, da mcm nk jual brg da aku tgk :-) SPONSOR la katakn :-) hahahahaha

    0

    0
  80. Sumijelly says:

    wah… dato’ jimmy Choo……. taja kasut tu…..

    mewah tul….

    harap2 berjalan lancar la perkahwinan dia yek!

    0

    0
  81. miera says:

    awat minah ni macam baru kuar semak je.. lom pa per lagi nak peluk2 sana sini.. huh!

    0

    0
  82. akuxkesah says:

    biasala org bukan islam akan trus mnyokong kemaksiatan dikalangan orang islam, dunia akhir zaman..kejahatan di sanjung..kebaikan di pandang serong..anyway..congrats!..;)

    0

    0
  83. nenek says:

    Alalala pic ke-2 tu peha kembang sgt dah xda tettttttt dah memey tu………..

    0

    0
  84. iiii says:

    mak aku ckp kalo suami yg sambt anak lahir mesti jd cerai coz pantang org dl2. dah rezeki dia kan dpt tajaan berjuta2. rs2nye semua artis pun dpt tajaan jugak tp ramai yg tolak coz nak pakai bj tema sendiri…kalo taja dah kene ikut ckp penaja pulak… ramai yg tak nak tu msg2 kuar duit sendiri…kalo tak percy tanye artis lain. ct dl pun banyak gak yg taja kan. alih2 majlis kawin jd mcm majlis fotografi jer…

    0

    0
  85. taktakotdosakot says:

    alolololo…manjanya…takpa2, esok2 dlm kubur jwb lar sendiri…yg tukang sponsor tu, dah selamat kan diri dah masa tu…kuang3…ish…kahwin kerana agamanya, hartanya, rupanya, akhlaknya, ilmunya….dorg ni aku tak tau ar kerana apa…

    0

    0
    • lin says:

      kawin kerana itunya fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttttttttttttt gila tak boleh nak keluar lagi dah tersangkut kat dalam…

      0

      0
  86. Bibah macho says:

    perkahwinan tak berkat, kalau cerai aku tak heran sebab:

    1. belum kawin dah peluk2…tak malu ke ngn Allah
    2. jodoh ngn syaitan (tangkap basah)
    3. membazir (walaupon sponsor) – Allah lebih suke bersederhana, tengok macam fetri yahya
    4. tanggungjawab (ingat anak2 ko la norman, 3 orng kat umah tu..semua abby nak kena tanggung..ko ape ado? buat anak pandai ramai2…JAGA? hampesssss)

    0

    0
  87. pipih.... says:

    pelik…kenapa masih ada sanjungan terhadap orang macam nih…dulu bukan main dalih2 alasan2…tapi sekarang siap nak kawen…maksudnya semua tuduhan itu berasas…buat apa la nak kawen ‘semua’ dah dapat….

    0

    0
  88. Rafeah Zieglet says:

    YANG MELAYU SEBOK CKP PSL NH N MS, yg cina tgk tang bissness tu.. Aku x heran knp diorg dpt sponsor.. Tgk gmbar2 tu n fikirkn la kengkawan..

    0

    0
    • adik says:

      sebenarnye saya pon ada fikir2 apa yg rafflesia n jimmy choo pandang pd dorg ni smpi nk sponsor….
      tp x dapat…
      klu kata marketing…brand ni barang mahal2….
      klu mizz nina n noh tu xpela tetamu suma vvip…so sure la mampu….ni NH n MS ni bkn vvip n xtau la sape yg dia jemput…. boleh ke wat marketing kat ctu…
      bkn nk pandang rendah….tp bkn ke sponsorship salah satu cabang marketing dan sy xnmpk lg target market pd majlis dorg ni….

      0

      0
      • Gee says:

        yups, agak menghairankanlah di ctu.. ape sbnr ye yg nak disasar oleh pihak raflessia dan jimmy choo? afterall, brand raflessia & jimmy choo nih dah memang famous, utk hape ag dorang nak sponsor perkahwinan artis2 kt malaysia nih? pihak jimmy choo mybe la tak taw NH ngan MS tuh artis yg ‘camne’ tapi xkan pihak raflesia tak taw? dorang tak buat survey dulu ke sblum nak market?
        buat hape bagi sponsorship tapi last2 buat rugi kt company je..

        but, maybe la sbb kontroversi si NH ngan MS ni HOT GILER, so tentulah orang akan pandang jugak perkahwinan dorang wlupon TAK SUKE. Kan kan kan?? aku pon nak tgok gak perkahwinan dorg segah mane nanti wlupon aku sendiri tak minat si NH ngan MS nih… jadi mungkin di situ la marketingnya..

        aku tanya aku sendiri jawap..

        0

        0
  89. diya kasih says:

    nape rambutnye ngerbang semacam jek… nak nampakkan sebaya dengan tunang tersayang ke ? huhuhu

    nak kawen nih tak payah lah kecoh2 n peluk2 bagai, tak kisah pun bagaimana “sebelumnye” yang penting adalah bagaimana “selepasnye” dikemudikan…

    sekian, terima kasih.

    0

    0
  90. deela says:

    Alahai korang ni… ape nk heran…. yg taja pun kapir laknat… mmg la diaorg suka pd org2 yg wt maksiat… 2 pn xleh pk ke???? Bleh le sma2 pmpin tangan ke neraka sok!!!!

    0

    0
  91. MAYU says:

    PALM FACE. JUST WAIT. KARMA IS A BITCH.

    0

    0
  92. deela says:

    Alahai… apalah nk diherankan…. yg sponser pn kapir laknat kan… depa mmg suka pd org yg suka wt maksiat…. spy depa bleh pimpin2 tangan ke neraka sok… 2 pn susah sangat ke nk paham… xde ape yg nk diherankan pun…

    0

    0
  93. sarah says:

    kesah lak bpe juta pon? nway slmt bebahagia la buat bakal mempelai ni. Zzzz…

    0

    0
  94. momok says:

    mane mau nye udah cam gitu…~

    0

    0
  95. putihkaseh says:

    Salam Abang Nara, minta lah dia org ni bertaubat, entah2 salah sorang ni penah kena tangkap basah, penah ngandung sebelum kawin kot, cakap2 dia org ni cam ada pengalaman jer ….. bukan norman yg kena kuar duit berjuta2 yg dia org dengki, tajaan barang perhiasan jer, tak kan refflesia dan jimmy nak bagi anak2 abby pakai brang2 tu, apa lah kau org ni, buat malu abby jer, cam lah anak2 abby dah tak makan smpai canang suroh taja anak2 dia …….apa2 pun norman ayah kepada anak2 abby, sian anak2 dia bila baca komen2 ayah dia …… klau x suka ayah dia pun, jaga lah perasaan anak2 dia, budak2 tu x tahu apa2 lagi …..

    0

    0
    • aku plak says:

      tak paham.

      0

      0
      • urang says:

        langsong tak paham! struktur ayat tunggang terbalik! ni mesti tak wat homework tatabahasa ni..

        0

        0
    • kabus angin says:

      urm, xya nk putih sgt la putih kasih .
      ape diffrent u ngan yg len nie if u tuduh they all cam tue ?
      n klu norman betol2 sygkn anak
      sepatut nyer norman yg kena jaga ati n perasaan anak2 dia ,

      0

      0
  96. Bungachenta says:

    To Norman hakim :1ST dulu xmengaku,bila abby mntak cerai menangis konon meyesal,still sygkan abby and bg statement yg memey xde pape just kene tuduh..tp NOW ape Cerrr?memey jugak d pilih..if betul kta x slah..even pon nak khawen..plesss lahhhh wahai norman crik lah pompuan laen..KALU BETUL TAK SALAH LAH..
    TPI SKANG POMPUAN TUH JUGAK DI PILIH..HADOiii..!!!

    apepon hopememey bahagia coz membina rumahtangga di atas kehancuran rumahtangga org lain..:)

    0

    0
  97. BUNGA says:

    plez la memey..cm pompuan asli + kampung kuno je..+ selekeh..= sakai..
    memey pompuan plastik…

    0

    0
  98. Clipkertas says:

    dorang dah kawen,,, tgu hari di’nikah’kn jer,,
    sebab rambut serabai tu, xsempat2 la tu..
    xdpt nak angkut tilam ngan bantal lg cam dulu,,,, kat mane2 pun yg sempat… astaghafirullahalazimmm…..
    saiz bdn naik kembang, bab tu org leh wat syak wasangaka… bahaya tu!!

    Ku doakan korang BAHAGIA hendaknyer…. igt!! gi brTaubat dulu sblm menikah… utk kebahagiaan korang jugak… semoga korang bahagia…

    0

    0
  99. awek malu says:

    hohoho….bukan nak ngata…dorang ni sponsor sebab nk promote sekali kan..beselar.. lagi2 artis kontrobasi ni… tapi seyes awat cam serabai jerk tgok memey ni..tak rasa bju tu sesuai utk die..nmpak old fesyen n terlalu tue utk die… norman kata jaga adab ek..abes gmbo peluk2 cam tu jaga adab ke..memy pon posing cam gedik plak… apa2 pon semoga bahagia… hal len mak tak mcuk cmpur..mak cuma nk komen psal gmbo, dress up n make up…hohohhoho

    0

    0
  100. sarey says:

    poyo lak aii… stakat sponser wa xheran la…. duniawi jer sumer tuh… dah jadi riak lak korang yek…????? wat yg wajib je lebih afdal..

    0

    0
  101. sasa says:

    kau dera ank Abby..siap ko!!! bukan stakat kne ‘booo’ dgn peminat,,mungkin tapak kasut akn melekat kat muka ko…!!

    0

    0
  102. fariza says:

    belum apa2 dh pegang2?
    ouchhhh

    0

    0
  103. ary says:

    takat pakai barang sponsor x heran aku… p la heboh satu dunia pakai barang sponsor…. drama episod je semua tuh… ingat orang zaman sekarang heran ker…semua tu kn sponsor sbb x cukup duit la.. pas abis kn sponsor.. londeh semua makan ikan kering.. gegegeggegege mimi serabai cam badut .. aku tgk dia aku meluat….

    0

    0
  104. irene santiago says:

    nanti bila dah kawen suh FS goda normiang…biar si MEMEK ne tau rasa…FS kn expert dlm perkra ni hehehe….

    0

    0
  105. cikMAMBO says:

    dorang tak rase malu ke? femes sbb citer yg mengaibkan.. norman, pikir la anak anak wei. memey, jangan bangga sangat dapat pelok norman tuh.. abby yg cantik bole kena betrayed pe lagi ko yg … SMI la..

    0

    0
  106. ain says:

    ramai nak sponser sebab perkahwinan dorang ni akan jadi perhatian ramai!!

    marketing beb

    0

    0
  107. ocheeno says:

    ari 2 aku tgk wanita hari ini , jurucakap rafflessia,bill bora kata diorang taja pasangan ni sebab psgn ni dah melalui mcm2 dugaan…akhirnya kahwin juga…kira happy ending ala2 cinderella la…errrrrrrrkkkkkkk tolonglahhhhhh…..capalrela ke seliparjambanrela…..

    0

    0
    • anono says:

      tuh la, sbb org kafir bkn die paham maksiat tuh hape, sbb bgi dorng mende tuh x salah… kunun loving hepi ending la, sweet, luvly giler la, citt porahhh.. idop x aman la korng wey…

      0

      0
  108. ayu says:

    Lebih sudu dari kuah..tgk jela mcm mane ending nyer nnt..

    0

    0
  109. nadia says:

    sgt xcntik rambut memey ni..rmbut palsu ke??
    anyway..smoga b’bhgia la korang b’2..
    jgn pas ni norman 2 buat hal lg sudah la…
    time 2 baru memy tau cmne prsaan abby dlu..
    ok =)

    0

    0
  110. KIKO says:

    YG LAKI XSEDAR DITI DH ADE ANK TP BLAGAK CM SINGLE…MENYAMPAH…ANYWAY SEMOGA BAHAGIA

    0

    0
  111. kus kus says:

    cian kat abby … masa kawin ngan norman dulu pon x cenggini .Sorok2 jer .. ingat majlis tunang .. ghopa nya akad nikah ..

    0

    0
  112. liennasts says:

    dah kawin ke diorang ni? cara bergambar mcm orang dah kahwin je.. berpeluk sana sini. Doakan yang terbaik je la untuk korang. Tapi, ingat what u give, u’ll get back..

    0

    0
  113. fggf says:

    memek peha drumstick..
    punggung dh jatuh…
    paham2 la mksd die..
    tgk gmba pn dh tau

    0

    0
  114. lisa says:

    hutang HANTARAN KAWEN ngan abby lu dh langsai bang???? jgn utang2 lg dh ye bang..mujur ade org nk sponsor..wakwakwak

    0

    0
  115. tengah2 syok merodok memek, jimmy choo ngn rafflesia call kitorang..aku sempat bersiap..sian memek..rambut x smpt nk siap kan.. tu la mcm hantu menggerbang..kalah ponti sundal.

    0

    0
  116. MAWAR says:

    adoii nape la gambar mcm tu jadi kan sgt contoh kepada anak2 … (padahal anak dh sedia maklum) kesian anak2 kecik2 lagi… dh tengk benda2 sumbang mcm ni..

    0

    0
  117. I HATE MEMEY N NORMAN says:

    memey body dh lembik, bontot dh jatuh..cuba korang tgok gambar yg last dah lah latar belakang produk international tapi gambar memey cam pompuan kampung kuno …leher berlipat ..make up tak exclusive lgsung..aku pelik ada jugak jenama antrabangsa nak taja dorang ni kalau aku jadi rafflesia dan jimmy choo pikir berjuta kali sebelum menaja berjuta ringgit kat dorang ni takut kalau effect leh jatuhkan nama baik jenama sndiri

    0

    0
  118. ambir pur pur pur says:

    sggh nmpk jahat memeh dlm gmbr tu…punggung pn dh jatuh..

    0

    0
  119. diya says:

    belum kahwin dah pose peluk-peluk rapat-rapat. eh lupa, diorang dah kahwin. nikah je belum -_-“

    0

    0
  120. cella says:

    memey hodoh cam momok

    0

    0
  121. kucinghitamkakipanjang says:

    eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…… xsuka langsong!!!!!!!!!! mizz nina n noh hujan lg membanggakan. ye laaa.. diorg org kaya.. xmaenlaa sponsor2 ni…. org yang takda duit je yg sibuk pasal sponsor ni.. eeeeeeeeeeeeeeeeeee….. 1st time aku rasa meluat sgt ngn artis malaysia ni…

    0

    0
  122. jepon says:

    korang ni sudahlah tu mengutuk,mgata2, menghina dia org tu. kite ni sebagai manusia x tau bila matinye. dia org x kacau korang pun..sebelum korang mengata2,mengutuk korang tengok diri korang dulu…. ingatlah DOSA sikit, kalau dia org bersalah pun itu antara dia org dgn allah.. korang x payah lah mengata2 lebih2..

    0

    0
  123. che pia.... says:

    knpa dok mengata kat diorag mcm2… biarlah dah rezki diorg ada org sponsor. knapa perlu kita tambah dosa dgn buat pahala untk diorg.. fikir2 kan lah!! ; )

    0

    0
  124. sabo je laa says:

    kat dunia sni mmg la bnyk sponser..kat dunia sana? wallahualammm…

    0

    0
  125. hmmm says:

    keciannyer abby…mcmane la perasaan dier tgk org yang aniaya die happy je…xpe…allah tu maha adil…what comes around turn around…

    0

    0
  126. gongju says:

    12 juta?? tak malu ke? da la kne tangkap khalwat. ade jugak org nk sponsor. baik yg sponsor tu, sponsor org yg lebih memerlukan. aishhh. . . nk kawen, gune duit sendiri la wei..

    0

    0
  127. kipas hot says:

    awatt laaa nampak beserabot rmambott si memeyy tuhhhh

    0

    0
  128. bee says:

    serammmmm

    0

    0
  129. 26 says:

    khawen 12 juta pn klau dh rampas suami org n hancurkan rumahtngga org, smpai bile pon xberkat…benci gile hantu momok ni..kah3

    0

    0
  130. Gee says:

    yups, agak menghairankanlah di ctu.. ape sbnr ye yg nak disasar oleh pihak raflessia dan jimmy choo? afterall, brand raflessia & jimmy choo nih dah memang famous, utk hape ag dorang nak sponsor perkahwinan artis2 kt malaysia nih? pihak jimmy choo mybe la tak taw NH ngan MS tuh artis yg ‘camne’ tapi xkan pihak raflesia tak taw? dorang tak buat survey dulu ke sblum nak market?
    buat hape bagi sponsorship tapi last2 buat ‘damage’ kt company je..

    but, maybe la sbb kontroversi si NH ngan MS ni HOT GILER, so tentulah masyarakat akan pandang jugak perkahwinan dorang wlupon TAK SUKE. Kan kan kan?? aku pon nak tgok gak perkahwinan dorg segah mane nanti wlupon aku sendiri tak minat si NH ngan MS nih… jadi mungkin di situ la marketingnya..

    aku tanya aku sendiri jawap..

    0

    0
  131. buntat says:

    nampaknya rafflesia bakal muflis kerana dibenci oleh ramai pihak disebabkan norman n meymey . wahahahahahaa .

    0

    0
  132. Ridz says:

    bukan nak pertikaikan, tapi Norman ngan Memey ni saper untuk dapat sponsor sampai jutaan ringgit???
    kalau top star artis mcm Datuk Siti takpe la juga…

    tapi, klu setakat top kerana kes tangkap khalwat tu… hhmmmm… lebih baik tak payah la….

    0

    0
  133. sengal ubi berisi says:

    tah kau ni putih (tak berapa nak putih) . meh aku copy paste balik ape yang ko cakap tu , ” entah2 salah sorang ni penah kena tangkap basah, penah ngandung sebelum kawin kot, cakap2 dia org ni cam ada pengalaman jer ….. ”
    suruh orang bertaubat , tapi ko sendiri ? ? ?
    lenkali pikir sebelum type ! ;o)

    0

    0
  134. kiah says:

    x cntik ouh muke memey..x de seri pengntin pn..cntik agy mke abby..

    0

    0
  135. Fazi Firuz says:

    Jepon, mmg diorang tak kacau org, tapi diorang kacau pompuan yg namanya Abby, porak-perandakan hidup dia dan anak2 yg x dosa. NH tak gentlemen. Kalau dah takde cinta, putuskan dgn baik, jgn main belakang (Memey) haha …. Memey mmg pompuan giler, dah ambik laki org, menambik dada, bangga bukan main, tak pernah keluar dari mulut kekata maaf pada org dia dah aniaya.Kita mmg x boleh menghukum, tapi kita boleh nilai yg baik dan buruk. Hukuman didunia mmg tak sempurna, nanti masing2 jawab sendiri di mahkamah Allah. Apa ada pada perhiasan luaran, a jamban is still a jamban no matter how much u try to decorate it, it’s still a jamban. Mmg saya tak sanggup lihat nasib wanita seperti Abby. Tapi, saya syukur kerna Abby tetap tabah dah sanggup mengetepikan harga diri dan memaafkan 2 laknat yg tak sedar diri ni. Semoga Allah kurniakan segala kebaikan untuk dia. Amin.

    0

    0
  136. ady says:

    jgn pakai bju mcm ni, jgn make up macam ni,jgn pakai sua ni dh… buruk gler!nmpkan kaki mu yg begitu !#$%&&*

    0

    0
  137. lone ranger says:

    sewel~~~~~~~~ ngn Sewel..ok la tuh… rambut cm pas kne tangkap khalwat je si memey ni kn uoooollllsss???? cian tgk memey…cm xcited sgt..maklumlah…nk kawin duit x der…nseb bek lah ada tajaan…kahkahkah!!! pape pon…wat noman…jgn tlebih suda…ingt skit~~~awk tu bapak org~~~

    0

    0
  138. ayu jazari says:

    apesal memey mcm buruk je..

    0

    0
  139. memey suhaiza says:

    hey knape korang benci sangat aku ha.tau la jeaolus baju aku 7.2 juta.tak payah lah nk kacau hidup orang.hidup aku bkn hidup korang.hishhh menyampah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  140. Mana ada kacau hidup kau. Bagi komen tu sama ke mcm kau kacau rumahtangga org?? Org bagi comment, kau boleh pilih untuk baca atau tak, betul tak?? Kalau tak suka dgn komen2 mcm ni, kau ingat org suka kau kacau rumahtangga org. Tkde sapa nak jeleskan kau. Its abt time pun kau kahwin dgn “lelaki”me-layu terakhir kau. Peduli apa kalau baju kau 7.2 juta pun. Lepas pakai bagi balik. Harta dunia tak sampai kemana pun ……. JGN PERASAN.

    0

    0
  141. samambu says:

    apa sumbangan memey dan norman dalam industri seni? aku cukup2 hairan… knp artis lain kawin tak ditaja mcmtu?adakah pihak Rafflesia dan juga penaja2 lain sengaja mencari artis yang mempunyai kisah2 negatif begini unt. promosikan syarikat mereka? kalau ya pun nak promosi, cari artis yang sesuai untuk di taja…dengan mengambil kira taraf artis dan juga jasa artis tersebut.sekarang memey dengan bangganya bercerita kononnya mereka dapat tajaan kahwin sebab bersabar dengan dugaan(kes khalwat)… kononnya tajaan tersebut adalah hikmah di sebalik kes khalwat mereka. konon2nya mereka itu tak bersalah… hello… pada aku memey tetap bersalah kerana meruntuhkan rumahtangga orang. jadi, tak payahla nak bangga sangat kerana kau kahwin disebabkan berkhalwat…! orang lain jumpa bakal suami atau bakal isteri dengan cara yang elok tapi kau dengan berkhalwat!!!!

    0

    0
  142. samambu says:

    apa sumbangan memey dan norman dalam industri seni? aku cukup2 hairan… knp artis lain kawin tak ditaja mcmtu?adakah pihak Rafflesia dan juga penaja2 lain sengaja mencari artis yang mempunyai kisah2 negatif begini unt. promosikan syarikat mereka? layak ke artis sebegini untuk di contohi dan disanjung sebegitu rupa? kalau ya pun nak promosi, cari artis yang sesuai untuk di taja…contohnya, artis yang mempunyai rekod dan contoh yang baik pada masyarakat dan juga dengan mengambil kira taraf artis dan juga jasa artis tersebut.sekarang memey dengan bangganya bercerita kononnya mereka dapat tajaan kahwin sebab bersabar dengan dugaan(kes khalwat)… kononnya tajaan tersebut adalah hikmah di sebalik kes khalwat mereka. konon2nya mereka itu tak bersalah… hello… pada aku memey tetap bersalah kerana meruntuhkan rumahtangga orang. jadi, tak payahla nak bangga sangat kerana kau kahwin disebabkan berkhalwat…! orang lain jumpa bakal suami atau bakal isteri dengan cara yang elok tapi kau dengan berkhalwat!!!!!!!!!!!!!!!!!! ingat la hukum karma.. hidup ini ibarat roda. apa yang kita buat pada orang lain, satu hari nanti kita akan dapat pembalasannya…!!!

    0

    0
  143. amirah says:

    kalau baju tu cantik di mata manusia tp tidak pada Allah mcmmana? lebih baik sedekahkan duit tu pada anak2 yatim..

    0

    0
  144. yuhanis21 says:

    halal ke bersentuhan sblom sah perkahwinan?
    dalam hukum syarak semua ada ke yang suruh buat majlis perkahwinan besar-besaran , pakai baju mahal ??? buat apa beli baju mahal2 tp pakai sekejap??? nak membazirkan duit ??? hanya mencari perhatian org??? nak jadi sangat kawan syaitan yg dilaknat Allah itu???artis sekarang xtahu malu ,. baju seksi , xpakai tudung , yg pakai tudung , baju ketat menampakkan tubuh badan…nak badan kena bakar? pakai tudung tunjuk dada tu .. ingat dye punya dada tu cantik sgt ke nak tunjuk kt org?? fikirlah dunia akhirat.. ni hanya nak cari kemewahan di dunia ,,, sembahyang pon kalau aurat xbtol nak uat cmne???? fikirla ckit..

    0

    0
  145. han lover 12 says:

    Ikhlas sy katakn..masa tunang nikah n persandingan abby abadi dgn norman terserlah seri pengganti..ketika tu abby berbadan dua masa sanding..serinya seakan bercahaya.
    Yg ni lak..tk tau nk ckp..perlu ingat..kegembiraan tu bkn rezki kamu..hnya memakai lps tu bg alik..Slagi situasi kawal diri kamu..slagi tu kamu tk pijak dibumi yg nyata..Thk u

    0

    0
  146. Pia Zahara says:

    Abby tak perlu sedih. Hikmahnya, NH bukanlah lelaki yg terbaik untuk kamu. He has met his match in Memey. Selama ni, dia dah berapa kali tak berlaku jujur. Lelaki baik untuk perempuan yg baik dan seterusnya ….Allah dah temukan dia dgn pilihan yg paling tepat untuk lelaki seperti dia. Wish him luck. Satu perkara lagi, NH/SEMEMEY CAN U STOP with the innocence THING!!! Naik berbulu telinga dengar. Kita bukan hidup dalam zaman batu lagi. Org dah berpelajaran, dah pandai sekolah, membaca, main internet, we can read in between the lines, so jgn anggap semua org bodoh dan mentah seperti kamu. Apa kamu buat tu kamu punya pasal tapi jgn buat statemt bodoh dan anggap semua org bodoh.

    0

    0
  147. Noorma Noor says:

    org yg pernah menyakiti hati org lain ….suatu hari dia akan merasa ape yg org disakiti rasa….jgn panggil org kertu.suatu hari nnt law mamey jd kertu munkin lebih teruk n burokkkk lagi…..ape kamu ingat kamu 2 muda selamanya ke memey bdk kg????dh mcm sikudong dpt cincin….hehehe…

    0

    0
  148. cik kayy says:

    hai memey, awak tu takhadelahh cantek sangatt,, miang la kau kan pompuann, sudah la, aku bukan nak ngate tapi kene sentiase ingat, WHAT GOES AROUND COMES AROUND, babee, just wait, and see ;)

    0

    0