Written by AbangNara | January 8th, 2010

norman hakim abby abadi

Respek kami dengan Norman Hakim dari segi bab menjaga anak. Walaupun dah ada awek baru (sapa lagi kalau bukan si Memey tue), tapi tanggungjawap dia sebagai seorang ayah tetap dilakukan dengan jayanya. Inilah yang bagus sebenarnya. Bercerai bukan satu tiket untuk anda buat derk terus kepada anak-anak anda. Diorang masih perlukan kasih sayang seorang ayah dan seorang ibu.

Tahniah buat Norman dan Abby Abadi kerana berjaya mengenepikan rasa tak puas hati dalam diri untuk kebahagian anak-anak mereka. Nampak gembira anak-anak diorang dalam gambar-gambar yang diambil dari Facebook Abby Abadi. Rasanya nie time anak sulung diorang masuk sekolah kot.

Lagi gambar Norman Hakim dan Abby Abadi menghantar anak mereka ke sekolah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

norman hakim abby abadi

norman hakim abby abadi

norman hakim abby abadi

norman hakim abby abadi

126 responses to (GAMBAR)Norman Hakim Dan Abby Abadi Menghantar Anak Ke Sekolah

  1. BlackBerry00 says:

    baguslah…..ni mesti memek jeles

    0
    0
    • rezab says:

      marissa dania paling cumil…

      0
      0
    • diana says:

      LELAKI MEMANG BEGITU…..TAPI X APALAH DI DUNIA NI APA YANG KITA BUAT AKAN DIBALAS DIAKHIRAT SETIMPALNYA….DIDUNIA SENANG X SEMESTINYA DIAKHIRAT KITA SENANG….

      DIDIKAN YANG BAIK DAN TAULADAN YANG BAIK ADALAH DARI SEORANG BAPA YANG BAIK….DEDAHKANLAH ANAK2 KITA DGN TELADAN YG BAIK…KASIHANILAH MEREKA…

      0
      0
      • abby ;) says:

        aah..
        btl tuh dania..
        laki mmg cmtu..
        cian dkt ank2..
        dorg gak yg jd mangse..
        memey bdk sial..

        0
        0
        • rosh says:

          baguslah begitu…
          masih ada sikap tanggungjawab..
          tak ssetengah lelaki yg mlpskan tggjawab pd bekas isteri slps berpisah…

          aku suke tgk anak yg no 2 tuh..
          marissa ke???

          0
          0
    • jenna says:

      aaaa…musti jeles punya…bofren ku jln ngan jande nye yg meletups!kan elok tuu….norman..mmg dah sepadan dgn abby….

      0
      0
    • lisa says:

      i like ;)..
      nk2 bju same warna black..lg btmbah j.lez..huhu

      0
      0
  2. BlackBerry00 says:

    ter 1st la plak pagi Jumaat nih..
    huhuhu…..

    0
    0
  3. BlackBerry00 says:

    weilllll…..
    korg kat mn nih…????

    0
    0
  4. BlackBerry00 says:

    comei jer anak2 dorg ni..
    klau nomiang ni ngn si memek
    blh dpt anak2 comei2 cm ni x…???

    0
    0
  5. BlackBerry00 says:

    takpelah..
    aq chat ngn aq pon….

    tp nak habaq kat korng..
    ade lagi yg kutuk GBN…pas2 dengki kat b.nara
    pasal takaful (g umah takaful)
    geram arrrr….

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      salam sis black…
      bz nmpk pagi tok…hehehehe…
      bz layan bn sensorg…

      0
      0
      • BlackBerry00 says:

        nya lah ya..
        tedah kmk aih…
        kepak dah ngerepak kedirik dari tadik
        semangat turun kerja aritok
        lamak dah sik kerja ari Jumaat..

        pakabar tek..???

        0
        0
        • pEnArI pOcO2 says:

          sehat alhamdulillah…
          cuma batok skit2…
          aritok dah jemat…ermmm…
          esok meeting, lusa ekot yb rasmi klinik 1Malaysia…
          fuuuhhhh…nang x cukop rest tok…

          0
          0
        • BlackBerry00 says:

          tedah kitak…
          ari sabtu kerja juak
          kmk org di melaka esok
          family day
          ptg tok nak gerak awal….

          0
          0
  6. BlackBerry00 says:

    how i wish they are back 2gether….as husband n wife
    pity wif d kids…

    0
    0
  7. BlackBerry00 says:

    biarpun memek skrang ni dh terperasan
    anak2 NH n AA baik kat dye…
    tp darah daging tu tetap darah daging….
    kasih sayang mak kandung takkan same ngan
    kekasih kandung daddy dorg…

    0
    0
  8. pEnArI pOcO2 says:

    pa ble buat sis black…
    dah keja kmk kdg2 kenak ot juak sabtu ahad…
    claim pon byk jdnya…
    tp xlah teruk gilak, hbs function balit lah…
    pasya mbak orgtua round2…
    dah dkt nk state election tok, kenak keja keras skit…
    nk nyuruh bn menang…bkn bn blog tok…
    huhuhu…

    0
    0
    • BlackBerry00 says:

      nak nama kita tok keja ngn gomen
      komitmen ya mmg kenak jaga
      best juak dpt claim ot
      cm kmk tok ari marek dak bangla datang
      dak officer nyuruh nunggu sampei malam
      ndak kmk betah……

      0
      0
  9. BlackBerry00 says:

    ney pet tok eh…
    pet o pet…
    sine kitak tok…?????
    ndak alah2 jual insuran…

    0
    0
  10. BlackBerry00 says:

    bohsan dan bowing….

    0
    0
  11. BlackBerry00 says:

    aq akan komen selagi termampu pagi nih….
    huhuhu
    tp org takdok nih….
    aries, anne, antu, vio….korg kat mn???

    0
    0
  12. BlackBerry00 says:

    alaaaaa….
    bos ajak bekpas la plak…
    huhuhu…………..

    0
    0
  13. pEnArI pOcO2 says:

    yerk…….!!!

    0
    0
  14. violet says:

    anak pompuan dye tu
    comelnyer
    tembam
    cm nk cubit je
    huhu

    0
    0
  15. farra-eng says:

    aik anak yg bongsu dh besar…

    0
    0
  16. pEnArI pOcO2 says:

    wat keje sat…
    sorang pon makhluk asing x masuk2 lg nih…
    yerk…!!!!!!

    0
    0
  17. haRdisK_gUrL says:

    pic neyh da ade kt skycrew blog..bdw,respect kt dorg coz xjdkan ank2 as mgsa keadaan…solute!

    0
    0
  18. AnneDeSilva says:

    holaaa…

    0
    0
    • [email protected] says:

      yuuuu haaaa..

      0
      0
  19. AnneDeSilva says:

    kalau bab2 mcm ni mang dorg bgus ketepikan soal mara..
    tp bab lain dorg mang fail..
    stiap org ada kurang dan ada lebihnya..
    cuma realitinya..
    anne tak suka nomiang dgn memek…huhuuhhu

    0
    0
    • julya215 says:

      monink u all…

      betul 2 anne…julya stuju….salute kt dorg ble dorg blh ketepikn soal at & ego utk ank2 dorg… tp soal lain agk fail la…

      0
      0
  20. aya says:

    2 kali 5 bape cikgu?….hahahahah :)) lawak thp asbestos ..:))…

    0
    0
  21. [email protected] says:

    salam… smue..
    good moooorningggg..

    pg dah sarap cite nomiang nie plak…
    bosang nyerr….

    tp wat pengajaran gak… ape2 hal pasal mak bapak…
    anak di UTAMA kn…

    0
    0
  22. pEnArI pOcO2 says:

    pssssssssssstttttttttttt…
    arini ari jumaat…

    0
    0
    • hantupensil says:

      jumaat da..
      ish2…

      0
      0
      • [email protected] says:

        nape ngan jummat… ???

        0
        0
  23. BlackBerry00 says:

    erggghhhhhh……
    kenyang daaaaaa……
    mkn mihun singapore
    bos blanje..

    0
    0
  24. BumbleBee says:

    cute giler anak2 abby/norman…..

    baguslaa, jgn jadikan anak2 mangsa pergaduhan ibu bapa…. disebabkan ada manusia x berhati perut menangguk di air keruh(bukan anak2 dier nk letak gmbr kt facebook…motif??) ….bluweekkkk, shame on you biat*h~

    0
    0
  25. pening says:

    Itu da mmg tanggungjwb dia sebagai ayah..elokla tu Norman..nnt lps ni blh hantar anak dgn c Memey tu plak..tp kne nikah dulula ya…

    0
    0
  26. LaLuNa says:

    abby nampak berisi sikit..ke mata aku yang silap

    0
    0
  27. aries_april says:

    best nya ank2x dia…
    even brpsah…mak pak still together antr p sklh…

    0
    0
  28. sakura says:

    umh baru

    0
    0
  29. superb says:

    adoi…….
    merajuk laaa si memey tuh,,,
    puas plak “bang Man” nak kene pujuk nanti…
    memey memey. hahaha.

    0
    0
  30. pinkypanthers says:

    propa jerk lebih artis ni….

    0
    0
  31. joijoi80 says:

    x berapi ker minah lg sorangtu tgk N.H ngan bekas bini nya.. ?

    0
    0
  32. Diena says:

    Minta2 dia orang rujuk blik dmi kebahagian anak2

    0
    0
  33. Rose says:

    comelnye anak2 Abby. Abby jgn sedy tau ngan perangai perampas suami u tu…..one day dia akan terima balasannye….moga Aby dpt penganti lebih baik dari N….

    0
    0
  34. Kylesa says:

    comeynye abby…….
    dan ank2nyaaa…

    0
    0
  35. mama murai says:

    abby ngan norman pki baju sedondon…memey tgk mesti berasap kepala….hahhaah

    0
    0
  36. blahla says:

    diorg ni xpandag ke mata ank2.mana mak mana ayah dlm 1 masa.nasib ank skolah jantan 2 anta,aku tkot si memek ada skali tp kat blkg pintu,skodeng

    0
    0
  37. ANTI MEMEKKKKK says:

    AKU ANTI MEMEY SEMEMANGNYA BERIKRAR BAHAWA AKU SUNGGUH BERSYUKUR DENGAN FAMILI INI, AKU BERDOA MEREKA AKAN BERSATU KEMBALI, DAN MEMEK GO TO HELLLL!!!!! HATE HER

    0
    0
  38. onmiz says:

    ak benci minah memey nie….pesal bodoh sgt haaaa…yg ko g amik laki org tue pesal…pegi mampus la…sian abby..ak doakan die dpt yg lebih baik lg dr si norman yg bodoh n tolol tue…ak bkn aper..abby punyer lawa pon die xpndai jg…

    0
    0
  39. onmiz says:

    pesal komen ak xleh msuk nie…bengong la

    0
    0
  40. Hijau says:

    Abby mantap kot

    0
    0
  41. MIA WISH says:

    saya doakan semoga abby n norman kembali semula demi anak2 mereka yg comel2 ni. lagipun dua2 masih saling sayang menyayangi….saya tau kerana saya pun pernah mengalaminya…..insaflah norman

    0
    0
  42. MIA WISH says:

    Norman tolonglah buat sunat istikharah, pilih yg terbaik……ingat susah senang suami isteri dulu2…..sedihnya anak2

    0
    0
  43. awinnne says:

    ape pun ni ujian dari tuhan. tapi manusia di beri akal untuk berfikir… so,,,, fikir la yang terbaik buat anak2 mu.. supaya tak menyesal satu hari nanti…

    0
    0
  44. boxer hugo bosss says:

    xwife n xhubby pun kne la igt..bkn da cerai msing2 cri mate air msing2…nk tnjuk spe yg lg hbat cam nk bls dndam lak….msing2 nk naek xnk klh.xelok…ank2 pndang je…1 day nti dorg lak buat sbb makbpak pun cmtue…ishh…susah nk ckp skunk…laki ttp lemah nk pmpuan da tersurat 1 je nfsu…so klh mmg kat pmpuan even pun pmpuan tue bkn dri ktrunan yg baek…so laki2 sume igt…piki gune akal bukan nafsu kwal akal…renung2kan…

    0
    0
  45. shah says:

    semoga bahagia abby ngan zul
    GOOD LUCK

    0
    0
  46. purple says:

    anak2 mereka sgt chumil..huhu (>_<)

    0
    0
  47. lynaz says:

    mintak norman rujuk balik dgn abby. pls…

    0
    0
  48. lynaz says:

    norman, ko syg lg kat abby tu kan. ish.. jgnla malu2… kt org tau ko syg lg kat abby, tp malu nk cakap.

    0
    0
  49. ape daa.. says:

    bahagianye….harap2 norman rujuk balek ngn abby. tp ubah la perangai tu…jgn jd kaki perempuan.

    0
    0
  50. Well written article, good researched and useful for me in the future.I am so happy you took the time and effort to make this. Best of luck

    0
    0
  51. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

    0
    0
  52. The protean nature of the computer is such that it might probably act like a machine or like a language to be shaped and exploited. – Alan Kay

    0
    0
  53. My cousin and I have been debating this specific subject, he’s generally trying to prove me incorrect. Your view on this is terrific and exactly how I truly believe. I just mailed him this blog to show him your view. After looking over your website I bookmarked and will be coming back to read your new posts!

    0
    0
    • Colichio says:

      Aku terlewat bc la gosip ni,tp apa pun mesti memey kemek jeles tgk ksh syg NH pd anak2 dia lg besar pd syg kat dua..

      0
      0
  54. liya Da Laila says:

    A-B n norman mmg serasi sebenarnye..
    tmgok je baju diaorg sama wrna..
    : ]

    0
    0
  55. samila says:

    pelakon dlm situasi real pun tetap jadi pelakon

    0
    0
  56. Comforters says:

    I admit, I am not well-educated on this area, so my comments may not come across as smart. In any event, I wonder how this craze will develop in the near-future. I think about it reacing its peak in the subsequent handful of months, then a almost imperceptable but even slide.

    0
    0