Written by AbangNara | November 29th, 2010

gambar nita seksi

Wow. Itu sahaja perkataan yang terkeluar dari mulut kami apabila melihat gambar Nita, bekas kekasih Zahid AF di parti 20 Eh! Yang Anggun 2010. Memang vas gila-gila gitu. Memang lain dari yang lain. Memang meletup. Memang melekat. Memang segala-galanya memang. Tak tahu nak cakap memang apa dah. Korang letak la sendiri.

Mungkinkah tekanan perasaan akibat clash dengan Zahid menyebabkan badan Nita nampak agak lebih besar daripada sebelum ini. Kulit pun nampak lebih gelap dari biasa. Kemungkinan besar baru balik daripada berjemur di tepi pantai. Mungkin Nita ke pantai untuk mengubat luka di hati. Siapa tahu kan?

Kemungkinan besar Nita akan kembali seperti biasa dan tidak posing vas gila-gila macam ini kerana khabarnya Nita sudah pun berjumpa dengan pengganti Zahid. Zahid pun khabarnya sudah ada pengganti baru. Bak kata omputih, life must goes on. Semoga anda berdua berbahagia.

Lagi gambar Nita di parti 20 Eh! yang anggun dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Esok kami akan letakkan lagi gambar artis-artis lain di parti Eh! ini. Kredit gambar kepada abang Budiey.

gambar nita seksi

gambar nita seksi

gambar nita seksi

gambar nita seksi

Baca Yang Ini Pulak:-

371 responses to (GAMBAR)Nita Di Parti 20 Eh! Yang Anggun Memang Meletup!!!

  1. aReaL says:

    Hantttuuuuuuuuuuuuuuuu……….!!!!!!!!!!!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 144 Thumb down 12
    • akuxstatik says:

      haha..cam pondan….lawak la die pakai caler nih..cam pondan tueee…huhu…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 153 Thumb down 9
      • jane says:

        from head to toe….horrorrrrrrrrr….. pesal muka dia nampak semacam….dia cucuk sana cucuk sini ke … sungguh menakutkan….. sorry to say la ha…but she looks like one ugly bapok…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 156 Thumb down 1
        • inalina says:

          B.U.R.U.K.SSSSSSSSSS!!!!!! BERUK PUN LG SANTEK YG HAMAT

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 3
        • tiada yg menarik tentang nita

          x rugi zahid tak jadi kawen dgn nita..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 0
        • shalee says:

          MCM ORG MINYAK JE

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 1
        • hehehe says:

          macam bertelan****

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 1
        • biladen says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 103
        • jenna says:

          mmg horror..ugly n awful..ni sorang lagi artis yg x tgk cermin sblum p majlis gilang gemilang..sad to say this..giv u zero out of ten!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 2
        • anggun ke... says:

          huh.. betul lah kekadang artis nie buta.. Takkan tak tengok cermin dulu kot before keluar.. Sorry to say… i give 0 out of thousand…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
      • maru says:

        da mcm x pakai baju..bogel je la!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 0
        • nz says:

          Banyak wanita yang berpakaian tetapi hakikatnya telanjang
          Di antara tanda-tanda telah dekatnya hari kiamat ialah akan muncul pakaian-pakaian wanita dan apabila mereka memakainya keadaannya seperti telanjang.” “ Diriwayatkan dari Abu Hurairah r.a.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 82 Thumb down 0
      • acura says:

        gamba yg last blah kanan tuh mmg laki…conform…

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • saya says:

        tekejut aku nengok pic die kat melodi tadi, aku ingat pompuan bogel…tapi rupenye si nita nih ha

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • cici says:

      sau je gua nak cakap..lau betul depa da clash ngn zahid..baguslee…sebab kalo berpakaian mcm ni x cukup kain! jangan mimpi la nak jadi menantu idaman mak mertua! piraaahhh artis pompan sekarang murahan!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 2
      • didi says:

        zahid tu pun x de la semhaal mane..awek baru pun lingkup gak…tpi tu a…memule sian gak nengok dia neh kna tggal zahid sebb she seem so innocent..but this one change my opinion completely…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 1
        • didi says:

          *semahal

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • zangga zhanghurry says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 83
        • kimchii says:

          ko same bengap cm nita..
          stylo pa bendenye..pakaian cmtu nk bgga..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
        • cektonah says:

          stylo? haha.. nnt mati agak2 dressing cani, bleh x lepas soklan malaikat maut? walopun anda ni kipas susah mati artis2 malaysia yg (xbleh pakai), jgn la tunjuk thp kebangangan anda.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
        • thira_mek says:

          ”pakai sexy tak semesti jahat dan pangai buruk”

          hahahahahaha.. kalau perangai tu baik sangat, xdela dia nak pakai baju nude kaler ni. memang nmpak nude pon

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • chili says:

        hanya cik nita yang tahu sebab musabab dia tergamak pakai mcm ni…bila iq dan eq tak balance..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
    • ning says:

      nape lah pakai mcm ni…ni mcm nak mengaibkan diri sendiri pulak…pas putus ngan zahid tutup2 lah apa yg patut…..cuba pakai yg tidak terdedah atau pakai tudung mmg smua org puji….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
      • ning says:

        terbalik lah pulak….lelaki yg tutup aurat dari pompuan….tobat2…..muka dah cantik buat mcm ni nmpk hodoh lah…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • ann says:

      lutut nita wat spoil la..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
      • jenna says:

        ugly la kaki lutut tu..kok ye pun pakai sokkin ke..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
        • jas says:

          betul la u jenna..knee cap pun hitam…adusss…dua2 dpt dosa si Nita & fashion designer..apasal tak naked je?//

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
        • caya says:

          Yg mengutuk kat sini pun dapat dosa gak. hehe

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • aku says:

      dulu lagik cantik ngn potongan badan yg kurus ala2 model..dulu xseksi sngt..la ni haa..terdesak ke kak..seriously,dgrla pendapat kami..u r not suit wit dat make up n dress…xperlula nak seksi pas clash..so many ways to get back ur confident and new love…err….speechless~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • Suria says:

      pontianak pun lari tgk ni

      dunia pondan hancuss kalah dek penangan dia neh

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • silentgirl says:

        pondan pon lebeh style weh dr die..silap2 pondan pon npk cm pompuan dr die yg pompuan ni.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • mis annaliz says:

      buruknya muka dia..takut…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • darla says:

      hihi hantoo ke? mcm drag je. adoi pening giler tgk. bajet hot la tu. sengal je.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • gurl says:

      tatotnye saye nengok dia…uwaaaaa!!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Kuncu_jahat says:

      hahahahahaha ade yg kate mcm hantu… ade yg kate cam pondan… tp kesimpulannye bukan meletup glamer… tp pelik!! hahahahaha lawak pun ade… kat mate aku lak.. dh mcm naked je… xseksi pun.. seksaaaaaa……

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. Liyana Lunia says:

    mak aihhh, seramnyaaaaa? HAHAHAHA lawak gilaaaaaa dia pakai cmni grr

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
    • silentgirl says:

      hahahha…scary la wehh! ketat metat sgguh dress die..muke die npk tua with dat color.nape la artis ni ske nk jd lain dr yg lain..tp hny mmbuatkan diri mereka jd btmbh hdoh dgn baju tah pape.better la jd bese je..cntek dgn pe yg ade..xpyh nk tkar kale bijik mate..xpyh nk pkai bulu mate tebal 18 inci cam bulu mata ank gajah..bsyukur la dgn kurniaan Ilahi.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 1
      • anggun ke... says:

        hahaha… betol tu… Kalau diperati betul2, nampak sangat lekuk lekik yang 18 sx kan kat badan dia tu. Serupa tak pakai baju la… Apasal lah tak fikir dulu, tanya pendapat orang lain ke.. So speechless la aku…
        Tapi dunia dah nak terbalik kot… kekadang kita kutuk artis nie seksi dorg lagi suka.. Bangga dikata seksi.. Otak kat lutut dah…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  3. mamatbagla says:

    mcm hampeh.. nita ni mmg teruk sjak aku knal dia mase dia keje kt palm beach lg.. hatam bekilat… kakaka

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • chili says:

      ni kira dan cerah la skeeetttt compare dgn dulu kan… masa dia join MI..nmpk sweet sgt..mcm pemalu gitu… tp skrg ni mcm tak pecaya la… kalah senorita kt miami beach!!! otak singkat betul..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  4. silentgirl says:

    erkkk??? weird sgt! tan sgguh kulit die..plus d baju..goldies nye!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  5. ct strawberi says:

    baju tp x serupe baju…. adess… x pnh sk die but i like zahid ^_^ so, it’s a good thing that they are clash

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  6. Fifi says:

    Menyamfah tgk Nita ni..kot ye pun nak pakai tube kemban, toksah la tunjuk tali bra tu..
    Bangge sgt show more skin. Kesian mak bapak dia.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  7. MuJE says:

    eeeeiiiiiii…. pasai pa jadik lagu tuuuuuu….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  8. enot says:

    macam naked plak aku tgk.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
    • syeirot says:

      sangat betol!!!
      sekata je sume head to toe
      xyah pakai baju lg bagos~
      hahahahhahahah

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  9. am says:

    sumpah burokkkk~~ bweekkk…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  10. mamawardina says:

    napa lah jd cenggini?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  11. yekk… lutut pon itam jekk.. ish2
    memalukan kaum jek..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
  12. rebecca al kafiral says:

    sexy mmg da tahap beyonce!~~KEPALA LUTUT die pulak yg spoiled…keh3..hadoi..nita GUNAKANlh VASELINE..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • jane says:

      ada yg nak tiru beyonce…ada yg nak tiru lady gaga…ada yg nak tiru rihana… in the end they look ugly dari diri sendiri…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  13. gangsta princess says:

    OMG.scary

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  14. GGG says:

    Dah Macam Bapok Dah Aku Tengok !! Kuikuikui ;P

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  15. blum kawin dah tyg berbagai…abih camnoo…ape la yg tinggal tuk laki ko nanti minah…..patut la zahid mntak clash ngn engko…semue ngko nk tyg…ni kalo party tu bg tlanjang bogel compom aku rase die ni antra yg akan tut……

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  16. cik wiwin says:

    huk aloh. mcm x pakai aper2 … ni la namanye.. berpakaian tp bertelanjang …….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  17. eternityroses says:

    pesal dia nampak gelap gile??

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  18. emilia_celia says:

    mak aih…lain nye….pergh,jgnle sbb frust cmni rpe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. white girl says:

    gulp!!!!….ni dress ke korset???…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  20. sosok says:

    dh mcm sarung nangka

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  21. malikundang says:

    uikkkssss…camne nak pakai baju mcm ni eh.. teringin gak ambo nak bg gewe kawe try, seksi tuhh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
  22. lutut ngape hitam??huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  23. opssgurls says:

    elok la pun si zahid tinggal kan dia…ya Allah…x terkata2 aku….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  24. biskut cocobi says:

    la ingat drag queen tadi…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  25. acu sayang says:

    itam nye kepala lutut….buroks la…nmpk mcm berdaki je…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  26. im not single says:

    erkkkkkkkkkk.. scarymerrr tgk dia.. geli pn ada kakakak.. geli den!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  27. Marissa says:

    nita & amir luqman dah macam adik beradik dah.. hehe.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • shesueshe says:

      marissa : aku pun tgk macam tuh …hahaha ….macam adik beradik jer aku tgk….hahahhah ….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  28. new gen says:

    aku 1st2 ingt naked td hahaha… seriously.. lawak.. cm over tan pn de..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  29. topek says:

    dah macam mayat hidup dah aku tengok

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. ziela says:

    tak dpt bezakan mana tulen mana tiruan..aishh

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  31. bert says:

    hantu mak limah go back home!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  32. kuku kaki says:

    meletop la sgt.kalo tgk dpn2 sah lintang pukang aku lari..hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  33. who cares says:

    biar la dia…dia nak rasa sejuknya dunia..panasnya neraka!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  34. mama4dara says:

    Tolonglah tutup apa yang wajib ditutup…apa sangat nak dibanggakan….ingat! awak tu Islam..kesian dengan parents you….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  35. hak hak says:

    ah baik ko bogel terus je…mcm ni pon nmpk mcm tak pakai dress…serius mcm bapok…dgn muke+body gedabak!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  36. mia says:

    weirdo…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. hak hak says:

    Erk lagi satu Amir Luqman tu dah tak rupe laki. Pakai plak mcm hindu pakai sari…erk erk!!~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  38. feruz fuad says:

    Mcm nyah la auwww

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. latebloomer says:

    ada sikit mcm Grinch…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  40. blogsyarih says:

    Wah jimat duit beli kain aaa. Siket je kain leh dah buat baju. Senang jahit lak tu…..Weh..betul ke Nita tu…mau kasi letup kat surat kabar la nih….nih kalau invert gambar tu jadi itam putih aha kouorang tau la apa natijah dia. ..macam tak pakai ape je…tak caya cuba buat tengok pas tu eeeee…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. nanako says:

    ayo mak. pondan siam ke apa ni??? nita ni (bukan nak kata la kan, nak chit chat azwan japppp) aku ada la gi tioman ari tu, family holiday. ingat nita sorang je ke boleh holiday kat situ. tak ku sangka terserempak dia dgn cico.. anak uji rashid tu. look like messrraaaa (bak kata bob budak af). oopsss. Ini kisah benar ye, tak tipu tau. aaauuww

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  42. sabila says:

    Astaghfirullah…org islam ke ni? sedihnyer tengok artis2 Malaysia ni…terang tang tang menunjukkan kejahilan diri….nauzubillah la aku nak pakai gini..depan laki pun blom tentu tergamak nak pakai,ni kan kat public…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  43. kate says:

    mcm sarung nangka..!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  44. MissSyaza says:

    lawa ke..seksi mcm 2.. maruah xde ke…
    nak seksi pun agk2 laa..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  45. zuanzuan says:

    ……bajet nak jadi beyonce…..halo cik kak artis hollywood pon xsuka tayang tali bra…nilah artis buta fesyen kat malaysia, tang perut tu boyot semcm aje…atau xcukup tarik nafas dalam2 time ambek pic 2

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. cucuk says:

    amir luqman lagi cantik dari dia. kihkihkih. Ops!
    and her smile a lil bit weirdo. Duh!

    Nampak segala alur. Aduh.! Yang ni xde plak mana2 stesen tv or mufti nak banned? yang FT dulu, sekadar buka baju dah kene banned sana sini.

    Dunia dah nak terbalik. Saya rasa, pihak atasan (kerajaan or mufti) kene buat press conference utk menegur cara mereka (artis perempuan) berpakaian. Pemakaian dorang ni Merosakkan mata, merosakkan minda dan bakal merosakkan akhlak remaja pada masa akan datang. Wallahua’lam :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
    • HUHU says:

      sapa amir lokman. tak kenal pun..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • cucuk says:

        amir luqman tu yang gambar last dia belah kanan. pakai baju kaler merah. Itu lagi sorang. Terang2 nama lelaki, jantina lelaki, tapi berpakaian perempuan. kasut tumit, mekap segala. Haih -_-”

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • hamba ALLAH says:

      betul tu…yg faizal tahir bukak baju (tak haram pun sbnrnyaa lelaki bukak baju)..tk pasal2 kene banned…sbb kunun2 kurang sopan…tp yg ni dahlaaa haram…langsung tk sopan…baik telanjang terus..takde la org terbayang “aset” dia tu…uhuhuhu…..awat tk banned or haramkan terus minah ni…
      dh calsh ngan zahid nk tnjuk kt zahid la kut yg dia ni mengancam…uhuhuuhhuhu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
      • FTrocks says:

        sokong2…wlpun FT bkk baju…lagu2 meletup cm main mercun time raye…dpt award sane sini…si nita ni..haisshhh….dh la lagu ntah ade ntah tidak…harap jual body je nak femes…cm bangang tul…arghhh….sia2 dpt dosa aku nih…tp mmg xleh tahan….

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  47. Amoi says:

    Seksi maut…mesti makan tak kenyang..tgk gambar Lisa Surihani lagi best nampak tuhhhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  48. amy says:

    huh,…..burok..lutut itam..bik x yag pakai baju langsung..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  49. mocha says:

    lutut hitammm la, tapayah la nk pakai dress cmni…..
    burok sgt, sorry to say…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. unknown says:

    asal die tanned kulit die.. cm g spray 1 badan je utk bg tanned..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  51. anie88 says:

    lutot die burooooooookkkkkkk…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    mcm muke die….;p

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  52. cinta kirana says:

    HUDOH GILERRRRRRRR………………….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  53. sabila says:

    Calon penghuni neraka la nie…artis akhir zaman…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  54. umie says:

    HAHAHAHA..lawak siot..
    mulut dh serupa xdak bibir,adoiyai..senyum tu bkn bley wat org tergoda,tpi ley wat org lari menggigil..geli siot..+baju dh mcm eiiiiii,ketat sendat tertarik kau mmg seksi..perut buncit,lutut itam..hampeh btol..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  55. ZZZ says:

    hahaha at least pkailah tali bra yg kaler lutsinar gitu.. ni trang tang tang nmpk tali~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. Ezean says:

    alamak buruknya lutut dia dahla mua dia macam hantuuuu baik tak ya pakai apa2 mcm bogel jer aku tengok huhu~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  57. kuku kaki says:

    lawa ke kaw nyah?

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  58. phreak-id says:

    kaler coklat mcm tu, dari jauh mesti nampak cm tak pakai baju.. lol

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. gangsta princess says:

    agk2 si designer tu……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • alin says:

      aku ngeri btol tgok alur dia…kok dia pusing blakang apa la yg kita tengok plak….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. hohoho says:

    mcm ni boleh kata meletup???kat dunia ni mmg la boleh kata cmtu..nnt akhirat tgk la meletup cmne…huhuhu…BURUK LAH~!!!!mcm maknyah pun ada…huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. LOVE says:

    YA ALLAH YA TUHAN KU….AMPUNKAN LAH DOSA HAMBA2 MU INI…..HUHUHUHU~~

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  62. kuku kaki says:

    bra murah.nmpak tali tersembul kluar..nyah2.lol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. noname says:

    1 jer bermain dlm pikiran aku..
    anak BANGLA maner nie..??

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  64. humangaih…igt lawo sgt la tu..adehh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. omirad says:

    mcm bapuk pon ade…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. burit says:

    MACAM BURIT JER…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  67. Rayy says:

    aww… xkuasa nyah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Maimoon says:

    Nita ada good figure tp body language nmpk mcm pemalas. Kalo rajin g gim baru keboom! Anyway, suara nita tak sedap n she dont have a good pesona

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • jane says:

      org yg mulut kecik memang takleh nyanyi,,,, tak boleh buka mulut utk keluarkan vokal…. sebab tu suara dia tak sedap… suruh dia nyanyi live tengok…..hancusss…. so skg ni dia glamer atas kebagusan apa tentang dia pon aku tak tau….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Shieda85 says:

    Seksi gile… Hadoi la… Baik x yah pakai pape.. Huhuuu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. katak kodok says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 23
    • BumbleBee says:

      tau tak semestinyer minat. mcm gak subjek matapelajaran yg ko dok blaja kt sekolah dulu…cthnyer geografi..kene blaja dan tahu tp x semestinyer sumer dok minat subjek tu.

      p/s: hanya org yg dok bwh tempurung jer boleh fikir begini..hidup hanya dgn dunianya tanpa tengok TV, baca newspaper, majalah and etc.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
      • rebecca al kafiral says:

        to katak kodok:
        1stly ..tumpang lalu..hero nk lalu…sah2 comment.like judging! salah fkiran ko tu…kami ibarat juri,yg mhakimi.bkn krn minat! ada paham?
        tu la..jdik katak lgik…pkiran sbijik mcm katak..muahahhaa

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  71. anonly says:

    tak silap i tema EH! yang anggun this year gold & apetah. tapi, memang kaler emas la. tu agaknye dia pakai gold color. tapi, a lil bit weird muka dia dah dekat2 macam amir lukman. which, amir tu nyah, nita ni perempuan. huhu..
    amir ni masa dia zaman uitm jadi dancer lagi cantik la i rasa. cantik if dia seorang perempuan n handsome if 1 fine day nanti dia decide nak berubah jadi lelaki sejati. sape tau kan, kot terbuka pintu hati dia berubah.. tp, seriusly memang dia cantik & handsome at the same time if uols penah tenguk dia live!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. HUHU says:

    Tak chantekk… lengan2 banyak lemak… ketiak n lutut berkarat. pegila spa dulu kalu dah tau nak pakai baju cenggitu..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  73. Gadis Melayu says:

    nita mmg cantik,dng body yg boleh dikata seksi gak la,tapi klu ex nita nmpk dia x bangga tapi dia pakat gelak,akak rasa nita lagi cantik klu berpakai sopan & ayu.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  74. adik erra says:

    tp dlu aku pnh dgr la kalo ltut itam maksudnya kuat smyg. tp case nnita ni tbe2 aku kompiusssssssssssssssssssssssssssssss!!!~ guyss…korang rase artus yg seksi2 ni dey oll smyg x hek?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • yun says:

      cina kawan aku ,, lutut itam jg.
      xde kene mengene dgn solat pun

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      hahaha…mne ko dgr ni..
      bknke dahi hitm kuat solat???
      bkn ltut hitm daaa…
      org solat ada alas pkai seluar,telekung knp plk leh jd hitm…
      lwk plk rseny…….
      huhuhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  75. clorox says:

    macam hantu..takot ceq tgk mata dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. Tin Kosong Penuh says:

    sekali pandang macam berbogel.. 2 kali pandang macam sarung bungkus nangka plak.. huhuhu.. kesian aku..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  77. papan says:

    hohoh…..nk kata org, x org…nk kata hantu, x hantu…adeehhh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. mummy confius says:

    tulen bang… kau tiruan.. tulen bang.. tak.. kau tiruan.. betul bang… i tulen… kau tiruan…

    dialog saleh yacob dgn mak yah dalam citer mr os..

    Moga Allah memberi dia hidayah…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  79. ecpi says:

    emm .. dia warnakan kulitnya ke ..!!!.. kaler tank ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. aku benci situasi sekarang says:

    tolongla wahai artis2 oi…ah!!!aku benci ar ngan artis2 mcm ni..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  81. nobody says:

    aku rasa dia pakai tanning cream with shimmering la nara, ni bukan berjemur ni.. tp, mmg sekso menengok eh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. bagus man.... says:

    bodoh giler minah ni…
    buruk giler lutut dier…geli lak aiiiii…..
    mcm mna la zsi ahid 2 blh minat…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  83. Reena says:

    Tulen bang..Tiruan! Apakah? Motif? Scary dowh!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. saya comei says:

    so sad :(((

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. poco poco says:

    xberselera langsg…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  86. RiRi says:

    urmmm…cam nyah plak dh…

    nk nmpk hot pn biar la btl2 hot jgn nmpk hangit..huhu…sory to say ya nita..tp klu bole x yah le berpesen gini..buruk nmpk nye…malu teman…huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  87. gurl_adeh.. says:

    ken xcukup agaknya… ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. erm.. mase kapel ngan zahid ari tu, sopan je dressing dia….
    sekadar info, lutut hitam tu menandakan toksin lam badan over dah tu. selain lutut ade gak certain2 place kat badan, korang tenyeh le, letak le produk kecantikan SKII ke NV ke simplisity ke mmg takan hilang selagi tak singkirkan toksin lam badan. kena amik supplement cam jus manggis ke, monavie acai beri ke miracle fruit ke atau paling senang makan anggur the best anti oksidan. insyaallah, toksin akan disingkirkan secara natural… ehhh melalut le plak aku bab2 kesihatan lam blog hiburan, ampun bang nara….
    cik artis cik artis.. elakkan berpakaian begitu, sbb ramai yg gatei tgn nk modify gamba tu just guna software photoshop, senang tuh nk alter, dah le ikut body pahtu skin tone laks…
    eii bhaye ni, kang ade sex maniac yg tgk geram kat dia, berhati2lah dijalan raya…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • RiRi says:

      oooooooo…baru thu..huhuhu…thx ur info kak…jap ye nk tgok lutut jap..hihihi

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • budi says:

      eh betul ke zaza?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • psl toksin tu ke? tol tak tipu. aku lu heran gak pesal le tenyeh2 tak tanggal. ingatkan daki..
        satu lai, under arm pun sama gak, jgn salahkan produk deoderant yg katenye leh cerahkan under arm tp tak cerah2 pun bile guna (bg mereka yg kulit cerah ke, klu dah natural gelap hehehe xdapek nk tolong), bkn produk tak berkesan tp mslh dalaman iaitu toksin lam badan.
        Nurelle, tu pun salah satu cara nk buangkan sisa toksin lam badan, klu serasi leh try..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. aries_april says:

    seksa siot…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  90. emilda says:

    bak kate kawan aku…cm KELIWON…!HAHAHAA.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  91. cik intan says:

    mariah carey pon terkejut ada orang sama naik dengan dia. haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. BlackBerry00 says:

    sapa nie..???!!!!

    dye nie pakai baju ker…???!!!!

    ~sambil menggosok2 mata…!~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  93. geli geleman says:

    kusss semangat…..aku ingat hantu mana tadi.seram sejuk aku sekejap.apa teruk bona muka dia ni

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  94. gegurlic says:

    before make up x cantik..after make up….lg lahhhhhhhhhhh…die patot g grooming class,kesian..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  95. Rin says:

    pingat gangsa bsalut perca..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. mumia hidup kembali

    kain tuk balut mumia dia pakai

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  97. ikantembakol says:

    tak bley blah muke die,so ugly,penah nampak die kat futsal,mmg hitam pekat die ni sebenarnye,nk muntah pon ade

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  98. luvlavender says:

    nnti ble wartawan tnye nape pkai cm2..jawapan standard
    1)sy bkn hipokrit (abes org pkai tdung 2 hipokrit la..)
    2)sy xpeduli org nk ckp ape..sy selesa mnjadi dri sndri..
    3)sy cume mengggayakan bju yg pereka wt tuk sy…
    4)peminat skang lebih bijak menilai. (kami mmg bijak..awk je yg bodo..)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  99. aini says:

    macam terseksa tengok pakai. ketat gilos.. boleh bernafas ke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. KakLong says:

    Akak pk, dia bajet dia ni kim kardashian kot..
    dah makan belacan tu jgn la mimpi mkan piza ngan keju..
    harap sedar2 la diri kak oiii…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • tp kak, segelap2 Kim Kardashian tu, dia tetap cantik jelita anggun gtu.. suke tgk dia, pandai je dressing, kena ngan majlis.. I mean Kim Kardashian aaa

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  101. Mak Minah says:

    Sekali cam hantu galah yang tunggu kat belakang tasik umah Mak Minah daaa…

    Nara: Ko buat statistik berapa org cakap Nita cam hantu pastu kau bagitau dia. Ada berani??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. puteri lilin says:

    cik kak nita oii..
    msa hang pakai cam nie,hang dlm keadaan waras ke x sedor ke diri!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  103. cilipadi says:

    astagfirullah….awat la hang jd lagu ni chek oiii…ya la mana tak gelap after clash ngan zahid dia kan byk dok p menyelam …kot2 jumpa duyung penganti zahid…huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. miss_pinky says:

    BURUK LAK AI.
    LUTUT DA AR ITAM, HISH..
    GELI AR.
    CM BAPOK PN AD..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  105. husin says:

    eeeeeeeeee lembu mana pakai baju ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. ifa says:

    tajuk ” nita di parti 20 Eh! yang anggun memang meletup!!!” perlu di tukar kepada ” NITA YANG BERANI MEMBUKA KEAIBAN DIRI DAN BERSEDIA UNTUK DI AIB KAN” lgi sesuai la…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  107. dani says:

    honestly….buruk! mcm lelaki pkai pkaian pompuan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. gina says:

    aku suke nita sebab dulu die nampak sangat2 simple dan cantik…tapi skg ni mak aihs,dah cam bapuk dah…plizz la nita,jgn pakai cam ni,serius buruk giler…suke sangat pakaian nita yang dulu2,walaupon seksi tapi masih cantik…u go girl…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  109. raga says:

    macam orang tak mandi dan berkubang dalam lumpur..ooopppsss terlebih sudah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  110. atuk says:

    kalo dia duduk macamana tu! buleh duduk ke?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  111. farid says:

    mata lelaki aku xtertarik langsung nk tgk body minah ni…dhla mcm bapok tua…bdn mcm xpndai jaga..nmpk sgt syok sendiri…wowowowoow…baek aku tgk lisa surihani yg pakai sopan jer…lg meletup dr minah syok sndiri ni…huh!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  112. kakak dia says:

    kesian.. mudah2an ada lelaki yg serius nak buat bini dia ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. fatiena says:

    napelh ngn nita ni, wlpn x femes tp jgnlh ambil lgkh yg drastik skli nk bg org knl.x cntk lgsg, wrna bj cm wrna kulit.inilh umat akhir zaman… masyaallah, mrlh sm2 kt memperbaiki dr… jadilh muslimah yg anggun peribadinya disisi Allah SWT..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. Azreeny says:

    sebab paling nyata kenapa artis xleh dijadikan idola…dunia2…masih igt lagi komen Atilia masa tgk Idola Kecil 3 pada budak laki tu [lupa nama]…Atilia kata dia da xnmpak budak tu jadi lawyer @ arkitek tp penghibur no 1…Patut ke ckp cmtu kt budak sek rendah? Sepatutnya Atilia kenalah bgtahu walopun nyanyian bagus tp pelajaran lebih penting…hbskan stdy then baru fikir jadi artis…Budak tu nnti mesti fikir “Oh, kalo aku xblaja elok2 pon kak Atilia ckp aku da layak jadi penghibur”….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • kakchubby says:

      bila si atilia yg sengal mcm tunggul tu cakap camtu, ade pulak yg sokong. pakat tepok & jerit ramai2. dunia….dunia…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Azreeny says:

      masa dengar Atilia ckp cmtu aku cm “Hah????” dem it! Adik aku pandang kat aku dengan muka xley blah…bila kita semakin pentingkan hiburan berbanding ilmu….Kan lebih bagus kalo budak2 tu masuk rancangan Adik2Ku kt RTM tuh..Lebih berfaedah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      org yg tak berpelajaran je cakap macam tu kat budak2….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. Annedesilva says:

    rasa nak muntah pon ada tgok dia..
    baju ketat mendatt..
    lutut hitam bangattt….
    bra terang2 tangtang….
    tak dapat digambarkan dgn kata2 kejelikkanya..
    YA ALLAH ampunkanla dosa2 kami….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  116. elvy says:

    call 0167372885

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  117. budi says:

    sebijik cam bogel..tak maruah diri dah ke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. kakchubby says:

    dah macam porn star pun ada akak tengok pompuan ni….yulks!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. ana says:

    pakai la baju elok2 …. tak cantik pun pakai macam ni wahai nita….insaf le

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. Puteri says:

    Berpakaian tetapi bertelanjang… ini lah pakaian akhir zaman…. dimana ia tidak malu utk dipakai….. tiada kemaluan utk dimalukan……..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  121. Mel says:

    mak oii……macam lepas geram je NIta. Dulu masa nak Zahid takde la seksi gini.

    Jangan ler nanti orang cakap ‘desperado’ nak cari pengganti.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. hamba allah says:

    kepada pengomen2 di atas..jgn la menghina seseorang terlampau lampau..kita akui mmg pemakaian sebegini di lihat amatlah menyedihkan..lg2 dia beragama islam…cume kita sebagai umat islam hendaklah sm2 memberi nasihat dan peringatan kepada dia supaya kembali lah ke jalan allah dan sedar bahawa islam amat2 menitikberatkan mengenai pemakaian..lg2 seorang wanita yg wajib menutup aurat…renung2kan la..dan selamat beramal…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  123. anggun says:

    waduh waduh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. maktiripokpek says:

    ingatkan bertelanjang tadi..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  125. cun says:

    Ape yang ade dalam kepala bana die time die amik keputusan pakai cam kafir ni?
    maybe ‘zahid, kau tgk la aku, aku boleh survive tanpa kau, aku harap awek baru ko jeles dgn keseksian aku ni, mesti ko menyesal tinggalkan aku dulu kan, padan muka ko”..
    hmm.. betapa cetek akalnya Nita ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. cun says:

    Nasihat untuk nita..
    bertaubat la, slagi ade pluang ni.. bertaubat la..
    mak ayah Nita, nasihati la anak gadis kalian, jangan lah biarkan die trus hanyut, jangan la menyokong keputusan anak membuta tuli tanpa bersandarkan hukum agama.. anak tu amanah untuk dididik.. kite masyarakat, teruslah menasihati die..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  127. misskenyalang says:

    budaya hedonisme semakin menular dan parah. Ingatlah, tubuh badan bukan untuk di peragakan kepada umum.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  128. lalola says:

    seksa kubur menanti..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  129. mama crewet says:

    HaNCUS!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  130. anastasia says:

    kulit dia jadik macam tu bukan pasal dia selalu g scuba ke lepas2 clash ngan zahid…hm…mungkin pasal tu yang jadik rentung sikit tu kot…dan a.k.a mcam hantu yang sesetengah orang cakap tuuuuu…;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  131. eternityroses says:

    abg nara.. x nak upload pic yg de black ngn zizan tangkap gambar dengan nita ni sekali? sumpah kelakar tgk muka zizan macam geram dalam gambar tu… hehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  132. Miss pocO says:

    sungguh memalukan…!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  133. sengal says:

    astafirullahalazim..insaflah……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  134. Binder Yuka says:

    Mak oiiii… macam wrestler…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. nana says:

    macam terlebih makan ma’jun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. putri86 says:

    Alahai,gelap sangat waaa…. Nampak tua!! Tak sesuai langsung ngan muka dia… ahahahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  137. aku_ler says:

    ape yg lawa cmnie…baik xyah pkai bju…!
    ape la nk jdik….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  138. budi says:

    Kerajaan tak nak SENARAI HITAM KE ARTIS macam ni?
    Dulu zaman rock rambut panjang tak boleh..padahal tu bukan aurat pun..pelik tul

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  139. Gosipgurl_fea says:

    sexy n seksa.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  140. masrina says:

    kan dah kena kutuk..kenapalah artis yakni artis suka menonjolkan kebodohhan sendiri..sesungguhnya anugerah itu hanya untuk suami..wallahualam..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  141. Rockkapak says:

    memalukan diri sendiri je…mcm B***K

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  142. i followw says:

    NITA..ko ni dahlah artis suam2 kuku..watla perangai elok cikitt..inila akibat klu terlebih kejar glamour..ko tau x betapa hodohnya diri ko dgn pakaian cam nie?? kesiannyaa aku kat ko nie..x pernag gi kelas agama ker?? malaslaa aku nak cakaap lebih2..aku pun ada anak perempuan..janganlaa anak aku jadi cam ko niee..nauzubillah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  143. azlina ajis...domainregistry says:

    tolonglah abang nara…switch off column comments nie…tak pasal2 kita dapat serpihan dosa

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  144. Bunga says:

    lawa lagi nenek aku pakai baju kebaya…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  145. Budak says:

    cantik lagi lutut aku…hahahahaha!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  146. samad says:

    Ini macam badan mau siap timba

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  147. anna says:

    aku rasa aku lagi lawa..hahhahahah…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  148. AIEN EZIN says:

    ya allah nita..kami ni bukan la baik sangat tapi ingat tuhan & neraka…kalau lawa tak apa ini tak macam……boleh kak di jadikan artis contoh?????????????????

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  149. Gosipgurl_fea says:

    wah die pakai pantyhoseeeeeeeeeeeeee lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wuyuh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  150. lolita says:

    bala bencana apekah ini?????adooooyai!!!!paling horror tuk 2010:((((((((((((((

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  151. miss suka masak says:

    hurm meriahnya comment2 kat cnie..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  152. mak minah says:

    lutut hitam pun nak tunjuk kat org …. tutup ler mana yg boleh sebelum ditutup org 1 hari nanti ……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  153. minahjuling says:

    this is wat u call ‘fashion victim’.
    terlalu ikutkan sangat hidup2 mat salleh, latest fashion kunun, in the end, jatuhkan standard/imej/maruah sendiri in public…my sympathy for her. she’s a good singer, but now im totally dissapointed. pakailah otak sikit.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  154. Kuku besi says:

    Kalau nak mengejar fesyen pun janganlah sampai jadi korban fesyen.. dah la muka tu macam makcik joyah sebelah rumah aku je..pakaian pulak maca pompuan belakang lorong haji taib.. apa yang kau cari?? semoga berjaya lah kau..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  155. insan prihatin says:

    berpakaian umpama telanjang……dunia kat akhir zaman….taubat nasuha lah,,,NITA OOOOiii

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  156. abby says:

    speechlessssss ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  157. cikgu says:

    dari dulu nita memang suka pakaian yg dedah2 g2…taknampak cantik pun nita.. nak pula dah ada spare tyre bawah ketiak dan …. tutup aurat lg baik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  158. mia says:

    mcm bapuk. dgn tube kt dlm trkeluar, selekeh siot. lutut hitam berkerak…muke bangga je eh. baju ketat nampak tembun kt toottttt…dia rs dia sexy ke..? seksa ada la..syukur la zahid, anda trlepas dr tanggung dosa berbinikan org cmni.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  159. ct says:

    aku x suka ngan si nita ni…..dh la muka mcm hantu,pakai bj pun mcm x pakai bj je la…….kesian dia,bj x cukup kain,meh cni aku sedekahkan kain 6 meter ye nita oiiiii……….lbh baik x yah pakai bj lg bgs la……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  160. fcuk says:

    muka dah macam pondan… lutut dah itam….badan dah lah berlemak…. x sesuai ..hodoh…mcm beruk…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  161. hau says:

    kite dok risau yg hari2 dok buang bayi dalam tandas,semak,lubang taik…..tp korang perasan yg semua terjadi tu adelah disebabkan mereka sendiri jgk…paKai seksi,jolok mata,dedah sana dedah sini…kalu kene rogol n cabul salahkan org laki2….kalu mereka x pakai mcm ni takde la kes rogol blaku….so betul ape yg wardina safiyah cakap “ARTIS MALAYSIA X LAYAK JADI IKON UTK ORG MALAYSIA N ISLAM:.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  162. Miss Independent says:

    color kain dia lawa… warna beige. Tp yg menjadikannya tak lawa sbb potongan dress yg tak sesuai… sangat ketat! kalau buat gaun labuh lebih manis dan sedap mata memandang. Lagi 1, lotion yg nita guna menjadikan kulit dia terlebih shiny… kulit dia ok sbenarnye, hitam manis, cuma lotion tak kena ngan kulit menjadikan kulit nampak berminyak dan bersinar yg kurang cantik…. erm nita, lain kali kene jugak tanye pendapat org lain walau kita rasa penampilan kita dh OK… huhuhu….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  163. syazni says:

    baik pakai towel je..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  164. sengal says:

    cantiknyer…macam itik……huhuu…..insaflah nita…sblm ajal menjemput…….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  165. mimi3 says:

    sorry to say nita, sgt xmenarik…geli pun ader tgk…………..uwekkkkkkkkkkkkkkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  166. gossipboy says:

    hudusssssss nakkkkk maaaammmmmmppuuussss,,,,,,,,
    da la gmooookkkkkkkkkkkkk,,,
    moookkkkkkkkkkkkkkk3333,,,,,,,,,,,,,,,haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  167. hantu kayu says:

    elok la tu…..
    dapat tiket nk p neraka dah tu…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  168. shiro says:

    adussss..hancur..tiru barat ke?kuar otak aku..tak dapat time

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  169. mak lampir says:

    ya allah..tang kepala lutut buat malu jer nyah..
    hadehh mak tgk nak terpengsan ..

    sipi je nak juling ni..
    juling plak juling ulo…

    sabau je nyah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  170. BBR says:

    tak pelik lansung kalau pakai baju baru pelik

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  171. miszlyssa says:

    iskk…byknyer kutukan kt nita neh..
    ermm…wut 2 say…she s sooo pathetic..
    nex taem xmo pkai bju skaler ngn skin kaler taw,taw

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  172. beautifulmonkey says:

    she looked like predators wife.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  173. beautifulmonkey says:

    nak tmbh skit, zahid mmg x ensem but she no need to be fuckin(sorila) disgustin.buruk la..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  174. jeanie says:

    sluts dont belong to The Anggun Look..wrong…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  175. ugly kid joe.. says:

    nampak sgt murahan…kira dah habis bangga la pakai mcm gitu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  176. bwk-bwk la bertaubat sblm pntu taubat trttup..

    *peringatan utk diri sndri jgk..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  177. lala says:

    ini yang dikatakan berpakaian tetapi umpama bertelanjang

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  178. silentgirl says:

    elok2 rupe dilahirkan sbg pompuan..gatal sgt nk jd vogue d vast..smpai npk cm drag queen. yg kanan skali pkai baju oren tu plak..da lahir jntan..gatal plak ko nk pkai make up, heels bagai…haishhh! nauzubillah min zalik.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  179. zaqyah says:

    Astaghfirullah….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  180. izat says:

    huh nita , dah nampak lebih jantan dari designer pondan tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  181. jawaURBAN says:

    oh disaster..fesyen disaster!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  182. fikir says:

    ni baju ke kain sarung? ni mst kes x sempat nk jahit ni. ms dateline sempat jahit yg part ni jeh, tu yg main sarung je tu.. huu.. nita.. nita..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  183. kabus biru says:

    aku nak kata neh je.
    OMG!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  184. amoy says:

    adoi.xsedar ke lutut die hitam?lagi mahu pakai skirt pendek itu macam.malu aku tgk T_T

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  185. artiswithnomentality says:

    macam TAIK T__T

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  186. eLvy says:

    im lonely
    my no : zero-one-six-seven-3-seven-two-8-8-five

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  187. cikaro27 says:

    tkt lak nak tgk…sekali pndg mcm antu…..cantik ker tu….lg wat org menyampah jer nak tgk….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  188. Sardin says:

    huahuahua muka botox lutut buruks…
    hehehe next time cik nita oi,…gtau ngan mkeup artis u,..
    bedak kat muka tu tempel ckit kat lutut…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  189. Sakit Mata Tengok says:

    hahahah..betul la cam pondan tak sudah..baik jangan pakai baju lagi bagus la rasanya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  190. Agak keterlaluan untuk berpakaian begini..Orang timur mesti berlainan daripada orang barat..Sekadar berpandangan..Jangan mare ye Nita.. :)

    Cuma terkejut je..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  191. aku says:

    cam pondan.. gila bodoh. perasan rasa cantek kew? nak muntah org tgk layan. wat malu mak bapak. takder belajar agama ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  192. angeliena says:

    apahal buruk no c nita ni??bdn dh mcm tu,pastu pkai bju ketat..dh mcm sarung nangka..kulit badan dgn brcampuk sana sini..dia ingat dia maria carey ke??pastu tali bra nampak..nmpk sgt dia pkai korset nk ramping kan bdn dia yg brlipat2 sana sini..umah dia tkde cermi ke??kesian btul tgk dia..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  193. amoi says:

    lutut dia legam dowww..eeeee..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  194. satumalaysia says:

    kenapa betis dia sangat halus. eee tatotnyaaaaa nengokkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  195. Anisya says:

    Dulu kulit x lah gelap sgt kot macam sekarang..lalalala~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  196. Bon says:

    AKU INGAT KALAU KAU TAK PAKAI BAJU LAGI CANTIK……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  197. nadzy says:

    macam tak pakai baju je huhu…..kaler dress sama dgn kulit

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  198. myss says:

    i don’t like.. something abnormal.. huhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  199. lemak kobis says:

    sekolah ke x sekolah nie..kt sekolah dulu x amik pendidikan islam ek..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  200. najihah says:

    kalah hantu timun upin ipin….haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  201. ssss says:

    nita ni semacam jek muka dia. geli la… ee..eee… nape tak telanjang je trus. kan senang. ko ni agame ape hah??? mesti fail dolu pend islam.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  202. SWEET says:

    Cam bapuk tua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  203. Jumie says:

    baju ini cantek tapi size yang tak sesuai untuk badan dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  204. botak says:

    dari dulu aku heran ngape org duk kata nita lawa……..aku tak pernah kata dia lawa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  205. ratu says:

    ni la namenye berpakaian tapi telanjang…AMERIKA tol artis msia nie…islam hanya pada nama.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  206. baldubiru says:

    TOLONGLA NITA…COVER SIKIT LUTUT HITAM TU…NASIB XANGKAT TANGAN ..KLU X..DAH NAMPAK KETIAK HITAM NITA TU…WAKAKAKAKA

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  207. sopan says:

    Mintalah kerjasama kementerian penerangan / jabatan agama tolong la pantau sikit etika pakaian untuk artis2 ni…jng sampai ada yang berani datang ke majlis2 pakai bikini pulak..apa yang sebenarnya mereka nak tonjolkan…mata mata kami semua dah terbeliak ni…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  208. rex says:

    patut la kena cerai..oppss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  209. cha'aaa says:

    memang xsedar diri… bawak2 laa bertaubat… masyaallah~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  210. aSz says:

    siyes s***…!!! ramai komen nih..!! so, for cik nita… better u read ol of diz… 1st, lutut itam… adoii… semulajadi ke aper kaler nya tu? 2nd, the smile… sooo weirdo… plus scary.. 3rd, dress.. (shud i called it a dress?? sori ar, i’m bit buta pesen…) but, out of ol… it’s not .. i repeat.. it’s reali not suit u… buat jd lap kaki pun blm tentu org nk kain camtuh… tsk..!! tsk..!! tsk..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  211. muiz zain says:

    ehhh…..??? kain tu cam sarung nangka ayah aku yg ilang aritu…bg blk wehhhh….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  212. bubblegum87 says:

    Mcm PONDAN aa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  213. Mummynazhan says:

    nampak cam tube XL disendatkan ke badan dia..sian..mangsa pesen. Urmmm..parti EH ni memang nak kena pakai seksi2 ye?? Takleh pakai ala2 kebaya ke..dah ala2 Hollywood plak rasanyerrr..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  214. darlene says:

    aku plak yg rasa cam susah nak nafas tgk baju dia.. dia tak rasa susah ke.. ketat sgt..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kodok penyek says:

      bukan saje susah nk nafas..aku lak terfikir cmner dia boleh muat pakai cmtu?kalau aku tubuh camtu dh lama tersangkut kt kaki jer..x leh naik atas dh..tu blm lg part duduk…just imagine…oh tidakkkk!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  215. una berry says:

    this is fashion disaster. totally

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  216. betty says:

    nabi muhamad s.a.w bersabda:

    Ertinya : “Ada dua golongan dari ahli neraka yang belum pernah saya lihat keduanya itu: (1) Kaum yang membawa cambuk seperti ekor sapi yang mereka pakai buat memukul orang (penguasa yang kejam); (2) Perempuan-perempuan yang berpakaian tetapi telanjang, yang cenderung kepada perbuatan maksiat dan mencenderungkan orang lain kepada perbuatan maksiat, rambutnya sebesar punuk unta. Mereka ini tidak akan boleh masuk syurga, serta tidak dapat akan mencium bau syurga, padahal bau syurga itu tercium sejauh perjalanan demikian dan demikian.” (Riwayat Muslim)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  217. RATU PETIR says:

    HADEH AKU TGK DAH MCM ORG DEKAT NEGARA BELAH AFRIKA PUN ADAA…

    KESIAN DIA NI..TERUK SGT KEPALA LUTUT TU..
    MESTI KECIK2 KUAT MERANGKAK NI SEBB TU HITAM LEGAM..AKU PUN HITAM GAK KEPALA LUTUT TP SEGAN SIOT NAK TUNJUK KAT ORG..

    APA LA DIA NI..MENYANYI XBEST MANA..TP YG BESTNYA SEKSI2 JELA..

    XLEH KER BANNED JE ARTIS YG PAKAI SEKSI2 NI..
    BUAT SEMAK JER..

    OH LUTUTMU MENJADI NITEMARE BG AKU..
    NGERI2 WEIH…SAWAN AKU TIAP2 MALAM…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  218. alim says:

    sewel pakai mcm nak masuk tidur jew

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  219. jotbot says:

    gilakkk ini org..,bertaubat la kak oi..sok mati kang xsempat nk tobat..kahkahkah..tgk gmbr klakr,,lg cun nenek ak la.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  220. Edy Fazley says:

    Dah taklaku..cam ni lah cara nak raih populariti..sian akak nita…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  221. You've been Tangoed says:

    SLUTTYYYY….!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  222. KESATRIA BAJA HITAM says:

    KALAU MANUSIA DAH TAK MALU SESAMA MANUSIA, DENAGN ALLAH JAUH SEKALI….Sorry to say make-up macam tu made her look like POMPUAN JALANG !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  223. chinot says:

    dah tunjuk macam2 tak gak laku maknanya kena tunjuk semua le gamaknya…mungkin boleh jual 5 darham kat pasar lelong…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  224. achik says:

    apalah yg dibanggakan sangat…xde satu pn yg menarik pd pandangan mata…menyakitkan lgi mata adaa…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  225. Shahida says:

    Tahniah saya ucapkan kepada artis-artis kita yang ternyata kental Barat dari Timurnya. Betullah, apa lagi bakat yang anda ada selain daripada tubuh badan anda? Malaysia kan sebuah negara Islam? Namun perilaku aris-artis kita yang mengaku beragama Islam, sedih bukan? Kalau benar Islam, anda tidak akan menghina diri anda serendah ini. Kerana anda golongan artis merupakan golongan Melayu yang sudah lupa diri, maka inilah yang terjadi kepada anda( walau bukan semua). Itu sahaja. Sekian.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  226. awek says:

    lau cm tu la gaye pkai baju…
    lebih baik telanjang aje…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  227. yummyya says:

    ya ampun..mcm x pkai baju..melekat..hidup xde maruah toi…xmalu gaknyer..bknnyer nk jd role model..jd ruin model adela…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  228. cicak says:

    kamu pnye lutot tuh da lhaa itam . ngape nak ditunjuk lagi ???

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  229. gugu gaga says:

    betoi kata shahida..kesian tgk depa2 nih..kesian lagik mak bapak depa..bertaubatla wahai manusia..jgnla dok kata jgn pandang org dari pakaian..pada hakikatnya pakailah yg melambangkan iman seseorg walupun ramai gak yg bertudung berperangai xsenonoh…tp yg penting jdnla sampai nak bertelanjang..tolongla…ambil iktibar..anggapla nyawa anda bila2 masa saja boleh di tarik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  230. nescafe3in1 says:

    fesyen baju ikut saiz badan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  231. trans says:

    apsal lutut dia hitam ar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  232. anti artis x malu says:

    nita 2 kali 5 ngan siti nordiana…..kemaruk sangat ke nak cari laki?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  233. anonymous says:

    gler sexy..apesal x bogel je..g snang..seram r tgk muke dy..pelik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  234. lelyana says:

    seksi beno neh , agak agak le deme neh , bukan lawo mane pun . cik kiah belakang rumah aku lagi meletopss .
    rasa nya kalau duduk neh mau terabak skirt neh , ingat2 lah , pakai jgn lah macam wanita bertelanjang . langsung tak sopan .

    p/s : nita patut buat make over agar tak kelihatan seperti kepondanan . hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  235. ffatiin wana says:

    ad0h..astagfirullahalazim…ny b0 d;kateg0rikn sbgai an2,,,org mnyak,,langsuir,,saka m0yang aq lgy cantek…an2 ny seksi sgt…kang ms0k nraka lax….ny raja sgala an2 d sluruh planet n alam….takk0ooowwwwwt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  236. Livensta says:

    o makkk….ni hantu ke bapok?? pelik jer tengok head to toe pelik semacam jew….pala lutut u hitam la……..mcm sapa tu, yg lakon kisah kaisara…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  237. nieza says:

    geli aku tgok… kaki ,lutut da mcm kaki kambing… buweeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  238. ron97 says:

    gile senang nak jahit baju dia ni…..
    jimat pun jimat….
    isk!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  239. ashraf says:

    woi nita.. tuhan akan laknat mu..jgn sebut pasal peribadi, kebebasan berpakaian.jijik aku tegok pakai macam ni..baik telanjan..orang lain jadi artis jugak tapi pandai berseni.. pakaian yang tak boleh bawa masuk kubur..ingat dalam kubur kau hanya leh bawak kain kapan saja..bukan pakaian kau.. CELAKA LAH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  240. mat says:

    lariiiiiiiiiii……….hantuuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  241. bella says:

    astarfirullah..
    kak nita..
    agk2 lar pakaian tuh..
    x malu kew kalo adw owng y pndg..
    awk tuh x kawin lge…
    jga lah skit imej tuh..
    byk lgi bju y bleh pki..
    kalo nx tnjk sgt body tuh…
    kawin jew lah..
    kn snng..
    tunjuk puas2 kat laki awk tuh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  242. fendidahada says:

    dari jauh macam tak pakai baju nampaknye..hehe…ish2..makin seksi dia ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  243. amd hajar says:

    erm..lbh baik la kite sama2 doakan dia,..drpd ckp yg bkn2 satu apepun kite x dpt..menambhkan dosa lg adalah..ya allah..engkau selamatkn la mereka semua drpd fitnah dajal..berilah mereka petunjuk dan hidayah agar mereka tergolong dlm golongan org2 yg beriman..amiiiiiiiin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  244. lyn says:

    aku sokong dgn amd hajar….korang xpayah la nak kutuk2 n hina org lain..ukur dulu tahap keimanan diri sendiri…baik korang doakan supaya diorg mjd lebih baik…takut nnti tkena btg idung sendiri…jgn nak aibkan org sesuka ati…hanya ALLAH yg layak menilai umatnyer…bkn kita yg lemah lagi hina ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  245. antu kuboq says:

    ni yang dinamakan pelik tapi sedap….hehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  246. zara nurkasih says:

    woiiitttt…. ingatkan mak pon terlepas mane tadi… cam x siap jee muka dia, xx ceria langsung…cam lemang hangus pun ada vs zombie kena karen i tgk dia nie.. konon2 mgancam laa tue.. uwek !!!!!!! kutuk utk kbaikan tak pee sbb kita sesama pompuan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  247. Mazz says:

    huhuhu Nita what happen to you…actually you have god figure but u waste it…Dear pls change ur style for this ceromony not suitable wears like this…sorry to said that but some times u need to consider others people point of view..we really concern bout you dear..pls dun take it personal..Cheers !!!!!….:))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  248. Dalina says:

    dah macam orang minyak dah aku tengokkk. muka macam ular.. aku ingat nak panggil uncle seekers halau saka kat badan nita ni. huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  249. Masitah says:

    Woit Dalina ko nie slumber je LOL hahaha…
    tp dia nie dh le keremping rupe xde lawo mana pon..
    pakai bj skin kaler lg..bajet vouge habis le tuh..
    bajet ala Beyonce le konon ahaks!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  250. Dalina says:

    takde maknanya beyonce… beyonce pon lutut tak rentung mcm dia..macam keling je pesen dia ni… uwwww~ geli mak tau nyahhh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  251. Masitah says:

    ahaks!! LOL ko mulut mmg xde insurans class gitu..
    keling pon ade yg cerah kowt .. xde le rupe cmnie..hahahah wei dh siap listing ke adoi byk nye acc nak kena cll nie…penat mak tau….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  252. Dalina says:

    hahahah tau takpe… maknyah pakai baju merah ni lagi hot kot. :D dia ni macam baru lepas kena panggang je =.=” listing aku dah siap lama dari kau. ,…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  253. Masitah says:

    huhuhu yups btol2…seksi lg vouge gitu hahaha…adoi kat sini pon leh jd post utk komen2 yea ahaks!! nk muntah aku tgk listing… tuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  254. elia201 says:

    mcm nigger jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  255. crashdude says:

    Kene diet sket… dah debab la.. tak cun pakai seksi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  256. Sekadar Menyampaikan says:

    Haram melihat dan memang haram lah reka baju macam ni..

    Nak kata Halal ke? Haram lah dol…Haram..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  257. akira says:

    grrrrrrrrrrrr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  258. gedik santai says:

    tak ingat mampus ke wei manusia…….mcm jalang or lebih mcm jalang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  259. Mk says:

    Ya Allah kenapa dia sanggup berpakaian begini rupa sedangkan tidak ada apa yang cantik pada dirinya….membuat kan orang ketawa pada dia adalah lagi…. Haruskah memalukan diri sendiri…..Semoga nita menginsafi diri dan baliklah kepangkal jalan…amin-

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  260. tokey baju says:

    da mcm ayam togel da…

    “ayam”??? :-O

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  261. Mr,X says:

    Dah macam sarung nangka baju si nita tue…nak terkoyak tgk dia pakai baju tu dia sarungkan,dah mcm baju dalam je patern pakaian dia tue… kulit dah lar berdaki… wat malu jek..tp aku suke tgk kat part perut tue,ade nampak seksi .. mcm fergie Black Eyed Peas… Mantop… hehehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  262. mummycomell says:

    melampo nyer…parents dia ngaku ke ni anak dia..nita,maikn selekeh da aku tgok..uwekkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  263. mis na says:

    mcm pondan tua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  264. lyena says:

    insaf2 ler cik artis nie,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  265. Hassang... says:

    Pelacur kelas berapa nie?.. Astaga…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  266. akuhantu says:

    SAPE LA YG TLG MAKE UP NI…BADAN PON MACAM ORG MINYAK JE….HUAHUAHUA…. OPPSSS… SORIIII

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  267. mizamia says:

    ak rase bapok pon lagi lawa dari nita nih..kui3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  268. mizamia says:

    AK RASE BAPOK PON LAGI LAA DAI NITA NI..OMG.!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  269. mizamia says:

    AK RASE BAPOK PON LAGI LAW
    A DAI NITA NI..OMG.!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  270. mizamia says:

    AKU RASE BAPOK PON LAGI LAWA DARI NITA NIH..KUI3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  271. white says:

    melekat!! the vas

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  272. Saya Membuak says:

    To my luvly Nita,u r beautiful no matter what they say
    surely words can’t bring u down,and u r beautiful in every single way my dear…To me & ur fans out here, you’re delirious,so consumed in all your doom.You’d tried hard to fill the emptiness.The pieces gone, left the puzzle undone~that the way it is !!! Sometimes they have to accept that we’re the song inside the tune and possibly full of beautiful mistakes,everywhere we go the sun will always shine.But tomorrow will find a way
    & tomorrow we might awake on the other side.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  273. intanberlian says:

    laaaa, ni baju ke namanye? aku ingatkan kain perca manalah tadi.. nama je ada duit, baju macam takde duit nak beli kain.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  274. aduii.. says:

    telanjang

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  275. papan congkak says:

    ala2 negro….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0