Written by AbangNara | February 1st, 2010

ning baizura

Tak tau nak komen camner. Memang agak terlebih sudah!!! Ning Baizura oh Ning Baizura.

P.S: Kami baru balik dari Kuching untuk shooting ProjectAlpha. Kuching memang tersangat best. Orang-orang dia pun sangat friendly. Terima kasih kepada orang Kuching yang layan kami dengan best sangat. Memang korang terbaik!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to (GAMBAR)Ning Baizura Dan Bulu Matanya Yang Terlebih Sudah!!!

  1. fifie says:

    euwwwwwww
    mcm ekor burung unta daaaa..
    hahahahhaa

  2. kikilala says:

    ning baizura…seme bende pom die lebih

  3. Mr.K says:

    huh macam awning umah pun ada rupa nya…tapi nak buat camna…..kadang kadang kene carik kelainan hahahah

  4. syeela says:

    bagi saya,biasa jelah bulu mata tu tak menarik pun.Ada yang pakai bulu mata palsu yg lagi dasyat dari nie…percayalah hehehehe

  5. cantik lah ni. eksotik gitu…

  6. pEnArI pOcO2 says:

    bleh wat penyangkut baju…

  7. nothing 2 say says:

    apa citer dia skang… blm ngandung lg ker? suami dia kan ‘brg baik punya’…. hik hik hik

  8. ladybird says:

    awning utk mata tuh..plindungan dr cahaya.

  9. aries_april says:

    Trkejut mak tngk mata ank mak srng ni…

  10. Clipkertas says:

    aku pelik la,,, zaman skrg nie,,
    org muslimin dan muslimah suke wat extension2 kn rambut la bulu mate la… bulu ape lg korang nak sambung???

    pelik la… mane bleh mengubah penciptaan-Nya…
    skrg macam2… semate-mate nak nampak CANTIK….
    mane sah klu wat solat…?
    ntah bulu aper ntah? klu silap2 di wat nyer pkai bulu yg haram cam ner???
    jgn ckp artis jerk yg wat sambung2 nie… org biase pun ader gak…
    bersyukur lah dgn kurniaan-Nya…
    aku pelik banget….
    huhuhuuu

  11. gaban says:

    pergh… sungguh mengancam
    lain dari yang lain
    hehehehe

  12. manislalu86 says:

    eee tak sesssuaiii la utk ning…ntahhapehapentahhhahahaha

  13. manislalu86 says:

    ala,tak tomel langsung laaa..mcm ntahhapebentah jeee

  14. ammey says:

    haiiiiiiiii

  15. Daus says:

    macam ekor duyung jer bulu mata kak Ning tu…

  16. fury says:

    kalah rozita che wan heheh~

  17. *.* says:

    hai poco, pp & all. saye br lg, sile tnjk ajr. Back to the topic, dah mcm &^%&^#^*^*&%8, x tau camne nak describe…hehehe

  18. pening says:

    Haha..peliknyala muka c Ning dgn bulu mata tu..kalah bulu mata burung unta, hehe…

  19. yula says:

    ENTAH LAAAAA…..
    DAH XMCM MATE ORG

  20. ^.^ says:

    aii all..saye br lg sini..sile tnjk ajr. On topic, kenape2 & kenapeee minah zmn skrg ni pelik2. cian kat bulu mate yg ori tu krn ade ciplaknye geng yg hodoh & dodoh.

  21. Amber says:

    Lepas dia berpisah ngan Vernon memang hancus karier Ning nie… so desperate looking…

  22. dayang says:

    lawanye bulu mate die…kalah bulu mate kerbau…hahahaha…

  23. jacks says:

    nigel!

  24. mirlme says:

    biar betul bro, g kuching x cakap…

    kalu x leh lepak sama2 kat waterfront!

  25. gsdgfsgs says:

    its just a fashion…. apa ler…. luar negeri dah banyak buat terutama model… tak perlu di jadi kan bahan sebenarnya…..

  26. jane says:

    maaf….bukan nak menghina…dia tak lah cantik pastu menghodohkan diri sendiri pulak ishhhhh…………..

    • jenna says:

      rupa cam negro x negro..hindu x hindu…x cantik kak ning oiiii…makeover laa bg santik sikit..bukaN bagi jd hodoh…maap ya kak ning…

  27. hateTOMOK says:

    kalo di perhati btol2..
    cam mak nyah pn ade muke ning ni…
    cume korang tgk lame2 gtu..hahahaha

  28. ahling says:

    negro wannabe yg bengong

  29. kantoi says:

    Memang terlampau lebih sudah ni !! Macam bulu ayam togel ! Nampak macam bulu mata burung ayam kasawari yg di gurun Sahara tu?

  30. Geli Hati says:

    NING PAKAI TUDUNG CAM CT LA PULAK

  31. marya says:

    ning baizura mmg ske imej pelik2.. ade mna dlu die pkai celak kat dahi… huhuhuu..

    • jenna says:

      haaa…celak kat dahi…ish ish…tu mcm kaum asli kat new zealand or aprika…cam tu ada skali statement dr kk ning klu dpt jodoh ngan ostad pun x paaa…jgn kata ostad square,,ostad rebonding pon x mau….nk hinggap kat kak ning…takut!!!!!bayangkan i suami kak ning..tgh mlm terjaga tgk kak ning dgn bulu mata tuu….laaaari oooo

  32. Well, this was kind of boring but whatever.

  33. Well, this was kind of boring but whatever.