Written by AbangNara | April 4th, 2009

gambar terbaru ning baizura

Rasa nak terburai perut bila tengok gambar terbaru Ning Baizura nie. Lagi hitam dari minah-minah negro yang selalu berkeliaran kat Cheras. Walaupun memang asal kulit Ning memang hitam manis, ini dah jadi macam hitam bontot periuk dah.

Mesti Ning Baizura pergi berjemur kat mana-mana pantai nie. Kalau nak kata jadi hitam sebab cuaca panas kat KL macam tak logik. Semenjak dua nie hujan turun mencurah-curah je kat KL.

Harap-harap lepas ini Ning Baizura pergilah buat treatment putihkan kulit balik. Takut-takut ada mamat-mamat nigger yang tersalah sangka pulak dan terngorat pulak nanti.

111 responses to (GAMBAR)Ning Baizura Bertukar Menjadi Minah Negro?

  1. nekounam says:

    aku lah org yg ptama yg post….hahaha…
    btw guna je laa Fair n lovely…utk cerahkan kulit..cut budget…hehehe..

  2. kila87 says:

    ye!! aku plak org kedua post hua3
    erm..btw..glap glerr muka dia sehhh..

  3. hanz says:

    aku org ketiga…
    nie saje wat kot….
    konon2 nye die nie negro

  4. womanicer says:

    apahal…die sengih semacam…je aku tngk….

  5. zaza says:

    ni bkn hitam sebab berjemur…ni dia g buat semburan cat…haha
    dah elok2 hitam manis g buat jadi hitam berlegam…x reti bersyukur la plak.

  6. labu halloweennnnnnn says:

    leww…buruknye……..dah le pegi leatk kale pink kat pipi..at least letakle kalo bronze ke ape ke…tapi lantaklah ning..tak kacau hidup aku pon….last but not least…..mwahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha
    hahahahahahhahah bwahahahahahahahahahahahahah

  7. fazly hazel says:

    ALAHAI WAHAI NING,, SEKALI PANDANG MCM DUE MAT SALEH BERGAMBAR DENGAN PATUNG PEREMPUAN NEGRO YANG SELALU D PUSAT BELI BELAH BAHAGIAN PAKAIAN TU. TENGOK LAGI NING, AGAKNYE TANGKI AIR KAT RUMAH NING TEMPAT SOTONG TINGGAL, JADI, SELALULAH SI SOTONG NI KELUARKAN INK HITAM, AKHIRNYE DENGAN NING NING SEKALI YANG HITAM/NEGRO JADIAN, JAN MARAH YER.

  8. mantikulaz says:

    uih,hitamnya!!!
    klau org tak letak nama dia memang aku tak kenal yang dia tu ning baizura…

  9. ain says:

    awt dia jd mcm tu
    sja nk tukaq imej kottt
    bt la mcm mn pun cik ning oi
    jnji bahagia

  10. pulut says:

    eeeeeeeee….klakarnyeee….geli pankreas aku nengok gambo ning…nih….betui ka gambar dia nihhh…mcm super imposed jerk…aku rassa dia tak lah hitam legam sangat…..ni dah jadi macam buntut kuali nenek aku jerk….lagi cun kuali nenek aku compare ngan ning ….

  11. Anonymous says:

    geli geleman aku tengok yang bawah tu hitam ke perang hee…hee…

  12. Anonymous says:

    kain jangan terburai yop mat saleh sebelah tu pun tak setim

  13. bUDakgEnIus says:

    TEKA-TEKI:

    Berkulit Hitam bukam Legam,
    Pipinye merah bak buah saga,
    Sekali pandang memang tak cam,
    Dua kali pandang macam India…

    APA DIA?

  14. high_heels says:

    laki dia ni jenis suka jenis itam2 kot..lagi itam lagi syok..

  15. garfield_82 says:

    adoilaa..kak ning awat jadi gitu??

  16. lilies says:

    eeww..cm terledey dose color..hahahah

  17. Antasha says:

    ning cantik hitam menawan…

  18. Hermosa5790 says:

    lmao…napa jadi mcm ni lak?

  19. kila87 says:

    david aremugem ngn ning la ni mn g menawan kalbu korg??huhuhu

  20. Bunga says:

    nie bekubang dlm air susu sebulan pun x tentu putih lg nie..

  21. jeff says:

    sume dah tertipu….obviously superimposed…aku pn leh buat

  22. sipot sedot says:

    ahhahahah..
    gelak gile aku tgk pic nie
    ahahha..
    asl itam semcm?

  23. Anonymous says:

    ning,saya minat awak la. emm…,saya guna pencuci temulawak.ar..,,,oklah gak.try tengokk.daaa,,,you are my admire person

  24. miya says:

    asyik aku yg last..
    dia wat suntik botox ke?
    bg itam cam arang?

  25. tupai tanah says:

    pakai bedak arang cap rentong ke..? ini baru betul2 dayang senandung

  26. dia says:

    rasanya saja2 dia bt cam tu…teringin nk jd negro…

  27. katakgebu says:

    Ish,ish,ish,sedap bebenor korang nk ngutuk ek!!!!!cian kak ning kite.Kite kan org malaysia,MALAYSIA BOLEH!!!!!!!!!

  28. pening says:

    Dah sebijik cam negro lak c ning ni….hehe…

  29. Z says:

    ITAM GILA….GELI TGK

  30. oprah says:

    aku rase ning buat spray body tu color die lain mcm…kat hollywood femes sparay body ni..mat saleh tak suke sgt kulit putih sgt..tu mat saleh suke bejemur…

  31. starrzz says:

    errrm x kesah la wane kulit die camne pown….sama ada dia mmng suka @ lighting rosak…tapi kan agk2 la pakaian tuh!!!!!!t’lebih sudaaaa!!!!camne la nk didik suami jadi muslim sejati????ntah ar dunia,dunia……

  32. fad says:

    manusia ni berlainan warna kulit tapi kalo perangai ngan hati burok jugak x tahulah……..

  33. razuiiii says:

    klu dh hitam sjk azali,xkn putih pny wlu gna sabun cap apa skalipun..tp hitam 2 kn menawan

  34. beautybelle1 says:

    it’s her choice!she looks great anyway!