Written by AbangNara | March 27th, 2009

FERIDE HIKMET ATAK dan nine oiam3

Pelakon: Nine One In A Million 3(Hero) dan Feride Hikmat Atak(heroin)
Kamera: Handphone Nokia(sebab gambar yang diambil tak jelas sangat)
Tajuk Filem: Bergurau Senda Di Hadapan Kamera
Sponsor Pakaian: Tajaan sendiri sebab pakai waktu shooting di luar sahaja. Shooting di dalam bilik tidak memerlukan sebarang pakaian.

Lagi gambar dari filem Bergurau Senda Di Hadapan Kamera dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


FERIDE HIKMET ATAK dan nine oiam3

FERIDE HIKMET ATAK dan nine oiam3

FERIDE HIKMET ATAK dan nine oiam3

FERIDE HIKMET ATAK dan nine oiam3

FERIDE HIKMET ATAK dan nine oiam3

FERIDE HIKMET ATAK dan nine oiam3

62 responses to (GAMBAR)Nine OIAM3 Main Tembak-Tembak Dengan Wartawan Kosmo

  1. eton(bknnamasebenar) says:

    aku xphm la..
    cube xplain sket..
    pe cer???

    0
    0
  2. Isis says:

    means nine bermesraan dengan gf dia..

    0
    0
  3. eton(bknnamasebenar) says:

    tp aku xpuas ati kt statement “sponsor pakaian” 2…mcm ade unsur2 fitnah je..

    0
    0
  4. Anonymous says:

    hmm…kesian, baru nk glamer sekali dapat gamba2 camne..hmmm…harap2 la xmenimbulkan kontroversi yang teruk..maybe dia ada penjelasan kot…

    0
    0
  5. hanz says:

    ape la nak jadi..

    0
    0
  6. hanz says:

    pada aku biase jer gambar nie…xde la ape pon..

    0
    0
  7. eton(bknnamasebenar) says:

    ye la..
    bese jep pic ni..
    bkn pic bogel pn..

    0
    0
  8. flower says:

    biasa je la..
    tp daring pic..

    0
    0
  9. Hazwan says:

    2nd pic ingatkan nine tak pakai baju
    ilusi semata mata
    cis

    0
    0
  10. fiza224 says:

    ape yg menariknye… saje nak bgtau kan… aku xminat lgsung kat nine tu!

    0
    0
  11. ain says:

    hmm main tembak2 ape nih
    tgk dok berposing jer
    sorg cntrol macho…sorg lg cntrol ayu..
    itu yg sebetulnya:-)

    0
    0
  12. sss says:

    biasa je. mcm korg x buat.

    0
    0
  13. amikacin says:

    tang rambut tu aku lemah tol.sikat elok2 xleh ker.mcm tak mandi pagi jer…

    0
    0
  14. dopot says:

    ahduhyai!!!!!!!rmbot nine dgn awek dy sme siak!! msti g bwt rmbot sme2!!

    0
    0
  15. aku&sya says:

    geli mat.. x match lgsong!! mke haprak..

    0
    0
  16. zaza says:

    dlm OIAM pun dah x lama dah dia ni….serabut aje…

    0
    0
  17. Benjamin says:

    tah hape2 org yg upload nie….

    0
    0
  18. Gakuto says:

    main tembak-tembak, takut ‘bullet’ kena pada sasaran..

    0
    0
  19. siot says:

    aku kenal sangat dgn mamat nine sekor ni..orang kg aku..famili die pun aku tau sangat background die pun aku tau

    0
    0
  20. porno izle says:

    Hello everyone. I was just surfing the Internet for fun and came upon your website. Terrific post. Thanks a lot for sharing your experience! It is good to know that some people still put in an effort into managing their websites. I’ll be sure to check back from time to time.

    0
    0
  21. Legalsounds says:

    We are a group of volunteers and starting a new project in our community. Your post provided us with valuable information to work on|.You have done a great job!

    0
    0
  22. Glorious data here. This interesting post made me smile. Possibly should you throw in a few pictures it would make the entire thing extra interesting. Anyway, in my language, there usually are not much good supply like this.

    0
    0
  23. Great Site lots of info plus you share a cool new point of view towards life

    0
    0
  24. Miley Cyrus covered Stevie Nicks’ popular “Landslide” going through a performance in Queensland, Australia on Sunday.

    0
    0
  25. Gaga has (blank) just recently made an appearance at Europride, presented in Rome during June 2011

    0
    0