Written by AbangNara | June 7th, 2011

gambar seksi neelofa

Kalau bergambar begini, bukan VIP je yang memburu Neelofa, atuk penoreh getah kat kampung pun confirm akan bertukar profesion jadi pemburu.

gambar seksi neelofa

Nasihat ikhlas daripada Abang Nara kepada Neelofa, jangan lah seksi sangat dik. Muka dah cantik, badan dah mantap, baju tue kasik penuh sikit ye. Biarlah kita popular dengan cara yang baik. Bukan dengan cara pakai baju tak cukup kain.

Harap-harap Neelofa tak terguris dengan teguran ikhlas Abang Nara ini. Kredit gambar Media Malaya.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to (GAMBAR)Neelofa Yang Hangat Diburu VIP

  1. cik ayin says:

    hahaha..betol cakap bang nara tu..adoi..macam2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
    • anti-bajupenuh says:

      alang2, bkk abes..lg chare..

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • momoe says:

        xlawa pun. kt mn yg lawa tu bang nara? sumpah sy xnmpk apa pun yg menarik kt ppuan ni.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
    • anti-bajupenuh says:

      xlawa pon..alang2, bkk abes ler..baru chare..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • mamat says:

      tengok neelofa teringat sari yanti
      tapi sari yanti lagi hot,tak pyah seksi2 sangat
      muka pun natural cantik gila babeng

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  2. Anys says:

    eh ? baru je refresh kejap dah ade gossip baru ? ahaha , neelofa ni lawa tau pakai tudung ! nampak innocent . comel tauu :D tapi sebenarnya seksi daaa , ishh . harap je kaya tapi takkan ah takleh beli kain yang secukupnya kot ? (:

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  3. neelofa says:

    biasalah bang nara… budak baru nak up… tapi memang cantik, ciptaan Allah…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
    • enzo says:

      mungkin menunggu balasan Tuhan kot baru nk berubah?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  4. sibarbiesulu says:

    alaaa…bang nara cakap camni sbb die baru kahwin.dulu masa bujang kemain lagi gatal mengela..pantang tgk pompuan.bknnye seksi sgt pon lofa pakai.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
    • lipas kudung says:

      ye betul..betul…betul.. tak seksi mane pun c lofa ne.. SEKSI LAGI C GAMBIT kui kui kui

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
    • jgn jd bodoh says:

      x seksi? x seksi smp terjojol jojol tetek tu? walau x nmpk skin tp dah blh byg dah dia dlm keadaan telanjang…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
      • pizza says:

        Tepat spt yang Rasulullah dah warning 1400 tahun lepas. Umat wanitanya berpakaian tetapi sama seperti telanjang.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  5. wawa says:

    terbaekkk arrr abg nara punya statement. ahaha…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  6. Anabobo says:

    Bg aq la kan..dia ni bkn lawa sgt.n xla sefamous sgt..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  7. woot woot says:

    astagfirullahalhazim.. sakit mata ni tgk pakaian.. huhu. spe dia ni ek?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  8. ilhamny says:

    ada cita pe ntah, dia jd dokter..pakai tudung..cantiknyerr…sgt cantek..mmg nmpk muka dokter2 dia pakai tudung dlm cita tu..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  9. fina fento says:

    kalau dah pakai camni mananya VIP tak kejar.

    tp suka tengok dia host rancangan sekolahku hebat kat astro ceria :D

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  10. piety says:

    abang nara memg kacak.cmtu la nk tegur artis puji2 cket dulu bru ……….zzzzzzz

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  11. student bandung says:

    jangankan VIP..aku yg straight ni pon tbe2 tukar arus..wkwkwkw

    tak2 gurau..

    betol la..toksah sexy sgt..bkn lawa pon~

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  12. redcarpet says:

    harus ker artis kt mlysia ni nk pakai sekso or mcm xckup kain..artis mlysia xd indentiti suka tiru gaya barat ape yg dbgga pn ak xphm..come on lh malysia ni negara islam jgn bgga sngt dgn negara luar!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  13. narinanai says:

    Macam ada something wrong dgn rambut dia. Extension tak menjadi. Mcm keras kejung. Dan nak cakap apa lagi pasal dia ni? Dia mmg bangga dgn keadaan dia camtu.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. macha ler says:

    slurpp……. mantap sey~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  15. mufc says:

    gambar bogel xde ke?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  16. what the? says:

    dia pakai baju body biasa je, cuma jurugambar ambil dari atas, nampaklah segala, dan badan dia memang lawa, macamana pose pun tetap sexy.

    ps: boleh tahan.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  17. xde sluor says:

    peh..brg bayek! akula penoreh getah tu…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  18. nani says:

    biasalah..artis!!!!!!!!!nak popular kna la bukak2 sikit..bila dah x laku baru tutup2 kan…haha

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  19. jabun says:

    doggie best jugak!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  20. sailormoon says:

    ERM…POPULAR NGAN SEKSI XDE MAKNANYER………..
    PUBLISITI MURAHAN……………………..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  21. NenekPenne says:

    apsal komen i tak masuk sini?? aaah mana aci nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. ini model saiz tetek ka?? gambaq semua tayang tetek ja nih..

    http://belogapasajajadi.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. putih says:

    malu…malu mana nak sorok muka,{ kalau budak ni ada sifat kemalu lah) kalau tak de sifat malu dia tak kisah punya …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. huhu says:

    lawa lagi kilafairy! ;P

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  25. semoga dia sedar akan kesilapannya..dunia dah nk kiamat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. iCare says:

    More masturbation material for teenage boys and lonely men. That’s all I see. You are what you wear.

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  27. zamri zamad says:

    Artis lah katakan….kalau tutup tutup, x artis lah…..nanti tak laku, tak glamour, baru lah tutup tutup….pompuan ni tak lah lawa mana pun……harap body jerk….
    nk popular cepat, bukan susah pun……bogel jer

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  28. Razor says:

    aku pn nk jadik pemburu.. lurah dendam da nampak.. mmg mengundang la sme boye2 diluar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. slurppppp says:

    tiba-tiba sabun kat bilik air ilanggg…. Sape yg amek ni… kui kui kui

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  30. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    asal ada pelakon jambu je mesti la ada VIP nk attack kt pelakon ni pesal??? heran lah minah jambu ! pantang lah diorang ni nampak ada pelakon jambu montok mesti lah nk sambar…………nanti tk sempat nk jadi pelakon popular dh kawin mengarot kn!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  31. aduyaiiii..:)) says:

    mmg hampeh artis skg ni..x bape nk femes..terpakse tayang2 lurah yg lelaki dendamkn tu..baeekkk ko bogel jerr terus drpd dok nonggek2 cmtu..silap hbulan..perogol bersiri dh tggu nak doggie ko..hadoiii

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  32. chidori says:

    wow.. photographer la yg gedik suro pose cenggitu.. minah tu ikut jerr..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  33. don nachos says:

    tak cantik. dada pun ntah2 padding je tebal.

    perempuan bodoh yg kena tanyang body n make-up tebal2 kerana nak tarik perhatian. KESIAN.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  34. errysyazliana says:

    cantik & ayu jer tgk dier bertudung masa berlakon dalam drama “Jemaah Kolestrol” hari tu

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  35. syntax error says:

    speechless….org len pon ada..mls ja nk tunjuk..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  36. sooyoung says:

    ahahhaha.. em tshirt pun sexy?? itu sexy.. ni sexy.. ape lagi.. pakai baju kurung pun nak cakap sexy ke? korang ni semua jelous la.. jangan nak jadi pengkritik sangat la.. macam mane kite nak maju…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
  37. cik temah says:

    wat malu ore klate jah! ore pasir mas jah tu!!! baik istri fedtri yahya bg naik imej gadis2 pasir mas..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  38. liss says:

    Just nak bg teguran….Artis Skg nie kebanyakan nya dah xfikir ttg sensitiviti adab orang melayu…dan agama islam….come on lah bertggjwblah sikit…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. din beramboi says:

    pantat hanyir jugak…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  40. bese jer says:

    lor..dia ni ke yg dok propa sana sini kate kuar dgn jejai laa,dgn TI boipren fazura laa,itu laa,ini laa…so cheap..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. kurita says:

    seriously sumpah mata aku tgk dia ni takdela lawa mana
    biasa jer…sumpah muke biasa..pellik gak aku tgk surat khabar canang lawa sangat
    padahal biasa jek..mmg tak lawa
    anzalna nasir mmg lawa..pergh..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  42. marian rivera says:

    cptaan Allah SWT mmg cntik tp mnusia yg mencacatkan ia..mmg lofa 2 pkai x seksi mna pon..tp klau dah npk lurah 2 mnda???napa pompan lani pakat nak tnjok buah depa??try tnjok kemaluan msing2 ..mlu x??jaga lah aurat 2 neelofa..biarlah kita cantik di dunia & di akhirat…….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  43. fiedo says:

    alang2 bkak seme bru chare… cntik?? cam shit ade…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. Dol fairy says:

    woiii takat pakai bra padding tebal2 bule lerr…org bodo je pecayaaa kah3

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  45. kotak merah says:

    Dunia hiburan ni kita kena bukak mata sikit, kalau sejak dulu org mengata-ngata tentang buaya darat sekarang ni lagi dasyat.. buaya betina “Need-Low-Fat” yg ‘bertahun duduk dalam lumpur’ tapi bila sekali dia keluar terus dgn lidah2 sekali bercabang! Entah2 dah bertanduk kot?! Sikit2 tayang badan, sikit2 VIP sana VIP sini, tunjuk badan goda jantan merata pecah belahkan hubungan org. Ingat orang keliling ni buta tak tau nilai ke??! Pasal kerjaya lakonan? karya seni? ZERO!

    Org sekeliling dah ramai tahu, suka pecah belahkan hubungan orang. Baru2 ni tak dapat si VIP tu, mula lah nak pukul canang syok sendiri kata VIP ajak kahwin lah padahal sebesar habuk tak pernah pun VIP kata gitu, hey sana hey sini mereka-reka cerita fitnah. Bila tak dapat glamour mula jadi gila, bila dalam TV tunjuk baik lidah tanduk segalanya tersimpan. Ingat orang Media tak tau ke siapa Need-Low-Fat yg sebenar!? Hello betina, umur kau muda gila tapi perangai buruk macam ni ingat ada org yg baik nak jadikan kau bini ke?? Tak payah lidah bercabang lah

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  46. puteh says:

    harap muka ja lawa tapi perangai mengedik…!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  47. wawanaim says:

    TENGOK HARIAN METRO HARI INI 17.10.11…DIA MELENTIK DGN FAUZI NAWAWI ….JGN CUBA NAK ROSAKKAN RUMAH TANGGA ORANG YANG BAHAGIA..
    CUBA AMBIL FOTO ELOK SIKITLAH…YANG FAUZI PUN TAK ADA HEROIN LAIN KE NAK AMBIL…HMMM TAK TAULAH…KLU BOLEH ELAKKAN DARI PEREMPUAN MACAM INI….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. x-xavi says:

    Alah saje je pakai seksi mcm tu..,,Nk tarik perhatian Org luar la tu..,KAng kene OGOL kang lelaki yg salah..,,Nk tunjuk BODy sgt bogel je la terus..,,masuk video sex ke..,tak payah nk Tayang BODy cam tu kt Org.,,Nanti klu dah Kene Padan Muka

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  49. Dan Tulio says:

    Kalo aku geram tgk artis seksi meksi, aku harap depe kawin cepat sbb reda sikit nafsu nk rasokkan dia. dah tau dia org punya. Yang ‘nee’ aku dah rasa dh. lazat susu sedap. . . .perghh. . . . .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0