Written by AbangNara | March 3rd, 2011

nazim othman

Oh my god. Patutlah ada seorang pembaca BeautifulNara yang suruh Abang Nara sharekan gambar-gambar Nazim Othman ini. Kacak sungguh orangnya. Sekali tengok macam pelakon Korea. Nazim Othman baru berusia 26 tahun dan setakat ini sudah berlakon banyak drama. Tapi agak pelik kenapa namanya agak tidak popular. Mungkin mutu lakonan tak memberangsangkan sangat kot.

Dalam banyak-banyak drama lakonan Nazim Othman, hanya drama Awan Dania yang merupakan drama yang agak dikenali ramai. Lain-lain lakonannya agak tidak famous. Mungkin selepas ini Nazim Othman kena lebih berhati-hati memilih watak. Kena pilih yang mencabar sedikit barulah terserlah bakat lakonannya.

Buat anda yang meminati Nazim Othman, jangan lupa Like Facebook Nazim Othman. Lagi gambar Nazim Othman dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Sesiapa yang Twitter dan mahu buat duit sampingan boleh cuba guna ChurpChurp. Senang dan menarik.

nazim othman

nazim othman

nazim othman

nazim othman

nazim othman

nazim othman

nazim othman

nazim othman

nazim othman

 

 

273 responses to (GAMBAR)Nazim Othman, Kacak Macam Pelakon Korea

  1. i followw says:

    Nazim nampak ada potensi jd pelakon berbakat..jangan jadik macam si SJ yang gilakan kontroversi tu dahh yeekk..x guna klu ikut cara kotor nak GILA GLAMOUR n ‘pelayboy’ cam SJ tuu..Go Nazimm..

    0
    0
    • comei says:

      kalo nak banding dgn SJ, hensem lagi mamat nih..

      0
      0
      • zura says:

        SJ xhensem la…bajet ensem le lebihh..huhuh

        0
        0
        • Shahz Jazle says:

          Eh hello im still handsome ok……
          Asmara dah 2nd season kot, hebat x i?

          0
          0
        • momma mommy says:

          go jazel go. hahaha…

          0
          0
        • gyulee gyuri says:

          sorry…SJ a.k.a Sakit Jiwa tu tak layak masuk dlm kategori HENSEM….

          0
          0
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          lelaki akhir zaman ni banyak yang dah x tulen…..

          0
          0
        • kak maria saodah!! says:

          over le kau SJ……. sudahlah… asmara 2 konon jaga u bila datang perak nanti… azura 2 kan .. i tunggu u kat R N R semanggol tu… awas!!!

          0
          0
        • nelopa says:

          hebat la syg i nie…kalau ada asmara3, i nk jin bleh??

          0
          0
        • Kurus says:

          surprisingly…shah jazel ni macam pandai berlakon lah…pulok..walopon..

          trkejut aku tengok dia bawak watak sedih dalam gemilang tu.. bagus feel dia…

          0
          0
        • Kelkatu Kota says:

          NOT MY TASTE…TOO SOFT !!!

          SORRY..! :(

          0
          0
        • makin lama…makin hemsem la…
          weeewuuuu

          0
          0
        • khalid says:

          ada la iras2 sikit…time part dia kene cahaya..so nampak kulit putih macam korea..tapi bila nampak kulit gelap tu…nampak biasa je.

          0
          0
        • not my taste says:

          hidung shah jaszle kembang+penyet..! lagi selera mkn ayam penyet

          0
          0
        • Hatiku Telah DiMiliki says:

          Sharnaaz Ahmad..lagi machio & kacak. Ini terlalu jambu la…..tak minat!

          Lembut you…

          0
          0
        • Aprikotmanis says:

          yezzzz betol.. setuju…shaanaaz ahmad macho… i like…;) lately mcm menyerlah sikit dia.. nazim othman pun ok.. cume sebelum nie kurang menyerlah sbb berlakon pun watak pembantu jer kan.. Begitulah Cinta kat TV3 lakonan nazim othmn tu.. boley tahan kan…

          0
          0
        • Lovely says:

          SJ MMM SJ MANA
          OOOOO YG HIDUNG KEMBANG TU EK

          0
          0
        • Aku says:

          Apalah korang ni…walopun aku xminat SJ tp jgn la kutuk pemberian Yg maha Esa…bialah hidung dia mcm tu…anugerah Nya sejak azali…jgn d kutuk.nt berbalik kat bakal baby korang nanti…salam

          0
          0
        • cikaro says:

          hdung ko mancung ke nak kutuk idung org… insaf la..

          0
          0
      • jabun hensem says:

        wah Comei suka nampaknya

        zippppppppppppppp /////

        0
        0
        • comei says:

          comei suka tang body nye yang tough tapi muke jambu macam ni kureng ckit.comei suke ady putra. leh buat ht ni cair.hehe..tp comei tau la ady dah kawin.so, juz admire je la

          0
          0
        • miss oren says:

          HAHAHA… SI SJ TE KLU AMIK GAMBO MESTI KEMPISKAN HIDUNG… PERASAN TAK…..

          0
          0
      • akuww says:

        aku pelik btol..
        kalu plakon korea muka jambu nak mati femes ja..
        tp kalu malaysia..
        muka jambu x bagus..
        awat ha????
        padahal yg minat tu dak2 mlayu gak

        bagi jawapan

        tp dia ni memg ncem!!!

        0
        0
        • abel says:

          sbb metaliti org melayu jambu jerk mesti gay mesty jadi anak ikan ak pown xpham kenapa diaorg suka pikir mcm tuh,tpi pada ak bia lah muka dia jambu ke apa ke jnji dia pndai bawak feel dalam watak y dia bawak tuhh ook lah,dari bawak muka y xberapa encem pastu wat kontroversi y melampau2 cam SJ tuh ekeke apasal SJ??sbb ak baca komen korang dari tadi SJ2 ak tulis lah SJ wakaka,dia jadi jahat dalam ASMARA wahh machonya..
          tgok,SJ jadi baik dalam asmara apsal ak rasa mnyampah ya??aish padahal watak pak sanggup tuh muskil

          0
          0
      • kepo says:

        bukan hensem lagi la tapi nazim ni terlebih hensem..i like it.hehe..SJ tu blah la..ingat hensem sgt ka.lebih kurang cam jejai ja..ahakssss

        0
        0
    • misskenyalang says:

      annyeong haseyo…
      macam lee min ho. i like.hahaha

      0
      0
    • Anyohaseyo! says:

      OMG!!! HENSEM JGK MAMAT NIE…WAJAH ORI KE? BANYAK PLASTIK2 JGK..PELAKON2 KOREA TUH PON BUKAN HENSEM & CANTIK MANE PON KLU X BUAT PEMBEDAHAN PLASTIK BELAKA..

      0
      0
    • hang kuk says:

      sj sape?

      0
      0
    • sue says:

      HANYA MAMPU BERKATA WOW!!!!!

      SEJUTA KALI ENSEM DARI SAH LELEH LAAA….

      RUPENYER ADE GAK LA PELAKON BARU YANG ENSEM N XSAPU SUMER POMPUAN MACAM SAH LELEH TU!!!!

      0
      0
    • nak tawuu says:

      dgr cite dia x-prmugara & sabah mali..tolke….sape tau kongsi2 le…hehe

      0
      0
      • kaki_g0ssip! says:

        yesza! dy ex-steward..

        0
        0
      • die.. says:

        yup die x-prmugra..
        bukan sabahan la.. bdk jb..
        zmn skol dulu. aktif pidato..
        mmg die antra bdk yg baik2…
        hope die tak berubah.. n trus down to earth..

        0
        0
    • feroz says:

      haha akhirnya BN kuarkan jugak gambar nazim :)

      0
      0
    • Shahz Jazle says:

      Alah………nazim ni tiba2 popular sebab haters i ramai nk wat i sakit hati lah tu. Sori i de masa nk sakit2 hati, i ada banyak upcoming project lepas ni……….hahahahaha……….Jgn lupa Asmara 2 telah kembali di kaca TV anda. Jgn lupa tonton

      0
      0
      • Comey81 says:

        nko ni the truly of shah jazli ke hape wei? cakap nak up saje. igt la, one day akan turun jugak. roda berputar. jgn igt aset tu kekal hingga ke tua… sedar diri tu sket!

        0
        0
        • Shahz Jazle says:

          Ok jgn lupa selain tonton asmara 2 tgj juga Gemilang……i ni kan top 5 bakat baru yg perlu diberi perhatian tahun ni

          0
          0
    • flojerz says:

      sy sokong Shaheizy Sam ! :D

      0
      0
    • Shahz Jazle says:

      Apa Kata GUA 2011 : Bakat Baru Yang Perlu Diberi Perhatian

      Industri hiburan tanah air saban tahun dimeriahkan dengan kemunculan bakat-bakat baru. Ada yang tidak begitu menyinar dan ada juga bakat-bakat yang berjaya mendapat tempat serta boleh diketengahkan. Berikut merupakan 5 bakat baru yang perlu diberi perhatian pada tahun 2011.

      1) Shahz Jaszle

      Bakat Shahz Jaszle atau nama sebenarnya Shahrizal Jaszle Jasmin mula dikenali selepas membintangi drama Bionik di TV3. Shahz yang mula berkecimpung dalam dunia seni tempatan pada usia 19 tahun kemudian membina profilnya dengan baik sekali apabila mendapat banyak tawaran berlakon dalam drama dan telemovie.

      Antara drama dan telemovie yang pernah dibintanginya ialah Luna Fantasiku, Tari Tirana, Bila Mama Pakai Celana, Dari Mata Ke Hati dan Bola Cinta. Malah, drama bersiri Asmara di TV3 juga telah mengangkat namanya sebagai hero pelapis baru bagi industri seni tanah air.

      Selain berbakat, pelakon berusia 23 tahun ini turut memiliki pakej yang lengkap dari segi paras rupa sekaligus memudahkannya untuk mengukuhkan lagi nama yang sedang dicipta.

      What can i say………..haters, keep on your work, make me very damn popular……..

      0
      0
      • hinggar says:

        otedah ko tok..sa kacak sa..idong bengap nak mampus..hahaha..dah la x kacak..riak gik ya..

        0
        0
  2. comei says:

    muke familier tapi serius x kenal.selain awan dania, dia blakon cter ape lagi?

    0
    0
    • [email protected] says:

      banyak cerita dia belakon… terutama gan ayu raudah

      0
      0
    • ghadisk says:

      yg latest kat tv3 “begitukan cinta”
      i like…. ^_^

      0
      0
      • nazim hmmm says:

        YUP DIA BERLAKON JADI BUTA.. BLH THN GAK LAKONAN DIA..

        0
        0
        • bb says:

          yup.anyway, dia berlakon mmg best!sy tak pernah terlps tgok crite begitukah cinta.mmg dia boleh wat kite menangis.lg2 mase dia sesat nak balik rumah sbb mata dia dah bute.
          1st tgok dia berlakon mase amyza adnan jd mak dia, sari yanti istri dia.tp lupe tajuk drama tue.mase tu dia jd lelai’cengeng’.sikit2 nangis.hehehe…

          0
          0
        • bb says:

          ups, sori.lelaki cengeng.hehe.

          0
          0
        • orgtuo says:

          tajuk citer tu MENANTU TIP TOP kt cerekarama tv3

          0
          0
        • ghadisk says:

          msa dia ngamuk mrh wife dia tu…
          mmg real giller…
          grg siutt..
          hope dlm real life x la mcm tu ek…
          huhuhhu…

          0
          0
        • bb says:

          tu lah.mmgla, lelaki mane tak marah klu lelaki lain mcm nak tackle bini kan.huhuhu.lg2 dia dh bute.sian c riana.=)

          0
          0
        • kaki_g0ssip! says:

          tula. aku yg tgk pn tkut.. garang wei! ape pn dy tetap hensem even tgh mrh kn.. hihihihi

          0
          0
        • abel says:

          dia jadi jahat dalam ASMARA ak lupa lah nama dia dalam ASMARA tuh,y no 2 mungkin xderk sbb watak nazim nie dah mati dah kena tembak ngn polis

          0
          0
    • bbplaza says:

      DIA NI KAN BERLAKON JADI ABANG SI NORJINAH — SI ANUAR DLM TRILOGI CINTA

      0
      0
    • comei says:

      wah..bagus la korang nih.satu soalan jew aku bg, bpuluh jwpn ku trme, tq2

      0
      0
    • zul asmara says:

      citer dia ngah siar di tv3 jam 7mlm…BEGITUKAH CINTA..

      0
      0
    • tyrachan says:

      dy belakon dlm cte asmara jugak.yg jadi jaat tuh..huhu~tp 1st tgk dy dlm awan dania..innocent gle dy dlm cte tuh.hihi

      0
      0
    • kucing comel says:

      gelora dihati sara jadi adik fauziah latiff

      0
      0
    • ted mosby says:

      begitukah cinta kol 7 malam……skang tngah hit kat tv

      0
      0
    • Muqry says:

      Now showing at TV3, pkl 7 ptg (Beginikah cinta or begitukah cinta)..ingat2 lupa tajuk drama..

      0
      0
  3. [email protected] says:

    dia dulu model tu FOKUS POINT…
    tu yang nampak mcm korean tu… kaitan kan heheh

    0
    0
  4. AdeAkuKisah says:

    dia blakon cerita begitukah cinta la…dia ngn ainul aishah…tv3 pukul 7 mlm..rugi x tngok….beshhh

    0
    0
    • kaki_g0ssip! says:

      BTUL3.. BEST KN CITER TU! AKU NI T’KJR2 BLK KEJE SBB NK CATCH UP CITER DY.. SO FAR X PNH MISS PN 1 EPISOD! SUKE TGK MUKA NAZIM NI.. SEJUK JE MATA MEMANDANG.. HUHU

      0
      0
    • ted mosby says:

      SAPE NAME ADIK NAZRIL YG ASYIK KENE BLASAH NGAN SUAMI DIE TU…..CUN AR MMG BOLE PEGI JAOH…

      0
      0
    • Android says:

      tapi aku nyampah plak tgk ainul aishah berlakon..jadi aku tak tgk cte tu..

      0
      0
      • abel says:

        sama lah ngn ak ekeke apasal ya??cerita best heroin dia y wat ak xtgok drama tuh,hero sah2 lah kacak tpi adik nazim dalam ceter tuh cun kan??ak ingat dia heroin dalam ceter tuh rupanya dapat watak adik la

        0
        0
        • ogy says:

          Ainul Aishah sama jek feeling n muka die. ahha.. ramona memang cun tapi kadang bedak terputih sangat :D

          0
          0
  5. i followw says:

    Nazim nampak ada potensi jd pelakon berbakat..jangan sia2 kan bakat anda..jadilah pelapis yang terbaik & bersih dr kontroversi..

    0
    0
  6. zura says:

    hensem la jugakkk..tp tgk citer dia blakon kul 7 ptg tu, cm xbes jerrrr

    0
    0
  7. Kepada Abang Nara says:

    Abg Nara..

    Agak2 la klu nka puji ‘kekacakan’ lelaki lain..klu yea pun dia kacak, say it like a gentleman..

    Cara Abg Nara cakap tue da mcam pompuan nampak lelaki ensem.. ‘Oh My God’..

    Cara2 abg Nara kadang2 express diri mcam ‘xsabarnye nak bla bla..’ sounds like a teenage girl la..

    So yg nie pun..mmg la xsalah nak kata lelaki lain ensem sebab tue ciptaan Allah tapi agak2 la klu cra nak ckp tu…

    Jgn mrah yea..aauuww..

    0
    0
    • TAURUS says:

      abg Nara ni gila GLEMER sket…tu psl jadi mcmtu…mcm x penah tgk benda cantik…. org indon panggil ‘BATAK’…. tu sesuai tuk abg nara….hahahahah

      0
      0
    • TAURUS says:

      abg Nara ni gila GLEMER sket…tu psl jadi mcmtu…mcm x penah tgk benda cantik…. org kita panggil ‘BATAK’…. tu sesuai tuk abg nara….hahahahah

      0
      0
      • comei says:

        conpius comei. “BATAK” tu org mane panggil?org Indon ke org kita?then,pa maksud BATAK?

        0
        0
    • kaki_g0ssip! says:

      TU B’MAKNE ABG NARA M’HARGAI KEHENSEMAN & KECANTIKAN SESEORG. THATS WHY DY PUJI CMTU.. SLH KE PUJI ORG??? LBH BAIK PUJI ORG DRPD KUTUK ORG KN BLH DPT DOSA.. APE DAA!

      0
      0
    • To Brother Nara says:

      Better watch your words before someone spreads the rumors that you probably gay

      0
      0
      • To Brother Nara says:

        Joking………..main2 lah abg nara.

        0
        0
        • ogy says:

          ala bila dah ramai dislike baru la nak kata joking. patutnya ko yang ”better watch your word’ tu. jgn nak wat gosip murahan lak kata orang gay.. huhu..

          0
          0
        • To Brother Nara says:

          Maaflah………gurau je lagipun abg nara pun suka bergurau………

          0
          0
    • Android says:

      abg nara just follow cara percakapan muda mudi zaman skang la..mesti ada Oh my god..yg ko ni itu pon nak komen ape hal? Tah2 abg nara bz, so adik perempuan dia yg taip ke utk entri ni mane kite nak tau..cettt~ ..okay abg nara pasni kite tukar Own my gucci..tak pon owh my prada plak k..ahaks!

      0
      0
  8. rainboew says:

    waaaa….

    0
    0
  9. comei says:

    boleh jd model.pandai bgaya.kew,prnh jd model sebelum ni?

    0
    0
  10. Dauspozi says:

    First time tgk dalam KLON TEJA,,,

    0
    0
  11. TAURUS says:

    dia nie jauh lebih hensem dr Shah Jahanam tue……

    0
    0
  12. AkuTiadaNama says:

    aku pernah jumpa die kt fitness first the curve..urm…tak ka hensem sgt..mulut die hitam gilerr…mcm org hisap rokok…huhu

    0
    0
  13. no name says:

    dia ni dak bru kn tp ok la blh layan lakonan dia. GOOD LUCK!

    0
    0
  14. terminat says:

    tak tau pulak dia begitu hensem slma ni. bru tau lpas tgok gamaq2 ni ar :D

    0
    0
  15. Maria Farida says:

    Watch Out Shahz Jazle. Your future close rival……..He’s more hotter than u…………..

    0
    0
  16. Maria Farida (Not The Real One) says:

    Suka sgt gambar black n white tu……very artistic.

    0
    0
  17. kaki_g0ssip! says:

    HUGE THX TO ABG NARA SBB KUARKN GMBR NO NI!! I MINAT DY SGT2.. HENSEM KN?? LBH HENSEM DR SAH LELEH TU.. HAHAHA.. BTW DY NI EX-STEWARD MAS.. :)

    0
    0
  18. KaChing says:

    He looks pinoy (philiphines) for me…

    0
    0
  19. what the? says:

    just perfect as a man.

    0
    0
    • Rin says:

      aktor n aktress kat Msia ni ramai yg muka tiptop, tp kalo pnyanyi2 nye, alahaiii…. ~

      0
      0
  20. fyna says:

    ensemnye………

    0
    0
  21. moja says:

    haa….cite begitukah cinta ni, dak nazim ni berlakon best..bleh pegi jauh..tp tang pompuan xbest….trus tutup tv…xsanggup nak tengok

    0
    0
    • kaki_g0ssip! says:

      aktres dy agk kureng ckit la. tp disbbkn nazim hero dy, so i pn lyn citer ni..

      0
      0
      • ghadisk says:

        setuju!
        klau kasi org lain play role as his wife…
        lg bessttt…

        0
        0
        • betul la says:

          betulla..ainul aishah tuh kantoi tul…expression muka dier mcm nk tersengeh jer aku tngok. Muka sedeh tgh nangis pun muka mcm nk menyeringai….hish.

          0
          0
        • gyulee gyuri says:

          haaa…betul2..mcm tak pandai sgt dia berlakon…kalau eira syazira okey gak…hehehehe

          0
          0
    • SuAti says:

      abis tu dia sesuai ngan sapa ye…?lisa surihani ok tak?tp kalau dah muka ala2 korean,ngan song hye kyo je lah…tp skrg song hye kyo dah berusia sikit….tp mmg cun dia tu…

      0
      0
  22. azreeny says:

    lor mukan byk da ke drama dia? yg latest skali drama akasia “Begitukah Cinta”

    sebelum ni penah berlakon ngn sari yanti cerekarama tajuk “Menantu Tip Top”

    pastu penah belakon dlm drama Milik Siapa Hati Ini kat tv2 dengan Intan Azura..yg last skali dia lumpuh n Intan Azura ilang ingatan, lupa da kat si Nazim nih

    wah byk gak aku tahu pasal mamat ni ek? hahaha. :D

    sbb mama ngn adik aku minat dia :)

    0
    0
    • ghadisk says:

      msa ni la kta jatuh ati kat dia..
      sbb dia suke ppuan lebey tua dr dia…
      dlm drama tu dia fall in love dgn zaryn kan…
      kakak best friend diaa…
      i like… ^_^

      0
      0
    • lol says:

      laaa, die b’lakon ngn SJ skali dlm ASMARA.. die jd pakwe si faezah elai.. nymph gak ar tgk die b’lakon wtk jahat..

      0
      0
  23. Gegeh says:

    muke dia muke bosannnn
    walopon berbakat tapi jemu tgk muker dia..
    tak macam Ashraf Muslim yang ader wow faktor

    0
    0
  24. aloyah says:

    sj tu sape ek?

    0
    0
  25. teddycomey says:

    dlm gmbr je nmpk ensem..klu real xdelh sgt..biase jek..

    0
    0
    • jumpa says:

      aritu aku jumpa mamat ni kt lobby one world…dier nk jalan ke tv3… bagi aku, dier ni x fotogenik…dalam gmbr, drama x nampak kacak sgt tp jumpa personally bleh tahan good looking…dengan tinggi nyer…

      0
      0
      • purple_lady says:

        met him masa dia kua surau kt midvaley.masa tu dia baru lepas solat asar.hensem n nice sgt!

        0
        0
        • kaki_g0ssip! says:

          bgs kn dy x tggl solat.. hopefuly dy akan kekal cmni smpi biler2.. bkn senang nk jmpe pelakon yg x tggl solat..

          0
          0
        • ogy says:

          Me penah jumpa adam AF solat kat Giant Kota damansara. siap pakai jubah kaler putih lagi.

          0
          0
      • Dada Didi Dudu says:

        ye ke?

        I memang suke dia ni berlakon,..
        bnyak drama RTM..
        skang ni citer trilogi cinta…dia jadi abg norjinah a.k.a fuziah gouss..
        Sebelah siang dia berlakon citer fantasia cinta… ngan syed ali, jadi anak aida khalida..

        Tp plling suka cinta hati ini milik siapa..dia mase tu simpan ati kat akak member dia..
        soooo cute mase tu…

        0
        0
  26. msmifa says:

    pelakOn “begitukah cinta” awesOme dya mmg terbaEk…lakonan ada pOtensi…btw dya nie 10 kali lebey bagOs pada Shah jaszle pe kejadah ntah nama dya mamat pOyOs pasan bagOs tuh! nazim bEsh!

    0
    0
  27. Shahz Jazle says:

    Abg Nara dah banned i ke dari Beautiful Nara?
    Please……….don’t do this to me……

    0
    0
  28. bibiq says:

    Rosyam nor selalu ambik dia berlakon..
    apa pun Nazim memang berkarakter bila berlakon…
    paling suka drama surat cinta..

    0
    0
    • ghadisk says:

      ya benar…
      jd adik ipar dia dlm “gelora di hati sara”
      jd abg ipar dia dia dlm “trilogi cinta”

      0
      0
      • asm says:

        dan so far pelakon pilihan rosyam confirm yg berbakat je. yang tak plastik. tak caya tgk trilogi cinta, sume layak jd plakon terbaik.

        0
        0
  29. lisha... says:

    ade rupe, ade bakat….gunakan sebaik mungkin…jgn jd mcm org tu…rupe biasa2 je, lakonan pun x seberapa..tp kontroversi je lebih…

    0
    0
  30. shah jazle says:

    arinie x de cerita pasal aku kerw….aku kan gile glamor..;)

    0
    0
  31. hihi says:

    sokong gegeh..x leh blah la mamt niyh..ntah ape2…

    0
    0
  32. mokcik says:

    hensem la..but for me a bit too ‘clean boy’ image

    0
    0
  33. MeLia says:

    Dia dah slalu berlakon la. Contohnya cite dgn SJ ASMARA…. dia jadi bekas kekasih Faezah Elai… Watak jahat… Muka slalu kluar TV la……

    0
    0
  34. sayalahorangnya says:

    saya suka dia ni… sweet sg muka dy.tak jemu tgk

    0
    0
  35. Dda says:

    Hensem ker??? rsanya 100% edit kut gambar2 nie..dalam TV cam biasa mamat nie..

    0
    0
    • asm says:

      hensem x hensem tu ikut definisi masing2 la. yang pasti muka die ori, xplastik. huhu. Sape ade tgk Trek Selebriti with Nazim mesti tau mcamane die kalau x make up masa kat rumah, natural je.

      0
      0
      • Dada Didi Dudu says:

        tol tu..beauty lies in the eyes of beholder (errkkk..betol ke ni???)

        kweng..kweng….

        yg pnting i suke…i suke

        0
        0
  36. BumbleBee says:

    baru laa BN ni versatile ade gak entry psal male actor…ni asyik yg dedah2 jer…

    0
    0
    • MisstauruS...MisspocO says:

      setuju…!!!

      abg nara, lain kali masuk la gambar pelakon2 lelaki lak ek, ni asyik pompuan jer…boring aarr…

      0
      0
  37. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eh nazim tk di calon kn dalam ABPBH ke? hensem macm gini tk di colon kn ke? minah jambu suka tengok kalau nazim berlakon very very the natural ……memang nazim ni hensem….kalau minah jambu dapat si nazim ni minah jambu cium2 tk lupa jugak minah jambu akan pelok kuat2 tknak kasi lepas lagi………..be coollllllllllllllll i lov u nazim…………….

    0
    0
  38. Only CT ( In The World ) says:

    Wah pantas betul orang komen Nazim Othman…lagi pantas dari page Siti….ada harapan cerah budak ni…..Go Nazim

    0
    0
  39. sukasuka says:

    dia nie dulu pramugara MAS.

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      no wonder la hensem ! pramugara MAS rupa nye si nazim ni…….eeeeeeee suka lah minah jambu tengok muka dia hidong dia eeeeee mancong ! macam hidong minah jambu la pulak !! lov u nazim………..mu…ahhhhhhhhhhhhhhhh

      0
      0
  40. junsusuka. says:

    muka dia macam danial henney (betul ke ejaan?)sikit.

    0
    0
  41. asm says:

    suka die jadi abang anuar ( abang ji) dlm trilogi cinta, nampak macho skt watak tu. tp xbanyak scene dia…

    btw, he’s a friendly man, x sombong dan berbudi bahasa. sape follow fanpage die mesti stuju.. keep it up man~

    0
    0
  42. MisstauruS...MisspocO says:

    wow…handsomenye… terus terpikat… :)

    sama level ngan ashraff muslim gak dia ni…handsome sgt2… sukeeeeee…

    0
    0
    • Kurus says:

      kte tengok jerk ek poco dear…

      out tengok citer antu kt tv3.. ada eja, pojiah n ady putra..hik hik

      0
      0
  43. gyulee gyuri says:

    dia ni mmg hensem…jauhhhhhhhh lagi hensem dr mamat idung bunga tu..(shahz jazle)…kontroversi dgn mana2 pompuan pun takde…biasa org perasan hensem je cmtu…contoh ashraf muslim , fizow omar , kamal adli , gambit..semua ni hensem2 tau…tapi xde la berlagak mcm shahz jazle tu…dgr nama pn dh geli….aku dah start minat kat nazim ni..sampai t’bawak2 kat mimpi…hahahaha

    0
    0
    • MisstauruS...MisspocO says:

      sib bek ade ctoh ashraff muslim kat sini… ni la buat aku btmbh2 sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…hehe…

      0
      0
      • gyulee gyuri says:

        dah memang kenyataan pn ashraf tu hensem…shahz jazle tu je yg takleh terima hakikat yg dia sebenarnya tak hensem…..hohoho

        0
        0
    • Tiffany says:

      Sorry, Gambit takleh blah.

      0
      0
      • gyulee gyuri says:

        at least rupa dia kira okey la kan….aku pn tak berapa minat dia…kalau nak di bandingkan dgn mamat leleh tu…ish..malas la nak sebut…huhuhu

        0
        0
      • kaki_g0ssip! says:

        GAMBIT rmbut dy busuk ok! hahaha.!

        0
        0
        • gyulee gyuri says:

          oh…kau dah bau rambut ni ek…..hahaha..okey la gambit tak hensem..kita tukar contoh2…erm…rizal yg berlakon citer Hani tu hensem gak….dgn Sam a.k.a jonhny deep pun hensem….ramai lagi yang hensem2 dan berbakat tp bukan si SJ tuuuuuuuuuuuuu…….aku dah xde mood nak bukak tv sbb tiap2 masa ada iklan citer gemilang dgn Asmara tu…bosan la tgk muka pelakon2 sama ja…mcm dah ketandusan pelakon plak..koranh perasan ke tak setiap kali iklan citer apa2 pn kat tv3 semua pelakon sama,,lagi2 citer hari Isnin dgn Selasa pukul 9 malam….waaaaa……spoil my mood betul lah….

          0
          0
    • Shahz Jazle says:

      Perasan hensem pun………dulu koreang bkn main minat kt i………..ckp jelah i hensem………….

      0
      0
  44. apisv2 says:

    ak pon ensem

    0
    0
  45. Tiffany says:

    Bentuk muka dia layak utk jadi seorang model. Kalau tinggi dia lebih drpd 6 kaki 2 inci, for sure boleh lepas international.

    0
    0
  46. awandoyok says:

    die ni bbakat tp aku x tau le…nape ntah aku x minat die…mybe sbb watak die dlm awan dania tu kot…huh

    0
    0
  47. yana_yaya says:

    hmmmm nk kate hensem tu…. boleeeee lah… tp nk kte mcm pelakon korea tu….. jauh pnggang dri api… xsme lngsung…

    0
    0
  48. Kurus says:

    secara jujur aku mengikuti lakonan dia.
    ada 4-5 drama dah..
    dia ada peel.. mata rolling n cheeky smile
    that’s quite distracting…when he leads
    hope he can overcome that..

    but, on the other hand, i feel.. with that ‘attributes’ he could pull a bad role tho.. bagi dia peranan saiko..aku yakin, akan amat berkesan..

    0
    0
  49. melah says:

    suka gambar hitam putih 2..mantopzzzz..ehehehhehe

    0
    0
  50. vaneesa says:

    hensem..comel..i like lah… :)

    0
    0
  51. Kancilbiru says:

    muka dia agak jambu….tu pasal kurang menyerlah. dia kena seiring dengan bakat lakonan, baru org lagi kenal dia sebab bakat…

    0
    0
  52. student bandung says:

    wow..indahnya ciptaan Tuhan~

    0
    0
  53. nana says:

    apesal aku tgk biasa jer?

    0
    0
  54. MisstauruS...MisspocO says:

    nampak segak berbaju melayu…

    0
    0
  55. yani says:

    nazim ada RUPA dan BAKAT!…..

    0
    0
  56. ailin says:

    abg nara…lakonan nazim dalam Begitukah Cinta di TV3 setiap jam 7malam sgt best…terus minta kat dia huhuhuhu

    0
    0
  57. pocoyo says:

    shah jazle hidong kemek

    0
    0
  58. budak comey says:

    muka mamat ni sebijik ngan muka ex-bf aku…dulu2 org sllu ckp kitorang mcm adik-beradik…

    0
    0
  59. kina says:

    aku dah follow ceritta dia since dia jadi ehsan dlm awan dania.aku lagi suka dia bila dia post status “dah solat ke semua…??” kat fb.time tue,perghh,bertambah suka dekat dia.yg penting solat dia jaga.=)

    0
    0
    • mama says:

      Aaah..nazim ni bkn jenis mcm pelakon lain yg suka bersosial..nazim ni blh di katakan alim gak ar..sb jaga solatnya walaupun sesibuk mana pun..

      0
      0
  60. lola says:

    biasa jek….

    0
    0
  61. yo_yo.. says:

    comel… cute… ad bkt walaupon plkon bru g… gd luck …. :]

    0
    0
  62. aquagirl says:

    senyuman nya leh wat aq cair la weiiiiiii…da mula nk minat dia ni hihihi

    0
    0
  63. ina says:

    mmg ciptaan allah yg trindah……..hehe
    tngk dia senyum mmg ensem sngt2

    0
    0
  64. terrarossa says:

    ehh…mamat hkacak nehhhh….banyak jugak drama dia dh berlakon…so far yg aku tgk dia berlakon ok jer laa…tapi tu laa….blom begitu nk femes lagi…xpe2…cari watak2 da bomb…baru org nmpk clear sket…ehehehehe

    0
    0
  65. suka ati aku. says:

    bila aku tgk si nazim ni aku ingat kat aznil hj nawawi..ada iras2lah..chinese look..

    0
    0
  66. ted mosby says:

    SKANG BKAN POPULAR K CITE BEGITUKAH CINTA….XKAN RMAI XKNAL NI HERO BEGITUKAH CINTA….

    0
    0
  67. Nazim Nasri says:

    nama saya Nazim Nasri :)

    dia ni Nazim Othman.

    0
    0
  68. unknown says:

    mcm ada iras2 arwah hani mohsin eeh….

    0
    0
  69. Shahz Jazle says:

    Alah………nazim ni tiba2 popular sebab haters i ramai nk wat i sakit hati lah tu. Sori i de masa nk sakit2 hati, i ada banyak upcoming project lepas ni……….hahahahaha……….Jgn lupa Asmara 2 telah kembali di kaca TV anda. Jgn lupa tonton

    0
    0
  70. wawamiszluv says:

    nazim2 ooo..nazim suka dye! coz de bakat dlm lakonan…
    nazim…abg hero korea plg cute!!!^^
    chayoookkkk!!!

    0
    0
  71. awekcun says:

    like u bro!!!

    0
    0
  72. abang nara nie auwww ke? says:

    abg nara nie auuuwww ke ape?

    mmg la lagi elok puji orang dari kutuk and mengeji..
    tapi abg nara ckap cam auuuwww la…
    klu bukan abg nara yg taip post nie, jgn la guna nama abg nara tue..
    pasni tmbul plak kata abg nara nie aaauuuwww or gay..

    0
    0
  73. anonly says:

    muka dia ni sesuai buat imagine time baca novel. hahaha! stendet novel kan hero musti ensem, bolehla lps ni aku pakai muka dia.
    a lil bit jambu, tp senyuman sangat menarik. if jadi player pun memang layak rather than si SJ. cukup syarat dah ni kalo ikut rupa paras.

    0
    0
  74. Sharifah Ainadia says:

    Sapa2 yg kat atas tu ckp lakonan mamat sengal ni lg bagus dari SJ mmg sengal jugak….. SJ jauh lg bagus lakonan dia la… watak dia sume menjadi… tgk mcm dlm Asmara, Gemilang & TariTirana… kelaaasss kau maria…

    0
    0
    • papa jahat says:

      sebenarnye ko yg sengal cik saripah..

      0
      0
      • Sharifah Ainadia says:

        Kau la sengal… xreti menilai seni… org mcm kau mmg banyak dlm mlesia ni… kalo xde msti industri dh maju. Sengal!!!

        0
        0
  75. Ubi bin Kayu says:

    nape dia pakai baju bendera siam??

    0
    0
  76. gedut says:

    die cute jer kot n lembut….

    0
    0
  77. parah sandha says:

    Pelakon2 lelaki kat malaysia ni ramai yg x bape macho tu yang nama ala2 kelam je tuh.. mcm kata aunty haliza misbun la.. hero2 filem malaysia ni lembik..

    setakat muka jambu memang payah nak jadi pelakon utama.. setakat jadi penempek je boleh la tp berlakon non ado..

    kalau generasi baru yg ala macho mcm haaron aziz ke ady putra ke zulhuzaimy ke sharnaaz ahmad ke saheizy sam ke sedap gak mata memandang sebab bakat n macho di satukan..

    0
    0
  78. mama says:

    NAZIM OTHMAN THE BEST…DIA TAK MCM SJ TU UTK NAIKKAN NAMANYA DLM BIDANG LAKONAN…GO NAZIM..GO…

    0
    0
  79. Comey81 says:

    citer drama ‘begitukah cinta’, nazim jd penguat citer. boleh asah lagi bakat tu. dia jadi lelaki yg cacat penglihatan, tapi kuat cemburu. not bad la jugak dia berlakon…go nazim, go!

    0
    0
  80. pedulik hapa says:

    ensem gak.. ^_^

    0
    0
  81. makan_cili says:

    dia pelakon Awan Dania ni

    0
    0
  82. aku suke tgk dia dlm begitukah cinta.x lps tgk.smart abis dia ni.sape ckp dia x glamor..bukak mate luas2 di bandingkan dia dgn si sj 2,spe g sesuai jd hero?? fuhh badan berketul2,muke ala2 korea.terbaik dr ladang.ape pn mmang aku minat dia…go nazim go..aku sokong ko dr belakang..

    0
    0
  83. farhira says:

    is it just me or muka dia macam pelakon glee, cory monteith?
    I LIKEEEEEEEEEEEE

    0
    0
  84. si gadis says:

    kacak ? x de lah sgt,ketinggian pn x tggi sgt.dlm gmbr je mcm tggi.ari 2 t’serempak dkt sunway,lepas ktrg main ice skating.SUMPAH smbong gile.da mcm gay boy je ktrg tgk.’mcm je la.x tw r kbenaran,sorry ya.x hensem la.

    0
    0
    • ct jarum peniti says:

      pandai si gadis ni menilik, gay boy ka str8 ha2222 tp cik adik kalau nk tahu gay boy ka tak tanya la gay222 boy.depa ada bau tuk kenal sapa kawan2 se kaum dgn depa, tk pun pnggil2 ja nyah2 tuk pastikan dia ni gay,top,bottom,vers r nyah.tp artis2 he22 byk yg cam2 gaya mamt ni,tk baik nak speku,sbb teropong aku tk poewer,tp spesis gaya mamat ni mmg la ramai.

      sombong ehh?1 mmg dia sombong,2.tkn nk ramah dgn semua org,nti org kata perasan fofular, 3.ctrl or bajet2 macho keh222 sbb rasa diperhatikan wlpun belkun tk la bgs sgt kan.

      0
      0
  85. syskema^_^ says:

    Ya Allah indah nya ciptaan-Nya..ncemnya nok……..minat dia dlm crita begitukah cinta..tp heroinnya xNGAM lngsg…haha

    0
    0
  86. ted mosby says:

    PATOT YG JDI HEROIN BEGITUKAH CINTA ADIK SI NAZRIL TU YG KENE KAWIN PAKSA TU…SAPE TAH NAME DIE…..

    0
    0
  87. alia says:

    aku suke tengok urat tangan die…wauuuuu
    huhuhu…

    0
    0
  88. gyulee gyuri says:

    dia ni kalau duk sebelah Awal dh dekat2 sama…nak tau tang mana..?tang bibir…nipis gila bila senyum n gelak…hehehehehe

    0
    0
  89. Sharifah Ainadia says:

    Mmg sengal sape yg ckp mamat ni blakon lg bagus dari SJ…

    0
    0
  90. Hensem dia. Minat dia berlakon.

    0
    0
  91. cikaro says:

    dia ni budak sekolah aku dulu..sekolah agama…
    mmg dr dulu hensem

    0
    0
  92. Annabella Hilal says:

    tlg tanye abg nara ..dia org minang ke he3..:D

    0
    0
  93. Shahz Jazle says:

    See………..sume komen kt atas ni sebenarnya utk i bukan nazim………setiap komen mesti nk mention i……means artis baru lelaki popular ABPBH 2011 dh konpem jd milik i

    0
    0
  94. bella says:

    ok…dye nmpk sgt smart dlm gambar aka photogenic..bley jd model….

    0
    0
  95. Akus says:

    lihat muka nazim ni teringat memori lalu bersama x-bf..sama sngat cume ade kelainan sikit pada matanye..emm..sedih rasanye mengeng kembali kisah lalu..

    0
    0
  96. rynz says:

    mmg handsome nazim nie..sy suka tengok gigi dye..tersusun cantik & putih berseri…=)

    0
    0
  97. hana montelna says:

    i langsung tak minat shahz jaszle, lembik lakonan dia

    0
    0
  98. ted mosby says:

    SAPE TAU NAME ERIN ADIK NAZRIL DLAM BEGITUKAH CINTA…

    0
    0
  99. bucutt says:

    HENSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    0
    0
  100. kaknab says:

    mmg hensem..

    0
    0
  101. milo ice says:

    aku suke tgk nazim neh blakon dlam cite menantu tip top samarida TV3 ari tuh.. best .. dia blakon selamber giler..

    0
    0
  102. shark says:

    nazim memang kacak ni brla hero malaya. suka tenguk begitula cinta sedih oi..hero n heroin dia memang cute wajah fresh n innocent..

    0
    0
  103. shasha adek shah jazle says:

    haha kt cini pun abg ako SJ kene comment lgi..hahahahh!!!!

    0
    0
  104. redgiantlipstick says:

    structure muka terbayek! cheekbone die tinggi gile!

    0
    0
  105. Nia says:

    HAAAA!!!!Baru aku ingat mcm sape muke die……DANIEL HENNEY!!search muke daniel kat google gambar yg first same pose,baju pun same..baju merah gak..

    0
    0
  106. kak munah says:

    ce korang amati betol2 muka dia nih, ada iras takashi sorimachi pelakon jepun drama GREAT TEACHER ONIZUKA n pelakon korea wonbin yang berlakon drama AUTUMN IN MY HEART . pape pun indah sungguh kurniaan Allah.. jarang jumpa artis y jaga solat sgt..

    0
    0
  107. Nur Najiha says:

    abg nadzim ni hensem sesangat.. mnat sgt kat dye ni.. tpi asal gmbr dye ckit sgt ??? cri dlm google.. alahaii.. sbo je la

    0
    0
  108. alt+ctrl says:

    CITER SAMBAL IKAN BILIS MAMA BUAT SY DTG KE SINI..

    0
    0