Written by AbangNara | March 3rd, 2011

nazim othman

Oh my god. Patutlah ada seorang pembaca BeautifulNara yang suruh Abang Nara sharekan gambar-gambar Nazim Othman ini. Kacak sungguh orangnya. Sekali tengok macam pelakon Korea. Nazim Othman baru berusia 26 tahun dan setakat ini sudah berlakon banyak drama. Tapi agak pelik kenapa namanya agak tidak popular. Mungkin mutu lakonan tak memberangsangkan sangat kot.

Dalam banyak-banyak drama lakonan Nazim Othman, hanya drama Awan Dania yang merupakan drama yang agak dikenali ramai. Lain-lain lakonannya agak tidak famous. Mungkin selepas ini Nazim Othman kena lebih berhati-hati memilih watak. Kena pilih yang mencabar sedikit barulah terserlah bakat lakonannya.

Buat anda yang meminati Nazim Othman, jangan lupa Like Facebook Nazim Othman. Lagi gambar Nazim Othman dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Sesiapa yang Twitter dan mahu buat duit sampingan boleh cuba guna ChurpChurp. Senang dan menarik.

nazim othman

nazim othman

nazim othman

nazim othman

nazim othman

nazim othman

nazim othman

nazim othman

nazim othman

 

 

Baca Yang Ini Pulak:-

273 responses to (GAMBAR)Nazim Othman, Kacak Macam Pelakon Korea

  1. i followw says:

    Nazim nampak ada potensi jd pelakon berbakat..jangan jadik macam si SJ yang gilakan kontroversi tu dahh yeekk..x guna klu ikut cara kotor nak GILA GLAMOUR n ‘pelayboy’ cam SJ tuu..Go Nazimm..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 126 Thumb down 4
    • comei says:

      kalo nak banding dgn SJ, hensem lagi mamat nih..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 153 Thumb down 4
      • zura says:

        SJ xhensem la…bajet ensem le lebihh..huhuh

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 112 Thumb down 4
        • Shahz Jazle says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 138
        • momma mommy says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 78
        • gyulee gyuri says:

          sorry…SJ a.k.a Sakit Jiwa tu tak layak masuk dlm kategori HENSEM….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 78 Thumb down 4
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          lelaki akhir zaman ni banyak yang dah x tulen…..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 26 Thumb down 26
        • kak maria saodah!! says:

          over le kau SJ……. sudahlah… asmara 2 konon jaga u bila datang perak nanti… azura 2 kan .. i tunggu u kat R N R semanggol tu… awas!!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 8
        • nelopa says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 21
        • Kurus says:

          surprisingly…shah jazel ni macam pandai berlakon lah…pulok..walopon..

          trkejut aku tengok dia bawak watak sedih dalam gemilang tu.. bagus feel dia…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 12
        • Kelkatu Kota says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 21
        • makin lama…makin hemsem la…
          weeewuuuu

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • khalid says:

          ada la iras2 sikit…time part dia kene cahaya..so nampak kulit putih macam korea..tapi bila nampak kulit gelap tu…nampak biasa je.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 5
        • not my taste says:

          hidung shah jaszle kembang+penyet..! lagi selera mkn ayam penyet

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 8
        • Hatiku Telah DiMiliki says:

          Sharnaaz Ahmad..lagi machio & kacak. Ini terlalu jambu la…..tak minat!

          Lembut you…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 8
        • Aprikotmanis says:

          yezzzz betol.. setuju…shaanaaz ahmad macho… i like…;) lately mcm menyerlah sikit dia.. nazim othman pun ok.. cume sebelum nie kurang menyerlah sbb berlakon pun watak pembantu jer kan.. Begitulah Cinta kat TV3 lakonan nazim othmn tu.. boley tahan kan…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
        • Lovely says:

          SJ MMM SJ MANA
          OOOOO YG HIDUNG KEMBANG TU EK

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
        • Aku says:

          Apalah korang ni…walopun aku xminat SJ tp jgn la kutuk pemberian Yg maha Esa…bialah hidung dia mcm tu…anugerah Nya sejak azali…jgn d kutuk.nt berbalik kat bakal baby korang nanti…salam

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
        • cikaro says:

          hdung ko mancung ke nak kutuk idung org… insaf la..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • jabun hensem says:

        wah Comei suka nampaknya

        zippppppppppppppp /////

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • comei says:

          comei suka tang body nye yang tough tapi muke jambu macam ni kureng ckit.comei suke ady putra. leh buat ht ni cair.hehe..tp comei tau la ady dah kawin.so, juz admire je la

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 14
        • miss oren says:

          HAHAHA… SI SJ TE KLU AMIK GAMBO MESTI KEMPISKAN HIDUNG… PERASAN TAK…..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
      • akuww says:

        aku pelik btol..
        kalu plakon korea muka jambu nak mati femes ja..
        tp kalu malaysia..
        muka jambu x bagus..
        awat ha????
        padahal yg minat tu dak2 mlayu gak

        bagi jawapan

        tp dia ni memg ncem!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
        • abel says:

          sbb metaliti org melayu jambu jerk mesti gay mesty jadi anak ikan ak pown xpham kenapa diaorg suka pikir mcm tuh,tpi pada ak bia lah muka dia jambu ke apa ke jnji dia pndai bawak feel dalam watak y dia bawak tuhh ook lah,dari bawak muka y xberapa encem pastu wat kontroversi y melampau2 cam SJ tuh ekeke apasal SJ??sbb ak baca komen korang dari tadi SJ2 ak tulis lah SJ wakaka,dia jadi jahat dalam ASMARA wahh machonya..
          tgok,SJ jadi baik dalam asmara apsal ak rasa mnyampah ya??aish padahal watak pak sanggup tuh muskil

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
      • kepo says:

        bukan hensem lagi la tapi nazim ni terlebih hensem..i like it.hehe..SJ tu blah la..ingat hensem sgt ka.lebih kurang cam jejai ja..ahakssss

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • misskenyalang says:

      annyeong haseyo…
      macam lee min ho. i like.hahaha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 2
    • Anyohaseyo! says:

      OMG!!! HENSEM JGK MAMAT NIE…WAJAH ORI KE? BANYAK PLASTIK2 JGK..PELAKON2 KOREA TUH PON BUKAN HENSEM & CANTIK MANE PON KLU X BUAT PEMBEDAHAN PLASTIK BELAKA..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 8
      • narnia says:

        ni ori rsenye takn plastik kot asli gitu nmpak macho gile…hehe

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
      • aku says:

        yg ni mmg asli la..dak skolah men aku dl die ni..mmg bdk baik :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
      • kucing comel says:

        rasanye wajah ori. .cuma foto tu ditouch up sikit.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • hang kuk says:

      sj sape?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 10
    • sue says:

      HANYA MAMPU BERKATA WOW!!!!!

      SEJUTA KALI ENSEM DARI SAH LELEH LAAA….

      RUPENYER ADE GAK LA PELAKON BARU YANG ENSEM N XSAPU SUMER POMPUAN MACAM SAH LELEH TU!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 2
    • nak tawuu says:

      dgr cite dia x-prmugara & sabah mali..tolke….sape tau kongsi2 le…hehe

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • kaki_g0ssip! says:

        yesza! dy ex-steward..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • die.. says:

        yup die x-prmugra..
        bukan sabahan la.. bdk jb..
        zmn skol dulu. aktif pidato..
        mmg die antra bdk yg baik2…
        hope die tak berubah.. n trus down to earth..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • feroz says:

      haha akhirnya BN kuarkan jugak gambar nazim :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
    • Shahz Jazle says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 24
      • Comey81 says:

        nko ni the truly of shah jazli ke hape wei? cakap nak up saje. igt la, one day akan turun jugak. roda berputar. jgn igt aset tu kekal hingga ke tua… sedar diri tu sket!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
        • Shahz Jazle says:

          Ok jgn lupa selain tonton asmara 2 tgj juga Gemilang……i ni kan top 5 bakat baru yg perlu diberi perhatian tahun ni

          Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 10
    • flojerz says:

      sy sokong Shaheizy Sam ! :D

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
    • Shahz Jazle says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 14
      • hinggar says:

        otedah ko tok..sa kacak sa..idong bengap nak mampus..hahaha..dah la x kacak..riak gik ya..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. comei says:

    muke familier tapi serius x kenal.selain awan dania, dia blakon cter ape lagi?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
    • nic@pet says:

      banyak cerita dia belakon… terutama gan ayu raudah

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • rosh says:

        tak pasti drama tv3 @ tv9…ksh dr bdk kolej pastu kawen…
        aida khaleda blakon sbg emak dia….msh di tyg di tv…tajuk lpe lah…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • Shahz Jazle says:

        Wekkk……………..benci Ayu Raudhah……

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 6
    • ghadisk says:

      yg latest kat tv3 “begitukan cinta”
      i like…. ^_^

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
      • nazim hmmm says:

        YUP DIA BERLAKON JADI BUTA.. BLH THN GAK LAKONAN DIA..

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
        • bb says:

          yup.anyway, dia berlakon mmg best!sy tak pernah terlps tgok crite begitukah cinta.mmg dia boleh wat kite menangis.lg2 mase dia sesat nak balik rumah sbb mata dia dah bute.
          1st tgok dia berlakon mase amyza adnan jd mak dia, sari yanti istri dia.tp lupe tajuk drama tue.mase tu dia jd lelai’cengeng’.sikit2 nangis.hehehe…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
        • bb says:

          ups, sori.lelaki cengeng.hehe.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 8
        • orgtuo says:

          tajuk citer tu MENANTU TIP TOP kt cerekarama tv3

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
        • ghadisk says:

          msa dia ngamuk mrh wife dia tu…
          mmg real giller…
          grg siutt..
          hope dlm real life x la mcm tu ek…
          huhuhhu…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
        • bb says:

          tu lah.mmgla, lelaki mane tak marah klu lelaki lain mcm nak tackle bini kan.huhuhu.lg2 dia dh bute.sian c riana.=)

          Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
        • kaki_g0ssip! says:

          tula. aku yg tgk pn tkut.. garang wei! ape pn dy tetap hensem even tgh mrh kn.. hihihihi

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
        • abel says:

          dia jadi jahat dalam ASMARA ak lupa lah nama dia dalam ASMARA tuh,y no 2 mungkin xderk sbb watak nazim nie dah mati dah kena tembak ngn polis

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • bbplaza says:

      DIA NI KAN BERLAKON JADI ABANG SI NORJINAH — SI ANUAR DLM TRILOGI CINTA

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • comei says:

      wah..bagus la korang nih.satu soalan jew aku bg, bpuluh jwpn ku trme, tq2

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • zul asmara says:

      citer dia ngah siar di tv3 jam 7mlm…BEGITUKAH CINTA..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • tyrachan says:

      dy belakon dlm cte asmara jugak.yg jadi jaat tuh..huhu~tp 1st tgk dy dlm awan dania..innocent gle dy dlm cte tuh.hihi

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • kucing comel says:

      gelora dihati sara jadi adik fauziah latiff

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • ted mosby says:

      begitukah cinta kol 7 malam……skang tngah hit kat tv

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Muqry says:

      Now showing at TV3, pkl 7 ptg (Beginikah cinta or begitukah cinta)..ingat2 lupa tajuk drama..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. nic@pet says:

    dia dulu model tu FOKUS POINT…
    tu yang nampak mcm korean tu… kaitan kan heheh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  4. AdeAkuKisah says:

    dia blakon cerita begitukah cinta la…dia ngn ainul aishah…tv3 pukul 7 mlm..rugi x tngok….beshhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • kaki_g0ssip! says:

      BTUL3.. BEST KN CITER TU! AKU NI T’KJR2 BLK KEJE SBB NK CATCH UP CITER DY.. SO FAR X PNH MISS PN 1 EPISOD! SUKE TGK MUKA NAZIM NI.. SEJUK JE MATA MEMANDANG.. HUHU

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • rainboew says:

        hahaha…sm la ngn sy kaki_gossip…cpt2 nk blk keje sbb nk tengok nazim…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • kaki_g0ssip! says:

          tula.. suke kn tgk dy.. tp yg x best tu dy jd blinded! huhu. x sabo nk tggu dy celik smula.. :)

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • Kak Limah says:

          tapi lakonan ainul aishah sgt kaku… 1 nada jer.. tak best

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
        • marishadania says:

          suka tgk nazim nih. senyuman dia memang menawan lar hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • ted mosby says:

      SAPE NAME ADIK NAZRIL YG ASYIK KENE BLASAH NGAN SUAMI DIE TU…..CUN AR MMG BOLE PEGI JAOH…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • kaki_g0ssip! says:

        nama dia ramona. dia finalis dewi remaja yg bru lps ni..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Android says:

      tapi aku nyampah plak tgk ainul aishah berlakon..jadi aku tak tgk cte tu..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
      • abel says:

        sama lah ngn ak ekeke apasal ya??cerita best heroin dia y wat ak xtgok drama tuh,hero sah2 lah kacak tpi adik nazim dalam ceter tuh cun kan??ak ingat dia heroin dalam ceter tuh rupanya dapat watak adik la

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • ogy says:

          Ainul Aishah sama jek feeling n muka die. ahha.. ramona memang cun tapi kadang bedak terputih sangat :D

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  5. i followw says:

    Nazim nampak ada potensi jd pelakon berbakat..jangan sia2 kan bakat anda..jadilah pelapis yang terbaik & bersih dr kontroversi..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  6. zura says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 16
  7. Kepada Abang Nara says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 39
    • TAURUS says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 35
    • TAURUS says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 20
      • comei says:

        conpius comei. “BATAK” tu org mane panggil?org Indon ke org kita?then,pa maksud BATAK?

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • kaki_g0ssip! says:

      TU B’MAKNE ABG NARA M’HARGAI KEHENSEMAN & KECANTIKAN SESEORG. THATS WHY DY PUJI CMTU.. SLH KE PUJI ORG??? LBH BAIK PUJI ORG DRPD KUTUK ORG KN BLH DPT DOSA.. APE DAA!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 1
    • To Brother Nara says:

      Better watch your words before someone spreads the rumors that you probably gay

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 20
      • To Brother Nara says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 14
        • ogy says:

          ala bila dah ramai dislike baru la nak kata joking. patutnya ko yang ”better watch your word’ tu. jgn nak wat gosip murahan lak kata orang gay.. huhu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • To Brother Nara says:

          Maaflah………gurau je lagipun abg nara pun suka bergurau………

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Android says:

      abg nara just follow cara percakapan muda mudi zaman skang la..mesti ada Oh my god..yg ko ni itu pon nak komen ape hal? Tah2 abg nara bz, so adik perempuan dia yg taip ke utk entri ni mane kite nak tau..cettt~ ..okay abg nara pasni kite tukar Own my gucci..tak pon owh my prada plak k..ahaks!

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  8. rainboew says:

    waaaa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  9. comei says:

    boleh jd model.pandai bgaya.kew,prnh jd model sebelum ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Dauspozi says:

    First time tgk dalam KLON TEJA,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  11. TAURUS says:

    dia nie jauh lebih hensem dr Shah Jahanam tue……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
    • suke hati says:

      to TAURUS ;
      kalau ade butang like bebanyak mmg aku like byk2.haha TERBAEKKK!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  12. AkuTiadaNama says:

    aku pernah jumpa die kt fitness first the curve..urm…tak ka hensem sgt..mulut die hitam gilerr…mcm org hisap rokok…huhu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 12
  13. no name says:

    dia ni dak bru kn tp ok la blh layan lakonan dia. GOOD LUCK!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. terminat says:

    tak tau pulak dia begitu hensem slma ni. bru tau lpas tgok gamaq2 ni ar :D

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  15. Maria Farida says:

    Watch Out Shahz Jazle. Your future close rival……..He’s more hotter than u…………..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
  16. Maria Farida (Not The Real One) says:

    Suka sgt gambar black n white tu……very artistic.

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  17. kaki_g0ssip! says:

    HUGE THX TO ABG NARA SBB KUARKN GMBR NO NI!! I MINAT DY SGT2.. HENSEM KN?? LBH HENSEM DR SAH LELEH TU.. HAHAHA.. BTW DY NI EX-STEWARD MAS.. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
    • comei says:

      ngko ke ‘pembaca’ yang dimaksudkan di atas?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • kaki_g0ssip! says:

        HA’AH :)

        IHIHIHI.. actually blh cari sndr gmbr dy, tp saje je nk srh abg nara ni kuarkn kt BN ni.. so that those yg x knl nazim ni, kn dh knl.. hihi..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • comei says:

          wahh…leh dapat 100 markah ni.dari td comei teka, tekaan comei tepat.hehe…

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • kaki_g0ssip! says:

          comei mmg bijak! 1000 markah utk comei siap bintang skali.. hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • sue says:

          TQ KAKI GOSIP KERANA TELAH MEBUATKAN KU JATOH CINTANNNNNN

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  18. KaChing says:

    He looks pinoy (philiphines) for me…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  19. what the? says:

    just perfect as a man.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • Rin says:

      aktor n aktress kat Msia ni ramai yg muka tiptop, tp kalo pnyanyi2 nye, alahaiii…. ~

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  20. fyna says:

    ensemnye………

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  21. moja says:

    haa….cite begitukah cinta ni, dak nazim ni berlakon best..bleh pegi jauh..tp tang pompuan xbest….trus tutup tv…xsanggup nak tengok

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • kaki_g0ssip! says:

      aktres dy agk kureng ckit la. tp disbbkn nazim hero dy, so i pn lyn citer ni..

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • ghadisk says:

        setuju!
        klau kasi org lain play role as his wife…
        lg bessttt…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
        • betul la says:

          betulla..ainul aishah tuh kantoi tul…expression muka dier mcm nk tersengeh jer aku tngok. Muka sedeh tgh nangis pun muka mcm nk menyeringai….hish.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
        • gyulee gyuri says:

          haaa…betul2..mcm tak pandai sgt dia berlakon…kalau eira syazira okey gak…hehehehe

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • SuAti says:

      abis tu dia sesuai ngan sapa ye…?lisa surihani ok tak?tp kalau dah muka ala2 korean,ngan song hye kyo je lah…tp skrg song hye kyo dah berusia sikit….tp mmg cun dia tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. azreeny says:

    lor mukan byk da ke drama dia? yg latest skali drama akasia “Begitukah Cinta”

    sebelum ni penah berlakon ngn sari yanti cerekarama tajuk “Menantu Tip Top”

    pastu penah belakon dlm drama Milik Siapa Hati Ini kat tv2 dengan Intan Azura..yg last skali dia lumpuh n Intan Azura ilang ingatan, lupa da kat si Nazim nih

    wah byk gak aku tahu pasal mamat ni ek? hahaha. :D

    sbb mama ngn adik aku minat dia :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • ghadisk says:

      msa ni la kta jatuh ati kat dia..
      sbb dia suke ppuan lebey tua dr dia…
      dlm drama tu dia fall in love dgn zaryn kan…
      kakak best friend diaa…
      i like… ^_^

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lol says:

      laaa, die b’lakon ngn SJ skali dlm ASMARA.. die jd pakwe si faezah elai.. nymph gak ar tgk die b’lakon wtk jahat..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  23. Gegeh says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 18
  24. aloyah says:

    sj tu sape ek?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  25. teddycomey says:

    dlm gmbr je nmpk ensem..klu real xdelh sgt..biase jek..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 8
    • jumpa says:

      aritu aku jumpa mamat ni kt lobby one world…dier nk jalan ke tv3… bagi aku, dier ni x fotogenik…dalam gmbr, drama x nampak kacak sgt tp jumpa personally bleh tahan good looking…dengan tinggi nyer…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
      • purple_lady says:

        met him masa dia kua surau kt midvaley.masa tu dia baru lepas solat asar.hensem n nice sgt!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
        • kaki_g0ssip! says:

          bgs kn dy x tggl solat.. hopefuly dy akan kekal cmni smpi biler2.. bkn senang nk jmpe pelakon yg x tggl solat..

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • ogy says:

          Me penah jumpa adam AF solat kat Giant Kota damansara. siap pakai jubah kaler putih lagi.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Dada Didi Dudu says:

        ye ke?

        I memang suke dia ni berlakon,..
        bnyak drama RTM..
        skang ni citer trilogi cinta…dia jadi abg norjinah a.k.a fuziah gouss..
        Sebelah siang dia berlakon citer fantasia cinta… ngan syed ali, jadi anak aida khalida..

        Tp plling suka cinta hati ini milik siapa..dia mase tu simpan ati kat akak member dia..
        soooo cute mase tu…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. msmifa says:

    pelakOn “begitukah cinta” awesOme dya mmg terbaEk…lakonan ada pOtensi…btw dya nie 10 kali lebey bagOs pada Shah jaszle pe kejadah ntah nama dya mamat pOyOs pasan bagOs tuh! nazim bEsh!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  27. Shahz Jazle says:

    Abg Nara dah banned i ke dari Beautiful Nara?
    Please……….don’t do this to me……

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  28. bibiq says:

    Rosyam nor selalu ambik dia berlakon..
    apa pun Nazim memang berkarakter bila berlakon…
    paling suka drama surat cinta..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • ghadisk says:

      ya benar…
      jd adik ipar dia dlm “gelora di hati sara”
      jd abg ipar dia dia dlm “trilogi cinta”

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
      • asm says:

        dan so far pelakon pilihan rosyam confirm yg berbakat je. yang tak plastik. tak caya tgk trilogi cinta, sume layak jd plakon terbaik.

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
        • Android says:

          best ke trilogi cinta ni? harus tgk ni dah ramai kate best..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • Dada Didi Dudu says:

          best…

          skrip sharifah abu salem sgt bagus
          pelakon pon mantappppppppp

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  29. lisha... says:

    ade rupe, ade bakat….gunakan sebaik mungkin…jgn jd mcm org tu…rupe biasa2 je, lakonan pun x seberapa..tp kontroversi je lebih…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • kaki_g0ssip! says:

      ni mesti refer to SHAH LELEH aka SHAH JAZLI tu kn? hahahaha.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  30. shah jazle says:

    arinie x de cerita pasal aku kerw….aku kan gile glamor..;)

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  31. hihi says:

    sokong gegeh..x leh blah la mamt niyh..ntah ape2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  32. mokcik says:

    hensem la..but for me a bit too ‘clean boy’ image

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  33. MeLia says:

    Dia dah slalu berlakon la. Contohnya cite dgn SJ ASMARA…. dia jadi bekas kekasih Faezah Elai… Watak jahat… Muka slalu kluar TV la……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. sayalahorangnya says:

    saya suka dia ni… sweet sg muka dy.tak jemu tgk

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  35. Dda says:

    Hensem ker??? rsanya 100% edit kut gambar2 nie..dalam TV cam biasa mamat nie..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5
    • asm says:

      hensem x hensem tu ikut definisi masing2 la. yang pasti muka die ori, xplastik. huhu. Sape ade tgk Trek Selebriti with Nazim mesti tau mcamane die kalau x make up masa kat rumah, natural je.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Dada Didi Dudu says:

        tol tu..beauty lies in the eyes of beholder (errkkk..betol ke ni???)

        kweng..kweng….

        yg pnting i suke…i suke

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. BumbleBee says:

    baru laa BN ni versatile ade gak entry psal male actor…ni asyik yg dedah2 jer…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • MisstauruS...MisspocO says:

      setuju…!!!

      abg nara, lain kali masuk la gambar pelakon2 lelaki lak ek, ni asyik pompuan jer…boring aarr…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  37. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    eh nazim tk di calon kn dalam ABPBH ke? hensem macm gini tk di colon kn ke? minah jambu suka tengok kalau nazim berlakon very very the natural ……memang nazim ni hensem….kalau minah jambu dapat si nazim ni minah jambu cium2 tk lupa jugak minah jambu akan pelok kuat2 tknak kasi lepas lagi………..be coollllllllllllllll i lov u nazim…………….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  38. Only CT ( In The World ) says:

    Wah pantas betul orang komen Nazim Othman…lagi pantas dari page Siti….ada harapan cerah budak ni…..Go Nazim

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  39. sukasuka says:

    dia nie dulu pramugara MAS.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      no wonder la hensem ! pramugara MAS rupa nye si nazim ni…….eeeeeeee suka lah minah jambu tengok muka dia hidong dia eeeeee mancong ! macam hidong minah jambu la pulak !! lov u nazim………..mu…ahhhhhhhhhhhhhhhh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
  40. junsusuka. says:

    muka dia macam danial henney (betul ke ejaan?)sikit.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  41. asm says:

    suka die jadi abang anuar ( abang ji) dlm trilogi cinta, nampak macho skt watak tu. tp xbanyak scene dia…

    btw, he’s a friendly man, x sombong dan berbudi bahasa. sape follow fanpage die mesti stuju.. keep it up man~

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  42. MisstauruS...MisspocO says:

    wow…handsomenye… terus terpikat… :)

    sama level ngan ashraff muslim gak dia ni…handsome sgt2… sukeeeeee…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • Kurus says:

      kte tengok jerk ek poco dear…

      out tengok citer antu kt tv3.. ada eja, pojiah n ady putra..hik hik

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. gyulee gyuri says:

    dia ni mmg hensem…jauhhhhhhhh lagi hensem dr mamat idung bunga tu..(shahz jazle)…kontroversi dgn mana2 pompuan pun takde…biasa org perasan hensem je cmtu…contoh ashraf muslim , fizow omar , kamal adli , gambit..semua ni hensem2 tau…tapi xde la berlagak mcm shahz jazle tu…dgr nama pn dh geli….aku dah start minat kat nazim ni..sampai t’bawak2 kat mimpi…hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • MisstauruS...MisspocO says:

      sib bek ade ctoh ashraff muslim kat sini… ni la buat aku btmbh2 sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…hehe…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • gyulee gyuri says:

        dah memang kenyataan pn ashraf tu hensem…shahz jazle tu je yg takleh terima hakikat yg dia sebenarnya tak hensem…..hohoho

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • Tiffany says:

      Sorry, Gambit takleh blah.

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • gyulee gyuri says:

        at least rupa dia kira okey la kan….aku pn tak berapa minat dia…kalau nak di bandingkan dgn mamat leleh tu…ish..malas la nak sebut…huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • MisstauruS...MisspocO says:

          ape yg leleh tu…cube ceter sket…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • gyulee gyuri says:

          air liur dia meleleh masa episod last tari tirana tu..kesian wan sharmila..kena samak…hahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • kaki_g0ssip! says:

        GAMBIT rmbut dy busuk ok! hahaha.!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • gyulee gyuri says:

          oh…kau dah bau rambut ni ek…..hahaha..okey la gambit tak hensem..kita tukar contoh2…erm…rizal yg berlakon citer Hani tu hensem gak….dgn Sam a.k.a jonhny deep pun hensem….ramai lagi yang hensem2 dan berbakat tp bukan si SJ tuuuuuuuuuuuuu…….aku dah xde mood nak bukak tv sbb tiap2 masa ada iklan citer gemilang dgn Asmara tu…bosan la tgk muka pelakon2 sama ja…mcm dah ketandusan pelakon plak..koranh perasan ke tak setiap kali iklan citer apa2 pn kat tv3 semua pelakon sama,,lagi2 citer hari Isnin dgn Selasa pukul 9 malam….waaaaa……spoil my mood betul lah….

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • Shahz Jazle says:

      Perasan hensem pun………dulu koreang bkn main minat kt i………..ckp jelah i hensem………….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  44. apisv2 says:

    ak pon ensem

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  45. Tiffany says:

    Bentuk muka dia layak utk jadi seorang model. Kalau tinggi dia lebih drpd 6 kaki 2 inci, for sure boleh lepas international.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  46. awandoyok says:

    die ni bbakat tp aku x tau le…nape ntah aku x minat die…mybe sbb watak die dlm awan dania tu kot…huh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  47. yana_yaya says:

    hmmmm nk kate hensem tu…. boleeeee lah… tp nk kte mcm pelakon korea tu….. jauh pnggang dri api… xsme lngsung…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • Rin says:

      hmm x gayalah plakon korea..
      tp bibir n gigi dia cantikkkk sgtt… uuiiiiw! :D

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  48. Kurus says:

    secara jujur aku mengikuti lakonan dia.
    ada 4-5 drama dah..
    dia ada peel.. mata rolling n cheeky smile
    that’s quite distracting…when he leads
    hope he can overcome that..

    but, on the other hand, i feel.. with that ‘attributes’ he could pull a bad role tho.. bagi dia peranan saiko..aku yakin, akan amat berkesan..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  49. melah says:

    suka gambar hitam putih 2..mantopzzzz..ehehehhehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. vaneesa says:

    hensem..comel..i like lah… :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. Kancilbiru says:

    muka dia agak jambu….tu pasal kurang menyerlah. dia kena seiring dengan bakat lakonan, baru org lagi kenal dia sebab bakat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. student bandung says:

    wow..indahnya ciptaan Tuhan~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  53. nana says:

    apesal aku tgk biasa jer?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  54. MisstauruS...MisspocO says:

    nampak segak berbaju melayu…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  55. yani says:

    nazim ada RUPA dan BAKAT!…..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  56. ailin says:

    abg nara…lakonan nazim dalam Begitukah Cinta di TV3 setiap jam 7malam sgt best…terus minta kat dia huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  57. pocoyo says:

    shah jazle hidong kemek

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  58. budak comey says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 13
  59. kina says:

    aku dah follow ceritta dia since dia jadi ehsan dlm awan dania.aku lagi suka dia bila dia post status “dah solat ke semua…??” kat fb.time tue,perghh,bertambah suka dekat dia.yg penting solat dia jaga.=)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • mama says:

      Aaah..nazim ni bkn jenis mcm pelakon lain yg suka bersosial..nazim ni blh di katakan alim gak ar..sb jaga solatnya walaupun sesibuk mana pun..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Dada Didi Dudu says:

        ye ke? ye ke?
        ala…terjatuh cinta la pulak ngan die…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • mr jizz says:

        mesti la..kata blaja arab masa kt asrama dulu.aku satu skolah dgn dia tau la.hehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. lola says:

    biasa jek….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  61. yo_yo.. says:

    comel… cute… ad bkt walaupon plkon bru g… gd luck …. :]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. aquagirl says:

    senyuman nya leh wat aq cair la weiiiiiii…da mula nk minat dia ni hihihi

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  63. ina says:

    mmg ciptaan allah yg trindah……..hehe
    tngk dia senyum mmg ensem sngt2

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  64. terrarossa says:

    ehh…mamat hkacak nehhhh….banyak jugak drama dia dh berlakon…so far yg aku tgk dia berlakon ok jer laa…tapi tu laa….blom begitu nk femes lagi…xpe2…cari watak2 da bomb…baru org nmpk clear sket…ehehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. suka ati aku. says:

    bila aku tgk si nazim ni aku ingat kat aznil hj nawawi..ada iras2lah..chinese look..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  66. ted mosby says:

    SKANG BKAN POPULAR K CITE BEGITUKAH CINTA….XKAN RMAI XKNAL NI HERO BEGITUKAH CINTA….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  67. Nazim Nasri says:

    nama saya Nazim Nasri :)

    dia ni Nazim Othman.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  68. unknown says:

    mcm ada iras2 arwah hani mohsin eeh….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  69. Shahz Jazle says:

    Alah………nazim ni tiba2 popular sebab haters i ramai nk wat i sakit hati lah tu. Sori i de masa nk sakit2 hati, i ada banyak upcoming project lepas ni……….hahahahaha……….Jgn lupa Asmara 2 telah kembali di kaca TV anda. Jgn lupa tonton

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
  70. wawamiszluv says:

    nazim2 ooo..nazim suka dye! coz de bakat dlm lakonan…
    nazim…abg hero korea plg cute!!!^^
    chayoookkkk!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  71. awekcun says:

    like u bro!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  72. abang nara nie auwww ke? says:

    abg nara nie auuuwww ke ape?

    mmg la lagi elok puji orang dari kutuk and mengeji..
    tapi abg nara ckap cam auuuwww la…
    klu bukan abg nara yg taip post nie, jgn la guna nama abg nara tue..
    pasni tmbul plak kata abg nara nie aaauuuwww or gay..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 4
    • mr jizz says:

      haah la..dah nama blog pun ‘beautiful’..walaupun muka kesian.aauuww je kot..:D

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. anonly says:

    muka dia ni sesuai buat imagine time baca novel. hahaha! stendet novel kan hero musti ensem, bolehla lps ni aku pakai muka dia.
    a lil bit jambu, tp senyuman sangat menarik. if jadi player pun memang layak rather than si SJ. cukup syarat dah ni kalo ikut rupa paras.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  74. Sharifah Ainadia says:

    Sapa2 yg kat atas tu ckp lakonan mamat sengal ni lg bagus dari SJ mmg sengal jugak….. SJ jauh lg bagus lakonan dia la… watak dia sume menjadi… tgk mcm dlm Asmara, Gemilang & TariTirana… kelaaasss kau maria…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 12
    • papa jahat says:

      sebenarnye ko yg sengal cik saripah..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
      • Sharifah Ainadia says:

        Kau la sengal… xreti menilai seni… org mcm kau mmg banyak dlm mlesia ni… kalo xde msti industri dh maju. Sengal!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Ubi bin Kayu says:

    nape dia pakai baju bendera siam??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  76. gedut says:

    die cute jer kot n lembut….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. parah sandha says:

    Pelakon2 lelaki kat malaysia ni ramai yg x bape macho tu yang nama ala2 kelam je tuh.. mcm kata aunty haliza misbun la.. hero2 filem malaysia ni lembik..

    setakat muka jambu memang payah nak jadi pelakon utama.. setakat jadi penempek je boleh la tp berlakon non ado..

    kalau generasi baru yg ala macho mcm haaron aziz ke ady putra ke zulhuzaimy ke sharnaaz ahmad ke saheizy sam ke sedap gak mata memandang sebab bakat n macho di satukan..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  78. mama says:

    NAZIM OTHMAN THE BEST…DIA TAK MCM SJ TU UTK NAIKKAN NAMANYA DLM BIDANG LAKONAN…GO NAZIM..GO…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  79. Comey81 says:

    citer drama ‘begitukah cinta’, nazim jd penguat citer. boleh asah lagi bakat tu. dia jadi lelaki yg cacat penglihatan, tapi kuat cemburu. not bad la jugak dia berlakon…go nazim, go!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  80. pedulik hapa says:

    ensem gak.. ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  81. makan_cili says:

    dia pelakon Awan Dania ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. aku suke tgk dia dlm begitukah cinta.x lps tgk.smart abis dia ni.sape ckp dia x glamor..bukak mate luas2 di bandingkan dia dgn si sj 2,spe g sesuai jd hero?? fuhh badan berketul2,muke ala2 korea.terbaik dr ladang.ape pn mmang aku minat dia…go nazim go..aku sokong ko dr belakang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. farhira says:

    is it just me or muka dia macam pelakon glee, cory monteith?
    I LIKEEEEEEEEEEEE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. si gadis says:

    kacak ? x de lah sgt,ketinggian pn x tggi sgt.dlm gmbr je mcm tggi.ari 2 t’serempak dkt sunway,lepas ktrg main ice skating.SUMPAH smbong gile.da mcm gay boy je ktrg tgk.’mcm je la.x tw r kbenaran,sorry ya.x hensem la.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • ct jarum peniti says:

      pandai si gadis ni menilik, gay boy ka str8 ha2222 tp cik adik kalau nk tahu gay boy ka tak tanya la gay222 boy.depa ada bau tuk kenal sapa kawan2 se kaum dgn depa, tk pun pnggil2 ja nyah2 tuk pastikan dia ni gay,top,bottom,vers r nyah.tp artis2 he22 byk yg cam2 gaya mamt ni,tk baik nak speku,sbb teropong aku tk poewer,tp spesis gaya mamat ni mmg la ramai.

      sombong ehh?1 mmg dia sombong,2.tkn nk ramah dgn semua org,nti org kata perasan fofular, 3.ctrl or bajet2 macho keh222 sbb rasa diperhatikan wlpun belkun tk la bgs sgt kan.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. syskema^_^ says:

    Ya Allah indah nya ciptaan-Nya..ncemnya nok……..minat dia dlm crita begitukah cinta..tp heroinnya xNGAM lngsg…haha

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  86. ted mosby says:

    PATOT YG JDI HEROIN BEGITUKAH CINTA ADIK SI NAZRIL TU YG KENE KAWIN PAKSA TU…SAPE TAH NAME DIE…..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  87. alia says:

    aku suke tengok urat tangan die…wauuuuu
    huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  88. gyulee gyuri says:

    dia ni kalau duk sebelah Awal dh dekat2 sama…nak tau tang mana..?tang bibir…nipis gila bila senyum n gelak…hehehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  89. Sharifah Ainadia says:

    Mmg sengal sape yg ckp mamat ni blakon lg bagus dari SJ…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  90. Hensem dia. Minat dia berlakon.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  91. cikaro says:

    dia ni budak sekolah aku dulu..sekolah agama…
    mmg dr dulu hensem

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  92. Annabella Hilal says:

    tlg tanye abg nara ..dia org minang ke he3..:D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. Shahz Jazle says:

    See………..sume komen kt atas ni sebenarnya utk i bukan nazim………setiap komen mesti nk mention i……means artis baru lelaki popular ABPBH 2011 dh konpem jd milik i

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  94. bella says:

    ok…dye nmpk sgt smart dlm gambar aka photogenic..bley jd model….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. Akus says:

    lihat muka nazim ni teringat memori lalu bersama x-bf..sama sngat cume ade kelainan sikit pada matanye..emm..sedih rasanye mengeng kembali kisah lalu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  96. rynz says:

    mmg handsome nazim nie..sy suka tengok gigi dye..tersusun cantik & putih berseri…=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. hana montelna says:

    i langsung tak minat shahz jaszle, lembik lakonan dia

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  98. ted mosby says:

    SAPE TAU NAME ERIN ADIK NAZRIL DLAM BEGITUKAH CINTA…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  99. bucutt says:

    HENSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. kaknab says:

    mmg hensem..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. milo ice says:

    aku suke tgk nazim neh blakon dlam cite menantu tip top samarida TV3 ari tuh.. best .. dia blakon selamber giler..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. shark says:

    nazim memang kacak ni brla hero malaya. suka tenguk begitula cinta sedih oi..hero n heroin dia memang cute wajah fresh n innocent..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  103. shasha adek shah jazle says:

    haha kt cini pun abg ako SJ kene comment lgi..hahahahh!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. redgiantlipstick says:

    structure muka terbayek! cheekbone die tinggi gile!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. Nia says:

    HAAAA!!!!Baru aku ingat mcm sape muke die……DANIEL HENNEY!!search muke daniel kat google gambar yg first same pose,baju pun same..baju merah gak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. kak munah says:

    ce korang amati betol2 muka dia nih, ada iras takashi sorimachi pelakon jepun drama GREAT TEACHER ONIZUKA n pelakon korea wonbin yang berlakon drama AUTUMN IN MY HEART . pape pun indah sungguh kurniaan Allah.. jarang jumpa artis y jaga solat sgt..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  107. Nur Najiha says:

    abg nadzim ni hensem sesangat.. mnat sgt kat dye ni.. tpi asal gmbr dye ckit sgt ??? cri dlm google.. alahaii.. sbo je la

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  108. alt+ctrl says:

    CITER SAMBAL IKAN BILIS MAMA BUAT SY DTG KE SINI..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0