Written by AbangNara | January 19th, 2011

mizz nina noh hujan

Memang Mizz Nina dan Noh Hujan adalah pasangan  merpati 2 sejoli. Sama cantik dan sama padan. Tapi kami dari dulu lagi agak pelik sikit kenapa Noh nie suka sangat bergambar dengan spek hitam. Nasib baik kekacakan Noh tetap terserlah. Mizz Nina jangan cakaplah. Memang gorgeous daripada dulu lagi.

Lagi gambar Mizz Nina dan Noh Hujan dalam majalah Perempuan dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Jagan lupa jadi Fans Facebook Mizz Nina di sini.

mizz nina noh hujan

mizz nina noh hujan

mizz nina noh hujan

mizz nina noh hujan

mizz nina noh hujan

mizz nina noh hujan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

121 responses to (GAMBAR)Mizz Nina Dan Noh Hujan Dalam Majalah Perempuan

  1. eliz says:

    stunning nina!!!

    hensemnye noh :)

    0
    0
  2. mizan says:

    kalau dah whole story pasal nina gan noh di-scan, baik tk payah beli majalah ni kan T_T

    scan the whole mag senang

    0
    0
  3. nia says:

    ble la dorg nk kwen:)
    sumpah sweet kot
    xcited douh:)

    0
    0
  4. cicakgirl says:

    “saya tertarik dgn mizz nina jgak sbb dia cantik hot top n pop!!” (ni la sebab noh sebenaqnya…)

    0
    0
  5. kesian says:

    ala xlawa sangat pn buekk biasa ja pn bcinta bgaikn apa nt cerai jg artis..habisla miz nina ni hr2 kena kutuk awak bau busuk hehe..kesian..

    0
    0
    • sally says:

      mmg xlawa sgt pn nina ni.. tpxler burok.. cantik biase n ade class.. tp noh mmg xensem pn.. suare pn xsedap.. perangai lg xelok… nape die xdpt trime org tak suke gurau kasa die… so jgn gurau kalo xreti gurau k….

      0
      0
  6. Fieza says:

    Jodoh di tangan Tuhan… Manusia tiada hak untuk kondem status keluarga pasangan hanya kerana duit dalam bank tak sama.

    Rezeki adalah atas usaha masing2 dan everlasting marriage is based on sincerity :) *peace*

    0
    0
  7. hehe says:

    hehe awak bau busuk…

    0
    0
  8. shanda says:

    alamak bau la haha

    0
    0
  9. sama cantek sama padan juak bah…mun jodoh sik kemana…

    0
    0
    • nurelle says:

      ohh..aok bah..sweet alu sidak dua nak..?
      semoga berkekalan..:)

      0
      0
      • idk says:

        ktk urg swk ka nurelle slalu tangga ktk komen di ctok. aok, noh and nina nang vogue abis. God bless them. org dah busuk mun sik dipadah lak makin busuk.baguslah nya terus terang jak nak. next time sik busuk gik.haha

        0
        0
  10. Kasih says:

    sama cantik sama padan… dah ditentukan jodoh mereka berdua… kdg kala bkn krn rupa yg memikat tp dlman yg memaut kan 2 hati menjd 1 :)

    0
    0
  11. may says:

    bucuk..

    0
    0
  12. rock says:

    aw aw bosan 2 beruk ni

    0
    0
  13. lisha... says:

    mg kekal…

    0
    0
  14. Lovely says:

    Kalau dah Jodoh tidak akan ke mana
    Hilang kabus nampak lah ia

    Wow! ala ala Anna Rafali gitu hehehe

    0
    0
  15. sha says:

    ada aku kesah

    0
    0
  16. Thinker says:

    Dua2 pon popular aperdehal..

    0
    0
  17. nana says:

    Suka Mizz Nina….wpun anak jutawan, tp hantaran RM11k je..tak mcm artis len…asal nama ‘artis’ jek, nak letak hantaran puluh2 ribu…bila bercerai duk ungkit pasal wang hantaran pinjam sana sini….dan Noh yg nak mizz nina tutup aurat lepas kahwin nanti….bagus la pasangan merpati 2 sejoli ni….harap jodoh mereka berkekalan hingga akhir hayat..amin…

    0
    0
    • kakchubby says:

      setakat duit puluhan ribu ringgit tu, tak de hal pada mizz nina. dia dah biase tengok duit dengan not besar ni. kan mizz nina kan… <3

      0
      0
    • Saya says:

      yeke mizz nina nk tutup aurat lps kawin walaupun diminta oleh bakal suami tchenta?? btol ke?? cm xcaya je..

      0
      0
  18. akulahpompuanittew says:

    sama cantik, sama padan!!

    0
    0
  19. akulahpompuanittew says:

    sama cantik, sama padan!!!!

    0
    0
  20. bongek says:

    stunning miss nina. tapi noh kena lah control miss nina ni jgn sexy sgt. berdosa suami biar isteri mendedahkan aurat mcm tu

    0
    0
  21. cicakgirl says:

    nanti mizz nina dah kembang ada 2 3 anak mesti dialog noh berubah “awak mcm gajah n awak busuk” Miahahahahaa…

    0
    0
  22. ra says:

    sama padan sama busuk hehe

    0
    0
  23. ba says:

    2-2 mcm gajah da nt mcm apa da..

    0
    0
  24. quEenr!an@ says:

    x sangka drg bertunang & bakal mendirikan rumah tangga..hope all the bestzz tuk drg..and semoga berkekalan..like u allz very much..
    muahxxx..

    0
    0
  25. vv says:

    eyew bagai gajah dgn b#$%

    0
    0
  26. moin says:

    tough nye body mizznina
    cun gilakkk

    0
    0
  27. rina says:

    aku suka mizz nina tapi xsuke noh hujan sebab dia busuk n perasan hensem..hahahah!

    0
    0
  28. Shasha says:

    DORANG NI CUTEEE!!
    XOXO

    0
    0
  29. filaniabatrisyia... says:

    suka tgk dia org berdua……..:)

    0
    0
  30. singa tido says:

    lagi bagus lagu noh daripada ana rafali masa AJL ari tu…
    hahaha

    0
    0
  31. 3ple_Jay says:

    Ok gak kan derang nihh…takdo la peluk2 bagi nak rak….cam sesetengah artis yg da berstatus TUNANG…….
    Noh ni kalo kata adik Farid Redzuan pun org percaya kan….ada iras2….ngeee

    0
    0
    • akubest says:

      tau xpe…nyampah aku dgn pasangan tunang memey dgn norman…kalo tgkp gmbr bpeluk sakan cam dah kawin!!!eh,dorg mmg dh kawin.nikah je belum…miahahahahaha!!!!

      0
      0
  32. kakchubby says:

    time bercinta rilek je. tau2 dah bertunang. elok la tu…

    0
    0
  33. toinktoink says:

    kawan2 aku ada yg kawan ngan noh ni derang ckp..noh ni mmg akan kawan ngan org yg beduit je…semua kawan2 noh org kaya2..x mustahil la dia nak kat miz nina ni..stament dlm majalh ni propa jeeee

    0
    0
  34. garpu sendok says:

    caper ni..atok x kenal lahh

    0
    0
  35. Reena says:

    Lawa ah mekap dia yg match ngan dres color lime tu.. takde la tebal gilerk..suweet jerr..mak ske nok.

    0
    0
  36. mumy_indah says:

    depa ni bole la…tp kami xminat la nk bca psal depa…bukan femes sgt pon…biasa2 aje.. brpa sgt lgu miz nina yg bess n mletop?? hrap jual muka jer..n noh?? klo dia nyaanyi misti hujan..

    0
    0
  37. lili says:

    noh nang hensem…hohoho…
    biarlah nya duak..nang sama kacak..
    hrp panjang jodoh..

    0
    0
  38. kite says:

    mizz nina ni org melayu kn?nape xreti ckp melayu ke?dawai pon xtau mkne dia..huhu..selera lebih kpd jepun,western…hmm…

    0
    0
  39. eizan says:

    sgt suke dgn couple ni….harap2 jodoh mereka berkekalan hingga akhir hayat….Amin…

    0
    0
  40. nescafethreeinone says:

    den ghaso noh tue dh tgk semuo ceghomin dah tu..dh tunang pun..mogo kokal hingga ke jinjang pelamin

    0
    0
  41. farapink says:

    sukenye.. xde la over sgt cm memek n dot dot

    0
    0
  42. arabella says:

    aku terprasan sejak dorg ni rapat smpai la da tunang, xpenah dorg bergambar over mcm artis lain yg berpeluk bagai. dorg posing sempoi je. xsentoh lebih2 pon. even mizz nina ni seksi, skurang2nye die xgedik bile amb gambo ngan tunang die. sweet je

    0
    0
  43. alamaya says:

    BN… noh pakai spek itam stp kali begambo ngn NINA sebab… bijik mata dieh dah tejojol tgk MN Terdedah sini terkoyak sana… huhuhuhuhu…. sebab tu lah spek itam jadi penutup cela mata dieh… wawawawawawwaw!

    0
    0
  44. cik Kim says:

    x sukalah noh hujan ni..

    0
    0
  45. lolyat gang says:

    miz nina ni bdn agak tough juga
    teringat gamba kurang sopan yg aku tgk pagi td
    niceee !!!

    0
    0
  46. minah jambu says:

    jambu nya miz nina ni macm kim kedashian …..memang padan lah dengan noh ujan hensem…he he he …selmoga bahgia

    0
    0
  47. Kancilbiru says:

    noh ni lagi hensem kalau tak pakai spek hitam dia tu…dah macam org buta asek pakai spek…

    0
    0
  48. mamaHom says:

    bagus kaper ni..xdelah nk pgg2 cm artis lain…lom ape2 dh pgg sana sini..tp kat luar xtau plak drang ni cmn ek..

    0
    0
  49. zieza says:

    minat kat mizz nina..wlaupun anak jutawan, tp dia tak sombong & menunjukkan kekayaan..tak mcm sesetengah artis yg brlagak kaya, padahal tak kaya pun..brlagak je lebih…

    0
    0
    • minah jambu says:

      minah jambu nk sangat jadi orang kaya bnyak duit bila agak nya ye?? allah aje yg mengetahui..

      0
      0
  50. anabobo says:

    bila pakai spek ok..hensem.. bila taggal..hihihiii.. tu la sbb dia suka pakai spek.

    0
    0
  51. shark says:

    macam pagal..

    0
    0
  52. ariisa says:

    Mizz Nina is very stunning? Although kulit x putih sgt, she’s still pretty..sweet face. & her father is the 11th richest man in malaysia..worth $600 million tu..still tabik mizz nina for being independent. Dh mmg kaya tpi dia cari duit sendiri..as for noh, i dont like his hair..it doesn’t suit him well

    0
    0
  53. jeanie says:

    Nina….she’s beautiful, smart n filthy rich..
    Noh is just one lucky dude…ape yang Nina nampak kat si hamlau ni…

    0
    0
  54. mimi says:

    cantek herve leger mizz nina. gorgeous.

    0
    0
  55. nina says:

    sebab ape noh suka pakai spek hitam n jatuhkan rambut dia ke depan sampai tutup mata??? korang x perasan ke mata dia kero…ataupun juling ..tapi xla juling macam fatimah juling tue..

    0
    0
    • Ariisa says:

      Yes..ada satu mjalah tu gmbr poster dia without black glasses..crosseyed skit..he’s not handsome, not ugly either..average looking..tpi padan lh dgn mizz nina yg gorgeous..

      0
      0
  56. Ain Syuhada says:

    Menghormati org tua tapi pakai seksi ? Nenek aku paling anti gila baban ngan dye nie . .

    0
    0
  57. Wanida says:

    biarlah MN seksi skarang, mana tau dah kawin nanti Noh ajar dia berpakaian menutup aurat..insyaAllah..we find a way…

    0
    0
  58. bawahlicin says:

    mizz nina ni kalau offer bogel mesti dia ambik punya…nak melebarkan sayap lah katakan..

    0
    0
  59. jane says:

    SWEET……………

    0
    0
  60. Rayy says:

    korg nie… bgus la tu dorg nk kawen.. keje ngumpat je.. isy2… lg bgus korg doa dorg be2 nie bhgia…

    0
    0
  61. h1n1 says:

    tak sabar nak tunggu july nak tengok majlis dia org, mesti grand punya

    0
    0
  62. Amier says:

    gambar teratas tu, gaya macam filem James Bond ler plak.Wau……. Mizz Nina you nampak bergetah.

    0
    0
  63. Dok pakai Spek Hitam..
    Dah style cm si Radi OAG n Azwan Ali..heheh

    0
    0
  64. DAN says:

    A HOT COUGAR……

    0
    0
  65. baru je layan tiub awak.. showcase Datuk Siti kat Alumbra, Melbourne US..opss Australia kih3x..
    Bila Mizz Nina wak showcase kat club2 yg menyediakan minuman keras mcm2 org sound kat dia, even aku pun xsuke dia nyanyi kat situ tp bila turn Siti plak, masing2 diam je… sama gak kat Alumbra tu nmpk jelas botol2 arak display kat situ.. serve minuman keras gak.. pesal? sbb sana Australia.. hmmm why aaa?

    0
    0
  66. Omeda says:

    Aku rasa dia orang ni dah over exposed dah. Too much publicity

    0
    0
  67. yani says:

    x minatpun….2ni.

    0
    0
  68. Menteri Fasola says:

    Yang pompuan, betis berkarat. Yang lelaki, mulut busuk!

    0
    0
    • Amier says:

      Itu ko tengok kawasan yg kerap terdedah cahaya matahari karat ler skit, yang tak terdedah tu………ehemm!! berselera loo…
      Yang lelaki busuk mulut, fasal apa laks?Selalu doh taruh cat “metallic” ke?

      0
      0
  69. Tiong says:

    Ms nina tengok biasa jer. Muka oklah cute gak tapi badan takler cantik sangat.. Gmbr no.1 & 6 pinggang ke bawah lanjut jer..kalau dia ni jenis bontot up lagi ler cantik.. Ada tak gmbr Ms nina yg tak pakai make up?..Noh ni kalau tak jaga badan mesti jadi pendek bulat..leher pun lebar..

    0
    0
  70. Mocha says:

    wow….macam beyonce la pulak mizz nina nie…

    0
    0
  71. ina says:

    miz nina u cantik dan punya pengaruh yang luar biasa bukan sahaja nama tapi personaliti dan kedudukan tapi kenapa you tidak pilih pasangan yang sesuai dengan u. i rasa you boleh cari yang lebih sepadan dengan you coz tuhan dah anugerahkan you kecantikan yang sempurna, educated, dan kedudukan yang sempurna. you perlu tahu memanfaatkan apa yang telah di anugerahkan tuhan pada you supaya you tidak akan menyesal di kemudian hari…….. i think you jangan terlalu terburu-buru dalam membuat keputusan especially yang melibatkan masa depan you…

    0
    0
    • kickurass says:

      Kalau awak nak pilih yg mcmana? Yg berharta, bpelajaran, dan segalanya smpurna? Miz nina tau la apa yg dia nak pilih…kot2 dia dah puas kena tipu ke, pasal org tgk kat duit family dia.. semua tu kita x tau. Tp dia ada sebab musabab knp pilih noh la. Ingat org mcmtu x pandai ikir ke? krna pandai fikir la dia tak cari mcm yg awak suggestkan tu…jgn buta pasal kedudukan, harta, rupa…beza awak dan miz nina, awak dah dibutakan dgn semua tu sdgkan dia tak….

      0
      0
      • idk says:

        couldnt agree more with kickurass. betolll sgt2. kalau sama taraf tapi simpan banyak mistress bahagia kerr……ehem. as long as she’s happy and so do noh. money fame and high profile status wont keep u on top.

        0
        0
  72. shark says:

    bau tai jg 2 ekor ni haha

    0
    0
  73. ra shanda says:

    so ugly huaaa

    0
    0
  74. borot says:

    alamak apahal 2 ni 1 mcm lelaki je yg 1 lg bau busuk hua

    0
    0