Written by AbangNara | January 19th, 2011

mizz nina noh hujan

Memang Mizz Nina dan Noh Hujan adalah pasangan  merpati 2 sejoli. Sama cantik dan sama padan. Tapi kami dari dulu lagi agak pelik sikit kenapa Noh nie suka sangat bergambar dengan spek hitam. Nasib baik kekacakan Noh tetap terserlah. Mizz Nina jangan cakaplah. Memang gorgeous daripada dulu lagi.

Lagi gambar Mizz Nina dan Noh Hujan dalam majalah Perempuan dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Jagan lupa jadi Fans Facebook Mizz Nina di sini.

mizz nina noh hujan

mizz nina noh hujan

mizz nina noh hujan

mizz nina noh hujan

mizz nina noh hujan

mizz nina noh hujan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

121 responses to (GAMBAR)Mizz Nina Dan Noh Hujan Dalam Majalah Perempuan

  1. eliz says:

    stunning nina!!!

    hensemnye noh :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. mizan says:

    kalau dah whole story pasal nina gan noh di-scan, baik tk payah beli majalah ni kan T_T

    scan the whole mag senang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. nia says:

    ble la dorg nk kwen:)
    sumpah sweet kot
    xcited douh:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. cicakgirl says:

    “saya tertarik dgn mizz nina jgak sbb dia cantik hot top n pop!!” (ni la sebab noh sebenaqnya…)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rai says:

      xbaik tau kata cam tu..cinta bukan utk suka2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bella says:

        tapi bagi sesetengah org mcm tu…kalau x xda la kes buang baby time sblm dapat guna ayat cinta jgak kan..bla dah dapat tendang cmtu ja..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. kesian says:

    ala xlawa sangat pn buekk biasa ja pn bcinta bgaikn apa nt cerai jg artis..habisla miz nina ni hr2 kena kutuk awak bau busuk hehe..kesian..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sally says:

      mmg xlawa sgt pn nina ni.. tpxler burok.. cantik biase n ade class.. tp noh mmg xensem pn.. suare pn xsedap.. perangai lg xelok… nape die xdpt trime org tak suke gurau kasa die… so jgn gurau kalo xreti gurau k….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mania says:

        tol…xsuke noh bab perangai die “BUSUK”……tapi suke mizz nina…….ade class……..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Fieza says:

    Jodoh di tangan Tuhan… Manusia tiada hak untuk kondem status keluarga pasangan hanya kerana duit dalam bank tak sama.

    Rezeki adalah atas usaha masing2 dan everlasting marriage is based on sincerity :) *peace*

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. hehe says:

    hehe awak bau busuk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. shanda says:

    alamak bau la haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. sama cantek sama padan juak bah…mun jodoh sik kemana…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nurelle says:

      ohh..aok bah..sweet alu sidak dua nak..?
      semoga berkekalan..:)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • idk says:

        ktk urg swk ka nurelle slalu tangga ktk komen di ctok. aok, noh and nina nang vogue abis. God bless them. org dah busuk mun sik dipadah lak makin busuk.baguslah nya terus terang jak nak. next time sik busuk gik.haha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Kasih says:

    sama cantik sama padan… dah ditentukan jodoh mereka berdua… kdg kala bkn krn rupa yg memikat tp dlman yg memaut kan 2 hati menjd 1 :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. may says:

    bucuk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. rock says:

    aw aw bosan 2 beruk ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. lisha... says:

    mg kekal…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Lovely says:

    Kalau dah Jodoh tidak akan ke mana
    Hilang kabus nampak lah ia

    Wow! ala ala Anna Rafali gitu hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. sha says:

    ada aku kesah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Thinker says:

    Dua2 pon popular aperdehal..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. nana says:

    Suka Mizz Nina….wpun anak jutawan, tp hantaran RM11k je..tak mcm artis len…asal nama ‘artis’ jek, nak letak hantaran puluh2 ribu…bila bercerai duk ungkit pasal wang hantaran pinjam sana sini….dan Noh yg nak mizz nina tutup aurat lepas kahwin nanti….bagus la pasangan merpati 2 sejoli ni….harap jodoh mereka berkekalan hingga akhir hayat..amin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kakchubby says:

      setakat duit puluhan ribu ringgit tu, tak de hal pada mizz nina. dia dah biase tengok duit dengan not besar ni. kan mizz nina kan… <3

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Saya says:

      yeke mizz nina nk tutup aurat lps kawin walaupun diminta oleh bakal suami tchenta?? btol ke?? cm xcaya je..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. akulahpompuanittew says:

    sama cantik, sama padan!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. akulahpompuanittew says:

    sama cantik, sama padan!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. bongek says:

    stunning miss nina. tapi noh kena lah control miss nina ni jgn sexy sgt. berdosa suami biar isteri mendedahkan aurat mcm tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. cicakgirl says:

    nanti mizz nina dah kembang ada 2 3 anak mesti dialog noh berubah “awak mcm gajah n awak busuk” Miahahahahaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. ra says:

    sama padan sama busuk hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ba says:

    2-2 mcm gajah da nt mcm apa da..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. quEenr!an@ says:

    x sangka drg bertunang & bakal mendirikan rumah tangga..hope all the bestzz tuk drg..and semoga berkekalan..like u allz very much..
    muahxxx..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. vv says:

    eyew bagai gajah dgn b#$%

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. moin says:

    tough nye body mizznina
    cun gilakkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. rina says:

    aku suka mizz nina tapi xsuke noh hujan sebab dia busuk n perasan hensem..hahahah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Shasha says:

    DORANG NI CUTEEE!!
    XOXO

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. filaniabatrisyia... says:

    suka tgk dia org berdua……..:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. singa tido says:

    lagi bagus lagu noh daripada ana rafali masa AJL ari tu…
    hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. 3ple_Jay says:

    Ok gak kan derang nihh…takdo la peluk2 bagi nak rak….cam sesetengah artis yg da berstatus TUNANG…….
    Noh ni kalo kata adik Farid Redzuan pun org percaya kan….ada iras2….ngeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • akubest says:

      tau xpe…nyampah aku dgn pasangan tunang memey dgn norman…kalo tgkp gmbr bpeluk sakan cam dah kawin!!!eh,dorg mmg dh kawin.nikah je belum…miahahahahaha!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. kakchubby says:

    time bercinta rilek je. tau2 dah bertunang. elok la tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. toinktoink says:

    kawan2 aku ada yg kawan ngan noh ni derang ckp..noh ni mmg akan kawan ngan org yg beduit je…semua kawan2 noh org kaya2..x mustahil la dia nak kat miz nina ni..stament dlm majalh ni propa jeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. garpu sendok says:

    caper ni..atok x kenal lahh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Reena says:

    Lawa ah mekap dia yg match ngan dres color lime tu.. takde la tebal gilerk..suweet jerr..mak ske nok.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. mumy_indah says:

    depa ni bole la…tp kami xminat la nk bca psal depa…bukan femes sgt pon…biasa2 aje.. brpa sgt lgu miz nina yg bess n mletop?? hrap jual muka jer..n noh?? klo dia nyaanyi misti hujan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • effie says:

      heheheeh…tak leh blah komen ko.. tapi aku mmg tak suka suara noh.. tahhapehape

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. lili says:

    noh nang hensem…hohoho…
    biarlah nya duak..nang sama kacak..
    hrp panjang jodoh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. kite says:

    mizz nina ni org melayu kn?nape xreti ckp melayu ke?dawai pon xtau mkne dia..huhu..selera lebih kpd jepun,western…hmm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • effie says:

      dia mmg melayu, anak pengerusi ambank tak silap..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BOB says:

      Melayu lah..tgk lah muka dia..kan melayu tuh..bapak dia kan Azman Hashim yg pengerusi ambank..mmg kayalah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. eizan says:

    sgt suke dgn couple ni….harap2 jodoh mereka berkekalan hingga akhir hayat….Amin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. nescafethreeinone says:

    den ghaso noh tue dh tgk semuo ceghomin dah tu..dh tunang pun..mogo kokal hingga ke jinjang pelamin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. farapink says:

    sukenye.. xde la over sgt cm memek n dot dot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. arabella says:

    aku terprasan sejak dorg ni rapat smpai la da tunang, xpenah dorg bergambar over mcm artis lain yg berpeluk bagai. dorg posing sempoi je. xsentoh lebih2 pon. even mizz nina ni seksi, skurang2nye die xgedik bile amb gambo ngan tunang die. sweet je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • shark says:

      mana ko tau gambar memangla tp kita tak tau hehe ngok2 btl tau2 da buat sgalanya huu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. alamaya says:

    BN… noh pakai spek itam stp kali begambo ngn NINA sebab… bijik mata dieh dah tejojol tgk MN Terdedah sini terkoyak sana… huhuhuhuhu…. sebab tu lah spek itam jadi penutup cela mata dieh… wawawawawawwaw!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. cik Kim says:

    x sukalah noh hujan ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. lolyat gang says:

    miz nina ni bdn agak tough juga
    teringat gamba kurang sopan yg aku tgk pagi td
    niceee !!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. minah jambu says:

    jambu nya miz nina ni macm kim kedashian …..memang padan lah dengan noh ujan hensem…he he he …selmoga bahgia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Kancilbiru says:

    noh ni lagi hensem kalau tak pakai spek hitam dia tu…dah macam org buta asek pakai spek…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. mamaHom says:

    bagus kaper ni..xdelah nk pgg2 cm artis lain…lom ape2 dh pgg sana sini..tp kat luar xtau plak drang ni cmn ek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. zieza says:

    minat kat mizz nina..wlaupun anak jutawan, tp dia tak sombong & menunjukkan kekayaan..tak mcm sesetengah artis yg brlagak kaya, padahal tak kaya pun..brlagak je lebih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu says:

      minah jambu nk sangat jadi orang kaya bnyak duit bila agak nya ye?? allah aje yg mengetahui..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. anabobo says:

    bila pakai spek ok..hensem.. bila taggal..hihihiii.. tu la sbb dia suka pakai spek.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. shark says:

    macam pagal..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. ariisa says:

    Mizz Nina is very stunning? Although kulit x putih sgt, she’s still pretty..sweet face. & her father is the 11th richest man in malaysia..worth $600 million tu..still tabik mizz nina for being independent. Dh mmg kaya tpi dia cari duit sendiri..as for noh, i dont like his hair..it doesn’t suit him well

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. jeanie says:

    Nina….she’s beautiful, smart n filthy rich..
    Noh is just one lucky dude…ape yang Nina nampak kat si hamlau ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. mimi says:

    cantek herve leger mizz nina. gorgeous.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. nina says:

    sebab ape noh suka pakai spek hitam n jatuhkan rambut dia ke depan sampai tutup mata??? korang x perasan ke mata dia kero…ataupun juling ..tapi xla juling macam fatimah juling tue..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Ariisa says:

      Yes..ada satu mjalah tu gmbr poster dia without black glasses..crosseyed skit..he’s not handsome, not ugly either..average looking..tpi padan lh dgn mizz nina yg gorgeous..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Ain Syuhada says:

    Menghormati org tua tapi pakai seksi ? Nenek aku paling anti gila baban ngan dye nie . .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Wanida says:

    biarlah MN seksi skarang, mana tau dah kawin nanti Noh ajar dia berpakaian menutup aurat..insyaAllah..we find a way…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. bawahlicin says:

    mizz nina ni kalau offer bogel mesti dia ambik punya…nak melebarkan sayap lah katakan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. jane says:

    SWEET……………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Rayy says:

    korg nie… bgus la tu dorg nk kawen.. keje ngumpat je.. isy2… lg bgus korg doa dorg be2 nie bhgia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. h1n1 says:

    tak sabar nak tunggu july nak tengok majlis dia org, mesti grand punya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Amier says:

    gambar teratas tu, gaya macam filem James Bond ler plak.Wau……. Mizz Nina you nampak bergetah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Dok pakai Spek Hitam..
    Dah style cm si Radi OAG n Azwan Ali..heheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. DAN says:

    A HOT COUGAR……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. baru je layan tiub awak.. showcase Datuk Siti kat Alumbra, Melbourne US..opss Australia kih3x..
    Bila Mizz Nina wak showcase kat club2 yg menyediakan minuman keras mcm2 org sound kat dia, even aku pun xsuke dia nyanyi kat situ tp bila turn Siti plak, masing2 diam je… sama gak kat Alumbra tu nmpk jelas botol2 arak display kat situ.. serve minuman keras gak.. pesal? sbb sana Australia.. hmmm why aaa?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Omeda says:

    Aku rasa dia orang ni dah over exposed dah. Too much publicity

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. yani says:

    x minatpun….2ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Menteri Fasola says:

    Yang pompuan, betis berkarat. Yang lelaki, mulut busuk!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Amier says:

      Itu ko tengok kawasan yg kerap terdedah cahaya matahari karat ler skit, yang tak terdedah tu………ehemm!! berselera loo…
      Yang lelaki busuk mulut, fasal apa laks?Selalu doh taruh cat “metallic” ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Tiong says:

    Ms nina tengok biasa jer. Muka oklah cute gak tapi badan takler cantik sangat.. Gmbr no.1 & 6 pinggang ke bawah lanjut jer..kalau dia ni jenis bontot up lagi ler cantik.. Ada tak gmbr Ms nina yg tak pakai make up?..Noh ni kalau tak jaga badan mesti jadi pendek bulat..leher pun lebar..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Mocha says:

    wow….macam beyonce la pulak mizz nina nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. ina says:

    miz nina u cantik dan punya pengaruh yang luar biasa bukan sahaja nama tapi personaliti dan kedudukan tapi kenapa you tidak pilih pasangan yang sesuai dengan u. i rasa you boleh cari yang lebih sepadan dengan you coz tuhan dah anugerahkan you kecantikan yang sempurna, educated, dan kedudukan yang sempurna. you perlu tahu memanfaatkan apa yang telah di anugerahkan tuhan pada you supaya you tidak akan menyesal di kemudian hari…….. i think you jangan terlalu terburu-buru dalam membuat keputusan especially yang melibatkan masa depan you…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kickurass says:

      Kalau awak nak pilih yg mcmana? Yg berharta, bpelajaran, dan segalanya smpurna? Miz nina tau la apa yg dia nak pilih…kot2 dia dah puas kena tipu ke, pasal org tgk kat duit family dia.. semua tu kita x tau. Tp dia ada sebab musabab knp pilih noh la. Ingat org mcmtu x pandai ikir ke? krna pandai fikir la dia tak cari mcm yg awak suggestkan tu…jgn buta pasal kedudukan, harta, rupa…beza awak dan miz nina, awak dah dibutakan dgn semua tu sdgkan dia tak….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • idk says:

        couldnt agree more with kickurass. betolll sgt2. kalau sama taraf tapi simpan banyak mistress bahagia kerr……ehem. as long as she’s happy and so do noh. money fame and high profile status wont keep u on top.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. shark says:

    bau tai jg 2 ekor ni haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. ra shanda says:

    so ugly huaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. borot says:

    alamak apahal 2 ni 1 mcm lelaki je yg 1 lg bau busuk hua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0