Written by AbangNara | February 23rd, 2011

mizz nina farid kamil

Kalau Noh Hujan tengok gambar Mizz Nina dan Farid Kamil dalam majalah Yezz nie mesti panas membara je. Hehehe. Tapi tak apa, semua ini atas dasar profesionalisme. Ambil gambar je pun. Hati tetap pada tunang yang tersayang. Tak gitu Mizz Nina? Harap-harap Noh tak terasa hati dengan entri ini. Gurau-gurau je pun.

Oh ye, Mizz Nina baru-baru ini telah pun dilantik menjadi duta Jeans Levi’s. Makin murah nampaknya rezeki Mizz Nina. Mungkin rezeki nak berkahwin kot. Korang yang suka Mizz Nina jangan lupa Like Facebook Mizz Nina ataupun follow Twitter Mizz Nina.

Lagi gambar Mizz Nina Dan Farid Kamil Dalam Majalah Yezz! dengan membaca entri ini sepenuhnya.

mizz nina farid kamil

mizz nina farid kamil

mizz nina farid kamil

mizz nina farid kamil

mizz nina farid kamil

mizz nina farid kamil

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

107 responses to (GAMBAR)Mizz Nina Dan Farid Kamil Dalam Majalah Yezz!

  1. Paan Jr says:

    afnie tgk pon panasa membara jugak ni hahahah

    • faera260708 says:

      abg nara bce yezz?? prasan muda ke? hehe

      • silentgirl says:

        hahaha…lawak la ko ni..ank sdare die pny kot..xske Farid K..poyos! mizz nina ok la..tp 1st pic npk cm gelap sket kulit die…ishhhh…editing cmne ni?huhuhu…

  2. didi says:

    1st…hehehe

  3. aisumichan says:

    gambarnye banyak mulut nganga.. huhu~

  4. ash kutcher says:

    lawak aku bace jawapan² dr FK. ahahaha. macam tahpape.

  5. suehada says:

    cute n hensemmmmmmmmmmm…he3..

  6. jabun hensem says:

    mizz nina…mantap yo!

  7. lavender says:

    muke farid macam Alvin dlm cerita sini ada hantu la..huhu..he look younger lah in this photoshoot.. :)

  8. what the? says:

    tunang orang.

    ps: hey, ada ben barnes … weee ..

  9. rebung says:

    suka mizz nina…!
    tapi gaya posing mulut terbukak sikit tu tak best la
    sbb semua gambar sama je mcm tu
    kalo 1-2 gambar ok gak
    huhuhu

  10. ef..bee..ai says:

    The lady always look good in pic. Pandai project herself.
    Sophisticated n intellectual…

  11. anon bukan mak enon says:

    nmpk ngam lah..sweet je :)

  12. hanipelangi says:

    sepesen jer senyum n yer..nganga jgn xnganga…tapi hati2, nanti masuk lalat cam sharifah aini nanti..

  13. kaki_g0ssip! says:

    muka MISZ NINA ni eksotik. x sume muka artis m’sia ade yg cmni.. ngn bibir yg sexy! i suke ok!!

  14. syumill says:

    muke mizz nina ni cntek la…..unik face…so sweeet…..

  15. are-da17 says:

    cam ok jer mjlah ne… sesua la untk aku… tp xpnah bce pum…. luv u farid…..mmmmuahhh

  16. naima says:

    fk gojes..mizz nina cun!first!hahahahahaha….

  17. wartawanakhbarneutral says:

    nape mizz nina suka ambik gambar mulut dia terganga ek? memang pesen dia cam tu ek?

  18. say no to NINA says:

    PERLU KE BUKA MULUT JE C NINA NI?

  19. bb says:

    mizz nina wlu kaya tp nmpk mrendah diri jer.anak bilionaire tue…

  20. princessungu says:

    mulot sume nak nganga mizz nina nim…pe2 pon dia mmg chantek

  21. zaia says:

    boring la dorang nie.tk minat tk benci,pe2 pn,semoga bahagia

  22. didi says:

    kat mana sweet nyer mizz nina nih?….aku pelik tol laaa….xde la lawa pun dier ni…seksi jer lebih…….

  23. evavincenthia says:

    suara cik nina ni suam suam kuku je..

  24. aku lah pulak says:

    nape mesti nk nganga camtu…haishh chantek2 dah tapi xsopan lah pulak ternganga camtu….

  25. mokcik says:

    kompem x bagi baca kat anak2ku..bantak tol pasal cinta kt muke depan tu..
    btw..comey depa duo orang tu

  26. ekkkkkk says:

    sweet gle gmbr dlm ni.. knp tk wat dgn NOH a jek.. ape function farid.. to.. hee !

  27. didi says:

    nganga2 tu mungkin dia rasa cantik kot…..aku tgk cam gediksssss ade la….

  28. aisyazz says:

    mulut i pun dah ternganga skalik tgk mulut mizz nina ni.. hehehe

  29. GeliHati says:

    Ntah pa2 la jawapan si FK ni..mcm org xbrapa cherdik ja..Kalau ya pon bergaya utk bdk2 bwh 17 thn, xpayah la nk kebudak2kan sgt..ni xnmpak budak, tp nmpak buduh.iiieeeyu!!

  30. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    fuh ! miz nina ni memang jambu habis ! tengok la hidong dia…mancong habis………cute lagi…….si farid pulak selekeh ngan dia punye misai ngan janggot dia yg setotit tu …….minah jambu tk bekenan lah ! minah jambu suka lelaki yg muka dia tkde misai n janggot rimas lah minah jambu ! nanti nk cium susah leceh asek tekena misai je……misai kalau jambu tkpe jugak !!

  31. y2jdicaprio says:

    Untuk you all… 13-17 tahun!

  32. nape jawapan si farid kamil ni banyak macam unsur2 POYO ek? menyampah bile baca

  33. erm says:

    mizz nina ni seksi bkn main tp dah gi mekah dia..aku yg sopan2 ni xde rezeki agi nk ke mekah…ermmmmm…….

  34. Nainasya says:

    i hate FK n aku x fhm apsal org minat kt dia nieh..aku smpai skang x penah minat kt FK nieh,,makin meluat ada lah..x nsem mana pon..blakon pun cm syok sndri, blagak semcm jek..shahezy sam lagi t’baek rr.sory FK.

  35. alia says:

    haha…x hbis2 dng gelaran lelaki kucing !

  36. wawa says:

    paris hilton malaysia…

  37. myung dae says:

    cute2 dorg yer..:)

  38. lolyat gang says:

    ini majalah haram jadah mane ni ?
    bih kurang mcm mangga ke ?

    • Rin says:

      ini majalah sparuh porno khas utk bdk2 sekolah.
      mgkin x porno pd gmbar2 nya, tp porno pd pngisiannya.
      pnah baca yg dulu2 pnya edisi, terenjat skjap otak d buatnya

  39. Ash says:

    Cam majalah mangga jer… cume bezanya majalah mangga tu balik2 posing kat swimming pool jer… hehehe… Gambar tu giler pye tough up… sampai parut jerawat farid pun xnampak… hehehe…

  40. Isk says:

    aku je ke ingat mizz nina ni tak lawa langsung?? kalau takde make up lagi hampas. exotic apa nya, ziana zain muka cam ni, Nurfatima muka cam ni, itu je yang aku ingat, but takde la muka unik kalau artis lain pun cam muka dia gak

    • moon says:

      aku setuju ngn ko!tp apsal komen2 kt atas ni sumenyer dok puji dia miss nina ni?sbb dia anak jutawan ke?kuangkuangkuang…

  41. bebek says:

    i like Mizz Nina… go girlsss… her parents Tan Sri Azman Hashim jutawan Bank betul ke??

  42. orca1604 says:

    cantik cover…huhumacam nak makan je cover yezz tu :p

  43. suke2 says:

    majalah budak2 baru nk baligh…kira mangga junior cuma bezanye..kureng sket possin kat swimming pool…haha!!

  44. hot mama says:

    cute sgt tgk diaorang ni sesuai sgt klau couple kn…dr noh hujan tu dah la x handsome mulut longkang suka je nk kata peminat mcm2…dia igt dia tu cantik sgt ke,heran jgk apa yg mizz nina tu tgk kt noh tu nk speaking pn ke laut..nk di bndingkan dgn mizz nina tu dah la ank org kaya,pergh boleh jalan la

  45. nanana says:

    wah T.O.P dkt front page!

  46. pneumedic says:

    farid kamil lagi nampak seswai ngan lisa surihani la..tapi lisa digosipkan ngan sam..adoi..

  47. MisstauruS...MisspocO says:

    x berminat ngan dua org ni… papon, moga happy selalu…

  48. sunshine says:

    bncinye farid kamil…..kou hina la pompuan yg de jrawat…bley mnah mcm 2 bru tau…nk grau pn agak2 la weiiii….prasan bagos….

  49. hanishaizi says:

    cantiknye miss nina tuu

  50. sukekomen says:

    farid si jambu

  51. miss wawa says:

    handsome nye farid kamil..haiz..rugi dd..

  52. dara says:

    waaaaaa… suke dua2, tp plg suke farid kamil lh.. henseme do…

  53. ms.x says:

    naper la majalah utk budak sekolah diselitkan pulak citer pasal cinta2 nie…ada ke patut??

  54. RIN says:

    NPE POSE DIA MULUT NGAGA JER…..

  55. Wak Lu says:

    i like miizz nina…..mmg cun n gerek seh!!!! dia memang ade class!!! suke tgk dia mase kt shout award memang meletop!!!! bruntung noh dpat dia..walaupun noh biasa2 je..tp mizz nina xpilih pangkat darjat n juga harta.. cayalah mizz nina!!! (Sexy’s my name) mizz nina…huhuhuhu what chu what chu waiting for…….luv mizz nina….

  56. janatrafik says:

    profesional2 jugak…
    alam pertunangan ni biasanya lebih mencabar..

    hati2 la nina,farid tu hensem..
    dalam hati boleh cair juga nina..sapa tau kan.

    pandai2 la bawak diri…

  57. intan says:

    misz nina yg asik ternganga

  58. raisins says:

    …pic sume cantek2…tp x suka la majalah ni…mendidik remaja 13-17 bercinta…dh la masalah sosial bleluasa skrg…lg ada majalah yg mgalakkan lg couple2 cintan2 ni…

  59. maya says:

    Cara bergambar ni barula tak da apa affairs, ada sesetengah tu ckp takde apa2 tapi masa gambar bkn main peluk2 lagi…

  60. nurul says:

    comey nye mizz nina..FK pelakon serabai..cm x mndi pon ade..seb bek ensem jer..huhu

  61. singa tido says:

    tak layan

  62. shark says:

    xbest pn dr jauh ja lawa bau taik jg hehe

  63. marsyamia says:

    per pown korng nk kter FK ttp ensem…
    Miz NIna so sweet…..

  64. timah sebelah rumah says:

    go FK! love u! pd yg kutuk sgt FK! korang boleh g main jauh2…hahaha love u!

  65. miss nina harap xpakai seksi2 lepas ni…kalau boleh tutup aurat terus…hehe

  66. gosipGirly says:

    hahaha…
    miz nina nampak tua..
    wlpun di mekap mjadi remaja..
    tetap maintain tua..dah lah hitam..hahaaa.
    mcm macik2…je..

  67. Wasabi says:

    untuk 13-17 tahun, tapi kisah cinta? lol, ape kebenda la, patutla budak2 zaman skang ni byk rosak .. sebab cinta cintun ni. hampeh betul.

  68. Anonymous says:

    Greetings. I absolutely did some spider’s web surfing and found this blog. I decided sooner than way of this blog restore a record up and it is in point of fact incredible.I patently genuinely enjoy your website.Perfectly, the chunk of posting is in attest to the very finest on this genuinely advantage allowing subject. I added it and i?m hunting vanguard to your upcoming site reports. I also observed that your website has some excellent connecting completed to it. I longing cancel individually fall ill hold of your rss feed to secure wise of any revisions. Wonderful facts you received convenient here.Delight keep in service revise on your fantastic