Written by AbangNara | March 23rd, 2011

miera liyana

Kan bagus kalau Miera Liyana tak pakai seksi-seksi dan pakai baju sekolah macam ini? Terserlah kecutean dan kecomelannya. Tak gitu? Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Thanks BlogSerius untuk info ini.

miera liyana

miera liyana

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

102 responses to (GAMBAR)Miera Liyana Yang Comel Jugak Rupanya Bila Tak Seksi

  1. hacks says:

    sgt comeiii

    0
    0
    • sue says:

      dok pis2..ntah taw ka tidak makna simbol nyer tu…haish!!!!

      0
      0
    • missyqaldina says:

      die okey…cume terlebey sudaaa….

      0
      0
      • jabun hensem says:

        le budak bebenor rupanya
        patut boobs dia kocik je..

        well berani juga dia pakai dress mcm tu.
        x pe lah seiring gan masa lama2 leh besop. jga .hehehe

        0
        0
    • EnsemMachoGym27 says:

      BN ni asek la kopipes dr entry org…da xde bahan ke?? ohbulan, ape lg SAMAN je BN ni..sememangnye BN adalah Barisan Nasional y tak Rasional~ haktui!

      0
      0
      • hijau says:

        lagi satu blogserius!taula bn ni mmber ngan obe..tapi tak payahla nak sama post ngan blogserius.hari2 aku wajib bukak bn,obe,ohbulan..so aku tau mana satu entry yg kuar dlu..cmonla cr bnda lain..klau cter kd kawen ke,nana n sein rjuk blik ke tu mmg dh sah2la kna lapor kan..

        0
        0
    • lola lolipop says:

      tumpang tanya, dia ni famous sbb apa ye? berlakon or nyanyi or keduaduanya sekali? haha. sorry lama dah x ikut tv msia. sumber gossip pon BN je ;p

      0
      0
      • hijau says:

        sdikit sbnyak yg aku tau pasal die..die dah start blakon lamalah gak tapi cter apa aku tak brapa tau.bkat yg dcungkil oleh aziz m.osman (klau slah aku mintak maaf).
        start femes kat astro cter kamelia katerina ngan elyana.die jadi bdak baik elyana jhat.pastu lam cter aalia.kali ni die plak jadi jhat.sapa yg ada astro n suke lyn drama ni tahulah sapa die..bg aku acting die ‘okeylaaa’..

        0
        0
    • Gorgon says:

      Klu dia pakai bju skolah ni yang part biru jer kan dah sama yang sebelum ni… baru la kelainan! kahkah… Harap2 terbuka ati mak ayah dia antar dia pegi Fardu Ain lepas ni! Amin.

      0
      0
      • comei says:

        itu lah..ntah2, balik sekolah pakai yang biru jew.under age lagi dah berani pakai daring2, kalo 18 tahun ke atas, x tau la macam mana.budak2 sekarang ni kalo dari kecik x dbekalkan dgn agama, gni la jdnye..

        0
        0
        • silentgirl says:

          ler…bdk skolah rupenya…tp pkai cam haremmmmm!! kcik2 da brani pkai cmtu..pasni xtau la cmne lak kan..pkai tutup nipples je kot! wekkkkkk!

          0
          0
    • FATRY says:

      hha comel ke..hidung nampak pelik sgt..dh tu dia ni pakai bj mcm bukan islam..kalu kat tmpt sy budak bkn islam je boleh pakai bju skolah gaun mcm tu..kalu islam pakai lah bju kurung dan bertudung..tgok kuku pun pnjg..tak silap aku dia ni blakon satu drama je kat astro..tu pn aku tak minat..boring sgt citer dia..

      0
      0
  2. zue says:

    asal pasai budak ni jer BN.. benci plak aku nengok nyer. dah x comel dah..

    0
    0
    • FATRY says:

      BN ni xboleh tgok peppuan cantek ke..mesti puji bagai nak rak..heran aku..budak yg sebelah dia tu sweet sangt mcm artis plk dr dia..lawa plk tu dr si hidung pelik

      0
      0
  3. farra hanny says:

    xyah nk lebih2 tulis psl bdk yg x cukup akal nie..lg byk tulis lg besar kepala dia…nk gamour punya psl..aper2 pun blh…

    0
    0
  4. dun says:

    ni nak cover balik ke nara oi..

    0
    0
    • rebung says:

      yg pakai tudung kt sebelah tu lagi cun giler
      series!
      owh patut la dia pakai baju seksi nmpk side view boobs dia
      rupa baju seksi tu mcm baju sekolah biru tu tanpa inner baju putih tu. huhuhuhu

      0
      0
  5. lelakijambu says:

    alaaa..xcomel la..kalo seksi lagi comel…heheheh

    0
    0
  6. aien says:

    haha abg nara….abg nara…..~

    0
    0
  7. M says:

    haaa comel gak apa??? tak payah laa terbelah sana sini cik adik manis oiii… kalo muka manis..pakai bertudung litup pun manis juga… ni tak pasai2 satu malaysia dok kutuk awk tu… cantikkk sgt bila berpakaian sopan…

    0
    0
  8. khalis says:

    sape la tak comel kalau sopan.. kalau seksi orang tak panggil comel dah.. semoga bagi pengajaran. jgn di majlis2 je jaga pakaian, tapi bila keluar kembali pulak.. biarlah terus berpakaian sebaik2nya. ( ikut defenisi artislah pakaian baik2 nie,, sebaik2nya cam wardina n irma..hehe)

    hottest entry di blog khalis :
    Transformers real di China

    0
    0
  9. sum1 says:

    nth, xhbis2 pasal budak nie… syok la dia da fofular.. smua blog hiburan dok cita pasal dia..

    0
    0
  10. Reekee says:

    Tapi apsal aku rasa yang pakai spek tu lagi memikat jiwa? Haha..

    0
    0
  11. Ubi bin Kayu says:

    x comel pun…yang pakai tudung tu lg comeiiii…i likeee

    0
    0
  12. sum1 says:

    pnjg kuku.. kalau yea pown berlakon jadi pelajar skola, bukan ke patut potong kuku 2.. mna boleh simpan kuku pnjang kalu time skolah.. wat drama xlogik la…

    0
    0
  13. zAzAzi says:

    kann..kalo da ayu n comeyy..pkai tudung cenggitu pon tetap nmpk ayu gak..heheee

    0
    0
  14. suffer8zine says:

    wakakap, dah agak da

    Terkini : Panas!!!

    0
    0
  15. aerien3308 says:

    rahsiakan keputusan tue….mesti keputusan teruk…klu bnyk “A” tunjuk la..diana daniell pun tunjuk kptusan dia…

    0
    0
  16. feyus says:

    Yg sebelah Miera tu lagi cantik.:)
    Aku ada 5 BE tengah berjalan…

    0
    0
  17. radhi says:

    cam muka nikita (safa) pun ad jgk

    0
    0
  18. mysara says:

    comey bila x make-up. budak sekolah, tapi kuku panjang. Bab pakaian yg seksi tu, nampak sgt ‘kementahan’ akal fikirannya..tapi, ada jugak yg lebih tua tapi fikiran n pakaian masih nampak ‘mentah’ jugak, kan,..

    0
    0
  19. artis baru nk up… bagus2… kontroversi ini menaikkan namanya…

    p/s: cantik adik sam buknface… :D

    0
    0
  20. I love Hijab says:

    comel rupanya dia nih..hehee hm.ntah la..kurangkan kntrversi ya dik..jgn mudah hanyut dlm dunia hiburan.. :)

    0
    0
  21. centre midfielder says:

    cam bdak sekola bnyak msalah displin jek.. rambut kat sek perang.. name tag tah ke mane.. lencane pn takde… huhu..

    0
    0
  22. hanturayahantuhensem says:

    x comel pn…biasaaa jek…yg pakai tudung tu jauhhhhh beribu batu comelllll nye

    0
    0
  23. tak comey pun!!!kalo seksi lagi comel lote

    0
    0
  24. aimannajmy says:

    dua-dua orang ni sebaya ke.. pergh budak2 sekarang nmpk matang sungguh

    0
    0
  25. AMMAR YASIR says:

    Comelnya….hehehe

    0
    0
  26. KAK NARA says:

    ABG NARA..NAPE ASYIK ULANG2 CITER MINAH NI?? KE..U YG MINAT???? MUAK LA…XKENAL PUN SAPA TOKSAH LA NAK PROMOTE DIA…XPASAL2 KANG GLEMER..BERTAMBAH LAK ARTIS2 KONTROVERSI MCM NI..U SUKA GLEMERKAN ORG2 MCM NI..NO WONDER RAMAI ARTIS PUN NAK WAT2 KONTROVERSI SUPAYA DIPANDANG WARTAWAN/BLOGER…!!

    0
    0
  27. nosa_jaybee says:

    klw mke jew comel tp perangai x pndai jge pn xgne..ermm…siti saleha lg tomei…..

    0
    0
  28. kami says:

    tengok ja la pa yg nak dipakai lepas ni pulak..artis bukan boleh pecaya lain yg dikata lain yg dibuat..

    harap kau insaf la..mungkin lagi 30 40 tahun kot kan..

    pakai cmni kan comel ja..

    0
    0
  29. kami says:

    tengok ja la pa yg nak dipakai lepas ni pulak..artis bukan boleh pecaya lain yg dikata lain yg dibuat..

    harap kau insaf la..mungkin lagi 30 40 tahun kot kan..

    pakai cmni kan comel ja..

    0
    0
  30. Copy Paste Man says:

    aku setuju yg si BN ni sentiasa copypaste dr blog org len..xd original langsung..

    0
    0
  31. emm…truk2 dah artis skrg ni..mkin tmbah teruk klu dah yg berumur(tua)..rumah kata pergi..kubur kata mari…umpama begitu lah..zaman muda2 ni lah kna pupuk jgn smpai prangai zaman remaja ni dbawa smpai umur 40 50 thn…

    0
    0
  32. XOXO says:

    comel kepala hotak!!! da wat prangai xsenonoh comel lg ker klu da kotor 2 kotor je la wei

    0
    0
  33. Kuta says:

    Kontraversi ini menaikkan nama miera liyana..syabas!! Sape ckp dak ni bodoh? Bijak gile miera ni. I like your style. We still love you no matter what. Keep up the good work dear!!

    0
    0
  34. Bond says:

    To xoxo: miera comel k walau pakai ape pun.plus sdapsedap je mengata miera ckp dia kotor.ko tu bersih sgt ke? Aku yakin miera masih dara and bersih. So innocent but need to learn more.

    0
    0
  35. Prof Handsome says:

    budak miera ni pernah masuk tom tom bak ke?

    0
    0
  36. hmmmmmm says:

    cantiknya saleha

    0
    0
  37. aku teka je says:

    kawan die tu muka cam siti soleha yg belakon cite ustaz amirul jek… klu betul siti soleha, x sangka la die pun baru abis spm gak

    0
    0
  38. Cik Haf says:

    Baju cekci dia yang aritu tu dia tempah ala2 pinnafore sekolah dia ni la kot. Korang tak perasan ke? Cuba bayangkan dia kai baju biru tu tanpa baju putih di dalam. Sama bukan? Renung-renungkan dan selamat beramal.. Thehehehhe~

    0
    0
  39. layla says:

    yg pakai tudung tu bukan yg jd wife ustaz amirul tu ke?

    0
    0
  40. ntahapaapantah says:

    lagi comel si siti saleha ni dr miera padding ni.. sila google utk lebih detail.. eleh..

    0
    0
  41. lady kb says:

    patut le budak lagi…lum cukup akal

    0
    0
    • zass says:

      ala… yang dah terlebih umur, siap kawin n single semula pun, ramai yang tak cukup akal…. syok org kata dia sexy kan….

      0
      0
  42. Kamawas baek says:

    ape pulak x cukup akal. dh baligh mesti la tau beza baik buruk…wallahuallam…

    0
    0
  43. mama says:

    lerrrrrrrr sekolah lagi ke

    0
    0
  44. oblivious says:

    kureng suke la die nie…….tolong la wahai abg nara,tukar la citer lain……promote la skit bdak2 raja lawak tue yg baru nk rasa percikan populariti…..ni tidak,asik citer si minah sengal nie gak yg abg nara nk citer…….huhuhu……plezZzZZZZ…..

    0
    0
  45. tak lah says:

    yg sebelah dia tu lagi comel.

    0
    0
  46. naima says:

    haha..bdk hingusan ke dia ni..ptt seksi xkena gaya..huhu

    0
    0
  47. Amier says:

    Pakai baju sekolah jepun lagi nampak lawa noleh bayangkan……………………………..

    0
    0
  48. lolyat gang says:

    bleh tahan comel gak miera ni
    siti saleha mmg konpem comel

    dedua minah ni aku nak tap

    0
    0
  49. Cubadak says:

    I like… Cutenyerrrr… Sumber inspirasi utk web seterusnya… Schoolgirl porn GO.. yeeeeeeha

    0
    0
    • kak nara says:

      hahahha..setujuuuuuu :D pastu buat2 gambar tersebar…..padahal dia yg sebar..nak cepat popular……

      0
      0
  50. gambarUnik says:

    serius memang comel! kan pandai tue :-)

    0
    0
  51. me says:

    aku jumpa minah ni mlm td..dia ngn zizan raja lawak dan sorng lg awek…sape tah…tak knal…dorng lepak kt mid vlly

    0
    0
  52. bobuzimakita says:

    memang comelpon.. belakon pon lemah lembut je… terpikat i.. huhuhu.. x ssangka tiba 2 dia nak pakai baju cam tu kan….

    0
    0
  53. juice says:

    bdk baru kena ada strategi nak cepat naik..ha pakai baju yg blh buat tersembul mata sure ramai yg ingat…ingat muka dia bukan lakonan dia…bdk2 skang malu tolak tepi yg penting glamer…

    0
    0
  54. duck wan says:

    aku rasa kawan dia tu lg comeiiiii

    0
    0
  55. aduh saleha says:

    comel kan siti saleha tu…nk hrpkn miera liyana ni,rosak budak2 skolah..harap siti saleha jgn ikut perangai kawannya itu..;p

    0
    0
  56. btul la, kawan dia tu lagi comelll…. :-)

    0
    0
  57. arisya says:

    kn comel pkai gtuu…. klow pkai tdung, laaaaagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cantek… betol…

    0
    0
  58. asihm says:

    ini lah antara orang yang paaaallliiinnngg cetek pemikiran..tau la artis..tpi xda cara lain lg ke nak bt kelainan..napa x buka baju je terus..kan lebih lain cm tu..
    cari la cara yang betul kalo nk bt kelainan tu..bnyk lgi cara yang baik..

    0
    0
  59. tiktok says:

    dia ni blakon cite ape?aku x knl pn sblm ni, tup2 meletop sbb pkai bju x ckup kain

    0
    0
  60. farhan says:

    ade desas desus bapak dia claim datuk or dato’ tapi PALSU kan? dig pls

    0
    0
  61. we hate miera leyana says:

    LIKE PAGE FB ni ramai2. Dia ni perlu belajar cara nak jadi artis yg berakal!

    p/s This page is for ML haters, where we just could not stand this new comers in industry that uses cheap gossip to gain free cheap publicity. People like this will only ruin our developing industry!

    0
    0
  62. Rizal says:

    Salam…

    Rasanya yang kat sebelah itu SITI SALEHA kan… Minta Check….

    0
    0