Written by AbangNara | March 23rd, 2011

miera liyana

Kan bagus kalau Miera Liyana tak pakai seksi-seksi dan pakai baju sekolah macam ini? Terserlah kecutean dan kecomelannya. Tak gitu? Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Thanks BlogSerius untuk info ini.

miera liyana

miera liyana

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

102 responses to (GAMBAR)Miera Liyana Yang Comel Jugak Rupanya Bila Tak Seksi

  1. hacks says:

    sgt comeiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sue says:

      dok pis2..ntah taw ka tidak makna simbol nyer tu…haish!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • missyqaldina says:

      die okey…cume terlebey sudaaa….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jabun hensem says:

        le budak bebenor rupanya
        patut boobs dia kocik je..

        well berani juga dia pakai dress mcm tu.
        x pe lah seiring gan masa lama2 leh besop. jga .hehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EnsemMachoGym27 says:

      BN ni asek la kopipes dr entry org…da xde bahan ke?? ohbulan, ape lg SAMAN je BN ni..sememangnye BN adalah Barisan Nasional y tak Rasional~ haktui!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hijau says:

        lagi satu blogserius!taula bn ni mmber ngan obe..tapi tak payahla nak sama post ngan blogserius.hari2 aku wajib bukak bn,obe,ohbulan..so aku tau mana satu entry yg kuar dlu..cmonla cr bnda lain..klau cter kd kawen ke,nana n sein rjuk blik ke tu mmg dh sah2la kna lapor kan..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lola lolipop says:

      tumpang tanya, dia ni famous sbb apa ye? berlakon or nyanyi or keduaduanya sekali? haha. sorry lama dah x ikut tv msia. sumber gossip pon BN je ;p

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hijau says:

        sdikit sbnyak yg aku tau pasal die..die dah start blakon lamalah gak tapi cter apa aku tak brapa tau.bkat yg dcungkil oleh aziz m.osman (klau slah aku mintak maaf).
        start femes kat astro cter kamelia katerina ngan elyana.die jadi bdak baik elyana jhat.pastu lam cter aalia.kali ni die plak jadi jhat.sapa yg ada astro n suke lyn drama ni tahulah sapa die..bg aku acting die ‘okeylaaa’..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Gorgon says:

      Klu dia pakai bju skolah ni yang part biru jer kan dah sama yang sebelum ni… baru la kelainan! kahkah… Harap2 terbuka ati mak ayah dia antar dia pegi Fardu Ain lepas ni! Amin.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • comei says:

        itu lah..ntah2, balik sekolah pakai yang biru jew.under age lagi dah berani pakai daring2, kalo 18 tahun ke atas, x tau la macam mana.budak2 sekarang ni kalo dari kecik x dbekalkan dgn agama, gni la jdnye..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • silentgirl says:

          ler…bdk skolah rupenya…tp pkai cam haremmmmm!! kcik2 da brani pkai cmtu..pasni xtau la cmne lak kan..pkai tutup nipples je kot! wekkkkkk!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • FATRY says:

      hha comel ke..hidung nampak pelik sgt..dh tu dia ni pakai bj mcm bukan islam..kalu kat tmpt sy budak bkn islam je boleh pakai bju skolah gaun mcm tu..kalu islam pakai lah bju kurung dan bertudung..tgok kuku pun pnjg..tak silap aku dia ni blakon satu drama je kat astro..tu pn aku tak minat..boring sgt citer dia..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. zue says:

    asal pasai budak ni jer BN.. benci plak aku nengok nyer. dah x comel dah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • FATRY says:

      BN ni xboleh tgok peppuan cantek ke..mesti puji bagai nak rak..heran aku..budak yg sebelah dia tu sweet sangt mcm artis plk dr dia..lawa plk tu dr si hidung pelik

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. farra hanny says:

    xyah nk lebih2 tulis psl bdk yg x cukup akal nie..lg byk tulis lg besar kepala dia…nk gamour punya psl..aper2 pun blh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. dun says:

    ni nak cover balik ke nara oi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rebung says:

      yg pakai tudung kt sebelah tu lagi cun giler
      series!
      owh patut la dia pakai baju seksi nmpk side view boobs dia
      rupa baju seksi tu mcm baju sekolah biru tu tanpa inner baju putih tu. huhuhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. lelakijambu says:

    alaaa..xcomel la..kalo seksi lagi comel…heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. aien says:

    haha abg nara….abg nara…..~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. M says:

    haaa comel gak apa??? tak payah laa terbelah sana sini cik adik manis oiii… kalo muka manis..pakai bertudung litup pun manis juga… ni tak pasai2 satu malaysia dok kutuk awk tu… cantikkk sgt bila berpakaian sopan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. khalis says:

    sape la tak comel kalau sopan.. kalau seksi orang tak panggil comel dah.. semoga bagi pengajaran. jgn di majlis2 je jaga pakaian, tapi bila keluar kembali pulak.. biarlah terus berpakaian sebaik2nya. ( ikut defenisi artislah pakaian baik2 nie,, sebaik2nya cam wardina n irma..hehe)

    hottest entry di blog khalis :
    Transformers real di China

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. sum1 says:

    nth, xhbis2 pasal budak nie… syok la dia da fofular.. smua blog hiburan dok cita pasal dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Reekee says:

    Tapi apsal aku rasa yang pakai spek tu lagi memikat jiwa? Haha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Ubi bin Kayu says:

    x comel pun…yang pakai tudung tu lg comeiiii…i likeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. sum1 says:

    pnjg kuku.. kalau yea pown berlakon jadi pelajar skola, bukan ke patut potong kuku 2.. mna boleh simpan kuku pnjang kalu time skolah.. wat drama xlogik la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. zAzAzi says:

    kann..kalo da ayu n comeyy..pkai tudung cenggitu pon tetap nmpk ayu gak..heheee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. suffer8zine says:

    wakakap, dah agak da

    Terkini : Panas!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aerien3308 says:

    rahsiakan keputusan tue….mesti keputusan teruk…klu bnyk “A” tunjuk la..diana daniell pun tunjuk kptusan dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. feyus says:

    Yg sebelah Miera tu lagi cantik.:)
    Aku ada 5 BE tengah berjalan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. radhi says:

    cam muka nikita (safa) pun ad jgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. mysara says:

    comey bila x make-up. budak sekolah, tapi kuku panjang. Bab pakaian yg seksi tu, nampak sgt ‘kementahan’ akal fikirannya..tapi, ada jugak yg lebih tua tapi fikiran n pakaian masih nampak ‘mentah’ jugak, kan,..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. artis baru nk up… bagus2… kontroversi ini menaikkan namanya…

    p/s: cantik adik sam buknface… :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. I love Hijab says:

    comel rupanya dia nih..hehee hm.ntah la..kurangkan kntrversi ya dik..jgn mudah hanyut dlm dunia hiburan.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. centre midfielder says:

    cam bdak sekola bnyak msalah displin jek.. rambut kat sek perang.. name tag tah ke mane.. lencane pn takde… huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. hanturayahantuhensem says:

    x comel pn…biasaaa jek…yg pakai tudung tu jauhhhhh beribu batu comelllll nye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. tak comey pun!!!kalo seksi lagi comel lote

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. aimannajmy says:

    dua-dua orang ni sebaya ke.. pergh budak2 sekarang nmpk matang sungguh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. AMMAR YASIR says:

    Comelnya….hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. KAK NARA says:

    ABG NARA..NAPE ASYIK ULANG2 CITER MINAH NI?? KE..U YG MINAT???? MUAK LA…XKENAL PUN SAPA TOKSAH LA NAK PROMOTE DIA…XPASAL2 KANG GLEMER..BERTAMBAH LAK ARTIS2 KONTROVERSI MCM NI..U SUKA GLEMERKAN ORG2 MCM NI..NO WONDER RAMAI ARTIS PUN NAK WAT2 KONTROVERSI SUPAYA DIPANDANG WARTAWAN/BLOGER…!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. nosa_jaybee says:

    klw mke jew comel tp perangai x pndai jge pn xgne..ermm…siti saleha lg tomei…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. kami says:

    tengok ja la pa yg nak dipakai lepas ni pulak..artis bukan boleh pecaya lain yg dikata lain yg dibuat..

    harap kau insaf la..mungkin lagi 30 40 tahun kot kan..

    pakai cmni kan comel ja..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. kami says:

    tengok ja la pa yg nak dipakai lepas ni pulak..artis bukan boleh pecaya lain yg dikata lain yg dibuat..

    harap kau insaf la..mungkin lagi 30 40 tahun kot kan..

    pakai cmni kan comel ja..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Copy Paste Man says:

    aku setuju yg si BN ni sentiasa copypaste dr blog org len..xd original langsung..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. emm…truk2 dah artis skrg ni..mkin tmbah teruk klu dah yg berumur(tua)..rumah kata pergi..kubur kata mari…umpama begitu lah..zaman muda2 ni lah kna pupuk jgn smpai prangai zaman remaja ni dbawa smpai umur 40 50 thn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. XOXO says:

    comel kepala hotak!!! da wat prangai xsenonoh comel lg ker klu da kotor 2 kotor je la wei

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Kuta says:

    Kontraversi ini menaikkan nama miera liyana..syabas!! Sape ckp dak ni bodoh? Bijak gile miera ni. I like your style. We still love you no matter what. Keep up the good work dear!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Bond says:

    To xoxo: miera comel k walau pakai ape pun.plus sdapsedap je mengata miera ckp dia kotor.ko tu bersih sgt ke? Aku yakin miera masih dara and bersih. So innocent but need to learn more.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Prof Handsome says:

    budak miera ni pernah masuk tom tom bak ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Merpati Putih says:

      awat prof? familiar ka muka dia?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pizza says:

      Hahahaa, Prof, I get ur sarcasm. Kan program tu ajar bebudak kecik pakai cm pompuan pelacur tepi jalan?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. hmmmmmm says:

    cantiknya saleha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. aku teka je says:

    kawan die tu muka cam siti soleha yg belakon cite ustaz amirul jek… klu betul siti soleha, x sangka la die pun baru abis spm gak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Cik Haf says:

    Baju cekci dia yang aritu tu dia tempah ala2 pinnafore sekolah dia ni la kot. Korang tak perasan ke? Cuba bayangkan dia kai baju biru tu tanpa baju putih di dalam. Sama bukan? Renung-renungkan dan selamat beramal.. Thehehehhe~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. layla says:

    yg pakai tudung tu bukan yg jd wife ustaz amirul tu ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. ntahapaapantah says:

    lagi comel si siti saleha ni dr miera padding ni.. sila google utk lebih detail.. eleh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. lady kb says:

    patut le budak lagi…lum cukup akal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zass says:

      ala… yang dah terlebih umur, siap kawin n single semula pun, ramai yang tak cukup akal…. syok org kata dia sexy kan….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Kamawas baek says:

    ape pulak x cukup akal. dh baligh mesti la tau beza baik buruk…wallahuallam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. mama says:

    lerrrrrrrr sekolah lagi ke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. oblivious says:

    kureng suke la die nie…….tolong la wahai abg nara,tukar la citer lain……promote la skit bdak2 raja lawak tue yg baru nk rasa percikan populariti…..ni tidak,asik citer si minah sengal nie gak yg abg nara nk citer…….huhuhu……plezZzZZZZ…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. tak lah says:

    yg sebelah dia tu lagi comel.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. naima says:

    haha..bdk hingusan ke dia ni..ptt seksi xkena gaya..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Amier says:

    Pakai baju sekolah jepun lagi nampak lawa noleh bayangkan……………………………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. lolyat gang says:

    bleh tahan comel gak miera ni
    siti saleha mmg konpem comel

    dedua minah ni aku nak tap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Cubadak says:

    I like… Cutenyerrrr… Sumber inspirasi utk web seterusnya… Schoolgirl porn GO.. yeeeeeeha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kak nara says:

      hahahha..setujuuuuuu :D pastu buat2 gambar tersebar…..padahal dia yg sebar..nak cepat popular……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. gambarUnik says:

    serius memang comel! kan pandai tue :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. me says:

    aku jumpa minah ni mlm td..dia ngn zizan raja lawak dan sorng lg awek…sape tah…tak knal…dorng lepak kt mid vlly

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. bobuzimakita says:

    memang comelpon.. belakon pon lemah lembut je… terpikat i.. huhuhu.. x ssangka tiba 2 dia nak pakai baju cam tu kan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. juice says:

    bdk baru kena ada strategi nak cepat naik..ha pakai baju yg blh buat tersembul mata sure ramai yg ingat…ingat muka dia bukan lakonan dia…bdk2 skang malu tolak tepi yg penting glamer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. duck wan says:

    aku rasa kawan dia tu lg comeiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. aduh saleha says:

    comel kan siti saleha tu…nk hrpkn miera liyana ni,rosak budak2 skolah..harap siti saleha jgn ikut perangai kawannya itu..;p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. btul la, kawan dia tu lagi comelll…. :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. arisya says:

    kn comel pkai gtuu…. klow pkai tdung, laaaaagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cantek… betol…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. asihm says:

    ini lah antara orang yang paaaallliiinnngg cetek pemikiran..tau la artis..tpi xda cara lain lg ke nak bt kelainan..napa x buka baju je terus..kan lebih lain cm tu..
    cari la cara yang betul kalo nk bt kelainan tu..bnyk lgi cara yang baik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. tiktok says:

    dia ni blakon cite ape?aku x knl pn sblm ni, tup2 meletop sbb pkai bju x ckup kain

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. farhan says:

    ade desas desus bapak dia claim datuk or dato’ tapi PALSU kan? dig pls

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. we hate miera leyana says:

    LIKE PAGE FB ni ramai2. Dia ni perlu belajar cara nak jadi artis yg berakal!

    p/s This page is for ML haters, where we just could not stand this new comers in industry that uses cheap gossip to gain free cheap publicity. People like this will only ruin our developing industry!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Rizal says:

    Salam…

    Rasanya yang kat sebelah itu SITI SALEHA kan… Minta Check….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0