Written by AbangNara | March 19th, 2011

gambar seksi miera liyana

Adakah dengan menjadi artis Miera Liyana mendapat tiket untuk pakai baju seksi begini ? Adakah ini salah satu cara artis baru seperti Miera Liyana untuk  meraih populariti? Jawapannya ada di kata-kata Miera Liyana sendiri.

[note]Nampak sikit je. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan [/note]

Macam-macam cara untuk nampak kelainan tetapi Miera Liyana pilih cara ini. Kita tak boleh marah sebab itu hak dia. At least dia cuba membawa kelainan kan? Hidup Miera Liyana. Teruskan usaha anda untuk nampak lain daripada yang lain. Kredit gambar Twitter Mrx_Lonely dan portal GUA.

657 responses to (GAMBAR)Miera Liyana Pakai Baju Sebegini Untuk Kelainan

  1. Paan Jr says:

    mane gambarnye abg nara?? ke yg tadi tuu? errrr

    0
    0
    • jawatengik says:

      fashion plg bodo tok org mesia… ko igt ko tu artis Hollywood ker? cheh~

      0
      0
      • Gorgon says:

        kena tsunami baru la orang jenis ni reti agaknya!

        0
        0
      • niki says:

        kira ok sgt la tu..
        klu dia kenakan dgn tudung..
        camna la gamaknya korang comment ??

        0
        0
      • Misz Terrina says:

        ape hal la ko pkai baju mcm 2 sengal..dh la x glamer..ko x tkt kna rogol ke pkai mcm 2??dh kna rogol jgn nk salahkn org pulak..

        0
        0
        • silentgirl says:

          tu la psl…da la xglamour..blakon dlm cte ngan elyana kt astro tu pn tah pape..ni la die bdk bru nk up..name plak xknal..pkai cmni…nt org dok cte la psl die..then name die leh la up…hahah! fugly slut!

          0
          0
        • silentgirl says:

          aku skit ati je tgk baju die..rase nk je gunting…haaaa…bru klainan sket klu ko tjuk kopek ko tros! dingdong…

          0
          0
        • PADAN MUKA says:

          NI LAH NIK AZIZ KATA “PADAN MUKA KENA ROGOL”..NIK AZIZ KATA TU ADA MAKSUD TERSIRAT NAK TEGUR PEREMPUAN BANGSAT MACAM NI…AGAMA DOK LETAK PALE LUTUT…JANGAN DOK PUTAR BELIT KATA NIK AZIZ…

          0
          0
        • mate mlihat, hati mnilai says:

          agama jde kutamaan ler wey…. kate islam, xkn ler bebal sgt aurat tu area mane… haha kesiann….

          0
          0
        • empuk says:

          masalahnyer kan…orang2 gini tak kena rogol…yg kena rogol ialah org yg si perogol ni senang nak dpt….adik dia ker, kwn dia ke, anak jiran yg baru balik skolah ker…anak dia ker….or ppuan2 baik or bdk2 kecik yg berada di tempat yg salah, diwaktu yg salah….

          org yg pakai sexy2 ni selfish! menyusahkan org!

          0
          0
        • Tania says:

          Jabatan agama Islam kenapa tak nak tangkap atau ban dia ni dalam drama / filem tempatan baru dia ni sedak kut…tak malu punye melayu…

          0
          0
        • zenozig says:

          dye 2 gedik nk mampus, ntah2 ade show lagi, lagi seksi agak nyer , ntah2 nnt dye pkai baju strap, lagi la terok. klu mmg terjadi apa yg aku ckp ni, confirm aku wat angry mom kat dye, biar padan muka dya sikit, mentah2 lah , artis, kaya, nk seksi cam babi je.tapi bukannya seksi pon, seksa adalah, nak tergedik plak, mmg laknat betul pompuan ni. klu aku jadi jantan mmg malu aku nak berkenalan dengan pompuan tu, klu dye tanya, reject jer, biarpadan muka, hahahahaha

          0
          0
        • hijau says:

          pasal die si perogol tu meleleh…tak dapat dia,org yg tak bersalah pulak jadi mgsa…

          0
          0
      • moin says:

        betul kata dia.
        nampak sikitttt je
        nape xtunjuk semua

        0
        0
      • Lengkuas says:

        bogel je trus..barulah nampak kelainan dan nampak segala2nyer..bodoh punyer artis!!!

        0
        0
        • cer cite!!! says:

          mgarut jer….londeh je kan??mmg len la..xda ag org wat kan…nk len sgat..amik ko!!!!muka ayu..akai xdak!!

          0
          0
        • bedul says:

          dia ni artis pemurah..satu badan dia untuk di kongsi tatapan semua org malaysia gitu..kelass!

          0
          0
      • uish says:

        ketiak itam

        0
        0
      • momma mommy says:

        alamak… nampak plastik tu. lagi la menampakkan ketidak pikiran die tu semasa memilih baju… :(

        0
        0
      • aku popular jgk lerr says:

        fesyen paling bodoh,… buah dadah tu tutup puting jer….

        0
        0
        • saya says:

          memalukan org malaysia je . wey . ko nk pakai mcm ni pegi hollywood la . knp la xde limit berpakaian utk artis . awak tu org kenal . memalukan famili , kawan2 , org malaysia . terutamanya diri sendiri . malu la sikit pompuan oiiii . nk mendedah sgt belakon cite blue tros

          0
          0
        • angry gurl says:

          haha..tol 2 weh..bek blakon blue je tros nmpak sume..mmg gler betina ni memalukan kaum pmpuan..

          0
          0
      • NIA says:

        NI LAGI SORANG ARTIS YG MENTALITI NYE RENDAH
        “Nampak sikit je. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan ” ????!
        BAPAK KAW!

        0
        0
      • anies hisham says:

        MENTALITI ARTIS YG X ABES BELAJAR CAM NI LA… MEN TANGKAP MUAT JE..PASTU, BILA DA KECOH BR LA NK CKP MINTAK MAAP…NGOK LA LU ARTIS CM NI!

        0
        0
      • Dalee says:

        cameraman saje ambil angel tepi…. samalh tu.. nak buat kelainan…

        0
        0
      • fightforislam says:

        ABANG NARA OIII, ORANG MACAM DIA ABANG NARA SOKONG? ABANG NARA TU ISLAM KAN? ABANG NARA TAK PATUT CAKAP MACAM TU. WALAU APAPUN ALASANNYA, IANYA TETAP DOSA!

        0
        0
      • Tania says:

        dia ni blakon cite apa noh??? ish..seksinye..tapi rasenya ni da tahap sudal da noh…mcm nk jaja…body ja…igt tuhan la sikit dek oii…cek nasihat..baik insp cepat…muda2 da buat hal…ish2…

        0
        0
        • akumuslim says:

          org camni mude2 buat hal..dah tue jadi janda jalang kacau laki orang..anak2 die plak menjadi pelapis bangsa jalang..org camni patot diambil tindakan.aku rs baik kerajaan susun semula undang2 berpakaian esp utk org islam..macam nak lingkop je dunia skarang ni.

          0
          0
      • pejal says:

        faizal tahir…..kena tindakan…tp pompuan sexy…ok lah pulak????

        0
        0
        • che'nin says:

          sbb aurat lelaki lebih mahal dr aurat pempuan utk zaman ni….sbb tu kementerian x banned…pempuan kan murah,,,nak2 lg yg mcm ni nokss!!
          maaf la org2 kementerian yer…aku rase korang menyokong keterbukaan sebegini…sbb klu korang banned, korang tak dapat tengok barang mude….almaklum ler…kaum hawa kt kementerian kan dah a.k.a mokcik2 n bini2 org….phtuuiiii
          HIDUP FAIZAL TAHIR!!

          0
          0
        • ISLAM says:

          agak2 la sikit bro lau nk bercakap pn..jgn ikot sedap molot jew..statement “pempuan kan murah’ tu xboleh diterima utk smua pempuan…haih..kowg ni nk tegur artis yg kat atas tu..tp at d same time..kowg jgk free je dpat dosa..maki itu ini..haih..manusia2…salah org nampak..salah sendiri,,buat2 xnmpak…

          0
          0
        • hmm says:

          X SUME PEMPUAN MURAH LAH WEH!!!!

          0
          0
        • yg pk pjg... says:

          betoi….FT 2 laki trus kne banned….lgpun bkn luar biasa klu laki bkk bju…..ni ppuan xtau malu xkene pun banned…eloknyer jgn bg die blakon…xphm aku dgn org2 beso ni…

          0
          0
      • tranzerkid says:

        ape ko pikir ko CANTEQ???
        ape ko pikir ko HOT??
        eeuuhhhhh..pliss laaa~

        0
        0
      • baidzura says:

        MCM AR TAK LEY PAKAI TIUP TUE KER… DAH TAW LOMPANG KAT KETIAK TUE…

        LAK TUE.. PAKAI SILIKON TAMPAL PULAK TUE.. ISH

        0
        0
      • kecewa.... says:

        sbgai gdis rmaja,x s0pan lngsung nmpknye…x rse mlu ke bhgian2 ttntu di dbdn awk tu jd prhatian umum?bsr d0sanye tu sbgai gdis islam..x psl2 ibu bpe awk yg kne tanggung d0se………….

        0
        0
    • Said says:

      Best2…
      Pkai lgi bju ni..

      0
      0
      • jambuair says:

        yea, dia ckp “nampak sikit jer”..sikit pun dosa gak tau tak…
        bahlol.. parents x ajar kot..

        0
        0
        • bajet!!! says:

          kene rogol bru padan muke…so time 2 jgn nk salahkan lelaki…huuu

          0
          0
        • gadisfebruary says:

          ish..ish.. (tp mata tgok je ke arah itu) ..dh la x pemes..huhu..dia ingat malaysia ni mcm amerika kot…

          over ko nyah~ ;p

          **bih la ko kene hantam dgn pengomen2 kt sini..huhu..sesuaiiiiii ….

          0
          0
        • mate mlihat, hati mnilai says:

          harus kne..!!!

          0
          0
        • Kasih says:

          tahnaih sbb dh berjaya menunjukan yg sikit tu.. lps ni bole tunjuk lg sikit2 sampai nampak semua ya… kemudian bila ko dh terlanjang, x kan ada sesapa yg akan marah lg sbb konsep ko dr mula adlah skit2 lama2 ternmpk bukit…

          mmg dasar pompuan xder maruah dan harga diri.. memalukan btl lah…. xtakut ke balasan Allah pd kejahilan ko ni minah oii…

          0
          0
        • mulut laser! says:

          wtf!!! nampak tuhhhhh,….adoii aku rasa kompem sefamily dia BANGGA gler tgk betina nie pki mcm nieh..kalah GRO nyahhhh…hahaaaa

          0
          0
        • Kurus says:

          baju ni bukan saiz dia dowww…
          ni utk orng kecik dr dia..

          0
          0
        • ISLAM says:

          klu nk tegor owg bkan mcm tu kak..islam pn mngajar kita cara2 untuk menegur owg..jd selamilah islam sedalamnye sebelum kamu menegur owg lain tetapi sebenarnye kamu menambahkan dosa kamu..=)

          0
          0
        • Tania says:

          Parents dia pun suma pakai cam ni kut…ok…noh

          0
          0
        • myra says:

          fmly dia krng didikn agama gak… law bpak dia or abg dia (law dia de abg la) thu dosa dtanggung oleh bpak n abg dia, msti dia tgur pmpuan ni…. cian…. mangsa trend…. ank sdara sy yg bru umo 6 thn pn komen ‘sungguh memalukan’…. x malu ke whai pmpuan?!

          0
          0
    • beb says:

      peh.. baju mcm jalang..

      0
      0
      • Brain&heart says:

        xcedak langsung gaya tu..i think she’s a fashion victim…and tau je la kalau pegi butik, salesgirl and tokey keep on kata..leng loi leng loi…everything lengloi…narrow minded person je boleh terpengaruh…

        0
        0
        • Kurus says:

          ha ah…
          kain ni sgt sgt cantik
          tp tu lah.. kalu g boutique.. harus keras semangat n assertive bila tolak pujukan penjual..
          harus tahu kaedah saiz vs muat jugak
          bila kt depan cermin boutique tu.. ianya hanya kotak empat segi..antara angan2 realiti..

          0
          0
        • ISLAM says:

          sy suka cara kamu menegur,,,profesional..

          0
          0
    • ABANG JAIJAI says:

      HANG NAK LAIN DAN DISUKAI RAMAI, PAKAI PURDAH DENGAN JUBAH. KAN LAGI MANIS DAN TAKDE ORANG NAK MGATA

      0
      0
    • Sari Pati says:

      Bang Nara BATU API!!!!

      0
      0
    • zoey says:

      plapik bra hmpir terkeluar 2.org kate dont judge a book by its cover tp kalu da gini camne 2.stakat sebut alhamdulilah n insyallah x mlambangkan muslimah sjati.pkai tudung n tutup aurat mmg x semesti nya confirm muslimah sjati tp at least da ikut suruhan allah

      0
      0
      • Tiffany says:

        tu la pasal. sampai breast cover pun terkeluar, tak ke hodoh. tutup semua lagi bagus.

        pakai tudung n tutup semua aurat tu tak semestinya kena jd ustazah. tukar fikiran la wahai manusia semua.

        0
        0
    • khasamah says:

      ADUIHH MMG LAIN SANGAT…….

      TAKZIAH UTK ANDA..

      GLAMOR XSANGAT TP PERANGAI MENGALAHKAN DIVAAAAAAAAA……………….

      0
      0
    • mmmmm says:

      aq x taw nk komen ape sbb korang dh komen dh tp gile kentang pompuan ni nnti kene rogol jgn salahkn org lae plak………fashion victim!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0
      0
    • anak muda says:

      apa slah nya tkat buat cm 2,msyrakat mlayu kna open ckit…,cantek apa body,tk kn p mjlis red karpet pakai baju kurung????.

      0
      0
      • cik embun says:

        wei ‘ANAK MUDA’ xsemestinye nk lalu red karpet je bukak sane bukak sini bru org suke.. klw mcm nie la gaye nye.. bogel je la terus bru sume suke tak gitu?!!
        1more thing… bju kurung pun klw dipakai kne gayanye lebih cantek dr bju yg ala2 nmpk *tut* nie…dh la tu kantoi plk plastic cover tekeluar…

        0
        0
      • mulut laser! says:

        bodoh punya statement lah ko nie..dasar anak didik dajjal kot hahhahaaa…apakata ko suruh mak ko pki lagu nie jugakk??nakkk??haha

        0
        0
      • ciksopan says:

        hello…. nie negara islam ok, byak hati yg mesti dijaga.. klau nak open2.. baik tukar agama, dah sah xde sape nk larang….,

        klu cara macam nie nk cari publisiti.. tlong la pk blik kbaikan n kburukan periuk nasi awk ye..MIREA LIYANA. jgan over awk tue tuhan tarik balik nikmat khiduapn yg di berikan…

        0
        0
        • unknown says:

          xble tuka agama.. nanti kena buang negara… muslim kan gitu..
          cakap beragak la wei..

          0
          0
      • qila purple says:

        open pe ke jadah nye ko nih.. da nme melayu islam, islam ade suh ke kaum hawa pki bju2 mnjolok mate cam nih.. jgn jd bodoh tahap 14 tingkat la weh.. ape la slhnyer org g mjlis red carpet pki bju yg sopan x semestinye kene pki bju kurung beb..

        0
        0
      • xreti sangat says:

        open apenye…..islam dh ade guide dlm bepakaian…nk komen agk2 la…islam lbh tgi dr melayu bro..klu ikut melayu pakai kebaya jarang n ketat xde hal, seni katenye..tp dlm islam xboleh…xmengaji ke bro….

        0
        0
    • datin kunah says:

      betina garekkkk

      0
      0
    • sis says:

      astagfirullahalazim….. xsenonoh lgsung…
      xtau nk ckp ape kt org yg mcm ni,patut la Allah swt menurunkan bala sb ada org yg mcm ni la…..bertaubat la sebelum terlambat…

      0
      0
    • cik embun says:

      baru lg dh buat line ‘PANAS’!!!! huh mmg xsuke la artis mcm nie…

      0
      0
    • azura says:

      cantik sgt lah…harap muka jer cantik tapi otal cetek..cianlah tgk dia…

      0
      0
    • ctmas says:

      woooo…setaraf la ngan placur low classs…cian mak ayh awk dpt ank mcm awk….

      0
      0
    • daniela says:

      Ada otak ke tak, perempuan? pkirlah kak oi..aku yang perempuan ni pun maluuuuuuuuuuuuuuuuuuu tengooookkkkkk. aduihhhh harap, tuhan bg petunjuk kt dia. amin

      0
      0
    • jejai jejaka kacak says:

      artis disanjung tinggi tp hakikatnye moral mereka serendah kaki.

      0
      0
    • jejai jejaka kacak says:

      artis disanjung tinggi tp hakikatnye moral mereka serendah kaki..

      0
      0
    • lapok says:

      artis SAMPAH!!

      0
      0
    • nazif says:

      bodoh….fesion paling bodoh

      0
      0
    • bradpid says:

      mmm dh kenduqq skit.xbest2 nnt leh sidai blakang

      0
      0
    • Leo says:

      cakap je nak nampak kelainan… hakikatnya tak selesa.. gaya nk kena jaga2.. silap kang kua puting.. padan muke…

      0
      0
    • haku says:

      ketiak dah la itam…..fail!!!!!!!!!!!

      0
      0
    • hothotheat says:

      SIAPE BDK NH…LANGSUNG TAK KNL LA DOH….
      CM GUMPUNK DRESS LU WEYH…JERK!!

      0
      0
    • awek sabah says:

      psstttt,aku ada lagi gambar dia yang lebih terang..hehe

      0
      0
    • ANTI-SEKSI says:

      GILA!!!!!!!! BANGAT SEH BUDAK NI…..XDA OTAK APER….MCM LA DA MODEN SGT…KO INGAT KO MINAH SALEHH…..EEERRRRKKKKK…..

      0
      0
    • gatalll.... says:

      ler…tu jer kerrrr??? hehehe….

      0
      0
    • yuri says:

      perempuan yg sudah hilang malunya….

      0
      0
  2. Paan Jr says:

    :B kelainan betullahh :B

    0
    0
    • si won says:

      hadoiii. publisiti murahan ke hape neh? hah? oo kamon lahhh, ni bukan barat lahhhh wei! sikit lagi nak nampak titik! malu lah sikit!

      0
      0
      • PEACEstuck says:

        ya…publisiti murahan tpi berjaya. sblum ni korang x kenal pun dia,..,..hehe sy pn x knal. skang da femes sbb bnyk pic dia dlm blog gosip artis.

        rasanya lah kn…blog gosip artis ni kdg2 menggalakkan bdk2 ni pkai seksi kot. sbb stiap kali ada artis pkai seksi,..mesti dpt liputan. tu yg bdk2 ni suka pkai seksi untk femes. cuba klu dorang ni nak menyeksi ke,..nak menyeksa ker,.. semua org buat dek.biar artis tu meroyan sorang2..

        0
        0
        • billooo says:

          haha stuju2..buat dek je..biar die tersipu-sipu..”eh pesal xde org nk layan pon..penat aku tempah baju yg ade kelainan ni”..

          0
          0
      • Larahati says:

        stujut! Skit ko kata! Pkir lh dlu klau nak pkai bju! Knpa ko tak buka aje trus kasi tutup k
        at bwah aje! Ksian artis2 tak femes sllu mcm ni nk publisiti! Porahhh…ni tuk ko hakkktuiii kena exactly kt muka awak!

        0
        0
    • awek sabah says:

      potong stim betul..

      0
      0
  3. Question says:

    one question, is she Muslim?

    0
    0
    • comei says:

      muslim pada ic je kot…

      0
      0
      • fandiha says:

        pegi majlis formal dah seksi mcm ni, kalau pg clubbing? pg vacation luar dari malaysia? agaknya terbogel dah kot? OMG!!

        0
        0
        • Sari Pati says:

          Tak payah la korang nak persoalkan muslim ke tak seseorang tu…macam lah korang ni tinggal kat zaman kuno..ramai lagi orang2 biasa kat luar sana yang lagi terok..!! so jgn jadi kampung sgt! if korang cakap tak salah nak negur,lelah je korang g tegor sorang2 kat luar sana! ada akal pikir lah eyh!!

          0
          0
        • cik embun says:

          wei “SARI PATI” ape ko ingt kampung tu sume tutup litup ke huh?! yg kuno yg buruk sume kg. ko nk hentam org kg je… wei kadang2 yg kg tu lg over dr yg bandar tau.. so mn2 same jek.. jgn nk prajudis sgt! skit2 yg buruk kg!!!!

          0
          0
        • yanie hakim says:

          agknya sari pati ni br kot terlps dr kg.. tu yg jd kjtan bdya zman kuno.. adoyaiii…

          0
          0
        • ladymermaid says:

          ko ni apahal nak membela sgt artis yg xtau malu neh…….???

          0
          0
        • hamba says:

          setuju dgn sari yati………
          kita semua orang kmpung asl usul kg…..semua keluar dri kg………….
          tegur boleh….tapi jangan mempersoalkan agama dia…
          anda tuhan kew???orng kita hnya mampu menunding jari…tpi diri sendiri???jnji kita dh tegur sesama islam…lau dia nk trima atau x…e2 hak dia….sma jew dosa…anda tgok..e2 dh zina mata….pe ntah lagi anda memaki hamun??dosa jugak kan???so lagi berdosa bila kita mengaibkan orng…perlu kew??untuk ada blog nie??blog mengaibkan orang??sila komen untuk tmpah tiket ke neraka??mcm2??blik r ke pngkal jlan…sya xsempurna sya juga hamba Allah seprti anda..salam

          0
          0
        • ISLAM says:

          sy sgt setuju dgn sari pati dan hamba….inilah cara islam….bukannye mengeluarkan kata2 kesat utk mnegur org….

          0
          0
  4. ctm says:

    nampak nipple tape kot.. fashionably WRONG!!!!

    0
    0
    • comei says:

      sape dia ni?x kenal pun.dia ingat dia seksi kot pakai macam tuh…bleh plak slumber jwb cengituh..

      0
      0
      • ape2ajerla~ says:

        pelakon kamelia katrina kat astro…
        yg berlakon ngn elyana tu…

        ape la pkai mcm ni
        klu nak kelainan sgt baik tak yah pkai baju….
        :P

        0
        0
        • ladymermaid says:

          nyampah gilerss tgk dia blakon dlm kamelia katrina tu……lembik semacam je…….

          0
          0
        • myra says:

          nk try ikut style elyana… elyana x pkai kasut xpe gak tp dia law leh xnk pkai bju kot…

          0
          0
  5. cik epal says:

    desperate sangat ke nak glam sampai pakai cam tu?

    0
    0
  6. paeh says:

    memang lain macaaaam…

    0
    0
  7. cakap says:

    memang lain dari yg lain.,

    0
    0
  8. aku yg cakap... says:

    xdak ka yg lagi seksi??klu boleh..biaq yg nmpak semua yg ada…baru la lg nampak kelainan…

    0
    0
  9. amy lara says:

    Bodoh… Mana pegi maruah kamu?

    0
    0
  10. khaty says:

    opssss….. dahsyaaaaatttttt….

    0
    0
  11. orgtuo says:

    apolak tayang sikit2 yo..??julor’an la sumo’ee…bia tboliak bijik mato oghang mandang’ee….

    0
    0
  12. takesah says:

    sampah masyarakat. nuff said.

    0
    0
  13. silent gurl says:

    oh my god…….apa nak jadi ngan artis malaysia….mengalahkan hollywood….

    0
    0
  14. penyuwan says:

    Its not fashionably wrong dah…If she’s a muslim, its sangat ‘AURATLY WRONG’. Jadah kelainan, mentally unstable.

    0
    0
  15. xsuka says:

    ketiak itam

    0
    0
  16. cikkaseh says:

    wow!!!serius terkezut..cam minah salleh yang tak bape nak saleh..beraninye pakai cam gitu, tengok citer die ngan elyana soo baik la die ni..huhu

    0
    0
  17. ;p says:

    asal xtanggal jek sume…
    komen: nampak byk jek xpe..baru kelainan…
    huhuh

    *kesian dgn dia nih..

    0
    0
  18. ewan says:

    artis suam2 kuku mmg cenggini la..wekkk

    0
    0
  19. princess says:

    perghh… mner cam xder maruah pn ada… haish!!!! pe la nk jadi… klu nk .. cepat glam..pn.. igt la.. diri sikit….. atoii… bangga ke???

    0
    0
  20. cikgu_aishah2010 says:

    nampak plak plestik dalam tu…kalau xnampak barula kelainan…mak abah eh xmarah ko pkai baju camtu?

    0
    0
  21. otak beku says:

    agak2 la nak pakai bj camniey xpyh la smpai ternmpk tutttt…

    0
    0
  22. yayaopie says:

    macam nielah artis kita skrg suka sangat tayang body…tak ingat agama…kena turun bala baru nak sedar…

    0
    0
  23. awex gaban says:

    cun la *tgn ke bahu*..mcm hagham!!

    0
    0
  24. ena says:

    perasan chantek ke bila pakai pakaian mcm tuh??kebanyakan org bukan puji tp akan mengeji!!

    0
    0
  25. sukenye says:

    mmg lain coz otak die pun lain..ade ke ckp cam tu..budak zamn skrng dh x de maruah ke eh..rasanye klu blh pakai bikini n seksi confem die pakai..it so so stupid answer n x tau sensitiviti n hormat pada famili n diri langsung. klu nk kelainan sngt npe x pakai bju trasnparent ke..bg nmpak semua..kan lain namenye…stupid answer n no mind person….too shame with artis like this…uweek

    0
    0
    • BotoX Breast says:

      Aa..betul tu…pakai yang trasparent biar nampak semua. Kesian sangat la kat mak bapak dia….apa laa rasa dorang kalau tgk dia pakai macamnie!

      0
      0
  26. izza says:

    Siapa Miera ni??? Baju nampak dalammm. Haih. Selamba pulak tu jawab mcm tu. Takde rasa malu langsung.

    0
    0
  27. beruang_bersayap_biru says:

    at least pakai la apa ntah namanya, ‘tube’ ea? ish3x…

    0
    0
  28. stroberi says:

    mmg lain….nnt masuk kubur pun lain2….teruskan ler pakai ghoper itu….

    0
    0
  29. miranda says:

    Nak cari publisiti murahan ke ape ni? Since u tak famous pun kan..shame on you!! Where’s ur dignity!? Ingat ni Hollywood ke nak pakai mcm tu

    0
    0
  30. athime says:

    ehh.. baju dia tertinggal ka? atau designer tak cukup kain?

    0
    0
  31. eternityroses says:

    fashionable sgt sampai nampak nipple tape…wtf?

    0
    0
  32. hajarul says:

    so pathetic…

    0
    0
  33. ieda says:

    Kelainan..?Please la..kamu tu orang Islam dan Melayu..
    jangan nak tiru budaya barat…orang menilai melalui cara kita membawa diri termasukla cara berpakaian..kalau pakai macam ni memang akan menimbulkan fitnah.
    banyak lagi pakaian yang pelik tapi sopan boleh dipakai..

    0
    0
  34. segerombolan perompak says:

    hehe..mmg memberi kelainan..sakit mata tengok..malu pun ad..huhuhu..kecian..

    0
    0
  35. student bandung says:

    is that nipple tape??
    goshhh disgusting!!!

    0
    0
  36. amw says:

    alamak dik. silicone bra awak nampak la peeking out. fashion police, help! out sangat2! please la ok. nk bergaya lain dr yang lain pun, tak de cermin ek nak cek diri sblom g memalukan diri awak cenggini.. part seksi tu, mana2 ngko lah dik..

    0
    0
    • OMG says:

      hahaha..klo msok kat fashion police on E!..mmg dah sah2 kena bambu ngn joan rivers..hahahhaha..aduiii

      0
      0
      • puteh says:

        kena bambu ngan joan rivers dpt gelak ngan malu jekk…kot mati… kena bambu dlm kubo…xdpt la nak nolong….

        0
        0
  37. shazaqil says:

    baik ko londeh smua trus!budussss otak letak kt lutut ke pe ppuan ni?

    0
    0
  38. aida cun says:

    kesian ngko….kena pakai cam gini sbb nk nmpk lain…org lain pun suka gak pakai lain dr yg lain tp xla smpai kena nmpak tepi nipple! dh tu pulak ade plastik lak cover kt nipple! sian ngko….

    0
    0
  39. mira liyukssssssssssss says:

    eeeeeeeeeeeeeeyurkssssssssssssssssssss ketiak hitam maaaaaa

    0
    0
  40. ladybird says:

    nk nmpak kelainan pala otak smpai dah xreti nk jg tubuh badan~

    0
    0
  41. dato says:

    la ish kapa tutup banyak sangat biar la terdedah banyak sikit baru siyok gitu…alang2 baik jgn pakai topless biakan terus ha baru la melayu gitu

    0
    0
  42. hehehe says:

    x cntek… seksi sgt… ingt la awk 2 muslim… pakai 2 biar r elok skit… dh la suam2 suku jek… berlakon dlm cter “kamelia katrina” 2 bkn main lg baik je wataknye… tp kt luar tah pape…

    0
    0
  43. fadzioriq says:

    fuh gamba, mengugat iman betul~
    sayang ah,dia nih dah lawa dah,aku minat dlu sbb lawa je~hehe. tp ble cekci camnih tak minat dah~huhu

    0
    0
  44. by says:

    ayaaa….lain yang lain,,,tapi lain yang nampak,,posting nya,,hehe

    0
    0
  45. lolyat gang says:

    nampak side boobs
    cuci mata utk para lelaki

    maceh miera liyana

    0
    0
  46. chacha says:

    kerek la minah ni..fashion kpale hotak dye…
    ish3..manusia akhir zaman..astaghfirullahalazim

    0
    0
  47. tukang karut says:

    ikut hukum berdosa, ikut hati semua orang akan petah bercakap “aku nak pakai apa,aku punya pasal la….body aku…korang apa nak sibuk…..kalau tak suka dengan cara i ni…janganlah tengok……”hehehe…ayat kelasss orang melayu kita…..

    0
    0
  48. fuyooooooo lainya….baik tak pakai terus

    0
    0
  49. leman says:

    dah macam web lucah aku tgk beautifulnara ni..
    byk gmbr pompuan sexy..
    ish3…pastu drpd gmbr2 cmni la blog dpt income..pastu income tu nk kira cmne dr segi halal haram nyer?

    0
    0
  50. blur says:

    sapa dia ni?? aku x pernah kenal pon… berlakon cerita ape ek? artis ke? nohorommm btoiii! sah2 xde maruah pakai baju cmtu…tanggal semua la kalo ade bran! chiising!

    LOL kesian ngan minah ni.

    0
    0
  51. t.kiva says:

    bdk bru nk naik bse aa..

    0
    0
  52. OMG says:

    lebih dasyat dr rebecca nur islam..dan lebih dasyat lagi dr linda jasmine..wow!!hebat!!cari publisiti murahan..

    0
    0
  53. student bandung says:

    sorry to say la..tp for me, 70% of our local entertainers are glam-thirst twats..pakai baju2 cmni, buat malu diri sendiri je..

    0
    0
  54. ajuera says:

    ‘nampak sikit je’…bodo gile jawapan dia…sikit ape mcm tu, aku tengok mcm dah nak tersembur tetttttttt tu…

    0
    0
  55. AMMAR YASIR says:

    gila punya artis

    0
    0
  56. sape2 je says:

    Astaghfirullahalazimm….(-_-)

    0
    0
  57. Ayu says:

    dah macam pelacur belakang lorong haji taib dah aku tengok cara dia pakai camni

    0
    0
  58. kami prihatin says:

    memalukan agama dan bangsa…tolong bermuhasabah cket.

    0
    0
  59. Cahaya says:

    Alamak lagi artis pakai baju tak cukup kain!! Kat rumah aku banyak lebihan kain yang mak aku jahit baju!! kalau tak mampu nak pakai lebih kain meh lh dtg rumah aku! Aku blh bagi semua saki baki kain yg tinggal utk jahit baju dkt mana yg x cukup tu!! Mcm ni ke kau nk cakap “kelainan” b0doh punya manusia!! Eh!! dh berlambak lh 0rg pakai seksi mcm tu melainkan telanjang terus!! N0n educated people!!

    0
    0
  60. says no to crocodile says:

    bkk je sume bru kelainan weh!BIKINI da xd kelainan sbb FASHA SENDAT da wt..jd BOGEL je bru btol kelainan..stkt DEDAH BLKG mcm tuh LINDA JASMINE pon da wt…

    0
    0
  61. hantu kak limah says:

    orang lain punya mantop pun tak tunjuk, ni ciput punya barang pun nak tayang ke…

    0
    0
  62. Nazim Nasri says:

    MELAYU ke dia ni?

    ramainya artis melayu. jangan salahkan ibu yang mengandung.

    0
    0
  63. says no to crocodile says:

    btw..dy neh artis ke..xknl pon..blkon cter ape

    0
    0
  64. amigo says:

    eyeee..WTH ?..cantik sngat le tuuu

    0
    0
  65. key says:

    masyaallah.. mcm ne la artis boleh nak dijadikan idola kalau mcm ni contoh (yg patut dijadikan sempadan dan bukan tauladan). Dah hilang rasa malu tapi bangga diri aurat ditayang pada yang tak sepatutnya. Kalau bersopan tak rugi pun. Zaman sekarang org taknak tengok artis tayang body ni. cuba jadi artis yang boleh dijadikan contoh tauladan pada org lain.

    0
    0
  66. bigi says:

    asal tak bogel je?baghal…

    0
    0
  67. lauraseanz says:

    Such a poor pity artist. bad taste and small minded never think twice. Malaysian’s sensitivity need to bear in mind.
    Why Malaysian artist always think they such great hot people? the fact is, zzzzzz (u just answer it …)
    I just forgive her for this time meaby she’s in learning stage. BUT next time……. NO MORE

    0
    0
  68. jane says:

    yg lain seksi tunjuk kat depan dia tunjuk kot tepi….kelainan la tu….raso kelakor pulok nampak kot situ… kesian… these young artists nowadays will do anything for glamour…i bet they sanggup bogel to be famous….. statement dia org toksah cakap la..as usual punya bodoh….hmm beauty without brain….

    0
    0
    • jane says:

      pastu dia pakai something to cover the nipple but terkeluar kot tepi….hehehe…ape nak cover2 lagi kalau kot tepi tu dah keluar separuhhh…

      0
      0
  69. Amier says:

    Emmm…elok..bulat…cungkil skit, chuueehh…dah boleh terkeluar.Ranum elok dah tu.

    0
    0
  70. gyulee gyuri says:

    masyaAllah…Allah dah bagi tanda2 nak kiamat..masih ada lagi yang tak amik iktibar…baru seminggu je kot apa yang jadi kat Jepun…insaflah wahai manusia…..takut la aku…huhuhu

    0
    0
  71. Puteri KL says:

    Astaghfirullah al’azim..mengucaplah byk2 dik..skang ni dah byk petanda bsr hari kiamat akn berlaku bila2 masa shj..bertaubatlah dik sblm terlambat..sian akk tgk ko dlm keadaan cenggini..huhu

    0
    0
  72. mohd fuad says:

    Wahai cik Nara, anda cilok gambar portal saya dan berita saya. Pls be gentle. It had been again & again. I did not want to make the issue bigger. So, pls be responsible. Should u want to share, just give the credit mention. It is as simple as that! This will be final warning. Sorry for any misunderstanding or harsh words. You may email me and I’m open to discuss with you. Dunia kecik bro, x baik gaduh2… tp at least respect other people’s job.. mudah kan? peace!

    0
    0
  73. k says:

    haa kan dah bikin pembaca2 BN ni marah.

    1st : baju tu mmg tak cantik. ape kejadahnye polkadot cmtu? nampak tak formal. buruk.

    2nd : apekehe nye nmpk pakaian dalam tu? aiyoo. tak tgk cermin ke?

    3rd : nmpk skit aje?? ish3. ko tak malu ngan mak bapak ko ke?

    tahniah. mmg kelainan sgt. dah berjaye burukkan record sendiri.

    0
    0
  74. sampoerna says:

    sape la yg design baju ni .. kesian btl. Artis hollywood pun blm tentu nak pakai.

    0
    0
  75. toknekpiah says:

    alang2 pakai nipple tape tu ajerrr..pastu pakai skirt..kan lagi MOLEK..dari nampak nipple tape sikit jer kate kauuuuuu…. baru laaa LAIN dari yang LAIN katenyeeeeeeeeeeee…. ;b

    0
    0
  76. seksigila says:

    wau sekse tahap dewa. Bukak sikit nampak ah puting dier hitam dan sedap dihisap

    0
    0
  77. ~hoLogram~ says:

    {x_x} aiyarrkkkk!!~ ingt ke cmane rupanye smpai nak nmpak nipple… giler kunun2 pakai nipple pad tu tak nmpak tajam la..tp kuar kot tepi lak wahahah~ wat lawak!!! boOoo!! btw sape minah ni tak kenal pun haha..pas ni sure terkenal ngee~

    0
    0
  78. NS says:

    ko ingat2 la tuhan sama..nenen ko bukanye cantik mane pon kalau kena tarik kt neraka nanti

    0
    0
  79. sarah says:

    nmpk sikit je dia ckp ?? astagaaa..sikit 2 la yg dosa dah bergunung…saya sebagai perempuan pun malu kot dgn pakaian dia ni yg xsenonoh . agak2 la nk tunjuk kelainan pun . xkemana pun dgn kelainan yg amat bodoh 2 . lagi menmpakkn KEJAHILAN ada la . bkn KELAINAN .
    harap maklum ya MIERA LIYANA . bakat xkemana..saja cri kntroversi dgn memakai pakaian mcm 2..asal xbogel je trus kn senang . baru kontroversi betul . kannnnnn

    0
    0
  80. mysara says:

    Sorang lagi muka baru yg meMURAHkan diri untuk mempromosi diri..Sungguh terserlah ‘kelainannya’!

    0
    0
  81. ayam says:

    sory wa cakap , kalo ko punyer peghh mantap .. oke ko pakai ahh gitu .. dose ko kan , tp stakat alaa 50sen pom xlaku takyah ahh weyhh !!!

    0
    0
  82. terseksa says:

    ingat Allah la minah oiiiii…..minah ni mmg x ade maruah diri…..dunia2

    0
    0
  83. gyulee gyuri says:

    dia nak jawap dgn Tuhan cmtu gak kot…tak takut langsung kan…huhuhu

    0
    0
  84. Anabobo says:

    Setiap perempuan mesti ada perasaan malu apabila dilihat oleh orang lain.
    Tp apa hal dia ni?
    Melainkan,kalau tubuh awk tu pnh dipegang oleh lelaki.mmg la psaan malu tu da hlg.sori la spe yg trsa.
    Pmpn ni mmg xde maruah !

    0
    0
  85. oblivious says:

    tahniah buat anda……pakai baju cm x ckop kain….tapi itu hak anda…..tapi cuba lah bawa beringat sikit yg kita hidup di muka bumi nie bukannya lama mana pon…..
    Insaflah………anda seakan-akan kelihatan terdesak untuk meraih populariti……..banyak lagi cara untuk popular dik oi……

    0
    0
  86. xde sluor says:

    dedulu taim aku skola leh bezakan awek mlacur (ayam) ngn awek bese…mlalui dressing.skg nih…kompom aku sure gagal sabjek penilaian ayam ngn awek BESE YG TRINGIN SGT NAK JADI ANAK AYAM!!!! -murah2..siyan-

    0
    0
  87. Papan says:

    pa nak bwat, nak harap brains… intelektual side… tarak, jilo. Bakat dia setakat tunjuk badan je. Kalo badan betoi sexy , curvy dan bootilicious satu hal juga. Takda cermin ke d rumah minah oi.

    0
    0
  88. Diana says:

    ya ALLAH ya TUHANKU, kau berilah petunjuk kepada manusia ini… tiuplah keimanan dlm jiwanya, ya RABBI, ya RAHIM.. datangkanlah keinsafan dalam batin manusia bernama Miera Liyana ini… aminnnn

    0
    0
  89. tak kenal la ….pelakon baru yer…muka cantik tapi kalau pakai pakaian yg sopan lg nampak ayu dan cantik sgt….

    tapi tak heran la kalau pelakon / artis mmg kbykkan suka pakaian seksi kan….

    segelintir jer yg berpakaian sopan ….

    0
    0
  90. Mrs DareDevil says:

    ermm… who is she? she shud asked image consultant how to dress up, tak pun, asked designer baju tu ‘SUSUwei tak imej ARTIS ala2 Hollywood I ne ?

    i dun understand why, Malay artists lebey OPEN-MINDED bab berfesyen.

    Bro BN, dier ne takde MAK BAPAK ker?

    0
    0
  91. hantu bang rapi says:

    uii… panjangnye kopekkk (tiru stail pak abu dlm hantu kak limah)

    0
    0
  92. Tina turner says:

    Pe jadahnye pakai cam tu woiii?? Ko telanjang skrang!!! Xde bezanye ko pakai cam tu dgn ko bogel

    0
    0
  93. noname says:

    BETINA JALANG..AGAKNYE DIE XSEMPAT NAK PAKAI TUBE KOT..

    0
    0
  94. jena jen says:

    kesian dia. Mase sheila majid pakai dress cmni kat konsert singapore n indonesia xde sape pn kecoh. Agaknye org sana lbh tebuke dlm fesyen banding org msia yg agak kuno

    0
    0
    • siti aishah says:

      tapi rasanya baju yg dato sheila pakai tu tak adalah pula sampai nak menampak kan buah dada dan puting nya sekali. ni dah melampau, mengalahkan betina yang berkerjaya GRO ataupun PELACUR ni. memang tak ada maruah dan harga diri langsung dia ni!!!

      0
      0
  95. blablabla says:

    kalo la jadi kes nipple slip.. haha..

    0
    0
  96. aspire5580 says:

    kebenda kelainannya..kain melambak lambak kt malaysia..hmmm nak ke zaman batu la pulak

    0
    0
  97. Pachat says:

    KALAU BADAN KO MCM ANGELINA JOLIE, HARUS MAK KAGUM NYAH..TAPI SEKALI MAK PANDANG, MAK INGAT IKLAN CICAKMAN3 TADI…HAHAHAHA!! MAK GELAK SAMPAI TERKOYAK BAJU KAT KETIAK MAK NI…

    0
    0
  98. katak kodok says:

    Ciputlah nasi lemak dia… Sekali ngap je tu. Tapi bolehlah buat makan sekejap…. Breakfast. Utk “hit & run” atau “touch & go”. Jambu ni… Ketat lagi… hah…hah…
    Dia tayang kita tumpang sekaki tengok. Klu dpt, lagi best…. Utk pakai buang je lah…..

    0
    0
  99. ida says:

    popular ke dia tu, tak kenal pun

    0
    0
  100. iskandar says:

    huh….bayangkan dalam keadaan seperti ini…tiba2 malaikat [email protected] mengambil nyawanya…Allah sahaja yg tahu

    0
    0
  101. Merpati Putih says:

    nmpk skit je….
    :-)
    gd statement…
    alsn plng bdoh tuk mnutup kbdhn yg sdia ada….brlakon x tera mna…plbsti mrhn ja bnyk

    0
    0
  102. atieku says:

    aduhh…mnyamph r tgk artis mcm ni..
    mcm x pakai bju je..
    krg dh pakai kain putih bru nk insaf…

    0
    0
  103. lala says:

    makkkk aiiii pehal cmni skali………………

    0
    0
  104. hidayah says:

    kelainan kt dunia jah….akhrat tanggung lah nanti

    0
    0
  105. 'heh' says:

    heh..
    cakap cam takder akal jerk..
    bleh plak kata nampak sket jerk..
    budak sek rendah pon rasa nyer bleh tahu..
    agak nyer tak sek kot..
    baru jumpa dunia.. cam nie la jadi nyer..
    hahah

    0
    0
  106. papa jahat says:

    err!!….artis melayu ke ni?……bengong!!…..

    0
    0
  107. john jenun says:

    macam but*h..mcm nk lastik jer..bangsat!!

    0
    0
  108. BumbleBee says:

    bajet hot ke kalo jawab soklan dengan jawapan paling bodoh?? makin tak cerdik ‘artist’ yg baru2 nieh…mentaliti super duper low class.

    0
    0
  109. sah says:

    rakyat malaysia bukan seperti hollywood jadi beringatla kalau blh contohila artis yang terdahulu seperti erra fazira,ziana,zain n yang terbaru lisa surihani..ayu n sopan.

    0
    0
  110. Sakit Mata Tengok says:

    Nape tunjuk sikit je..tunjuk la semua baru la ada kelainannya..ini la yang dikatakan pakai baju tapi macam bogel je kan??? cantik tu…

    0
    0
  111. matamata says:

    ishhhh … !!! klau adik aku dah lama makan penampor …

    0
    0
  112. butter kukish says:

    ntah ape2 jerk……fesyen ape mcm 2…..smpai nk nmpk nenen…baik trus bukak abes jerk….malu kn kaum wanita jerk….nk kt popular xde r sangat pon…stakat bpe filem @ drama jerk jerk…2 pon xbrape nk pemos sgt r….cehhhhhh

    0
    0
  113. auction says:

    menarik..dan terbaik nie….hehehehe…

    0
    0
  114. Pelangi pagi says:

    tunggu sat.. nah ! amik kain perca ni wat tabah kat tepi tu… kesian sangat aku tgk…

    0
    0
  115. lady says:

    wahh…nampak skit je….?? nape x nampak banyak?? coming soon ke?? walawey..aku x tao lar artis MELAYU skang nie…agak ‘bogel’…..aku rase skit mase lg,bogel lar dye…hahaha…..sian kan…tpakse bogel utk dpt phatian…sian aku tgk artis2 skang…agaknye parents dye ajar mcm to kot…anak tunjuk t*t*k dpan owg rmai….ish3….

    0
    0
  116. msmifa says:

    astaghfirullahal’zim…… napa dgn dya nie… dah x da baju laen ke hah! pkai ja bju cm nie ngat elok sgt ka…x melambangkan org islam betOl2 memalukan!

    0
    0
  117. dyaliela12 says:

    aku xknl pun dia nie ….. brlakon cite ape ……. xlame lg popular la 2

    0
    0
  118. camellia says:

    nauzubillah…islam ke tu? ya allah…miskin betul ilmu dia ek..ape yg nmpak sikitnya? tak pulak kene gam…faizal tahir yang tak nmpak aurat pun kene gam,,ape nak jadiklah dunia skang ni…

    0
    0
  119. jBUN hensem says:

    wah..agergergergrrrrrrr

    tpi kecik lah ..

    jambu lg ne..ailike jambu..fresh!

    blom kne tangan lg kot..

    0
    0
  120. k.kiah says:

    eeeee…. tak malunya…..

    0
    0
  121. prihatin says:

    sedarlah skit ko tu muslim…org putih yg tau fashion pun kutuk artis yg nmpk breast cm ko…malulah wei….bwa2lah bertaubat…

    0
    0
  122. cinta says:

    awet xbukak je semua….bra pun da tkeluar,memalukn kaum hawa je..nama je cantik mgaku islam,perangai hamper…….pihak bkuasa perlu bt akta mghukum org2 mcm ni,tahulh artis tp agak2la bpakaian tuuuuuuuuu

    0
    0
  123. wabukanalongmaa says:

    nasi lemak 30 sen. telur ada suku je.. chaiittt!!!
    kelainan konon.. apa kata kalo kt akhirat nnt Allah bg “kelainan” skit? ada brani??!!
    cakap macam org xder agama.

    wartawan pi terjah la mak bapak dia ke family dia ke… tny apa pndapat diorg psl gambor anak diorg ni.. mana la tau kot2 mak bapak dia suka dia pkai pesen lagu tu..

    jgn nnt dh kne rogol, kne gangbang, baru nk menyesal.

    0
    0
  124. mata says:

    murah nyer maruah dia….

    0
    0
  125. miyoung says:

    a woman modestly dressed is as a pearl in its shell..renung2kan dan selamat beramal!!!!!

    0
    0
  126. bungakejora :) says:

    baju nie mmg xsesuai utk dia la.. dia nie sapa aku xkenal la…mgkin bagi dia nie 1 kelainan yg terbaik yg penah dia pakai…aku rasa xkot..mgkin kat luar pun dia mcmnie gak…klu nk kelainan pakai la JUBAH baru ada kelainan n sejuk hati mak dia tgk..hmm apa nk jadi la ppuan zaman skrg nie dorg xtkt ker ???akhirat nnt..baru jer allah dh tujuk kita apa yg b’lakukan jepun masih nk mcm nie gak ker???
    pikir la n renung2kan la…:)

    0
    0
  127. miszmyza says:

    erkkkk… giler kentang…umur dia ni berapa?? dia sedar ke x, ape yang dia pakai tu??

    0
    0
  128. Shahrulsite says:

    dah murtad ke budak nih…

    0
    0
  129. cumot says:

    mak oi..sape die nie? tak pernah kenal pun…

    0
    0
  130. nobody says:

    pompuan ni mmg si#l la! memalukan kaum wanita, muslimah, mak bapak dia & org malaysia !! mak bapak x tegur ke.bongok!!

    0
    0
  131. nida says:

    tgn ngan bdan dia x sama colour la…ishhh3

    0
    0
  132. lollipop says:

    dia ni yang berlakon dalam Kamilia Katrina jadi gadis yang sering teraniaya. gadis luhur budi lah kiranya.. aku baru je nak minat dia sebab muka dia suci sangat.. tapi bila dah tengok gambar dia macam ni tergezut lah jugak.. uiii tak sangka sungguh..

    0
    0
  133. eddy says:

    sket je..lgpon dia nak cari kelainan..dan x mustahil satu hari dia akan pekene fesyen nmpak bulu celah kangkang dan bila ditnya mesti dia jwb “alah bulu sket je..bukan nmpk barang i pon..” meleleh wa cakap lu bai..buduh punya orang..bakat tkder masuk industri mula la nk tayang body.

    0
    0
  134. tukang sihir says:

    bodo! baju ko mcm sial, mak bapak ko xajar ker, muko ko ni muka panggil tsunami!!

    0
    0
  135. azhar89 says:

    perghh.. dpt ni kenyang x kuar umah sebulan..

    0
    0
  136. nz says:

    nampak nipple patch dia, huhu.

    0
    0
  137. hi.. says:

    Beshnyer..kalo gi Bali ni sah-sah lg baekkk..bleh lawan Vanesa Hugen..
    Ini baru America!!!

    0
    0
  138. fattah says:

    x pakai2 ape2 pon kelainan jugak, so xyah pakai ape2 lagi senang

    bang nara, xyah la dah tunjuk2 gmbr cmni kt sini…sakit mate tgk~ plus, makin bertambah dosa kite kalu kite war2kn gmbr cmni~

    ^_^

    0
    0
  139. ms asz says:

    tak ada sifat “kemaluan” or mmg tak ada kemaluan? agak2 la nak pemes sik kak oi. tak yah la bukak2 setakat nak menonjol. 1st cakap nampak ckit2 nanti nampak byak2 pulak. kesian. tak nak jaga maruah sndri jaga la maruah mak pak. kesian kat diaorg. kcik2 d bedung. dah besar anak .. hmm. susah nak cakap. allahualam.

    0
    0
  140. tak berkenan says:

    Bila nak popular…tapi lambat popular….masa nilah nak popular…tapi akhirnya tak popular……semoga diberi petunjuk dan hidayah dari Allah…….

    0
    0
  141. ucop says:

    MCM JALANG JE AKU TGK…….
    KENA ROGOL KE APA KE..AKU NAK GELAK KUAT2 BIOR PDN MUKA…..
    KITA BAKO JER……

    0
    0
  142. menyampah says:

    kalau nak lain pun,tutup semua pun boley saje~ kenapa nak kena bukak n tunjuk kat org. nnti kat sana pun kena balas lain dr yg lain yer~ ingat tuh :))

    0
    0
  143. menyampah says:

    kalau nak lain pun,tutup semua pun boley saje~ kenapa nak kena bukak n tunjuk kat org. nnti kat sana pun kena balas lain dr yg lain yer~ ingat tuh :))

    0
    0
  144. pinggan pecah says:

    KESIANNNNNNNNNNNN
    dpt dosa lg….
    sorry to say but all this ppl look so cheap la…mcm pelacur jalanan kalo pakai mcm ni kan…xde standard lgsung or better way no class maa…
    yelah otak xleh guna tpaksa guna body yg tempek2 guna span tu,,,hehhe…kesiannnnn

    0
    0
  145. mohd fuad says:

    Thanks a lot Beautifulnara! =))) sy x kesah utk share news dgn anda.. sharing is caring kan~ again, thanks!

    0
    0
  146. ron97 says:

    tergamaknye budak ni pki cenggini…..
    kesian…..mangsa fesyen….

    0
    0
  147. tebUan hiTam says:

    sakit mental ape prmpuan ni.. risau tol bala turun kat malaysia ni.. perangai sorg2 mcm ape ntah..

    0
    0
  148. bunga angkasa says:

    sape dia ni?…mmg tak kenal pun…perasan pemes kot….kesian sungguh la….

    0
    0
  149. chi says:

    mulau..

    0
    0
  150. kakchubby says:

    ‘benda’ londeh macam tu pun nak tayang kat mata sume orang. ape punya makhluk la ngko ni. kalo dah gian sangat nak pakai baju2 eksotik yg x sesuai utk org Melayu ni, ape kata ko pegi jadi stripper atau pole dancer? lebih dari ni pon ko boleh buat kelainan. mangkuk jamban punye betina!!

    0
    0
  151. Zura says:

    ish…teruk betul..baik xyah pakai baju sbb artis malaysia belum lg berbogel…itu br kelainan…

    0
    0
  152. AQASHAH says:

    bukan nampak cantik..lagi nampak hodohh tahap gaban..esp bila breast cover hampir terkeluarrr….buat malu mak bapak jeeee…

    0
    0
  153. eden says:

    BANGANG!!!!! nape ko xbukak jer bju 2???? bg nmpk tros ur 5posen boobs 2???? xtaw malu ker?
    nmpk skit jer??? stetmen mmg bodoh…

    0
    0
  154. mak dukun says:

    bala..bala..kalau dah cenggini perangainyee..kite bakoo je la… hmmmm.. sian dia agaknye masa buat baju kain tak cukup potong tu smpai lopong…masya allah

    0
    0
  155. miswill says:

    OMG

    0
    0
  156. kaki sembang says:

    Eeeee…. buruknya wa tgk!!… gelik!

    0
    0
  157. guli pecah says:

    kenapa nak cari kelainan cam tu..dah jdi tak cantik lak..hhhmmmm..tak sgup nak pandang..

    0
    0
  158. missy elly says:

    mmg lain pun..sebab dah takde nampak cam orang Islam tadi..Amber Chia pun takde daring cenggini…

    0
    0
  159. aweks KELATE says:

    TOK AMERIKA LG NI WEIIII!!! BUKOK BANYOK GITU BARU AMERIKAAA!!! HAHAHAA..

    0
    0
  160. gilameroyan says:

    ni nak cepat glamer la ni pakai mcm tu

    0
    0
  161. gilameroyan says:

    bodo pny pompuan baik ko tnjk jer nipple tu!

    0
    0
  162. [email protected] says:

    klu cmni la artis mlaysia brpakaian x lama ngara kt pun kna tsunami r…liana ni bodoh x leh ajar dah…hahahah

    0
    0
  163. ahmadhaikal says:

    emm..janganlah kena tsunami malaysia nih nanti..

    0
    0
  164. didi says:

    bullshit.nmpk sikit je? dey minachi,klu nk kelainan,pakai bikini suda la.wt cm fasha sendat tu.br la cpt popular.blah r,dia ni blakon da la cm sampah.

    0
    0
  165. Merpati Putih says:

    ank dara trlmpau….

    0
    0
  166. >_ says:

    wow..nampak kelainan…memang lain dari yang len…kembali pada zaman purba dimana haiwan dikenali sbg haiwan sosial dimana mengikut kepercayaan charles darwin manusia asal dr beruk….mmg xtaw malu..kate beruk..bogel pun xheran…agaknye die dr spesis tu kot..napk cikit je kan kan…nak wat cmne da kat malaysia ni xpernah nak buat garis panduan pemakaian di malaysia…ka kan

    0
    0
  167. aloyah says:

    giler ke apa dia ni??

    0
    0
  168. alishacun says:

    subhanaallah……..

    0
    0
  169. emel says:

    hohh..budak ni ke? jumpa kt OU pakai hot pant..tgk dekat2 kulit kaki,lengan..hancusss…mcm peta. de hati nk pakai pendek2.

    0
    0
  170. Sweet pink says:

    Nak glamor cepat la tu… Klu dia tak wat cam ni, nama dia org tak sebut2.. Lps org dah kenal baru nak pkai baju tutup2.. Tgk la nnti!!! Tak pasal2 org lain dpt tgk “tut” dia… Sape la bakal suami dia… Rugi, rugi…

    0
    0
  171. hambaALLAH says:

    kesian melihat anak gadis melayu begini..ingatla akhirat..kita ni org Islam..

    0
    0
  172. nanarita says:

    ko ni gilo apo wehhh…kalu doh nok tnjuk sgt kau punye buah dada2 tnjuk jelah terussss…xyah ttup2 agi!!!!mengong!!!!!

    0
    0
  173. muslimin says:

    peseng gila bodo, bengong, galak gatal gelenyen gelebek…

    0
    0
  174. syas says:

    nama islam ,tapi pakaian ,betina sundal pon kalah ,seorang artis cerminkan artis yg laen and seorang islam cerminkan islam yg laen ,so jgn sbb nila setitik ,rosak susu sebelanga .tuka je nama uhh -,-

    0
    0
  175. DewiArjuna says:

    Ni bukan seksi seksa dah.. ni seksi bodoh memalukan. Ape ke hal nampak pelapik mcm tu. Geli betul. Alang nampak bra pun org kutuk, ni nampak plastik cam tu. ayoo… wei…

    0
    0
  176. amani says:

    BODOHNYER perempuan ni… haram J tol pki camni…

    0
    0
  177. gigi says:

    ingat ni hollywood ke!!! tak pasal-pasal kang kena tsunami pulak!!!!!!!!!…..bodo punya orang!!!!

    0
    0
  178. ilahz says:

    perempuan murahan!!!baik x pyh pakai langsung kn lai cepat femes

    0
    0
  179. jebon says:

    nak susu! nak susu! adik lapar

    0
    0
  180. ade otak says:

    dia ni budak belasan umur..otak tak bape nak kembang lg..tau nk up n femes je tp dia xtau org duk ngutuk dia..

    ni lah artis skung..no brain..artis yg ade brain xkan bt cmnieh..

    0
    0
  181. Pachat says:

    geli geleman bila ternampak ketiak..lagi geli bila nampak plastik tersentil kat situ..tak senonoh!!

    0
    0
  182. AKU??? says:

    ketiak itam ade hati nk pki cni.. patot kt ketiak tu pon kne ltk cover breast~ sian,,

    0
    0
  183. hanz says:

    wow tsunami aku dibuatnya….

    0
    0
  184. puanbee says:

    adoi..erm

    0
    0
  185. miera says:

    gila siot..ni pelacur ke??pelacur baru ke BN?

    harap harap bukan islam….ni malapetaka tsunami..

    0
    0
  186. hamba allah says:

    ya allah..dhh terlebyhh sudahh tuu..hmm~sebagai islam kita kena laa tunjukk kita tu islam jan stakat kat ic jee..walau pon taknak pakai tudung atau apa2 atleas tutup laa bahagian2 yg tertentu tu..wahai artis yg tak braper sangat nak pemes pakai la baju yg elok2 ne memalukan seluruh m’sia jee laa ko ne…

    p/s: harap2 ini satu pengajaran untuk mu wahai artis .. dan tak kan melakukan pekara bodohh mcm ne lagii..pakai laa yg sopan yg tak menjolok mata
    ;))

    0
    0
  187. urban la sgt says:

    slalu tngok dr paras atas .. skunk dr sisi .. wooww .. kelainan kann … WTH!!

    0
    0
  188. zairi says:

    agak2 la klu lelaki2 time tu ada kat situ ckp nk pegang tu boleh..atau tgk dgn muka mcm giler seks dia marah x..?aku klu nmpk pompuan mcm ni aku wat jer mcm tu..biar dia malu sket..nk marah,marah la…;)

    0
    0
  189. mushi says:

    awat sikit sangat,,,bagi la nampk sebelah baru la namanya kelaian….plastik apa dok tutup tu….buang jela plastik tu…kalau x pun ajarla kami cara2 memakainya….hehe…baru la sama dgn org zaman batu dolu2..

    0
    0
  190. jol! says:

    gile ke hape pompuan neh?!?!?!

    0
    0
  191. deycha says:

    xde maruah ker?

    0
    0
  192. gua says:

    uiks…rase nak rogol je minah ni..pakai sgt mcm ni

    0
    0
    • miera says:

      hehe…org yg patut kena rogol…betul…wahai perogol..

      atas ni contoh untuk dirogol…sekian..

      serius mcm pelacur paling buruk..

      dia sememang bukan islam…sekian….

      0
      0
  193. dorayakigirlz says:

    sengal tol..gle kentang nye baju..da x mampu nk beli kaen lebih ke smpi tak cukup kaen 2..dy belakon cite pe eak..x knal pn..npak ngat x popular bab tu nak carik kontroversi..

    0
    0
  194. kejumasin says:

    knapa betina ni x bogel trusss…….. bole tngok free body dia….

    0
    0
  195. tebUan hiTam says:

    http://www.youtube.com/watch?v=hAE7GLE_cOc&feature=fvst

    suh perempuan tu tgk video ni.. biar rase insaf.. kalo x insaf gak.. tggu la bala turun kat negara kita ni pulak.. bukan mintak bala tp masing2 tolong la peringatkan diri masing2.. jgn ikut nafsu je..

    0
    0
  196. aien says:

    GELI!

    0
    0
  197. ZuraHana says:

    adoi.. manusia2..
    bertaubatla selagi ade waktu..
    kang kalo mati time ko bbuat perkara mungkar, pasti nanti ko menyesal disana kelak.. mmg dah xde guna dah..
    sedih tol bila tgk umat islam camni.. huhu.

    0
    0
  198. jena jen says:

    cube google pic sheila majid konsert singapore,indo nti jumpe pic sheila pakai baju kemban ketat nmpk separuh payudara. Nmpk comel

    0
    0
  199. Bunga Tulip says:

    maakkk aiii..nmpak sikit jer pale otak die..sok ko kt akhirat jwab la ngan tuhan,….”ALA NAMPAK SIKIT JE ALLAH”….mne tau dpat diskaun msuk syurga kan….

    0
    0
  200. kamal says:

    biarlah dia nak pakai apa,org melayu kita sekarang ni kolot tapi benda lain buat lagi teruk….

    0
    0
  201. CANTEK says:

    Klu dia dah tak tau malu kita nak buat camne, sama2lah kita doakan agar dia sempat beroleh hidayah…Amin.

    0
    0
  202. halimah jongang says:

    kesian budak ni…nak seksi x kena gaya…smpai tersentil….muahahaha….

    0
    0
  203. Husna says:

    Gambar ini mengesahkan peringatan SAW bahawa WANITA adalah golongan yg paling ramai terjun ke neraka…ciri-ciri ini sudah ada, selagi dia tidak insaf n bertaubat..

    0
    0
  204. ida89 says:

    yg sesibuk nk pakai baju ala2 hollowood tu apahal?
    ko tu artis hollowod kew?famus sngt kew?
    angelina jolie pon bertudung g tmpat yg drasakn pelu..
    yg ko dah sah2 duk d negara asia,lagi2 islam..tp
    mcm BENGONG!!!

    0
    0
  205. alifbatrisya says:

    gambar artis paling sengal!!mmng kelainan pun aku tgk dah ni…nak kelainan lg xyah pakai baju…pakai bikini jer…lg kelainan…bila faiza tahir bukak baju kecoh dia xleh kuar tv…yg perempuan ni apalak hukuman yg dia akan kena…jgn wat senyap jer pd org2 yg berkenaan 2…

    0
    0
  206. hasrulhassan says:

    Salam.
    Remaja – gitulah bila sentiasa terdedah dengan salah dan silap. Pernah tgk gambar dia bertdung?

    Kalau nak tengok, anda boleh jenguk di sini:

    http://hasrulhassan.blogspot.com/2011/03/miera-leyana-lebih-manis-begini-gambar.html

    Kan manis … :) tak gitu?

    0
    0
  207. liza says:

    cik adik oi..lebih baik x payah pkai bju..buah engkau tu tggu msa nak tersembul kuar jer…jan nak cr publisiti pkai bju yg ntah pa2…..artis omputih pun klu nak pkai bju x lh nmpk buah tu..pndi kaver..

    0
    0
  208. KesianNmurah says:

    ……’ Nampak sikit je. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan ‘ statement org sakit otak ….mmg nampak kelainan sbb akalnya lebih teruk dari haiwan….artis melayu yg tak berakal..itulah kelainannyer

    0
    0
  209. wattafish says:

    perghh nmpk nipple sticker .. malu2 ..

    0
    0
  210. mohd says:

    KITE BAKO JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    gla betina ni.. hadoi ingt leh cntek terus ke ko tunjuk2 bnda alah 2….
    adik aku ni siap la penendang maut aku kasi…
    puihhhhh

    0
    0
  211. hamba Allah says:

    nampak sikit je???
    wahai umat islam sekalian.pakaian melambangkan peribadi,peribadi melambangkan akhlak..ape kau ingat dosa pon ada kategori sikit,sederhana sikit,,kurang sikit ke..?

    0
    0
  212. ndv says:

    laa…asal la nmpk sikit je..bg la sume nmpk..alang2..haha

    0
    0
  213. Anabobo says:

    Umo pmpn ni sma cm aku.bwu 18. Tp otk dia sempit gler !

    0
    0
  214. zaza90 says:

    terok giler minah nie……mcm ci***….!!!

    0
    0
  215. myung dae says:

    otak letak kat lutut….
    dah la xterkenal… bek bogel jer trus

    0
    0
  216. achik says:

    minah camni la kalau wartawan tnya komen dia cam fasha sendat tuh..
    antara yg popular ‘mana ada saya sexy’…
    baik naked trus..BENGONG!!!!

    0
    0
  217. gus says:

    orang yg tgk ni ha yg rase malu..ish3

    0
    0
  218. Qiena says:

    nape dia x bukak semua…? tunjuklah semua, stakat tunjuk sikit je baik xyah…
    kurang ajar lah dia ni..

    0
    0
  219. comel says:

    bengong tul lah betina nie………x ingat kubur kew….
    low class nyew org…….bodol btul…..sangap kew……

    0
    0
  220. Caldina says:

    hmm…. menarik dan kena pada majlis…..

    p/s: takkan nak pakai telekung datang sini kottt ??

    0
    0
  221. jd says:

    ok wht..u all ni…be open la..tak guna control control

    0
    0
  222. Fitriz says:

    Terima kasih Abg Nara sebab siarkan gbr ni.Skrg saya blh fap dgn riangnya.

    0
    0
  223. Fitriz says:

    Laaa muda lagi dia ni.Kansel la fap mcmni!

    0
    0
  224. nunu says:

    ni la sbb ye bnyk kes rogol..org tgk gmba die..pastu org tak thn..org lain kena rogol..mcm2 org zaman skrg ni..mak ayah tahu malu jer…kala nk seksi pun brpada2..jage maruah diri..

    0
    0
  225. rachaell says:

    Siapa kata fesyen pakaian tidak ada kesan?Kerana meniru pakaian NABI MUSA, 7 orang ahli sihir yang expert telah dicampakkan IMAN ke dalam hatinya.

    Ta-Ha [70] (Nabi Musa pun mencampakkan tongkatnya yang terus menelan segala benda sihir mereka…), maka keadaan yang demikian menjadikan ahli-ahli sihir itu segera merebahkan diri sujud sambil berkata: Kami beriman kepada Tuhan yang mengutus Nabi Harun dan Nabi Musa.

    Seseorang yang meniru pakaian sesuatu bangsa akan dibangkitkan bersama bangsa atau kaum tersebut.

    Dan diriwayatkan oleh Ibnu Umar radliyallahu ‘anhu :
    “Barangsiapa yang menyerupai mereka sampai meninggal (mati) dia akan dibangkitkan bersama mereka.”

    0
    0
  226. azel says:

    haha..tak leh blah statement..’nampak sikit ja..nak kelainan..’sikit mikit..if dah Islam..buat la cara Islam..malu oo..mcm2 la artis skg ni..

    0
    0
  227. buntang says:

    ni tersilap agaknya …. baju dia dah teralih …. kan dah malu …. satu pengajaran .. kdg2 perkara yg x terjangka bole terjadi bila pakai seksi nih …

    0
    0
  228. mrs. MAMA says:

    ni 1 lagi artis ber’IQ’ sengal..yg macam ni buat laukla jawabnye..

    0
    0
  229. ila.. says:

    mrs.mama…….mcm ko baek sngat

    0
    0
    • K says:

      mmg dia ni sengal..
      minah nie bdk smk tmn tun dr ismail..
      skola form 5 kene buang coz manjang ponteng..
      pastu x tau dia amik spm ker x sbb mak dia kata nk amik home schooling aje smata2 nk fokus pd lakonan..
      ni lar hasilnye statement org yg x gi skola!!! ntah blaja agama ker x home schooling tuh..kalo tau agama xkan buat statement x skola camtu!!

      0
      0
  230. nema says:

    SGT MELAMPAU INI BUDAK..ERMM ..

    0
    0
  231. nina says:

    kelass….

    0
    0
  232. Nampak kelainan? Hurmm.. memang confirm ramai yang nampak ke lain.. hehehe

    0
    0
  233. borneo80 says:

    aku yang kristian pun malu tengok …..sik malu terit diri Islam……

    0
    0
  234. aku juga wanita says:

    sah lepas ni kau x laku la..BETINA JALANG BODOH NAK MAMPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSS

    0
    0
  235. Piston Pecah says:

    adui…kelainan eh?
    takpe lah..teruskan…seram aku tengok kelainan dia…
    terlalu berani ke hape eh

    0
    0
  236. who cares says:

    sebenarnya aku kesian ngn perempuan ni

    kesian dgn kebodohan dia…dr segi pemilihan baju,

    statement yg dia nak KELAINAN tu…mmg BIMBO!

    0
    0
  237. syskema^_^ says:

    wahai kwn2 ku….spatut nya kita beri nasihat kat c miera ni…bkn nya maki hamun dia,,,ajak dia balik ke jalan yg benar….
    PEACE

    0
    0
    • hamba says:

      setuju dgn anda…..
      islam xajar kita untuk memaki hamun….
      itulah….kenapa owner blog nie snggup tnggung dosa dgn mengaibkan orng lain…
      fikirkanlah……….

      0
      0
  238. ain says:

    hahaha
    artis2 kita ni
    pakai baju asal tutup puting je

    0
    0
  239. Amy says:

    Di usia remaja memang suka mencuba benda baru..moga Tuhan beri dia hidayah agar sempat bertaubat sebelum mati..

    0
    0
  240. kOtAk^mAgiKa says:

    baik xyah pakai pepa kalo nak kelainan..bodoh la ..tp nak tanya,sapa dia tu?artis baru ka?aku xpnh nampak pon

    0
    0
  241. kelainan yang lain says:

    chomey lagi tarzen.. pooodddii~~

    0
    0
  242. Ellie rahman says:

    Ni la jadinye bile otak letak kat lutut. Baik pakai baju kelawar je. Pakaila sependa je, komfom nampak kelainan. Pompuan murah, senang sgt nak tunjuk kat org “harta” dia tu.

    0
    0
  243. hanni says:

    adeh!s**l je..bkn pompuan ni..betina ni

    0
    0
  244. miera liyana bodo says:

    apalah banggang punya betina… nampak sikit?

    kau ni maruah rendah la beb… dah la xpopular.. hahaha..

    siti nurha liza @ erra fazira xtayang tayang pun 1malaysia kenal..

    ni artis kecik mcm kau sibuk nak tayang tayang..

    kan bagus kau pakai spendar je.. hahaha

    0
    0
  245. lol says:

    umo br 18..
    blaja pun tak tinggi..
    blakon tak hebat mane..
    nama pun lum popular..
    bdn sekeping..
    nasik lemak seciput..
    ada hati nak kelainan dan tayang2!
    hrp kontroversi aje lebih, prestasi hampeh!

    0
    0
  246. mamu says:

    mcm ni la sempoi..senang aku nk main..biadap punya pompuan..patut kau pkai mcm nie pi kat lorong haji taib..baru ada kelainan…dh la tek pun kecik…

    0
    0
  247. intanberlian says:

    sumpah aku tak kenal minah ni,

    0
    0
  248. panazzz says:

    mgkn dia owg melayu…tp bukan islam…..fahammm????

    0
    0
  249. i says:

    baik telanjang je! taubat lah ye~~

    0
    0
  250. panazzz says:

    adakh anda ase d tut anda telalu cntik…..sian at bakal suami kooo……nk ko jd hak mutlak,tp ko bg at owg len see ur tutttt,,,,,,

    0
    0
  251. korang nie semua hipokrit kampung! says:

    melawat laman web dan membaca pasal gossip itu perkara digalakkan islam?
    yg nak menasihat bagi komen….perghh…berlagak macam bagus giler.
    pagi nanti bila bangun tengok elok2…silap2 yg sembang kencang nie semua….subuh pun x semayang.
    pfffttttttttttttt

    0
    0
  252. sunqiksApple says:

    Pihak yg bertanggungjawab harus meletkkan satu garis panduan u pakain bg artis di Malaysia. Malaysia Ngara Islam. Artis ini harus di bar sedang Fazil tahir buka baju y x nmpk auratnya pun di gam oleh semua pihak nikan pula terang2 dah nampak auratnya…

    0
    0
    • no name says:

      negara lain duk sibuk gan bale dr Allah..tp kat mesia ni ramai lg yg x sedor diri..isk2..

      0
      0
  253. zamrizamad says:

    1) Nak cari publisiti murahan
    2) Nak ajak remaja Malaysia ke lembah maksiat.
    3) Tak ada iman (jahil)

    0
    0
  254. Kurus says:

    rafflesia pearl??
    aku lak sana sini nk carik batu shapphire sebesar cincin kate….nk buat cincin.. ahaks

    0
    0
  255. Miza Yusof says:

    cantiknya pakaian dia. ada yang lagi terdedah tak ? eh, asal tak dedah je terus. kan ke lagi molek ! grr

    0
    0
  256. lr7 says:

    muncul lagi seorang artis yg bodoh….

    0
    0
  257. aida says:

    buat malu mak ayah jer… ker takder mak ayah….

    0
    0
  258. sarah says:

    itu bukan buka sedikit, p dh buka banyak…tak nampak pun kelainan. lainlah kalau buka semua, baru nampak kelainan…

    0
    0
  259. barbarra says:

    kalau cntik tuh xper gk nk pakai cmtuh.ni…..anita sarawak yg da femes lamer pon xder pakai smpai mcm tuh skali…MASYA ALLAH

    0
    0
  260. adam says:

    kepala otak angg nk kelainan…ko tu agama ape??
    jgn la nk tiru kafir laknat…..
    ingat..ko tu ISLAM…
    DUNIA AKHIR ZAMAN..MCMNI LA….

    0
    0
  261. Qiqi says:

    wehhhh saper ni?????sumpahhh aku x knallll wakakakakakaka :D

    0
    0
  262. sumak says:

    dh mcm “GRO” dh aku tgk betina sekor ni

    0
    0
  263. ganyang ko!!! says:

    sape die ni??? xkenal pun… femes ke?? da blakon 20 drama?? erm… still lg xkenal,,hahaaaa… xpe la… sye xmo komen lebey2… tp publisiti murahan betul la awk budak oi… nk pki dedah2 ni pg la luar sne…p jepun tuh,,bia ko mati skali ng tsunami..tukar nyawa ko ng org2 yang dah mati kt jepun….. ish..xmo cakap lebey tp da trlebey dah..hahahaaa.. le ganti abang nara plak la…heheheeee

    0
    0
  264. lolo says:

    apesal tk bogel aje.. kelainan jgk tuh.. whut a shame!! plastik tersembul mcm tu ok ke..

    0
    0
  265. pizza says:

    Eiiiii, budak ni…. Kang kain kapan x sudi nak terima, part x cukup tu yang kat boobs tu. Ada bran?

    0
    0
  266. donkey says:

    bahalol nyer artis

    0
    0
  267. aini says:

    dah kurang baju kot, smpi x ckup kain dh nak tutup. Kita yg melihat pun dah cukup malu, tpi yg memakai dgn megah menayang body….

    0
    0
  268. diebaziz says:

    ceh.. “nampak sikit je. pilih baju sebab nak nampak kelainan”.. jawablah kau di akhirat kelak!

    0
    0
  269. hot mama says:

    nape x bogel terus,mcm ni sikit je..ape nk jd la artis skrg main tnjk2 je

    0
    0
  270. dadu says:

    mana mufti perak tu? apasal dia tak ada komen pasal benda2 serious mcm ni?

    0
    0
  271. hantu kak limah says:

    eh like n dislike dah takdo…

    0
    0
  272. terseksa says:

    sape minah nih?? tak kenal pon…huhuhuh

    0
    0
  273. jaty says:

    haha kesian die…daa la org xbrapa nak knal…myb nie laa satu2 cara yg nak wat die naik balik..

    kawan sy ckp, dlm dunia neh ade 5 jenis artis..

    artis yg cepat naik, cepat turun, artis yang cepat naik, lambat turun, artis yang lambat naik, lambat turun, artis yang lambat naik, cepat turun and artis yang xnaik2 tp gile2 usaha nak naikkan nama sendiri xsudah2..kalo die nie, artis yang mane ek?..haha

    0
    0
  274. ehem2 says:

    sebenarnya, Allah akan menutup aib org yg menutup aib org lain.. berhentilah menyebarkan keburukan org lain. insyaAllah, keburukan dan dosa kita ditutup di akhirat kelak. no offense abg nara :D

    0
    0
  275. oden says:

    tambah le assesori laen klo ye pon…shawl ke..lagi cantek dowhhh.. or pakai je tudung labuh..lagi44 cantik menarik….heee

    0
    0
  276. batok kahak says:

    ini malaysia dik..bkn nye hollywod…negara kite ni….pnuh ngn adat sopan…..aduiii..pkai mcm ne….bukan ke maruah…xsilap die nih…sekolah lagi….

    0
    0
  277. Myra Ayreen says:

    ALolololololo . Lain Sungguh tuh . nampak sume . aishhhhh . Malu lah sikit =_=”

    0
    0
  278. ENTER says:

    punye la baju…x senonoh nak mampos….mmg x da akhlak…x kan x de perasaaan malu langsung…brubah la sblum terlambat…nanti kene R@@OL baru taw…mase tu baru nak menyesal…dah x gune dah kak oii..

    0
    0
  279. Ehem says:

    kalau dok america bole la pakai macam ni. negara malaysia x bole :). Kalau pakai macam ni kat Arab Saudi dah kena sebat dah.

    0
    0
  280. soraya says:

    ketiak mcm berdaki jerrrr

    0
    0
  281. biskut says:

    wowwww!!! nmpk dah sikit payudara tu…kalo goyang sikit mau terselak smua tu…kesian ngan budak ni..huhuhuhu

    0
    0
  282. sue says:

    baik xpayah pakai per jer lg baik…..cantik sgt ke nk tayang bende seciput tu, saiz pamela anderson xpela jgk…baru2 betol meletop, nioe setakat cub A tu xyah la nk menggedikzzz……

    0
    0
  283. annagurl9972 says:

    kalau masuk fashion police tu mesti kena worst dress…hello cik adik x tau ke yg ur breast is popping out? that dress is to small for ur bust size? mcm whore tau…

    0
    0
  284. chok says:

    ishhh.. ishhh.. anak sapa niii.. sapa mak bapak diaaaa… anak smpai x dak akai lagu niiiii…. sian noooo!!!!!!!!!!

    0
    0
  285. misssss says:

    “Nampak sikit je. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan” <— nanti ko jwb la mcmni jugak d akhirat nanti ye… gud luuucccckkk….

    0
    0
    • che ct .. says:

      kat cnie ko tak pyh nak tunjuk bek lah ..hak die ..ko lau buat dose , ingat allah ke ?
      damn !
      pndai ckp org …gi mam !

      0
      0
      • yuhu says:

        sukati aku laahhhhhhhh…….. atleast aku x pnh pakai baju camni! len kali Allah tu tulis huruf besar br betol…

        0
        0
  286. papa nakal says:

    aku rasa nak rogol je budak ni..woah!
    dapat syok ni!
    dah free2 tunjuk mmg best kalau dapat pegang!!
    die ni la aku nak rogol sangat!

    0
    0
  287. Pretty says:

    Artis Longkang………….

    0
    0
    • che ct .. says:

      ko pon same ..at least die artis ..ko ???ade ape ?

      0
      0
      • papa nakal says:

        jangan nak kutuk2 kat sini la..asalkan jangan ade yg ikot pakai macam pompuan tu

        0
        0
        • che ct says:

          papa nakal ..yezza , jadikan die contoh spye tak mcm die dah ..nak kutuk2 buat ape ..die tahu ke ?
          die heran ke ?jgn jdi STUPID sgt lah korg nie .

          0
          0
        • ct ke???? says:

          ye la ye la che ct, ko lah insan yg plg cool n sempoi lam dunia ni…….

          0
          0
      • emothic_gaL says:

        che ct .. says:
        March 20, 2011 at 4:52 pm

        ko pon same ..at least die artis ..ko ???ade ape ?

        ( AT LEAST, I ADE OTAK, EDUCATED SO BLEH BERPIKIR DREZZUP TU APPROPRIATE OR NOT. LoL
        mangse fashion)

        0
        0
  288. hamba says:

    eh…lantak dia lah….di pnya.t*t*k…….
    dia sndri jawab…
    y mngta lebih2 pown…..
    cermin diri lah……
    mcg muahxxxx2 gak…xke nmanyew menghampiri zina???
    islam kew???couple jew..msti nk kiz r hug r…dosa kan??
    so renung2kan…..

    0
    0
    • hamba says:

      alah korang tgok pown dh zina mata gak kan??
      so??wahahaha……
      jgn mengata orang……
      ada ke islam mengajar dengan cara memaki hamun cgnie??islam ke??or islam ic??
      pe kata tegur dgn cara kita sebagai islam….boleh bukan??
      dia nk terima ke…xnk terima ke..hak dia dri dia…kubur dia..dosa pown dia…malu pown mak bpak dia…???so???motif blog nie tok apa??tmbh dosa cakap n maki hamun orang lain ??tmbh dosa??perlu kew???knpa perlu mengaibkan orang lain???so jawab r owner blog nie…nmpak simple..tpi dosa ko tnggung sma jew cm dosa orang yang ko aibkan..lgi bnyk y memaki lgi bnyak dosa ko…kita dah jauh tersasar nie…..come back r….ajaran y btul….tengok diri..muhasabah diri…baru tengok orang lain…jangan disebabkan orang lain..ko y lebih berdosa..sia2 jew hidup……renung2kan!!

      0
      0
      • hamba says:

        saya hanya hamba ALLAH y kerdil…..
        lau saya nampak itu salah…saya akan tegur …bukan ke tegur menegur antara kita umat muhammad itu perlu…
        so lau ada teguran untuk sya silakan….
        maaf jikalau komen saya menyakitkan hati anda….
        saya hnya insan biasa y xlri dri melakukan kesilapan….
        salam..

        0
        0
      • panazzz says:

        dosa jugak tgk….n dosa gak law xtgur…n nk tnye,nape dok sibuk kat artikel ni law xnk ada dosa….law tol nk kmpul pahala,g tarbiah sume owag laaaa,,,,jgn dok taip at sini loooo…..manusia mana xlari dr dosa weh…………….cube explain?????

        0
        0
    • che ct .. says:

      i like statement u …

      0
      0
  289. malu says:

    org bkn islam pun x seksi cmni….apa yg nk dibanggakan sgt ngn pe yg nko ad…harta yg plg berharga 2 ptt disorok bkn di tayang di khalayak ramai….nko ingt nko cntk sgt ke nk tayang nko punya bukit 2….bj nko ni cam bj org gila je….WTF

    0
    0
    • che ct .. says:

      ko pon same je , ckp org konon , yelah ..sebab die artis kan ..bab tuh masing2 nak kecoh ..try die org biase ..ade org amek port ke ?
      jgn r ..nak over sgt ..org islam , ko pon same je pngai cam die kan ..maki jugak die …ngok !

      0
      0
      • hamba says:

        aurat xsemestinya terdedah cgnie….rambut wanita pun aurat juga……………….so???korang nie berjubah kew???jgn r kerana dosa seorang artis anda pown berdosa sma…………..sya xsetuju dgn kewujudan blog nie…gossip adalah budaya kaum yahudi…bagi menjatuhkan pemerintah dahulu kala…….inilah budaya freemason..minda kita dh dijajah…………..kembali lah…

        0
        0
  290. izat says:

    is this a street walker or celebrity??? the answer is:street walker looking for potential clients!

    0
    0
    • mmmmm says:

      street walker???sopan sgt perkataan tu npe x tlis jew slut kew bitch kew ok gak wakakaka…..;)

      0
      0
  291. che ct .. says:

    hamba : i sikong u 100 % ..dorg nie bab kutuk org yelah , pndai ..cube lau couple depan mate ..pgang tgn jugak ..jgn nak over sgt ..kubur len2 ..bukan gnie nak tegur org ..damn !

    0
    0
    • hamba says:

      betol che ct…orng kita hnya pandai menunding jari………….
      kesalahan sendiri xnmpak………
      apa tujuan blog nie diwujudkan???
      komen untuk tempah tiket ke neraka???
      mengaibkan orang???lgi berdosa……
      lagi rmai y komen n memaki hamun….lagi bnyak dosa y ditnggung………

      0
      0
      • che ct says:

        to tuh hambe ..i sokong sgt2 u pnye statement ..ag2 dorg yg dok maki2 ..cam bdh je …
        dorg ase dorg bek sgt lah kot ..haisshh ..germa plak i tgok comment mereke2 nie

        0
        0
        • hamba says:

          akhir zaman……………………ntah lah..

          0
          0
        • hamba says:

          orang y salah didekati dan ditegur…bkn dimaki dan difitnah…di caci…..
          islam ke anda???itulah pertikaian y sering dikeluarkan oleh anda….
          so fkirkanlah…..siapa anda…

          0
          0
      • panazzz says:

        sepatotnye kite hamba allh jgn suke bgosip…n jgn sskali nk join gosip2….tol x hamba….pe motif awk dok join blog ni?

        0
        0
  292. cheeee says:

    kalo tak pkai ape2 lg lah laen!
    nice

    0
    0
  293. EVIL.... says:

    TAHNIAH….ANDA BERJAYA MENEMPAH TIKET MASUK NERAKA SECARA PERCUMA.,…!!!!

    0
    0
    • che ct says:

      evil u also …
      jgn nak ckp org lah diri u pon tak bek sgt …blah !

      0
      0
    • waras says:

      hahahhahaa, kpd evil…, Tuhan pun syg ngan hamba die nie, xyahla nak suggest2 die g nerake ke ape, cm syaitan lak kerja ko, hhahahahahhaha

      0
      0
  294. tijah says:

    mcm sial jer betina ni…
    statement dhla mcm haram…
    bodohhhhhhhhhhhhh…

    0
    0
  295. che ct says:

    u oll..cntek la 2..sbb 2 dia pakai cm2..apela..i rs,tok hak dia.walaupon dia islam..tp pahala dan dosa dia y tggung..bkn u oll..so kita hnya mmpu melihat..anyway..sya ske lakonan dia..walaupon xtrkenal tp sya tahu dia akn meningkat nek one day..so xpyh la nk judge org..ok !!!!

    0
    0
    • wutever.. says:

      ko suke lakonan dia ada kitorang kesah?? ko tu je yg kecoh kat kitorang nih… meroyan la ko nih

      0
      0
      • che ct says:

        ko jgn nak over sgt lah ko nie ..nyampah plak ko nie kan ,.

        0
        0
        • Cahaya says:

          CHE CT : Apa kena dgn kau ni yer?? Kalau kau suka lakonan dia kau buat lah satu page yg kata “SAYA TAK KISAH CARA MIERA LIYANA BERPAKAIAN YANG PENTING SAYA SUKA CARA DIA BERLAKON” !! Aku nk tgk brapa 0rg yg bodoh akan LIKE kau punya page ni nanti! Dekat sini cuma utk mereka yg geram tgk cara si Miera tu berpakaian! kalau kau nak backup dia buat lh page lain!! Jgn menyemak kat sini!! Tak kisah lh cara mcm mana dia 0rg lepaskan perasaan tu, asalkan apa yg mereka lepaskan tu tidak menyokong cara si MIERA berpakaian!! Pemikiran YAHUDI telah berjaya mempengaruhi umat dunia kini khususnya umat islam!! Mmg itu lah yang YAHUDI inginkan!!

          0
          0
        • emothic_gaL says:

          i like. x suke baju dy! x style langsung, design out of date!

          0
          0
    • panazzz says:

      awk x tanggong same ke che ct oiiiii…..awk da tarbiah dia ke?xke kongsi dosa sama ke?

      0
      0
  296. hanny says:

    mana perginye maruah pempuan ni…???
    xmalu ker dgn ALLAH…
    inilah kalau manusia dh lupa diri..
    terlalu mengejar popular..
    kalau dulu faizal tahir didenda krn buka baju…
    kenakan jugak denda pd pempuan yg da xder harga diri ni..!!

    0
    0
  297. Chicuka says:

    Pelakon Kamelia Katrina kan ni. Astargfirullahalazim. Semoga otak dia tak sempit lagi

    0
    0
  298. Chicuka says:

    Blog post pun macam bangang. Kita tak boleh marah sebab itu hak dia?

    Kita marah lah sebab kita semua saudara Islam.

    0
    0
  299. Chicuka says:

    BN blog pun macam bangang. “Kita tak boleh marah sebab itu hak dia?”

    Kita PATUT marah lah sebab kita saudara Islam. Kalau bukan kita yg menegur, siapa?

    0
    0
    • che ct says:

      jgn nak yok2 sgt …ko pnh berpegangan ngan pasangan ko ?fuck lau ko tak pnh …..
      no body prfct …!
      so tak pyh nak judge org ngan luaran ….

      0
      0
  300. tokay tua says:

    yummy…delicious… nak kit…

    0
    0
  301. org kampung yg konservatif says:

    budak ni da kuar statement minto maap..leh check kek blog gosip artis izyan. siap ado gambo yg ambik kek celah2 beda..mmg memalukan dan harap2 ko tak buek lagi yo, bendo2 aib mcm ni tak jamin do maso dopan ekau..buek malu keturunan yo.10 thn akan dtg nnt org akan tanyo “pelakon mana?”..”ala..pelakon yg tersontel dada ‘eh tuh”..byk laie cagho nak nampak lain,tp bukan mcm ni do..da lain macam den tgk. semoga ni jadi pengajaran kek ko dan artis2 lain yo. kito org melayu, sensitip! sampai cocah 400 komen,rato2 marahkan ko. 40 kali boleh jadi doa dik..bahayo tu..ingat yo, kalau ekau berlakon bagus semua org suko.

    0
    0
  302. Android says:

    sedih…
    tak tahu ape yg ade di fikiran dorang ble berpakaian camni..xde malu,xde segan, x rase kekok..
    Boleh dorang sengih2 camtu lagi..Artis yg memandang, wartawan yg melihat, takkan tak tergerak hati nak menegur? NI la budaya kite..tegur blkng..kalo aku ni org media..berpengaruh..aku dah halau dia ni balik..

    0
    0
  303. f i d o says:

    hidung saya berdarah

    0
    0
  304. Hidung saya pun berdarah jugak.

    0
    0
  305. tisya says:

    KUALA LUMPUR: Pelakon Miera Leyana memohon maaf kepada semua pihak atas kesilapannya mengenakan pakaian seksi sehingga menampakkan sedikit sisi payudaranya.

    Katanya, dia tergesa-gesa memilih pakaian rekaan Wan Huzairil tersebut pada pagi Jumaat lalu untuk menghadiri majlis makan malam anjuran Rafflesia dan Mandalay di Hotel Le Meridien, di sini, pada hari yang sama.

    “Saya memohon maaf kepada yang tidak menyenangi apabila melihat saya berpakaian seperti ini. Saya tidak sempat mencuba terlebih dahulu pakaian ini kerana baru mendapatnya daripada pereka fesyen pada pagi tadi.

    “Saya sendiri yang memilih pakaian ini kerana nampak sangat cantik dan lain dari lain. Tak sangka pula apabila pakai, jadi seperti ini.

    “Kalau saya pakai tiub, nampak tak cantik pula sebab pakaian ini terdedah di belakang,” katanya kepada mStar Online.

    Bagaimanapun, pelakon filem Apokalips yang bakal muncul di pawagam ini akan berhati-hati memilih pakaian agar tidak berlaku insiden seperti itu.

    Miera mula tidak selesa mengenakan pakaian tersebut setelah ramai yang memerhatikannya dengan pandangan pelik dan ada juga yang datang kepadanya untuk menegur.

    “Saya bersedia menerima teguran orang ramai dengan terbuka tentang pakaian saya ini dan berjanji tidak akan melakukan kesilapan yang sama,” akhiri pelakon drama Luna Fantasiku dan Kamelia Katrina ini dalam nada kesal.

    0
    0
    • yuhu says:

      apelah pelakon ni, dhlah pakai baju camni hr jumaat.. x menghormati hr mulia islam betol lh..

      0
      0
  306. Ishishish says:

    Kenapalah artis kte ske sgt berpakaian sebegini?dimanakah letak nya maruah mereka sbg perempuan melayu islam?Hilang sifat malu & segan.Apa nk jd dgn dunia skrg ni.Igt2lah dgn terjdnya tsunami di jepun 2 sbg isyarat Allah beri supaya kte sbg umat islam sedar & insaf.

    0
    0
  307. wictor says:

    siapa dia ni…..ni betul2 nak cepat glmer……….aku rasa kalau kat malaysia ni wat filem lucah xsalah byak dh artis kite jd pelakon citer lucah…..hhahaahah esok nanti kau cakap kau dh taubat hahahaha palsu sunguh

    0
    0
  308. pening says:

    Yg sedihnya..kebanyakan artis2 yg berpakaian sebegini adalah artis2 Melayu yg mengaku Islam..mmg menyedihkan…moga2 diberi hidayah olehNya….

    0
    0
  309. ibu mertuaku says:

    amboi pak abu panjang nye kopekkkk.boleh perah santan……………………………. sabojelah…….ni manusie ke hantu kopekkk……

    0
    0
  310. redcarpet says:

    wow kalah isu fasha sandha bbikini ni lgi pnas….nape xkuar kt metro plk jd berita utama nmpk sngt wartwan mlysia ni pilih kasih…ptut kna jd berita muka depan biar sedar diri and pkai otak skit pelakon2 kt mlysia ni bler nk berfesyen…

    0
    0
  311. ibu mertuaku says:

    .just nak share seorang penduduk aceh menceritakan arwah nenek dia masih lengkap berpakaian dan kain sarung yang diapakai tak tertanggal walaupun ombak besar menghanyutkan nenek dia berbanding wanita pakai suar jean yang ketat tapi hampir tertanggal..moral yer kalu kita menjaga kemaluan kita dan menutup aurat Allah akan menjaga kita dari keaiban.tu la kuasa Allah yang esa.so kepada bdk ppuan yang miskin dia atas rugi yerrr ko ni…kiamat tetap berlaku itu yang pasti.

    0
    0
  312. huhu says:

    haha…hodohnya..cm baru balik dari hospital org gila

    0
    0
  313. SATU MALAYSIA says:

    “Nampak sikit je. (Ayat disebalik ayat: U x tgk I pakai bikini, lg mengancam) Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan”

    ini baru sikit je bg dier…xde nampak lain pon, tiru artis holywood ade le.. diorg tu agama pon xde, xkisah le nk bogel ke ape… ko ni org mana? dok town jadi artis ilang agama? ke mmg xde?

    Satu lagi contoh stereotype artis bengong
    SATU MALAYSIA!

    0
    0
  314. miszLyssa says:

    die ni chomey tp……

    0
    0
  315. Entahn re says:

    Pereka baju ni pun, tolonglah jangan reka baju seksi2 macam ni pada masa akan datang ya.. Bulan lepas gempa kat New Zealand..Bulan ni gempa kat Jepun.. Jangan panggil bala datang ke sini pulak.. Insaflah..

    0
    0
  316. kalyisah says:

    ada ke patut… ish.. bodoh betul lah

    0
    0
  317. like says:

    ape daa korang ni..macam ni la best.trus aku da minat minah ni.lamalama lagi nampak la semuanya :)

    0
    0
  318. peminat korea says:

    Artis korea pun x pakai camni….

    0
    0
  319. peminat korea says:

    Artis korea pun x pakai camni..

    0
    0
  320. reezluv says:

    ala..nampak sikit je…I pegi clubbing biasa je ksi org pegan n tgk semua..mungkin tu katanya kot?hehehe..itu kata sikit..mest dh penah wat lagi lebih kan?

    0
    0
  321. gorgon says:

    barang baik ni..maybe dia tak kisah klu org nak raba or hisap…murahan

    0
    0
  322. islam itu indah says:

    kalau hamba Allah boleh marah tengok artis yang macam ini..bagaimana pula murkanya Allah kepada hamba yang tidak sadar diri begini..ingatlah,kita ini manusia yang menumpang di bumi Allah..

    0
    0
  323. Abg Jujai Hensem says:

    Huih…dah nak nmpk puting die tuh…apasal x amik gambar dari tepi….harahahra

    0
    0
  324. rania dewi says:

    in my opinion,if xnak pki tube,leh je kan die cover ngn shawl..jgn la bg alasan bile pki tube xcntik when u have another choices..pair it with shawl..sbnr nye tpuulang pada diri samada saja nak tnjuk seksi atau x..alasan je tu

    0
    0
  325. nana says:

    kalau pakai tiub xcantik, pakai mcm 2 cnatik la..nk tunjuk tetek yang terkeluar la 2,,,amik pix dr tepi biar sume org nmpk…hahah

    0
    0
  326. akubukandia says:

    siyes nk publisiti murahan..

    0
    0
  327. hasrulhassan says:

    Syukur sebab gadis ini masih boleh menerima teguran dan memohon maaf. Jadi, saya maafkan ….

    0
    0
  328. Zeus says:

    I like.bukak byk2 lg.xpe kami x mrh.kami sokong miera.

    0
    0
  329. abang musang says:

    Amanah Saham Neraka!!

    0
    0
  330. acha says:

    xsesuai la artis malaysia pkai cmtue…kite kan org melayu….xksah nk berfesyen tp jgn terlalu melampau…k miera liyana…pikir la betul2 k…..:)

    0
    0
  331. PelikSangat says:

    bagi dia nampak sikit je sebab just nampak tepi..kalo dah nampak sampi ke tahap puting barulah nampak banyak and seksi baginya….hurmm, napela tak contohi irma hasmie, berubah pakai sopan, melambung2 pujian dan doa rahmat diterima..paling tidak pun, berfikiran matang macam ziana zain. tolak offer majalah Eh sbb kena pkai seksi. lagi peminat respect dan disayangi.. suka kena kutuk agaknya.. mcm2 ada…

    0
    0
  332. Dunx says:

    halamakkkkk….aku xpernah kenal pun minah ni sebagai artis…ni nak cari publisiti murahan ke pe….
    aduhhhh….muka lawa,kalau tgk mmg perfect…tapi sayang…………murah la wey kau buat mcm tu…nampak murah sangat…….
    mintak maaf kat mak bapak kau la weyy yang tanggung dosa kau…and mintak maaf kat Allah la yang mencipta kau…….
    kitorang bukan sape2 pun….beringatlah ye…….
    seksi perempuan bukan pada terdedah sana sini…tapi,seksi perempuan pada ketulinan dan kelakuan dia…..sekian…

    kesian la kat kami ni kaum adam yg cuba sedaya upaya untuk bertahan dari godaan mcm ni…ingatlah semua kaum hawa….bantulah kami…bantulah kami…kerana,kami juga kaum adam ni yang akan menjadi imam dan ketua keluarga untuk kaum hawa…

    sekalian..x baik mendoakan org benda yg xbaik…doakan la mereka2 semua yg sejenis mcm ni temui keinsafan..itu adalah lebih baik….
    peace…=)

    0
    0
  333. saje sibuk says:

    tu la beza artis yg ade pendirian ngn yg xde… pakai je bile disuruh…tadi baca kat kosmo komen die pasal baju tu siap last minute… buat malu jer biler baca sbb alasan die sangat la bodoh mcm die jg… designer baju pon bodoh gak suruh artis malaysia pakai baju2 mcm tu … harap2 isu ni sampai la ke pihak yg blh ban artis…

    0
    0
  334. orang... says:

    bengong neraka menanti anda….

    0
    0
  335. mawarmerah says:

    APE KATE MIERA U BOGEL JER TERUS,,,
    JGN JADI MCM ARTIS BARAT,,,

    0
    0
  336. hahaha says:

    bek bogel je..

    0
    0
  337. kambengHitam says:

    oh sedapnya kalo dapat berzina ni

    0
    0
  338. shida says:

    apela dsyt nao pkaian hg ni……
    urmmmm
    sdar2 la awk 2 owng melyu n trutama skli
    ISLAM!!
    sdar2 la ye…

    0
    0
  339. dhiya says:

    mintak maaf kt peminat sbb pakai baju camni…terampun ke dose?adek,mintak maaf kt ALLAH la…bertaubat la…ALLAH dh bagi peringatan kan,khiamat dh dekat,kalau dtg tsunami mase pakai baju ni,….fikir2 la ye,nak kate kecik,dh besar…buke2 la hati 2 utk trime hidayah ALLAH

    0
    0
  340. ratuhaty dya says:

    maw pakai baju ka mau berkemban ja??? kui3…

    0
    0
  341. amane says:

    sebelum pakai xberpikir dulu ker?duh!

    0
    0
  342. mieza says:

    macam haram betina ni…

    0
    0
  343. iza says:

    hooh..hodoh tol xsenonoh la..

    0
    0
  344. [email protected] says:

    dah nampak terlanjang dah pompan nie….

    huiisssshhh…… cam ayam serama kene panggang..
    hanguuuussssss…..

    0
    0
  345. antibiotik says:

    semoga mendapat hidayah dari ALLAH SWT

    0
    0
  346. cicakkubeng says:

    macam x pakai baju la… telanjang terus laa…..

    0
    0
  347. rempitman says:

    wow!!!! slurppp…. yum yum

    0
    0
  348. eletricgirl says:

    lah BN bila nak tunjuk mamat2 yg hot pulak…slurrrpppp…yummmy.. Kita pon ada selera juga.

    0
    0
  349. death_angel says:

    sorang lg cam dah konpem tempah tiket ke neraka jahanam….apron ni dia kata baju…bangang punye manusia cam dia ni pun idup kat dunia ni….anak sapa la ni…ni bukan stakt cetek agama tp xde agama terus…org asli yg duk kat dlm utan pun reti nk pakai bju yg bertutup ni org jenis ape pun aku x tau…dia ni klu antor pegi alaska..sure turun je flight terus fly ke hell…..

    0
    0
  350. Reena says:

    Giler ke haper pompuan ni?? Kelainan katanya..yelah.. slalu yg ditunjuk lurah dendam..kaaannn..soo ala2 boring gitu..utk kelainan maka ditunjuk pulak side ways.. bajet kreatif la..yelah..slalu sgt org tunjuk tang depan..apa salahnya tunjuk tang tepi lak..susah kalo rasa malu dah hilang..semuanya nak tayang.

    0
    0
  351. imnotperfect says:

    napala org skarang suka betoi nak kutuk orang.. setiap org ada kelemahan.. mustahil korang suma ni perfect kan.. kalau nak sesorang tu berubah, nasihat la elok2.. tak yah nak maki2,, memaki org tu pun dosa.. same je mcm pakai baju tak tutup aurat.. jd kite ni bgi la nasihat baik2 kat sesama insan.. betoi tak??

    0
    0
  352. tsk..tsk says:

    tsk tsk

    0
    0
  353. pocopoco says:

    bodoh kayu betol………….
    bkn famous pn….belakon pn mcm terhegeh2….
    x best langsong….memalukan mak bapak ja….eeee geli…

    0
    0
  354. miss boc says:

    dr tepi ni memg npk nipple dia ni..wooww sexxyy bebeh

    0
    0
  355. rox says:

    siapa ni?xknal..

    0
    0
  356. hatikejam says:

    nauzubillah….. insaflah….. sikit lagi nmpk puting…..hmmmmmm……………………ARTIS……..

    0
    0
  357. rox says:

    siapa ni?xknal.. ish ish ish..apa la nya dress.. tp anyway dia dah pon mintak maaf.. ? mungkin dia x matang lagi kot?setiap kesilapan akan memberi pengajaran bg semua org..xpela…anyway..xyh ler nk keco2 dh…..semua org pnah wat kesilapan dan ada kelemahan masing2…xde org yg smpurna pun dlm dunia ni..? aku xdela nak ckp aku ni sempurna atau tunjuk baik..tp…sekurangnya dia dah sedar kesalahan dia.. dan xmalu nak mengaku kesilapan….. setengah org lagi la ego nak mengaku salah..yg dok mengutuk memaki sana sini, kamu semua pon tak tentu sempurna…..perfect ke? jd tak perlu nak menghukum dan menilai seseorang lebih2.. kadang2 org yg dikutuk dan dicemuh manala tau diam2 belakang kita iman dia lebih dr kita… amal ibadat dia dn hati dia kita pun tak tau.. kn ?siapa tau.. .xleh nk ckp.. so kalau nak mengata lebih2… beringat. … kalau dressing biasa pon tapi hati busuk ,mulut busuk pon x guna jugak.

    0
    0
  358. X0x0 says:

    malunye la tgk..btw,x sejuk ke pakai cmtu..hek3

    0
    0
  359. ireview says:

    “Nampak sikit je.”…tu Silicon ke ape tu??yg Nampak Sikit kat tepi tu!!

    0
    0
  360. korok says:

    baru nampak cikit,,sebab2 semua dok hentam,,,cuba kankang biar nampak semua,,tentu xde yg komen..terbeliak biji mata semua nak tengok..xcaye cuba miera buat…

    0
    0
  361. mama hot says:

    bergetah

    0
    0
  362. bebeh says:

    ko ingat ko berpakaian mcm tu do dok kat hollywood…baik ko dedah seme yang kat depan tu…lagi ada kelainan n keluarbiasaan.

    0
    0
  363. jezzebella says:

    kepala HO*** dy pakai mcm ni… mane pegi maruah gadis melayu sekarang?? mane pergi rase malu?? seronok sgt ke tayang mcm tu?? baik kau telanjang jer… xtakot azab Allah agaknye..~

    0
    0
  364. hana says:

    Inalillahi wa innalillahirajiun

    0
    0
  365. jiji says:

    gila bangang betina nie…ckit lg nk nmpak puting…hai plik bebeno…ckit ko kata yg nmpak…masalahnya ak yg mata kranjang ni nmpk sume tau dop…owhhh gilow manusia skang…ak nk doa yg baek2 tok ko pon malas..i dh jatuh cinta kat irma hasmie…cun siot…

    0
    0
  366. mzez says:

    mak ayah dia tak malu ke anak pakai mcm ni? klu pakai mcm ni,p duk holywoodlah..memalukan

    0
    0
  367. dh la jgn la kte slhkn dia……tmbh dosa kte je…..cbe bndingkn dia dng prmpuan yg x pkai tdung sme ke x hkumnya…..ni bkn nk mmbela dia tp ni lah hkikat yg sbnr tp trlindung……ape beza dia dgn artis2 lain yg x pkai tdung,bju ktat.,yg x ckup kain dan yg trddah sne sni????…….renung2 kn lah……

    0
    0
  368. suarapeople says:

    nampak sikit je…baik tunjuk terus dik..lagi comel

    0
    0
  369. c says:

    tak per.. budak lagi

    0
    0
  370. lizan says:

    tutup depan, tepi nampak, kesian budak ni, jadi mangsa…

    0
    0
  371. yuk says:

    kite bako je

    0
    0
  372. adik limah says:

    patut kena gam je minah ni… biar sedar sikit

    0
    0
  373. miss.. says:

    memalukan je..xperlu jd artis pon xpe….

    0
    0
  374. lisa says:

    eleh…lantak la miera tu nak pakai baju ape pun..Lubang kubur lain-lain..kisahkan lubang kubur sendiri!!..xyah la kutuk mengutuk si miera nie…Tegur pun cukup lah..xyah nak sibuk mengutuk…..

    0
    0
    • otak kau says:

      org mcm lisa ni la yg bodoh xbertempat…kubur msaing2 konon…kau dah mati sok..kau angkat la keranda kau tu sendiri paham….ingat mengingati dan tegur menegur tu islam terapkan dlm kehidupan kite…

      0
      0
  375. natalia says:

    Bukan nampak ckit je tp ” cikit lg nk nmpak puting tu”!!!!!Artis klu cakap ngalahkan peguam balas!

    0
    0
  376. petai says:

    bukan masaalah lantak lah lisa,memang lubang kubur kita asing2,kta mesti kutuk skt baru dia sedar,klu tegur nnti dia buat lagi,sape malu,mak bapak yg malu..

    0
    0
  377. nasa says:

    mmg kubur msing2,tp xkan nk angkt jenazah sndr.nape tunjuk skit je?da alang2 pe yg kte pkai utk di lihat tunjuk ar sume..jgn slhkan sape2.da tau manusia ade mata utk melihat.

    0
    0
  378. cikmar says:

    hikhik…nak kata aper lagi..tu jer jawapan yg paling sesuai…

    0
    0
  379. maksu says:

    sengal

    0
    0
  380. hasrulhassan says:

    Salam .. apa kata kalau minta KEMENTERIAN PENERANGAN banned MIERA LEYANA? Ada yang setuju dengan cadangan ini tak? Dan minta semua sekolah di Malaysia …. WAJIB kan pemakaian tudung di sekolah. Kita negara Islam … buatlah cara Islam.

    Sapa yang setuju .. sila LIKE banyak2.

    0
    0
  381. mamat says:

    fuuhhh..raser mcm nk gigit jer kat situ..

    0
    0
  382. zue says:

    nk kelainan bendeyer,ingat lah kite ni org islam

    0
    0
  383. boleh buat layan stim nie..ah..ah..ahhh

    0
    0
  384. ....dlm botol says:

    nak kan kelainan konon…..ishx3 baru belakon tak seberapa nak over pulak….memang tak sesuai…..

    0
    0
  385. arpo says:

    smlm aku dgr statement dia kt Galaksi, salahkan mentali owg kt sini , dia ckp cam dia bkn org Islam jer… dah la duk kt m’sia.. tak takut balasan tuhan ke… ampeh tul…

    0
    0
  386. Elly says:

    MAK BAPAK, SEKSANYA!!!

    0
    0
  387. halim says:

    ha ha ha kelainan memang lah lain orang zaman dulu pun tutup semua sendiri mau ingat lah

    0
    0
  388. kasi pecah says:

    islam ke kafir ni?

    0
    0
  389. white says:

    hoho “nampak sikit jer yer dik”..kalau cam tu nampakkan je la semua nyer

    0
    0
  390. kasi pecah says:

    ingatla Tuhan,ingatla dosa,dan ingatla mati..bertaubatla.muka je baik tp jahanam,kecantikan bkn utk ditayang,tutupla aurat..sebelom dilaknat Tuhan..

    0
    0
  391. aku says:

    kepada korg sume xyahla nk maki2 dia…maybe dia xtau benda y dia wt 2 dose..ylh mybe xdek org ajar dia agama kan…hopefully dia insafla nanti..smoga ALLAH bg sinar hidayah tuk dia n kte..amin..
    pape pm tuk MIERA LIYANA…insaf2la ye jgn pakai baju y ntah pape..cute je awk pakai sopan2..tserlah ayu mu g2..hehe

    0
    0
  392. awek sabah says:

    dasat… nampak sikit jer tu

    0
    0
  393. jurukira says:

    Sian aku tengok dia ni.. paras rupa x seiring ngan otak dia. Tangkap muat jer bila ambik baju tu. Yg designer pun satu hal plak, dialah PUNCA buat dosa2 camni. Sama2 nama islam, tapi x pikir kemudian hari. Tobat ler cepat2.

    0
    0
  394. pic says:

    kelainan kpala hotak

    0
    0
  395. azl says:

    nyum ..nyum…perekanya melayu..pemakainye malayu..tp bajunye mengalahkan minah salleh..ish..x der akal kedua-duanya…

    0
    0
  396. hamba allah says:

    Astafirruallah al azim….

    cepat-cepatlah bertaubat sebelum terlambat…….

    0
    0
  397. eidine says:

    bak kata nik aziz… padan muka kena rogol.. sape suruh pki seksi2.. muahahhaa…

    0
    0
  398. NFI says:

    dia pikir dengan cara ni,dia buleh naik…dia ni suam2 kuku jek..ingat tak anak pontianak si Zarina Ann Julie tu,dia bogel pun tak gak glemer..sebabnya kami public ni dah makin bijak menilai..kalau nak naik ngn cara kotor..tak kan lame la…kojap yo!

    0
    0
  399. reza says:

    mak serious ak geli tgk gamba ni

    0
    0
  400. aiseyyy!! tak tahu la nak komen ape.. memang la terpulang pada die.. tpkan, tak elok la berpakaian mcm tuu

    0
    0
  401. azama says:

    pokok pangkal hati sendiri..ada akal boleh fikir mana yang buruk atau baik..klu nak popular pun jgn sampai dipandang rendah kerana publisiti murahan mcm ni..ramai juga artis yang popular hingga kini tapi x seksi pun..malah makin dihormati dan dikagumi…

    0
    0
  402. er-yien says:

    ketiak itam !!!

    0
    0
  403. nUnU says:

    POPULAR KE????? pooooraaaa. Lisa Suriani TAK PERLU pun PAKAI MACAM NI dah berlakon banyak filem…. ini APE FILEM DIA ADE????…….

    yg begini hala tujunye mungkin Lrg Hj Taib kot…..

    0
    0
  404. john doe says:

    wow i like.. hot sexy.

    0
    0
  405. mamat says:

    ye ker lelaki tgk gambar nih geli.. geli kat dalam seluar ada la kot. kalau tak suka tgk pompuan pakai cam nih.. ko mmg gay la..

    0
    0
  406. mynameisnobody says:

    masyAllah~ ape nk jd da, dedah sana-sini, m’aibkn diri sndri, kita d0akn lah dy sm0ga mdpt rahmatNya
    peace n0 war!

    0
    0
  407. lyna says:

    alahai..Allah sruh kite tutup aurat sb Dia xnk bnda mcm nie jd lh..mmg org barat sgt licik skrg..byk bnda yg diorg bt msuk smata-mata nk jatuh \kn umat Islam..sedarlh wahai muslimin dan muslimat..byk pkara yg berlaku skrg..adakah korang xambik iktibar dgn sume bnda yg blaku?? manusia skrg sdh jatuh cinta dgn dunia..sdgkn di pdg mahsyar tmpt destinasi kite yg terakhir..ingt korang sume bhwa mati tu bnr dan jgn ingt yg Allah xkn ambik nyawa korang..ajal korang xkn lmbt laupun sesaat dan xkan cpt laupun sesaat..
    adakah korang berani nk hadapi sakaratul maut??
    rennung2 kn..dan ingtlh bhwa kite adlh khalifah di bumi Allah nie..dan ajaklah sume manusia ke jln bnr..Amin..

    0
    0
  408. brother says:

    tegur sudah jgn melampau……manusia bkn malaikat sempurna semua….

    0
    0
  409. fiq says:

    berkarat!!!!

    0
    0
  410. arisya says:

    gilerrr ke ape ni?? mnjatuhkan maruah kaum hawa je… memalukn… bala2….

    0
    0
  411. tiya says:

    ni la ciri2 ahli neraka allah…..jd pikir2kan lah…..jauhilah drpd menjadi seperti dia…

    0
    0
  412. khalifah says:

    Ingatlah ALLAH!!! ada ke patut ckp mentaliti org malaysia kolot… ko ingat ko 2 duk hollywood ke!!

    0
    0
  413. arisya says:

    dy ni krg sihat sket…. dy xtkot ALLAH , xtkot hari kiamat y akn berlku… xtkot dosa… insaf lah, sblom trlmbt dik…

    0
    0
  414. farrasha says:

    aku rasa baju ni salah potong kot… tu yang ternampak silikon bra tu…fesyen victim ni… kesian budak ni… nampak sangat naif dalam bab berpakaian atau sengaja nak cari publisiti…

    0
    0
  415. pakcik kayo says:

    ni la punca kalau sokong kere-jaan,kalau llki trs jth hukum wat keje amal lau betina mcm ni nape xwat…

    0
    0
  416. FARAH says:

    fasha sandha pun kalah ni…atleast fs cantek sangat dari dia..hehehe..jangan maraaaaaaaa

    0
    0
  417. wawa says:

    sedar la dik oi..awk tu muslim

    0
    0
  418. SUEZIE says:

    ya allah x sangka langsung die mcm ni..

    0
    0
  419. MUHAMMAD says:

    KEPADA UMAT ISLAM YG BERADA D MALAYSIA, JANGAN LAH KITA TERLALU HIPOKRIT SANGAT DGN HAL BEGINI. SEKARANG DUNIA SEMAKIN MAJU.. KENAPA NAK KOMEN MCM TAK MENCERMINKAN DIRI SENDIRI DULU.. TAK SEDARKAH KITA SEBAGAI UMAT ISLAM… SAYA BOLEH GERENTI YG UMAT KITA SEBENARNYA TERLALU TERPERUK DGN AJARAN ISLAM YG KETAT.. RAMAI UMAT KITA SEKARANG SEMAKIN BERSIKAP MEMBERONTAK UNTUK KEBEBASAN… KENAPA HAL BEGINI PUN KITA NAK MENGHALANG. FESYEN DUNIA SEMAKIN BERUBAH… SEBAGAI CONTOH LIHATLAH CHANNEL 111 D ASTRO KITA… MENCERMINKAN UMAT ISLAM YG TAK HIPOKRIT TENTANG FESYEN MEREKA.. SO SAYA MENYOKONG SEPENUHNYA UTK MIERA LIYANA… P/S: JANGAN TERLALU HIPOKRIT OK… WANITA ADALAH OBJEK YG PALING CANTIK D CIPTA OLEH ALLAH YG MAHA ESA… SO KITA SEPATUTNYA MENGHARGAINYA….

    0
    0
    • arpo says:

      agak2 la bro…

      0
      0
    • I LoikE says:

      sbab tidak terlalu HIPOKRIT la, mcam ni la ko jdi, nme dah baguih MUHAMMAD..tp sayang~~
      kalau la lg ramai manusia yg x hipokrit, suatu hari nt x mustahil ia akn jd KEBIASAAN umat ISLAM..
      ISLAM TAPI JAHIL!!!
      Insaf la wei,,
      stiap org x perfect tpi jgan la nmpak sgt keJAHILan ko ni..