Written by AbangNara | April 8th, 2011

sharifah amani

Nampaknya memang benar la kot Sharifah Amani bercinta dengan si Azma Aizal Yusof ini. Kalau dah berpeluk dan bertentang mata macam ini tapi still kata tak bercinta, Abang Nara tak tahu nak kata apa. Dengar cerita dulu nama kekasih Sharifah Amani ini ialah Isma Yusof. Mungkin dah tukar nama atas sebab-sebab tertentu.

Lagi 2 keping gambar Sharifah Amani menunjukkan kemesraan dengan kekasih baru dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada RunWitMe.

sharifah amani
sharifah amani

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

135 responses to (GAMBAR)Mesranya Sharifah Amani Dan Azma Aizal Yusoof

  1. Merpati Putih says:

    klau btul….alhmdlh..moga hbgn dia orng kkal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • comei says:

      kat belakang tu, poster dilarang masuk.derang pelakon cter ni ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tok Guru says:

      ASTAGHFIRULLAH!

      APA NAK JADI DGN ISLAM SEKARANG? TAK FIKIR DOSA? TAK FIKIR NERAKA?

      INILAH KEGAGALAN UMNO/BN.

      UNDILAH PAS!
      HIDUP PAKATAN RAKYAT!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • :D says:

        xpasal2 tbe2 jepp…hehe~

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kaki_g0ssip! says:

        ko ni x hbs2 ngn PAS ko la.. aku PASS ko skali, trs masuk lubang kubor.. sengal tau! org komen psl artis, ko duk sibuk selit politik pehal???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • macam2 says:

          buat tok guru agama/ guru agama,

          kalau kau ni islam, xpayahla burukkan nama ‘agama’ itu sendiri.Agama Islam xpernah ajar kau melaga-lagakan orang. Ingatla..suatu hari di padang masyar, semua orang tahu kau ni siapa. So, tidak payah susah-susah melaga-lagakan parti. Buruk nama orang.Aib lagi tu.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tasya says:

          btul 2 MACAM2….
          soal kruntuhn akhlak se2orng bkn dissbkn parti OK!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Sakinah Kemut says:

          PAS= Punggung Aku Senggal
          DAP= Dapat Akhirnya Punggung
          PKR= Punggung Kami Rabak

          :)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • veata says:

        aikk…guru agama da tukar nme jd tok guru pla da ker???
        watever…nta2 dorg ni brkapel dlm cite dilarang masuk 2 jer x??pe2 pn congratz^^

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • SENGAL.......... says:

          haa btl ler….guru agama dh tukar nama……

          yg minah ni sumer lelaki dia nk peluk…cm xde benda jer……….fuhhh………..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • dorayakigirlz says:

          tah..guru agame da tukar tok guru daaa…nek pangkat da..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lebai says:

          korang yang sengal pi layan tok guru tu wat pee…dia mmg mcm tu saja nk cari porpulariti murahan dlm ni. pe yg ak nampak asal dia komen pasal politik je ramai duk komen pasal statment dia tu yg wat dia glamer sekejap. len kali lau dia kasi komen x yah laa gatal2 nk replay, kwn tu duk gelak sorang2 tgk maki hamun korang.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ted mosby says:

          pas ni tuka name jdi tok batin….hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anakku izzati says:

        ye..ye..undilah PAS..tapi sekarang..akak nak undi TOK GURU keluar..hakhak

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • comei says:

          comei setuju.hari tu, b.nara dah kua kan.sebab tu dia tukar nama kot.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • veata says:

          btl2..x abis2 nk mnyemakkn BN ni..mesti kne byr ngan ‘org dlm’ ni srh wat cmtu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mizz malay says:

          ngo ngek tok guru nih kot..tukar name pown org kenal lah..sebokkk dgn politik die…kita bakor jerk die..jommm!..kite bakor…ahhahaahha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hothotheat says:

        meroyan politik ke ape ko nh Tok Guru…
        huhuuuiii

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • matapena says:

          memang meroyan pun..lebih2 lagi 16 april mau x giler jadinya…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pOyo says:

          rosak imej jus tok guru.cisss!!! belilah jus tok guru yang originall!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • stress aku ngan ko says:

        weh. sini bukan tempat berpolitik. kalo tak suka tgk, baik awal2 lagi tak yah masuk. buat trollll kat blog hiburan ni naper?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • shufff says:

          ap slah kalu diorng kapel…xad ap jd msalah an..mane thuw jdoh diorng..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kaki_g0ssip! says:

        DISLIKE 100000000000000000X..

        SINI BKN BLOG POLITIK KE BLOG PAS KE BLOK FAIL KE EH!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lulu says:

        ko ni propa je kan?..ntah2 org BN..LOL..jgn ingat rakyat bodoh~

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • cokelat says:

        bodoh punyer org…nk politik plk kat sni…xde otak ke???ni la sifat2 pnyokong pembangkang….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • wanida says:

          ko asal propa camni kata pembangkang…ko tau ke dia ni pembangkang? tah tah saja nak melaga2 kan..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lina says:

          ko yg bodoh…sebok nak kate org laen bodoh…mane ko tau itu sifat pambangkang??bangang..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • erk says:

        ta pasal2..hurm

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bling says:

        DEN RASO LA, TOK GURU NGAN GURU AGAMA TU ORG YG SAMA.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sally says:

        blh x korg jgn layan je komen die ni pasni

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lappy says:

        kau ni mmg suke interframe….spoi betul la kau ni…menyampah btul..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • napsukuda says:

        euwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • gyulee gyuri says:

        ko tak pk plak pasal politik boleh bawak gaduh dan bermusuhan..politik bukan benda wajib pn..wat huru hara negara ja..lagi la dosa sebab Allah tak suka umatNya gaduh dan bermusuhan..apa lah hang tok guru..p la minum jus TOK GURU dulu..hakhak..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BlackBerry00 says:

        tok guru ni mesti kes tak ckup umur nk msk brtanding pilihanraya kat swk nunnnn….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • CHANTEK says:

        mna button dislike ni?????? aku nak dislike comment Tok Guru kpala tak btul ni sejuta kali…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ustazah cun says:

        yaallah..kembalikan mereka ke pangkal jalan…betul kate tok guru itu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • wutthe#*!! says:

        saya paling benci agama islam di politik kan…
        tlg la jgn wat camtu!!!! sampai kan org b’agama laen pandang serong terhadap islam tau!!! bg diorg politicians tu melambangkan agama kite!!! padahal mmg sangat xbetol sangkaan diorg…
        ni sume sbb org2 mcm tok guru… ur statement is not funny at all!!!

        contoh nye, statement saying x vote pas, masuk neraka… astaghfirullah…. sape laaa kite utk tentu kan sape masuk syurga, n sape yg tidak… bukan ke dah boleh memesongkan akidah statement2 mcm ni…

        klu nak sebarkan ajaran agama, tlg la melalui saluran n cara yg betol… tolong la jgn politikkan agama islam kite…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • FIKIR PANJANG says:

        UNDI PAS? HAHA TGK LA MINAH KLATE PUN RAMAI JD GRO KAT KL…SEBAB KERAJAAN PAS TAK BLEH NK PROVIDE PELUANG PEKERJAAN…ASYIK SIBUK POLITIK JE…RAKYAT SENDIRI TERABAI…HUHUH…AIR KAT KELANTAN PUN SUSAH NK DAPAT…MCMMANELA NK MEMUDAHKAN UNTUK AMBIL WUDUK…ORG TUA2 PEGI PERIGI SUSAH NK AMBIK AIR…PKR PLAK SANGGUP BERSETONGKOL DENGAN DAP ORG KAFIR DEMI KEPENTINGAN DIRI…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • NAGASAKTI says:

          UMNO PLAK???? CECITER..CECITER… LEN KALI WAT PERBANDINGAN DULU..JGN PANDAI CKP JER..YE…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ai Chia says:

          Dengan pemerintahan PAS semua tanah kat kelantan telah dijual kepada bangsa asing…. Lepas ni kita sebagai rakyat islam ape akan ada lagi… terusan begini nanti kita akan merempat kat negeri sendiri…

          Dulu masa pemerintahan BARISAN NASIONAL tanah, rumah semua mana boleh orang bangsa asing beli…

          Lepas ni aku pun tak tau ape akan jadi di kelantan….
          Sbb terlampau mengongkong la… yang buat anak2 muda jadi jahat….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Enemy~ says:

        Amondo eh ni weh???politik pg la tmpat len~

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • za says:

        alahai. x perlu ah ko nak timbulkan politik kat sini. ko saje kan nak burukkan pakatan rakyat. ko tau kan dengan buat post macam ni akan buat orang fikir penyokong pakatan rakyat ni annoying. ape punya keji ah tektik ni.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ted mosby says:

        pemes tok guru tpi pemes kene kutuk ar…hahahaha jngan2 tok guru ni nak jual jus tok guru kot….cer cite cer cite…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kurus says:

        words is cheap…

        some Qs to answer:
        1) berjaya ker nk haramkan loteri tu?
        2) nak bom lak jatuh kt sini esok2..?

        kalau dua2 jawapannya YA.. teruskan lah berdakwah dgn cara memerangi saudara sendiri.

        Like or Dislike: 0

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • al says:

        meh aku nak share satu cite dengan korang. nih pengalaman aku sendiri. aku orang kelantan, tahun 2005 dulu ade pilihanraya kecil kat pengkalan pasir. malam sebelum mengundi, satu bandar pasir mas tu jadi sangat meriah macam berpesta pulak… ade yg berarak dgn kereta, ade yang berkumpul ramai2 dok kibar bendera parti masing2 kat tepi jalan termasukla budak dan orang tua. punyela semangat kitorang smue ni. hahaha. normally bandar pasir mas nih pkl 11 dah senyap sunyi.

        mase aku tengah berarak tu, kereta kitorg stuck kat satu lorong. kat depan lorong tu ade orang PAS tengah gaduh dgn orang UMNO. nak reverse takleh dah, lorong tu sangat kecik. so aku tepakse jugak lalu kat tempat orang gaduh tu. aku dah sangat risau kene pecah cermin ke ape sebab kete yg aku naik ni penuh tampal bendera UMNO. kat situ ade beratus2 org PAS, org UMNO ade bape puluh je.

        time aku lalu, diorg boooo kete aku ramai2. pastu aku dengar ade pompuan jerit ‘PELACUR’ kat tepi kete aku. sebabnye aku dan spupu2 aku freehair. kitorg tak pakai seksi lgsg, just tshirt and jeans same macam diorg, cume bezanye kitorg freehair. diorg tak sedar kot diorg tu tengah berdiri kat tepi jalan. macam pelacur. elok sangat la tu, pompuan ramai2 pakai tudung dok jerit kat tepi jalan pkl 12 malam. at least aku dok dalam kete weh. aku sangat marah, boleh diorg samekan dgn pelacur? tau ke tak pelacur tu ape? sangat kotor dan takde maruah. anyway cousin aku nampak muke pompuan yg jerit tu. and guess what? yg jerit tu adalah ustazah yg mengajar die mengaji al-quran time kecik dulu. agaknye ustazah tu tak perasan muke kitorg kot, yelah dah nampak aurat rambut je ni. tak pon die dah lupe muke cousin aku. ustazah jerit pelacur kat anak murid? how very nice huh.

        korang pikir je la sendiri mane parti yang baik, mane yang tak. aku malas nak cakap ape2. aku taknak letak level aku same dgn ustazah baik tu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bola says:

          cehh,,takleh blah ayat! yg nak di undi tuh pminpin..bukan pompuan tuhh..aku xsbelahkan mane2 tp komen macam tau sgt pasal politik..blahlaa..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • al says:

          ko nak suh aku buat ayat2 yg ko suke bace ke? hahaha. ayat mcm ni, ‘korang pikir je la sendiri sebab aku ni pon manusia biasa yang tak perfect, yg tak dpt lari drpd kesilapan, segalanya aku berserah kepada allah.’ baru ko nak suke? sorryla, aku bukan jenis perasan baik. ni bukan novel or ruang agama

          ko kenal aku ke? hebat gile ko, bace cite aku terus kenal aku sape. hahaha. ceh mcm ko terror sgt kan. who are you to say I don’t know much about politics? sometimes, the behavior of supporters does reflect the party’s image and values. anyway malas aku nak berdebat psl politic ni. takde keje ke hape. haha.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • azreeny says:

        blawok…blawok…blawok…ke…ke…ke…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Prof Handsome says:

        jangan politikkan agama! tok guru sila berjoging di pagi hari demi kesihatan minda

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Cik Yoo Rin says:

      Nape org yg pernah bercinta dgn omputih tease diorg hampir sama??? Amani = Sarah Raisudin…Aizal nie = jer muka syuib sepah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mysara says:

        Sarah sebelum kawin dgn Shuib, tunang dengan omputih. Amani sebelum ni pun couple dgn omputih, skrg dgn Isma pula? Kompom ada persamaan.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cant be named says:

      alorh…sia2 la i sound stupid when i speak malay, kalo stakat laki melayu jgk ko taram amani oiii.. xkenaL plak tuh sapa .hahhaa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • shantimur says:

      muka si azma ni ada iras aizat n adlin aman ramli la..ke aku sorang je rasa macamtu?kebetulan le pulak si adlin kawin sama emelda rosmila yg comel, n aizat pun pernah rapat sama liyana jasmay yg comel jugak..aku rasa mata sepet2 ni memang ada can mau dapat awek comel2 la..hihi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. jojo_skema2278 says:

    SECOND!!! HAHA3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. MK says:

    Propa jek ni~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. sue says:

    iyo la tu..law x xkn gatai2 nk tukaq relation lam fb tu kan…ala2 yuna n qi la depa ni..nk habaq kat fans yg depa ni bCinta melalui fb…hah la tu!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. miranda says:

    Bukan ke balak die mat salleh yg berlakon HMM tu…Gavin Stenhouse

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. gulipecah says:

    sorry to say..tak minat lgsung ppmn nih..klu dia blkon mesti tak menjadi cerita tu aku ngok. cerita best jadi tak best..dasat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. looobak says:

    dah putus la gamaknye…skang bercinta lak ngan mamat nie…..ok ape….janji diorang bahagia…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. mangkuk says:

    TENGOK JE LAH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. anakku izzati says:

    ni bukan ke butang dalam cte cindarella 2 ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. diorang pelakon..pandai belakon la kan2..

    http://belogapasajajadi.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. deo says:

    ok je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Eskay Lauder says:

    lambat laun kembali juge kat jantan melayu…..inilah fenomena artis pompuan malaysia……hidup anak jantan melayu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. shyra says:

    eh,tu bukan ke BUTANG????ape tah name cerita dulu tu,sindarella ke ape?lupe dh~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. OWH says:

    sweet =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. amirulez says:

    apsal jauh jer tangan laki tu.. xpeluk airmani pon.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Piston Pecah says:

    sesuai kan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. shadina says:

    che pah amani nih ‘mesra’ sgt sume blh pelok….abis clan aku…huh!….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. ilhamny says:

    mamat nih yg blakon dlm cita setem jadik budak indon..slalu blakon jd budak indon..tapi best lakonan dia…suka tgk dia blakon..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. topo says:

    Azma Aizal Yusof ni yang berlakon jadi syaitan dalam cerita Antara garisan dulu ni kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. nicholas says:

    dorang ni kawan baik jek ler…sengal abg nara ni hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • like i care says:

      kwn baik bepeluk2 camtu?
      maybe lar..nama pun artis kn..
      ko pun camtu ker..tu psl abg nara dikata sengal..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. berhati-hati ngan telur tiruan yg di jual dngan harga murah atau mahal terutama nyer di kawasan pulau pinang ………….selain telur kamu huahuahuahauahuahauhauahuahauahuahau

    GEORGETOWN: Rupanya sebiji telur ayam tetapi ia telur ayam tiruan diperbuat daripada bahan kimia yang dikhuatiri boleh memudaratkan kesihatan dan dijual di pasaran terbuka di Pulau Pinang.

    Telur palsu itu bersaiz lebih besar daripada telur ayam sebenar dan apabila dipecahkan ia tidak mempunyai pusat telur, tidak berbau, berkilat dan kasar.

    Demikian menurut Persatuan Pengguna Pulau Pinang (CAP) yang telah menerima aduan daripada pengguna yang membeli 30 biji telur tiruan itu pada harga RM11 di pasar Pulau Tikus di sini semalam.
    Presiden CAP, SM Mohamed Idris, berkata siasatan mendapati kulit telur palsu itu diperbuat daripada lilin parafin, serbuk gypsum dan kalsium karbonat manakala kuning telur dan putih telur menggunakan bahan daripada natrium alginat, alum, geletin, asid benzoik, kalsium klorida, air serta bahan pewarna makanan.

    “Komponen bahan kimia ini boleh menjejaskan kesihatan pengguna seperti mengganggu metabolisme, otak, sel saraf serta menjejaskan fungsi hati,” katanya.

    Mohamed Idris berkata, kerajaan harus mengambil tindakan segera merampas dan mengharamkan semua telur ayam palsu itu kerana ia akan memperdaya pengguna selain memberi kesan buruk kepada kesihatan.

    Seorang mangsa pembelian telur ayam palsu yang hanya mahu dikenali sebagai Loh, 50, berkata beliau menyedari telur ayam yang dibelinya dari pasar di Pulau Tikus itu adalah palsu setelah mendengar aduan seorang pembeli menerusi siaran radio.
    “Setelah mendengar aduan seorang pengguna dalam radio, saya terus memeriksa telur yang dibeli itu dan terkejut apabila mendapati telur ayam yang saya dibeli sememangnya palsu,” katanya.

    Loh berkata, beliau dan anggota keluarganya telah makan telur ayam palsu itu sejak sebulan lalu. – BERNAMA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. kemboja says:

    Assalamualaikum,maaf ya tok guru mmgla becouple tu mmg salah dlm islam tp kalau nak menegur tu biarla dgn cr betul jgn babitkn umno ke pas,xsume org pas itu betul,begitu jg umno ape kene mengena,tepulang individu tu sendiri pokok pangkal diri sendiri.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. daku insap says:

    isma yusof ni kalu belakon aku suka sgt..sbb belakon ngn muke sengal die tu…

    yg plg xleh blah, ni je ke amani dapat lepas putus ngn mat saleh?

    tolong la…nmpk sgt desperat jantan..mcm siti sarah tu…habis putus ngn mamat saleh tu, last2 kawen ngn shuib yg muke….mcm…………………… tp pdn la…moral nye jgn la fefeeling western sgt….kalu makan belacan, makan belacan je la…..
    ngeehhh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dorayakigirlz says:

      pe slhnye ngan shuib tu..bab muke jgn kutuk ea..tu anugerah Allah..bile kite keji muke seseorg yg mmg semula jadi bermakne kite menghine kejadian Allah..ko ngat ko cantek ngat ke..besyukur kalu ko tu di laherkan cantek..jgn bongkak sgt dgn kecantekan yg ko ade..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • daku insap says:

        bkn ke aku ckp dorang same padan? ade ke aku kutuk muka shuib tu? xde pun……aku ckp muka die macam…………………. macam ape? aku x cakap pape pun….

        yg pasti sgt la padan……

        sekian time kasih…. :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sha says:

      shuib sweet pe..x hnsem manisnye ada…ko hengat muka hensem tahan lama ke…da tua kedut2 gak..sme je laki pmpuan…ni msti dgki sbb ko x pnh dpt kwn ngn mat salleh..kn3

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • indah says:

        betul..betul…shuib tu sweet pe…asal siti sarah sejuk mata tgk hari2 sudah le…apa ade kesah dgn pandangan org..hehe…

        butang & sinderella ni bukan best fren ke….?dorg sj je tu tukar2 status kt fb..hehehe kalau betul, congrats moga dorg bahagia selalu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. cirittt says:

    NAK PROMOTE FILEM/DRAMA LA TU…NI LA TAKTIK TERBARU PELAKON2…

    CAM MAYA KARIN NGAN REMY SAHAK NAK PROMOTE FILEM CUN!!…AHAHA BOSAN JER..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. cibiusagi78 says:

    mcm x sesuai…tp nak buat mcm mana, dia orang dah suka……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. intanberlian says:

    hmm bukanke semua artis ambil gambar mesra macam ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. eh ! kenapa sharifah amani muka dia dah x beseri2? makin gelap je..

    Entri paling polular firdauskasim.com :
    Hukum memakai contact lens

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Whadda F? says:

    Are you sure? I thought he’s gay, no? Kan mamat tu set2 lembut2 gitu~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • dorayakigirlz says:

      dy lmbut ke..mmg r dy de belakon jd lmbut..tp tu kn watak dy dlm cite..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. bygonz says:

    bkn ke si sharifah amani ni berchenta ngan ongputey yg berlakon dlm citer merongmahawangsa (yg jd putera rom kawin ngan puteri dr china tuh?)…..mana satu dia neh?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. zf says:

    aku kureng sket ngn minah ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. eeeeeeeeee uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuww

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. chantek says:

    yuhuuu Gavin i’m here! haha
    ok lah tu doakan yg terbaek buat dorg oke ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. noname says:

    kalau ye pon benci sgt dkt ISLAM ..xpayah guna nama menyamar sbg ISLAM…..krn ianya sgtlah menampakkan “kecerdikan” anda sbg manusia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. nurul says:

    aku rse ni promo utk filem je la….over je lebih!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. tiada nama says:

    PE HAL LAK KOMEN PASL POLITIK KT SINI!!!BLAH LA KO TOK GURU…rasenye diorang ni x bcinta la..bkn ke amani dh de bopren mat saleh 2?dh putus ke?mmmm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. asek nak pelok je…ape da…boring la aksi pelok memelok ni,,,ce la wat aksi lain…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. azampinjaman says:

    Wah nampak mesra Sharifah dan Azma, jelingan romantis, kalau betul, tahniah lah ye.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. dorayaki says:

    erm…rasenya dorg blakon dlm cite ni jek la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. ratu says:

    1 first…hihihihihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. student bandung says:

    pelik aku..mak dia tak marah ke ha??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ctzen says:

      tu le. tak paham akak.~~

      mm..dulu ia2 nak kawin ngn omputih.
      pepe pun, semoga yg ini mnjadik.
      slmat maju jaya kat amani. suka tgk dia belakon

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ladyorange says:

        mak dia pon pelok laki sesuka hati..cam mane nak marah anak..kih30..tengok saje muzik2 akhir yg pelok faizal tahir tu..huhuhu..oops..takut nak komen banyak..kang ade yg boo aku..huhuhu..arios!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. fyza_akira says:

    sjak bila la plk beautiful nara jd tmpat brpolitik nie….aku myampah btoi r…abg nara plezz r…tlg dlete mcj2 puak2 yg ska dk politik nie….aku mluart r tgk……2 sharifah amani…wt la plihan yg bjak ckit…mmat nie lau x clap aq pnah wt kes gk nie (kes d***h)…..bkn nk pulau mmat 2…just brhati2 je…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Enemy~ says:

    Sharifah Amani cantekkkk~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. win says:

    elehh…kecoh…pompuan ni saje tumpang glemer org. dlu sebok berpeluk ngn que haidar. konon2 bercinte. padahal tumpang populariti. FAKE!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Amier says:

    Awat ni, asal ada artis wanita cun gandingan plak dengan hero senak.Gambaq tak berapa mesra, kalau mesra kena boh semolot.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. mimi qisitna says:

    apa la nak kecoh2 kat sini ni sumer gimik drama yg terbaru diaorg berlakon la biasala tahap artis2 hampeh mcm ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. ms peace says:

    omputih tuu aku da rembat! hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. jamal says:

    sedap la mamat bi kalo dapat amani huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. andy says:

    dua2 single kan? jadi. ape masaalahnya? Btw, apa dah jadi ngan boyfren mat salleh si amani tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. bkn isma yusuff cam errr…”lain” sikit ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. […] (GAMBAR)Mesranya Sharifah Amani Dan Azma Aizal Yusoof | Beautiful Nara […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. bawahlicin says:

    buruknyer muka laki tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Prof Handsome says:

    ni semua sibuk komen ni, dah siap assigment yang saya sueuh buat tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. chipsmoreo says:

    eh..mamat ni aku rsa laki lembut la..pnah nmpak dia kat Midvalley dlu..aku x rasa la Amani ngn dia..haha..apa punya gossip tah..hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Fida says:

    X minat sgt pempuan ni, tp lakonan laki ni boleh tahan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0