Written by AbangNara | April 28th, 2009

Mawi

Kenapa tak ada artis Malaysia yang jadi duta KFC atau Macdonald ye? Pelik jugak.

Lagi gambar Mawi semasa menjadi duta Marrybrown dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Mawi

Mawi

Mawi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

84 responses to (GAMBAR)Mawi Jadi Duta MarryBrown

  1. pim says:

    sedapnya ..lapar tgk makanan tu….

    0
    0
  2. ain says:

    NYUM NYUM SEDAPNYA

    0
    0
  3. ain says:

    si ekin tu awt ada kt ctu plak..jd duta gak ka
    amboiii x leh tnggai laki aihhh

    0
    0
  4. kak sue says:

    sekurang2nya ada gak artis tempatan yg dilantik jadi duta ayam..tahniah mawi..all the best..cayalahhhhhhhhh..

    0
    0
  5. lilies says:

    huhuhu…ape2 aje la c mawi borink lar..pesal ade aje c ekin taw as PA ur hubby tp xkn nk inteprem skali kot..hish2..

    0
    0
  6. mien.. says:

    mawi…..!!!!!!aku mnt ar kt die…nape korg sume x ske die ek…best ape mawi ni….i beri2 lap u mawi….

    0
    0
  7. minnie2comey says:

    mawi sokmoooooooooooo…

    0
    0
  8. not_for_sale says:

    nyibuk je intetprem..x agak2…

    0
    0
  9. minnie comey says:

    ?????

    0
    0
  10. princess ayu says:

    mawi xhensem ade rmbut..

    0
    0
  11. me??? says:

    sbb mawi & ikin 2 hampeh

    0
    0
  12. iu says:

    makin tembam la mawi makan ayam ari2…ekin tu mmg menyibok jek..gile glamour

    0
    0
  13. fiza224 says:

    buruknye muke mawi…tu pun leh jd famous.. sane sini org ambil jd duta.. ape tangkai die pkai entah.

    0
    0
  14. miss nina says:

    Yg jadi duta Mawi, tapi si bini pun sibuk2 ada kat sebelah….x profesional langsung

    0
    0
  15. puteri manja says:

    apa2 je la pasai dorg 2..

    0
    0
  16. bintang says:

    jadi duta marrybrown pun xperlah…dr xder keja…hehehe
    kang ekin xder duit plak nak beli beg lv lg…

    0
    0
  17. boxer hugo bosss says:

    nak naek kan mary brown la ape lg..hehhe..
    ape pun jd duta je la mawi abis sudey…
    xyah la nk nyanyi2
    org da xnk tgk ko nyanyi daa…
    dah lemo da…:D

    0
    0
  18. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  19. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0
    0
  20. porno izle says:

    Terrific piece of content, this is very similar to a site that I have. Please check it out sometime and feel free to leave me a comenet on it and tell me what you think. Im always looking for feedback.

    0
    0
  21. I was suggested this web site by way of my cousin. I am now not sure whether or not this put up is written by him as no one else understand such exact approximately my difficulty. You are amazing! Thank you!

    0
    0