Written by AbangNara | June 24th, 2011

ma

Cantik gila baju Marsha dan Kilafairy. Bab posing Abang Nara no komen. Cuma Abang Nara terfikir si Kila nie memang badan dia curve macam tue ke. Pelik dan over semacam je. Tapi kalau ini memang real tanpa photoshop, memang Abang Nara nak mintak tips badan ramping daripada Kilafairy. Awesome tue ~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

96 responses to (GAMBAR)Marsha & Kilafairy Posing Maut Untuk Majalah By’ U

  1. kutu kepala says:

    seksinye dua2 ni…orangnye pun lawa,,,melatopsss

    0

    0
  2. perghhh…aku pilih kilafairy!

    Entry Terkini:
    WOW! Erra Fazira Pun Ada Dalam Program ni?

    0

    0
  3. eermm says:

    bdn kila tu photoshop, tgk kt area prgelangan tgn kiri *area pinggang tu*

    0

    0
    • Kacang Soya says:

      aku mmg x pecaya langsung gambor kat cover majalah. sumenya dah kena ‘operate’. x payah la nak tersembul mata tengok & puji benor. sah2 la korang yg pecaya tu kena tipu idop2.

      0

      0
    • jas says:

      aku setuju..memang dah xleh nak cayo cover magazine..berlambak artis Hollywood kena ‘edit’ for cover cam Demi Moore..paling kelakar giler tngok poster or iklan Siti Fiza Sabjahan (pengacara WHI)..dlm iklan punyalah pinggang cam kerenggga hehe..but bila kuar TV mengacara & Jom Heboh mak aiii…dah mcm pompuan baru bersalin..amat mengelirukan iklan on slimming centre..patut la ramai lodge complaint to Tribunal Tuntutan Pengguna kena ‘kencing” dgn slimming centre..

      0

      0
  4. donut_cute says:

    x dek posing pesen lain ke si kila tu? tu je yg dia tahu menonggek dan mendada. bosan dowh nengoknya.

    0

    0
    • redcarpet says:

      ala perasan cntik mmg mcmtu..xd gaya len kot dia nk wt tu jelh modal dia..myampah nengok!!

      0

      0
    • dewi says:

      hahaha suka comment donut!! mak dia memang ajar dia posing menonggek dan mendada aje kot, petua melariskan diri.. opps tak lupa juga, pose mulut muncung kalah donald duck. itu 3 habit kilafairy yg amat lah ternyata. tak gitu? =D

      0

      0
      • moshimoshi says:

        aku rasa x lama lagi patah le pinggang dia dok posing camtue..ntah apo apo ntah…bkn lawa pon..buat sakit mata je…kalau menutup aurat lagi cun…

        0

        0
  5. axie04 says:

    mane ade yang ori cam tu
    klu ori memang kita gempak abis la
    absi2 pun photoshop kat muka tu bagi licin smooth
    huhu

    0

    0
  6. narinanai says:

    Ku tak rasa itu photoshop, mmg dia suka lentik camtu. Tgk la mana2 gambar dia, masa anugerah ke, masa dlm magazine ke, mmg suka sgt melentik camtu. Bekas gimnas kotttttt…

    0

    0
  7. miko says:

    marsha hot!! kilafairy boooooo

    0

    0
  8. pERGH meletop lentik je hehe

    0

    0
  9. kunah says:

    ntahlah si kilaperi ni..suke benor posing gaya tertonggek camtu..lawo ke?

    0

    0
  10. effie says:

    tak sakit pinggang ke lentik2 camtuh? suka benor mendada..haihh pelik..

    0

    0
  11. kak limah says:

    asik pose cam tu jer si fumakila tuh…x tau posing lain ker? atau dgn posing cam tu jer ko leh nampak seksa..aduyaiiii…

    0

    0
  12. Ayin says:

    cantik sgt r tuh menonggek n mendada cm2. tiap kali nk posing mesti nk wt gaye gitu, xde versatile lgsg.. cbe si kila ni try jln2 cm2 kt public.. buruk dowh…..itik jalan lg lawo…

    0

    0
  13. kedaibra says:

    Alaaa si Kila Fairy tuu span dekat bra jek lebihhh then edit photoshop memang laaa jadi gituuuu, takdenyee boobs diee sebesar gituuu, nampak bebeno nipunyeee~

    0

    0
  14. blossom says:

    biarlah badan aku berisi mcm labu air asalkn original n x buat2 gaya posing mcm nk patah pingpang
    ..huhu
    anyway..mmg cantik r body dorg(T.T)

    0

    0
  15. lala lola says:

    bosan dgn posing “KILA FAIRY” nih.. pleeasse tukar style bleh x..yucks betol..

    0

    0
  16. wak lu lah bhai says:

    aku yg laki ni pun nengok tak selera weii.. apa punya betina lah 2 ekor ni.. post lah lelok skit minah weii.. naik muntah dan muak tengok gaya cam patah tulang temulang ni lah kila weii.. dan marsha pun tak habis2 dengan post tunjuk letiak dia tu, poyoooooo…

    0

    0
  17. maria says:

    Ya lah… Kila pnya pose asyik cam tu ja, menonggek dan mendada.

    0

    0
  18. bohjang says:

    kilafairy tu klu berlakon mmg myampah gila.
    aku ade tgk citer ayusuraya.dia blakon.
    cam ape da …ingt bgs sgt ckp cm tu.
    beb beb..aku lapar la beb.
    ko pekaba beb.beb,jom lepak.
    myampah weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0

    0
  19. teddycomey says:

    korg penah dgr iklan kt radio era x yg pesanan dr kila fairy..aku xphm pe dia ckp ” nti bla dh tua xdelah kta mnyesal pd usia yg muda”…klakar dohh..hahaha..

    0

    0
    • apa maksud?! says:

      ehhh teddycomey ko biar btul dia ckp mcm 2?! apa mksud dia ckp mcm 2?! heran2… mcm tak msuk akal….!!!

      0

      0
    • apa maksud?! says:

      teddycomey ko biar btul dia ckp mcm 2?! apa mksud ya dia ckp bgitu?! mcm tak msuk akal la… merepek jak lbih kila nie… heran sungguh

      0

      0
      • esparanza says:

        betullll……. ak pun konfius gk bila dgr. keja kuat2 skrg. nti dah tua baru enjoy puas2. bukan ke patutnya lgi insaf, lgi xmo enjoy. keliru2

        0

        0
  20. zz says:

    btul…sy dh jupe kila ni..mmg peramah dan xsombong orgnya…bdn dia mmg mcm tu abg nara…bibir dia pon mmg original…

    0

    0
    • toblerone says:

      betul badan dia gitu? jap…jap… aku tgh membayangkan dia bejalan ngan badan mcm tuh…errkkkk…
      perlukan aku refer dia ke physiotherapist yg bertauliah? or mungkin orthopaedist?

      0

      0
      • teddycomey says:

        toblerone: hahahahaa..lwak doh statement ko..btl gak aku ngah bygkn cmne dia jln klu bdn dia lentik cm2..hahahhahakkk..

        0

        0
    • zhangxhi says:

      ntah2 ko ni si fumakilla empunya dri x?nk up dri sndri cam arts2 lain…i x hsp rokok..i bkn kaki clubbing…yarkss..puiii

      0

      0
    • dewi says:

      bibir die cucuk laa. terang2 nampak kot. mak dia pun kaki cucuk. ori mende nye? ingat orang2 zmn skrg bodoh ke tak tau beza asli dgn ori.. ini mesti kes nak tiru angelina jolie tapi maybe tersalah dose suntikan. hehehe

      0

      0
  21. yang says:

    posing yang sama je…hehehe

    0

    0
  22. cantiknye! jie pn na badan mcm tu…….tapi nanti bf jie ta kaci seksi2 da.. tringat mser jd model optimo dulu..

    0

    0
    • MatSentul says:

      bf jie x kasi.. apa kata ko jadi stok i, i tak kesah jie nak telanjang ke nak terentang ke ape semuanya boleh..

      0

      0
    • durian says:

      asal cam jijik je. cube la ckp betui2. jie…ta…na bagai. geli doo. ingat manje & cute ke ckp mcm tu puii

      0

      0
      • sharifah jubor a-cipap says:

        ni mesti keja sharifah perasan comey yang LIKE
        komen nya sendiri..hahaha apa punya manusia!

        0

        0
  23. natts says:

    trademark kilapari memamg camtu kot. selak kat magazine ke, tv ke, memang dia pose camtu. nnt org xtau dia ada curve.. montok gitu!

    0

    0
    • lisha says:

      eleh org lain ade curve gak, tp tak de lah nak nunjuk sgt….sure balik umah sakit pinggang…

      0

      0
  24. ili says:

    perlu ke menonggek, mendada mcm tu. pleasee lahh.

    0

    0
  25. no name says:

    amboi…gewdiks x hingat……….teruja mak tengok…

    0

    0
  26. zaza90 says:

    ek ellehhh….bajek hot lah si kilaperi nie…!!! Nek meluat menengoknyer…. Plastik…!!! klu bab2 menonggek ni bolehlah bg ke dia……..

    0

    0
  27. john says:

    xkesah lah bontot ko tonggek 5 kilometer ke.. dada kedepan sampai xnampak kaki.. yg penting mlm ni kemenangan akan berpihak pada sepah.. vote for them.. tq..

    0

    0
  28. aspire5580 says:

    ibarat speedometer mencanak ke 200km/j hahaha

    0

    0
  29. nonek says:

    gewdik x hingat…

    0

    0
  30. adiedali says:

    omg khila soo hottt…masha napa muka pelik sgt…

    0

    0
  31. no name says:

    abg nara jantan nk mnta tips bt pe…mntap tul kila ni..ngaummm..

    0

    0
  32. nana rina says:

    si kilafairy nie klo tak posing lentik2 mcm tu mmg tak sah agk yer..berserabut tgk..klo bontot tu mcm beyonce ker takpe la jgk..

    0

    0
    • nano says:

      Setuju….asal posing je mesti suka tunjuk bahagian sisi jeee….weh boring la Kila . Tak dak style posing baru ke

      0

      0
    • dewi says:

      haha itu je cara yg dirasakan mampu melariskan diri.. kesian2, terpaksa susah payah cucuk sana sini, tetonggek2 semata-mata nk dpt kan perhatian dan jd femes. org lain pun jadi artis gak, tp ok je contoh lisa surihani, sari yanti, nora danish, scha.even kenchana dewi la. takde plak tgok dorg tu tertonggek2 ke telentik2 utk raih phatian org. org sendiri kenal dan tau bakat dorg. biar org tgok bakat kita, bkn benda2 bodoh yg kitabuat.

      0

      0
  33. bibi says:

    ari jumaat bt dosa je aku tgk berdua ni..

    0

    0
  34. NenekPenne says:

    aisshhh nak sangat dia yer tonggek mcm tu…

    ha ha ha sian marsha, rambut panjang dia tu nampak dah jadi mcm bulu ketiak pulak…

    0

    0
  35. Lelaki says:

    Bagi aku sedap ja dua-dua nie..hehe

    0

    0
  36. Kurus says:

    di hari baik bulan baik ini, ingatlah
    hendaklah kamu jgan mencela hasil ciptaan-Nya sekiranya kamu benar2 beriman

    0

    0
  37. NanoNanoNano says:

    Kila dari kecik memang suka gaya.. lentik2kan badan, muncung2kan mulut. Tak silap ada gambar dia masa kecik dengan my cousin & anak2. Nanti aku cari cuba scan. Memang ORI!!! LOL! Aku pun nyampah sebenarnya.

    0

    0
  38. kak nab says:

    posing cmtu jelah bru npk lawa agknye pda die…huhu..xtau org nyampah…menambahkan maksiat mata…terutama ribuan golongan lelaki yg melihatnye..tanggung la anda wahai kilafairy…..

    0

    0
  39. pumakilla says:

    mak aih kasut dia…..wowwww…….

    0

    0
  40. marimar says:

    bosan aku nengok diorg ni…wat lah gaye lain.

    0

    0
  41. anna lulu says:

    kilapari 2 stakat tyg body tuk populer je…angelina jolie msia ker…..hahahahaahah

    0

    0
  42. basshunter says:

    hadoii..boringnya mangkuk 2 ekor ni…gedik dowhh

    0

    0
  43. tipah dangdut says:

    cik kilaperi ni mybe dr kecil da diasuh jln mendada kot…mkn jaga..pki korset bagai..(tgk le mak die.mybe dlu mak die xdpt bdn camni die suh anak die plak)sebab tu bdn dia curve kalah the curve…dr awal da training lentik bdn sbb tu da jd camtu..melentur buluh biar dari rebung nye ” nti bla dh tua xdelah kta mnyesal pd usia yg muda”…huhuhuhu…….

    0

    0
    • dewi says:

      hahahaha.. lawak2. zmn mak dia dlu xwujud lagi injection botox, so agak terkilan la. skrg dh ade, maka anak dia yg tak cantik tu dicantik kan dgn teknologi terkini.. dan hasilnya ______ (isi la sendiri). kebanggaan mak dan keluarga kot minah ni sbb cun dan memiliki body lentik mcm cacing kerawit.

      0

      0
  44. maimoon says:

    artis majalah kilaferi ni x penah tgk karya dia. Belakon pn tempelan . Nyanyi pun mcm kayu x tau nari. Harap sexy je. Model ke dia ni x paham lah

    0

    0
    • farra says:

      maimoon..
      u ada tgk citer karak x…?? serious suck sikilafairy ni…
      menyampah meluat tahap dewa tgk lakonan dia…
      dlm karak tu xde pn nmpk badan dia cmtu..!!! fake…!!!

      0

      0
  45. lufee simpson says:

    aku rasa kilafairy tu species lain tu…
    terkanan king kong sumatera..

    0

    0
    • saya kesah says:

      haahahaha.. a’ah.. ce ko tgok ble kingkong lam movie tu berdiri.. mmg sejibik.. kahkahkah… bangang je..
      spe setuju thumbs up !

      0

      0
  46. mulut capoi says:

    mak aiii….mulut mek kemetet 2 org. tu merah mcm. baru lepas baham ayam, melentek menonggek mcm. dok rasa ada ular nak patuk, atau pun kilafree nak lepas kentut. marsha mcm. hantu kak limah balik rumah nak berak.

    0

    0
  47. HanieBonie says:

    haritu kat melodi killahperi tu ckp die mmg pose gitu… badan die mmg cam gitu..bkn sngaja…..errrr.. terbayang plak klu tgh nyanyi lagu negaraku kan kene diri tgk… cm ne laaaaaa ye…. huhu. hope xde la lentik2 cm gini.. haha.

    0

    0
  48. nara ko tunjuklah pic pemandangan alam, isu semasa, masaalah sosial atau apa2lah selain dari ko tnjolkan muka2 artis yang suam2 taik ayam candu. Bertambah megah depa nanti….sekali- sekala nnt. baru ko pamrkan pic artis, nampak sangat ko bergantung dgn. gosip2 artis cuba buat perubahan….nanti lama2 org. boring blog ko ni…
    Blog yg. ada info ,bertukar2 pendapat, nasihat, info tentang kehidupan,masaalah r/tangga, penyakit, diet, kecantikan dll. Aku rasa ramai yg. minat ….cubalah .

    .

    0

    0
  49. Muntah Darah says:

    Masuk bertanding ayam serama boleh menang ni..

    0

    0
  50. umie says:

    kasut kilafairy sgt gojes. :D

    0

    0
  51. ZIZI says:

    cik fairy tale, ko xde keje lain ke? xde 1 pun gambar ko yg elok & sopan semua tertonggek mcm perempuan …
    memalukan umat betul la

    0

    0
  52. JiranSebelahRumah says:

    LOL!!! Hhahaha… KilaKila Fumakila FairyTale… Dia dari bebudak dowh memang posing mautttttttt punya! Pi sekolah bebaju kurung pun tetap jalan ayam serama punya pesen!!! Satu brickfields (dulu dok brickfields budak ni….) punya malialam kenal ni budak ni. Hahahaha!

    0

    0
  53. Kacang Soya says:

    hahahaha!! kelakau sungguh tengok posing marsya. nampak ketiak dia penuh dgn bulu sbb rambut tu letaknya kat ketiak. bayangkan la ketiak marsya penuh dgn bulu mcm tu. lebat & hitam. (aku masih ketawa pegang perot >_< )
    si kila tu punya posing lentik dah mcm kacang bendi. :P

    0

    0
  54. Lentiklah sangat!!!! says:

    ape kes si Kila ni!!!……bosan weiii..tgok ko pose balik2 bnde yg sama……ntah hape2……aku rase ko ni msalah buasir melampaulah….

    0

    0
  55. wawa says:

    teman xheran pun….lebih kurang dgn bodi teman jugak le…cumany teman segan nak lentik melampau…

    0

    0
  56. miszLyssa says:

    like whore~~~lalalalalala

    0

    0
  57. hanny says:

    euww…geli geleman tgk kilafairy ni…asal posing jer mst nk mendada..menonggeng..jelik doe…
    abg nara tgk x citer karak…?? mana ada besor boobs dia tu..sy rasa masa shoot gmbr ni dia ada pakai push up bra and korset..(ada jual kt fb)
    pleasela…mulut da mcm kena sengat lebah jer …
    kalau disuruh buat pilihan..sy pilih marsha..
    muka dan gaya nmpk ori..sikila pempuan xsiap ni nmpk sgt fake…!!!

    0

    0
  58. bungabintang says:

    yg tonggek, mendada, juih bibir ni kita tak tahu entah2 hatinya baik. layan peminat pun ramah kan? agaknya lagi baik lah hati dia lagi bersih dari komentar2 kat atas ni yang konon baik, tak fake kunun, alim kunun tapi menghina, mencaci nombor satu. hati hitam.

    0

    0
    • imanezani says:

      dari cra pemakaian pun kta bleh agak bgaimna sikp org ini..
      sbagai conth..kta trnmpak seorg islm memakai seluar pendek n singlet dan tidk memakai tudg..adakh kta akn kta dya tuu msti kat rumh sembhyg..x kannn..kta akn sngka dya x ingat tuhan kann???ini pendapt sya sja..sapa setuju tuuu tima ksih..

      0

      0
      • bungabintang says:

        lari sungguh la komen encik ini. rasenye 1)saya x sentuh langsung soal pakaian. 2) dah terang2 la komentar2 yang bahasa celupar, menghina mencaci kilafairy kat atas ni punya hati tak bape nk bersih. sifat mazmumah kut. tade plak kaitan dgn pakaian ye. mintak tlg la baca 2 3 kali kalau bace sekali susah nak faham. pasal pakaian tu hak encik la nak menilai mcm mana. cuma sy rasa bkan sy sorang yg kenal gadis tak bertudung solat 5x sehari and gadis bertudung yang dgn sengaja tinggalkan solat. ade org yg semayang x puasa. ade org yang puasa x semayang. ade org yang tak puas tak semayang. ade org yang tak smayang tak puasa. maknanya, tak semestinyalah yang tak smayang tu x puasa. dah tak semestilah yang smayang itu berpuasa. okay? tadelah nak ckp kurang dosa ke apa. tp manusia ni byk jenisnya. banyak juga jenis dosanya. tak perlulah kita org yg melihat dr luar ni pulak nk tambah dosa kita mengutuk, menghina, bersyakwa sangka? tak gitu encik yang bijaksana?

        0

        0
      • bungabintang says:

        nickname pun dah imanezani ye tak… kut ye org yang tinggi imannya, sentiasa bersangka baik sesama makhluk. sifat syakwasangka itu kan sifat yang tidak digemari Islam?

        0

        0
        • jas says:

          mengikut akal fikiran aku setuju dgn bungabintang..xde seorg pun manusia yg sempurna..mungkin imanezani rasa diri dia ‘baik & sempurna’ bila dia rasa dia warak kot..hakim mahkamah syariah pun ada kena tangkap khalwat la wei..adakah hakim syariah tu x sembahyang or menunaikan rukum islam yg lain?? Bahkan dia lebih sempurna kerana beajar ilmu agama hingga layak jadi hakim mahkamah syariah!..adakah seseorg lelaki yg pakai kemeja & slack adalah seorg yg x sembahyang berbanding yg pakai jubah & kopiah/serban??so x berprasangka buruk kerana Allah itu maha Pengampun pd umatNya..sila muhasabah diri..

          0

          0
  59. princess says:

    wah cantik dan mengancam sungguh si kila…punye kasut.

    0

    0
  60. kehamilan says:

    x pernah beli pon magazine by U ni..

    0

    0
  61. ade aku kesah says:

    bunga bintang: i sokong 101%……
    mgkn dr kecik kila dah cmtu…x yah nk caci maki…..
    dia pnyer badan, dia pnye suke laa….
    tang bibir lak….nape rmai yg kutuk….
    angelina jolie x nk kutuk lak….
    nak wat cmne melayu mudah dengkiiii……
    lau x suka x yah la tengok….

    0

    0
  62. matahati says:

    cam org kena buasir je si kila ni pose…

    0

    0
  63. nea says:

    mendada n menonggek.semua orang boleh buat lah.saja over gedik gitu.tengok dalam karak ok je badan dia takde nak lentik lentik lebih bontot tu.

    0

    0
  64. kaklehot says:

    alahai….bibir kila dh mcm kena sengat lebah… x seksi lgsg. dia suka posing mcm tu sbb terbiasa buat doggy style kot….wakakaka… marsha pula nk tyg ketiak yg berbau busuk…puiiii…

    0

    0
  65. kbs says:

    KILAFAIRY ni memang mpunyai gaya tersendiri.. mungkin sebab dia adalah anak mix …sebenarnya saya lebih suka tgk gaya kilafairy berbanding artis2 melayu pure yg lain yg berlagak baik tapi dari segi pemakaian memang ada yg lebih teruk dari kilafairy….

    knp mengutuk kilafairy melampau2 sdgkan dia muda belia, sdgkan ramai artis melayu lain yg dah kawin pun tak reti jaga maruah suami dgn pakaian yng melampau batas?

    hanya krn kilafairy terlalu cantik maka dia dikutuk teruk? jelaslah melayu mmg penuh sifat cemburu, hasad & dengki ….

    0

    0
  66. kbs says:

    kecantikan & gaya kilafairy lain dari artis melayu lain mahupun artis mix yg lain….kilafairy ada “wow” faktor..
    kecantikan kilafairy tersendiri…lain dari lain…memang terlalu cantik…
    tiz zaqyah hipokrit pakaian pun teruk (sy tertipu ingatkan pakaian dia di luar sama spt dlm drama Nur Kasih) tak de pun org kutuk dia sebab postur badan dia biasa2 saje…
    tapi kilafairy cantik dari raut wajah hingga ke bentuk bdn…. tak de artis di msia yg mcm tu sebelum ini… tu yg ramai cemburu & dengki….

    0

    0
  67. mail says:

    lau aq dapat kilafairy..aq akan ajak diye tdo ari2..anok kitorang mmg ramai la..dap nye..

    0

    0