Written by serenity | June 17th, 2013

Tahniah kepada pasangan Marion Caunter dan suaminya SM Nasaruddin kerana bakal menimang cahaya mata kedua. Berita ini diumumkan sendiri oleh Marion di laman Instagram miliknya sebentar tadi dengan gambar yang menunjukkan dirinya dengan baby bump yang semakin kelihatan.

marioncaunterYup! Leia Rose is gonna be a big sister :) @smnasarudin and I are thrilled and feel so blessed. Pls keep us in your prayers for a smooth and safe journey.

Pasangan ini telah berkahwin pada 16 Disember 2010 dan telah memiliki cahaya mata pertama iaitu Leia Rose Caunter. Semoga kehamilan Marion dipermudahkan dan selamat menyambut kelahiran bayi kedua dari kami di BeautifulNara.com


46 responses to (GAMBAR)Marion Caunter Hamil Anak Kedua

  1. jojoy says:

    aku 1st wehhh ow yeahhhhhhh

    0

    0
  2. @kin says:

    congrats..cute….

    0

    0
  3. jojoy says:

    aku 1st wehhhhhhhhhhh ow yeahhh

    0

    0
  4. nor syuhada says:

    congrats…:)

    0

    0
  5. bobo wanita says:

    seksinyaaaaaaaaaaaaaaaa

    0

    0
  6. dandelion says:

    seksi gilerrr……ini islam ke idok nie…

    0

    0
  7. abg engineer yg sbnr says:

    cantik marion nie, leia pon comel..untung laki die…

    0

    0
  8. Amoi Comel says:

    Kawen dengan orang Islam tapi pakai macam Amoi jugak…
    Fesyen

    0

    0
    • kak jah says:

      masih pakai seksi & tetap bersosial sakan bila dah masuk islam… bila lagi nak tutup aurat?

      0

      0
  9. aihhh says:

    wow.. seksinya si marion ni…. untung laki dia..
    tak tahan ni.. masturbate jap..huhu

    0

    0
  10. Rara says:

    Tahniah Marion :)

    0

    0
  11. mdm says:

    NAK FIRST JUGOKKKK

    0

    0
  12. Mirai Suenaga says:

    kesian laki dia. hmmmmm….

    0

    0
  13. hmm says:

    aku lagi kesian kat marion ni pasai nasaruddin dah ajak dia masuk Islam tapi tak didik betul2.. Marion, saya harap awak keep belajar untuk menjadi seorang muslim yang bukan hanya pada nama..

    0

    0
    • mira says:

      kalau masuk islam kerana cintakan islam, memang baguslah… tapi kalau masuk islam kerana nak kawin dgn org islam… entahlah nak kata ape… harap2 marion betul2 ikhlas bila masuk islam, ubahlah diri kerana kehendak agama tau… cara hidup yg lama harus ditinggalkan

      0

      0
      • jas says:

        betul..bukan senang seseorg nak berubah jadi muslim yg betul kalu sekadar convert semata2 nak kawin..nak 100% berubah si marion ni dgn bertudung litup agak sukar tapi sekurang2nya pakai baju yg labuh aka yg tak seksi sgt..berubah secara beransur2 then akhirnya bertudung..laki dia kena didik secara perlahan2..

        0

        0
  14. maya meira leyana says:

    nkkn org kaya dn hensom sajorkkk tu la sgup tuka agama xp lifestyle xkn brubah ye cik abggg nasaaa….kt dick pavi gigih dok lunch berminumkn beer..n dat restaurant yg cm bistro tu non halalll..mamat malay yg prasan urban n kaya pon rmi lepak ctu walhal budak kolejjj yg pjm ptptpn je yg brasal dr kg..dokctu konon npk klasss la sgt..ai tgk kekok je cm nk kaverr jee hishh plizzz

    0

    0
  15. JualJual.my says:

    Salam semua, anda ada tak apa apa barang nak dijual? second hand ke baru ke Boleh lah IKLAN kan di

    http://www.JualJual.my

    PERCUMA tau!

    0

    0
  16. Anonymous says:

    olga Oooo olga…dimanakah kamu… lame xtgk komen2 puaka kamu hehe

    0

    0
    • olga says:

      RINDU KE DENGAN KOMEN PUAKA AKU??????AKU TENGAH BERTAPA UNTUK CARI KOMEN2 YANG PUAKA SIKIT

      0

      0
  17. apple says:

    aku ade kawan chinese, yang memang dia ni kejar lelaki melayu yg elite, hensem,kaya raya,yang western, n malay guys yg kalau bercakap ade british/us accent-aku pun tak faham kenapa die nak malay… die sgt mengagumi si marion ni and daphene iking…tempat lepak die mmg klcc n pavi je, jgn harap nak jejak bumi sogo…one day..selamba die cakap, “if i want to marry malay, i have to convert..i convert la, if i hv choice not to, i dont want..”rasa mcm nak sepak je..

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Eleh….. kalau nasa tu takat laki biasa2, pompuan ni pun x mau tukar agama. Buat hape kan???? Takde untung……

    0

    0
  19. prihatin says:

    ya allah…berikanlah petunuuk kpd si marion spya dpt hidayah utk menutup aurat…dan berikanlah jgk hidayah kpd si suaminya utk lebih peka t’hdp PENYERAPAN ISLAM dlm diri isterinya…aminnnnn

    0

    0
  20. JualJual.my says:

    Laptop/Handphone mesti tukar setahun sekati kan?
    Apa kata jual je yang hp/laptop lama yang tersadai dalam laci tu.

    Iklankan PERCUMA di http://www.JualJual.my

    Boleh jual apa apa sahaja!

    0

    0
  21. nanabanana says:

    korang nk kutuk2 marion ni buat apa.. dia baru masuk islam kan.. doakan je hati dia terbukak utk embrace islam betul2.. at least da bertambah umat islam kita bila dia nk convert.. nk jd seorang muslim bukannya senang.. aku tau sbb mak aku pun convert jugak..

    yg artis2 kita yg lain yg da sememangnya islam tu tp lg sexy dr marion tu yg patut dikutuk.. semenjak kecik di didik sbg org islam.. tp ada yg lagi sexy dr yg bkn islam.. itu yg tak betul..

    0

    0
  22. pencinta wanita says:

    nama anak 1st nama omputeh teruih…org melayu skrg ni suka sgt la dok nk pakai nama omputeh supaya glamer katakannnnn

    0

    0