Written by AbangNara | July 6th, 2010

gambar maria ozawa pakai baju kebaya

Serius comel ~~ Lagi gambar Maria Ozawa pakai baju kebaya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar maria ozawa pakai baju kebaya

gambar maria ozawa pakai baju kebaya

gambar maria ozawa pakai baju kebaya

gambar maria ozawa pakai baju kebaya

154 responses to (GAMBAR)Maria Ozawa, Selebriti Jepun Pakai Baju Kebaya

  1. Sam says:

    whoaa!!!!!!!!

    0
    0
  2. Cik Mah says:

    tadik Cik Mah google la sape Maria Ozawa ni…
    baru la tau….
    sayang, muke da lawa tp jadik pornstar…isk isk

    0
    0
  3. Geli Hati says:

    KEBAYA BUAT CAM BAJU KOT JE
    X SEMPURNA

    0
    0
    • cici says:

      alaaa taktik la tu nak masuk malaysia lak! indonesia nak masuk x lepas… sila jangan terpengaruh pastu jemput lak maria ni jd duta mee kambi (kambing + babi) hohohoho

      0
      0
    • BumbleBee says:

      ntahnyer…pakai laa leklok…buruk jdnyer baju yg cantek tuh…

      0
      0
  4. Hitam Manis says:

    fuyoh nmpak ayu seh..alamak baju kebaye ni mmg bole nmpak ayu lah saper2 jer yg pakai..tp bile telek2 ngok tang kuku terus dh tak nmpk ayu..kui3…

    0
    0
  5. LOL says:

    maria ozawa..come to me..

    0
    0
  6. i am xoxo says:

    ala nk pakai pn sbb tringin sgt nk berlakon dgn ariel peterporn kn…

    0
    0
  7. FTN says:

    dia ni tak reti pakai baju kebaya la..sebab dia biasa bukak-bukak baju je..pelik btol kebaya dia ni

    psstt..psstt

    0
    0
  8. Norulhuda says:

    oke la…

    0
    0
  9. she’s in kebaya……
    quite cute…
    like malay…

    0
    0
  10. natts says:

    cute tang baju jer..bila tau sape orgnya..erkkk! hilang selera seh!!

    0
    0
  11. cikedi says:

    lerrrrrrrrrrr..porn star…

    0
    0
  12. oren84 says:

    abg nara.. bukan selebriti jer.. patut tambah.. selebriti filem lucah.. eh pornstar kategori selebriti ker? konpius aku.. hahaha..

    0
    0
    • nothing 2 say says:

      betul3… entah2 lepas pakai kebaya terus buat filem sendiri… haru biru budaya kita….

      0
      0
  13. megahertz says:

    gamba ala2 naif la konon… hm…

    0
    0
  14. kunyit says:

    ak dgr cite maria ozawa ni ajak ariel peterporn tu wat ‘filem’ bersama..

    0
    0
  15. jane says:

    ye la takyah boh gambar dia sebab dia pornstar bukan superstar… nanti pornstar playboy pon nak masuk nara jugak….ha…naya…… buang masa je nak komen pesal dia..

    0
    0
  16. aku says:

    aku rasa awek ni mcm pelakon porno je.. betol ke

    0
    0
  17. ayobanaktulakang says:

    Knp nk letak gmbar pornstar ni? Mcm mengagung-agungkan dia la plak….

    0
    0
  18. I LIKE MARIA OZAWA says:

    Dia nie mmg nest la..hihi
    Cmapuran Kanada n Japanese xilap aku..
    Cute siot..

    0
    0
  19. I LIKE MARIA OZAWA says:

    Wahai Artis Malaysia..

    Pornstar pun pakai baju kebaya tau..
    Yg korang nak dedah pehal?
    Fasha, Ana Dahlia, Baby Res2 n yg lain..
    Xmalu ke?
    Muahahaha

    0
    0
  20. velasrizal says:

    rasa nk terbang ke jepun la cari dia..

    Pemain Bintang Yang Gagal Menyerlah Di Piala Dunia 2010

    0
    0
  21. jmr says:

    WOW…maria ozawa dah insap ke nih?lawa sey

    0
    0
  22. HIM says:

    APERSAL NAK BANGGAKAN PORNSTAR..haihhh tak phm

    0
    0
  23. putry sarah adreena says:

    busukkk…porn star!!!!..pakai baju kebya,buat malu jerk…

    0
    0
  24. ni apekehelnya bintang lucah ni pakai baju kebaya plak?

    nk promote ke nk bg imej buruk kat baju kebaya?

    dulu pakai tudung…skrg baju kebaya plak..

    lepas ni?baju kurung ke?..haha

    0
    0
  25. Dauspozi says:

    pornstar ni pakai kebaya x betul… buat malu kaum je…

    0
    0
    • ayie says:

      ni style kebaya bali..yang agama hindu..sebab tu ada ikat kat pinggang dia..haih..

      kebaya bukan melayu je pakai.

      0
      0
  26. arra says:

    porn star pakai bju kebaya??
    motif? nk tunjuk ayu ke?
    geli aku tgk dia nie semua boleh.. HAHA

    0
    0
  27. d says:

    apahal la abang nara nie suka buh gmba pompuan kt page nie. buh la gmba laki yg ensm2 pulak. nie mst abg nara rasa tercabar bila buh gmba laki, kan? hehehhee. btw, gmba pornstar xyah la buh kt page nie.

    0
    0
  28. adiknara says:

    kiutnye die..

    0
    0
  29. ahhas63 says:

    Tak kesah pun….

    0
    0
  30. Dauspozi says:

    x hilang ke suci blog ni letak gambar pompuan cmtu?

    Posisi Doggie Di Belakang Belukar: http://www.dauspozi.com/2010/07/gambar-posisi-doggie-di-belakang.html

    0
    0
  31. Reena says:

    Cam Melayu beb..

    0
    0
  32. fcuk says:

    ni bukan baju kebaya lah….

    0
    0
  33. remp-it V3 says:

    yg puji cnfem sumee laki..yg kutuk konfem sume pompuan…jelesss kewww.

    oh Miyabi…dia pn dh tk pornstar skrg,belakon drama2 plak..mane la tau insaf nnt dia peluk Islam pastu jd ahli syurga ke..uols yg ngutuk2 dia ni dosa je dpt kan…

    0
    0
    • poyo says:

      jadi ahli syurga? haktuih…! ko ni sah minah rempit

      0
      0
      • Aku says:

        Huh..siap ludah tu..kekekke…pelik sgt ke bila pornstar bleh brubah jadi salah sorang ahli syurga??? (InsyaAllah).. ko ingt syurga tu ko sorang yg punya??? Zmn jahiliah dulu lg teruk…tp sesetengah nama dorang ada trpahat kt pintu syurga kini…nikmat mana lg yg aku dustakan…kekekke…
        Hindun dulu siap lapah mayat Hamzah iaitu bapa sedara Nabi..tp akhirnya…huhuhu..malas nk ckp ..xkn korang xtau kesudahannya kan? Kalau Tuhan nk bolak balikkan hati manusia..sekelip mata je..so toksah la buat ramalan yg manusia mcm Miyabi ni mati dia dlm kekufuran..kalau ko doa dia mati dalam islam kan bagus, bukan luak pun iman ko tu.

        0
        0
        • Mia says:

          Tu la pasal, nama pun ‘poyo.’.. Tak mustahil je Maria msuk Islam…nasib x sume perangai mcm si poyo nie…

          0
          0
        • Aku says:

          Miyabi ni yg bkn islam diludah/dihina/dikutuk/paling best bila ckp manusia mcm ni xlayak msk syurga…kekekeke..aku xheran la klau manusia mcm Miyabi ni nk pkai apa pun, sbb dari lahir pun dia mmg xprnha didedah/di ajar cara btl…tapi melayu islam kita yg confim keluar dr perut mak dia dulu terus dengar kalimah Allah tu mcm mana plak? Ok la, even dorang ni xjadi pornstar…tp ciri2 tu xde ker? apa beza orang islam skrg dgn Miyabi ni????? ok korang nk ckp, Miyabi ni pertontonkan gaya bebas dia bila di ranjang tp di kalangan islam xde ke yg mcm tu???? huh..mintak maaf la kalau aku ckp…aku malu nk mengaku dorang ni saudara seagama even aku bangga jadi manusia yg beragama islam.

          p/s : Aku prnh tgk melayu islam yg pakai kebaya + leggingn + selendang yg di ikat menutupi buntut…kekekeke…xrasa terhina ke korang bila ada yg salah guna kebaya dan selendang sampai tahap mcm tu?? so toksah la dok kutuk si Miyabi ni sgt bila ada di kalangan kita masih tegar menghina pakaian yg konon jadi kebanggaan org melayu…

          0
          0
  34. putry sarah adreena says:

    wah rempit cover porn star tuhhh..nak kew?…wattt???? we all gurls jeles ngan porn starz…soooooo excusezzzzz meee k….geli ada lah…

    0
    0
  35. whatever,,,, says:

    eie..utk pew dy pkai bju kebaya neyh??dh pkai bju cmtu..mne dew org kai bju kebaya ternganga cmtu…ishhh…

    0
    0
  36. aku says:

    xbaik do mencemarkan baju kebaya..baju kebangsaan ..baju wanita melayu dulu..mcm perlekeh jew..warisan tercemar bile si pemakainya adelah pornstar..malu aku sbagai awek melayu..xpatot..xpatot…orng dulu punyala sopan..nih..mak aih..

    0
    0
  37. arra says:

    ntah nk jeles ngan porn star??
    tolong skit..

    0
    0
  38. the cleaner says:

    tak heran pun …
    gambar dia tak berbaju pun aku dah tgk,
    so, bg jer la dia pakai purdah and jubah sekalipun,
    aku dah tak pandang~~
    er~~

    cleaner UM

    0
    0
  39. amy says:

    adoi..letak gambar n nama dia..
    lepastu org search siapa dia..
    lepas tu orang jumpa gamba2 porn..
    abang nara..tak baik la saya rasa mcm ni..saya rasa tertipu..

    memang pilihan di tangan kita, kalau taknak tu boleh jer..tapi kalau yang nak lanjutkan akan terus lanjut..dahlah iman secebis..adoi..
    lain kali tak payah taruk yer..
    tq

    0
    0
    • Tie says:

      Setuju dengan Amy ni. Ingat siapalah yang comel lote ni….

      Sayang… dia tak hargai tubuh dan maruah dirinya. Kita lak yang terkejut hampir pitam!

      0
      0
  40. rajamata says:

    pantas kah! Sorg plkon lucah memakai pkaian tradisi kita

    0
    0
  41. bedah says:

    tengok btul2 k semua…bukan baju kebaya tu…..kalu nenek aku nampak mesti die marah ni…..baju kebaya renovate tu……kebaya betul bkan macam tu….

    0
    0
  42. memang mantoppp..dapat dia kn best..heheheh..5x sehari buat projek..hahahahah…

    0
    0
  43. alfablue7 says:

    mcm ade iras agnes monica sket

    0
    0
  44. anonymous says:

    rosak penampilan..xsuke2!! buruk rupenye buat mcm 2..

    0
    0
  45. mizza syamizza_2312 says:

    cantiknya maria ozawa ni…… tp syangnya pornstar …..

    0
    0
  46. anak harun says:

    yg mengutuk tu adakah anda sentiasa menjaga adab dan sopan anda?jgn cepat kite mengutuk org lain kerana sy tgk rakyat malaysia pon makin yg dah nak jadi barat drpd org barat…pakai kebaya n baju kurung hanya untuk ke majlis keramaian,pergi kerja,time raya,time balik kampung…hanya waktu trtentu sahaja…tp waktu2 lain mcmane?hanya pendapat sy sahaja….

    0
    0
    • aku says:

      pendapat anda benar..sy menyukainya..orng msia sendiri espicially melayu da kebaratan…cuma sy xsetuju dgn si pemakai ni adalah pornstar..jadik xmanis pakai baju yg ade aura warisan mcm ni..unless die ni da insap..

      0
      0
  47. jemapoh says:

    maria ozawa aka Miyabi…rulezzzz..love her so much..

    0
    0
  48. sepatuputih says:

    buang la post ni…pornstar..hadoiiiiiiii dia bkn selebriti…selebet ada la…malu nyerr waaaaa

    0
    0
    • SNSD says:

      betol laaa…..
      ini bukan selebriti nih …
      porn star!
      kal0 aku, tak hingin aku nak upload gambau dia dlm blog aku walaupun dia pakai jubah sekali pun ..
      biau la orang tak kenal langsung .

      0
      0
  49. kura-kura berani says:

    ish.. ni kira publisiti murahan utk website ni… at first aku igt bang nara ada pendirian sendiri utk mengubah sesuatu dalm minda masyarakat tapi kalau ini yang disaji maka x payah lagi la semua yang kat luar tu jengok lagi website ni… dulu sound pasal mangga then kutuk2 artis yang buat hal… ingat nak menginsafkan orang tapi ini selupa cakap talak bikin la…

    0
    0
    • Mia says:

      Bn pun suka gambar2 camni jgn tak tau.. Tu yg bnyk gmbar cmtu kat bn. nanti ko search kat bn, siap ada kuiz ‘sape lagi seksi’ breast sape lgi mantap, kaki [email protected] mana lgi cntik, gmbar diana daniele, maria ozawa etc.. Ada setengah gosip artis pakai seksi kemain dia kutuk. Ada setengah dia puji puja lak… Mcm xder pendirian.. Skjap kata nak mnyedarkan, x suka, skjap puji cun plak. Kalau suka katakan suka, jgn la pura2 menentang artis seksi kalau sndiri pun suka layan gmbar2 tu.. Hmmm…

      0
      0
  50. shaz says:

    Kepada pengarah n producer di malaysia, tolong jgn ambil dia ni berlakonok..

    0
    0
  51. yam says:

    abang nara, ko sibuk sibuk tarbiyah artis malaysia.. wahh letak gamba si pornstar ni takpe pulak kan.. mcm dah biasa tgk dia ke? blah la , ko cakap takl serupa bikin la bai.

    0
    0
  52. jentayu says:

    Orang yang masih belum kenal sape Maria Ozawa ni…bila try google….apa yang diorang jumpe ?

    Demikian cara ‘mereka’ masuk market kita. Bergaya sopan konon..Pelacur pro tu kan…

    So…tak payah lah promote si Maria Ozawa ni.

    0
    0
  53. biar ler says:

    bior ler die nak pkai bju kebaye..yg korg kutuk2 die pesal?die da bnti jdi pornstar 3 thn da(bce kt akhbar)..doakan la die dpt hidayah msok islam..mne tau dri die start pkai kebaya then die tkr pkai jubah..sume org bleh brubah beb..korg tu jage diri sniri..dosa bertimbun pun x sdar..ni nak kutuk org..bergosip je kje..doala tuk die n diri sniri agar jauh drimaksiat..renung2knla sahabat..

    0
    0
  54. salsabila says:

    HIV,AIDS,SIFLIS,HEP B,HEP A,HEP C….harap2 dia tak dijangkiti….

    0
    0
  55. aien_ehem2 says:

    wei!! idola ku!! dia sgt cumel!! perfect!! hahaha..

    0
    0
  56. sape maria ozawa nih? kekeke

    0
    0
  57. CERITA BAWAK MAUT….

    Gara-gara kerana kenyataan Arja Lee yang mengakui dirinya memang berbogel di dalam filem ‘…Dalam Botol’, Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Jamil Khir Baharom telah mengarahkan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) untuk menyiasat perkara tersebut. Bergantung kepada hasil siasatan Jakim, tindakan yang sewajarnya akan diambil.

    Keputusan Jamil dibuat kerana berbogel bukan sahaja salah dari segi moral, walaupun ia hanya untuk lakonan, tetapi juga agama dan undang-undang.

    Jelasnya, meskipun adegan tersebut bertujuan untuk mendidik penonton, namun baginya tiada perlunya untuk berbogel bagi mendidik, apatah lagi bila melihat pada para pengkarya negara termasuk Allahyarham Tan Sri P Ramlee yang berjaya menghasilkan banyak filem tanpa perlu berbuat demikian.

    Pada Ahad lalu, di dalam artikel ‘Ya, memang saya berbogel – Arja Lee’, Arja mengakui dirinya berbogel di dalam satu adegan dalam filem arahan Khir Rahman itu. Adegan yang dimaksudkan itu melihat wataknya, Ruby sedang mandi.

    Dedah Arja, awalnya, dia ada diberikan seluar dalam warna kulit untuk dipakai bagi menjayakan babak itu. Tetapi kerana tidak selesa dengan keadaan basah ditambah dengan buih sabun, dia meminta kebenaran Khir untuk mandi bogel. Tambahnya lagi, kerana penggambaran dilakukan dari sudut tepi, tidak kelihatan alat sulitnya.

    Tatkala ditanya jika tidak malu berbuat demikian, pemilik nama sebenar Azharudin Ramli ini memberitahu dia memang malu dan diakui juga apa yang dilakukan itu bercanggah dengan norma masyarakat. Ditambah pula sebagai seorang Islam dia tahu “hukumnya haram melakonkan watak perempuan dan menambah dosa lagi apabila mendedahkan aurat”.

    “Ia berbalik kepada niat dalam hati,” jawab Arja sebagai menjelaskan keputusannya untuk berbogel. Katanya, apa yang ingin disampaikan adalah mesej positif iaitu untuk penonton tidak mengikut jejak langkah Ruby yang telah mengorbankan segala-galanya.

    Filem terbitan dan karya Raja Azmi Raja Sulaiman ini tidak asing kepada kontroversi. Belum lagi melihat kepada pengisiannya, tajuknya, sebelum ia ditukar kepada ‘…Dalam Botol’ sudah berjaya mencetuskan kontroversi apabila awalnya filem itu diberi judul ‘Anu Dalam Botol’.

    Dari segi jalan cerita pula, secara ringkasnya, filem yang dikatakan berdasarkan kisah benar itu mengisahkan tentang kehidupan golongan homoseksual, yang digambarkan oleh sepasang lelaki ‘gay’, Rubidin dan Ghaus, yang sedang bercinta.

    Kerana cinta, Rubidin sanggup menjalani pembedahan jantina menjadi Ruby. Tetapi pengorbanan Ruby tidak dihargai Ghaus yang membuat keputusan untuk meninggalkannya.

    Ruby kembali kepada identiti asalnya, Rubidin dan telah ditemukan dengan seorang gadis, Dina. Mereka bahagia. Tetapi untuk berapa lama apabila Dina dapat tahu Rubidin tidak lagi memiliki kelakiannya?

    0
    0
  58. it's me says:

    kurniaan yg tidak ternilai tp di salah gunakan..

    0
    0
  59. mas says:

    go go miyabi…

    0
    0
  60. jimmy says:

    Kalu ikut style si Maria ni, lepas dia pakai baju cantik2, dia akan tanggalkan baju tu satu per satu… ada gambar full version?

    Isk2 kena mengucap balik ni..

    0
    0
  61. remp-it V3 says:

    Ok pe…At least maria ni tk hipokrit mcm korang pakai tudung berpurdah bagai tp bt gak maksiat ngan jantan. Bohsia2 sume gangbang la etc apa dapat?setakat rakam ngan HP pastu upload 3gp kt tenet apa kelas beb..

    Maria Ozawa at least tkdela pura2 baik, hipokrit mcm majoriti perempuan kt Malaysia ni…at least dia sepuluh kali lagi baik la dr wife yg curang ke cthnye. at least apa yg dia buat tu tkdela menyakitkan hati laki dia ke, anak2 dia ke etc. Shes and independent lady who knows what she wants…bkn mcm byk perempuan2 confused kt sini nk jd pengkid la, tomboy la dsb….Piiiiirahhh…

    Tuhan maha pengampun..mane tau nnt dia masuk Islam ke, taubat nasuha ke etc.tkyh la kutuk2 dia…cian dia.

    0
    0
  62. its me says:

    ..ish ish…porn yg HARDCORE die nie…dasat beb…ahaks….

    0
    0
  63. ni aku la says:

    mcm tak pake bra je

    0
    0
  64. ME says:

    mushkil aku bukak BN de gmba MO,xpela…aku suka jek tgk muka dia nie cantik,wlpn pekerjaan dia ntah pape kan…tp xpe,dia bkn islam pun…so nk heran ape,yg terang2 islam bijak pandai genius siap popular menggila pun wt keje cmnie,ini kan pulak dia yg xtau pape…so ape nk kata,tepuk dada tnye selera…

    0
    0
  65. Azman says:

    Ayu nya kalau buat bini best ni

    0
    0
  66. Zaza Muhammad says:

    ermm gambo seterusnya? hahahah jgn le dia buang satu2 baju tuh keh3x

    0
    0
  67. LetuS says:

    adoiyaii,,,pornstar yg pakai kebaye…tp nampak cumel gak muke die..

    0
    0
  68. gosipgurl_fea says:

    ceh……….porn

    0
    0
  69. hantupensil says:

    oit abg nara..
    porn star la dia nih…
    adoiiii…..hahhaha

    0
    0
  70. goreng says:

    ala…pornstar ke superstar ke..ape2 je la..dh dpn tue ada star..angkat je nara oii..

    0
    0
  71. high popular in japan and indonesia.

    0
    0
  72. Maria Ozawa memang laris di pasaran..kihkihkihkih..

    0
    0
  73. syak says:

    nara bukak web die ke..xsngka

    0
    0
    • Mia says:

      Dia lelaki biasa. Tipulah kalo x layan gambar2 cmtu… Siap search… Tpi ada artis lain pkai seksi kutuk lak. X consistent… Kdang2 x paham, tpi layan jer lah…

      0
      0
  74. abg jack says:

    klu die masuk islam..abg akn membimbingnya kejalan yang benar…tapi takut die plak bimbing abg keJepun lak…nayaa aku..arigato gonzaimas haik

    0
    0
  75. rOy says:

    camane nk jd pornstar ek…kene hantar resume ke huhu

    0
    0
  76. mawar_berduri88 says:

    org jepun ker??????????

    0
    0
  77. zul ozawa says:

    gua ade cd blue maria ozawa.sape nak

    0
    0
  78. Makan Cili says:

    8least dia ni pornstar terkenal…xda nak hipokrit…kat ngr dorg kira tu la industri gak..tok cari makan…hohoho…pa2 pun dia mmg ayu la wei kat gmbr nie…..mleleh!!!!

    0
    0
  79. boboy says:

    nk tgk jugak video die..
    ape laman web nye..?

    0
    0
  80. asyfie says:

    pornstar..pornstar..ahhaaaa

    0
    0
  81. asyfie says:

    maria ozawa…………….

    0
    0
  82. nzam says:

    artis pornstar tuuuuu!
    selamber je…
    muke je lawa lain eeeeeeememmmm! :(

    0
    0
  83. Jack says:

    Maria ozawa… like it so much… dulu pornstar, now insap dah,,,

    0
    0
  84. izah says:

    i baca semua komen u all. pendapat saya, tak ada beza u all dgn miyabi ni. korang kutuk2 dia tp dlm masa yg sama u all duk tgk video dia. yup, mmg tak elok. dia dpt duit tp u all yg dpt dosa, kan? dosa tgk video, tambah lg dosa mengutuk dia. sekadar puji kecantikan dia tu x ada salahnya. yes, she is beautiful…. full stop!

    0
    0
  85. pelakon porno ni macam wat lek jer walaupun diri dah tak suci. eshk3. selambe posing2. emmm

    0
    0
  86. komen sket says:

    kebaya cme pkaian tradisi mlayu je..
    ak rse bkn pkaian yg ssuai tuk org islam..
    ak xrse dia mncemarkan pkaian ni..
    dia ni bkn islam,so ak xheranla psl krja dia tu..
    klu dia islam lainla..
    klu dia nk pkai purdah skalipn,biarla..
    kte bkn sesape nk hukum dia…
    dan kte ni pn blum tntunya baik nk mnghukum dia..
    ok..

    0
    0
  87. gila seks says:

    aku rase2 la kan….dia ni lebih kiut kalau xpakai apa2 kot…

    0
    0
  88. cik pah says:

    hahaha..maria ni memang meletupz!!!!
    sedih sapa tak kenal die!!
    kah3

    0
    0
    • Maria ozawa fanatic fan says:

      Dia truly cute,pretty &etc.if u want to download her tottaly free sex video,go to this url:adultwapsite.net or english.sitios.net

      0
      0
  89. langkasuka says:

    dia no pelakon video lucah jepun….aku selalu explore web lucah dia ni, selamba je dia buat sexs tmpt awam, dalam bas, dalam train, depan org awam….

    0
    0
  90. Meta Volking says:

    What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    0
    0
  91. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0
  92. 770520 says:

    What a lovely day for a 770520! SCK was here

    0
    0
  93. Many thanks for creating the effort to talk about this, I feel strongly about this and love learning a great deal more on this topic. If possible, as you gain knowledge, would you mind updating your weblog with a great deal more info? It’s really helpful for me.

    0
    0
  94. I cherished up to you will receive performed proper here. The cartoon is attractive, your authored subject matter stylish. however, you command get got an nervousness over that you want be delivering the following. in poor health definitely come more until now again since precisely the similar nearly very incessantly inside of case you shield this increase.

    0
    0
  95. Hello! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a marvellous job!

    0
    0
  96. Since Ironmans sell out in hours, I have no sympathy but I get it!

    0
    0