Written by AbangNara | July 20th, 2011

marsha fhm

Ala manja sungguh muka Marsha berposing serba hitam di dalam majalah FHM. Meremang bulu roma Abang Nara melihat renungan tajam Marsha. Seram sejuk jugaklah dibuatnya. Sampai tak mampu nak menulis lagi dah. Lagi beberapa keping gambar posing manja Marsha di dalam FHM dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Samax Forum Cari.

marsha fhm

marsha fhm

marsha fhm

marsha fhm

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

189 responses to (GAMBAR)Manjanya Posing Marsha Dalam FHM, Meremang Bulu Roma Ini Dibuatnya

  1. MatDarts says:

    xmanja tp………….gedik byk lg pun ok gak….heheheh

    0

    0
    • cik nurul says:

      memang seksi dan daring
      x surut lagi dgn kes publisiti murahan kawin “tipu”dia hari tu sure kena hentam lagi minah ni

      0

      0
      • haha says:

        org tau la badan ko sexy, tp ni sexy yg nampak murah ok. cheap class. stok geli2 bolehla

        0

        0
        • AJ says:

          HEKELEH brader. Seksi apanya macam ni? Nampak sangat push up bra. Sponge aje yg banyak.

          0

          0
        • Rayy says:

          kahkah… terbaik ar AJ… push up bra tuuu..

          0

          0
        • aku xsuka propa says:

          tgkla..negara islam…kerajaan islam..walo modelnya bkn org islam,tapi macam xrespek kot bergambor separe bogel cenggini…bole lepas tu yg aku tak paham!

          ini da macam amajalh porno.nak jadi macam di Indonesia ke..drg tak kisah…

          nak sexy sexyla cik marsha bila kat luar,,tp untuk pasaran,jadi tatapan org..senonohla sikit pakaian tu..and majalah ni tah pape..jadi mangga kot.

          marsha i like ur acting..cuma jgn sexy sngtla..xcantik pon!

          0

          0
        • Daim says:

          PUSH UP BRA? Arghhh..peduli aper.. dah dia hulur + bagi..emm nyonyot jer la…

          0

          0
        • Eizus Tshirt says:

          nasib bukan islam… klu tak mst da kene kutuk kaw2. heheh
          tp ni Malaysia kot..
          boleh di cop..model bogel pn bleh… heheh

          0

          0
    • miss jelita says:

      omg so daring and sexy
      sure kena hentam lagi minah ni
      last time kes publisiti murahan kawin “tipu” pun x surut lagi

      0

      0
    • leyla says:

      she’s trying so hard to look sexy… but end up looking like a slut.. pfft!..

      0

      0
      • lagubestbest says:

        Masih xde DATO’ yang nak kat dia ke? Dah banyak kali dah dia terpaksa MENONJOL camni.

        0

        0
        • bujang says:

          macam kucing tengah dok miang…..tengah dok mau tu….nyiau…nyiau….aung…aung….waung….waung..
          pus…pus…sioh….sioh….mana batang penyapu…..
          bising la….kucing betina miang ni…..orang nak tidur pun tak bolih …memekak…..

          0

          0
        • for men only says:

          mak aih..seksi tak ingat dunia..mujur bkn islam..kalau artis islam posing mcm ni mmg terukla kena bambu..

          teringat kes faizal tahir kena gam sbb bukak baju..artis laki yg rambut pnjg pon kena gam dulu..skrg artis2 perempuan kite ni yg pakai sampai tersembul2 keluar xde plak kena ape2 tindakan…bg nasihat manja jek

          kesian nasib kaum adam..didiskriminasi tanpa prejudis

          0

          0
      • ABONTOT says:

        SEBENARNYA ABG NARA YANG SUKA….DIA PUNYA “BAHAN”.. WAKAKAKA

        0

        0
    • !S!WCRTESTTEXTAREA000003!E!

      0

      0
  2. manusia biasa says:

    alamak

    0

    0
  3. aireen says:

    marsha ni muslim ke kafir?

    0

    0
    • Zaza Muhammad says:

      non-muslim… she’s catholic if i not mistaken.
      Gane2 pun tetap tak sesuai seorg wanita yang cantik cam dia posing camtu, ble mengundang bahaya kpd dia dan org lain yg tak bersalah…

      0

      0
      • Anonymous says:

        christian..bukan catholic..tapi Seven Day Adventist…

        0

        0
        • cool says:

          Aku sendiri kristian. nampak si marsha mcm ni, adoi!! malu nya! is this wht ur parents thought u?? menipu, acting! stop lah makan pil2 tu. ko ingat ko nk bunuh diri, org akan simpati? mungkin org akan simpati. ko tau simpati dgn sape? family u la. kesian famili u marsha. aq respect smua agama. smua yg komen2 sni. smuanya utk kebaikan ko marsha.

          0

          0
    • kuceng says:

      non muslim

      0

      0
    • trisya says:

      Marsha ni kristian.. Org kadazan tamparuli.Awat seksi sgt marsha posing 2.tp aku suka dia bila dia natural jer x yah wat2 seksi.mmg mengancam..

      0

      0
    • makcik says:

      kafir????
      agak2 la weiii…. kafir tu yg tkde agama….

      0

      0
    • momoe says:

      soalan ko tu xkene gaya. klau muslim yg xsolat pun da jatuh kafir hukumnya. spatutnya cara bertanya tu ‘marsha ni menganut agama apa’. apa2 pun ko xpyh nk sibuk org tu duk anut agama apa. yg penting ko jg amalan ko. tengok boleh komen boleh tp biar pakai otak bukan ikut sedap rasa.

      0

      0
  4. melly says:

    nie bkn manje..nie buang tebiat! huduh..

    0

    0
  5. stroberi says:

    she’s non-muslim…..

    0

    0
  6. kacip fatimah says:

    alamak terlebih sudah..!

    0

    0
  7. 9e323588940- says:

    mcm model porno pun ade gak..

    0

    0
  8. saya says:

    wow! ni dah terlebih..
    mcm aksi lucah je..
    mesti tercabar majalah MANGGA.
    marsha posing lagi maut kat majalah ni dari majalah mangga tu.
    HAHAHAH

    0

    0
  9. Haru says:

    fuyooooooo

    0

    0
  10. Bawang Bakong says:

    nsb baik dia ni non muslim klu x mau dh kena kutuk habis habisan hahaa

    0

    0
  11. mckee says:

    eeewwww~

    0

    0
  12. BOM321 says:

    Sabun mana sabun! fuhhhhh….

    0

    0
  13. awex gaban says:

    adoi…apa yg syok sgt xtaw la leh pose cmni….seram sejuk gak neh

    0

    0
  14. evagetix says:

    this is appropriate. this is FHM! not some typical swimming pool acts..which magazine is that? what a shame!

    0

    0
  15. SPEK HITAM says:

    dia bukan ISLAM kan.

    0

    0
  16. Perdana Menteri Malaysia ke-7 says:

    Marsha is not a Muslim,,, don misunderstood ok ^^
    hmm she might think she’s a hot chick..but for me..it’s nothing… free show, what a waste for a man taking her as a wife huhu

    0

    0
  17. Fairytopia says:

    18sx

    0

    0
  18. Si sepet says:

    Melucahkan diri..uwekkkssss

    0

    0
  19. bhead says:

    mak aiii,nice bebbenor la posing camnii,berdarahh mate aku menengok nye nihh,

    0

    0
  20. minah senget says:

    Nak muntah tgk….dunia akhir zaman…eeeeeee….nasib baik non muslim….kalu x …tak taula nak ckp

    0

    0
    • Skye says:

      “nasib baik non-muslim?” jahil sungguh statement anda. why? maksudnya kalau non-muslim yg bergambar begini cheapskate lah? immoral? perempuan jahat? jangan sengetkan lagi prejudice anda tu. you berpegang teguh pada ajaran agama you saja lah. apasal kaitkan dengan non-muslim segala?
      dan kepada org2 sana yg cakap dia melacurkan diri ke, no class ke, hello..jangan beli/belek majalah ni. dah terang2 majalah ni copyright dari negara barat, konsepnya juga panas/sexy, khas untuk langganan org2 NON-MUSLIM only, jadi yg korang gatal2 sama nak tengok pehal?

      0

      0
  21. fairy tale says:

    bia ah die. bukan islam pun… yang wartawan jap g nak sibuk ah tuh, ala wartawan malaysia daa xada cite hott jap g die tulis ah 2. hurmm jap g leh ahh yeaa budak2x Universiti Malaya Kuala Lumpur tengok FHM pic marsha, coz majalah FHM ada disediakan dalam libry UM.. ahahaha tak ley blah.. lib UM ku kamoo sediakan majalah ini.. sentap semua ilmu yg dapat jap. saje jew nak bg mata student segar

    0

    0
    • wawes says:

      pelikla wartawan nie..kalau dh tau gmbr nie akan jd kontroversi takyahla publish…bukanlah nak baking marsha..4 me..maybe dia just ikut kehendak CLIENT iaitu majalah FHM…dia pun 50-50 nk buat pose berani mati tu… yang kite dok gaduh n kutuk2 kat sini… depa ada bahanlah nak buat story…. korang2 kat sini nie yang jadi bahan… biarlah… korang kutuk2..pastu tgk gak…dosa korang lebih kurang sama mcm marsha tu buat… jaga tepi kain sendiri sudaaaaaaa…

      0

      0
  22. axe says:

    hot

    0

    0
  23. kid says:

    ppeerrrrggghhh.. gegar jantung gue tengok.. hehehe
    Dapat Tiket Wayang dari Nuffnang | The Hangover Pa…

    0

    0
  24. emma malini says:

    Pose mcm marilyn…
    igt chantek sgtlh tu
    ko jd cover playboy pownn tak lakulh wehhh…..

    0

    0
  25. Piston Pecah says:

    berdebar-debar jantung den..

    0

    0
  26. purple says:

    ala skurg2nya marsha bkn islam,ne artis yg b’agama islm ada lg over dr dia…ish2

    0

    0
  27. aaaaaaa says:

    abg nara sory if terasa.
    kdg2 ayat yg abg nara tulis mcm xsepatutnyer ditulis mcm tu.

    mcm ayat “Ala manja sungguh muka Marsha berposing serba hitam di dalam majalah FHM. Meremang bulu roma Abang Nara melihat renungan tajam Marsha. Seram sejuk jugaklah dibuatnya.”.
    kdg2 sy terpikir wife awak xterasa hati ke dgn ayat tu.
    n 1 lgi bg sy bila ayat mcm tu nmpk agak xelok.th abg nara nk bg ayat power tp pkir2 la.

    0

    0
  28. hanipelangi says:

    selit la btg mic tu kat celah montot cik marsha oii…

    0

    0
  29. zack says:

    da mcm model playboy…

    0

    0
  30. along says:

    aku ni tak heran sgt, psl dia bukan Islam pun… cuma yg heran tu, lps la pula gambor2 gini masuk mjlh ye, siap nampak pusat bagai haaa… dulu faizal tahir tu buka baju, heboh la satu negara sampai kena gam la, kena buat khimat msyrkt la…ini sampai nampak pusat, dkt2 nk sama dgn model playboy dh, takkan tgk saja je kot… gam la skit mjlh ni kot, kata perlu sensitif dgn hal ketimuran….

    0

    0
  31. babi tul says:

    x leh balh gmbr yg kdua! bapak comei

    0

    0
  32. skala bebas says:

    gamba kedua mcm terseksa je.ptuiiiii igt lawa sgt ke bergmba mcm nk bitau ”sila tgk boops sy yg nmpak boolat giler ni” n ”montot sy leh simpan batang mike taw.sy sgt bangge” euwwwwwwwwwwww

    0

    0
  33. Mem says:

    Alah marsha…ni posing porno….bkn posing model dik non oi….

    0

    0
  34. mysara says:

    Alahai..seksanya mata melihat. Kesian kaum yg terpaksa menahan gelora dan godaan apabila melihat gambar2 ini..
    Ayat “I love shoes, obsessed with 7-inch heels” tu mcm double meaning je…huuhuuu…terpesong sikit pemikiranku gara2 melihat aksi2 menyeksa jiwa di atas (walaupun aku kaum hawa)

    0

    0
  35. otai says:

    dosa pree eden malam ni haha.. adeh dah tak laku sgt ka sampai nak kena pose maut mcm tu

    0

    0
  36. bukan peminat marsha londeh says:

    marsha londeh…

    0

    0
  37. bibir mungil says:

    kalo azwan a posing mcm tu lg best ak nk tgk..

    0

    0
  38. terlucah_sudah says:

    gambar last tu – baik sula terus besi tu biar rodok…!

    0

    0
  39. suka kocok says:

    ahhh… best melancap tgk gambar ni

    0

    0
  40. Wee says:

    Perempuan
    tak laku memang lah gitu…ksian!!

    0

    0
  41. student bandung says:

    wth? T_T

    0

    0
  42. bukan manja tapi mengada-ngada!Lagipun posing ‘copy paste’ hot model barat..hehe..nampak sgt tak ade stail!

    0

    0
  43. qaseh says:

    gilo apo si marsya londehni..alang2 bogel jelah trus..nmpk cam dah gilo je..emm..

    0

    0
  44. misspinkymix says:

    even dia non-muslim pun, bikin malu jer sbb still rakyat msia.. penuh dgn sopan santun, adat ketimuran… setuju dgn some komens kat atas, dulu faizal tahir bukak baju, terus kene gam 3bulan… ni sah2 beraksi cm model playboy, selit mic kat bontot, tonggang terbalik, xda plak kene gam…. haisy, aku yg sabahan ni pun nyirap darah gak… **tekanan darah tinggi terus….

    0

    0
  45. banana village zombie says:

    comment mcm2 korang ni tapi tgk gak..Tak ke dpt dosa free… heh…heh…

    0

    0
  46. pharmacy says:

    guysss..dis is FHM Magazine okeyyyy..well b4 marsha there was a tonne of otha local chix featured Hannah tan, andrea fonseka n jazzumin ty just 2name a few, nt to mention da nude Indon Diana Zubiri..da name of the mag has spelt well their concept

    to bg nara, i rsa post ni tak kena tempat laa..i mean ur reader compare dis mgzine to urtv, wanita, jelita etc.,image tak ‘senonoh’ ni dia org takleh tima la..nwy just my 2cents

    0

    0
    • Bebe says:

      I sooo agree… sometimes u need 2 take into consideration wht the mag’s target… and surely it target mostly the non-malays…. and apesal kecoh sgt, biase aaaaah…. Even majalah mangga pn siap posing2 basah tepi pool pun korang ok jer…. !! Double standard sungguhla korang ni…

      Ps: Marsha I dont blame u as much…. Its jz tht u shud flip others mags & check out how 2 pose sexy by not baring it all….Sexy doesnt mean u hv 2 show ur asset… its a matter of body language & simple gestures.. As for the photographer… u shud gv her enuff direction.. plus the outfits look even cheaper with pose like… Nxt time come up with a concept of Sexy + classy NOT sexy +TRASHY! Thts wht I think laaa…..

      0

      0
    • mysara says:

      Diana Zubiri tu org Indonesia ke? Yang berlakon jadi Danaya dlm citer Phillipine Encantadia tu kan? Bukan org Filipino ke

      0

      0
  47. rabbitguyz says:

    i’m fapping to this pic. lol

    0

    0
  48. wanputra says:

    this is FHM magazine lah. not like others mag. errrr. do a research first k b4 posting a comment.

    0

    0
  49. fara says:

    sory ye abg nara, dh nk dekat bulan puasa ni masukkanlah gambar2 yg elok2 skit…klu yg mcm ni rasanya xyah la kot…

    0

    0
  50. dayang says:

    sorry to say nampak sangat mcm B*C*H.kenapa gambar tak bogel jer trus..kcian,,,,,ranting dah down 2 pasal lah nak bergambar mcm ni!!!!

    0

    0
  51. Gadis says:

    Unlike!!!!

    0

    0
  52. xilalatif says:

    subhanaallah.. bangga sangat ker ada body cantik macam tu sampaikan dah takda segan silu lagi? astagfirullahalazim

    0

    0
  53. Blast! says:

    1st :This shot is for FHM magazine.. FHM mag ni mmg Men Magazine.. for z pleasure of para lelaki yg suke tgk cengini..
    2nd :She posed like this sbb kena ikut kehendak FHM.. not only her.. but look at other artists yg pnh jadi cover gak like Hannah Tan n Daphne Iking.. etc…
    3rd :Sorry to say but I think u guys yg kept saying biarlah sexy dia non-muslim gak.. n kept using religion to differentiate org tu boleh pakai sexy ke tak should stop think like tat.. actually semua agama mengajar bende yg baik2 cuma terpulang pada penganut die yg nk cerminkan diri dorg tu baik or not.. even Muslim nowadays pun dont bother nk dedah sana sini kan.. so wat u gonna say on tat? sigh’
    4th :Haters don’t really hate you. They hate themselves coz you’re reflection of what they wish to be…….(I hope this is not wat u haters really are) hikssss
    :)

    0

    0
    • suzanne says:

      marsha ni kalau mengikut agama kristian betul..patut dah kena botakkan kepala dah sebab tak tutup kepala.
      stop saying semua religion mengajar penganutnya dengan baik..baca lah dulu kitab kitab agama tu.baru lah boleh tahu.
      nobody is hating her. people commenting on pictures.
      what a cheap un classy pictures

      0

      0
  54. smh says:

    Majalah FHM kot, so memang x salah la dia bergambar ataupun disuruh bergambar macam tu. Come on guys, gambar ni bukan untuk majalah Wanita ke, Remaja ke atau Mastika ke. It’s FHM, kena paham.

    Orang yang beli majalah FHM tak rasa apa pun, sebab dorang tahu majalah tu macamana asalnya. Yang jadi masalah bila BN keluarkan kat sini. Orang jadi tipikal.

    0

    0
  55. calm says:

    eiiiiiiii….terok bebenor dh rasenye marsha nih..ko x laku dh ke? abes tayang sume “mende”…seronok?
    eiii..geli kot!

    0

    0
  56. abang rambang says:

    wahhhh..segar trus MATA aku pagi2 msuk kje ni..nsib baik tak jd MC td…kalo tak mlepas aku nk cuci mata…hahaha..bukak la lagi…dn lagi…wahahahaha

    0

    0
  57. pemerhatu says:

    apala sengal sgt pic ni huhuhuu

    0

    0
  58. PapaJahat says:

    haram!!…haraaammm…..

    0

    0
  59. aku says:

    mmg seksi habis!!!! smua dia pukul!!!! no hal la, dia pn non muslim. klu muslim then buat gaya mcm ni, mmg aku baran ;-)

    0

    0
  60. mak jah says:

    perghhhh,dh mcm bitch lah pose dia,ni tuk majalah “playboy” oklah nie,but versi sopan sikit lah…sikit jelah…wuteverlah,jnji ko memng hover gedik taw….mak xsuke ko….ckp pon mcm org sakit hidung…hahahah

    0

    0
  61. dora explorer says:

    desperado punye pompuan….eyakkk!!

    0

    0
  62. minah says:

    mcm pondan pon ada ;p

    0

    0
  63. mama marah! says:

    bukan Islam. lantak dia lah.. yg aku bengang, klu yg Islam tu terhegeh2. mcm faradhiya br nih.. gila seksa aku tgk.. dh mcm lauk tepi jln yg terdedah. sp nk beli?????? kita klu nk mkn pn, msti cr yg ttutup..br yakin..

    0

    0
  64. shasnaz says:

    ya la push up bra lebih…muka tak la sexy…saja buat buat

    0

    0
  65. aku xskinny says:

    dia bukan islam pun, lantak pi la kat die, sib baik ko kurus marsha, klu gemuk buat pose mcm ni mau muntah.. aku skang bersyukur sbb aku x skinny mcm model2, ade hikmahnye sbb aku xdpt nk pakai seksi2 camni, dh kurang satu dosa.. so mari la kita bersyukur beramai2.. hehehe

    0

    0
    • kaki says:

      u r right!setiap kejadian ade hikmah..kalo kite xcantik pn,jgn sedih,kerana kite hilang 1dosa menggugat iman lelaki.bape rmi laki trangsang tgk gmbr die ni n bpe bnyk die kne tanggung?besangka baik n sentiasa besyukur dgn kejadian diri=)

      0

      0
  66. sabahan says:

    alamak!!!!!!!!!! terlebih sudah!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  67. mawar says:

    ada bakat jadi pelakon 18sx

    0

    0
  68. Kacang Soya says:

    ab ngko tu tak cantik la marsha nak tayang2 perot bagai. yuks!!

    0

    0
  69. aciaci.. says:

    biaq pi la..bkn islam pun..

    0

    0
  70. jabun says:

    aduh! keras

    mike stand tu marsha

    ehehe.

    0

    0
  71. alalala says:

    pergh style giler marsha…
    lu,wa,dragon..perempuan,karaoke..baru SELESA

    0

    0
  72. MIN says:

    Buruk gilaaaaaaaa…………..

    0

    0
  73. babycomel says:

    majalah nie la yang kak ziana tak layan tu..bravo tu kak ziana sebab tak mengikut telunjuk majalah nie

    0

    0
  74. Curuz Vogue says:

    apa2 pon angle dia kena…
    aku tangkap gambo 50 kali pon susah nk dapat purfek..

    0

    0
  75. djaa says:

    mcm posing tuk majalah playboy..sori marsha..mmg x ssuai..

    0

    0
  76. penghuni alam says:

    nak jadik pesaing JULIA PAREZ weeeiiiiiiii!!!!!!!!tersembul sana sni.harapkan span je teballllll……………

    0

    0
  77. blabla says:

    posing manje ke?? mcm posing aksi ghairah jer…

    0

    0
  78. non muslim says:

    Most of the commentators here write, “biarlah, bukan muslim pun”, or “nasib baik non muslim”, what’s that means? do you guys think that non muslim tak de sopan santun, immoral??????? jangan jadikan agama sebagai batu pengukur seseorg..terlalu prejudis! and kafir refer as tiada agama..wokeh!

    0

    0
    • kaki says:

      bukan..maksud diorg,kalo muslim,terang2 dah hina agama sendri.dah la xtutup aurat,xsopan plak tu.n tanggungjawab sesama muslim utk benci sesuatu yg menghina agama.sbb tu artis muslim pki seksi,rmi mengamuk..tu je..kalo non muslim,bukan kuasa diorg utk menegur. tu je

      0

      0
  79. kerol says:

    FHM——->> for him magazine………… hohohohoh
    mmang sesuai …..hahahahha

    0

    0
  80. joker says:

    gamba last. x le blah. mcm tgh … je. masa posing ni itu ke dlm pale otak dia. wakakaka

    fap3

    0

    0
  81. tekucil says:

    family marsha nih x marah ker ank dia posing mcm nih ..

    0

    0
  82. guess says:

    manja ke? sy tak nmpk pun ‘kemanjaan’nya.. klu gaya ‘trying too hard’ tu ada la kot.. nak bergaya ala2 seksi gitew~ tapikan marsha, nmpk tak natural la. tak cantik. huhu..

    0

    0
  83. zaia says:

    huhuhu..1st pic,mic stand tu tepat2 kt celah..

    0

    0
  84. geli geleman says:

    mak aiihhh buruk beno posing nyer….

    0

    0
  85. Anonymous says:

    Ye dia bukan Islam tapi orang malaysia…org timur…hormat la sikit mentality org2 kita…posing slut habis mcm mana org nak respect ko Marsha…I feel disgusted looking at those pictures, mcm pelacur sorry to say

    0

    0
  86. anon says:

    dah macam GRO lagi ada! macam maria ozawa dah ni. plis lah… pls respect your region at leasttttt…

    0

    0
  87. Dol fairy says:

    melampau betol betina ni. kalo kapir sekalipun x bole la posing bogel cenggini kt negara ni. tukang amk gmbor & wrtawan pon sama buat mksiat! sorry to say la..kang ktorg pggl ko pelacur ko melenting!! atau mmg betul tak ko ni…….

    0

    0
  88. cik minah says:

    mcm pon laa..bahhahaahahhaahahha!!

    0

    0
  89. bb says:

    mohon pada semua, kalaupun ada artis non-muslim yg ambil gambar seksi cam ni, jgn lah ckp ‘nasib baik non-muslim’. seolah2 non-muslim dibenarkan berpakaian cam ni dlm anutan agama dorang, padahal kita x tau pun. cubalah fikir, sdgkan kita sbg org Muslim pun telah diajar ttg dosa pahala sal aurat, tp ada jg yg x menjg aurat. kalau sal gambar ni, nak kaitkan dgn agama, cam mana dgn agama org yg mempublishkan gambar2 tuk tontonan org? dia kan muslim, dia x berdosa ke publishkan gambar2 cam ni? sdgkan gambar ni tuk majalah FHM so siapa yg beli majalah 2 nampaklah gambar ni, yg x beli free2 je tanggung dosa sbb tgk gambar ni dlm web2 gosip. dan sbb gambar2 ni dipublishkan dlm web2 gosip, semua pmpn sabahan dituduh menggedik @ jual tubuh. (komen dlm web ohbulan.com) komen 2 langsung x menjg sensiviti org lain. mcmlah pmpn sabahan je yg menggedik @ jual body. so, mohon kerjasama semua pengomen2, tolong jaga sensiviti agama, bangsa dan asal usul seseorg sblm memberi komen. kalau rasa nak maki ke, nak marah ke, direct ckp dgn individu yg buat salah 2, jgn nak kaitkan agama, bangsa or asal usul… please…

    0

    0
  90. suka kocok says:

    dapat main bontot dia ni sedap ooo… 3 hari dh melancap tgk gambar ni… fuhhh…. sedap kalau dpt marsha ni…

    0

    0
    • mulut capoi says:

      Benda busuk tapi sedap….sapa tau angkat tangan….
      eeee…..kau laluke……eee…..kotorlaaaa. pompuen ni….bagi free pun aku x mau….
      Buat stimulet mati pucuk leh laaa…..

      0

      0
  91. Cik mango says:

    Tu ler psl ..kalau artis non muslim, mesti korang ckp takpe dia bkn islam, dia christian tu, tak pun biarlah hak dia kubur masing2.. pada aku mana2 agama memang ajar kita buat benda yg baik..Mcm korang islam gak bkn semua penganutnya suka kalau umatnya buat benda tak elok. Masha…masha..very disappointed btl dgn kamu ni

    0

    0
  92. suriabajahitam says:

    gambar ni cukup klau nk diperkatakan sebgai gmbr2 lucah!!!

    0

    0
  93. nakie says:

    x malu ker mak bapak dia tgk cem gini….marsha pn lg lh x malu pose LUCAH cem gini………

    0

    0
  94. kentut pun wangi says:

    marsha ni dulu masa masuk af aku minat jugak kat dia…memang cun sebab dia putih sweet tapi lama2 aku tgk muka dia sekrang dah tak cun la..macam hilang seri kot..sekrang plak tgk dia mcm gersang ja…pose pun macam gila sex …

    0

    0
  95. joe says:

    komen2 di atas “BEST” di baca oleh segenap lapisan masyarakat dgn perkataan yang digunakan sangat “cantik”. Esok2 dh kawin ada suami, ada isteri dan dh ada anak. Ajar anak korang spya x jd mcm ni. Pakai purdah, ttp aurat, JANGAN pakai ketat & elakan baca BN. Korang ni pandai je mengutuk orang, TP koyak kain sendri x nampak!! Syok2 baik walhal kat luar tu banyak je MELAYU + ISLAM pakai macam tak cukup kain.. Adat Timur ke????

    0

    0
  96. akulah says:

    mesti diterima kalau masuk cover magazine PLAYBOY
    tetek 2 nampak sangat macam tak ori, haha

    0

    0
  97. manusi says:

    AKU SANGAT SUKA BEAUTIFUL NARA NI! BUAT BLOG UNTUK MENGUTUK… TAMBAH KAN DOSA UMAT ISLAM, SEMUA TAK KENA… SAMA2 JUMPA KAT NERAKA LA NANTI YER ABANG NARA!

    SERIOUS AKU TAK AHAM TUJUAN BLOG KAU NI? POST KEKURANGAN ARTIS UNTUK MENGUTUK ATAU KEJAYAAN, KEBAIKAN ARTIS UNTUK DIJADIKAN CONTOH? AKU RASA KO NI DULU NAK JADI ARTIS TAPI TAK HENSEM, TAK LEH NANYI , TAKDE BAKAT… SBB TU KO BUAT SEMUA BENDA NI KAN?

    JANGAN TAMBAHKAN DOSA UMAT ISLAM LAH… APA SAJA YG KAU POT NI MEMBUATKAN ORG LAIN MENGUTUK DAN MENGEJI.. ITU YG KAU NAK KE NARA?

    0

    0
  98. aku ke says:

    awk sekeping sgt la marsha… tak mantap la.. cam bini popye ade la.. tak seksi pown… syok sendiri eh???

    0

    0
  99. jem says:

    kadang2 kesian tgk artis2 bengong yg terpaksa ikut arahan jurufoto bangang2

    0

    0
  100. cha says:

    to those who commented that these photos are for FHM, well you guys should know that most of the other commentators are well aware what kind of magazine FHM please. it’s just that Marsha is a well known artist in Malaysia and she acts in so many Malay/prime time dramas and yes she plays Malay in lots of show/drama.
    It’s also not fair when you guys compare Marsha to Hannah and Daphne Iking… Marsha was from AF for God’s sake. Her success story, well let me remind you, started from Afundi. Who did vote for her? The people….
    And note to Nara too, it’s not really appropriate to share this kind of photos…. (yeah i know it’s your blog but…)
    that’s all, my 2 cents.

    0

    0
  101. anti marsha says:

    desperate lah mashar ni…ingat org kemaruk sgt nk tgk body dia tuh…

    0

    0
  102. ryan says:

    mcm pornstar

    0

    0
  103. mori says:

    damn… siapa editor magazine ni? gamba last tu adeh… cmne la leh ada silap kat situ. cam terang-terangan salah dah ayat tu :(

    0

    0
  104. ggggg says:

    apesal x naked trus je????hahahah

    0

    0
  105. huyooo says:

    tengok ayat.. gataii ugak rupanya penulis beautiful nara nie… huhuhu…

    0

    0
  106. flos says:

    hahaha…posing sampai palang 2 pon die nak sedot kat bontot die! choiiiiiiiiiiiiiiiiiii la die ni

    0

    0
  107. yaya says:

    laaaaa…..korang bising ni pasaipa? Korang beli ke magazine FHM tu? Ni si Nara dah publish online, si Nara ni la yang menjana dosa korang sama-sama ye tak? Kalau dia tak publish korang taktau pun….kalau korang tau pun, sebab korang yang pi baca FHM tu….tu maksudnye carik dosa sendiri. Takut dosa pegi la baca magazine lain….apa daaaaaaa

    0

    0
  108. dayday says:

    sensitive sngt lah korang ni…
    itu pun nk kecoh….ish!! menyampah!!

    0

    0
  109. Bull says:

    Rakan artis sila ajak Marsha masuk Islam.. Dan jalankan kehidupan menurut cara Islam yang indah dan luhur.. Berpakaian macam ni sampai bila? 10 tahun lagi? 20 tahun lagi? Atau umur 50 tahun pun pakai macam ni? Elok hentikan mulai sekarang.. Eksploitasi terhadap wanita macam ni siapa yang untung? Tokey majalah tu saja yang untung..

    Ajak beliau memeluk Islam dengan segera.. Itu jalan terbaik..Selamatkanlah dia..

    0

    0
  110. Isteri says:

    FHM NI SINGKATAN UTK FOR HIM MAGAZINE..MAJALAH ANTARABANGSA..SUME POMPUAN YG BERGAMBAR DLM NI MEMANG SEKSI..
    BUKAN SALAH WARTAWAN ATAU KONSEP MAJALAH NI..SALAH ORANG MALAYSIA YG KAYA DENGAN ADAB SOPAN DAN TATASUSILA YG PEGI SETUJU BERGAMBAR UTK MAJALAH NI..
    JGN SENTUH LA BAB AGAMA..BNDE NI SGT SENSITIF..BOLEH MENYEBABKAN HURU HARA DALAM NEGARA KITE!!!

    0

    0
  111. nadia says:

    ape k0 nak jadik ni marsha..
    aiy0

    0

    0
  112. hoihoi says:

    memang la die non-muslim.tp yg tgok nye muslim

    0

    0
  113. Cik Kasut says:

    giler kentang ar pompuan nie…aloi….

    0

    0
  114. spongebob says:

    alaaaa…napelah korang sibuk sgt komen gmbr marsha tu…artis wanita muslim yg seksi giler tu korang x meluat ke tengok gambar2 dorang yg d publish kat majalah mangga tu…

    0

    0
  115. xsuko ko.. says:

    nasib baik ko 2 kapirrr…..

    0

    0
  116. jam dinding says:

    artis melayu (islam) lg gilo babi sexy dr marsha pom adoo…nikan plak kapir, tapir ,mak lampir lagi laaa….

    0

    0
  117. miera says:

    ish..apa nih pkai mcm nih??cam bohsia!!..pose cam 2 cam nk jual diri jew??xmalu lngsung..bnci aku tgok!!….meluatt!!…OVER!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  118. Zzzz says:

    Mcm kembar anjoulie lavocah plak. hahahaha.

    0

    0
  119. jun says:

    manja..uweekkkk..dah macam jalang

    0

    0
  120. KumbantTanah says:

    Korang ni tak payahla timbulkan isu2 negara islam…ke..orang bukan islamke…post je la apa korang nak tulis…ingat ni isu pasal negara islam ke orang islam?…perghhhh takpaham aku pemikiran korang ni…
    kalau marsha nak bergambar cam tu..peduli apa dgn dia…korang marah lah tu majalah..sebab majalah tu ada kat negara islam..orang islam yang korang gembar gemburkan kan tu….think outside the box la…
    sorry no offense k.

    0

    0
  121. apa kah? says:

    amboiii…meluat lah..jalang lah..bohsia lah..murahan lah.. jgn nak salah kan model la wei..aku rasa marsha pose gitu pun atas sbb permintaan majalah tu..nak tarik perhatian..tak yah nak sebut2 pasal agama or negara.. n btw, i agree with KumbantTanah…fikir pakai otak..

    0

    0
  122. avil says:

    dia kapiaq..biaq p la kat dia..yg melayu nuh kita patot tegur..

    0

    0
  123. huhaa says:

    nape lar sangat yang muslimin muslimat ni nak gatal pi tengok apasal?? pi lah tengok nasyid ke..ayat2 Quran kat pahala? dok menonggeng komen benda buruk dah la tengok pun yang x baik dok komen mcm la diri tu bagus sangat. :: pesanan untuk diri sendiri dan hamba Allah ::

    0

    0
  124. n says:

    apa la nk jd,,,

    0

    0
  125. tikam ekor says:

    alaaa ini kira cebisan taik mata ajer. tengok majalah barat lagi haru. tAk tahulah kot kot dia nanti playboy offer masok majalah dia orang. mahal bayarannya he he

    0

    0