Written by AbangNara | January 6th, 2010

man bai dan air

Teka jangan tak teka. Apakah air di tangan Man Bai yang sedang syok berkaraoke tue? Disebabkan kami nie baik orangnya, kami teka tue ialah air coke. Korang rasa tue air apa? Jangan cakap air sunkist plak. Air sunkist kan warna kuning. Hehehe.

Ada satu lagi gambar Man Baik sedang membuat muka ganas di sebelah perempuan yang agak cun gak. Baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat gambar tersebut.

P.S: Tengok betul-betul background gambar kat atas tue. Apa yang korang nampak? Kredit gambar kepada MediaMalaya.

man bai dan air

176 responses to (GAMBAR)Man Bai Dan Air Apakah Di Tangannya?

  1. zaira_zafran says:

    air kencing setan kah? gilo mamat ni!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. hannyzanina says:

    mmm..minumn kgmran dia 2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Esah says:

    ribena..he2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. optimus prime says:

    astaghfirullah….subhanallah…apela nk jadi artis melayu kita ni…sedarlah diri wahai melayu islam….dunia nk kiamat dah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      smua tu nk tnjuk yg dia orng tu brni bt apa shja…
      tnpa fkr dsa phla…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jane says:

        hmm tak tau nak kata la….slalu jumpa dia ngan anak dia makan kat kelana jaya …..nampak cam good2 je…. ni dah nampak cam setan…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. aries_april says:

    tu air teh tu…
    tngk x volour dia?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ted jarang says:

      air mata kucing la tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        huhuhu…air mta kcing x prnh mnum n mak…
        tk tau lak colour cam ni…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekmas says:

      kalo dah masuk ke tempat2 camni..x sah kalo they all x amik minuman ni..sometimes they all bg free..so lu all fikirlah sendiri wakaka

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Nesh says:

    Air untuk menguatkan badan and suaranye. Unc Jacks la..apa lagi.. gua minium jugak.. utk mengurat pompuan!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. mat rock 80an says:

    ….anggaplah tu air teh o limau….emmm..limau ka?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. yubin says:

    ehm..air coke kot..?
    cm msok peraduan meneka air plak…kui3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. apple says:

    itu air grap laa….yang dah di simpan lama2…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. puteriaquarius81 says:

    laaa air kicap tu.. cuba tgk bebetul.. huhuhuk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. hantupensil says:

    nak kate air setan pun xley gak..
    kang kalo bukan xpsl2 tmbah dose…
    huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. intanizani says:

    air kopi cair
    hehehehehehe….

    aku rasa air coke tu
    tapi kalau aair tut pun tak heran….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Rain_17 says:

    air dari botol2 kt blakang tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. TAF says:

    air tea O beng kure manis tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      xrsa pa la klau krng mnis…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        aries xfaham aper yang ko msg kat YM

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. [email protected] says:

    malunye aku kalo air 2 air haram tuk orang muslim….

    kalo nak buat jahat pun xyah ler nak ambik pic……

    artis macm ni ker yang nak di bangga2 kan…. buat malu jer…… setakat populer gan 1 lagu ppppppppppppppppppplah…..

    ader xder dalam industri pun orang xperasan…. kira halal jelah kat artis yang kurang laku buat masa sekarang ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      hahaha… jgn la minum air setan nih..
      ibu segala dosa… kalo dia minum la..ish truk2 artis melesia nih…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        huhuhu… yang orang malaysia xnak sokong artis malaysia… sebab ader artis yang mcm ni ler

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          artis luar pun truk gak…hehhe..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BlackBerry00 says:

          tu la pasal…
          sbb tu akk mnt artis dr ngr luar
          only certain artis jer yg akk mnt
          tp kalo yg dah wat perangai cam setan
          tolak longkang je….bagi cd free pon akk tak hingin!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          dwld jelah akak…..

          tp kak ziana tetap di hati ku….

          lov u kak ziana

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. BlackBerry00 says:

    artis kat msia ni knape, hah..???
    makin menjadik2 jer
    dah takde pegangan agama ke…
    sayang seribu kali sayang
    hidup disia2kan cmtu jer….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      nant pakat2 p bunuh dorang ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. AnneDeSilva says:

    man baii??
    ish..ish…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      a’ah..nyanyi lagu hijau tuh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • AnneDeSilva says:

        lagu hijau?
        bkn tu zainal abidin ke?
        man baii nie nyanyi lagu ceklat dgn pink kan???
        kau ilhamku…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          kecian zainal abidin…. xpasal2 dia lak yang kene gan antu ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • AnneDeSilva says:

          tula pasal..
          pelik bbenor..
          bila pulak man baii nyanyi lagu ijau..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Zaza Muhammad says:

    bersangka baik… air soda biasa atau coke je kot….
    moralnye…jgn le pegi kelab2 pub2 tmpt cenggitu yg ble mendtgkan fitnah. wpun kite x buat sekalipun tp masyarakat menilai apa yg mereka nmpk on the spot, x sempat nye nk wak post mortem dgn mengambil cth air dia tu dibwk ke makmal utk diujikaji apakah kandungannye (ala2 CSI le plak)… so org mengata apa yg nmpk depan mata…. pahtu mula lah kua statement typical, wrong time wrong place, gane2 pun pklah kesalahan sendri lu sblm menyalahkan keadaan,….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      betul3… dah tentu latar belakang dia tu ‘menarik’ sgt tuk dipandang.. camana la org yg tgk nk bersangka baik.. huhuhu aduhai artis

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      erm btul2…. sy sokong 120%…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      arap2 mcm 2 ler…..

      xkan nak nyanyi kat CLUB nak minum susu lembu kot….

      masuk masjid ambikwujud masuk club mesti ambik AIR setan xgitu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. bahulu hangit says:

    air long jack la tu…bg jd power…x pon kopi janda….mai secawan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. AnneDeSilva says:

    hidupnya didunia banyak pancaroba..
    munahajat kepadanya..ooooooo….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. [email protected] says:

    Sepohon kayu daunnya rimbun
    Lebat bunganya serta buahnya
    Walaupun hidup seribu tahun
    Kalau tak sembahyang apa gunanya
    Walaupun hidup seribu tahun
    Kalau tak sembahyang apa gunanya

    Kami berkerja sehari-hari
    Untuk belanja rumah sendiri
    Supaya Allah menjadi sayang
    Kami berkerja hatilah riang
    Supaya Allah menjadi sayang
    Kami berkerja hatilah riang

    ( ulang 1 )

    Kami sembahyang fardhu sembahyang
    Sunat pun ada bukan sebarang
    Hidup di kubur yatim piatu
    Tinggallah seorang dipukul dipalu
    Hidup di kubur yatim piatu
    Tinggallah seorang dipukul dipalu

    ( ulang 1 )

    Dipukul dipalu sehari-hari
    Barulah ia sedarkan diri
    Hidup di dunia tiada bererti
    Akhirat di sana sangatlah rugi
    Hidup di dunia tiada bererti
    Akhirat di sana sangatlah rugi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      da smayang zhor blum pet?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • AnneDeSilva says:

        sadis sungguh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BlackBerry00 says:

        pet dah jamak dah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          dah3….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. AnneDeSilva says:

    kawan2..
    antu cirit birit harienie..
    busukk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. izzah says:

    bangnara moga2 tu kebetulan ja dia buat show plak ada btol ark kat blkng.ingat x kita pi mr potato hritu?dalam duk snap2 tu terperasan ada btol2 tu kat blkg.adessss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. AnneDeSilva says:

    mana korg?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. [email protected] says:

    aku ader ni….

    TADI AKU P MAKI MONYEK N ANAK BUKAN HALAL KAT UMAH SEBELAH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. BlackBerry00 says:

    zaza sayang…
    bkn tak nak bersangka baek..
    tp bl dah selalu terkena ngn artis ni
    jadik meluat dah
    kat depan ckp lain
    tp kat blakang mcm hantu…

    lagi satu zaza…
    dorg ni kan leh bagi muka sangat
    contohnya…kes NH, memek, zibung dan ramai lagi…
    ade gak artis yg luar nampak baek jer
    tup2 dlm berita kuar pasal p kelab, ambik dadah dsb…

    dan bukan nak pandang serong kat man bai
    dari dulu, time dorg femes ngn gersang
    mmg dah taw perangai dorg nih
    alaaa…akk ni kan otai
    zaman akk dorg nih…

    tp apepun, kalau betul air haram
    mtk dibukakkan hati, ditetapkan iman
    tp kalau air coke/soda ke watever…
    mtk manbai sendiri bg statement

    wallahualam….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • AnneDeSilva says:

      yela kak..
      lgpon dorg mcm tak malu..
      lg2 memek dgn nomiang tu…
      dh kena tangkap basah leh lagi menempel2..
      tersengih2 mcm kerang busuk…
      pelik tol dunia artis nie..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      AKAK… panjang taip NI BARU TOL PA

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ariff says:

      no skrang ini

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. AnneDeSilva says:

    sedihlaa…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      pesal

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • AnneDeSilva says:

        antu nk cabai mulut anne..
        pet ada bau busuk x?
        pet bau lepas cirit tue..
        sedih mengenangkan kena tahan bau cirit antu..huhuhuuhuh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • AnneDeSilva says:

          bkn pet baru lepas cirit..
          ANTU..
          silap nama..hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          antu… memang xsenonoh…..
          makan banyk 2 yang cirik 2

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          ko sumbat cabai ok ler… gan sumbat lain lak antu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          aku da pi beli cabai sekilo..
          pasni sumbat dlm mlut anne…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BlackBerry00 says:

          antu byk makan petai…
          bau cirit sampai kat pjaya nih
          aduhyaiiiiii….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. awekmas says:

    bang nara kalo nk wat gath tu bgtau kat i ye..awai2 skit supaya senang nk atur schedule..sapa yg kentut?antu? ish ish ish

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • AnneDeSilva says:

      aritu pon bgtau awl awat tak mai??
      haah antu kentot + cirit..heheheheheh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        awekmas….
        huhuhu…
        ari ni gak terbang ker

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hantupensil says:

        wangi x?
        hahahha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          antu sengal

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • AnneDeSilva says:

          tula..
          bau dia leh mebunuh sekawan gajahh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          poco jer yang x mati bau antu ni…. sebab poco spesis gan dia POCONG

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          wangi la korang…
          ko rang x bau ker?
          smpai png angin tu dtg…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • awekmas says:

          ceh! no manners ar..hihihi.anne aritu time flg x fix..sat2 berubah..tension tul..dahlah off x dapat.hai darling pet..hihihi…arini off la..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          jatuh kelantai ati aku AWEKMAS panggil aku DARLING… wah3….

          nak nyanyi lagu mas idayu ler

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. aries_april says:

    x abs g ker main taka2x air ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      ko dah masuk cepat p cuci tandas antu… dia cirik….bau xtahan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        dh…dh beres pn…
        hihihihihihih

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • awekmas says:

        sian aries ..apalah pet ni..p la tolong dia pet

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          xtahan bau antu gak mau tolong… aries rajin no hal le setakat bau antu…..

          artis malaysia perai lagi busuk dari CIRIK antu AREIS leh tahan jer

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          aries ok ja…
          mmg keja aries…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • AnneDeSilva says:

          mang cirit smpai 5 kilo kuar..
          dh kurus pun…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • AnneDeSilva says:

          awek mas FA utk airlines ape??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • awekmas says:

          wakaka…makan julab ka semalam antu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          siap anne p timbang 2

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          mas la anne….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ariff says:

          hai knal awk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          pet dia tlong awek2x lwa ja…
          cam aries ni lobang idung bsar duit syiling 50 sen dia x tlong…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          duit 50sen DALAM BAHASA KELANTAN SAMAH…
          kalo RM1.50 kita orang panggil TIGA AMAH…. nant korang guna basaha ni tau

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • AnneDeSilva says:

          oo MAS kew…
          bgus2..
          anne ni berat terlebih tak leh jadi FA…heheheh

          anne tak timbang tp dia yg bgtau/..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          mau bljar longhat klntn ni pet…
          next month nk p dh klntn…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. [email protected] says:

    ader lagi ler orang cakap aku mcm ni……….

    ###
    hansome le ko ni nic….ko krja ape
    ada orng post ni kat citer ako…

    *aku kopi ayat mira kat YM

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      kat page ako tu pet…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • [email protected] says:

        aku dah p komen pun.. hehehe/// siap aku p promok no tel aku lagi kat orang 2

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • AnneDeSilva says:

        dorg tgok ko mang hensem pet..
        tp dorg tak tau bila ko baling bola bowling masuk longkang pastu ko lari terketek2..
        hilang hensem..hahahahha
        dorg tak tau tp anne taw…hahahha
        tol x kawan2?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          aries pn tau…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • [email protected] says:

          huhuhu,,,, spa buat gosip liar ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awekmas says:

      hihihi aries cun apa..sapa habaq dia 50sen? hihihi..sepak ja ..anne ..i attach dgn mas airlines…nama pon dah mas..ingat nk tukaq kuwait airlines

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Rifa'i says:

    macam gampang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • [email protected] says:

      sokong

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • awekmas says:

        pet u kelate kat mana?i penah lah stay kat area kok lanas..teringat budu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. hasitomo says:

    tulah kalau menuntut Ilmu separoh jalan……tak tahan ujian.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. AnneDeSilva says:

    AMAH??
    mcm nama aci kat tempat keje aku jek..
    tp ada DUA AMAH jek kat sni..
    tea lady…hehhehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. BlackBerry00 says:

    p umah sebelah

    tp nak habaq kat korg…
    ade lagi org sakit jiwa kutuk GBN
    siap kate kt ni alim ulama…
    ape nihhhhh..???????!!!!!
    wat a SHIT!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. [email protected] says:

    tu kn air……
    air tongkat ali O tawar…

    klu dah latar blkg pun cam pub (mmg pub pun…)
    dah tentu nyer air yg lg haram..lg najisss… (sbb air kencing setan..)
    suh antu scan.. nampak tak syaitan bertenggek kat atas gelas tuh!!…

    ape da… dulu cam dah insaf.. pastu cam gini lagik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. a says:

    blasah la lagi man bai..
    kat belakang tu byk lagi air ‘sunquick’..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. chumil says:

    muke kecik lengan besau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. intanpayung says:

    teringat ngan lagu semasa bulan Ramadhan, man bai berduet ngan kumpulan Raihan…

    …ku mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna, agar dapat kulalui dengan sempurna…

    eheemmm…renung2kanlah…x sesempurna perangai reruper nyer…!!!!!!!!!
    WALLAHUALAM…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Kakitido says:

    “Ku mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna..agar dapat ku lalui, dgn sempurna…” – lagu yg Manbai nyanyi ngan Raihan dulu. So mungkin gambar2 di atas adalah gambar pd bulan2 selain bulan posa sebab bila bulan posa, Manbai memang ke surau / masjid je.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. kiki says:

    ais lemn tee la..la..la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. pinkypanthers says:

    ha ha ha ….
    air kencing setan la….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. double b says:

    hei…diam-diam mamat ni ada juga kontroversinya..ngat kan mamat ni clear je coz muka dia nampak innocent sangat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. bol rada bol says:

    bai….lu pahal bai….tua dah…bawak le bertobat… anak berderet kt umah tu mesti malu tgk hang lagu ni.. insap le bai….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. otakatak says:

    hmm,
    air kencing cap babi kott coz cap ayam murah sgt..
    kann?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. pinkapplejuice says:

    korang rasa dia minum ke air 2? knapa xde gmbr masa dia meminum air 2. baru boleh percaya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lanToK LeW says:

      tu air kopi 0 + air ribena + air sarsi + air nescafe pekat + air jus anggur….ekekeke….bersangka baik jela….huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Air coke kot..Tak confirm tak baik tuduh hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. pikah says:

    bukan susu ker??hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. pinkapplejuice says:

    man bai ni saja je nk wat kontroversi hngt. kan skng ni die suam2 kuku.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. More Man Bai pict at club

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. blackberries214 says:

    sya x berapa suka kt man bai ni, dulu dia pernah meluahkan rasa tidak puasan hatinya terhadap kemunculan ramai artis2 realiti tv ni membuatkan dia susah nk cari mkn dlm industri seni. sedarlah ckit bahawa zaman kegemilangan awk ngan kmp. gersang dh lama berlalu. berilah peluang pada muka2 baru. kami nkkan sesuatu hiburan yg baru.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. nana says:

    gambo tu macam tak ori je………..tak baik tau..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. sewangi kasturi says:

    salam…..ktemu lgi….
    ntah pa pe ntah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. pening says:

    Ala Man Bai ni, x abis2 lg dgn gersang kau..zaman kegersangan kau da berlalu da, bawa2lah bertaubat..ish3…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. ,j says:

    bodoh tul la ko ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Syazni says:

    Tringat lagu dia yang “Ku mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna..”

    aih~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. laracroft says:

    Taknak menuduh apa2 pasal air tu.. cuma utk renungan… air soft drinks biasanya takkan diserve dlm gelas kecik cam gitu.. (rasanya la kan).. but.. who knows.. lara tak pernah ke tmpt cam gitu.. Anyways.. bukan man bai ni dulu mcm ahli tabligh or sothg like that?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. eton (bkn name sbnr) says:

    air kelape lah!hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. safz says:

    air cincau…..kt pub mne ade cincau..tu die bwa dr rmh tu…
    sangap nk mnum cincau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. pening says:

    Ala..artis2 ni biasela…x abis2 dgn kehidupan so~sial~nya tu….mmg sedih tgkkan dorang ni..
    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. sazaima says:

    air anggur 2…air kencin setan wrna kunin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. alpha says:

    apa hadiah kalau teka betul?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. meneka says:

    kubur kata mari bai….rumah kata pegi ba bai….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. DUCK says:

    air cendol agaknye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. taiko says:

    Dia tak minum tu.. kawan dia bagi pinjam.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. peah propa says:

    tidak!!!!!!!!!!!! dulu minat sangat manbai .. ingat die ok..sekali minum jin bin setan… aduii terbayang gak semasa lagu harapan ramadhan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. matt says:

    ku mengharapkan ramadhan kali ini penuh makna… ngaaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0