Written by AbangNara | February 24th, 2011

asa 2010

Tup-tup tengah mencari info yang boleh dikongsikan dengan anda semua, tiba-tiba terjumpa beberapa keping gambar artis kita semasa malam Anugerah Sri Angkasa 2010 dan semasa event Rafflesia – Green Cheongsam CNY Celebration. Cantik-cantik artis kita sebenarnya bila kena cara pemakaiannya. Tahniah!

Untuk menghilangkan kekenyangan anda selepas makan tengah hari, Abang Nara kongsikan gambar-gambar ini. Sila baca entri ini sepenuhnya untuk melihat lagi gambar. Oh ye, jangan lupa like Facebook BeautifulNara untuk sembang-sembang kosong yang boleh menggeletek usus anda. Gambar kredit Murai.

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

174 responses to (GAMBAR)Malam ASA 2010 & Event Rafflesia

  1. Paan Jr says:

    oh my fazura <3 <3

    0
    0
  2. BumbleBee says:

    sumer takderlaa menjolok mata sgt….oklaatuh~

    0
    0
  3. ehem says:

    bju irma kain die sebijik jenis kain yg sme DCT pkit ime bday die bru2 ni….tp aku mmg suke yg pki kebaya2..lgi anggun bergaya

    0
    0
  4. incik jejol says:

    wohh best cuci mate

    0
    0
    • jabun hensem says:

      haha i loike..

      mengantuk tahap gaban tadik tetiba skrol

      gambo kt atas terus terbeliak biji mata..

      makaseh!!!…………….. nara..

      0
      0
  5. Suhaila Abidin says:

    cantikkkkkkkkkkkkkkkk…….sopannnnnnnnnnnnnn……..

    0
    0
  6. TAURUS says:

    ERRA FAZIRA : NTAH APA2 NTAH……
    FAZURA : SANGAT GOJES!!!!

    0
    0
    • marishadania says:

      napelar artis-artis nih masa majlis raffelesia mekap tebal sgt. cantik ke mekap tebal nih?..

      0
      0
      • TAURUS says:

        DIORANG KAN SEMUA PLASTIK…
        CUCUK BOTOX, CUCUK ITU,INI….
        KALAU TAK PAKAI SEXY NANTI X GLEMER….
        GLAMOUROUS N SEXY IS THE MOST IMPORTANT THING IN THEIR LIFE…..

        0
        0
  7. bb says:

    cantiknya juliana evan…..yg kat sblah sarimah tu pun, cantik.wahhh…dpenuhi wanita2 jelita…=)

    0
    0
  8. Aween Glam says:

    Baju fara fauzana mcm ala2 Tok Ti pkai je..huhu..kr dr pereka yg same?huhu..

    0
    0
  9. nurul says:

    cenggini br ley sopan,even ad yg dedah cket2 tu ha

    0
    0
  10. singa tido says:

    tejojol,tersembul,terkeluar sana sini..

    hahhahahaehuaehahuaehua

    0
    0
  11. hijau says:

    baju eja plg burok skali….HAHHAHAHAHA :)

    0
    0
  12. ryan says:

    sape yg dslike komen2 org yg takde bnda ni mmg calaka gila.

    0
    0
  13. syumill says:

    yg x pkai seksi mmg cantekk….yg seksi sume burok….kaki byak parut pon mau pki pndek ke????yg lengan besar sebok nk tayang gak…..geli……..

    0
    0
  14. jijah jambu says:

    ni kak jah nak komen sikit la kan…. tet…………..apakah yang berada disisi kak dejavu moss tuh…tolong jawab

    0
    0
  15. Nora Danial says:

    Eraa mcm high class pondan…jew

    0
    0
  16. singa tido says:

    dynas n fathia terbaik….

    0
    0
  17. menyampah says:

    reti pn nk senyum c kila fairy nh. klu x asik bmulut itik. bajet seksi la tuh…

    0
    0
  18. miss montok says:

    yg pling cntek…sarimah wlaupun die punye sgt simple…..sopan n sweet……luv u sarimah….

    0
    0
  19. TREX says:

    ada anjing..baik letak babi je..lg jahat nampak eh..

    0
    0
  20. azi says:

    lisa surihani plg ayu

    0
    0
  21. TREX says:

    kayu api neraka..

    0
    0
    • .... says:

      kayu api neraka? mana ko tau.. jgn nilai org.. aku bukan sokong pn mereka2 kat atas tu pakai camtu.. sapa la kita yang hina ni nak nilai org.. silap2 kita yang jd kayu api neraka.. nauzubillahiminzalik..

      0
      0
  22. erkk.. says:

    slimnyer kaki intan ladyana….jeles aku huhu..

    0
    0
  23. syaz says:

    bju fazura gn liyana jasmay hmpir sme ek ??

    0
    0
  24. noknok says:

    wow .. awesome .. scha alyahya & liyana jasmay .. superb .. go baby go :)

    0
    0
  25. ape2ajerla~ says:

    sebelah lisa tu betty banafe ke?
    awat bibir dia semacam je aku tgk~

    0
    0
  26. M&M says:

    kan cantik artis melayu pakai baju kebaya p event mcm ni baru kira berprestige. kita ade identiti kita sendiri kenapa nak ikut barat. itu cara diorg berpakaian. kita kene tunjuk pulak cara kita.

    0
    0
  27. Jolo says:

    yang Deja Moss pegang tu Musang la..mana ada org guna Anjing..selain Musang dia orang guna Mink ..

    0
    0
    • nanako says:

      betul la jolo. setelah aku amati bebetul, memang cam musang. aku penah nampak kelibat musang masa balik kampung ari tu. tapi musang aku tu tak la putih melepak. patung kat bahu dia tu, muka musang, bulu anjing. kacuk kot

      0
      0
      • jeng2 says:

        mmg musang..musang ni bukan jenis musang yg kat kampung2 tu..ni dr luar..pakcik aku ada jadikan sbgai haiwan peliharaan..mmg jinak.tu aku tahu.

        0
        0
  28. Bull says:

    Saya nak komen pun entahlah.. Macamana lah nak tarik diorang ni supaya tutup aurat..Entah lah.. Belum ada formula lagi untuk itu.. Huhu..

    0
    0
    • nangka says:

      tak yah la komen .. majlis mcm ni mmg dah tau pakaian apa yg depa dok pakai .Klau nak yg bertutup aurat tu kat majlis2 ugama ada ler ..

      0
      0
  29. xdefacebook says:

    baju marlia musa xlawa..nmpk lagi gmuk..

    0
    0
  30. AYUCINTA says:

    Cantiknye LISA dan FAZURA…

    DEJA MOSS (kalau betolla) pegang ape tu??

    http://ayucintakamu.blogspot.com

    0
    0
  31. qaseh says:

    LISA TETAP GOJES!!! YEAYYYYY~~ ^______________^

    0
    0
  32. jane says:

    baju elaine, liyana, fazura termasuk baju fazura utk duta lux mesti dpd designer yg sama…

    0
    0
  33. pemberi pendapat says:

    bnyk2 komen,,
    xde pon komen pasal artis laki…
    ish2….
    suka anuar zain….. i luv u lah

    0
    0
  34. snake says:

    baju lisa gak yg stail….

    0
    0
  35. Piston Pecah says:

    ehem2…
    lisa :)

    0
    0
  36. baunach says:

    ramai yg gemuk

    0
    0
  37. cibiusagi78 says:

    yg pasti suka pd yg pki baju kebaya. tp naper dynas tu tayang body camtu ye…… x sopan la……

    0
    0
  38. minah jambu 24jm mengadap computer says:

    marlia musa tu bini nye m nasir macm mengandong je……ni kali mesti anak marlia kembar kn…..

    0
    0
    • ef..bee..ai says:

      gambar minah jambu mana? mesti paling jambu dr artis2 wanita kat atas kan…..tapi jambu depan computer je..lah….
      kah..kah..kah..

      0
      0
      • minah jambu 24jam mangadap computer says:

        eh kau tk nampak ke minah jambu ada terselit kt tepi2 artis2 jambu tu? dh terang mate kau ni asek tengok artis2 jantan hensem je ….sampai minah jambu ada terselit kt situ pn kau tk nampak…..ef..bee…ef..bee..ape nk jadi ngan kau ni…………

        0
        0
        • ef..bee..ai says:

          mestilah…cume nampak A Zain aje., memang terserlah kejantanannya……..tapi minah terselit kat tepi mana ….ke dlm kain kot? Pdan lah Dol tak nampak….. ala Mina, Dol tau Minah ni kental…jgnlah malu MInah……..;-).

          0
          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          kau ni asek kate minah jambu kental kental kental nanti minah jambu sental kau punye kau punye kau punye padan muka…………….

          0
          0
  39. pizza says:

    Hajah Deja Moss pgg musang, bukan hannjeng. Sebelah dia tu Azharina yer? Alahai… elok sgt la design embroidery baju tu, right at that controversy spot. Anyway, hapir semua artis wanita diatas ni berpakaian hampir telanjang, ketat nak mampus. Semua lekuk2 nampak…

    0
    0
  40. pizza says:

    Carmen Soo jugak yg sopan (bg seorang non-Muslim)

    0
    0
  41. Wan Perlis says:

    anugerah siapa cepat masuk neraka

    0
    0
  42. org tue. says:

    patut le kain penutup keranda aku dah takde, dah disapu si betty benawe ropenyeee……

    0
    0
  43. pantang seksi says:

    memalukan bila tengok carmen soo pakai baju lebih sopan kalau nk banding dengan dyna dan lain2. Apahal kau dedah terok sgt wey dynaz? ==’

    0
    0
  44. spa qis hampeh says:

    Baju Paling Sopan
    SARIMAH IBRAHIM

    0
    0
  45. janatrafik says:

    sukanya tengok lisa…
    manis n cantik menawan…
    mmuah hahahaha

    0
    0
    • pizza says:

      Kunun pakai kebaya,sopan? Puhleesssss…. Carmen Soo jauh lebih sopan. Longgar jer baju dia tp tetap drop dead gorgeous…

      0
      0
  46. nelly says:

    sebelah fathia tu sape?? muka mcm nasha la….

    0
    0
    • miss gegebu says:

      budak ni blakon cite kamelia katrina…jadik adik elyana 2…budak skolah lg kalo x silap….seksi gile kan????

      0
      0
  47. naddy says:

    cute gle lisa
    i like…… :)

    0
    0
  48. naddy says:

    fazura ag cun gle…
    hik3 klo la ak boy da lme minang die…..huhu

    0
    0
  49. naddy says:

    yg llki sume pkai elok,,
    yg pmpn kbnyakkn tebuka sume…
    ape nk jd laa,,,

    0
    0
  50. cassandra says:

    abang nara..next time leh tag tak nama2 artis dalam setiap gambar….ada juga sesetengah artis yang orang tak kenal…tengkiu…

    0
    0
  51. NEKNAK says:

    SEMUA PEREMPUAN DI ATAS X TUTUP AURAT!!!
    LOL!!!!!!!!
    :)
    :)

    0
    0
  52. +Negative says:

    Irma Hasmie, tidak pernah mengecewakan! She’s sweet and gorgeous.. :)

    0
    0
  53. vdsfdsf says:

    Muka hazami dah cam bruno mars pulak aku tengok….

    0
    0
  54. kak nam says:

    Belum nengok faradhiya punya baju chongsam.ketat nak mampos sampai nampak kesan pusat ngan jalur suar dalam.

    0
    0
  55. jebon says:

    fazura paling cun…

    0
    0
  56. naddy says:

    btol3 jebon i sokong u :)
    i like………..

    0
    0
  57. lala says:

    lisa surihani paling cantik

    0
    0
  58. Cantiknya Lisa Surihani, cam saye..Jom lawat blog saya…hehe

    0
    0
  59. miss wawa says:

    lawa baju liyana jasmay..takla over sangat..

    0
    0
  60. lokasi says:

    lisa surihani cantik sgt bile barbaju kebaya… baru nampak pure melayu asli. huhuhu….

    0
    0
  61. eternityroses says:

    wahh…lisa surihani sangat2 cantik!

    0
    0
  62. Cik Nad says:

    suka kat fazura dan LJ. cantik.

    0
    0
  63. seksa gila says:

    aduh seksi ke seksa nie…nampak mcm tahan napas je sorang2…hahaha….sian pakai seksi2..utk bg org tgk..nnti kawin suami pn jemu..dh lama dah..(asyik usar dr sebelum kawin g..he3) …patut la laki2 artis nie asyik makanluar je..yg tak kawin lg..tgh tggu org2 kaya raya,mai masuk…org kayap nie pn sekurang2 tak dpt kawin,dpt wat stok lunas bil air..pn jadi la…dr takde pape..he3..jgn marah ar…kecantkan bermula dr hati..bkn rupe..dr hati memancar ke muke..he3

    0
    0
  64. farah azam says:

    kelakar la…diorng ni…..

    0
    0
  65. Tanah says:

    TAHNIAH kepada semua!!!… kerana telah menempatkan diri kedalam neraka..
    dan malaikat pun berkata : kita bako aja…

    0
    0
  66. And what does which have to complete with running a blog conversations?Just remember that three for the mindset things I discussed involve other webpages additionally, the neighborhood or linking interaction that can take place.

    0
    0
  67. Greetings from Idaho! I’m bored to death at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I love the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, amazing site! Kudos!

    0
    0
  68. Hello, I Simply need to say your article is amazing. The clearness in your post is just cool and I can assume you are an expert on this subject. With your permission, I would enjoy using a couple of your great ideas. Thanks a zillion and please continue the enjoyable work.

    0
    0
  69. Olive Pode says:

    Hello, This is a Excellent post. I was checking this blog continuously and I am impressed! Very helpful information specifically the last part) I appreciate such information very much. I was seeking this certain information for a very long time. Thank you and best of luck to you. Thanks

    0
    0
  70. Leland Goudy says:

    Incredible! This blog looks just like my old one! It’s on a completely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Superb choice of colors! Appreciate it!

    0
    0
  71. Hey! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m undoubtedly enjoying your blog and look forward to new posts. Regards!

    0
    0
  72. Coupons says:

    Be cautious whenever consuming too much beer because it can easily end up in alcoholism. Ofcourse if you’re an enjoyer of life just like i am then you may

    0
    0
  73. Right now it looks like Drupal is the best blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog? Kudos!

    0
    0
  74. a1421750 says:

    I’ve said that least 1421750 times. The problem this like that is they are just too compilcated for the average bird, if you know what I mean

    0
    0
  75. I always searching for valuable informations on internet.Internet is my no.1 in collecting realiable information.This is certainly one of better website for it.Hands up for admin words here.

    0
    0
  76. I have really been seeking just for a bit for just a high quality articles or reviews or possibly weblog reports on this sort of house. Seeking for Hotmail Document eventually located this approach website. Studying this approach information For that reason i am happy to make sure you show which usually I’ve an incredibly excellent uncanny perception Document discovered just the things Document called for. Document most indubitably will likely make sure to make sure you do not omit this approach website and provides the software a glance regularly.

    0
    0
  77. You are my inspiration , I have few web logs and often run out from to post .

    0
    0
  78. Remarkable website content In fact I quite like what it is structured. I am questioning personally can certainly make money is perhaps approached as soon as there’s something new at below. I have got saved your blog post bless you!

    0
    0