Written by AbangNara | February 24th, 2011

asa 2010

Tup-tup tengah mencari info yang boleh dikongsikan dengan anda semua, tiba-tiba terjumpa beberapa keping gambar artis kita semasa malam Anugerah Sri Angkasa 2010 dan semasa event Rafflesia – Green Cheongsam CNY Celebration. Cantik-cantik artis kita sebenarnya bila kena cara pemakaiannya. Tahniah!

Untuk menghilangkan kekenyangan anda selepas makan tengah hari, Abang Nara kongsikan gambar-gambar ini. Sila baca entri ini sepenuhnya untuk melihat lagi gambar. Oh ye, jangan lupa like Facebook BeautifulNara untuk sembang-sembang kosong yang boleh menggeletek usus anda. Gambar kredit Murai.

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

asa 2010

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

174 responses to (GAMBAR)Malam ASA 2010 & Event Rafflesia

  1. Paan Jr says:

    oh my fazura <3 <3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kebaboommm says:

      tibe stimmm!!!! sbb tgk abg nuar… hehhee

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

        ada yang ok, ada yang pelik…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jeng says:

          artis mlaysia bab2 melaram mmg nk tiru hollywod kaw2.kn elok kalau sume pkai yg tutup2 skit.ni byk yg pkai bj same singkat dgn amber chia yg da sah2 x taw pe 2 halal haram.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pembetulan says:

      si deja moss siap bawak anjeng…gaya macam pondan tua.tah pape

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. BumbleBee says:

    sumer takderlaa menjolok mata sgt….oklaatuh~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sally says:

      x suke tgk lisa surihani pakai baju transparent tu.. sbb die sll nye sopan.. nampak mcm pakai tiub je

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ehem says:

    bju irma kain die sebijik jenis kain yg sme DCT pkit ime bday die bru2 ni….tp aku mmg suke yg pki kebaya2..lgi anggun bergaya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. incik jejol says:

    wohh best cuci mate

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jabun hensem says:

      haha i loike..

      mengantuk tahap gaban tadik tetiba skrol

      gambo kt atas terus terbeliak biji mata..

      makaseh!!!…………….. nara..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Suhaila Abidin says:

    cantikkkkkkkkkkkkkkkk…….sopannnnnnnnnnnnnn……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. TAURUS says:

    ERRA FAZIRA : NTAH APA2 NTAH……
    FAZURA : SANGAT GOJES!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • marishadania says:

      napelar artis-artis nih masa majlis raffelesia mekap tebal sgt. cantik ke mekap tebal nih?..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • TAURUS says:

        DIORANG KAN SEMUA PLASTIK…
        CUCUK BOTOX, CUCUK ITU,INI….
        KALAU TAK PAKAI SEXY NANTI X GLEMER….
        GLAMOUROUS N SEXY IS THE MOST IMPORTANT THING IN THEIR LIFE…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. bb says:

    cantiknya juliana evan…..yg kat sblah sarimah tu pun, cantik.wahhh…dpenuhi wanita2 jelita…=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Aween Glam says:

    Baju fara fauzana mcm ala2 Tok Ti pkai je..huhu..kr dr pereka yg same?huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Ryta says:

      A’ah…dari pereka yg sama….WANPA!
      Tu sbb pesyen lilit kat dada pun sama jek gayanya…
      :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. nurul says:

    cenggini br ley sopan,even ad yg dedah cket2 tu ha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. singa tido says:

    tejojol,tersembul,terkeluar sana sini..

    hahhahahaehuaehahuaehua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. hijau says:

    baju eja plg burok skali….HAHHAHAHAHA :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ryan says:

    sape yg dslike komen2 org yg takde bnda ni mmg calaka gila.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. syumill says:

    yg x pkai seksi mmg cantekk….yg seksi sume burok….kaki byak parut pon mau pki pndek ke????yg lengan besar sebok nk tayang gak…..geli……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. jijah jambu says:

    ni kak jah nak komen sikit la kan…. tet…………..apakah yang berada disisi kak dejavu moss tuh…tolong jawab

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • singa tido says:

      eeeeeeeee anjinggggggggggggggggggggggggg

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • singa tido says:

        eeeeeeeee anjingggggggggggggggggggggggggggg

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nanako says:

          tu anak patung anjing la. kalau anjing betul, tu spesis suka gigit2. gila apa nak bawa anjing betul. tu la, orang nak gi haji kau nak gi haji, tgk apa jadi. niat tak betul la tu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • momma mommy says:

          eh, tu musang la… cube tgk muncung die…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mangadap computer says:

          itu musang lah bahlol !!! bukan nye anjing!!!!! ape2 aje lah anjing.. anjing.. anjing kalau anjing betol pn kau peduli happe!!!!! kau pn nak jugak????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss gegebu says:

      a’ah la….hanjeng….bodo punye deja moss…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jijah jambu says:

        ha…nampaknya mata kak jah ni tak rabun la kan…. ader jugak yang perasan…..pe la motip si deja tuh ye…pesyen kot

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa tido says:

          pesyen baju ni nama eh ” anjing di bahu “..
          anjing tu memang permanent kat situ sebab dah kena jahit skali..

          sape2 yang pakai memang tak lry wat ape2.

          hahahahahahahahahahahahaharammm

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ryta says:

          @ singa tido: Baik lotak singo tido yo….
          Nanti baju tu jadikla pesyen “singo tido di bahu”
          Sah ekau leh jadi pemes! hikhik…
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Merpati Putih says:

          HUHUHUHU.tul tu…pesen singa lgi best..bnyk bulu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TREX says:

          bek letak b alif ba ya je..jahat kit nampak eh..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa tido says:

          bek letak gajah ke,kambing ke..lagi elok dari menatang tu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jijah jambu says:

          wah wah wah… kamu mmg jahat…jahat nya kamu jahat nya kamu ikut lagu stacy bah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • TREX says:

        alang2 nk jahat manje2 baik letak babi jer..hahahha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Mori says:

        hanjeng patung kot…huhu kena sangka baik lalala….tp kot ye pun patung, xde hewan lain ke dia nk pegang?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jijah jambu says:

          tak kan la patung kot dik non….ha ha ha…kalau mori, mau letak ape ya kalau bukan hanjeng tu….^-^

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa tido says:

          letak le elephant ke,badak sumbu ke…
          uhuhuhuhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • TREX says:

          letak babi ke..jahat kit..alang2 kn..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jijah jambu says:

          ha ha ha….berat sgt you elep tuh….tapi kalau kita bygkan jap kak deja dgn elep or badak tu pon chomel pe.hahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jijah jambu says:

        miss gegebu..where r u lalink…. ke mana u hilang.. forum kak jah bertambah..gara gara you start dulu..tq kak jah ucapkan.hahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa tido says:

          gegebu g amik hanjeng tu.ganti dgn lembu pulak…
          heheehhheeeeeeeee

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jijah jambu says:

          ayohhhhhhhhhhhhhhh mana kamu ni gegebu…hahahahah kak jijah tak tahan nak ketawa sorang sorang baca komen si singa nih.hi hi hi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa tido says:

          gegebu tengah rembat lembu tu..
          shhh,jgn bising nanti kantoi kat tuan lembu tu……
          kang tak dapat ganti menatang tu…

          hauahuahauhauahauahu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jijah jambu says:

          bole jadi jugak ape yang kamu kata ni…terus hilang yer gegebu..tak dapat dikesan…..:(

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa tido says:

          gataiiiii aw u ni [email protected]

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss gegebu says:

          miss gegebu muncul kembali kak jah….hehehehe…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss gegebu says:

          baru ade pluang nk muncul la kak jah…..heheheheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jijah_jambu says:

          yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu……mana la you hilang ni miss GG rinudu nya…..hahhahahahahahhahah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mangadap computer says:

        eleh ape la kau ni miss gegebu……bukan anjing betol pn!! kn tu hanye feshen je……anjing pn mahlok tuhan jugak..!! apa nk di heboh kn ….minah jambu pn suka anjing….klau anak anjing minah jambu lagi suka comel…..kite tk boleh hina mahlok tuhan….terima khaseh aje lah ye……………

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mangadap computer says:

          minah jambu rasa pn itu musang jugak lah bukan anjing……….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • miss gegebu says:

          helllowwww……mmg la anjing pon makhluk tuhan…tp wajarkah seorang yang beragama islam memakai perhiasan yg sebegitu rupe?????????????????????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mokcik says:

      aku x rasa anjing betul tu..aksesori je kowt
      tapi nmpk real la pulok..
      hai puan hajah ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • miss gegebu says:

        mmg la bukan btol….hiasan semate2…kalo btol mmg org x kasik die masok la….diwatnye hanjeng 2 terberak time majlis…x ke haru……tp agak2 la….org islam dok bangge sgt pakai hiasan binatang yg dah sah2 haram…..otak letak kat lutut agaknye….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ape2ajerla~ says:

      itu bukan musang ker?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • moin says:

      hajah deja moss

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nurulimani says:

      ah ah la…ni sbnarnya fesyen orng korean, tp, xsangka lak leh terbawa ke malaysia….dejamoss pun.,.tgk2 la skit…pgang kucing pun ok gk

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Nora Danial says:

    Eraa mcm high class pondan…jew

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. singa tido says:

    dynas n fathia terbaik….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. menyampah says:

    reti pn nk senyum c kila fairy nh. klu x asik bmulut itik. bajet seksi la tuh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. miss montok says:

    yg pling cntek…sarimah wlaupun die punye sgt simple…..sopan n sweet……luv u sarimah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. TREX says:

    ada anjing..baik letak babi je..lg jahat nampak eh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. azi says:

    lisa surihani plg ayu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. TREX says:

    kayu api neraka..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • .... says:

      kayu api neraka? mana ko tau.. jgn nilai org.. aku bukan sokong pn mereka2 kat atas tu pakai camtu.. sapa la kita yang hina ni nak nilai org.. silap2 kita yang jd kayu api neraka.. nauzubillahiminzalik..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. erkk.. says:

    slimnyer kaki intan ladyana….jeles aku huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. syaz says:

    bju fazura gn liyana jasmay hmpir sme ek ??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. noknok says:

    wow .. awesome .. scha alyahya & liyana jasmay .. superb .. go baby go :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. ape2ajerla~ says:

    sebelah lisa tu betty banafe ke?
    awat bibir dia semacam je aku tgk~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. M&M says:

    kan cantik artis melayu pakai baju kebaya p event mcm ni baru kira berprestige. kita ade identiti kita sendiri kenapa nak ikut barat. itu cara diorg berpakaian. kita kene tunjuk pulak cara kita.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • singa tido says:

      stuju dgn cadangan u M&M….
      lawa poit malay girl pakai baju kebaya/baju kurung…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Jolo says:

    yang Deja Moss pegang tu Musang la..mana ada org guna Anjing..selain Musang dia orang guna Mink ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nanako says:

      betul la jolo. setelah aku amati bebetul, memang cam musang. aku penah nampak kelibat musang masa balik kampung ari tu. tapi musang aku tu tak la putih melepak. patung kat bahu dia tu, muka musang, bulu anjing. kacuk kot

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jeng2 says:

        mmg musang..musang ni bukan jenis musang yg kat kampung2 tu..ni dr luar..pakcik aku ada jadikan sbgai haiwan peliharaan..mmg jinak.tu aku tahu.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Bull says:

    Saya nak komen pun entahlah.. Macamana lah nak tarik diorang ni supaya tutup aurat..Entah lah.. Belum ada formula lagi untuk itu.. Huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nangka says:

      tak yah la komen .. majlis mcm ni mmg dah tau pakaian apa yg depa dok pakai .Klau nak yg bertutup aurat tu kat majlis2 ugama ada ler ..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. xdefacebook says:

    baju marlia musa xlawa..nmpk lagi gmuk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. AYUCINTA says:

    Cantiknye LISA dan FAZURA…

    DEJA MOSS (kalau betolla) pegang ape tu??

    http://ayucintakamu.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. qaseh says:

    LISA TETAP GOJES!!! YEAYYYYY~~ ^______________^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. jane says:

    baju elaine, liyana, fazura termasuk baju fazura utk duta lux mesti dpd designer yg sama…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. pemberi pendapat says:

    bnyk2 komen,,
    xde pon komen pasal artis laki…
    ish2….
    suka anuar zain….. i luv u lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. snake says:

    baju lisa gak yg stail….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Piston Pecah says:

    ehem2…
    lisa :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. baunach says:

    ramai yg gemuk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. cibiusagi78 says:

    yg pasti suka pd yg pki baju kebaya. tp naper dynas tu tayang body camtu ye…… x sopan la……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. minah jambu 24jm mengadap computer says:

    marlia musa tu bini nye m nasir macm mengandong je……ni kali mesti anak marlia kembar kn…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ef..bee..ai says:

      gambar minah jambu mana? mesti paling jambu dr artis2 wanita kat atas kan…..tapi jambu depan computer je..lah….
      kah..kah..kah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mangadap computer says:

        eh kau tk nampak ke minah jambu ada terselit kt tepi2 artis2 jambu tu? dh terang mate kau ni asek tengok artis2 jantan hensem je ….sampai minah jambu ada terselit kt situ pn kau tk nampak…..ef..bee…ef..bee..ape nk jadi ngan kau ni…………

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ef..bee..ai says:

          mestilah…cume nampak A Zain aje., memang terserlah kejantanannya……..tapi minah terselit kat tepi mana ….ke dlm kain kot? Pdan lah Dol tak nampak….. ala Mina, Dol tau Minah ni kental…jgnlah malu MInah……..;-).

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          kau ni asek kate minah jambu kental kental kental nanti minah jambu sental kau punye kau punye kau punye padan muka…………….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. pizza says:

    Hajah Deja Moss pgg musang, bukan hannjeng. Sebelah dia tu Azharina yer? Alahai… elok sgt la design embroidery baju tu, right at that controversy spot. Anyway, hapir semua artis wanita diatas ni berpakaian hampir telanjang, ketat nak mampus. Semua lekuk2 nampak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. pizza says:

    Carmen Soo jugak yg sopan (bg seorang non-Muslim)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Wan Perlis says:

    anugerah siapa cepat masuk neraka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. org tue. says:

    patut le kain penutup keranda aku dah takde, dah disapu si betty benawe ropenyeee……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. pantang seksi says:

    memalukan bila tengok carmen soo pakai baju lebih sopan kalau nk banding dengan dyna dan lain2. Apahal kau dedah terok sgt wey dynaz? ==’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. spa qis hampeh says:

    Baju Paling Sopan
    SARIMAH IBRAHIM

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. janatrafik says:

    sukanya tengok lisa…
    manis n cantik menawan…
    mmuah hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pizza says:

      Kunun pakai kebaya,sopan? Puhleesssss…. Carmen Soo jauh lebih sopan. Longgar jer baju dia tp tetap drop dead gorgeous…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. nelly says:

    sebelah fathia tu sape?? muka mcm nasha la….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss gegebu says:

      budak ni blakon cite kamelia katrina…jadik adik elyana 2…budak skolah lg kalo x silap….seksi gile kan????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. naddy says:

    cute gle lisa
    i like…… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. naddy says:

    fazura ag cun gle…
    hik3 klo la ak boy da lme minang die…..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. naddy says:

    yg llki sume pkai elok,,
    yg pmpn kbnyakkn tebuka sume…
    ape nk jd laa,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. cassandra says:

    abang nara..next time leh tag tak nama2 artis dalam setiap gambar….ada juga sesetengah artis yang orang tak kenal…tengkiu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. NEKNAK says:

    SEMUA PEREMPUAN DI ATAS X TUTUP AURAT!!!
    LOL!!!!!!!!
    :)
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. +Negative says:

    Irma Hasmie, tidak pernah mengecewakan! She’s sweet and gorgeous.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. vdsfdsf says:

    Muka hazami dah cam bruno mars pulak aku tengok….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. kak nam says:

    Belum nengok faradhiya punya baju chongsam.ketat nak mampos sampai nampak kesan pusat ngan jalur suar dalam.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. jebon says:

    fazura paling cun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. naddy says:

    btol3 jebon i sokong u :)
    i like………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. lala says:

    lisa surihani paling cantik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Cantiknya Lisa Surihani, cam saye..Jom lawat blog saya…hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. miss wawa says:

    lawa baju liyana jasmay..takla over sangat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. lokasi says:

    lisa surihani cantik sgt bile barbaju kebaya… baru nampak pure melayu asli. huhuhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. eternityroses says:

    wahh…lisa surihani sangat2 cantik!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Cik Nad says:

    suka kat fazura dan LJ. cantik.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. seksa gila says:

    aduh seksi ke seksa nie…nampak mcm tahan napas je sorang2…hahaha….sian pakai seksi2..utk bg org tgk..nnti kawin suami pn jemu..dh lama dah..(asyik usar dr sebelum kawin g..he3) …patut la laki2 artis nie asyik makanluar je..yg tak kawin lg..tgh tggu org2 kaya raya,mai masuk…org kayap nie pn sekurang2 tak dpt kawin,dpt wat stok lunas bil air..pn jadi la…dr takde pape..he3..jgn marah ar…kecantkan bermula dr hati..bkn rupe..dr hati memancar ke muke..he3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. farah azam says:

    kelakar la…diorng ni…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Tanah says:

    TAHNIAH kepada semua!!!… kerana telah menempatkan diri kedalam neraka..
    dan malaikat pun berkata : kita bako aja…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. And what does which have to complete with running a blog conversations?Just remember that three for the mindset things I discussed involve other webpages additionally, the neighborhood or linking interaction that can take place.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Greetings from Idaho! I’m bored to death at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I love the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, amazing site! Kudos!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Hello, I Simply need to say your article is amazing. The clearness in your post is just cool and I can assume you are an expert on this subject. With your permission, I would enjoy using a couple of your great ideas. Thanks a zillion and please continue the enjoyable work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Olive Pode says:

    Hello, This is a Excellent post. I was checking this blog continuously and I am impressed! Very helpful information specifically the last part) I appreciate such information very much. I was seeking this certain information for a very long time. Thank you and best of luck to you. Thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Leland Goudy says:

    Incredible! This blog looks just like my old one! It’s on a completely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Superb choice of colors! Appreciate it!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Hey! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m undoubtedly enjoying your blog and look forward to new posts. Regards!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Coupons says:

    Be cautious whenever consuming too much beer because it can easily end up in alcoholism. Ofcourse if you’re an enjoyer of life just like i am then you may

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Right now it looks like Drupal is the best blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog? Kudos!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. a1421750 says:

    I’ve said that least 1421750 times. The problem this like that is they are just too compilcated for the average bird, if you know what I mean

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. I always searching for valuable informations on internet.Internet is my no.1 in collecting realiable information.This is certainly one of better website for it.Hands up for admin words here.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. I have really been seeking just for a bit for just a high quality articles or reviews or possibly weblog reports on this sort of house. Seeking for Hotmail Document eventually located this approach website. Studying this approach information For that reason i am happy to make sure you show which usually I’ve an incredibly excellent uncanny perception Document discovered just the things Document called for. Document most indubitably will likely make sure to make sure you do not omit this approach website and provides the software a glance regularly.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. You are my inspiration , I have few web logs and often run out from to post .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. Remarkable website content In fact I quite like what it is structured. I am questioning personally can certainly make money is perhaps approached as soon as there’s something new at below. I have got saved your blog post bless you!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0