Written by AbangNara | April 5th, 2011

 gambar abp

Terima kasih kepada Media Rakyat yang menghantar gambar-gambar ini. Lagi gambar dengan membaca entri sepenuhnya.

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

gambar abp

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

150 responses to (GAMBAR)Malam ABPBH2010 Part III

  1. zack says:

    macam2 fesyen…

  2. XooXoo says:

    Cantik baju Maya..

  3. sukaati akula.. says:

    pelik2la drg ni…maya pkai cam kebaya..bagus…

  4. Sue says:

    Baju Scha pun lebih kurang sama gak ngan Dynaz.. bare back….

    • ila says:

      scha sejak couple gn awal pakaian daring gak..dulu masa gn fahrin xde nmpk dia pki seksi sgt

  5. Zubir says:

    maya karin yang paling menarik pandangan mata.

    • HAHAHIHIHOHHO says:

      aik kat cni pun u ada….tula ingat u tengok kt entri fasha jerk…anyway maya look toooo simple..besa2 sangat tp yg paling sopan kott

      • Zubir says:

        untuk semua artikel abpbh2010 saya akan bagi komen.
        bukan sekadar tentang fasha, tapi tak kira lah artis mana.

    • Berdiam lebih baik says:

      exactly zubir… maya karin memg menawan hati wow… dye memg pndai plih baju kn…

  6. Sweetheart... says:

    *guru agama* siap men politik lak huhuhu anyway bju dorg2 cntik2 spe tau nex yer sume jd cam irma cute sgt2 bju maya sgt cntik cam lain dr y lain….

  7. Meluat tengok artis Melayu Islam bodoh says:

    Pendek kata, semua pakaian artis wanita yang tidak bertudung pada malam itu adalah HARAM!

    ABPBH mengajurkan majlis HARAM!

    • kami 1 malaysia says:

      kau pduli sgt halal haram tu knp ?
      DORANG BUAT AWARD TU BUKAN PAKAI DUIT MAK BAPAK KAU PON . wth
      klau tak suke x yah tgk . n x yah mnyibuk kt sini okay .

    • mizz says:

      ni lg sorg…. mulut tu asik kuar perkataan HARAM je

      ko ni kan kalo ko rasa haram ko xyah la tengok tak yah la menyebok kat cni

      ko g bt keje yg tak haram boleh tak…

      sebok

  8. cikboo says:

    aku x tau la…mata aku juling ke, bisul ke, ketumbik ke, knp aku tgk baju ella tu cam x kena je dgn dia~~~~btw irma super gojessss……

  9. miss_pinky says:

    nape muke ELLA mcm tu ha.?
    kedut sgt ke sbb makeup over sgt.

    • cik karma says:

      takut tengok muka ella..eeee..tapi ok lah, at least kita tau dia tak botox. kalau cantik sangat macam kak NITA pun ngeri gak..kalu ella dah macam ni, kak nita macam mana pulak kalau tak cucuk yer…

  10. Amier says:

    Badan 2 yang berisi digemari oleh penerbit filem Tamil seperti Maya dan sibaju merah.Teringat aku sewaktu melancong diselatan India sejenis makanan mereka Utterpam mcm apom lah juga pun besar-besar.

  11. princess says:

    cantik2 semuanye… tp xder ke pic kamal adli.!! huhu

  12. sasa says:

    xperna nmpk pon..mke cm haram mmg masok neraka la.haha cm hdong kembang

  13. sasa says:

    bju itam pelakon baru ker?muke cm pelacor

  14. lolyat gang says:

    ella da kerepot beb

  15. weee says:

    bang nara, gambar tiz zaqyah takda ke?

  16. feyus says:

    menutup aurat adalah wajib..membuka aurat adalah haram!!!
    Sungai Lui….Lagu dan Lirik Paling Best!!!

  17. anum says:

    ella takut akak

  18. aspire5580 says:

    scha pon sepesen dgn dynaz..yg confirm kalau blakang bdn x clean n clear…smpi muntah darah pon diaorg x nak pakai haha..apa la nak ditunjuk tu..memang tak tahu malu betol..baca bacalah keutamaan memelihara sifat malu tu

  19. mohd adam says:

    i love u to lisa.hehehe

  20. lady kb says:

    UNDI PAS CONFIRM MASUK SYURGA KE….X FAHAM ….POLITIK SEMATA-MATA…ITU SEMUA URUSAN TUHAN……….

  21. looobak says:

    abng nara gmbr tiz takde ke?

  22. Bibir Just Thin... says:

    xsejuk ke kt genting highland tu?? sume nak bukak2..

  23. pena says:

    nape fazura gojes tak der…dia shooting kat oversea ke?

  24. Kurus says:

    kt post ni, diana daniele angkat..

  25. Tom Kucing Man says:

    Baju dia memang cantik: Fara, Diana D., “Halimah Jongang”.

  26. chantek says:

    aku ni peminat Fafau.. tp pesal baju dia burok sgt.. hehehe

    • pena says:

      baju fafau ala2 ahli sihir dlm ‘harry potter and the goblet of fire’…

    • xxx says:

      Tu la aku pon minat Fafau… gaya rambut dia pon burok… menampakkan dia mcm org tua..huhu next time pakai pereka fesyen lain..huhuhuhuhu..

  27. TREX says:

    im coming…luv u juliana..hehehe

  28. nini says:

    celebrities kat malaysia ni 90% tak pandai bergaya walaupon selalu tampil bergaya, fesyen diorang tak absorb … main hentam mentang2 ditaja, cuba tgk hans isaac, ni contoh okay.

    bagi aku yang okay2
    maya
    arafah
    diana daniele
    anuar zain
    dan beberapa lagi yang lain

  29. kuku kaki says:

    muke dynaz bangga gler tayang bdn .
    maya karin ttp cun wlaupun berbaju kebaya.

  30. siti peniti says:

    yg diaorang pakai ni semuanya baju pinjam .No hal laa bergaya sakan …

  31. sudoku says:

    sepatutnya siapa yg pernah menang .. x payah la bertanding lagi .. bagi la pd org lain pula .Contoh spt aznil .. fafau ..

  32. LOMBADA says:

    apasal aku tgk nose si ella tu mancung semacam jek???dulu tak der la mancung cam gitu??mcm ada yg tak kena jek….

    muka pun makin tirus….

    apa la nak jadi!!!

    • Berdiam lebih baik says:

      terlebey xcited la kaw nie…hahahha zamn skrg mcm2 teknik ade nk wat sume 2 la… opss..teknik makeup yer… kuikuikui… pe laaa…

  33. Adekku Kesah says:

    perasan x mawi dh xde abp kali ni?kat tv pn xde tnjuk kat sini pn xde…die x dijemput ke??? mawii ooo mawii….

  34. juli says:

    nicole kidman pn penah pakai pesen camni. relaks ar…takkan la bj camni ahli sihir je pakai. pdhal sblm ni pn, ramai lg artis pakai pesen ni even dr hollywood pn

  35. alamaya says:

    maya!! love yuu!!! sjuk mata memandang…._)

  36. F bukan nama sebenar says:

    aku suke kak anita sarawak..mase dia kuar nk announce calon2, kuar lagu superwoman..pastu mase dia nk umumkn faizal tahir kuar,kuar pulak lagu superman..mmg gempak sgt..beshh wOOoo…hahaha..kak nita mude siot rambut itam..lawo sgt..xpela kalo andaikata beliau cucok ke kacip kak mah ke tp hati aku ckp kak nita de vouge antara yg vouge..mmg diva..i love kak nita i love faizal tahir..hak3 sabO jela..

    • alamaya says:

      huhuhuhuhu.. dieh dah wajib g keluar masuk surau atau masjid dah tambahkan amalan…. tak ingat ALAM BARZAKH

  37. Sinar R says:

    Angah macam bonzer daaaa

  38. brashh says:

    diana danielle vs juliana evans..ehehe kembar..

  39. […] SS:Terima kasih kepada Media Rakyat yang menghantar gambar-gambar ini dan beautifulnara. […]

  40. […] kasih kepada Media Rakyat yang menghantar gambar-gambar ini dan beautifulnara. nuffnang_bid = […]

  41. wawa says:

    eh br pasan..bj pmpn y dok tgh along ng angh 2,material kain die same cm bj siti saleha..buy 1 free 1 ke..??heheeh

  42. aish! says:

    BN knapa xdak gmbo FT???? we want FT! we want FT! plis2 cr…

  43. nobody says:

    jue evans mmg cantik :) u’re so sweet babe. mmg patut dapat pakaian terbaik la :) cantik sgt makhluk tuhan ni

  44. anis says:

    comelnya diana danielle… baju putih suci je… baju tu sesuai dgn usia… tak mcm artis muda lain yg beria-ia pakai baju macam org tua…. hohoho…

  45. badai says:

    aku tgk hidung ella makin tinggi…hohohoh

  46. Malaysian Lady says:

    Irma Hasmie! The best and seriously,lawa gila!

  47. piring_astro says:

    sume cantik2…yg xcantik pun nmpk cantik tempek mekap hahaha btw, aku suke scha xdpt award cz over ngat dier sjk bcinte ngn awal…aku yg mnat trus xsuka….go fasha! lisa! fafau! sam! :))

  48. guru agama 2 says:

    yang menegur tu,tegur la cara baik..dan korang semua jgn lupa,nampak seurat rambut pun dah berdosa jgn kata nak tayang2 badan..memang semua malam tu tambah sebakol dosa dia..hahaha….!!

    apa2 pun,,,,selamat beramal..dunia akhir zaman mmg mcm ni la..artis disanjung tinggi..org yg menegur jln islam di caci..kan????

    jangan marah…..

  49. Fairytopia says:

    irma cntik n sopan tp lebih sopan kalo jgn ketat2 sgt

  50. gong says:

    so far baju diana danielle, juliana evans, scha & sheera yg paling cantik.. tapi paling suke skali baju diana..

  51. jane says:

    best dress….maya karin nice and class

  52. maryam says:

    ek ele si sacha ni dok tayang2 blkg bdn..ttp nmpk
    idong dulu..huhuhu

  53. usop wilca soley soley says:

    tayang jgn xtayang…kat neraka…meraung jgn xmeraung…

  54. Abang Lie says:

    Ella dah tua.

  55. Not says:

    aku nak irma sorang je. oh irma~~~

  56. dhanie19 says:

    tegur 2 bgus…tp sy x breapa bkenan jika mengaitkan mane2 parti kat sni…mmg 2 slh satu cara bdakwah,tp kita kna tgk jgk die nyer sasaran…cra bdakwah bg org nie mcm mane,org yg fiil mcm nie cmane carenye…byk cabang kiata utk bdakwah..so jgn lah ad mane2 pihak mncul dan mengeruhkan keadaan…slamat beramal…

  57. juju says:

    ohhh hampir sume burokkkkkk.mangsa fesyen diorg nih.sian..ade 2 3 kerat jer y cantek
    y lelaki2 elok jer.nampak smart sume

  58. Syima Emi says:

    suka baju fara fauzana. rasanya rekaan rizalman kan. tak tahu kenapa jatuh cinta terussss.. hehehehe

  59. reza says:

    mana gambar anita sarawak?

  60. CANTHEK says:

    nnt aku nk e mail kt saper2 yg berkenaan pihak2 berwajib tolong adakn peraturan utk artis melaram d mlm anugerah….heran betul aku..time faizal tahir buka baju cpt betul di ambil tindakan..time artis2 pompuan dibiorkn aje…ke ‘pihak berwajib’ tu pun nk tumpang cuci mata sekali….

  61. chocolatedechantek says:

    miera liyana 2 chantek cume pakaian dia over la..tengok da kena komen hbis…

  62. nora says:

    kesian la baju2 artis kita ni. Macam dah tak da fesyen….tgk lah fasha tu simple dan elegan jerk…aduhai sakitnya mata…..nak ikut hollywood tak oleh lah…diaorg punya baju tak mainlah pereka bodoh2….semua chanel, calvin klien la….cd…..baru lah vogue

  63. suke hati says:

    maya gak maintain lawa. x perlu buat bareback, x perlu xde lengan. cukup dgn fesyen ala kebaya. <3 u maya!!!!

  64. hot laser says:

    baju scha x lawa….
    mcm budk bru leps kursus jhitn yg buat….
    xoxo…

  65. senyum says:

    I love u very much Juliana Evans and Maya Karin^^

  66. em says:

    sempatkah solat maghrib artis ni semua

    • pizza says:

      Soklan yang paling aku suka. Nak mekap pun koman2 sejam, rambut lagi…. soalan tu ko jawab dlm hati je la…

  67. secret says:

    saya suka baju farah fauzana. leh cakap bahasa arab??

  68. effie says:

    suka tgk maya, sopan je..

    jue evans and DD – nampak ayu je..

    Fafau – tak penah pakai seksi walaupun popular

    Dynaz – tatau nape, aku tak penah suka dia, n baju dia yg bareback tu menambahkan lagi perasaan ituu..hehe

    Ella – nampak sgt tua dgn mekap tu…(wpun tau dia dh berumur)

  69. nur says:

    jangan nak kaitkn dng mana2 politik la..tegur ja.

  70. debunga cinta says:

    Baget HOLLYWOOD lah dia org nie…xleh bla…Berpijak Dbumi Nyata lah Wei!!!

  71. lala says:

    maya paling huduh!

  72. koci bulu says:

    apa kejadah semua ini..dorg smua artis glmr..disanjung tinggi mcm fasha sendat yg blh dibuat contohkan..tp saya,anda siapa nk sanjung..fikirkan sahabat.

  73. NFI says:

    Mak oiii…baju Dynaz…satu belakang tejojol…sian aku nengok laki dia..’benda’ yang sepatutnya jdi tatapan dia sorang,dah jadi tatapan umum..rugi..rugi

  74. mak minah says:

    maya cuuunnnnnnnn sgt …..
    tapi hantu kak limah tu isssshhhhhh …. kak limah oiiii dah senja tu buatla cara senja … apa nak rock2 lagi, bkn ratu rock tapi hantu kak limah rock !

  75. angelina jolie celup says:

    ella macam hantu.hahahhaha,fafau pulak x reti2 nk bergaya,baju apa dia pakai tu,nk jd sepergirl ke?hahahhahah

  76. pizza says:

    Pasal apa Ella nampak teruk sgt? Dia ada ‘adjust’ muka ker?

  77. milk says:

    artis baru bju hitam atas fafau tu cantik…<3 Epilog Syurga Cinta. Aku layan cite tuuuuuuu

  78. mims says:

    aku paling takut tgk ella. mcm michael jackson dhhh

  79. ryusenna says:

    dynas tu fefeeling j.Lo le tuh…perasan sgt…tau nak dedah …lg mau pusing2 tunjuk belakang pehtu jeling cm cik pon…..eeeii…