Written by AbangNara | April 5th, 2011

lagi gambar abp

Layankan pulak close up gambar-gambar artis malam tersebut daripada Abang Budiey dengan membaca entri ini sepenuhnya.

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

lagi gambar abp

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

163 responses to (GAMBAR)Malam ABPBH2010 Part II

  1. eliz says:

    anak rohana jalil kan?

    awat front bumper terbaik sgt? DAN PELIK!!

  2. loli says:

    hensOmnyer…^_^

  3. aku says:

    huhu..asyraf muslim hensem!

  4. nisha says:

    Ya Allah…hensemnye Ashraf Muslim…Indah sungguh ciptaan Tuhan….hahahha….Padan muka Scha n Awal x menang…idup Lisa yg cantik!!!yea!

  5. zack san says:

    cantek2 ensem2 sumenyer…

  6. weez says:

    wah killafairy aummmmmm nye…

  7. no_na says:

    aq pling x paham knpe lah bju TEEERlabuh smpai TEEERsapu lantai…. tp kt bhagian ats plak TEEERdedah mcm x TERckup kain…… pelik bebenor!!!

  8. yanz says:

    yang lelaki elok tutupnya…yang pompuan..sian sungguh..

  9. akuskandal says:

    apsal anak rohana jalil tu aku tgok cm ade smthing yg pelik ler……korng ade nmpak x?

    • missglamor says:

      napak ape wei?hint skit…

    • Tiffany says:

      ye, sgt banyak kepelikan nye. dr atas sampai ke bawah. plus, berbakat ke??

    • bella says:

      ala..dah mcm mak nyah dah aku tgok anak rohana jalil tu..die ingat santekk sngat wat mulut mcm tu..yg neutral lg santek kot..luar je cantik..cer xpakai baju..mesti ngeriiii..auwwwwwwww

  10. lolyat gang says:

    bestnye awal dpt pegang pinggang n ass scha

  11. Baby says:

    InsyaALLAH Asyraff akn dapat isteri yang sebaik-baiknya…Dgr cerita AM bakal bertunang dengan seorang doktor pengamal perubatan Islam juga..
    (anak tok guru AM) alhamdulillah…

    Scha seksi sgt laaaa

    Yg bj purple gelap tu sape??tak knal pon!!

    • alamaya says:

      hahahahha.. aku baru nak tanya dia tuh sapa? tembam lorh… pakai bekemban plak… ergghh.. sakit mataku ini

  12. donut_cute says:

    ustaz amirul yang hensem….ank makcik rohana oiii..tak payah lah lentik lentok muncung itik tu…burok benor

  13. alamaya says:

    _) thanks BN… close-up yang best, hehehehe dapat tgk dekat2…

    tapi gamba anak Rohana Jalil tu.. Killafairy tu.. wadus! cam tak ‘semonggah’ perasan HOT! out kot dia tuh… bajet seksi… hampeh tol

  14. slumbercool says:

    yang seksi semua mcm hampeh and hodoh pulak tu, please lah!

  15. fiz says:

    awal tu gayboy la korang…posing tu sume lakonan semata2. huahua…

  16. what the? says:

    setuju jua.

  17. bella says:

    Ketampanan & senyuman Ashraf Muslim boleh buat peminat-peminat wanita cair.. ^^ Awal Ashaari sejak dating dgn Scha, nampak cam tk tampan sgt.. >.< Shaheizy Sam nmpk smart je.. Cayalah, dpt 2 anugerah.. Tahniah.. :)

  18. panas says:

    wah stacyy.. lawa! tp rmbut mcm x sesuai :) stacy ni cute ar :)

  19. tt says:

    ashraf muslim gak nmpk gentleman…;)

  20. mokcik says:

    tak berkenan tol tgk anak RJ tu..seksi je lebey..

  21. unknown species says:

    Dlm byk2 gmbr ni aku x kenal sape:
    i)perempuan baju merah(gmbr solo)?

    ii)perempuan mulut bengkak perasan bagus tu?apehal nak muncung?mcm muncung itik je aku tgk

    iii)perempuan berkemban baju purple tu?igt body ko lawa sgt ke?dah la gmuk pakai seksi…huh x sesuei langsung…huduh di mata

    • Zubir says:

      yang pakai baju merah tu adalah artis yang kena hentam baru ini sebab tayang sebahagian boobs dia.
      yang mulut terjuih tu anak rohana jalil si killafairy.
      yang berkemban tu wartawan pun tak perasan siapa dia.

      • mai says:

        yg berkemban bj ungu tu mcm biasa tgk… penyanyi kalau x silap.. video klip ade main kat astro….video klip kat lalang pastu main piano. tp nama x leh recall pulak.

        • shahs says:

          ko bg hint cmtu bru aku tingat…amanda ke apa tah nama dia

        • mai says:

          yup2… br dpt recall. amanda imani. tp die dah gemuk, dulu kurus.

          hahaha… x sangka hang leh ingat psl explaination lalang tu.

          terror kite dr wartawan nie.

        • Zubir says:

          sebab dalam senarai wartawan dia bukan artis, yang ‘hado’ saja.

      • zaia says:

        miera liyana kelihatan cun pula..
        kila fairy tu jap cun jap mcm muke org tua,pastu mulut tu asyik trjuih je tk penat ke..

    • nobody says:

      pakai baju b’kemban wrna ungu tu amanda imani kalo x silap.she’s a singer tp x bape glame,lagu dia pon aku x penah dgr huhu

  22. jerome says:

    Anak rohana jalil tu cuba senyum macam biasa je? tak payah la nak pout all the time. boring la. kau ingat kau sexy sangat ke? seksa je aku tengok. and boo schaaaaaa. poyo dah la sombong nak mampos. takde la cantik sangat cik oiiiii

  23. inilah saya says:

    stju nan tt….

  24. ted mosby says:

    scha!!!scha!!!i love you!!!alamak die ngan awal la jejaka idaman malaya….huhuhu

  25. syskema^_^ says:

    owh ustaz amirul..hensemnya..hehe
    mga2 dpt jodo y baik2..Amin..

  26. anum says:

    si gemuk baju biru tu sape ek.. tk kenal aku…

  27. hepigirl says:

    hensemnyerrrr ustaz amirullll!

  28. amor says:

    yukzzzzz…geli aku tgk Kila Fairy 2 ish!!! bajet seksi la konon ngko…

    • Dewi says:

      Kesian tengok kat Kila tu. matang sebelum waktunya…. Semuanya gara-gara nak cepat terkenal…

  29. Whadda F? says:

    Yuna, lipstick colour merah tu sgt tidak sesuai.

    1) Memang lipstick colour merah tu haram dalam Islam so tak sesuai sbb ko tu pakai tudung. Pakai la lipstick colour lain weh.

    2) Lipstick colour merah menyala tu made you look soo soo much older than your age. Buat Yuna nampak tua drpd usia sebenar. Better pakai neutral colours as you always do ok!

  30. kaki_g0ssip! says:

    AWAL : dia ni bkn gay ke? kapel ngn scha pn utk cover line.

    SCHA : x hbs2 ngn lipstik merah menyala dy tu.. nsb baik ko putih.. hehe~

    MIERA LIYANA : tau pun pki baju yg nmpk sopan.. igtkn nk pakai baju kontroversi lg..

  31. MamaLieza says:

    yang pakai baju purple berkemban tu Amanda Imani kan? Bukan main lagi dia, padahal bukannye glemer sgt pun.

  32. unknown species says:

    sape pulak pompuan gemuk bkemban baju purple tu?dah la gemuk, body x lawa, pakai seksi…huduhnyer!

    sape pompuan asyik muncung je tu?muncung dah serupe muncung itik dah aku tgk…huduh!

  33. gigi says:

    Ashraf muslim…tersangatlah kacak…tapi kenapa media x publish sgt story pasal Ashraf?

    abg budiey, lain kali post pic Ashraf byk2 ye

  34. MyHeart says:

    To artis2 yg berpakaian sopan walaupun tidaklah menutup aurat (bg yg muslim) tahniah lah…setidak2nya korang tampil sopan….means korang paham attitude berpakaian tak perlu terbonjol dan tersondol yg penting bakat mau hebat dan meletopp! baru gempaq!
    To artis2 yg nak ikut omputeh berpakaian sgt2 tuh….blahhh la wei….hengat kita2 org ni suma nak sgt ke tgok lurah2 dendam n gebu2 korang tu…kalu nak bg rasa teruslaaa baru trilllll! haha.

    -Bakat itu jauh lebih penting –

  35. vondutch says:

    awal ni bkn ke gay? ade member aku penah nampak dia ngan “bf” dia kissing kt club. dia coverline ke-gay-an dia ke or dia bisexual?

  36. anees says:

    yg berkemban pakai baju purple 2 amanda imani..penyanyi dia 2.tp x glamour pun.bajet seksi..huhu..aku kesian la tgk si anak rohana jalil tu.mcm nak cari publisiti murahan pun ada..tiap2 kali posing mesti moncong je bibir tu.bumper pun mesti nak tonggek je..nampak sgt dibuat2…mak dia pun sama gak.x nak ngaku dah cocok sana sini..ape la nak jadi.

  37. Sinar R says:

    Ustaz Amirul memang terbaik lah….. gaya Al Capone zaman muda2 ni.. hahahaha

  38. jabun says:

    Miera liana..Amboi x menang ke dik..? he he

  39. nana says:

    budiey nih suka buka aib orang

  40. cilipadi says:

    Alahai ustaz amirul sejuk je tgk muka mo…

  41. nicky says:

    cantik lah baju scha

  42. Jobs View says:

    scha & awal..
    so romantik..

  43. cinta says:

    ustaz amirul n shaheizy hensem skali…..bnci ak tgk amanda bajek bgs je….bdn gmuk pakai berkemban..kalo ak ad kt stu ak trik bg jtuh suma..biar nmpk trus..nk tnjk sgt…

  44. Anabobo says:

    Bdn scha skg da mkin krus,asyraf muslim mkin encem..
    Artis wnita ni agknya mmg xtkt gan api nrka kot.sume dok nk trlentik.cuci mta la org laki neh..

  45. lyla ahmad says:

    nsb baik fahrin xpilih scha..huhu

  46. Zura says:

    suke baju stacy..cantik n simple je..

  47. abel says:

    ustaz amirul haha kacak2 sangat kacak SHAHIR wow baju dia cntek lah suka tgok alala senyuman dia sweet jerk hee<3<3

  48. sifu says:

    yg pakai baju pepel 2 sape?x knl pon….kok ye pon nk pesyen….ukur underware kt punggung sndiri la dlu….dh le gemuk gedempol…pakai la yg sesuai….cian plak nengok…sendat semacam jek….hua3~

  49. student bandung says:

    pompn2 dlm ni, sorg je bertudung

  50. mohd adam says:

    i love u 2 lisa

  51. epl says:

    cutenyee yuna :D

  52. shark says:

    c awal tak berapa ok mcm da tua c yuna aw mcm pa ja telebih sdh so ugly n c shahir pn sm dgn c yuna ah sepadanla tu dorg 2 suara entah apa2 mcm tu katak bwh tempurung je

  53. arnie says:

    bagus la ABPBH2010 ni,kelihatan ramai artis berpakaian sopan..xde yg terlalu menjolok mata,hrp2 dimasa akan dtg dpt kekal sopan..

  54. helo says:

    hehe! dengar cite memg la die gay zaman zaman uitm dulu. tak tau la klau tukar ke straight :D

  55. cikboo says:

    kenapa x de gambar irma??? dia pon cantik gak mlm tu……

  56. gadis cumil says:

    awal n scha: no chemistry at all

  57. busybody says:

    ARGHHH YUNA SO ANNOYING!!!! MUKA MCM ORG TUA LERRR!!!

    ANAK ROHANA JALIL MULUT YG CACAT.KESIANNN NYERRR!!!

  58. Putri Salju says:

    PENAMPILAN YUNA MACAM “YAHUDI” SDH… APA SDH JADI O..CUBA LAH UBAH PENAMPILAN TU….. BURUK BEBENOR LA,, LIPSTIK MERAH MENYALA…. MCM ORG TUA SDH…..

  59. cha says:

    fesyen yuna makin lama makin pelik kot..

  60. kaka says:

    kalau pakaian tak tutup aurat tu, terang2 la x boleh, haram.. tapi tang yuna ni, tak tahu mcm ne nak judge la… tutup aurat, tapi fesyen menyerupai paderi / yahudi, apa hukum nye? ustaz2 boleh terangkan..?

    anak rohana jalil? ingat mokcik mana la tadi, umo blum masuk 20 eh? tapi mcm dah 30 an.. knp mulut dia mcm tu eh? cucuk ke?

  61. chantek says:

    SCHA & AWAL LANGSUNG TAK SEPADAN !! TKDE CHEMISTRY CKIT PUN.. AWAL NMPK MCM BUDAK SEKOLAH YG NTAH APA2.. SCHA NMPK LEBUH TUA DR SCHA..

    LEBIH SUKA SCHA DGN FAHRIN TP DH BUKAN JODOH APA NK BUAT..

    SCHA.. CARILAH LELAKI YG SESUAI & MATANG CKIT YE..

  62. chantek says:

    aku suka baju stacy !

  63. BSO says:

    CHANTEK BAJU SHARIFAH AINI..EHH.. ADA KEW??? SILAP!!!

  64. gyulee gyuri says:

    baju scha bahagian tutt mcm nak terlondeh je…kecik sgt kot…hahaha…senang2 je awal boleh tgk free show….Ya Allah…over nye anak rohana jalil…bajet angelina jolie la tu..perasan btoi…miera liyana mcm mana pun nak gak ade terdedah sket…susah sgt kot nak pakai yg sopan…

  65. ..... says:

    xsuke ‘couple’ bajet hot tu

  66. ieyxxat says:

    sorry to say la, bila tgk yuna dr blkg (masa naik pentas) aku tgk cam paderi pun ada…udah le sume itam, berkelubung camtu… ke aku sorang je pk camtu? no offence

  67. kita bakorrrrr says:

    alaaa
    nape abg acap muslim pakai liptik

  68. aKu says:

    SI MIERA LIYANA TU HARI NPK BREAST PAD.KALI NI PON ADA TERSENTIL CIKIT GAK..APA YG WRNA PUTIH TU……………………………….

  69. ZZZZZZZZZZZZZZZ says:

    KENAPA BIBIR ANAK ROHANA JALIL TUE AKU TENGOK MACAM BURIT JER…AHAHAHAH…

  70. mysara says:

    Oh Ashraf Muslim..i like!
    Awal & Scha – Nikah ler cepat
    Stacy – Lawa baju
    Mira Liyana: Ada jugak budak ni rupanya. Dah tak tayang sideboops, but still tayang ketiak bucuk..ngeh3
    Elfira Loy aka Qaleisya – Lawa budak ni, ada potensi
    Anak Rohana Jalil – Naper amik side angle dia je?
    Awek kemban – siapa ye?
    Shahir & Anuar Zain – biasa
    Yuna – Lady in black, nampak mcm sister
    Sam – Sempoiiii

  71. Mcna says:

    Ashraf Muslim..
    contoh ikon belia yg sebenar..
    ensem sgt2..sejuk je ati tgk dia..
    muka dia ada iras2 adik aku..80% serupa..
    member2 adik aku pn panggil dia ustaz amirul..
    semoga ditemukan jodoh dgn wanita yg selayaknya…Amin..

  72. noName says:

    yang laki x penah plak nampak x cukup kain.. -_-

  73. gong says:

    yuna mcm lord sith cter star wars haha

  74. shark says:

    c ashraf okla konon ni ada hati nak kahwin 4 hihi mcm watak ustaz amirul yg gatal kahwin 2…

  75. pinKn0tE84 says:

    stacy melatop bah pesyen u….huhuhu…
    sesuai ngn usia u…tp yuna??? oh noooo!!!!
    ptt pk lu sblm pakai daaa~

  76. chapit says:

    Haha, lyn summer comment, klaka pon ade gak, Stacy cute lorh, anal rohana jalil ganjil bebenor, hahaha

  77. beruang kutub says:

    stim r tgk dorg ni…

  78. toinktoink says:

    gambar sape yg bawah anak rohana jalil tu??

  79. katakjuling says:

    nape umur muda tapi muka tua???????berpada2 lah weii…konpius aku dgn org tuh!! yuna kawin agy muka tua tuh! sorang tuh mulut mcm sakit nak senyum naper??(ank rohana jalil)jgn suka tukar2 ciptaan maha ESA~

  80. ENTIARTIS says:

    muka ank rohana jalil tu mcm ape je..mulut mcm itik je..seksi lagi bibir marsha~ hahahahahaha.

  81. nis says:

    yuna?? knapa mcm pelik je combination baju&tudung????

  82. secret says:

    eleh. kenape pulak. takkan nis bru prasan? dlu kn dato’ ct pn ade pkai gak pesen gini. tapi standard la. ct nmpk jambol skit.

    Nak tackle awek arab? lepas ker?

  83. saya says:

    shahir nampak bedak tebal..hehehe

  84. cik kiah says:

    x suke fesyen yuna!!!!!!!!~

  85. mawar merah says:

    nampaknya artis2 lelaki berpakaian lebih sopan dari wanita manakala artis2 wanita bukan semua ya, ada segelintirnya saperti kuyat dapat bunga apabila jadi artis nak glam konon

  86. atiqah says:

    shahir~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  87. ikan pirana says:

    suka asyraff muslim..

  88. syah says:

    aduh… smart tol ashraf muslim bebaju serba putih.. blh buat ramai gadis tergoda tu..

  89. yuyu says:

    ashraf mmg hensem..pengsan jap aq tgk…

  90. wowo says:

    anak rohana jalil pakai cup terlebih ke ==”