Written by AbangNara | July 8th, 2011

gambar kahwin mizz nina dan noh hujan

Memenuhi permintaan ramai, Abang Nara kongsikan beberapa keping gambar resepsi media Noh Hujan dan Mizz Nina. Kredit gambar kepada GUA. Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar kahwin mizz nina dan noh hujan

gambar kahwin mizz nina dan noh hujan

gambar kahwin mizz nina dan noh hujan

gambar kahwin mizz nina dan noh hujan

gambar kahwin mizz nina dan noh hujan

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

127 responses to (GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Noh Hujan & Mizz Nina

  1. Baizura says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 80
    • KAK LEHOT says:

      ni urang kampung sik diembak makan kek ya tek noh..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
      • ambir pur pur pur says:

        hahahaha…kelak gk li,xkabe noh….

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
        • mokcik says:

          sian diowg.. liputan tak berapa meluas dari pkawenan tomok.. but japanis+malay style jadi!

          mokcik sukkaaaa!

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
        • lady qeen says:

          Rasa kurang berkenan sikit lah tengok replika tanda SHINTO di atas kerusi bersanding diorang…. Tu tanda agama dari Jepun, kan? Maaf kalau salah menilai..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  2. ida kongju says:

    wow

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
  3. Ummi Hanie says:

    cntik..grand …

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
    • Daun Keladi says:

      Simple dan x berserabut sgt pelamin dia tu.. Dress Nina dgn Noh pun simple je, Xde lh ketat sgt baju tu. Kat bahagian dada pun x terdedah sgt!!. 0k simple n nice!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 108 Thumb down 0
  4. haiqal says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 29
  5. darling says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 90
  6. APPLE GREEN says:

    Simple and nice

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  7. nanu says:

    mak dia ker tu ..!! takut tengok ..!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 10
    • papeje says:

      anting2 die la, tu nmpk cm tu..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • blanc says:

      mak ko cantik ke?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
      • adik nanu says:

        mak aku mmg cantik .. dia bertudung lintup .. berbaju kurung .. maklum la org kampung ..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 5
        • Regina says:

          alah,,,ko x payahla nk cakap bajet org kampung tu baek sgatt!! abes,,org bandar xder yg berbaju kurung ngan bertudung litup ker???? hat tui!!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 14
        • sepupu nanu says:

          emm .. terima kaseh kasih la .. mak aku mmg org kampung yg tak ada pelajaran .Dia tak penah pun pegi ke jamuan kawin yg grand mcm nih ..Dia hanya makcik yg kerdil ..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 5
        • girl says:

          regina ko ni emo la…kurg ajr tu plak!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
        • Regina bodo says:

          regina bodo

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  8. mak odah says:

    cntik bunga sakura… tp solekan nampak kureng berseri gitu… ape2 pun, simple je..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 2
  9. Kacang Soya says:

    simple, cute, nice & sweet. walaupon sangat kejepunan (dah itu konsepnya kan?), tapi berdasarkan gambar2 nara ni aku x nampak pembaziran yg keterlaluan mcm kebanyakan artis2 lelaki & pompuan melayu lain yg buat majlis kawin. well…kalo x de yg mulakan, x de la yg mengikut, kan? maksud aku unsur2 pembaziran tu.
    TAHNIAH NOH & MIZZ NINA….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 2
  10. lelakihensem says:

    baju + pelamin lagi cun dari tomok.sorry.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 24
    • budi says:

      bior ler..asalkan selamat dah diijabkabul.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 3
    • nanako says:

      bapak kayo seh, mesti la lawa

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 59
      • imanezani says:

        org nk komen itu hak dia orang….nk ckap psal tomok ke,psal apek ke…itu sume hak dia org…ok!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 5
      • minah jambu poyo says:

        poyo gile ayat ko..
        org nk komen, lantak die nk komen pe pun..klu die nk komen ko poyosz pun, ko nk marah ke?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 7
    • kett says:

      makeup simple sgt kot.. nmpk tak seri..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
      • suzi says:

        x nampak berseri ..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
        • Amier says:

          Usah di risau….usah di tengkar… tentang perkara ini. Apapun malam pernikahan upacara membatal airsembahyang dan dipagi hari upacara mandi junub dah berlaku.

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  11. lelakihensem says:

    baju+pelamin lagi cun dari wedding tomok.sorry.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 21
    • APPLE GREEN says:

      Pelamin tomot terlalu serabut
      Mizz Nina ni anak org kaya tapi wedding dia simple jer
      ok gitu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
      • ERIN says:

        MIZZ NINA ANK ORG KAYA JER……

        TP TOMOK JUTAWAN SDN BHD!

        XGNA DUET MK PAK DIA POWN….:)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 12
        • sharifah says:

          kalau miss nina mempergunaakan kekayaan BAPAKnya
          ai rasa majlis resepsi perkawenan deorang ni akan lebih
          Grand dri yg kt atas ni mungkin juga segrand majlis marion counter. nk diadakan 7 hari 7 mlm pun takda masalaah…..tapi…yg ni pun ok tak kerterlaluan..yang penting deorang bahagia..so syabas tuk MissNINA!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 2
        • Spice says:

          Tomok tetiba je jadi kaya
          Mizz Nina kaya raya
          Keluarga berada dan berpangkat
          Tetapi kira bagus buat persepsi simple je x membazir

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 14
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 13
        • kucing says:

          mana ko tau dia tak guna duit mak bapak dia?
          ada access to akaun details tomok ke? pirah!
          statement org dengki dgn anak org kaya..haha

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • kucing lagi says:

          eh erin, kalau mizz nina pakai duit bapak dia pon, tak salahlah. kalau ikut faraid, bapak mati, anak dapat harta, dari tunggu bapak dia mati, kalau bapak dia nak bagi harta sekarang, kau susah apa? miz nina sendiri dah kayalah.

          tomok penyanyi
          mizz nina penyanyi,
          tapi lagu2 mizz nina hit, lagu tomok?
          tomok ada berduet dgn artis oersea ke?

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  12. Adik Nara says:

    Mizz Nina muke nampak letih. Hilang keseriannya. Mungkin letih baru balik dr New York. Ape2 pon Happy Married for Nina and Noh. Cute resepsi uolsss.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  13. correct me if I wrong… sopannye baju dia.. ingatkan ade le dedah2 bahagian atas atau dress ikut potongan badan, well mmg nmpk sopan.. well done Nina, harap2 dia kotakan kata dia, no more seksi seksi…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 102 Thumb down 2
  14. dyaliela12 says:

    cntik …. tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. hihi says:

    wah kek sgt besarr…….mintk skit…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  16. cikocoki says:

    simple n nice..moga kekal hgga kekhir hyt..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  17. girlish says:

    knp die plih bju kale cklat gold tu..mcm xkne la gn plamin die..muke mizz nina pn xbseri sgt..nmpk natural sgt..tp pape pn..tahniah noh..mizz nina smoga berbahagia..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 11
  18. ema says:

    yeloo…saye tgok masjlis sanding dia ni memang simple n sangat menarik dgn konsep pilihan.baju sopan.mesti tetamu yg datang terpegun bangga dgn konsep sanding pelamin.rase mcm kat jepun gitu.cume yg tak menarik solekan tak berseri kerana nak ikutkan dgt konsep ala2 jepun tu…pengantin jepun pun berseri tau…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  19. peahh says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 24
    • suka ati aku says:

      wei peah..tu namanya sederhana..wat pe nak over2….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
      • beLLa says:

        dia buat mekap natural. bukan pucat. kan lagi chantek camtu, takde nak mekap tebal2. style mekap org putih ;)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 2
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          elehhhhhhhhhh miz nina kalau tk make up pn dh memang muka dia jambuuuuuuuuuuuuuuu !!!! semoga dapat anak kembar ye miz nina n semoga bahgia….

          Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
    • trojan says:

      oi makcik peah! kalau mata ko tu dah juling, tak payah lah ngada nak komen orang cantik ke tidak, pegi dapur nun cuci periuk kuali lagi elok..cisss…tak cermin muko sendiri.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kau jangan layan lah si peah tu trojan buang masa je ! orang yg komen gitu makna nye dia ni tkde taste !

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  20. Arshi says:

    Apekejadahnya semua nak jd 1st.. Setiap komen msti ada yg ckp 1st.. =.=
    BTW sweet la dorang nie.. Simple but nice.. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  21. prince says:

    yuhuuu…cntiknya…harpa diorang bhagia smpai ke anak cucu..:)

    Jalan Paling Bahaya Di Dunia

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. Dilakochan says:

    Bapak gedabak cake dia!

    Seperti selalu, misz nina gojes!
    Noh, nang kachakkk!!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  23. iqin says:

    ala-ala kimono baju nina.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. kelubi says:

    ok pe make up ms nina..
    xkan la nk make up mcm mak handam sekrang yg ala2 tepung gomak sudah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 0
  25. naikMOTOR says:

    baju pengantin unik sangat-nampak gabungan melayu+jepun,ciri kimono dan lengan baju besar tu soooo pandang ke timur,nasib baik xde anime dalam baju pengantin diorang…..huhuhu,aku harap diorang amik inspirasi dari negara jepun yang terkenal pada BERSIH nya untuk pratikkan dalam rumahtangga

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  26. gyulee gyuri says:

    waahh..baju sgt sopan…lagi sopan dari wife tomok nampak ketiak…hehehe…Pic no.3 kelakar plak tgk noh muka cmtu…hehehehe…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 16
      • annoyed says:

        minah jambu ni selalu meroyan heheee…… kesian kat kau minah. 1st kau kna bukak abis baru org boleh nmpak keseksian kau. org lain tu xyah pakai jarang pn mmg dah seksi nmpk sgt body kau xseksi hahaaa… 2nd kau terpaksa puji diri sendiri sbb xde org rase kau patut dipuji. nmpk sgt kau syok sendri je pdhal org yg tngk berbulu je hahaaaa…..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
        • minah jambu attention seeker says:

          die mmg bodo lah…attention seeker kott..mmg gile berkomen..pstu ckp bnda bodo2…tu la minah jambu tuu..mcm x kenal jee..penah kene band kt sni..pstu tukar nick name..mcm bodoh..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          sape yg kene band? komen biar betol eh ! komen macam orang tk betol n bodoh bahlol ! kalau tk tau berkomen jangan komen dlm ruangan komen rabak ni paham stupid !!!!! sape yg bodoh sekarang gua ka lu !!!!! bang nara minah jambu penah kena band ngan bang nara ke???? tk kan bang nara….bang nara !!!! menyampah lah ngan bang nara ni !!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
      • kucing menyibuk says:

        eloklah tu minah jambu, malaikat pon syukur sbb menyenangkan keje dia. nanti masa akhirat jangan lupa komen yg sama kat Tuhan yer bila dia tanya kenapa pakai baju nampak ketiak.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. azu says:

    sweet n sopan..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  28. gugurlzzzzzzzz says:

    wah! simple nyer…. cOntoh tbaek nie…. owg kaye, tp xde pOn nk blagak cm sesetgh owg yg xberape nk kaye tu….. nk wt grand2, sudahnye apepOn xboleh. sOpan + simple. tahniah!!! mOga kekal ke akhir hayat. sgt pcaye noh leh bimbing mz nina lps nie.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 1
  29. mademili cat says:

    cntek…simple… ske sgt…:)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  30. dengdang says:

    berseri jer aku tngok muka mizz nina… cantek dan sopan… tahniah, semoga kekal ke akhir hayat…

    p/s: saper yg dok komplen2 mandai2 ckp muka org lain x berseri…time amik wudhu tu basuh muka bersih2 supaya syaitan yg mengaburi bijik mata tu lari bertempiaran…huhu~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
    • mangkuk says:

      ni sama mcm kes datuk siti ler .. dah pegi mekah buat ibadat .. dah bina mesjid ..tapi pakai baju ketat2 mekap tebal2 nyanyi tergelek sana sini .Aduh fening kepala .. islam apa sebenarnya ini .. Bila hiburan telah di campurkan dgn amal ibadat ..kesucian islam itu telah di rosakkan oleh umatnya sendiri ..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. sawah padi says:

    simple very nice…everything is look so nice..publisiti pon xd kecoh sgt…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  32. Katy Verry says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 38
  33. CL says:

    lawa baju nina..~~

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  34. beLLa says:

    simple je but nice.tak payah nak serabut sgt kan. kek dia smart oh! besau! ;p

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  35. rania says:

    sweet couple! love da wedding cake ;)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  36. LEAVE IT says:

    Love this weeding..semua just nice..compare with tomok yg terlebeh over dan tepong gomak..huahuahua

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  37. gyulee gyuri says:

    baju ala2 kimono..kek ada bunga sakura…cantek2….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  38. ct says:

    Baru lepas terjumpa Mizz Nina kt KLIA bulan lepas.X sangka boleh terjumpa Mizz Nina solat zohor dkt surau KLIA. Pas solat x makeup lak tuh,mmg comell lote lah Mizz Nina nih…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 0
    • yana says:

      alhamdulillah..
      =)

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • faiz says:

        satu je aku suka pasal mizz nina ni..
        dia antara artis yg x bertudung yg x seksi melampau..sama macam juliana banos..
        hehe..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  39. hOney says:

    Mizz Nina + Noh = Mizz Noh

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  40. Kak Su says:

    Tahniah buat Noh dan Mizz Nina. Semoga kekal berpanjangan.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  41. Mizz Nani says:

    Tak faham laa aku ngan taste Mizz Nina ni…. Pape pun, semoga berbahagia la ye hingga ke syurga… <3

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 10
  42. zulin says:

    well, yg negative komen tu ingat kau dah bagus sgt. org ni org berada dan berilmu…lebih dari ni mereka boleh buat..
    tenguklah bapak dia dan bonda mizzninna..
    i luv mizz nina..bahagialah hendaknya mereka berdua ni..congrats tan sri n puan sri

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      komen yg paling bodoh ini lah dia ! asek cakap miz nina kaya aje ! yg kaya tu bapak dia ! dia cuma tompang kekayaan family dia aje paham????????? tk paham2 lah orang2 ni heran betol lah !!!! bang nara betol tk yg minah jambu komen ni? jangan banned minah jambu ye bang naraaaaaaaaaaaa cayang bang naraaaaaaaaaaaaaaaaa

      Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 9
      • atleast bapa dia kaya,,bapa ko ade?

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
        • minah jambu 24jam mngadap computer says:

          dh bapak dia kaya nak ape kn? tapi jangan banding2kn orang lain ngan miz nina ni ! ape yg nk di bangga kn? n ape yg nak di agong2 kn kekayaan orang? otak bebal komen macam bagossssssss tapi HABOK pn takdak ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaa bang nara mari kite katawa kn diorang ni hahahhahahahaaaaaaaaaaaa

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
      • starrysky says:

        aku cdgkan minah jambu dibanned membebel bebal kt sini.. meluat ngn komen dia nih.. mcm baguss

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 12
        • zaia says:

          weih minah jambu,leh tahan jgk komen2 kau ea..men komen jek telah mngnggu keharmonian perasaan pembaca lain..haha..btol tk cite aku kt bwh tu,lau silap sori aku tk ingt sgt..minah jambu dr ko saje2 meroyan ni kan baik kau gi tampal2 sket baju kau yg semua jarang2 tu.dh nk raya ni,tuka gi jd bju kurung lak.hahaha..

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • minah jambu attention seeker says:

          bodo la kau bitch…ko dulu penah kene band kt sini..aku kenal ayat ko….pstu tukar nama…nak popularrrrrrr!!!!!mcm kimakkk je perangaiii…hahahahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • zaia says:

          haha..korang jgn la susah2 trtekan atau rse serabut ngn minah jambu nie..dia tu saje la tu lg korang hangin lg byk dia komen2 cmtu..haha..xde perasaan dh minah jambu ni ntah2 lg dia gelak dpn computer rse best lyn BN kot.
          nama “minah jambu 24jam mengadap computer” tu pn tkde kaitan dgn dia lgsung,psl dulu prnh gaduh ke brselisih pndpt kot dgn minah jambu sbenar(pemilik asl nick trsbut xD),dn wujudnye nama ini sbb time tu dia nk perli minah jambu tu,ntah nape guna smpi skg.so pnt je korang nk nasihat psl pnggunaan computr ke psl perasan jambu ke,xde smpi kt otak dia pn..lg dia suke kot sbbnye dh mcm kutuk minah jambu satu lg..huhu..
          sekian sejarah BN bab 37.

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • starrysky says:

          haaa bagusss zaia..meluat aku ngn minah jambu tu..sila do yr walkout minah jambu, kita x perlu pengkomen (in her case, pembebel)like her.
          org lain mostly komen elok2 je…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • zaia says:

          @ starrysky

          erk bagus apenye hahaha!aku bkn kutuk dia la aku sesaje je gtau,nt wat letih je kau nk skt ht..lgpn aku slalu usik dia la,tp dia tk marah pn.kekdng komen dia wat org gelak la,penuh perasaan je komen tu..hahaha..actlly aku ok je ngn minah jambu 24jam mengadap computer ni,hak msng2 nk bg pndapat,dn hak kau jgk tk suke dn mluat kt dia..sape suh dia kn komen tu kekdng mcm…xD
          prkara2 yg dianggp tk elok dn salah tu brsungguh2 dia prtahankn pstu d smpaikn lg dgn penuh perasaan lak tu komen tu mcm mnjerit22,haha,dh la org geram/marah ngn komen tu pstu sekali pakej ngan rse bgaikn kena serang je oleh si minah..
          apesl dh aku suka cite psl org2 kt BN dr entry yg ade..??tolong,ape sudah jd kt aku nie..xD

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          eh zaia….kau tengok lah minah jambu nye komen dorang ni macm marah2 minah jambu pesal? padahal minah jambu komen ok ok je kan? kalau kau tk caya kau tanye ngan bang nara……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  43. qeesya says:

    Suke laa Mizz Ninaa ni….Wedding pun simple je but nice….TAk macam wedding tomok…terover grand….Meluat tengok!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
  44. mizz lizzy says:

    Less is more………simple.. yet nice and sweet…she is gorgeous…..Allah bless them with happiness and beautiful kids……..amin

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • azie azureEn says:

      simpLe.. :)

      tapi warna pelamin tak kene dengan warna baju.. pengantin nampak tenggelam eventho gamba no.3 tu cantek.. mekap natural tak sesuai untuk majlis penting mcm nie. sebab bile masuk kamera nampak pucat.. tapi jgn la over2 sgt sampai nampak macam opera jepun plak kan. hehehe

      sume orang ade opinion masing2. mate masing2 yang melihat. so ofcos lah tak same kan..?

      anyway, congrats lah misz nina. hope mereka bahagia selalu ;)

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • yuraarman says:

      amin……..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  45. zuan says:

    nice.. malay n japan style.. brape juta la habis ni.. huhu..
    untung la noh dpt mizz nina :D

    ada hantu dlm lappyku~
    http://eleventx.blogspot.com/2011/07/hantu-update.html

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  46. fifi says:

    kenapa tak pkai inai eh? ptt la mcm kureng je.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • trojan says:

      elehhh…takat tak pakai inai pun dah nak komen bagai… dia kahwin tema jepun…ada paham, sukati dia lah nak pakai inai ke tidak..budus

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
      • riverfrot says:

        tula, kan stiap org yg berkahwin ada keinginan tema masing2 .. so, tak de masalah pon wat tema jepon ni . ok jer. asalkan noh n nina puas hati ..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • nad says:

      komen bodoh.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fifi says:

        eleh. dah name ruangan komen suke ati aku la nk komen ape. ni pendapat aku sendri. ade kene mngene ngn korg ke. .smpai nk kate org bodoh tu pehal.. mesti drp kecik dah biase cakap bodoh kan kat rumah. tu pasal la sampai ke besar pun da biase ckp org bodoh.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  47. bieya adawiyah says:

    oiiii, korang nie, mulut2 sume x ad insurans la…. suke ht diaorang la…Moge Noh n mizz nina bahagia….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. ice delia says:

    very sweet… elegant so simple..nice sangat..likes..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  49. kak jaja says:

    yup,so nice…minta2 miz nina akan terus sopan mcm nielah lepaas kawin kan…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  50. kuya says:

    mis nina ni macam robot

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  51. lady e says:

    Kiut jgk mcm ni….sweet n natural

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jadi sape2 yg nak jadi kaya n banyak duit nk kene keja keras macam tomok ok…..jangan tompang kekayaan mak bapak dn kekayaan orang lain nanti tk berkat ok ………..kn cantek kalau miz nina betudong mesti terserlah keayuan miz nina betol tk bang naraaaaaaaaaaaaaaa bang nara !!!!! betol tak??????????

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 8
  53. fiziesss says:

    Wah..syukur..moga2 kekal berpanjangan, murah rezeki..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  54. juliet. says:

    cantiknya mizz nina. simple tapi super gorgeous. unik majlis dorang ni. mekap natural, cantik. xpayah nak mekap smpai ubah wajah. baju pun nice. LOVE IT! nnt bolehla designer amik tema jepun try wt gown wedding. hehee congrats to both of u guys. hopefully berjaya d dunia akhirat. :)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  55. Reena says:

    Walaupun mizz nina ni anak jutawan, tapi duit hantaran dia sempoi jer..RM11,000. Padahal kalo nak mintak lebih mmg bole Ah..seswai ngan status dia. Anyway all the best to mizz nina n noh salleh..congrats & semoga dpt baby.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  56. Suri says:

    Masa nikah nmpk berseri je Tp time nih sbb nak buat mekap mata pun kejepunan la sgt smp pucat, tomok pun ok yg serabut tuh bunga byk sgt tp apa2 pun dua2 couple ni berseri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. tahniah tomok dan pasangan…

    lepas kawin rezeki bisanya bertambah… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. fuck minah jambu says:

    aq meluat gilew dgn minah jambu nye komen…soq2 gud jekk…Bajet gile..geli weh…Hahaaaa…nak muntah jekk rase bace..Hahhahahahhaa

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  59. sayangselasih says:

    walaupun miss nina ni seksi..tpi bila tgk pakaian pengantin dia mmg cntik dn sopan tgk

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  60. me says:

    Sorry to say.. tp mmg xcantik kalu nk dibandingkan degan dress up nina kalu dia g mane2 event… kaler baju sngt tidak menarik… xsesuai dgn tema pelamin.. simple mmg ok but not so nice.. ade org simple tp nmpak cantik.. tp dis one look not so nice… sory to say again tp pemilihan nmpak xtepat…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  61. mamamia2 says:

    swmlm tgk melodi..cantekkk pengantin..nampak seri..tak mcm kat gambar nih…..
    setiap org ada pendpt sendiri..pd aku derang punya baju, pelamin etc..simple and nice…tak perlu berlebih2..aku rs miss nina nih kalau dia nak pakai baju Vera Wang pun boleh.. tapi elok lah bersederhana…
    selamat pengantin baru..moga kekal hingga akhir hayat…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. bior says:

    biorlah dia… sukati dia la nak kaler apa.. nak mekap camna.. bagi aku cantik je.. tak over langsung.. maybe nina ni jenis down to earth.. tak suke beria sgt.. i like miss nina

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Clipkertas@Klip2Kunang2 says:

    cun !!! mmg unik…

    korang2 jgn nak beza2 prsndingan tomok ngan NOh tu…
    ini kn hari bahagia dorang,,, time korang sok wat la yg trbaeeikkk……
    igt senang ker nak wat prsandingan yg sempurna cam dorang tu, byk prkara/rintangan/mslh dorg nak hadapi utk majlis dorang tau…. dah tu korang plak komen yg bukan2, itu kn cara masing2, kenangan persandingan masing2,,, biar la dorang ngan cara dorang……

    yang penting kite doakan dorang bahagia…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. azzuakmal says:

    semoga diorang bahgia hingga ke akhir hayat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. effarieza johari says:

    apa ke bangang bergaduh banding2kan majlis tomok n mizz nina n noh ni?lantak diorgla..bukan guna duit korang pun..hai, mcm takde mende lain yg nak digaduhkan…
    asalkan bahagia sudahla..sibuk sgt nak compare2..mcm wartawan kepoh lak, takde kerja nak buat apa ke?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  66. sharliz says:

    ntahnye nak gado pulak tibe2…ni bukan satu2nya majlis mizz nina…ade lagi kat shang ri la hotel dan rumah…ni majlis for media lah…simple tak simple pun cube tgk majlis shang ri la dia..kebabommm meletops

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0