Written by AbangNara | April 8th, 2011

azizulhasni

Kalau korang kata korang tak kenal siapa itu Azizulhasni, Abang Nara tak tahu nak cakap apa dah. Azizulhasni adalah salah seorang ahli sukan negara (pelumba basikal) yang diletakkan harapan untuk memenangi pingat emas di Sukan Olimpik 2012 nanti. Dan baru-baru ini gempar 1 Malaysia apabila kaki Azizulhasni tercedera akibat tertusuk kayu semasa perlumbaan basikal. Videonya di bawah:-

Dan tahukah anda yang Azizulhasni juga gemar membaca BeautifulNara di waktu sengangnya? Baru-baru ini telah selamat dianjurkan majlis resepsi perkahwinan Azizulhasni Awang dan isterinya, Athiah Ilyana bt. Dato’ Abd Samat. Ramai VIP-VIP yang datang antaranya Raja Perak Sultan Azlan Shah, Raja Muda Perak Dr Raja Nazrin dan Raja Di Hilir Perak, MB Perak dan ex MB Perak Dato Ramli Ngah Talib.

Lagi gambar majlis resepsi perkahwinan Azizulhasni Awang dan Athiyah Ilyana dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar-gambar yang mantap ini telah dibidik sepenuhnya oleh jurukamera rasmi majlis tersebut, Syahiran Sukardi. Lawati Facebook Syahiran Sukardi Studio untuk melihat puluhan gambar yang lebih awesome.

P.S: Terima kasih kepada AzizulHasni yang sudi menjemput Abang Nara ke majlisnya tetapi tidak dapat hadir kerana sebab tertentu. Pesanan Abang Nara, pastikan emas Olimpik di dalam genggaman anda 2012 nanti. Malaysia Boleh!!!

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

azizulhasni

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

179 responses to (GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Azizulhasni & Athiah Ilyana

  1. Nazim Nasri says:

    cantiknya gambar, mcm dr SMS yg kawen huhu

    0
    0
  2. Merpati Putih says:

    tahniah..even x knl sapa.. :-) nice photo……thump up pd jrkmra….

    0
    0
  3. blowie says:

    mari bang ajijul kayuh bang kayuhh laju lagi bersama bini terchenta! :P

    0
    0
  4. lolyat gang says:

    very nice pictures
    kudos to syahiran sukardi

    azizul……cemana la kome panjat pokok tu ye
    hehe

    0
    0
  5. sheila says:

    cantik bju p’gantin perempuan

    suka sgt!!!!!!!!

    0
    0
  6. suehada says:

    xdpt tgk mk wife dia dgn clearla…..hu3

    0
    0
  7. Cinoi says:

    Lepas cedera tu terus glemer. Kalau tak, taktau pon sapa pelumba basikal negara

    0
    0
    • hothotheat says:

      mcm2..aje

      0
      0
    • LelakiKacak26 says:

      sbelom tu mmg da glamer la cik cinoi oii.. deme jew y xamek tau..

      0
      0
      • mummy iman says:

        dia kan pernah menang pingat sblm incident tu.. heheh.. besalah sukan berbasikal x fofular cam badminton ker, bola ker kan

        0
        0
      • Cinoi says:

        A’ah. mmg tgh becakap psl sy pon. sy mmg xtau pon.

        “Lepas cedera tu terus glemer. Kalau tak, taktau pon sapa pelumba basikal negara”

        mksudnya kalau tak saya taktau pon sape pelumba negara

        0
        0
    • jabun says:

      sedey lah lau x kenal azizul..

      xkn kenal artis je..

      azizul ‘from hero to zero”

      antara ahli sukan yg aku minati..

      0
      0
      • aku bukan nek jah says:

        ekk..maksud ko jabun waktu kt bejing tu..kan
        haha..patotnya gold tuk azizul ..tpi batal pula.
        josiah yg 2nd place yg menang..haha hero to zero..aku masih ingat….~

        0
        0
      • moshimoshi says:

        from zero to hero lah jabun…..

        0
        0
        • jabun says:

          hahaha..moshimoshi pasti ko jarang tengok sport kn. cuba ko baca komen “aku bukan nek jah” tu..dia dh terangkan kat situ..

          aku bukan nek jah > betul 10 markah!

          antara artis dn sukan aku lebih kenal ahli sukan
          masuk BN hanya tuk lari dri keja yg menimbun kt pejabat..hehe..

          0
          0
      • selipar Jepun says:

        ak pun ingt.lps kes Beijing tu thepocketrocketman kembali!! huuhuhu ak minat die nih, hati kering

        0
        0
        • SAMDOL says:

          byk juga pingat yg dia dah menang.hebat pencapaian azizul dlm sukan lumba basikal (kirin) aku bangga dgn anak melayu sprti dia..josiah ng patner dia yg lebih berpengalaman pun kalah dgn dia..~apa2 pon tahniah utk azizulhusaini..malaysia boleh!

          0
          0
  8. miu miu says:

    perghhh… memg mantap lah photographer… cantik giler die tembak…

    0
    0
  9. alamaya says:

    bulat… tahniah tau.. hehhe

    0
    0
  10. nurul says:

    tahniah!!!!!!!

    haha umah wife die belakang umah aku jek =)

    0
    0
  11. zaia says:

    Tahniah..!!
    ske tngok gambar kt pokok dn yg ade basikal tu..

    0
    0
  12. liza says:

    ler. . x kan x kenal kot. nmpk benor x nengok beritenye. gosip.. gosip jugak. .tapi perkembangan semasa kene la ambik tau same.

    0
    0
  13. dorayakigirlz says:

    sape photographer dy..byk gambar jaoh..x npak jelas…mik la gmbar tu dkat2 ckit..

    0
    0
  14. kaki_g0ssip! says:

    PELAMIN DIA AWESOME! SIMPLE & NICE TO SEE!

    WIFE DIA X BRP LAWA PLUS CHUBBY BUT YG PNTG & SGT PNTG IS DIA ANAK DATO’.. GULP!

    0
    0
    • buduhnye kaki gossip says:

      cam la ko tu lawa sgt sesuka hati je nak ckp org lain tak brp lawa…

      0
      0
    • engie says:

      uit,,,dia dh kawen setahun lps daa…skg bru de peluang wat majlis…dulu wife dia selim melim jgk la…skg ni je dh chubby….ish2

      0
      0
  15. maklong says:

    cantiklah pelamin dia.

    0
    0
  16. kahwin says:

    comel bunga ros dlm botol ice lemon tea tu. hahahhaa

    0
    0
  17. a says:

    bini die gemok

    0
    0
  18. kahwin says:

    cmne diorang panjat pokok tggi2 tu?
    diorang xgayat ke………

    0
    0
  19. feyus says:

    Punyela besar pokok tu.. kat mana tu ek?
    Video Kanak-kanak ditembak kejam

    0
    0
    • nobody says:

      mcm kt tasik kt taiping la pokok besar tu.yg bangunan tu cam kelly’s castle huhuhu nice pic,selamat pengantin baru moga bahagia n kekal ke akhir hayat… :)

      0
      0
  20. luvrina_livina says:

    hahaha ko ni dah knpa mabuukk ke… lawoookkk bebenor hahah

    0
    0
  21. lappy says:

    cantik sangat..aku tau..depa ambik gambar kat taman tasik taiping…

    0
    0
  22. ratna says:

    yg gambor ateh pokok tu super impose la..kasi tempek2..takkanler nak panjat pokok tinggi tuuu ish komee…

    pelumba beskal no.1 mesia pon kome tk kenai? artis kenai plak..ish2 nampak benor tak amek kesoh hal semasa/sukan

    0
    0
    • Cida says:

      xla Ratna… Dahan2 pokok besar di taman Tasik taiping tu agak rendah so orang boleh panjat utk amek gambar kenangan. Cuba dtg jln2 kat Taiping. Sejuk jer.. Nice view.

      0
      0
  23. Cida says:

    Tahniah!

    Gambar pun ditangkap sekitar negeri Perak. Taman Tasik Taiping & Kellie’s Castle Batu Gajah, Perak. Cantik2.

    btw abg Nara.. Raja Perak? Sultan Perak la.

    0
    0
  24. Tertanya says:

    Ni real ke photoshop ek.. hehehehe… tanya je…

    0
    0
  25. semalam punya says:

    hihih

    0
    0
  26. non says:

    tahniah , jgn dah kawen prestasi merundum..

    0
    0
  27. landax says:

    alhamdulillah..semoga berkekalan =)

    0
    0
  28. bunga says:

    semoga jodoh pnjang hingga akhir hayat :)

    baju pengantin hitam tu cantik..superb!! <3

    0
    0
  29. juju says:

    sape nk tengok muke wife die besar2 g r kat blog wife die tu.tyailyana.blogspot.klu x salah..la.banyak gamba kat c2

    0
    0
  30. suffer8zine says:

    heheh semoga kekal ke akhir hayat

    Terkini : Gunting Dalam Perut Selama 3 Tahun

    0
    0
  31. ria says:

    photographer nye skill mcm budak2 amatur je….

    0
    0
    • ba'im says:

      syahiran sukardi nama besar tu. banyak capture gambar royal dan oversea

      0
      0
    • Rose says:

      Nak cakap tu selidik dulu. He’s one talented photographer, gifted with knowledge and warm personality. Soal gambar amatur tak timbul sebab dia memang banyak ambil gambar di Malaysia dan luar negara

      0
      0
    • ria ngok ngek says:

      entah…klu dia amatur takde la dia amik gmbr utk byk org ternama..bukan dia ada brag pun..tapi klu tk caya tgk la hasil kerja dia yg lain kt fb.

      0
      0
      • mysara says:

        Kalau dah jenis suka kondem org, semua hasil keja org dia kata amatur. Dia punya hasil keje tu profesional sangatlah kot..

        0
        0
      • ria says:

        wa cakap pasal teknik la der…x de treadmark la…manipulation je lebey….wa tau la coz wa keje photographer….lu pe tau….kalau yg betul2 pro mcm Saiful nang ke…anna rina ke….tu baru betul2 pro…ada trademark sendiri….kalau takat manipulation mcm tu lu suruh budah tingkatan 5 yang pandai guna photoshop pon boleh buat…

        0
        0
        • ria ngok ngek says:

          bak dtg tunjuk ko nye hasil kerja bagi kitorg tgk skit… kalau ko bagus sgt selit ah link lu kat sni… photographer yg suka condem keje photographer org lain adalah sgt tak professional. nuff said.

          0
          0
        • My name is M says:

          mane ade manipulate xde nyer gambar dimanipulate semua 2 just color grading je.. kalo nak tggu nama besa n terkenal br org kata pro ssh la…

          0
          0
  32. honda ex-5 says:

    cantik heroin bertudaung….

    0
    0
  33. bukan nama sebenar says:

    kalo muka lawa n badan langsing tapi perangai buruk jnak wat apa…terima jer camana pun fizikal pasangan kita sbb tu ciptaan Allah…yang penting dia seorg yg solih sbb cinta tu bukan untuk manusia yg cantik ajer…untuk semua ciptaan di muka bumi ni yang hidup dan bernafas…

    0
    0
  34. duke31 says:

    junior aku bini dia nih. diorg nih kahwen dah setahun. ko tgk, lepas nikah harituh, azizul jadi makin hebat! diorg baru sekarang buat reception belah wife dia sbb diorg sibuk dgn assignments. azizul br start study kat Deakin Uni, d same uni as her wife.

    congrats guys!

    p/s: i believe gambar2 nih tak photoshop tepek2 ok..this is one serious photography.

    0
    0
  35. hehe says:

    nti ajijul kayuh bini die plak..kekeke

    0
    0
  36. cheQmOomOo says:

    weee besnyee cun!

    0
    0
  37. rainbow says:

    Tua nya isteri azizul? kesiannya, isteri dia gemuk dan xcantik, azizul handsome gila pulak tuh. tak pinang dibelah dua langsung

    0
    0
    • malyssa says:

      kau tu cantik sgt ke?

      0
      0
    • pocket says:

      so mesti ada kelebihan dia yang kita semua tak nampak. kecantikan luaran tak semestinya menggambarkan kebaikan dalaman

      0
      0
      • kodox says:

        bodohnye statement ko rainbow….nampak sgt batas pemikiran ko tahap mane

        0
        0
        • lola lolipop says:

          entahnyee. cantik tu sementara okey. lame2 tua gendut kecut everything. yang penting ikhlas, baik hati, iman tu. seriously low betul minded ko ni rainbow!

          0
          0
    • ted mosby says:

      tu la awek trenganu sume cun2 minah gemuk ni gak die nak kawen…

      0
      0
    • selipar Jepun says:

      huh! rainbow, ko jeles kan?!!!!

      0
      0
    • yana says:

      saya sbagai pmpn,merasakan statement anda yang mengutuk tu berunsur jeles…
      korang maybe cantik,tapi balak mke pecah rumah..x pon korg x cantek n x de sape nak kat korg..hahaha!

      kalau nak laki,jage mulut..tu je..harap maklum..

      0
      0
      • beyond -d says:

        aku sokong ko cakap…biarlah dia nak kawin ngn sape pun….bukan minta duit kat org pun…biar luar tak cantik…yg penting hati budi,,,aku rase yg dok kutuk ni jeles..ye ar..myb muka diorg cantik..tapi hati mcm busuk puna ada..huhuhu!!! tak baik menghina kekurangn org lain…

        0
        0
  38. mulut laser! says:

    owh nsb baik bukak BN nieh kalo x smpai mati aku x knl pelumba basikal kita har har har…tq BN! urmm bini dia cam kureng ckit lah…huhu tp ok r dia pki tdung i loike..

    0
    0
  39. nehi says:

    lambatnya baru diorng buat reception kan…Tya macam dah makin tembam je…orang pempuan kalo tak jaga badan lepas kawin memang cepat naik pun..macam aku..huahauhaaua

    0
    0
  40. Anabobo says:

    Uuttsss?da kwen ke?sdehnya..hihi..
    Thniah ye,moga brkeklan smpi syurga..

    0
    0
  41. mysara says:

    cantiknya gambar, dekorasi resepsi pun cantik, semua pun cantiklah..tahniah..semoga bahagia dunia akhirat..

    0
    0
  42. perempuan says:

    bini dia x-uia. anak datuk.kwn2 sekuliah ngan die kata dia sombong gila yelah anak org kaya + dpt kapel ngan org hensem ngan pemes la katakan

    0
    0
    • My name is M says:

      sape la wat citer ni.. aku satu kulliyah ngan dia ok je … mcm org bese

      0
      0
      • bongek says:

        OMG Tahi gila komen2 orang bodoh yang hanya pentingkan kecantikan fizikal jer. Tapi aku tak heran sangat sebab ni pun blog gossip kan, so yang datang and drop komen adalah manusia2 yang tak berapa cerdik (no offense untuk orang yang yang tak terlibat ok). If only she’s fat and not pretty, yang penting dia tak kacau pun hidup korang. Yang penting dia dah pun kahwin. Background keluarga pun baik-baik. Entah2 antara yang bagi komen bodoh tu sendiri muka dan perangai hodoh dan takde lelaki berkenan dkt korang sebab tu korang cakap macam tu. SHAME ON YOU!!!

        0
        0
    • onah says:

      hahaa..betul2 aku dgr pun gitu lah..biasa lah anak datuk..demand nyer lebih..azizul tu pun, kalau tak sbb tya tu anak datuk…ntah2 tak nak pun kt dier..hahaha..
      takpelah…biar tak lawa, janji anak datuk kan?

      0
      0
      • leman says:

        ak stuju 200% ngn ko..

        0
        0
      • leolizza says:

        onah… kau frust sbb azizul tk pilih kau ke? kau rasa jodoh tu sapa yg tentukan yek? Allah S.W.T yg tentukan. kau rasa kau leh lawan ke ketentuan jodoh Allah… boleh la kot kan kalau pakai jampi n bomoh banyak2…. huhuhuhuh… tp mustajab atau tak jampi n bomoh kau tu pun Allah yg tentukan tau… so redhalah ye… sakit mata ku n sakit hati aku baca komen orang2 yg tak puas hati ni….

        0
        0
  43. hasrulhassan says:

    Salam .. uhh tak tahu pun ni …
    abang dia nih member ni … :) dok satu taman je doh ….

    0
    0
  44. archififi says:

    tya mne de sombong…..1st time sy jmpe n kenal dia, kitorang da borak mcm2 da…dia pon xkerek.dia xreti render pakai software artlantis, dia dtg je carik kwn2 miskin yang pandai guna software tuh utk blaja..exbf sy 1 kuliyyah n class dgn dia neh dlu. ok je dia ckp….

    0
    0
  45. macho says:

    abg nara.diorg bkn artis so tak pyh la cover cite psl diorg.tak psl2 ada org dok kutuk2 psl physical.bila saya bc komen2 ni ada komen yg uneducated ckp psl physical org.gemok la tak lawa la apa la.bg saya pasangan ni down to earth.bkn suka expose2 aku bini sape,sape bini aku,sape pakwe aku ke apa.(mcm jejari runcing tu).and jojo (azizulhasni) menerima tiah seadanya.diorg kenal ms jojo tak femes lagi.ms tu jojo bkn someone lg.kenal ms tiah final year degree dulu.and diorg bkn jns expose cite diorg kat media.dssbkan exposure mcmni mybbkan org pk bukan2 psl diorg,sombong la showoff la,gemok la,tak lawa la.artis2 lain la cite.kite dok komen psl physical and appearance diorg.ni bkn artis abg nara.kesian diorg..kesian sgt

    0
    0
    • kodox says:

      aku sokong gile2 ngn ko macho…….i like every single ur word.

      0
      0
    • kaki_g0ssip! says:

      btui2.. aku sokong part yg JEJARIRUNCING tu..sory to say la, dy TERSGT show off psl dy ngn KF tu.. adehhh! ade ms naik MELUAT10000000000x baca blog dy tu.. ni bkn nk kutuk or jeles ke ape eh, dy lum tentu kawin ngn si KF tu.. so lau TERLALU SHOW OFF sgt, nti end up x jd ape2, kn lg malu..

      0
      0
  46. liza says:

    bagi yang perasan comel tu x yah la smpi nk kutuk2 org..mungkin ko tu x de org yang nk kat ko atau nk kwn ngan ko sbb tu ko tertekan dan luahkan kat sini..kuikuikuikui

    0
    0
  47. norazmer says:

    gomok ko….kuyus ke…bg sya tak penting…yg penting hati sbb kt kawin.. utk selamanya bkn hr ni je…fikirkanlah wahai…kwn-kwn

    0
    0
  48. ted mosby says:

    bini die bkan cun pon azizulhasni punyelah ensem dah tu awek tenganu blambak yg cun2…sesape pasan x atlet kat mlaysia rmai yg ensem2 lbih2 lagi bdak bola harimau muda….

    0
    0
    • how i met your sister says:

      pe kene mengena isteri dia ngn awk terengganu? and pe kene mengena entri ni ngan atlet hensem? jgn terlalu pandang pada rupa. kalau mulut longkang cam ko nih lawa or hensem cemaner pun tetap nampak huduh.

      0
      0
      • malyssa says:

        yang ko ni racist negeri sgt ni apehal? cermin muka dulu sblum nak kata org hodoh ke gemuk ke. sekolah sampai darjah berapa kau ni ted?

        0
        0
        • ahli fikir says:

          entah. aku org perak. bini die tu anak dato kt perak ni. org IPOH. ko ingt org ganu je lawa ke. org malaysia jugak. baek ko pegi tnye tengku fakhri tu apsal kwen dgn manohara pdhal bnyk awek kelantan cun-cun???

          0
          0
  49. liza says:

    bagi yg dengki ngan isteri dia ni nape? nak ke azizulhasni ke?jodoh itu kan Takdir Allah dah tentukan. ape lah yg poyo2 ni

    0
    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      liza lelaki ni sape? minah jambu tk kenal pn ! sape dia? maksud minah jambu lelaki yg kawin ni

      0
      0
  50. huhu says:

    POYO je hina org!..kate bini die gemok&x lawa..macam KO TU lawa sangat!kalau da murah 2 murah je la! tahu la balak dapat muke cm tempoyak.. .

    0
    0
  51. pj says:

    Typical Malay, PHD! Buek malu kaum yo..

    Abih tu, kalau si Azizul ni kawen dgn yg macam Killafairy tu lagi la korang lahar kan? Dasar hati busuk!

    0
    0
  52. liza says:

    sorry minah jambu..saloh taip pulop…. typing error…ea…that’s my fren name.hehehehe…mmg typical la yg otak singkat tu cik/en pj.

    0
    0
  53. nama saya says:

    seronoknya tgk gamba famili semua bertdung. semoga Allah memberkati hidup mereka sekeluarga dunia dan akhirat, amen..

    0
    0
  54. key says:

    Apalah sikap yg korang tunjukkan ni. Kalau dah jodoh dia ditetapkan sedemikian siapa pula korang untuk mengutuk dan menilai? Setiap ciptaan Allah takder yg sempurna. Korang pun ada kekurangan masing2. Suka ke korang if org lain mengeji kekurangan ko mcm yg ko buat? Nampak sangat org2 yg mengeji ni antara yg tersenarai sebagai org cacat jiwa. Huduh di mata korang je, tapi pada pandangan suami dia tak mcm tu..
    Syok sangat mengutuk fizikal org.. Aku doakan satu masa nnt korang jatuh cinta dengan jenis yg korang kutuk ni. baru korang sedar diri..

    0
    0
  55. bunga says:

    laki die hensem wooooo… wife die gemuk n xlawa pon..psl tu kot amek gmba jauh…. tp xpelaa da jodoh… bestnye dpt husband ensem…

    0
    0
  56. haute says:

    Her wife’s english is horrible. Minor mistake is acceptable but keep repeating the same mistakes over & over again? I thot she’s overseas master graduate?

    0
    0
  57. lelaki subur says:

    tahniah kepada azizulhasni n his wife..may allah bless both of you..

    0
    0
  58. xde sluor says:

    yg ni kompem xleh pelan2 kayuh!!!!

    0
    0
  59. name koi says:

    uhhh…
    cantek sungguh pic2 nyer…thumbs up!

    0
    0
  60. cikcomot says:

    NAPE GAMBAR SUME JAUH2 JE SHOOT..NAK TUTUP CHUBBY PENGNTIN PEMPUAN KOT..HEKKKK…

    0
    0
  61. february19 says:

    bunganya lain dr yg lain la…nice

    0
    0
  62. pakzul says:

    abg nara, untuk Perak kami gelarkan Sultan Perak can bukannya Raja Perak …

    0
    0
  63. eden says:

    pergh! santek giler gmbr2 yg diamek n diedit….
    btw, tahiniah 2 da couple…

    0
    0
  64. basshunter says:

    gumuks~

    0
    0
  65. kita bakorrrrr says:

    tahniah!!! moga kekal hendaknya ke syurga

    kita org islam.. ikot sunnah nabi kan
    kahwin ni yg penting kerana islam
    bukan fizikal

    benci tol org2 yg dok kutuk ni.. hyeee.. sabar jelah kak

    0
    0
  66. xsempurna says:

    tahniah kpd pasangan :)

    kpd yg dok mengeji tu henti2 kan la bkn dpt pe pon dpt dosa lg ade la.. patutnye doakan yg baek2 nh x..
    btw pic2 nh mmg gojes

    0
    0
  67. rosh says:

    tahniah…
    smoga bkekalan hingga akhir hayat….

    0
    0
  68. jimie_baluce says:

    pic yg 3rd last 2 cantikkk!!… kain ala2 kembang ditiup angin…. mcm superwomen baru lamding utk mendapatkan superheronya…. hahahha…. papepon… pic2 nie mmg superb!!!

    0
    0
  69. Keroro says:

    mamat ni associate syahiransukardi
    ade close up sket gamba wife dia kalo korg nak tgk

    http://abdulmujibarbain.blogspot.com/2011/04/outdoor-portraiture-for-athiah-ilyana.html

    0
    0
  70. edsassin says:

    macamana boleh jemput sultan perak? isteri dia orang perak ke? azizul orang t’ganu kan?

    0
    0
  71. Kurus says:

    kat trengganu pun ada nama awang yek??
    ingatkan kt sblah sini jerk

    tahniah..
    tp mesti disiplin ok.
    pada isteri azizul jugak..
    be the one behind his strength.. :)

    0
    0
  72. liza says:

    ramai jg yg otak tolol yg suke mengeji ni..bagi kite yang yg bek2 ni meh ramai2 kite doakan dorg ni dpt hidayah..pasan lawa kot. selalu yg pasan lawa ni x sedar diri muke tu huduh walaupon kurus..kuikuikuikui.i slim mcm model lagi tinggi pon dpt nmpk kecantikan isteri pelumba ni coz hati i bersih x mcm korg2 yg hati kotor..kuikuikuikui

    0
    0
  73. liza says:

    tmbhn pada i selagi namenya wanita tetap cantik dan menarik cume yang hati busuk saje la yg tetibe blh hilang kecantikan tu malah kejahatan pl yg nmpk

    0
    0
  74. pokok zaitun says:

    patut la sanding ni dilarang dalam Islam sebab ble timbul macam2 fitnah.org melayu memang x sedar diri bila dah komen org abis sume keluar.keje buat dosa jer..takde sivik punya orang,budaya kita wajah kita.

    dan org2 yang hanya pikir kecantikan paras rupa ni aku rasa xde otak + x matang + dia budget cun walaupun hakikatnya muka dia tong gas.cantik bukan subjektif.cantik itu sangat luas tafsirannya.kalau cantik dalamannya cantik la luaranya.tuhan suruh kita kawen pn untuk kita bermawaddah dan mahabbah.patutnya kita doakan kebahagian org.jodoh sudah ketentuan ILLAHI.dan setiap perkahwinan itu akan membuatkan syaitan menangis.

    udah2 ler ye ngutuk2 ni..dosa je.ni dunia nak kiamat byk2 la buat kebaikan

    0
    0
  75. liza says:

    credit to pokok zaitun…liza setuju sgt… bg pasan cantik tuhhhhhh jgn le lupe diri..yg penting btl ke awk tu cukup cantik..kuikuikuikuikui
    and credits to all yg bijak pandai dan sedar diri jgn le kite membiarkan diri kite same ngan org x sedar diri spt yg diatas(yg berkenaan)

    0
    0
  76. beyond -d says:

    apelah korg hye mentality kan….org tu dah kawin n idop bahagia pun…sengal gile..korang yg pertikaikan fizikal seseorg tu kan…aku rase yg dok komen mcm ni adelah org yg tak berpelajaran tinggi n hatinya penuh ngn sikap hasad dengki….

    0
    0
  77. liza says:

    betul tu beyond-d.selalu org yg betul2 cantik, bahagia, berpelajaran mcm kite ni akan mendoakan kebahagiaan org bukannya membuat perbandingan dan mengeji pl tu..dorg ni mmg suke memalukan org agaknya..dan mungkin juga dia pnh dimalukan sbb tu nk balas kat org pl.kuikuikuikui…………..

    0
    0
  78. missie says:

    haritu aku jumpe dorang kat klcc~ simple je dorang ni :)

    0
    0
  79. momo says:

    adoi..pening bc komen2 kt atas ni.. ape2 pun comel pic..hihi

    0
    0
  80. wiween says:

    I know his wife, Tia. Kwn blogger: :). Now Tia sdg amik masters in architechure kat Aussie. ;)

    0
    0
  81. Haute 2 says:

    hai kata master student OVERSEAS….english buruk beno…..u cant even write a full english sentence without any grammatical errors in it…shame..tak payah blagak tulis dalam english la….buat malu jek…

    0
    0