Written by AbangNara | July 8th, 2011

tomok raja jawa

Alahai cutenya eh dua orang pengantin baru ini. Untuk majlis resepsi media di Saloma Bistro, Tomok dan Ayu mengenakan pakaian pengantin ala-ala Jawa. Serius cantik gila ~~

Lagi beberapa keping gambar pada majlis resepsi Tomok dan Ayu yang diambil dari Twitter para artis untuk tatapan anda dengan memabca entri ini sepenuhnya.

tomok raja jawa

tomok raja jawa

tomok raja jawa

tomok raja jawa

tomok raja jawa

tomok raja jawa

tomok raja jawa

tomok raja jawa

tomok raja jawa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 responses to (GAMBAR)Majlis Resepsi Media Tomok & Ayu, Macam Raja Jawa Dong ~~

  1. akuuu says:

    cunnnnnlahhhh :)

    0

    0
  2. cikocoki says:

    pic yg ke4 tu sejibik cm RCW..papepon moga kalian bhgia n bkekalan hgga keakhir hyt…

    0

    0
  3. Chantek says:

    kesian tgok majlis kahwin bagai nak rak tp tak dpt bertahan lama.. ambil pengajaran buat kita semua.. buat tomok dan isteri, semoga perkahwinan anda kekal dunia akhirat… :)

    0

    0
    • trojan says:

      elehh…dengki lah tu tengok org kahwin gah..konon mulut doakan org kekal ke akhir hayat ..dalam hati…hampehhh macam tak boleh agak…

      0

      0
      • lulu says:

        YA ALLAH…APE NI TROJAN..BILA ORG MNDOAKAN KEBAIKAN ORG LAIN BAEK KITA AMINKAN..
        JGN BERSANGKA BURUK….HMM….

        0

        0
      • hazree says:

        Ko punya ayat lagi takleh blah. Apa ni bersangka buruk ngan org lain. Islam ke hape ni?

        0

        0
        • Chantek says:

          wahai trojan.. terima kasih kerna bersangka buruk.. kesian awak, mendidik minda sendiri utk sentiasa negatif.. tkpa, esok2 awak fahamlah tu.. :)

          0

          0
  4. Chantek says:

    yuna.. tudung hijau, baju biru.. tk nmpk keserasian di situ tapi tkpe la, yg pakai dia.. asal dia selesa sdh tp pelik ckit la.. :)

    0

    0
  5. Chantek says:

    fasha sandah dah makin berisi.. :)

    0

    0
  6. Chantek says:

    si fasha sanda dh makin berisi.. :)

    0

    0
    • Bon says:

      a’ah lahh..kalo ko x cakap aku pun x perasan ada fasha dalam tuh..

      0

      0
      • Chantek says:

        aku pun dua tiga kali gambar tu utk memastikan tu mmg si pasha sandha.. hehehe bila dh yakin bru berani ckp.. tp benar, dia makin sihat :)

        0

        0
  7. achu says:

    GILER CANTIK BAJU DORANG!! nak boleh? hehehe

    0

    0
  8. kaki_g0ssip says:

    OHH my gucci ! my fasha sandha pun ade la.. :))

    0

    0
  9. prince says:

    tadi noh n nina..sekarang tomok n ayu..alahai…bhgianya jadi artis..sume org mnat nk tgok mjlis perkahwinn diorang…:)

    Skodeng Awek Seksi Sampai Hidung Berdarah Tanpa Sedar “

    0

    0
  10. haiqal says:

    Matilah kejap orang kata muka mas idayu,then Rozita Che wan,lepas ni kata Fasha Sandha pulak.

    0

    0
    • leeSeul says:

      haha..btol..ak nmpk cm mas idayu gmbr mule tu..hoho

      0

      0
    • akubenciorgbodohsonmbong says:

      dia kalo amik dari tepi gambo dia mcm mas idayu terutama kalo dia senyum panjang melebih sikit. dari depan dan senyum sederhana mcm rozita che wan..itu sisi2 wajah dia yg dianugerah tuhan..

      0

      0
  11. nana rina says:

    havoc jgk perkhwinan si tomok nie..selamat pegantin baru..semoga berkekalan ke anak cucu..

    0

    0
  12. basshunter says:

    muka kalo mmg cantik, pakai ape pn tetap cntik…

    0

    0
  13. mysara says:

    mmg ada iras MI n RCW, tapi Ayu mmg cantik la. Busana pun wahhh..den sukoo

    0

    0
  14. dorameon says:

    1st pic,.muka tomok cute cam bdk sek… kuikuikui.

    0

    0
  15. tonyok ku says:

    tonyok dah kawen

    0

    0
  16. gyulee gyuri says:

    kenapa mas idayu x mai sekali..pastu amik pic sama2..comfirm macam adik bradik…

    0

    0
  17. kid says:

    segak.. segak.. tapi segak lagi bang nara… hehehe
    Toyota ROADSHOW: Vios G Limited dan Vios TRD Spor…

    0

    0
  18. naikMOTOR says:

    berseri jer muka diorang bedua ni maklumla pengantin baru memang banyak aura yang BERSIH!

    countdown ~ hehehehehe

    0

    0
  19. pas__cual says:

    cantik fasha..

    0

    0
  20. ngehe says:

    cantiknya la si ayu ni @_@

    0

    0
  21. shahrain says:

    satu yg aku prasan,artis zaman skng ni lebey mnt kawen ngn isteri yg lebey berusia sket=mawi+ekin,mizz nina+noh,ayu raudah+zakuan,aidil+rita,siti sarah+shuib,zahiril+shera aiyob,ex-akhil hayy+suami baru die,n paling latest tomok ngn ayu..maybe isteri yg lebey berusia ni lebey byk pengalaman nk handle suami die kut terutamanye tyme nk tido.hahaha

    0

    0
    • Rapunzel says:

      Zahiril dgn shera aiyob??….zahiril bkn 27 shera 25 ke??….ke aku yg salah ni…

      0

      0
  22. APPLE GREEN says:

    Gambo last sekali tebalnya make up dia
    cam tepong komak
    terover cam badut pun ado

    0

    0
  23. Qeesya says:

    Takk phm..apesal laa over sangat wedding diorang nie…Yang perempuan tu mengalahkan artis pulak aq tgok..dari akad nikah sampai resepsi…Dengan baju nye…Tak mengalah,cam over sangat pun ade aq tgok!Mizz nina ngan noh hujan rilex jee… takde pun nak over show off….hopefully kekal la ek.jgn jd cm artis lain….

    0

    0
    • kisah pulak says:

      biarla… tu duit dorang… orang kite ni yang biasa2 bukan artis pon ramai je yang suka nak over..

      0

      0
    • makan cili says:

      meroyan je…bkn pakai duit ngko pun..ko kawen main sign je kan?

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      di ruangan komen tomok ni mesti orang2 ni nk sebut nama miz nina n noh…di ruangan komen miz nina n noh mesti ada orang yg nk sebot2 nama tomok pesal?????? diorang ni suka banding2 kn perkahwinan orang pesal???? suka hati tomok lah nk buat besar2an dh dia ada duit boleh lah buat ! ape2 pn semua kerana duit ! takde duit HABOK pn tk boleh buat ! makan nasi bungkos je lah !!!!!!…….bila orang suroh komen tu komen lah yg patut patut ! ni tk miz nina lagi bagos dari tomok lah …bapak miz nina kaya lah …ape kene mengena ngan tomok semua tu ! benda yg takde kena mengena yg diorang komen ! STUPID !

      0

      0
  24. luthfimy says:

    hope depa ni akan kekal.

    0

    0
  25. Merpati Puteh says:

    fesyen ke neraka eh? gtu ?

    0

    0
  26. Hummer69 says:

    Muka isteri tomok dgn yg di pakai atas kepala tu dah macam MTV Mas IdayuSenggol Senggolan gitu!
    Tahniah,semoga perkahwinan kalian berkekalan sehingga ke akhir hayat..
    Insya Allah Ameen…. :)))

    Ya Rabbi…. aper ke heh dgn make up dgn bentuk kening kakak si Tomok ni….?
    SUNGGUH THE BURUKs.com!!
    Udah2 lah tu kak oi… anak dah nak masuk 6..
    Tone down sikit lah cara make up tu kak oi… :(((

    0

    0
  27. blanc says:

    osman kering mase muda!

    0

    0
  28. keranda bergerak says:

    kak azwani ali bile nk kawen?

    0

    0
  29. Fauzana says:

    Tomok dgn Ayu dah bercinta 8thn beb,, mesti byk dugaan berlaku, klu ini cara mereka meraikan percintaan mereka apa salahnya, lagipun Tomok ni jenis menghargai peminat, kenalah dan family dia..xcaya tgk twitter dia..

    0

    0
  30. baby says:

    aku tgok muka wife dia kdg kdg cam muka lisa surihani pastu cam mas idayu,,dlm gambar ni lak cam muka rozita che wan

    0

    0
  31. adie says:

    mcm MAS IDAYU

    0

    0
  32. comeyyy says:

    ayu ni mmg ade darah keturunan jawa dr blah abah dia,sbb abah dia mmg org jawa,n mak dia pulak melayu kelantan.

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      patut la macam budu sikit…….jangan marah ye ayu…..anyway ayu memang jambu semoga bahgia n mendapat anak kembar……

      0

      0
  33. chantekkkk…. semoga kekal ke anak cucu

    0

    0
  34. LIANA AZHAR says:

    aku lagi comel kowt :)

    0

    0
  35. wan says:

    tahniah,semoga berkekalan

    0

    0
  36. sweety says:

    ABG NARA…taw skng abg nara mood khawin lg..tp tlg laa cepat ckit update blog.bosan kot tgk yg sma je…lmbt bebeno….cite dh basi bru nk update.bkn apa,utk abg nara gak nk maintain popularity..TQ

    0

    0
  37. Famili Ceria says:

    wow…pasangan sedondon plak tue…

    Entri Menarik Kali Ini
    Kereta Lutsinar pun Ada!!

    0

    0
  38. gosip_gurlfea1 says:

    hey guys, whats happening to Malaysia country yesterday???? its spread including in japan!

    0

    0
    • hazree says:

      Oh, some funny things happened. Nothing to worry about. Those news are not 100% true. So don’t believe it so much.

      0

      0
  39. AYUCINTA says:

    Cunn bangat..

    0

    0
  40. ayu, ko x jemput pon kengkawan satu batch utm dulu..kitaorg teringin nk gi kawen retis ni tau.. huhu

    0

    0
  41. stefany says:

    aku suka gmbr first 2 ,, ngee ~

    0

    0
  42. Reena says:

    Wife tomok ni ada kena mengena ngan mas idayu ker? Nama pun Ayu..hehehe..dekat2 Mas idAYU gitu..

    0

    0
  43. Suri says:

    Ala designer pun nak Cuba mcm2 bkn nyer sama dgn designer miss Nina pon, x pyh nak banding, wlu simple serius aku rasa lg mahal dr tomok, biarla tomok punyer mcm tuh, nak ikut Adat jawa ke hapa…aku serius suka tgk dua2 pengantin perempuan ni

    0

    0
  44. Clipkertas@Klip2Kunang2 says:

    cun !!! mmg nmpak seri dorang…

    korang2 jgn nak beza2 prsndingan tomok ngan NOh tu…
    ini kn hari bahagia dorang,,, time korang sok wat la yg trbaeeikkk……
    igt senang ker nak wat prsandingan yg sempurna cam dorang tu, byk prkara/rintangan/mslh dorg nak hadapi utk majlis dorang tau…. dah tu korang plak komen yg bukan2, itu kn cara masing2, kenangan persandingan masing2,,,
    biar la dorang ngan cara dorang……

    yang penting kite doakan dorang bahagia…..
    ***hehehe… teringan aku dulu pun ala2 jawa gak…hheee

    0

    0
  45. blanc says:

    yang nk bandingkan kawen tomok ngan mizz nina ni mmg org jeles..aku tau korang jeles tak dpt wat cm tomok wat ni..aku takdek r suke die ni,tp asal nk kutuk2 die?yg tukang2 jeles ni,rentikanlah..aku nk tgk korang kawen cmne plak..ntah2 ade yg nek kete lembu,bersanding dlm air,nek lrt..konfem punye la..

    0

    0