Written by AbangNara | September 17th, 2010

gambar memey dan norman bertunang

Taknak cakap banyak sebab tak ada masa nak komen pasal gambar majlis pertunangan Memey Suhaiza dan Norman Hakim nie. Lagi gambar dengan membaca artikel sepenuhnya.

gambar memey dan norman bertunang

gambar memey dan norman bertunang

gambar memey dan norman bertunang

gambar memey dan norman bertunang

gambar memey dan norman bertunang

gambar memey dan norman bertunang

gambar memey dan norman bertunang

gambar memey dan norman bertunang

220 responses to (GAMBAR)Majlis Pertunangan Memey Suhaiza Dan Norman Hakim

  1. nobody says:

    first ke?? mmg takde ape nk komen ttg mereka berdua nih..semoga berbahagia la hendaknya..

    0
    0
    • AB says:

      eeee……….

      0
      0
      • kurus says:

        eh korang tk rase yg suspek peguam cum latuk tu wat wat citer ke ek??? kadang aku heran naper dier nak citer seme pe dier buat.. korang tk raser pelik ke???

        jangan2 dier nk malukan phk pngadilan..dan membuat orang luar tertawakan kite tak? faham2 jer orang mcm dorang ni..

        0
        0
        • kurus says:

          oh ya… aku tk taw lah….
          aku raser yang pompuan ni dah tk berapa nk minat dengan lelaki ni lah…
          dia mcm dah jatuh hati dgn pelakon macho hensom yg baru tu..

          0
          0
        • kurus says:

          sila lihat bahasa tubuh..
          silap2 dah kne tangan minah ni kerna rapat dgn
          pelakon macho cute drama “asmara” tu..
          ntahlah.. tanggapan mata lembut aku jer..hik hik

          0
          0
        • kurus says:

          sorry bang nara.. silap page..

          0
          0
    • bungKacak says:

      first tak first kena bayar dulu wang hantaran utk bekas isteri lama…

      0
      0
    • ah Bun says:

      Sudah lah semua. bila siti nurhaliza buat mcm tu, takde plak orang nak kate. tu gamba siti dlm page yg same, ada org kate perampas suami tengku zawiyah? semua bacul tak cakap apa2. siap puji melambung lagi. bila orang lain buat, salah la, pelacur la semua keluar.

      benci aku dengan orang melayu. hipokrit nombor satu. ingat datuk k tu ngorat siti lepas dia cerai dengan tengku zawiyah ke?

      0
      0
      • MELAYU OH MELAYU says:

        HAHA AKU SOKONG..ORG MELAYU MMG BEGITU..TAK DE PERKARA LAIN NAK DIBUAT..
        SEBAB TU ORG MELAYU TAK MAJU..
        MEREKA TAU MENGATA ORG JE..
        SAMA LA MCM BLOG INI..

        0
        0
        • being human says:

          memang betul lah sgt2…..

          0
          0
        • Hani Bunny says:

          saye tak taulah org yg mengutuk MELAYU ni mmg melayu pure or mixed or pure other races.. tapi ingatlah.. kite ni semua manusia.. orang cina, orang india, orang putih, orang black pun mengutuk, mengata orang lain gak… so, stop nk kate MELAYU ni hipokrit and MELAYU ni yg buruk2… tgk je la bangsa2 lain bg comment dlm facebook, dlm blog.. bukan main lagi mengata kite org melayu, mengutuk tuhan kite, mmg dahsyat13…

          MELAYU, jom bersatu!

          0
          0
      • putri86 says:

        Dlm kes CT Nurhaliza,mgkin org tak kisah sgt sbb karier dia lbh menonjol berbanding cerita2 kontroversi.. Tp kesian gak Tengku Zawiyah yg vogue tuu.. Hrmm,dlm kes Memey ni mls nak cakap laa.. Dah bosan,percaya jer dgn hukum karma nanti kan..

        0
        0
      • bukan peminat fasha sandha says:

        wehhh mase kes siti dulu siti takde la penah buat perangai usung tilam bantal dalam pejabat jantan aka laki org beb!!! tiap2 malam die merasa anu norman tu kot…nak2 masetu abby tgh pregnant … mmg le org x kutuk lama2… tp ini pompan sah2 xde dara lagi tambah pulak dengan laki org..mmg patot kene kutuk melambung2!!

        0
        0
        • SWEET says:

          KO TAU KE SI SITI TU BAIK
          KALAU BAIK DIA X LA RAMPAS LAKI ZAWIAH
          SITI BERCINTA TOK K BIAR LA RAHSIA
          SEBAB MASA TU TOK K MASIH ADA BINI
          TUNGGU JE BERCERAI
          TERUS UMUM NAK KAHWIN
          DGN SITI
          BLAH LAH
          MACAM SITI TU BAIK SGT
          BENCI TAHAP GABAN
          SEMUA ARTIS SAMA JE PERANGAI
          PERAMPASSSSSSS LAKI ORANG
          X KIRA CARA MACAM MANA SEKALI PUN
          TETAP PERAMPASSSSSSS

          0
          0
        • shizuka says:

          sy sokong sgt 100%

          0
          0
        • BELACAN HANGUS says:

          harta tok k 7 keturunan pun tak habis
          takkan merempat anak-anaknya
          bekas binipun bukan calang-calangnya
          norman ? apa ada nya….
          sekadar tulang 4 kerat
          buat aby menyara keluarga
          tupun ditinggalkan dlm keadaan yg tidak
          sepatutnya tika masih berpantang
          setelah melahirkan zuriat si normiang
          itukah balasan si suami …..

          0
          0
    • lily says:

      x bole blahhh…….bluwekk..!!!

      0
      0
    • somebody says:

      kehkehkeh…..suke ko yeh jadi first

      0
      0
  2. ape2 je says:

    menyampah..

    0
    0
  3. aries_april says:

    hope korang bhgia..

    0
    0
    • love says:

      betul tu..harap korang bahagia kekal ke akhir hayat..perangai yang buruk ditinggalkan..sama2 bina keluarga sakinah.

      0
      0
  4. natts says:

    uwweeekkkkkkkkk….

    0
    0
  5. appledia says:

    Iskk..tataula nak cakap apadah.Amekla hak oang..nanti oang amek hak dia baru tau!

    0
    0
  6. bella luna says:

    kemain g mak norman,bercermin mata hitam benor…xksh la..yg penting makcik nsht ank makcik byr duit hntrn ngn bini lme tu dl..

    0
    0
  7. Kak Long says:

    Apa-apa la Meme’. Betapa hormatnya si Norman terhadap majlis pertunangan sendiri; pakai jeans je! Yang perempuan pulak dress-up semacam.
    Ehmm Abby, no big loss la kalau personaliti macam ni! Memang sesuai sangat ngan perempuan yang macam Meme’ tu.

    0
    0
  8. gadis comel says:

    macam orang menikah pulak. hope bahagia hendaknya.

    0
    0
  9. saya confuse says:

    baju memey cantik… sambung dgn selendang ke baju dia tuh?

    0
    0
  10. nanaTHeWitch says:

    btunang, laki kena pg skali ke?
    skdar ingn tahu sbb cousin2 aq y kwen dlu sume laki dowg duk uma diam2..mak je y dtg sarung cincin..

    0
    0
  11. hohorey says:

    muke puteh…skali tgn itam daaa…

    0
    0
  12. aries_april says:

    memey…..sdkit bongkok kan?

    0
    0
  13. OnlyMe says:

    nauzubillah!

    0
    0
  14. atromen says:

    hahhaha…sukoti dorang la,,

    0
    0
  15. arawana says:

    basiiiiiiiiiiiiii

    0
    0
  16. annita says:

    tgn hitam! hitam rupenye pompuan perampas nih… hehek..

    0
    0
  17. lursam_azilsa says:

    menyampah tong sampah i nengok nyeeee………

    0
    0
  18. Mdm Worait says:

    What comes around goes around.. betul tak?..BTW…also checkout my listings at.http://www.worait.co.cc. Mdm Worait. TQS

    0
    0
  19. HAHA says:

    lebarnya bibir… huhuhu

    0
    0
  20. Reena says:

    Udah-udah le tu…

    0
    0
  21. non says:

    doakan mereka bahagia dahlah..

    0
    0
  22. beezeebowdy says:

    hmm… bila cakap soal AGAMA… YANG DI ATAS SANA la… TUHAN punye nama asyik dok tenggek kat ujung bibir..skrip asyik sama jek dgn yg pompuan tu…
    TAPI…
    yang si lelaki nya SOLAT JUMAAT – PONTENG & KANTOI!!! masa org tgk angkat takbir kat masjid, si lelaki dgn sluar pendek apek nya MELILAU KAT UKAY PERDANA..NAIK TANGGA KE TINGKAT 1 tu..
    SUDAH-SUDAH LA MEDIA HIBURAN BAGI PUBLISITI KAT ORG MCM TU… JANGAN PERBODOHKAN LAGI RAKYAT MALAYSIA NI

    0
    0
  23. manja says:

    lawa baju memey ..

    0
    0
  24. abby says:

    uweeekkkkkkkkkk…………………..

    0
    0
  25. skinhead says:

    hakkkk… tuihhhhh…

    0
    0
  26. Norulhuda says:

    nape muke memey macam senget?

    0
    0
  27. student bandung says:

    mcm oyang dgn cicit

    0
    0
  28. dunia akhir zaman.. says:

    lawak tul…..

    0
    0
  29. tersenyum lebar simulut besar, begaun putih perasan bagaikan puteri, entah-entah dah tak ori barangkali dah basi

    besalaman dengan bakal mentua, alangkah malunya siibu buat tak tahu siap cover dgn cermin mata apa boleh buat si anak dah suka

    berseluar jeans berbaju putih, hajat dihati nak kalah kan anak raja apa boleh buat bajet tak ada

    0
    0
  30. mawar says:

    bertunang jg k…bertahun2 dah berkubang…

    0
    0
  31. katak kodok says:

    Apa2 pun…tahniah…. Nak tengok sampai mana jodoh mrk. Sampai kat anak cucu cicit? kat anak cucu atau sampai kat anak je…
    Jodoh Norman & Abby hari tu sampai kat anak je…
    Kita doakan jodoh Norman & Memey ni sampai kat anak cucu cicit piut & segala keturunannya…

    0
    0
  32. tora si merbah says:

    hahaha…perampas bertunang ngn laki org ke?? nk btunang pon bayar dulu duit hantaran si abby tu.. anak yg 3 org tu jgn lupa lak nk di bagi nafkah, jgn wat anak je tau.. ape2 la korang oii.. dah basi pn nk men tunang2 lg yer…huhu….sian mak bapak korang gak tanggung malunyer..

    0
    0
  33. teh o ais says:

    1. Kahwin ( tak bayar duit hantaran)
    2. Buat anak (orang)
    3. Berzina ngan anak orang yg sama tak tau malu tak fikir rumahtangga orang lain (1 malaysia tahu norman tu laki dan bapak orang)
    4. Kena tangkap khalwat
    5. Tinggalkan bini dan anak yg bersusah payah selama ini dengan kau.
    6. Duit nafkah byr cam nak taknak
    7. Dah la kena tangkap khalwat, masih lagi ada hati nak bertunang dulu? dgn duit hantaran bini lama still tak bayar? byr je maskahwin tu, pastu nikah gantung je la dulu korang oiiiiiii…. takyah la nak susah2 buat wedding of the year ke apa… norman tu simpan duit byr dulu duit hantaran baru pikir nak kuar duit buat kenduri besar2… kenduri ni disunatkan untuk beritahu masyarakat yg korang dah nikah, tapi skang satu malaysia dah tau korang tu dah selamat bersatu dalam pejabat dulu…. so buat apa nak susah2!!! ya Allah… tak malu ke? yg memey tu pulak boleh senyum kambing tak tau malu siap nak tayang2 cincin tunang… kau tu dah status janda dah… ikutkan mas kahwin pun takleh ikut harga ANAK DARA dah.. apa yg susah sangat nak buat benda yang dah sangat2 wajib ke atas korang dua tu… dunia oh dunia…

    0
    0
    • annita says:

      btul3.. aku sokong ko teh ais…

      0
      0
      • teh o ais says:

        hehehe… aku betul2 tak paham dgn pemikiran diorang yang masih lagi nak berbangga2.. nak buat macam diorang tu teruna (duda 3 anak) n dara(hmmm).. siap menyusahkan keluarga g kota tinggi tu nak sarung cincin tunang.. semua tu tidak diwajibkan.. skarang ni yg penting adalah ijab dan kabul.. why not proceed terus? wali, saksi 2 org, pengantin lelaki dan perempuan.. tinggal akad je korang… susah sgt ke? aku terima nikah suhaiza suhaimi dgn mas kahwin sekian2 tunaiii/hutangggg… apa ada hal? setel semua masalah.. pastu korang nak buat apa pun buatlaaa.. sukati koranggg..

        0
        0
        • bunga ros says:

          diorang bajet nak wat wedding of the year konon. xde orang dlm malaysia nak buat wedding of the year atas dasar ditangkap khalwat. memang sial dua ekor jembalang nie. MEMEY SI PERAMPAS KULIT KELABU. NORMAN SI LELAKI CURANG DAN GATAL!!

          0
          0
        • Hani Bunny says:

          biaselah… setiap ‘anak dara’ mestilah nk rase merisik, bertunang… pastu baru kawin… tapi yg sadisnyer, actually diorang bertunang cos norman nk cari duit lebih.. nk bayar hantaran yg terdahulu dan yg akan datang…

          pakcik muflis nyah…

          0
          0
  34. Ayie says:

    bro… aku amik gambar2 ni semua letak dalam blog aku ek.. nnt aku kreditkan kepada blog ko…blh x?

    0
    0
  35. eyriqazz says:

    part paling best ada nas ahmad..terjah tetap terjah…

    0
    0
  36. sengeh tersengeh says:

    klau aku jadi norman atau memey .. baca ko org punya komen2 .. mau terjun laut agaknya ..hahaha ..

    0
    0
    • bunga ros says:

      haha bukan setakat terjun laut dah. gi bunuh diri masuk kandang harimau kat zoo negara tu sambil org ramai saksikan depa kene makan. HAK TUIHHHHH

      0
      0
  37. reynamino says:

    memey nie bt pertunangan kat bwh cahaya matahari ke??smpi mak norman pun kena pki spek mt itm kat dlm umh…

    0
    0
    • reynamino says:

      jgn jd mcm citer pasrah lakonan dia(norman) jugak sudahlah…dikejar xdpt…yg dikendong keciciran…ahirnye kena tinggalkan gak si lelaki2 dlm citer pasrah…

      0
      0
  38. red says:

    nyampah doll…serius….spesis hipokrit…hipotatamus….hip hop jer tak lagi…nikah la cepat…..

    0
    0
  39. Az says:

    Salam semua.

    Syukur kehadrat Ilahi kerna dapat saya kongsi kisah hidup saya di sini.

    Saya merupakan anak tunggal, hasil perkahwinan Mama dan Abah saya dahulu.
    Masjid yang di bina mereka telahpun runtuh sebelum sempat saya mengenal erti hidup, apatalah ABC.

    Tahu mengapa? Kerana seorang wanita. Wanita itulah yang menggoda Abah, sehingga Abah sendiri pun hanyut dalam dunianya sendiri.

    Kisah ini sama dengan kisah artis di atas. Cuma ibubapa saya bukannya selebriti tanah air.

    Ironinya..
    Saya tidak pernah kenal erti kasi sayang seorang bapa. Abah tidak pernah sama sekali pun memberi nafkah kepada saya.

    Lagi-lagi, sekarang, Abah ada add saya di FB. Mama kata approve sajalah, dia abah kamu. Okay, then I did.
    Sekarang, bukan main Abah paparkan gambar2 dia dan keluarga dia. Bermesra dgn wanita yang merampas hak dan kebahagiaan saya.

    Tidak salah mahu paparkan gmbr2 tersebut, boleh bg satu dunia tahu, tapi apa salahnya bagitau saya sbg anaknya ttg keluarga yang lagi satu itu? Saya hanya tahu raut wajah mereka melalui FB saja.

    Fikir-fikirkanlah, demi kebahagiaan awak sendiri, awak ragut kebahagiaan rumah tangga orang lain, bukan si isteri sahaja yang merana, anak-anaknya sekali.

    Sama seperti saya.

    Saya doakan yang terbaik untuk semua.

    Sekian.

    0
    0
    • BLaCK MaMBa says:

      brsabarlah .. hanya Allah swt mgetahui apa yg trbaik utk hamba2-Nya ..

      0
      0
      • one says:

        sian awk….abah sy pon kawin 2..msa umo sy kecik lg…tp alhamdulillah abh sy x tgglkn ma sy..ma ngn mak tiri sy seb baik ok je smpai la sy bsar..sdar x sdar dh 24 thn bnda ni brlalu…best ada 2 mak..1 abah,3nenek , 2 atok…huhuhuhu…

        0
        0
        • pizza says:

          Tahniah, hebat kedua-dua wanita yang menjadi ibu awak. Redha dgn suratan hidup bermadu dan menjadikan institusi keluarga Islam sesuatu yang unik yang lebih padu. Lelaki tidak perlu berkahwin lebih untuk menyerlahkan sifat tidak bertanggungjawab mereka. Bini satu pun, porak peranda jugak, its just a matter of time b4 the awful smell explodes. Berapa ramai perkahwinan monogami yang gagal sbb kecetekan ilmu si suami mendidik isteri dgn ilmu dan iman. So, aku mmg bangkang abis kalau masyarakat menyalahkan poligami sbg punca masalah perkahwinan. Seharusnya, salahkan suami anda yang sengal dan jahil. Suami yang curang adalah manusia yang berakhlak buruk dan dosanya sama seperti isteri main kayu tiga. Islam itu adil. I have quite some wise and good deed friends yang berjaya dlm poligami kerana mereka sememangnya individu yang cermat menjaga urusan material dan agama. Kekayaan dibahagi sewajarnya dan poligami itu sendiri tercipta sbg jalan keluar kpd masalah rumahtangga yang didtgkan oleh ujian ALLAH SWT.

          0
          0
        • ain says:

          pizza. betul tu.. suami yg tak bertanggungjwb tu yg payah..
          islam tu dah terlalu cantik.. cuma kita je

          0
          0
    • onik says:

      awak sabar ehhh…sy tahu awk kuat sbb tue mampu kongsi pngalaman awk sndiri…sy doakn awak lebih tabah n bahagia dlm hidup…Allah knows best 4 us =)

      0
      0
      • Az says:

        Alhamdulillah.
        Terima kasih atas nasihat dan dorongan korang semua.

        Namun, Norman..Memey.. sedarlah…
        anak2 norman selama2nya mereka hidup will lead a difficult life, luar je mungkin elok tapi selalu bersedih k. i had the experience.
        nak kawen lagi pun jgn abaikan anak2 dgn ex wife.

        0
        0
        • cantik says:

          saya pun benci dgn perampas kebahagian rumah tangga org coz rumahtangga emak saya pun berkecai dek spesis2 begini yg nak ambik hak org tetapi tidak tahu menghargai perasaan org lain sampailah emak saya meninggal dunia.mereka2 ini sememangnya harus di kutuk sehabis2nya.

          0
          0
    • IJ says:

      bila berlaku perceraian,anak2 yg slalunye jd mangsa..parents aku pn bercerai,n mak aku kawen lain.ms dorang bercerai alhamdulillah aku dh besar..dh abes SPM pn.tp adik2 aku?dorang masih kecik ms tu n xphm pape..so skang adik2 aku leh dikategorikan sbg bermasalah..mak aku membebel soh aku gtau bpk aku psl adik2 aku tu.bpk aku lak membebel soh adik2 aku tu dok ngan dia.aku lak terdetik dlam ati,lg senang kalu dorang tak bercerai..tp apo nk dikatokn,dh tu jalan yg dorang pilih..anak2 yg jd mangsa.

      0
      0
  40. hans kacak says:

    suka betul memey yer sedangkan ada insan lain berduka barangkali
    biar jer lah
    janji lepas nih harap2 kekal

    P/S : 1133 Followers Darab RM5 = Sangatlah Mustahil…Hahahaha

    0
    0
  41. ngox ngex(~_~) says:

    sengalllllllll………………………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  42. eszol says:

    kurang sket artis maksiat

    kurang jgak dosa org mengumpat n bwat entry setiap kali artis kantoi

    good2

    0
    0
    • kikilala says:

      baru tunang hocay.lau dah nikah baru la tade maksiat lagi.motip sangat tunang walau dah wajib kawen kan

      0
      0
  43. Jeruk Mamey says:

    Memey, aku nk sarankan bila hang nikah nanti…duit hantaran hang minta CASH…bukan cek dr Akaun Norman…sebab akaun Norman dah NORMONEY!!!!yg Ada cuma air mani je….lps tu makesure hangbeli bedroom set yg Ada tilam tau…hang jgn la pakai TOTO lg…sakitpinggang tau!!! La nipun hang dah kurus…lepas kawin esok2 aku rasa hang tinggal kulit dgn jam je la….sebabnya…..duit nafkah anak3 pun liat nk bg!!! Haprak punya jantan!!!! Memang SESUAI la dgn ko tu…..TUNGGU lanasib hang lpas ni…jadi jeruk MAMEY la ko!!!!

    0
    0
    • bunga ros says:

      hahaha betol2 aku sokong. apa yg berlaku kat abby akan berlaku jugak kat memey. sbb basicnya still berkahwin dgn jantan yg sama. kalau norman tu dh memang dasar jantan gatal and curang, lg 5 atau 7 tahun lagi, bila die nampak artis2 baru yang bergetah, ko pun kene nasib yang sama mcm abby. tapi abby berhak dpt ape yg die nak sbb die mama yang terbaik. tau tanggungjawab dgn suami and anak2. norman tu mulut manis depan ko je memey. x lama lg jangan ko nyesal je memek. dah la ko SPM pun tak lepas. aku ni dah la sebaya ngan ko. now skrg aku buat degree. yg ko sibuk sgt dgn norman gatal tu, memang dasar BITCH kelas bawahan. norman tu buat ko macam kain buruk je la memey. hahahahahahahahahaha

      0
      0
      • abby fans says:

        kepada memey…norman nak kat kau sebab kau masih bergetah…macam abby dulu..semasa dier masih bergetah…norman cakap akan sehidup semati…bila getah dah kering carik yang lain…dasar norman tak tau malu..beri malu kaum lelaki jer..baik kita boikot jer filem norman n memey nie..menyampah aku tengok..yang sorang tua x sedar diri..yang sorang rasa cantik sangat..lakonan macam taik..macam takda lelaki lain..bodoh punya perempuan..jangan2 mak memey pun pernah rampas suami org…

        0
        0
        • SWEET says:

          XPE LA MASA TENGAH BAIK NI KONGSI HANTARAN

          RAMAI JUGA PASANGAN KONGSI HANTARAN

          TIME BAIK SEMUA OK BERJALAN LANCAR

          BILA DAH BERCERAI MULA LA NAK UNGKIT

          BIASA LA MANUSIA

          0
          0
  44. anna says:

    apsal x nikah je terus???

    0
    0
    • Jeruk Mamey says:

      Duit hantaran tak cukup lg sebab abg nk kena byr duit hantaran Kak AB dulu..sebab tu la memey rahsiakan duit hantaran memey…biarlah RAHSIA….ni pun abg tengah kumpul duit raya utk bg duit hantaran kat Memey nanti. Memey TAK KISAH!!!! Bg duit MONOPOLY pun okay juga…

      0
      0
      • bunga ros says:

        haha tau xpe. duit hantaran dirahsiakan sbb si abang gatal dah tak cukup duit dah. tup2 abby tuntut rm11,111. hahaha terkentut kentut la norman nak bayar. duit hantaran dirahsiakan sbb depa malu lah. harga si memey ni murah bukan macam harga anak dara. nampak sgt si norman tu nak tut tut tut si memey je. bila dah basi, jadi kain buruk tepi tingkap je la memey tu nanti. kalo si norman tu sayang sgt kat memey tu sampai buat statement “MEMEY SEBAGAI PELENGKAP HIDUP SAYA”, ape pasal nak rahsiakan duit hantaran?? takut orang hina sbb murah sgt coz xda duit??? hahahahahahahaha

        0
        0
  45. sepah-sepah says:

    nk muntah tgk gelagat dorg nih…nape x kawin jerr..muka xmalu gtu ler kott…

    0
    0
  46. mia says:

    kena tangkap basah, nak tunang pula.
    berlakon!

    0
    0
  47. sal says:

    tengok muka abby aja dah tau .. memang garang ..Macammana nak bincang baik2 .Kalau asyik nak mengamuk .Itulah sebab norman takut nak balik rumah ..

    0
    0
    • pizza says:

      Setakat nak langsaikan tanggungjawab nafkah anak on time, x perlu balik rumah. X pasal lak kena tangkah basah nanti, mereka bukannya ada ikatan batin lagi. Boleh buat transfer acc or sumthing, ala ni kan zaman internet, segalanya dihujung jari anda. So, soalnya disini, nak dgn x nak jer. Ini kes mmg x nak kalau bole, tu yg x serius nak tanggung makan minum anak2. Sama mcm encik kita yg baru dpt datuk tu, haiiii x takut btul derang ni dgn hukuman Tuhan. Berat tu, dosa jenis ni….

      0
      0
  48. karakatau says:

    cunnya memey..aku nak..xkesah la bekas norman pn

    0
    0
  49. tuu dia.... says:

    hum,,,,mkin meluat tgok perangai k2 nyer,,,,

    0
    0
  50. heran says:

    bla nk cta psal m. rajoli…. m.rajoli bru mninggal ptg td….takziah

    0
    0
  51. sha says:

    ni lagi satu, pasangan yang tak tau malu, kalau aku la lame da aku kawin,mase kena tangkap dulu lagi, buat malu jer..ni da turun naik mahkamah br nak tunang/nikah,ape ke hal nye bro..masih nak menegak benang yang basah..adakah patut, perasaan cintai/sayang dorang dipupuk mase turun naik mahkamah?..tak logik langsung..walaubagaimapun aku doakan memey bahagia la di samping norman..cume ingatla balasan tuhan,bina masjid di tapak runtuHAN masjid orang lain…

    0
    0
    • bunga ros says:

      aku suka dengan ayat last ko tu sha. sangat mendalam dan bermakna. mmg sesuai sgt utk diorg yang x sedar diri nie. dunia dah nak kiamat still xnak menghalalkan hubungan yg dibuat atas dosa sendiri!

      0
      0
  52. sha says:

    baju memey cantik tp muke dia nampak mcm da tue kan?..ke aku jer yang perasan die tak lawa…hohohoho

    0
    0
    • bunga ros says:

      dah memang die tak lawa pun. muka pucat macam tahi kambing. haha rasa nak baling dengan sampah lampin baby je, biar berseri sikit. huhuhu

      0
      0
      • kikilala says:

        seriously aku pelik dengn org yang kate memey ni jelita bangat.puas aku tilik.tapi tak nampk kat mane jelitanya.gambar tunang,lansung takde seri.yg kat atas tu mybe dah edit bagi cerah,tapi yang dalam paper,hazab yang hamat

        0
        0
  53. Pinkish says:

    Uish…jgn mengata sgt.. Tak baek… Hukuman tu kerja Allah…

    0
    0
  54. sang arjuna says:

    weh…memey buat muke tk malu sial. gampang gler.

    0
    0
  55. sha says:

    muka takde seri hmm

    0
    0
  56. jon jenun says:

    kejap je ni…kene brg tua lame mane sgt…tp btul la..lelaki jhat untuk pmpuan dot dot dot..ops terlebey suda..

    0
    0
    • bunga ros says:

      aah betol2. meh sini aku sebut dgn jelas sejelasnya. LELAKI BAIK HANYA UNTUK PEREMPUAN BAIK. LELAKI JAHAT HANYA UNTUK PEREMPUAN JAHAT.

      0
      0
  57. sha says:

    muntah ..meluat..rampas laki org tgk la 1 hari nanti org rampas laki ko..
    tak mustahil norman buat hal lagi..tunggu dan lihat!

    SOKONG ABBY !!!!!!!!!

    0
    0
  58. miss says:

    biarle deme….dose deme

    0
    0
  59. niz says:

    dah la memey agak agak le ambek laki org tp x sedar diri lak 2

    0
    0
  60. rara oh rara says:

    YaAllah..
    jika telah kau tetap kau gadis itu yang terbaik untuk diri nya..
    bahagia kan mereka & jauhi lah mereka dari sebarang fitnah..

    0
    0
  61. lucky girl says:

    gmbar yg ke-3 tu nmpak putinggg

    0
    0
  62. lol says:

    norman ni kalo bckp mcm good2 aje..mcm hafal skrip..bunyi mcm dia baik dan bagos..tp pangai tak tau malu..ckp tak serupe bikin!!

    0
    0
  63. karipap pana says:

    MAK Norman::issshhh2 sarung cincin pakai spek mata hitam…kowang buat laa andaian sndri..
    MEMEY:: mulut punyerr laa besar,patut Norman suka..
    issshh issshhhhhhhhh…kowang pkir laa sndri
    Noramn::mau xnyer tnggalkan Abby,sbb Abby beranak dia yg jd bidan..ktenyer nie nk kne cri laen nie..da *****
    p/s::pd smua kaum perempuan::hal tntang kcantikan kne utamakn,klu yg ader laki jgn ingat kte xleh idup klu xder laki,jd laki akn takut..ssh laa skit nk cr laen..

    0
    0
    • bunga ros says:

      LELAKI YANG HANYA SUKAKAN KECANTIKAN MEMANG HIPOKRIT AND TAK LAYAK JADI SUAMI.

      nabi sendiri dah ingatkan, pilih isteri melalui 4 perkara :-
      1)agama
      2) keturunan
      2)harta
      3)kecantikan

      memang x patut si norman ni. mmg x layak jadi suami sapa2 pun si norman. abby layak dapat yang lebih terbaik dari norman. tapi kalau die nak sgt jadi suami pun, hanya layak untuk perempuan yang dinamakan MEMEY SUHAIZA atau SUHAIZA SUHAIMI. sbb perempuan ni mmg perempuan di kelas paling rendah. and murah umpama beli kain utk lap pinggan kotor je.

      0
      0
  64. iwan budak klantan says:

    doakan la diorg bahagia, kita pun tak perfect… mana baik buat tauladan yg bruk jadikan sempadan….. tp aku pk baik xyah btunang terus je nikah xyah buang duit… that’s all

    0
    0
  65. Ku Geli says:

    Geli gelaman aku tengok.. hmm.. meluatnyee….!!!

    0
    0
  66. matomato says:

    tahniah…semoga hubungan diorg kekal..ape yg berlaku dh ditentukan olehNYA..jodoh,ajal,maut korg tau kn sape yg tentukan…kpd pengkomen2 semua jgn la kita kutuk,hina,marah,maki kt diorg.. Ada sebab atas ape yg trjadi..lebih baik kita doakn diorg bahgia..kita semua tak sempurna..sume org melakukn ksilapan…itu semua kehendakNYA…DIA yg tentukan segala2nye..

    0
    0
  67. David ViLLa says:

    that bitch gonna regret this

    0
    0
  68. artistakfemes says:

    Kt tak duk tempat diaorang, jgn la terlebih emosi! Tp ku setuju ngan Sal, Abby tu nampak mmg garang, yg peliknya, org laki ni, dah tau bini garang, lagi nak buat hal… Mmg nak tempah maut la tu!

    0
    0
  69. pensel says:

    semga berkekalan sehingga akhir hayat. Hidup kite nie umpama roda. JAp kat bawah jap kat atas. Hari nie, keluar dalam paper, memey tak tertekan pun pasal berita tunggakan mas kawin tue… Nie pun, pasal ko jugak memey.. Tak lama lagi, norman tue, akan jadi husband awak. Sekiranya ada jodoh…. . Sian kat anak-anak kak abby…. Bayarlah, norman…. kawin yang muda mampu…. jangan anak ditinggalkan….

    0
    0
  70. anieamer says:

    meluat aku tgk dorg nih….!!!!!

    0
    0
  71. MangkukAyun says:

    Huuh… pandai bertunang… bukan dah ber****ng masa 8 bulan dok usung tilam….
    ni adat mana dia org guna, tangkap kahlwat dah tu ada bertunang lak…… kurang asam dai org ni…………..

    0
    0
    • boring dengan memey says:

      sorila..tapi memey tu kan budak ulu…duk nun terceruk kat kampung..tu yang bile tengok jantan yang ade rupe skit dah rasa jiwa2…org lain dari ulu ke, ceruk ker…pandai jaga diri bawak diri…ni tak. merampas cara busuk…hipokrit….

      0
      0
  72. su says:

    nyampah bebenor,………………………………………………………………………………………………………………………………………

    0
    0
  73. dia says:

    haha..mmg sengal lah pompuan nama memek ni…kononnya dia tau kes normang tak byr duit hantaran abby tu…betul kah tau atau pura2 tau psl dah terlps buat statement normang kononnya lelaki yg bertanggungjawap….boleh jd pemimpin….abby buat statement tu adalah sbg memulangkan paku buah keras kepada memek yg mengada-gada…dah rampas laki org dgn cara jijik…boleh pula buat mcm tak ada apa…btl2 sui….punya pompuan…

    0
    0
  74. dia says:

    tapi dpn org ja memek wat cam tu..dlm hati dan belakang mesti dia terasa juga tak byk sikit pun ada…..jgn lah pura2 ….wahai perampas

    0
    0
  75. abby fan says:

    kepada memey…apa perasaan ko apabila ayah ko kawin ngan betina lain??betul2 perempuan tak tau malu..tak sedar diri..mungkin keluarga ko pun sama..suka merampas laki/bini org…
    kepada norman…congrate sebab dapat yang bergetah…jagan terlalu asyik menghayun sampai nafkah anak2 terbiar..mula2 memang la cakap ingat anak…tapi bila memey dah melancap, nama anak pun pandai lupa..

    0
    0
  76. APA LAH... says:

    Sorang yg mendoakan kebahagiaan korang, seribu yg mendoakan ‘kehancuran”…

    0
    0
  77. anyss says:

    mnyampah btul aku tgk….go to hell la momok!!

    0
    0
  78. zorro toro says:

    ada aku heran kau nak tunang ke?kawen ke?honeymoon ke?
    ni semua nak kaber je…kau orang nye kesalahan kan??
    pada hal korang memang ada affair tapi saje je……kunun tunang pun ambik masa yang lama…
    podah!!!!!!!…………..
    hope abby n family berbahagia….
    we all still sokong u abby…

    0
    0
  79. sizua says:

    eeee….geletik aku tengok gambar ni…

    0
    0
  80. Laz says:

    ingat jerla…what goes around comes around. dan doa orang yg teraniaya tu makbul, so ingat2 la kalo nk buat jahat kt orang lain

    0
    0
  81. syasya says:

    kesian lak aku tgk si memey ni… klu dia tak tunang ngan norman… lelaki mane lg nak kat dia kan? lelaki2 kat luar sane tu pun dah geli ngan si memey ni… ialah dah bekas kena tangkap khalwat…

    0
    0
  82. julya215 says:

    doakan yang baik2 saje…

    0
    0
  83. lalulalang says:

    perasan x??? abby lg cun time die umur baye memey ni.. aku rasa lg 10 tahun memey konpom buruk! buta la kau norman..

    0
    0
  84. MISS seriy says:

    KEPADA NORMAN HAKIM BAYAR JELAH DUIT HANTARAN ABBY.TAKKAN X MAMPU KOT..YANG TU PUN NAK KECOH..ABBY NI NAMPAK JE GARANG, TAPI DIA BAIK DAN SENSITIF.
    SEMEMEH TU PULAK NAMPAK JE BAIK KONON.LEMBUT ,AYU KONON, SOPAN SANTAUN, .. TAPI KERAS HATI.. PERAMPAS..
    XPELAH SEMEMEH.. ESOK LUSA BARU KAU TAU MACMAMANA SAKIT NYA HATI KALAU LAKI /TUNANG KAU KEMA RAMPAS…
    SEMEMEH. WEI, ORG MEMANG MELUAT DGN KAU..

    0
    0
  85. erisaamieza says:

    taniah

    0
    0
  86. detective conan says:

    kat facebook memey bnyk giler org puji si memek ni..klu ada sorang gi kutuk memek ni, akan ada balaci2 yg back-up si memek ni..panas kot

    0
    0
    • boring dengan memey says:

      kalu xder kes ngan norman aku rase dieorg nak kawin lantakla tapi sbb ade kes buat org geli geleman…meluat. nak muntah..pas tu nak elak2 dari kesalahan. jiran2 kat kawasan ofis tu dah meluuaaatttt…

      0
      0
  87. prihatin says:

    memey…ko ni pakai baju sampai terjojol puting ….dasar x tahu malu punye orang…….dah la kene tangkap basah.buat majlis plak grand2..nikah je ler terus..lgpun norman 2 bukan ade wit pun..masih berhutang ngan abby..huhuhu..

    0
    0
  88. alahai... says:

    Besarnya mulut c memey ni….

    0
    0
  89. F-O P says:

    Sudah2 la tu komen2 yg mengutuk keterlaluan..semua dah maklum apa yg berlaku di antara diorg berdua & skrg diorg dah nak kawin, so itu satu yg baik dari trus bersekedudukan tanpa kawen spt ramai lg individu2 tertentu.. Semoga diorg berdua menyesali perbuatan2 lalu & bertaubat..tugas nak balas balik perbuatan2 lalu adalah milik Allah, sama ada Dia nak tangguhkan balasan-Nya atau nak segerakan, jgn kita campuri. Wallahu’alam. I come in peace, so please take no offence to what I’ve just said.

    0
    0
  90. blackputeh says:

    org ckp kalu muke iras2 jodoh pjg..
    aku pon xsuke memey nih..nk2 cik norman nih..
    tp kalu dh qada’ tulis ade jodoh dorg..ade laa
    pape pun..cik norman,sila byr ape yg ptt ko byr…
    dose ko bwk spai mati…
    to cik kememek,kalu rase xnk jd mcm abby,ko pk lah sendiri…
    tp satu je la,ko xleh msk cmpr bab dut hantaran org…
    dh la rmpas org punye,nk komen2 lak..malu la ckit perempuan…
    pape pun,semoge ko bahagie..jgn nnt ko lak go thru mc abby kene..ahak2….amin!
    BAHAGIE KO YE CIK [email protected] KERING..
    TANGAN HITAM…YEAY!

    0
    0
  91. iman says:

    uwekkkkkkkk…pmpuan yang xde maruah mcm nie..tgh bercinta nmpak yg indah je ar…nti dah kwin baru nmpak yg pekung..huahuaaa…yg aku xtahan, siap ckap dia tau hal sbnar, smua norman dh cter..mmg ar norman cter yg buruk tntg abby..sengal ek…

    0
    0
  92. mamamila says:

    tggu je dia mengandung.. norman cari lain laks.. pas tu dlm pantang muka norman dia x nampak dah.. baru padan muko..

    0
    0
  93. mashi gitu2 says:

    takyah tunang la..kawen je terus….korang kan dah together2..watpe nak tunang2 lagi…eeeeeee seyes rase nak lempang laju2 pompuan memey tu

    0
    0
  94. budi says:

    cateek si memeh ni..tp sayang…ishk..ishkk

    0
    0
  95. aku muslim says:

    cantek kata kau… huhhhhh…. cantek jer tak guna kalu perangai…. cantek tak bermaksud boleh sesuka hati menggadai maruah diri.. cantek tak bermaksud sesuka hati runtuhkan rumah tangga orang… cantek tak bermaksud boleh buat sesuka hati atuk nenek or keturunan die…
    si lelaki 2 plak.. tak insaf2.. bayarlah hutang abby 2.. tak malu ker…. cukup2lah wat dosa…. melauat akuuuuuu……….

    0
    0
  96. anyss says:

    kesian anak2 abby..terabai…jd mangsa pnceraian..isk..isk..cedih..norman bapak paling xguna!

    0
    0
    • SWEET says:

      MANA KO TAU ANAK2 ABBY TERABAI
      AKU SELALU NAMPAK NORMAN
      BERMAIN2 DGN ANAK2 DIA
      SELALU BAWA ANAK2 DIA
      KAT SEBUAH KONDO
      DI WANGSA MAJU
      NAMPAK SAYANG BETUL DGN ANAK2 DIA
      SEKALI SEKALI NAMPAK MEMEY
      ADA BERSAMA DGN ANAK2 NORMAN

      0
      0
  97. […] si Norman Hakim dan Memey bertunang, makin banyak cerita yang dibongkarkan oleh Kak Abby kita. Katanya bukan sebab jeles. Mungkin kak […]

    0
    0
  98. MisS pOcO says:

    lantak diorg la…

    bosaaannnn dgn ceta2 bodoh camni…

    0
    0
  99. aku lah memey says:

    yahuuu
    tak lama lagi i kawin dgn abg normannn
    u ols jangan jelosss

    0
    0
  100. honiey says:

    tahniah ats prtngn memey n normn.smge bhgia hndknye.amin………

    0
    0
  101. MisS pOcO says:

    pakaian si norman tu ape punye style daaaa…???

    0
    0
  102. anggun says:

    hurmm xske larhh ngn diaorg ni skrg. .lg2 adik meymey. .meyling. .kat sek berlagak knon dapat abg ipar artis. .ishh

    0
    0
  103. ASZRI303 says:

    AKU SOLUTE SPRING DGN ABBY

    0
    0
  104. adik kau says:

    style pokai… sian memey cam dah xder org lain nk kat dia

    0
    0
  105. rakyat aman says:

    janji sume bahgia..ade aku kesah ke..klu komen byk2 pn bkn artis2 ni bg duit kt korang pn..suka ati die lh nk wat pe pn…perampas ke x..

    0
    0
  106. cik berseri says:

    knpa x berseri yer tgok memey ni..

    0
    0
  107. cik berseri says:

    sebetulnya..xpyh bertunang dah….kahwin terus utk mengelak tohmahan masyarakat……………

    0
    0
  108. imsohigh says:

    nampak happy je norman …

    takpe la jgn la salahkan dia

    lelaki pon ada perasaan

    0
    0
  109. bunga cantik says:

    memey : bangga sgt gayanye bertunag padahal la rabak da …mukanye mcm pondan jer muka putih tanggan hitam….memey mgandung nanti norman cari pmpn lain mcm dia wat kat abby la …dasar jantan tak cukup satu kan si norman….

    0
    0
  110. anyss says:

    Perampas laki orang! ptuihhhh..!

    0
    0
  111. mimi naim says:

    buat apa la nk tunang2..lgsungkan je trus..hri tu smpai x sbr2..skrg ni bleh plak sbr..heran2..

    0
    0
  112. anti says:

    tino nie memang jalang…pastu rampas suami org, sundal…

    0
    0
  113. scarlet says:

    masa kn tangkap khalwat tak malu lak..

    0
    0
  114. Lottie Sudar says:

    What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    0
    0
  115. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  116. repunzel, says:

    cantik ker ? mana tang cantik nye x taw lah . . cantik abby ag aku rasa !

    0
    0
  117. 909588 says:

    What a lovely day for a 909588! SCK was here

    0
    0
  118. ada ku kisah says:

    perempun tu jgn lh nk rampas suami org…nanti suami kau kena rampas mcm mana perasaan kau…Allah tu adil….kau buat org mcm tu….nanti ada orang akan buat balit dekat kau..baru kau tahu loangit tu tinggi ke rendah

    0
    0
  119. PUTERI says:

    nyampah aku tgok 2org nih…. kekal ke tak nih…

    0
    0