Written by AbangNara | June 1st, 2011

gambar pertunangan elly mazlein

Besar sungguh cincin pertunangan Elly Mazlein. Jealous pulak Abang Nara melihatnya. Apa pun tahniah Abang Nara ucapkan kepada Elly Mazlein dan pasangan yang kini selangkah lagi ke alam perkahwinan.

Lagi gambar sekitar majlis pertunangan Elly Mazlein dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Mstar.

P.S: Dapatkan tubuh badan yang ramping dan slim tak ingat dengan rawatan secara radioterapi bersama Beyond Beauty. Harga tawaran istimewa hanya RM68(harga asal RM630). Tak inginkah anda untuk kelihatan menawan seperti Kate Middleton semasa hari perkahwinan anda?

beyond beautfy

Dapatkan tawaran hebat ini daripada Beyond Beauty hanya di MilkADeal.

gambar pertunangan elly mazlein

gambar pertunangan elly mazlein

gambar pertunangan elly mazlein

gambar pertunangan elly mazlein
gambar pertunangan elly mazleingambar pertunangan elly mazleingambar pertunangan elly mazlein
gambar pertunangan elly mazleingambar pertunangan elly mazleingambar pertunangan elly mazleingambar pertunangan elly mazleingambar pertunangan elly mazleingambar pertunangan elly mazlein

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to (GAMBAR)Majlis Pertunangan Elly Mazlein & Azmi

  1. apam manis says:

    cantik tp tema mcm x brp nk lawa sgt. dh mcm nk nikah plk. tunang buat simple2 dhla. mcm shira ayoub tu. sweet & nice je.

    0

    0
  2. anti dunia hiburan says:

    gamba macam dah akad nikah. pegang2 tgn =.=

    0

    0
  3. r says:

    wa..bertunang cam org dah kawen. mane bley pegang2..dokser tau..ngeeeee

    0

    0
  4. Biasaje says:

    kenapa muka dia nampak biasa je? make up tak lawa.

    0

    0
  5. tapi bukan aku says:

    alahai..ada lagi ke pesen rambut jurai2 tepi mcm tu dik non…sooooo 80’s

    0

    0
  6. zoro says:

    eh2. tunang ke nikah ni??

    0

    0
  7. qasehraihan says:

    siapakah azmi ini..hehe

    siapa kenal pendekarberkuda???
    meh baca entry ini

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/entry-panas-hati-pendekar-berkuda.html

    0

    0
  8. papa says:

    Biorlah..jnji dia puas hati. Biar ribut taufan yg datang, biar pe pn dugaan yg timbul, biar pe pn yg lain2 nk ckap atau pikir, yg penting PEDULI PE kan, Elly? Best dpt pasangan yg snggup berkorban pe saje demi cinta..jnji dpt kawen dgn org kte syg dn cinta.

    0

    0
  9. sarah patzz says:

    can i know nara’s email??i need to ask about smthing..plz help me..;'(

    0

    0
  10. ashley says:

    woo hoo..tang muka tgk dah okay dah ko OTER / ADJUST elly wlupun x mengaku..tp tang jari..nampak beno menipunyer..mcm gambo super impose, muka lain jari jemari lain..OVER look ke time buat ari tu?? asyik ingt hidung jerr. hu hu hu..JARI JEMARI X BERAPA NK RUNCING lah derrr..

    0

    0
  11. mira says:

    apesal pemerah pp 2 cam over sgt..dah npak cam kena tampar je..merah sgt la mak ngah..hihihi

    0

    0
  12. opahroxx says:

    br tunang da pegang²…LOL

    0

    0
  13. mak bedah says:

    elly nmpk berisi …..tgk jari die…ke dia mmg berisi orgnye?….anyway congrats…mudah2an kawin cepat n kekal….mmg da style skg stok tunang grandnye ala2 kawin….

    0

    0
  14. Ira says:

    Semua nyee nampak old pesyen…dpt tunang pun ala2 nerd gitu..

    0

    0
  15. scorpioncat says:

    ha’ah laa…montoknyer jari elly…

    0

    0
  16. LoLyat says:

    best beb dpt elly mazlin ni

    0

    0
  17. LoLyat GanG says:

    best beb dpt elly mazlin ni

    0

    0
  18. MinahSenget says:

    Nape lain benar muke dia,..tang mulot, pipi..paling ketara idung..cam muka ala zahida..walau pun tak same tp cam serupa..

    0

    0
  19. MinahSenget says:

    nape lain jerk muke dia..lagi2 tang idung..muka cam ala2 zahida rafik. Walaupun tak same tapi cam serupa..ke makup yg over..

    0

    0
  20. jari hitam says:

    dah lawa tp tone plak lari or mata aku yg prob..muka putih, leher nmpk hitam…cubala touch up sikit so nmpk sama…
    tp anyway, memang cantik :)

    0

    0
  21. umi ammar says:

    over la pulak..mana leh pegang2 tangan..

    0

    0
  22. Fawa says:

    Shahir af kawen dgn fitrina? Sape tu? Tlg gali abg nara…

    0

    0
  23. chempaka says:

    dh jadi trend artis kt m’sia ni klu tunang bukan main mcm dh kawin je?kalau nak sakan mcm tu baik nikah terus je.umur pun dh baligh bukan under age lagi.majlis dh mcm kawin.

    0

    0
  24. kesah ke?? says:

    orang bertunang or kawen skrng yg bertunang lagi nampak lebih berseri dari yg free hair..

    0

    0
  25. ntahapaapantah says:

    mak aihhhh idong ko.. nmpk sgt adjust.. apa pn x bleh..

    1

    0
  26. xghairah pun says:

    bru tunang bju nmpk dada..xthn dow tng ko nti..he2

    0

    0
  27. Chantek says:

    sekarang ni majlis tunang dah mcm majlis kahwin.. pelik..

    0

    0
  28. BOB says:

    Hidung dan muka dia mcm pelik..tp x cantik pun,
    dulu lg elok

    0

    0
  29. khaireen says:

    npak perubahan tul kat batang idung… aduhai eli

    0

    0
  30. kuehbangket says:

    watpe nak ubah ubah ciptaan Allah kn…Elly yg dulu lg cntik n comel kot..apepon tahniah la elly..semoga smpai ke jinjang pelamin…amin.

    0

    0
  31. mama says:

    Naper la korang ni. Org da bagi tgk gambar pun byk plak komplennya. Mcm la awak2 tu sumer perfect sgt. Naper suka sgt nak minta dosa free. Sepatutnya doakan yg terbaik utk mereka bukan berlumba2 nak dapatkan dosa free. Kepada Elly & pasangan, akak doakan semoga berbahagia & mempercepatkan pernikahan & tahniah juga dik. Perdulikan dorang yg tak puas hati tu malahan ucapkan terima kasih pada mereka kerana memberi pahala percuma kepada Elly.

    0

    0
  32. yulia says:

    ayyoo.. chhoii… rambut berjuntai era 80an dek nonn ooii. ada lagi ka rambut cam tuh?

    0

    0