Written by AbangNara | October 6th, 2010

gambar persandingan jimmy shanley
Pergh… Memang kagum betul bila tengok gambar majlis persandingan Jimmy Shanley di KLCC yang dihantar oleh seorang pembaca BeautifulNara. Kagum gile beb ~~ Dia punya pelamin sahaja dah confirm cecah puluh-puluh ribu. Terbeliak kejap bijik mata kami melihat kehebatan majlis perkahwinan Jimmy Shanley nie.

Jangan tanya kami berapa pasang baju yang mereka gunakan semasa majlis persandingan nie. Dari gambar sahaja mahu dekat 5, 6 pasang baju untuk malam tersebut sahaja. Tapi anda janganlah cakap mereka membazir. Sememangnya mereka berkemampuan. RM50,000 bagi kita mungkin hanya RM5,000 bagi mereka. Lagipun kahwin hanya sekali seumur hidup kan?

Tapi sebenarnya kami tak sabar nak tunggu gambar majlis perkahwinan angkawan kita, Sheikh Muzaffar dan Dr Halina pada hari Ahad ini. Ala, tarikh yang semua  orang nak gila kahwin tue. 10.10.10. Rasanya hari tue sahaja kami dah dapat dekat 5 jemputan kahwin. Memang semua orang kemaruk nak kahwin tarikh tue kot. Senang sikit nak ingat anniversary nanti.

Lagi gambar sekitar majlis persandingan Jimmy Shanley dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Terima kasih kepada pengirim gambar ini. Hantarlah lagi gambar-gambar lain ye selepas ini.

gambar persandingan jimmy shanley

gambar persandingan jimmy shanley

gambar persandingan jimmy shanley

gambar persandingan jimmy shanley

gambar persandingan jimmy shanley

gambar persandingan jimmy shanley

gambar persandingan jimmy shanley

gambar persandingan jimmy shanley

gambar persandingan jimmy shanley

gambar persandingan jimmy shanley

gambar persandingan jimmy shanley

gambar persandingan jimmy shanley

gambar persandingan jimmy shanley

198 responses to (GAMBAR)Majlis Persandingan Jimmy Shanley Di KLCC

  1. Miss pocO says:

    Tahniah laa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. 1st says:

    1st

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. SWEET says:

    SEMOGA KEKAL
    HINGGA KE ANAK CUCU

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. feyus says:

    Semoga berbahagialah selalu hingga ke anak cucu. Tahniah diucapkan pd pasangan ideal ini.

    Batu berbentuk Hati terpacak dengan seimbang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Rin says:

    cantik baju putih tu.., tp sy pnah dgr, mjlis yg berkat dan baik ialah apabila di hadiri oleh org2 miskin yg dpt makan n mraikan bsama2… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Che Mah says:

      X lah…..majlis yang berkat wajib dihadiri jiran tetangga dan sedara mara terdekat…….kalo nk masukkan org2 miskin pun bonus…..tp kalo jiran terdekat dan saudara terdekat pun ko sengaja x nk jemput dh berdosa namanya…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. segerombolan perompak says:

    wow..meriahnye..moga2 kekal ke akhir hayat~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. d says:

    muka wife dia macam pelik sikit la. bukan x cantik, tp..em..entahlaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ko sama pikir cm aku..hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • shahs says:

        ko nk ckp muka dia nmpak cam tua sket dr jimmy eh..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • megatron says:

        aku pun….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pinkish says:

          sume pengantin pompuan akan nampak lg tua dr lelaki coz make up tebal. kecuali laa kalau dia kawen dgn laki tua 20 thn….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • amoi says:

          pepandai je….so ko nak salahkan makeup la…ha3…memang muka die nmpk tuwe if x makeup tebal pun…tgk la ms akad nikah pun…tp dah jodoh dorg…tahniah je la…moga kekal akhir hayat….hhmmm aku nak ckp gak…hhmmm….wife die mcm pakai gigi palsu je…n senyuman die yg menampakkan die tuwe..nasib bdn dapt muka mcm tu…syukur n redha je la…nasib ada muka n cukup sifat…hope anak dorg ikut muka jimmy….kui3

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lalalala says:

      muke bini die cam bnyk kedut2 mate la…nampak cam tak 24…bukan tak lawa..tapi nmpak matured skt kot..

      tapi jimmy shanley ni ensem eh..aku baru perasan..muahhahahah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sebokmama says:

      akak ingat akak je yg perasan tp ramai plak he he….mc dah tua cikit dr jimmy ye tak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lalalala says:

        sebokmama..bukan mcm dah tua cikit dari jimmy..jimmy tu yg awet muda..huuuuuuuu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Che Mah says:

      Seri muka mematangkan wajah…….cuba tanya mak2 andam zaman kuno….dorang sgt fhm perkara ni……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • azie says:

        mmg nmpk tua kedut laaaa, x lawa…sorry to say mmg x lawa

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gall says:

          xlawa pon jimmy sayang dia..
          smoga berkekalan hendaknya amin

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • amoi says:

          jimmy dah ckp akn bercinta pas kawin…x sempat nak sayang sepenuhnye…jimmy mmg dah nak tamat zaman bujang die…dah ada yg beria2 n tergedik2 minat,pe lagi….sapu je la…hope x da prob le umahtangga dorg…gud luck jimmy…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • what says:

          Kau dengki kan? jangan nak over la sampai cakap nampak kedut kat sini sinun. tak logik langsung macam la kau pernah jumpa dia in person….hati busuk macam longkang hahahaha.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pinkish says:

          lawa/tak lawa,tu semua dtg dr Allah…jgn komen byk2 sampai tersalah ckp. sapo nak tanggung….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bungKacak says:

      seri pengantin tak naik

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • cun99 says:

        yup betul tu x semua andaman boleh naikkan seri pengantin… sian pengantin huhuhu….

        kdg2 pengantin lebih cantik ori dr pki make up…. tp andaman pengantin ni mmg tak lawa…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku gne natasya produk says:

      aku pon rs mcm ko rs..mke dia mcm pelik tp tang mana xtau..cntik tang mulut dia kut

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • intan says:

        pelik tang mulut dia…macam tak da gigi…lagi pun hidung dia terlebih lah sudah besarnya….ha..ha…baru lepas sembahyang isya’ dah bergosipppp lak..apapun kita tgk dr Halina kawin 10.10.10 nanti..minat senyuman dia..walau tak berapa cantik tapi very sweet…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anynomous says:

          mungkin wife dia baik budi, lemah lembut…may be jimmy cari mcm tu..bukan harap pada wajah, tapi perangai mak datokk~buruk…baik hati budi boleh berkekalan perkahwinan smpi bila..fikirlah positif kwn2 semua…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nmpk jauh tp dekat says:

        pas semyg wht dosa..mmg terbaek lah ko!!!!!hahah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Neslo says:

      keh..keh..keh…
      upenyer ramai gak yg pikir cmtu ek….hehe..
      tp rasenyer wife die ni baru 24… kalo x silap la…. namun, kelihatannya spt 34…. sbb mekap kot….huhuhuhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • dunnowho says:

        wah..nmpaknyer aku x keseorgan brpendpt bini die TUA SEBELUM WAKTU NYER..muahah2..JIMI BABY FACE,BINI PLAK OVER MATURED..cmne tuh….seri x naek..mak andam aku ckp dulu,klau seri x naek tu…tuuuuuttttttttt………jeng3….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • me,myself n i says:

          yelah.. mmg dah lame aku tgk wife jimmy ni nmpak tua. mcm 5thn tue dr jimmy. kdg2 pembawakan kite pon bleh nmpak mcm tue.. umo br 24, br tue 2thn je kot dr aku.. tp nape ek. kurengggg…. anyway, hope korang bahagie walau apepon..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tara says:

      a’ah la… aku pun tgk mcm tu gak.. senang crita umur muda muka nmpk matang(ayat sopan)…nmpk muka jimmy muda lg…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • seri ayu says:

        aku pn npk camtu gak….cantik tu cantik la…..tp…ermmmmm…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mmmmm says:

          muka wife mcm suntik2 jer??????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gosipgurl_fea says:

          ish hangpa ni, biarla dorang dah kawen… jodoh di tangan Tuhan isnit. tak silap aku, siapa yang mengutuk fizikal seseorang itu, dia bermaksud mengutuk ciptaan Tuhan.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Chocolate House says:

      btul2..aku pn bkn nk kutuk ke pe tp aku pn rse cm tu..ble dye senyum tu mcm something wrong..cantik tp de mcm pelik skit..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kurus says:

        mak andam kalo buat homework awal2 lebih cantik dari ini kot..
        rambut amat lah..dot dot dot..
        compare: sila lihat rambut mengurai dia..jambu jer’
        so ubah sanggul lintang yg kejambuan sket rr..
        kedua, mata. mata amat penting. kalo bubuh eyelash jer..pastu eyeshadow biru atas kelopak instead of dragggggg…garisan itam..kt garisan bulu mata.. akan mengubah sket tu kot..
        ntah2 ada yg menambah2 selepas andaman ker..ntahler..
        APA-APA PUN ISTERI JIMI NI LAWA ORANGNYA..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • LuSelipar says:

          ermm….aku tgk kt satu majalah pengantin..gmbr bini Jimi ms berinai, makeup x tebal sgt, mmg cun wooo…
          mcm org sarawak ethnic org ulu…maybe dia jenis yg kalo makeup kurengg tp bler x makeup cantekk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gilo says:

      mulut alien kot!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cik joyah says:

      wifey dier kureng lawe la… huhuh
      soowiiee…. tp ok la…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fullhouse says:

        elok je muka dier, cantik… ada iras memasing … Semoga bahagia selalu.. hingga anak cucu… Aminnnnn……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. mawar merah says:

    Tahniah… selamat berbahagia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. ckrin says:

    tp honestly jujurrrr lg ikhlas nk komen BINI JIMMY MMG X LAWA or TAK CUN…xde tarikan juz biasa2 jerk,..tp yelah kannnnn anak datukkkk…rembat jelah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • luklu says:

      xbaek kutuk ciptaan tuhan…
      abes hnya yg cantik n lawa cun melecun je laa ek yg layak kawen dgn jimmy…
      rupa paras xpenting yg penting hati budi….
      klo rupa paras cun melecun tp hati busuk bt pa kn….
      wlupun Teh a.k.a wife jimmy xcun bagai dikata tp dia baik..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ez0ra says:

        @luklu baiklah sgt.. kaki clubing + kuat merokok… h0pe jimmy dpt bimbing dbini dia….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ciptaan tuhan.. says:

          ezora: jgn menilai org dr luaran k..xelok kte dok wt fitnah ni..bedosa besar…sblum nk ckp psal org lain bek jga n pebetulkan dri sndri dlu k..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ckrin says:

          dh mmg kaki clubbing n kaki rokok,..pompuan baik sgt ke klau kaki clubbing,..geng2 dia semua tau laa,..nk tgk gmbr ker

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • gilo says:

        kan dia peminat jimi…lama dah mengidam nakkan jimi nih..errmm natasha resort join sponser ITU DIA..
        ada kepentingan ni beb!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • saya comei says:

      stuju stuju

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • cik joyah says:

        ckrin says:
        October 7, 2010 at 1:21 am
        dh mmg kaki clubbing n kaki rokok,..pompuan baik sgt ke klau kaki clubbing,..geng2 dia semua tau laa,..nk tgk gmbr ker

        ape salah nyer masukkan… kire bini dier dh tergolong di kalangan artis pe…. masukkan… tulis tanpa bukti tak real la babe~

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ez0ra says:

          @ciptaan tuhan : k0 ingt aku x knal ker bini dia.. ingt aku main tuduh2 je ker?
          @ckrin : aku p0n ader pic dia tgh merokok.. tp nak publish s0rylah.. klu dorg nak tgk cri sndiri.. rokok tgh berasp lg tue..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nmpk jauh tp dekat says:

          biar apew pon perangai..biarlah…itu urusan die dgn tuhan.. =) kowg xdew hak nk menilai..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. lily says:

    si jimmy tu nmpak mcm kecik, bini dia lg kecik..kecik molek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. ntahhapehape says:

    wahhh, meriahnyer..grand giler..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. TABUAN says:

    HAI BRO NARA…. TAHU LAH AWAK TU EXCITED SANGAT NAK MENAIP..
    KALO YA PUN CHK LAH SPELLING TU…
    EXCITED SGT SAMPAI JARI TU TERSKIDDED !

    ANGKAWAN KITA SHEIKH MUZAFFAR ????
    ANGKASAWAN LAH…. &
    TITLE DR/ DATUK TU MANA…..????

    HALLO…..
    AWAK INGAT NAK DAPAT TITLE DR/ DATUK TU SENANG EH…? MCM BELI BAG IMITATION PAT PETALING ST… ?

    :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lebah says:

      emo nampak? pakcik/makcik tabuan oi.. dia dapat datuk sebab pegi space.. cost pegi space govt bayar.. govt dapat duit partly dari tax.. and yg bayar cukai tu rakyat jugak.. so sukati lah kalau ada org tak nak refer dia letak datuk ke tidak..

      fyi, dapat datuk lagi senang dari beli beg imitation kat petaling st.. sebab kalau nak beli beg fake, kene cari betul2, kalau tak org boleh detect.. kalau nak beli datuk, tak payah susah2, org bukan tau datuk tipu ke tak, haha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Caldina says:

      tabuan….
      biasa laaa…. ko tgk para pengikut BN ni…. benda dah salah pun diorang nak betolkan jugak…. bila dimarah.. ditegur.. sentap… siap backing giler2….. hahaha…

      p/s: ko tgk si lebah tu……. nak kata org emo… dia lagi emo tak perasan…. hahaha.. lawak tol.. mcm ketam cuba nak mengajar anak berjalan straight…. lepas tu siap nak ngajar mcmana lompat bergalah lagi…. hahahaha such a loser.. !

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ME says:

        ala,ape de pangkat dato,shah rukh khan bkn org mlysia pun leh dpt dato’,erm klu hebat sgt dptknla title SIR,tp pangkat semua xde makna nnt mati pakai kain putih dok dlm tanah gak.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ez0ra says:

          alah pangkat tue x bawa kemana p0n.. dia ttp manusia cam kta jugk.. darah sma merah.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ilhamny says:

      ala, sibuk dgn panggilan dato’ knp..?? even, ex PM kita pon org dok panggil paklah jek..amat jrg org panggil dia full, walaupun dlm paper.. relax jek dia… wife dia pun bahasakan diri just kak jean je..sempoi jek.. knp nak emo sgt nih lebah..??sedara mara ke ngan SMS..??? xpaham…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mummy_iman says:

        aku pun x paham lah.. apa ada pada gelaran… rasanya time baca talkin x dak sebut aih gelaran kt depan tu.. tu semua ciptaan manusia..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • cik joyah says:

        ko salah org weyh…. yg emo pasal tak letak title DR/DTK tu si Tabuan…
        aku bukan ske sgt pon SMS neyh…
        tak bawak ape2 manfaat pon nek langit hr tu…
        tahap sains n teknologi kiter still takat tu gak…
        pastu bile nak hntr angkasawan ke 2.. bleyh plak ckp satu pembaziran… time dier pegi hr tu tak plak dier pk pembaziran….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • SWEET says:

      DATUK DR. SMS

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Annie says:

    Masa kat KLCC tu 2 pasang aje lah abg nara.. yg kuning tuh lepas akad nikah.. but ape pun.. siapa berkemampuan buatlah mengikut keinginan.. yg kurang berkemampuan jgnlah jeles and nak kutuk diorg..
    Ape pun.. Selamat Berbahagia ke anak cucu!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. sito says:

    aku de npk siti la ngn baju ketat dia.
    haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. love says:

    asal selebriti kawen dapat wife/hsband yg laen sket mst nak kutuk..dah jdoh redha jelah.tak rasa yg jimmy nak kat wfe die sebab anak dato’ je.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Anti Abg Nara says:

    Naik seri muka bini die………sama mcm siti bersanding kt KLCC seri muka die naik……sapalah mak andam…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ckrin says:

      naik seri mende la hang juling ker?..punya la x lawa mcm muka mck2 korang kata naik seri..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ciptaan tuhan.. says:

        ckrin nape yg ko skt ati sgt kt wife jimmy tu…die de kaco idop ko ke…sedar2 la dri tu k..kne batang idong sndri bru tau….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. haney says:

    tahniah buat Jimmy..semoga kekal ke akhir hayat jgn setahun dua jer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. zuriey says:

    artis skunk ni kahwen memang tak boleh kalah.. meriah betul, yela budget pun meriah gak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ckrin says:

      takottt jd mcm tuttttt jerk,..kawen mmg wedding of the year,..xsmpai brp thun dh ceraiiiii sapo yg rugiiii?…membazir jerk

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ciptaan tuhan.. says:

        jodoh petemuan ajal maut bkn kte yg tentukn….yg d Atas yg tntukn semua…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. manis gule says:

    mintak2 dier kawen kerana cinta n bukan harta..coz aku tgok wife die ni tak cun sangat..ketuaan walau pun mude lagi..TAHNIAH YE!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. gerhana says:

    cantik…nice….suke tgk…
    aku nak komen pd org2 yg suke dengki tgk kelebihan org len…klu korang mampu pon agaknya lebih dr tue korg akan bt….bt ape lah nak dengki…bg aku org2 mcm ney dia mmg ade psaan busuk hati…smpi ble pon kat takuk tue jer….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. aries_april says:

    bang nara..ejaan slp pda angkasawan…

    BTW…congratz both of them

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. aries_april says:

    bju kning tu cntk sngt rekaannya…
    :-)

    pas tu..tngk kek tu yg pling x thn..nk jga…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. nobody says:

    wahh tok ti pon dtg ke majlis dorang yer.. semoga berbahagia hingga akhir hayat.. jgn bercerai berai sudah la, membazir wat besar2 kalu penghujungnya bercerai..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Kak Su says:

    Salam. Rasa sedap je kutuk orang tak cantik kan….soal tu sensitif dan subjektif..semua kurnia Allah…kalau kena batang hidung sendiri cam mana erk?

    Doakan yg baik2 sudahlah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. ziela says:

    banyak betul org kata bini dia tak lawa ye…bersyukurlah tiada cacat dan cela, tak baik ckp mcm tu,bukan ke setiap ciptaan tu ada kelebihan dan kekurangannya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ciptaan tuhan.. says:

      betol tu ziela…Allah cpta stiap mnusia ada kecntikan masing2…xelok mngutuk ciptaan Dia..jga la dri korg yg cntik tu elok2 k..tkot nti Dia tarik blk kang…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ciku says:

        btul..siapa kite nak judge ciptaan Tuhan.. agpun aku tgok sweet je wife dy….dorang nampak sepadai la…aish..susah btul ek nak puaskan ati semua pihak….huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. najmi says:

    cantik nye baju songket kuning tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. najmi says:

    semoga berbahagia, untung jimmy dapat keluarga mentua kaya
    cantiknye baju songket kuning tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. luklu says:

    tahniah Teh & Jimmy semoga berkekalan hingga ke akhir hanyat!!…perdulikan apa org kata kt hg Teh…yg penting hg bahagia disamping suami….insyaallah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Caldina says:

    clap….!! clap…..!! clap…..!!
    bagus betol komen2 korang kan ? best la baca… aku suka betol….. teruskan bagi komen2 mcm tu…..

    p/s: tahniah jimmy dan wife… sama cantik.. sama padan…. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. shizuka says:

    sama cantik sama lawa…cuma kdg2 muka wife dia nmpk lebih tua dr jimmy…tp dr angle yg lain pulak, nmpk mcm ok dn cantik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Roxy says:

    cantik persalinan warna kuning tu…..=D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. pembaris says:

    seorg suami..ble dah sah bergelar suami dan is3 die wajib myuruh is3 mnutup aurat..jika tidak……. dia di golong kan dlm golongan org2 yg dayus.. dayus ni..bukan kata masuk..syurga.. cium pun tak dapat.. wa’allahualam.. (petikan ceramah ustad kazim elias) maktabaty.com :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. villa says:

    haha…pic ke 11 ke 12 tah yg mata pejam..hoho
    jgn pas ni dh jd cam beego dah le ble der krisis terbongkr yg pihak pengantin perempuan support sume kahwin nih..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. emilda says:

    perasan tak bini die muke cm sharifah sahora….manis…sape ckp x cantik tu..jeles la nmenye tu..sbb x dpt kawen ngn jimmy..hehehe.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Reena says:

    Bolehlah masuk kategori grand..dorang mampu, kita tgk jer lah. Anyway, aku nak tunggu satu lagi pernikahan & persandingan yg boleh dianggap grand..kalah grand stand, mahupun grand livina.. dgrnya hantaran jer dah RM100,000..keta sebijon berharga RM400,000. Bakal isterinyer pun anak org kaya..ahli lembaga pengarah lagi..tapi takpe pasal dia pun kaya..Siapakah gerangannya? Tak lain tak bukan Dato’ Sani Salleh! Incik Nara, jgn lupa update k! Tq.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. […] Panas, (GAMBAR)Majlis Persandingan Jimmy Shanley Di KLCC Submitted by selebriti on October 6, 2010 […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. emilda says:

    sape dato sani salleh??sorry tatau.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. ME says:

    nice,grand…tp xleh lawan lg majlis nadia anak tokey naza aritue…huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. hemmmm…….
    biasa je muka bini dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. scorpioncat says:

    sapa dato sani? sani ekspress tu ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. bungatanjong says:

    aku x nampak pun persandingan dia grand. pelamin kat klcc tu nmpk biasa jek. pelamin kat umah pun nmpk serabut, background x kena. sweet lg pelamin time bertunang dulu. wife jimmy kecik patut pakai baju yg kembang2 skit tak la nmpk kurus beno

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. ez0ra says:

    hope berkekalan hingga ke akhir hayat..
    pandai2lah jaga bini yea.. yg bini p0n pandai2 jga laki.
    kekayaan tak bawa kemana…

    mood : tak sabar nak tunggu mjlis perkahwinan angkasawan kita.. mesti lg meriah + grand kan….. abg nara update cpt2 tau..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Opz! says:

    TAHNIAH…SELAMAT PENGANTIN BARU…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Chinta says:

    Pengantin pompuan nampak tua lah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. abell says:

    pembaziran yag ketara…takpe byk sgt duit dah….tapi kenapa semua tokeh kosmetik pun botox juga…. tak ori lagi…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. huhu says:

    sani bas ekspres tu la…yg nk kwen tu,hntaran mmg mahal gila2,siap kasi keta mewah lg..umur bru 34 tp rezeki dia melimpah2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. what says:

    cantik wife Jimmy pakai baju kuning

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. pot says:

    yezzzzzaaaaa~
    agree wit najmi..
    sgt cantek ok!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. sharp shooter says:

    congrats to jimmy n wife..
    may u live happily ever after..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. what says:

    Makcik2 kat sini dengki kan? jangan nak over la sampai cakap nampak kedut kat sini sinun. tak logik langsung macam la kau pernah jumpa dia in person….hati busuk macam longkang hahahaha.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. luvlylemonate says:

    CONGRATS…to both of u…tp sejujurnya setiap manusia ciptaan Allah tue ade kelebihan n kekuranganya…mcm tue jgk dgn wife jimmy…honestly for me…mmg nampak agak matang skit wife jimmy…tp org tua2 kater klu hubby dah encem wife mesti lah krg sket selalunya lah coz kiter nie djadikan berpasangan n klu semua nak sepadan jer saper nak berpasangan dgn yg ala-carte tue…kesian mereka:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. lalalala says:

    pic first..pelamin die cam biskut lemak
    (tgh lapo ni sume nampak cam makanan)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. teritip says:

    org kurus memang nampak tua .Tapi muka mereka serupa .. memang sepadan ..semuga berkekalan ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. gosipgurl_fea says:

    congrats …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Reena says:

    Biskut lemak pun yer..cam cushion seat pun ader.. lain mata, lain perspektifnyer..jgn mawah yer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. i am me says:

    ala sayang sebab duit hahahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. hehehe klu x ngecara Akademi Fantasia xdapat der nk bersanding cam kat ats tu hihihihi….jimat2lh…jgn overrr…tgk citer P.Ramleelh…trg2 tunjuk….hihihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. luvlylemonate says:

    im not jimmy’s fan coz xtau nak mnt him coz of wat…tp bile tgk….2…3…4x his wife ade jgk manisnya walaupun agak matang muka dia compare to jimmy…tp buat anda2 semua n sy jgk sy rase lbh baek kiter tgk diri kite n pasangan kiter sendiri dulu sblm menilai org lain…coz skrg kiter kater org esk lusa x mustahil org blh kater kite walau kiter kawen tak msk blog like him tp saper yg dtg n tgk pic kawen n pasangan kiter skt sebnyk mesti akn ade penilaian tersendiri…renung2kan lah yer fwens…:D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. luvlylemonate says:

    1 more thing mmg dlm ISLAM x menggalakan pembaziran dlm majlis2 kawen nie…sy setuju…tp klu dfkr dr satu segi lain pulak tak semua antara kiter berkemampuan so pd yg berkemampuan+ade penaja den tak slh 4 them tuk wat meriah mcm nie coz it’s once in a life time InshaAllah.tapi sebaik2nya klu dah grand mcm nie jemput lah jgk fakir miskin n mereka yg krg bnasib baek…coz mmg berkat majlis n bkn time majlis buka puase saje leh jemput mereka2 tue…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Reena says:

    Ada setengah org tu…kawin bukan once in a lifetime tapi many many times. Kalau mampu, kayuh jer lah kan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. kurus says:

    kepada: abang Nara
    daripada: kurus
    perkara: FOTO KAWIN JIMI

    Asslmkum abang Nara. semoga sukses slalu dan rajin2lah menghantar blog yang best2 kt website best ni.

    nk tanya, leh tk saya download gambo2 kawen yng mana kena di hati masa kawen jimi ni? saya nk upload ke website gang sy. orang luar (kbnkan bkan dr asia) suka tengok orang melayu kawen ni. sekali dulu sy letak gambar pelamin banyak2.. mrka suka sangat.. so sy pun explen la caner adat kta kt sini siap dgn gambo. pastu letak gambo dynas, q haidar n eizlan kawen.

    derang ske sgt rupa org kta yg unik dan beraneka ni. lepas tu barulah sy faham yg melesia mpunyai kelebihan dr segi itu..

    bolehkah abg nara? sure derang suka tngok jimi n sheikh kawen lak.

    sekian, terima kasih.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. kurus says:

    TAHNIAH JIMI SHANLEY YANG SEMPOI. SEMOGA PERKAHWINAN KALIAN AKAN BERBAHAGIA SEHINGGA AKHIR HAYAT.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. sabrina says:

    x baik tau ktuk2 ciptaan tuhan..
    bkan die nk pun muka die rupa mcm tuuu..
    please lh comment yg mndtgkn kbaikan skittttt….!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. anafarhana says:

    hahahaha….igtkan sya sorang je pikir cm2 rupanya rmai agik yg cm2.mmg da something wrong wif her face tp x tau lak kt ner huhu.g pn org da ckap kalu si lelaki / perempuan 2 cntik pasangannya msti kurang ckit hehe.neway congratz…;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      ana farhana.nama sedap tp mulut mcm sampah.cantik sgt ke ko ni nk mngata org?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ciptaan tuhan.. says:

        betol tu pascual..ana farhana ko tu cntek sgt ke..?? cermin la dri sndri dlu sblum nk kutuk ciptaan TUHAN k…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. RiRi says:

    isshhh..korg ni cbuk je kata org lawa la..pe la…x baik tau..cam la korg tu lawa sgt…ntah pape la korg ni….pemikiran hampeh……atleast dia perfect sbgai manusia…lawa x lawa blkng kira…itukan ciptaan Allah Maha Esa…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. RiRi says:

    ..korg ni cbuk je kata org TAK lawa la…(pembetulan) heheheheh… ^^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. geram says:

    bukan tua .. tapi tak fotogenik ..(betul ke ejaan aku ni)kalau betul2 cantik orgnya ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. pascual says:

    apala korang ni.org baru je kawen da nk ckp pasal cerai berai.da jodoh dia. btw tahniah jimmy n wife.sama cntik sama pdan.bagai pinang di belah dua.god bless u.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. arra says:

    wife dier maybe xmakeup cantik..ade je org over makeup muke jd tua…pape pn selamat berbahagia hingga ke akhir hayat….amiinnn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. anafarhana says:

    hehe..pascual lek arr jgn nk emo2 kt cni.x ckap pn wife dia x cntik cma mgkin x mnis je kot orgnye,sya pn x lawa gak apa2 pn msing2 da pndapat kn so take it or leave it je ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. damia says:

    Jimmy & wife, congrats! smoga rumahtangga tergolong dlm mawaddah, sakinah & warahmah. Pda yg kurang berkemampuan..tgk je majlis org…jgn tiru smpai bergolok bergadai sbb nk berlagak, kita bukan artis yg dpt kawin dgn org kaya / ada yg sudi nk menaja….nnti dah beranak pinak..hutang dgn bank x abis bayar…Buat yang wajib dah la..yg penting majlis tu berkat & tak membazir.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. P.r.I.n.c.E.s.S.Y.u.L says:

    erk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. nanny girl says:

    erm…sori to say…bini dia nmpk tue skit lorh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. pipi 2 says:

    korang caya tak klu aku katakan kawan kakak aku kawin kali ke 2 umo dah 40an…siap sanding2… suami dia duda hampir sebaya tapi korang tau apa photographer kata kat Pak Andam yg mekap dia …..kawan kakak aku tu nampak mcm 20an…ada satu gambar nampak mcm 18 taun….aku rasa tu semua teknik mekap yg betul…sampai masa cuci kat kedai gambar… org kat situ tak percaya yg dia dah 40an………cam anak dara siot……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. anyss says:

    per pun memg xlawa pon bini dia..cz aku dh pnah tgk face 2 face..huhu per pun congratez jimmy.. hope bkekalan…
    jge bini elok2…n bini pn jge laki elok2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. mat says:

    bagus la jimmy dapat bini tak cantik sangat senang jimmy nak jaga tak pening2 ….coz tak ada lelaki nak kacau…bini dia jelah kena jaga coz jimmy ada 3 slot lagi hehehehe tapi takpe janji bini jimmy anak org kaya boleh pi repair muka,body..bagi upgrade skit kannn…mintak la mak sponsor ..mak kan kayaaaaaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • paper says:

      oooiiii, bini dia kaya, aku nak, 10 kali jadi janda pun aku nk, skang ni susah cari duit…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ciptaan tuhan.. says:

        astaqfirullahalazimm….da juga rupanya mnusia cmni…dunia betol2 da nk kiamat ni..bwk2 la betaubat paper oi…!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. wintergurl says:

    padan ^ ^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. mmg glam,hot dan gojes sekali perkahwinan beliau ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. psst.. says:

    sedapnya bila msuk bab mengata kat orang no??inilah orang melayu kita..mcmnlah nak maju menandingi bangsa lain..cantik ke x,kaya atau miskin..baik ke jahat tidak siapapun berhak mengadilinya krn kita ini adalah ciptaan NYA..Hanya dia tahu segalanya..kpd jimmy & teh..SELAMAT PENGANTIN BARU..Tahniah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. nak mengata skit says:

    slalunya muka buruk camana pun klu dah mekap mmg cantik cun. monyet pun leh lawa la kata org. tp i think si tukang mekap ni tak pandai nak cover hidung pengantin pompan ni. dia mmg lawa, cuma mekap dia tak kena pasal tu nampak dia cam tua dan hidung nampak besar lagi. astaghafirullah dah dosa aku ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. puteh says:

    laaa……dah putus upanyerr ngan simala…patotla aku tgk lain muka bini si jimmy ni……..pasal yg dulu tu lagi cantekkkk…………hmmm…mcm2 hal….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. tralalla says:

    mmg cantik n grand
    sgt beautiful~ =pp
    haha
    smlm tgk dr sms n dr halina sanding xgrand pn
    mcm xd seri
    xbez
    jimmy nye weeding mmg d at
    perghhh
    cantik sgt xterkate nyah
    hahhhaa ;pp

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. jimmi jugak says:

    si mala tu ex dia laaa…. mak mala tu mana ada product cosmetik kan….. apa barang jimmy nak kawin gan mala…nanti hidup sederhana jer sampai tua gitu… jimmy pon udgrade la hidup dia biar kawin dgn yg tak cantik tapi duit CANTEEEKKK…rupa paras tak penting yg penting duit dan bini dia ni kan peminat fanatik dia so misti sayang habis kat dia itu yg penting kan….hidup kena upgrade bro…syabas jimmy…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lalalala says:

      org yg cakap mcm tu , mata duitan, duit bukan segala2nya….buat apa kalau kaya tp hati dok terkenangkan kekasih sejati….yg ruginya bukan mala tp si suhaila la, cuba kalau si suhaila tak kaya, tak kebuluq jimmy nak kat dia…belum kawin dah dok bagi mcm2…dok beli “cinta”….lagi pon family mala tak hingin org macam tu….yg penting org yg kita kawin tu ikhlas & jujur ngan kita tau…..tu yg lafaz sampai 3 kali nasib baik tak sebut nama normala…lalalalala

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. susumasam says:

    ok la kawin jugak jimmy…. kaya ke huduh ke bini dia dah…. itu pilihan jimmy ..yang nak menyesal pon jimmy bukan kita kan…so layan jelah harap jangan putus di tengah jalan..hahahaha..selalunye kalau kawin pasal duit ni susah nak kekal hehehehe sori aaahhh usik saja..harap jimmy bukan mata duitan emmmmm mata duitan ka jimmy????ka mata rabun pasal bini tak cantik hahahahaha agak tak padan la jimmy gan bini dia…very tak padan mcm lori gan ferrari hahahahaha sori ye …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. winn says:

    lori gan ferrari…sian..yg si lori tu…si ferrari lagi kesian huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. cici says:

    dah kahwin akhirnya jimmy.tahniah dari peminat setiamu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. cici says:

    moga bahagia selalu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. farahana says:

    so sweetttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. awlas says:

    design pelamin mcm pintu lif jer… gambar yg first tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. porno izle says:

    This is actually my first time here, really nice looking blog. I found so many interesting things in your blog especially it’s discussion. From all the remarks on your articles, it appears like this is really a very popular website. Keep up the great work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. cell lookup says:

    The moderated commments in your blog titled >> (GAMBAR)Majlis Persandingan Jimmy Shanley Di KLCC | Beautiful Nara has provided a more rich user experience to keep relevancy on the subject

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. Aw, this was a really nice post. In concept I would like to put in writing like this additionally – taking time and precise effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and under no circumstances seem to get something done.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. Wow, great post Thanks for sharing !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. dragonfable says:

    hi there, i used to be questioning during which you retain your rss feed

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. Nona Olivo says:

    humanitarian familial banko affais femmes madness hellenic refugio Fabien

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. Randy London says:

    Great blog, it’s keeping me from getting anything done. I’ll be keeping an eye out for new material.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. Useful info. Lucky me I found your site by accident, and I’m stunned why this coincidence did not happened earlier! I bookmarked it.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. I was looking through some of your articles on this internet site and I believe this website is real informative! Continue putting up.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. You options are limited only by your fears. -Unknown Author

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0