Written by AbangNara | May 23rd, 2009

gambar kawin adlin dan emelda

Semalam(Jumaat, 22 Mei) dengan sekali lafaz sahaja, Adlin dan Emelda telah sah bergelar suami isteri. Tahniah kami ucapkan. Jelas terpancar kegembiraan di wajah kedua-dua pengantin baru dari gambar perkahwinan Adlin dan Emelda ini.

Kami di BeautifulNara mendoakan agar perkahwinan ini berkekalan sehingga ke akhir hayat buat mereka berdua. Jangan gaduh-gaduh. Dua-dua sama cantik dan sama padan. Jangan carik yang lain ye.

Lagi 12 keping gambar pernikahan Adlin dan Emelda dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar kawin adlin dan emelda

gambar kawin adlin dan emelda

gambar kawin adlin dan emelda

gambar kawin adlin dan emelda

gambar kawin adlin dan emelda

gambar kawin adlin dan emelda

gambar kawin adlin dan emelda

gambar kawin adlin dan emelda

gambar kawin adlin dan emelda

gambar kawin adlin dan emelda

gambar kawin adlin dan emelda

gambar kawin adlin dan emelda

89 responses to (GAMBAR)Majlis Pernikahan Adlin Dan Emelda

  1. kennyrickerdduanelee says:

    comel die pakai tudung…

    0
    0
  2. tok janggut says:

    perempuan free hair ada 3 keadaan je yg buat diorg pakai tudung ni: 1. ketika kahwin..tu pun ada juga yang tak pakai. 2. ketika naik mahkamah tuntut cerai.. 3. pi kubur…tapi masih tak insaf..

    0
    0
    • minnie comey says:

      tok janggut yg mati idup smula….

      0
      0
      • tok janggut says:

        kalau mati hidup lagi… kalu terus goal..??? pa cerita? jangnan main-main dengan hukum, qada n qadar Allah srta suruhan dan larangannya… kalau anda muslim sejati fikir2lah beb…

        0
        0
    • Lovelyvic says:

      ok la tu tok janggut.
      At least kita menghormati majlis.
      daripada tiga2 tempat tu pergi tak pakai..
      lg teruk kan?
      Mcm ada sekumpulan artis tu, pergi kenduri arwah dah le tk pakai tudung, pakai skirt pendek lagi.
      Sapa nak jawab?

      0
      0
      • mien.. says:

        biar arts jns cm 2 je yg jwb…klu tmpt cm 2 pn x reti2 nk pkai sopan mmg dh x knl dose phala ar 2…tp arap2nye org2 jns cm 2 leh brubh gak 1 ari nati..mne kte tau kn…

        0
        0
      • tok batin says:

        lagi satu pengacara tv yg pkai tudung time bulan pose je..
        wat malu agama n maruah wanita sejati jek..

        0
        0
    • RADHIAH says:

      hahahaha…sokong tok janggut..last2 mlayng gak tudung 2 hah!

      0
      0
  3. aries_april says:

    morning friend…

    0
    0
  4. aries_april says:

    frgt 2 put (s)
    :-)

    0
    0
    • tyrabanks says:

      memang trnanti2kan gambr diaorg kawin ni.. cantik si emelda.. adlin mcm biasa je.. mana ac ngan wife dier… nak gak nengok!!! aper2 pun tahniah..

      0
      0
  5. donut says:

    alhamdulilah.. kahwin juga akhirnya.. bila pulak aku ek. uuhuhuhu…selamat pengantin baru, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. sweet tgk diaorang… loving couple. tahniah

    0
    0
  6. tyrabanks says:

    yrrr le 2 loving couple… mula2 boleh le ckp. lepas 2 masing2 taring sudah keluarlah. tpi dlm kes adlin ni, aku rasa hnya emelda yg tahan dgn peel dia tu…

    0
    0
  7. aries_april says:

    peel adlin ni kdng bt org mnyampah…
    kdng bleh trima…
    pe2x pn, mga dia orng bhgia..

    0
    0
  8. aries_april says:

    e2 kn nma rzki…
    kta yg tk dpt ni, jgn iri hti..
    tk baik.
    :-)

    0
    0
  9. aries_april says:

    e2 kn nma nya rzki…
    kta yg x dpt ni, jgn iri hti…
    xbaik.
    :-)

    0
    0
  10. iu says:

    selamat pengantin baru…

    0
    0
  11. Alex Fadly says:

    tahniah tahniah
    suko apo la orang nak cakap
    dari borjimak dapek anak luar nikah
    bukon sonang nak pueh kan hati orang
    ko buek la apa yan patut adlin
    suko kau la

    0
    0
    • mien.. says:

      botul tuuu…..hua3…adlin2…..
      smogo brbohogio laa ngan emeldo tuu…
      *tul ko bns n9 aku nii….hik3….

      0
      0
  12. yann says:

    alhamdulilah…semuga brkekalan hingga ke akhir hayat…

    0
    0
  13. pim says:

    selamat pengantin baru mel n adlin…

    0
    0
  14. damia says:

    alala…comey tomeynye pasangan ni…selmt pengantin baru d ucpkn!

    0
    0
  15. singa ganaz says:

    congrats buat this loving couple…
    moga sampai akhir hayat…

    0
    0
  16. Lovelyvic says:

    Mungkin dalam banyak2 buruk Adlin…
    ada kebaikan yang kita tak nampak..
    tapi Emelda nampak…
    itu sebabnya perempuan secantik Emelda boleh still dengan Adlin. Tentu ada rahsia di sebaliknya.
    Adlin ni penyayang dan romantik kot…
    Hanya Emelda yang tahu,,,
    huhuhuhuhu

    0
    0
    • ikan kaloi says:

      betul tu…setiap org ader keistimewaan yg tersendiri..
      kalau nk tgk cantik+ensem jer susah lar…

      0
      0
  17. akudaksempoi says:

    aq suke care adlin ni..lantak r pe owg nk ckp,aq totap mnt dy..SLMT PGNTIN BRU! MOGE BHGIA..

    0
    0
  18. aries_april says:

    ya right…
    be himself.

    0
    0
  19. akudaksempoi says:

    Kite x dciptakn smpurna utk mngata ksmpurnaan owg laen..Lu pkir r sndri..ASSALAMUALAIKUM

    0
    0
    • Kak Su says:

      Tul tu akudaksempoi..semua manusia ada kelebihan & kekurangan. Bila dpt pasangan akan saling lengkap dan melengkapkan. Itu fitrah manusia. Kita terima seadanya. Sebab kita pn bknnya sempurna.

      0
      0
  20. yann says:

    emelda ni msti x susah nk jga si adlin ni sbb dia x bnyk kontroversi x mcm d.k ksian ct hri2 mkn hati

    0
    0
  21. eqha says:

    ciut taw bila emelda pki tdng, tp, pki tdng mst lah dgn hti yg ikhlas….

    0
    0
  22. Kak Su says:

    Selamat Pengantin Baru buat Adlin & Emelda. Semoga berbahagia selamanya. Cantik Emelda ni bertuah Adlin. Adlin pn mesti ada kelebihannya. Hanya mereka saja yg tahu.

    0
    0
  23. tadzmahal says:

    mesti happy kahwin ngan Adlin ye……….hari2 xlah boring sebab Adlin pandai buat lawak

    0
    0
  24. aries_april says:

    tpi tkut jga…
    lwak nya kna ada yg brtmpt.
    klau smua bnd nk bt lwak,
    2 yg prob…

    0
    0
  25. akudaksempoi says:

    Haha! kalo dorg msuk shati bdansa mst lwk gle..

    0
    0
  26. aries_april says:

    mna leh shti brdnsa…
    klau rja lwak leh ler.
    slap program ker?

    0
    0
  27. kisahsensasi says:

    HEHHE…..kita tunggu je laaa ….elok gak biar die kena kritik lakkk

    0
    0
  28. akutau says:

    salam..

    eh, korang tak baca ke kat cari.com.my – hiburan gosip tempatan…

    ada forumer ckp kenduri nikah berinai besar ni family imelda tak jemput langsung org2 kampung tu…

    org2 kampung pandang dr jauh jek…

    family dia lebih pentingkan org2 kay el, selebriti2, org2 seni & wartawan2 yg bagi coverage besar2an kat diorang jek…

    kesian aku kat org2 kampung tu… masa susah baru nak carik org kampung.. masa senang, cantik, lawa, berduit… lupakan org2 kampung…

    tak cantik dah aku tgk marriage diorang ni kalau prangai mcm ni… issyyyy!!!

    0
    0
    • tyrabanks says:

      ye ke?> klau betol la yg kau ckp ni, sian la org2 kg 2.. kita ni idup bermasyrkat.. jiran disebelah mesti diutamakan dulu. klau kita ada kmatian @ apeape org kg dulu lah yg jengok menolong … buknnya yg jauh vogue2 tu yg dtg… ntah2 xdtg trus… (hnya mmberitahu, jika baik kita guna, yg x elok tinggalkan)..

      0
      0
    • damia says:

      is it true?..eh eh cian kat owg kampung tuh..

      0
      0
  29. akudaksempoi says:

    Ishk biaq tol..Ksian org kg..X ptot tol..Hmm ley caye ke smber tu??

    0
    0
    • akutau says:

      InsyaAllah… aku kenal org kampung tu… aku tak suka buat2 cite… berdosa kering jek buat ape…

      0
      0
      • Kak Su says:

        Mungkin dorang nak buat majlis lain khas utk ong kg kot? Mungkin tak muat tempat? Atau ada kebarangkalian yg lain? Cheh..banyaknya persoalan.

        0
        0
  30. aries_april says:

    kta tggu kak nara ngan statement ni….
    tul ke x?
    tlg cri ya?

    0
    0
  31. tyrabanks says:

    biasalah kalu lagu 2… artis mesti nak majlis nampk standard,,cantik ,gempak.. wedding of ther yer le katakan..anasir2 luar yg comot2, serabai ni xnak.. buat jatuhkan imej majlis 2 nanti.. xder class.. standard kene le jaga.. baru dkatakan ARTIS MALAYSIA.. *********itupun kalau apa yg kau tulis 2 betollah {UTK akutau}… kalu salah dgn kau, dgn aku brtepek2 dosa kering,,,,…huhu..

    0
    0
  32. akudaksempoi says:

    Cm btol je cte org kmpg c emelda tu.. Hmm lg 1 tol ke emelda ni bkn ank kndung cik kiah tu? ? tetttt….

    0
    0
  33. akudaksempoi says:

    Cm btol je cte org kmpg c emelda tu.. Hmm lg 1 tol ke emelda ni bkn ank kndung cik kiah tu? ? tetttt…. Aq tye je.. Kalo xbtol xpe r..

    0
    0
  34. yann says:

    cam x caya jerk…ari2 masa kat af siadlin bkn men lg jmput org gi kwin dia kat ipoh xkn org kg sndiri x jmput…klau psal ank angkt 2 cam ada caya skit sbb muka dia ngan siEmelya 2 x sama lngsung….

    0
    0
  35. miss kuku says:

    cngrate…so sweet..

    0
    0
  36. boxer hugo bosss says:

    thniah..moge berkekalan dunie akhrat,,,,aminn…
    suke aku tgk mempelai nie…profesional je…

    0
    0
    • ikan kaloi says:

      sy pulak suka sgt tgk gmbr org kawin…w/pun dh kawin tp x puas2 tgk baju pengantin yg cantik2…
      aper pun…slmt pengantin baru…semoga bahagia hingga akhir hayat

      0
      0
  37. haruan says:

    aku belum kawin lagi…

    0
    0
  38. Penari Poco2 says:

    adlin nie selalu bg kritikan kat pelajar af.
    aku xpnh pun dgr dia menyanyi….bgmana agaknya sora dia menyanyi? jgn2 sumbang….

    0
    0
  39. badboy says:

    nak kata la emelda akan berkemunculan memakai tudung lepas ni..
    agak2 romantik ker si adlin ni..
    cam brutal jer

    0
    0
  40. jed hijau says:

    opolah kuew ngomong,
    adlin orak iso turu…bojo dek e ayu bangat.

    sapo jowo yok borak, kepenak sitik ngapusi wong..

    0
    0
  41. millia says:

    aku memg suka tgk si EMELDa ni…. cantik sopan kurang gosip tak baik tapi lakonan best…alhamdullilah dah jadi isteri…cukup pakej jd isteri mak mentua pun suka….ok ler tu

    0
    0
  42. akudaksempoi says:

    Adlin ni duda ank 1 ek.. xtaw plak aq.. xprnah plak dy tyang ank ek.. hmm cmne r upe ank dy ea??

    0
    0
  43. WhatEvErLah says:

    Tok Janggut … Kite sebagai manusia x layak nak menghukum n mengata org lain… Nobody are perfect.

    0
    0
  44. ayu6172 says:

    tahniah..mmg sweet couple

    0
    0
  45. su cute says:

    bile nk timang bby????

    0
    0
  46. anje dinnnn.. says:

    sama cantik,sama padan la tu…

    0
    0
  47. tasha says:

    btl ckp what evr..dowg nie asik nk mengata orang jer..mcm ar diri sndri bagos sangt..aku benci owg dok ngata nih..tgk diri sndri dulu k??????????????

    0
    0
  48. […] relationships with other bloggers. Check out this extremely well-written trackback tutorial Permalink […]

    0
    0
  49. I think this is among the most significant info for me. And i am glad reading your article. But wanna remark on some general things, The site style is ideal, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

    0
    0
  50. Dee Parrella says:

    Nicole Scherzinger has revealed that she’s thrilled that she succeeded Cheryl Cole regarding the X-Factor USA. She feels she is definitely ‘better served’ as a suitable judge rather than as a host.

    0
    0
  51. Thanks so much!

    0
    0
  52. utwory says:

    You really make it appear really easy along with your presentation but I in finding this topic to be really one thing which I think I would by no means understand. It kind of feels too complicated and very extensive for me. I’m having a look ahead to your next publish, I’ll attempt to get the hang of it!

    0
    0