Written by AbangNara | June 9th, 2011

gambar majlis pernikahan

Seperti yang dijanjikan, jom sama-sama kita layan gambar sekitar majlis pernikahan Abang Nara dan Cik Nara yang telah berlangsung Jumaat lepas. Alhamdulillah segalanya berjalan lancar di hari tersebut. Namun begitu, makcik-makcik Abang Nara kata muka Abang Nara daripada gelap terus jadi putih time melangkah masuk untuk akad nikah. Seram beb!!

Make up pada majlis pernikahan telah dilakukan oleh Cik Nara sendiri. Boleh follow Twitter Cik Nara jika berminat untuk borak-borak dengan dia (borak je ngorat jangan). Salah satu hantaran di hari tersebut ialah macarons daripada Cik Min. Sila add Cik Min di Facebook untuk menempah macaron darinya.

Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis pernikahan kami berdua dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar telah dibidik oleh WarnaPiksel dan MKStreet. Abang Nara memang suggest mereka berdua kalau anda nak ambil gambar majlis perkahwinan korang. Sempoi je orangnya.

gambar majlis pernikahan

gambar majlis pernikahan

gambar majlis pernikahan

gambar majlis pernikahan

gambar majlis pernikahan

gambar majlis pernikahan

gambar majlis pernikahan

gambar majlis pernikahan

gambar majlis pernikahan

gambar majlis pernikahan

gambar majlis pernikahan

gambar majlis pernikahan

gambar majlis pernikahan

gambar majlis pernikahan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

67 responses to (GAMBAR)Majlis Pernikahan Abang Nara & Cik Nara

  1. cherish says:

    congratulations..

    0

    0
    • xde sluor says:

      bak kate kir tuyo…kulit puteh sbb mkn tempe..kuikuikuii

      0

      0
      • f says:

        congrats. tp kenapa muka mcm x de seri. is it bcos of the camera or make-up tak cantik? BN pon cam bru bgun dri tdo je. sorry, i just wondering

        0

        0
  2. shazz says:

    tahniah bro!

    0

    0
  3. soulnazri says:

    tahniah…sangat hensem n cantik kedua2 pasangan pengantin ini ^_^

    0

    0
  4. Amereo says:

    So Sweet & Simple…

    0

    0
  5. mai says:

    aik…. gambar dulu cik nara kurus… nie nampak chubby sikit… tak pelah. chubby2x pun abg nara suke jugak. Slamat pengantin baru abg nara ngan cik nara!!!

    0

    0
  6. zaia says:

    hihihi..dh jadi suami isteri..Tahniah~!! Semoga berkekalan hingga ke anak cucu cicit dn brbahagia hingga ke akhir hayat..
    psni dh boleh la abg nara jd pelanggan setia ‘produk2 power’ yg dh abg nara iklankn kt tepian blog nie..huhu..

    0

    0
  7. ms.fathihah says:

    kalo jeling sekali cik nara mcm catriona rios a.k.a cat, yg pelakun tu..btw wife abg nara cantik walaupun makeup sendiri..save bajet..

    0

    0
  8. n o n a m a n i s (: says:

    congrats abg nara! may ur marriage blessed with love and cute babies soon!

    0

    0
  9. merakmurai says:

    TAHNIAH . im not single dah abg nara . Tunggu abg nara post pasal anak sulong diorang pulak . HAHAHA >__<

    0

    0
  10. sueshiii says:

    Sekali imbas cik nara nih ..macam Jue aziz la plak …He He He …Btw..TaHniaH baNG naRa & ciK naRa…semoGa kekaL henDak nYa ..aminnnn

    0

    0
    • mami says:

      takdela cantik sangat pon…

      0

      0
      • lysa says:

        boleh tak stop menghina fizikal org lain. kamu ni agama apa? sembah matahari ke? berhala ke? pathetic!

        cantik ke tidak, bukan urusan kamu nak pertikaikan. kamu beli cermin dulu, tgk cantik ke muka dan perangai kamu tu.

        0

        0
        • hanya aku says:

          mami tak cakap lebih2 pun… tak la sebut pasal fizikal. cuma pandangan dia bukan. Lysa bg kenyataan/kirikan yang terlampau pada pandangan sy. smp melibtkan agama. mgkin lysa sendir patut cermin diri sebelum bls pandangan org lain. chill

          0

          0
        • lysa says:

          dan mungkin mami patut juga nilai diri sendiri sebelum mengatakan org tidak cantik PON. perkataan takdela cantik sangat PON tu sounds menghina. nada menyindir. sbb tu sy tanya, agama apa, islam tidak pernah membenarkan penghinaan atas fizikal sesiapa. ingat cara kita tulis dan cakap mungkin memberi maksud yang berlainan. jadi tolong fikir sebelum menulis. dan mungkin awk juga perlu lebih bnyk berfikir sebelum menjadi dfefender. and chill to u to ;)

          0

          0
        • hanya aku says:

          salah seorg yg terlibat perhaps.. sorry bukan nak defends sesiapa but i was so shocked bila baca komen awk. Komen yang lain memberikan rasa kebahagiaan tapi urs :)
          ‘kamu beli cermin dulu, tgk cantik ke muka dan perangai kamu tu.’ ini juga salah satu penghinaan.
          berfikir secara kreatif mmg digalakkan tapi bukan berfikiran negatif apatah lagi menterjemahkan pemikiran kita dalam bentuk penulisan. penulisan dgn dipengaruhi emosi tdk terkawal akan menunjukan ketidakmatangan penulis :) terima kasih atas perkongsian pendapat. assalamualaikum

          0

          0
        • Yoyo says:

          Yang Cik Lysa nak marah sgt tu kenapa ye?herannn dan pelik…marah benar nampaknya tuh..mami just bg pendapat…BN dan CN punya kroni ke ni?heheh…

          0

          0
  11. myvitrd says:

    tahniah2.. selamat melayari alam rumahtangga dengan penuh sabar dan bertolak ansur

    0

    0
  12. yunie nasurldin says:

    abg nara..ni siyes..cepat bertaubat tau..inai lelaki xboleh pakai..harammm sbb ia adalah perhiasan bg kaum wanita,,, (sumber rujukan – ustz azhar al-idrus)

    0

    0
  13. shu shinju says:

    tahniah abg nara… muka cik nara macam catriana ross la… comel !!!!

    0

    0
  14. linda says:

    cik nara ni ada rupa cam catriona ross lah ..tahniah bang nara & cik nara semoga berbahgia ke akhir hayat..

    0

    0
  15. Rozie says:

    Congrate both of u! may Allah blessed yr marriage 4ever… Tip: Patient is a main key for success….

    0

    0
  16. cinnamon says:

    TAHNIAHH…

    0

    0
  17. Hamdi says:

    tahniah abang nara dan cik nara. semoga berkekalan selamanya.

    0

    0
  18. fida says:

    uiks kak afizan dh popular.. kim slm dgn dia yea abg nara…

    0

    0
  19. Lara Hati says:

    Tahniah…tahniah…tahniah….
    semoga berbahagia dan kekal selamanya.. : )

    0

    0
  20. salmi says:

    Tahniah! bak pinang di belah dua…

    0

    0
  21. blacktie says:

    dua2 santek..tp apsal baru kawen suda gumuks itu puan nara? senang ati..takpe la.. tp rasanya sbb anak tudung tu kot.. coba kalau pakai jenis ada awning.. kompem tirus aje wajah..kaakakka

    0

    0
  22. aries says:

    tahniah ye abg nara & kak nara .. u uols nampk sesuai sesangat… i like…

    0

    0
  23. feyus says:

    Tahniah…semoga kekal hingga ke anak cucu.Aminn

    0

    0
  24. aries says:

    tahniah ye abg nara & kak nara… uols nmpak sesuai sangat… i like… cepat2 dapat bb ye…. baby nara…. hehehe

    0

    0
  25. lady says:

    CONGRATS Bro & Sis Nara ^_^ happy 4 both of u…xkire lah size s.m.l ker janji sah n happy=) anyway biler tarikh sanding?xjemput kami2 semua ker?huhuh make-up sendiri…mcm kate lah=)kelassss

    0

    0
  26. tahniah yer Abg Nara..semoga berkekalan hingga ke anak cucu insyaallah

    0

    0
  27. orkid says:

    Tahniah Abg Nara n psgn..moga bahagia ke anak cucu ^_^

    0

    0
  28. Amier says:

    “Kereta Baru” jangan kasar2 sangat.Slow2 skit, piston jammed susah jugak.Benda nak pakai lama.
    Apapun Selamat pengantin baru buat Abg. Nara dan isteri.Semoga mendapat keberkatanNya.

    0

    0
  29. Whatever says:

    Tahniah & selamat pengantin baru…muka abg nara ada iras2 man belon Raja Lawakla

    0

    0
  30. Scarfbutik says:

    Tahniah!seronok kawen!

    0

    0
  31. tahniah diucapkan..semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat..

    0

    0
  32. cinta says:

    tahniah..selamat pengantin baru

    0

    0
  33. iela says:

    sebijik muke shiela mambo..

    0

    0
  34. anje says:

    tahniah, pic last tu abg nara tido ke……..heheheh…moncong je

    0

    0
  35. AB says:

    Tahniah! Semoga berbahagia hingga ke anak cucu dan cepat2 dapat baby nara…ahakss gitu…anyway…cantik (pn.nara) dan sederhana tapi marvelous (majlis), love it!

    0

    0
  36. tahniah cik nara..harap bila dah kawin ada masa la nak updated blog..huhuhu

    Entry Terbaru :
    Awan Fantasia Dan 3 Cerita

    0

    0
  37. student bandung says:

    saya tujukan lagu Maher Zain – Barakallah, untuk abang Nara dan Isteri.
    Tahniah!!

    0

    0
  38. akulah says:

    tahniah…both look great

    0

    0
  39. Tenda Biru says:

    Tahniah abg nara..lps ni jgn duk syok sgt duk siar gambar2 yg mengaibkan org yer…dosa besaq..tak terpikul nanti kat akhirat.jaga wife tu elok2..jaga rumahtangga..jgn nti duk leka siar hal org sana sini,hal umahtangga sendiri plak kang tersiar..lps tu nti..byk plak komen dr peminat BN utk abg nara>>what u did, u get back:))))

    0

    0
  40. Xoxo says:

    Suke,cute btul both of u.semoga kekal hingga akhir nyawa.

    0

    0
  41. janda muda says:

    mcm muke man belon la abg nara ni..oopsss..congrats..a perfect weeding :))

    0

    0
  42. cikhuhu says:

    Alhamdulillah..
    Tahniah Abg Nara n wife,, smg bhgia n diberkati-Nya dunia akhirat..

    0

    0
  43. putput says:

    senyum kite tgk pic abg nara ni..
    hari 2 dh tgk video..
    sekali lafaz je…
    TAHNIAH…
    moge kekal ke akhir hayat…amin

    0

    0
  44. pasha sendat says:

    laaaaaaaaaaaaaaa BN ke tu..? ingatkan MAN BELON!!!

    0

    0
  45. Clipkertas says:

    TAHNIAH…..
    SMOGA BERKEKALAN HENDAKNYA…..

    0

    0
  46. nida says:

    cantik betul isteri kamu…semoga bahgia hingga akhit hayat…amin ….

    0

    0
  47. hafatin says:

    congratz….. :) happy always ya!!!!!

    0

    0
  48. zaza says:

    Congrats abg nara n cik nara. Luv cik min macarons too.;-)

    0

    0
  49. shida_jb says:

    tahniah abg nara.. tp muker nmpak mcm sedey jerk..
    takot heh….
    kikikiki…..

    0

    0
  50. Gemuk Gemuk Gemuk says:

    Dear Lysa, dah sah ko GEMUK! Sensitiv tak tentu pasal. Nape? Tak de org nak ko ke??? Ciannnn..

    0

    0
  51. arios says:

    errmmm cntik sngat2 gambar wedding abg nara..tahniah..smoga bhagia n sempurna sgalanyer..
    bila tngok smua pic tu trus fokus pda 1 puc tu..tringat org tua2 kata klau pgantin pakai inai kita leh tngok di kliling kuku nyer berwarna itam..tu tandanya…$%#&@()!)…
    jahat betoi mlut ne..xper tu smua org tua2 yg kata..

    0

    0
  52. cikmin says:

    salam..

    baru berkesempatan jengah kesini..terima kasih sudi promote link ya nara..alhamdulillah..rezeki melimpah ruah datang..semoga rumahtanggan nara dan cik puan nara ni kekal bahagia aman damai hingga ke hujung nyawa…

    0

    0
  53. YAI says:

    MCM NAK CPT ABIS JE

    0

    0
  54. si nara babi says:

    fuck off la sial..wife mcm pantat babi..ko tu mcm kontol babi

    0

    0
  55. Kuruih says:

    tahniah abang nara n wife..
    cantik isteri abang nara ni
    sederhana tp meriah..
    semoga berbahagia bersama dunia n akhirat. amin

    0

    0
  56. LILY M says:

    Tahniah….. Abg Nara N Cik Nara…….. Semoga Bhagia ke akhirnyer…. Amin…. Cepat dapat Baby Kembar…

    0

    0