Written by AbangNara | September 19th, 2011

Serius cantik sangat-sangat gambar yang diambil oleh G.I Photoshoot untuk majlis perkahwinan Eira Syazira dan Azad Jasmin. Abang Nara paling suka gambar-gambar hantaran yang ada patung tersangatlah comel. Kreatif sungguh. Apa pun jutaan tahniah kepada pasangan pengantin baru ini. Semoga hubungan anda berdua berkekalan sehingga ke akhir hayat.

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

Lagi beberapa keping gambar majlis perkahwinan Eira Syazira dan Azad Jasmin dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

Serikan kereta anda dengan diskaun hebat Car City Car Centre bersama MilkADeal ini. Hanya RM69.90 (harga asal RM328) untuk car wash, car claying, waxing, polishing, vacuuming dan sterilizing. Dapatkan tawaran hebat ini hari ini juga di MilkADeal.

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

69 responses to (GAMBAR)Majlis Perkahwinan Eira Syazira Dan Azad Jasmin

  1. mizz malay says:

    cantiknyer iera..sejukk jer tgk dorang..semoga berkekalan hingga ke akhirnya..

    0
    0
  2. shiro says:

    Nice and Simple..i loike

    0
    0
  3. Agogo says:

    Memang naik la seri pengantin n make up sgtttttt cantik, xtebal n look simple..sukee!!

    0
    0
  4. lola says:

    perrghhh…cantik siooott……….tahniah…moga kekal ke ahhir hayat,,,,

    0
    0
  5. cer cite!!!! says:

    waaahhh….so sweet!!xdak yg t’over…mmg cantik la…tahniah..smoga b’kekalan ke akhir hyat…..sama2 memeliharan kharmonian rumah tgga!!b’seri2 sguh…tahniah skli ag eira n azad!!!

    0
    0
  6. alma says:

    canteknyerrrrr…. :D btol2..makeup die xover…baju pn simple

    0
    0
  7. mart says:

    Wah!Nice!Like like like like like….

    0
    0
  8. yaya says:

    bile gelak nampak seiras dorang ni….. semoga bahagia ke akhir hayat and di murahkan rezeki … :)

    0
    0
  9. lolyat gang says:

    eira nampak berseri n cantik tul

    0
    0
  10. Cik Ram says:

    Sepadan.. Make up yg natural buat Eira nampak begitu cantik.. Very natural. Congratss…

    0
    0
  11. Seri pengantin jelas kelihatan…

    Tahniah… smoga hidup aman damai… dan bahgia ke akhir hayat..

    Amin

    0
    0
  12. Lawa sngat….. likeeeeeeeeeeeeeeeeee
    Smoga Bahgia sehingga ke akhir hayat

    0
    0
  13. ain says:

    cantiknya…..tak over…naik seri pengantin….moga berkekalan hingga anak cucu cicit cucut peot piat….bla..bla..bla..

    0
    0
  14. Tips Cinta says:

    Santeknyerrrrr…. :D btol2..makeup die xover…baju pn simple! :)

    0
    0
  15. cygzura says:

    sgt2 cntik.. thniah wt eira ngn ezad..

    0
    0
  16. li says:

    serius lawa! looks natural

    0
    0
  17. jane says:

    make up cantik ..baju simple…org yg kedua ada seri pengantin selepas farrah… cantik cantik saya suka

    0
    0
  18. upin&ipin says:

    cantik! cantik! cantik!

    0
    0
  19. hehehe says:

    serius nampak iera nie cantik sgt2 n seri pengantin…memang sesuai sgt meak up neutral dgn dia…seri pengantin jelas terserlah…selamat berbahagia hingga ke akhir hayat…

    0
    0
  20. HoNeY bEe says:

    waaahhh!!!

    dlm diam kawen diorg ek, langsung x ku sangka…

    selamat berbahagia wahai pengantin baru…

    0
    0
  21. lilia says:

    cukup berseri2….Ya Allah, berkatilah pasangan ini….

    0
    0
  22. black rosEs says:

    hantaran siap ade patung 2..cmel gle..

    0
    0
  23. siput sedut says:

    best tgk semua photo2 nih…cam sinambungan drama anak mami mek ani la plak…….bertuah si izad dpt si iera tue….hehe..

    0
    0
  24. sinar menjelma says:

    cntik eira syazira..best nengok org kawen..teringin nak kawen gak….bilakah..;

    0
    0
  25. farie says says:

    cantik nya…..!!!!!! penganti samo cantik samo padan

    0
    0
  26. Supermak says:

    artis camnila contoh..masa bercinta xdela over2 sgt publisitinye mcm sesetengah artis yg lain..tau2 je dh kawen..kawen pun xdela nk publisiti beria2 mcm si memek tu..baju,kad kawen,pelamin,hantaran sume dh heboh2..kawennye x lagi..haishh!!~~

    0
    0
  27. jabun says:

    eira ni makin lama makin cun..

    0
    0
  28. tasya says:

    suke..suke..suke….sooo sweeeettt….tahniah…..

    0
    0
  29. mama zara says:

    selamat pengantin baru to both of u.semoga sentiasa dirahmati Allah

    0
    0
  30. ana says:

    Waaaa da lama meka kawan..kekal jugak hinga ke alam perkahwinan..pas ne biarlah kekal hingga ke anak cucu..amin

    0
    0
  31. BUNGA BAKAWALI says:

    Sokong sangat……Eira ni mmng sweet n nmpk sesuai sngt ngan si Azad tu. …. Dulu x mnt sngt ngan Azad tp bila tgk gmbar kawen ni nmpak sikap sbgi seorg jejaka yg budiman. Jga kerukunan n keharmonian rmhtangga semoga kekal hingga akhir nywa. Byk bersabar dlam menjlni hdp berrmhtangga sbb itu kunci segala kebahagiaan. Jdikan kekurangan pasangan dan kelebihan diri sbgai smber utk terus kekal bahagia…SELAMAT PENGANTIN BARU….

    0
    0
  32. ans says:

    saya suka pasangan ni ..tahniah ..semoga bahagia keakhir ahayat

    0
    0
  33. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    semoga pasangan ni di berkati allah dn bahgia selalu semoga mendapt anak kembar ye pasti jambuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu n hensemmmmm !!! yooooooooo !!!!

    0
    0
  34. Cube says:

    Cantiknye Eira…

    0
    0
  35. mat penang says:

    harap lepas kawin ni si azad ni berubahlah sikap mata keranjang dia tu..kalau dulu awek aku pun dia pernah usha..kat tepi jalan plak tu

    0
    0
    • lolok says:

      alah ushar jepun .suma laki pun suka ushar pompuan, apepun memang sweet sangat2 dorang ni.dari dulu aku suka tgk dorang. congrats ~

      0
      0
  36. Diyana says:

    Berseri-seri sangat kedua mempelai. Azad walaupun kulitnya hitam manis tapi masa majlis pernikahan ni nampak jernih dan cerah je air mukanya. BarakAllahu ;)

    0
    0
  37. sara says:

    cantik n sweet sgt… seri pengantin jelas ternampak pada eira n azad. congratulations..!

    0
    0
  38. Ummiekin says:

    Cantiks nyer Eira nih… Naik seri pengantin. Semoga berkekalan hingga akhir hayat ye… Jaga rumahtangga dengan baik, moga dikurniakan zuriat yg soleh dan comel2 ye. Amin.

    0
    0
  39. senah bukan jenab says:

    tak taw depa ni kapel..tbe2 kawen…congratz…

    0
    0
  40. Kak Su says:

    Alhamdulillah…Tahniah Eira & Azad…..cantik sungguh Eira ni..Kak Su suka tgk pic ke-4 tu..comel sgt2….Semoga berbahagia selama2nya…

    0
    0
  41. uui says:

    tahniah!! cntik nye eira

    0
    0
  42. adasya says:

    suka tgk dorg 2 ni..alhamdulillah dh slmt jd suami isteri…

    0
    0
  43. BOB says:

    Ya Allah cantiknya…baju..pelamin..pengantin.cantik….

    0
    0
  44. fiza syaziera says:

    cantik si eira… ni mekap pun x over…look so sweet girl..! baju pun x seksi…mmg nice sngt…suka tngk couple ni…hopefully jodoh panjang hingga akhir hayat…

    0
    0
  45. farra8979 says:

    eira comei n jelita…. suka2…

    azad tu ok cuma jgn la cakap kuat sgt… x best!

    0
    0
  46. bbasya411 says:

    pasangan ezad & Iera LG CUNNN!! dari MEMEKK & NORMAN plissss…FULLSTOP~~

    0
    0
  47. aleesya girl says:

    tersangat la comel & cun melecun sugguh iera..selamat pengantin baru semoga bahagia..p/s sebenarnya aku xminat la ngan laki dia tu..

    0
    0
  48. icha says:

    sumenye simple…n cntk~~~~

    0
    0
  49. Sritemasek says:

    Suka tengok muka eira.. Ayu sekali berseri2.. Tk dengar berita nk Kawin waktu terdekat ni, tiba2 tup2.. Alhamdullillah moga mahligai yg dibina Akan berkekalan hingga ke syurga.Amin

    0
    0
  50. ace37 says:

    kawin pon diorang nih :D

    0
    0
  51. PInky says:

    erm!!rase2 nye peminat sekarang x suke wedding yg terlampau grand2!!nampak sngt la nak menunjuk2 padahal klau pakai duit sendiri x pe jugak..ni sponser je..haha!!kelass tgk eira time kawin,cantikk n berseri2 gitew..x over ok….hantaran pown kelasss sngt..lawaa…suke nok!!

    0
    0
  52. lolz says:

    sweet jea tgk dorang ni ! nampak menyerlah wedding azad !

    0
    0
  53. Andy says:

    Tahniah to both u!

    Fall in luv masa “Anak Mami Mek Ani” ke?

    Never missed to watch because both of them nampak so sweet sgt dlm drama tu…..tup2 kawin…..thts y drama tu nampak real n best….

    0
    0
  54. cyunk anis says:

    tahniah selamat keanak cucu

    0
    0
  55. lolz says says:

    Never missed to watch because both of them nampak so sweet sgt dlm drama tu…..tup2 kawin…..thts y drama tu nampak real n best….

    0
    0