Written by AbangNara | January 6th, 2011

gambar kahwin LAN MUH

Ingat lagi tak entri kami tentang perkahwinan Lan MUH/The Typewriter dengan Normala baru-baru ini? Akhirnya ada orang yang telah sudi menghantar gambar majlis persandingan mereka berdua. Lan nampak macho dan tampan. Kami suka dengan tema serba putih majlis perkahwinan mereka berdua ini. Nampak suci sangat.

Lagi gambar sekitar majlis perkahwinan Lan dan Normala dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Anugerah rekaan paling kreatif jatuh kepada….

gambar kahwin LAN MUH

gambar kahwin LAN MUH

gambar kahwin LAN MUH

gambar kahwin LAN MUH

gambar kahwin LAN MUH

gambar kahwin LAN MUH

132 responses to (GAMBAR)Majlis Perkahwinan Azlan Dan Normala

  1. hepigirl says:

    rambut pengapit cam rambut palsu…..

    0
    0
  2. lolyat gang says:

    nice wedding lan

    0
    0
    • http://wearetheslave.blogspot.com/2010/11/perihal-wanita-penghuni-neraka.html says:

      semoga berkekalan hingga ke akhir hayat….

      0
      0
  3. linglung says:

    perghh! kemain semat lagi wedding tukang taip ya? keh keh keh

    0
    0
  4. katak kodok says:

    Nice. Garden style wedding…congratulation to both of them.

    0
    0
  5. michiey says:

    nice wedding…congrats lan..

    0
    0
  6. abu says:

    nk kawin gk!

    0
    0
  7. Merpati Putih says:

    bdn bini dia out ja tngk

    0
    0
  8. lin says:

    Tahniah..selamat pengantin baru..

    0
    0
  9. misskenyalang says:

    TAHNIAH.

    0
    0
  10. shinta says:

    Tahniah… trkejut tgk rmbut pngapit cam ‘Aslan’ Narnia lak.. kihkihkih

    0
    0
  11. Larina says:

    Semoga bahagia smpai akhir hayat..ak kenal wife lan nie..
    Dlu dy duk jb…org nye klu ckp lembut jek..
    Lama da xjumpe..

    0
    0
  12. ePaL says:

    Taniah wat lan n wife…tak tahan la ngan p’gpit tu… fesyen baru kape..
    rambut dah mcm mop kat umah aku la…
    huhuhuhuhuhu

    0
    0
  13. Syue Mustafa says:

    Selamat pengantin baru. Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat untuk mereka berdua.

    0
    0
  14. esparanza says:

    slmt pengantin baru. semoga bahagia ke akhir hayat. tgelak tgk pic 2, muka flowergirlnye cam terpaksa~ je. hehee. aiyyaa pengapit plk over the top xD

    0
    0
  15. teDi says:

    lebih sesuai pengantin perempuan senyum tutup mulut. cantik. ngeeee =D

    0
    0
  16. Reena says:

    Pengapit sudah lebey..mana leh overshadow pengantin.. ahak ahak..tapi terovershadow gak hasil drpd rambut karen..einstein pun kalah nok..

    0
    0
  17. aku no.50 says:

    rambut pengapit leh wak sumbu pelita…hahahahahahah

    0
    0
  18. Ryta says:

    tahniah Lan dan isteri…
    Harap2 boleh kekalkan rumahtangga yg dibina arini sampai bila2…tak mo dah dengar citer artis kawen cerai, kawen cerai ni…boring! Bukan apa, time kawen punyalah grand…tup2 hmmm…hampeh!
    p/s: Rambut pengapit tu terkena kejutan letrik ke hape? Wakakaka…tak bleh blah tgk…aku asik gelak dari tadi!
    :-P

    0
    0
  19. anon says:

    tak faham kenapa kena pakai spek.. buta ke? bagi spoil the wedding je… kalau alasan panas, bini dia bole lak tak pakai spek…

    0
    0
    • didi says:

      ada je pengantin yg pakai spek..dlu aku tgk pics lama2 bpk aku ada je kawan2 dia kawen pakai spek time diorg kawen..kt kampung lg..xde masalah pn..bese la 2..

      0
      0
      • mummy Q says:

        anon, bunyi ayat mcm sakit hati jek.. relax la beb.. artis wat xkisah kot.. hensem gak aku tgk.. ni kat bandar la bkn kat kg..

        0
        0
        • haruk says:

          lah pakai spec pun jd bahan hahahaha….cuba ko letak plak pic ko bg tgk plak…sempurna sgt ker

          0
          0
  20. Akoo says:

    Naperr laa org melayu skang kalo kawin dah lupa dah adat budaya & agamaa.. kopekk tersembul2 tuu dah jadi trend dahh skang nihh..
    tauu pulak nak nikah ikut ugama, adat .. tp tang pakaian ikut org kapir laknatullah tuhh.. camne laa nk berkat nihh??
    Alangkah manis kalo seme bertutup rapat, aurat dijaga, dosa tak dapat berkat dapat ..
    sudah2 laa nak tiru org kapir ..

    0
    0
  21. esparanza says:

    ate.. .ni le jadinyeee.. bile org melayu nk jadi omputih

    0
    0
  22. pedulik hapa says:

    ntah apa2 pesen pengapit dia.. buruk beno rupanya.. hmmm

    0
    0
  23. mefirst says:

    alahai better tak pkai bride’s maid. wat rosak pmdngn jak.

    0
    0
  24. holly says:

    perlu ke cermin mata itam tu???

    0
    0
  25. man says:

    ha ha ha…kelakar ..gelak sdr tgk gambar pengapit tu….kah kah kah

    0
    0
  26. Lolito says:

    Ya Allah…rmbot pngapit tuh mang xhingat kan…cam org sakai dah aku tgok…

    0
    0
  27. hepigirl says:

    lan pakai spek tu ok gak, nampak lar ok…tgk pengapit laki tu dh mcm orang buta je…terlenggak ngan spek..hikhik..

    0
    0
  28. wanz says:

    lan nmpk lebih muda laa…

    0
    0
  29. sue says:

    xsemegah lansunk c pengapit tu..g la rebond rambot tu

    0
    0
  30. Jackal says:

    Belahan dada bini dia memang comel..apa ni Lan. tayang satu malaysia tengok. Dayus le ko ni Lan.

    0
    0
    • gilo says:

      ye ke dayus?,,,kalo mcm tu byk jugak ek insan yg bernama lelaki dayus dlm dunia nih!!! huh!!! sungguh dayus…

      0
      0
      • mummy Q says:

        bini ko tutup abis ke? relax la, ramai lg artis malaysia ni yg lbh teruk.. yg penting kita betulkan diri kita ni dulu..

        0
        0
        • minah jambu says:

          dh dh dh…jangan dh dpt laki je tros nk betudong….relek dulu…, yg penting hati mau iklas jujor dn baik hati….., banyak pompan2 ni skarang dpt laki je nak bertudong ….kenape sebelom belaki tknk bertudong???

          0
          0
        • rie says:

          tu kan dah hukum agama.betul la dia ckp tu.jgn la nak menidakkan hukum tuhan.klu smpi mati hati tak terbuka, mcmane?syukurla dah bsuami pakai tudung, sbelum mlahirkan zuriat sterusnya.skurang2 nya wujud keinsafan.

          0
          0
  31. leha says:

    wife dia body tak cantik.. mcm laki. Sudah la pengapit mcm tu.. terus tak ada seri.

    0
    0
  32. leha says:

    dari rambut mcm tu.. aku rasa baik dia pakai tudung je.. lg manis

    0
    0
  33. zettyhumaira says:

    terkezut mama!!!
    ingatkan ada puaka tebing biru sebelah normala tu…..

    0
    0
  34. Tiong says:

    Selamat Pengantin Baru… Eh ehh..mop..

    0
    0
  35. lemonate says:

    HAHAH pengapit dpt publisiti murahan…heheh rambut mcm nenek sihir naik penyapu terbang:D

    0
    0
  36. Pocoyo says:

    Aku aser pengapit tu tk sempat nk set rambut dia.. tu pasal rembat jerk mop lantai kan.. hahahhaar

    0
    0
  37. moh says:

    semoga berbahagia ahha jgn pedulik ape orang kate k

    0
    0
  38. nana says:

    pengapit ke ape tu? ke bunga manggar taruk muka org? KAHKAHKAH.. (jahatnya mulot)

    0
    0
  39. anie88 says:

    adesss….asal pengapit die x semenggah je????!!!!!
    wt spoilllllll r…!!!!!
    da mcm babun da….

    0
    0
  40. melora says:

    dari segi rupa paras pengapit tu lagi lawa…. siap lepaskan pigeon ( burung haper tak namernya tu) lagii..*mutah darah*

    0
    0
  41. azreeny says:

    wow….garden wedding….tahniah la buat Lan…Moga bahagia hingga ke akhir hayat….

    yg pengapit tu gamaknya baru lepas tgk citer hantu mak limah kot…hahaha

    0
    0
  42. meen says:

    mala ni berlagak sket.klu nmpk, mcm dia plak yg artis.sombong plak tu.aku prnah jmpe.anyway, slamat pngantin baru.moga bahagia ke anak cucu.

    0
    0
  43. as says:

    kawin ngan artis 1 pamily tumpang glamour.anyway tahniah utk pengantin, moga dpt anak comel.

    0
    0
  44. CT says:

    adussss..patuttnya komen pasal Lan..tp pengomen2 nih bg komen..alih2 pengapit yg dapat nama..tp mmg bukak2 mmg nampak pengapit dulu..heheheheh

    0
    0
  45. Mysara says:

    nampaknya rambut mop si pengapit tu lagi glemer dan meletop dari pengantin..kuang3

    0
    0
  46. popoyoli says:

    idong dorg akan2 jekan….hihi

    0
    0
  47. 3ple_Jay says:

    Pengapit pun dari suku sakat pengantin pompuan kot…..muka sepesen ajorkk…

    0
    0
  48. cacing says:

    mop kt umah aku lg elok!

    0
    0
  49. lala says:

    pengapit dia wat rosak gmbar kawen lan n wife dia jerk…

    0
    0
  50. ergh says:

    pengantin skang semua nak tunjuk dada.. tak faham betul

    0
    0
  51. SWEET says:

    ENSEM AZLAN JADI PENGANTIN

    0
    0
  52. Karl says:

    Aku nak suruh Lan pakai baju pengantin nih kat AJL nanti…kalo dia belum pulangkan la…:)

    0
    0
  53. scorpioncat says:

    memula tgk gmbr ni ok je..tp sampai je gmbr last, tezekut aku….muhahahahaha..rambot pengapit…hahahahha.. ni bkn pengapit, tp “pengepit”..hahahahahahaha……..

    0
    0
  54. syak says:

    muke bini azlan macam iras mizz nina gituu

    0
    0
  55. Karl says:

    Kalo x salah yg rambut ala2 predator tu ialah juara karaoke Red Box negeri Johor le….

    0
    0
  56. pensel_hijau81 says:

    Kenapa rambut pengapit, mengembang sangat… Muka comel…

    0
    0
  57. gal2 says:

    hehe..cam mop lantai umah yg mak ak nk buang tuh.,hehe

    0
    0
  58. si pari2 says:

    hehehehee..lawak glewr dowh aku tgk rambut si pengapit ni..kikikikikiki…

    0
    0
  59. 3677 says:

    hahahahahaha…mcm pondan jer..

    0
    0