Written by AbangNara | May 7th, 2009

gambar kawin adik wardina

Kepada lelaki-lelaki di luar sana yang telah kecewa apabila Wardina berkahwin dulu, sila kecewakan diri anda lagi kerana kini adik Wardina, Sumayyah pulak telah berkahwin.

Seperti kakaknya, Sumayyah memang cun, ayu dan memakai tudung. Macam wanita Melayu terakhir gitu. Memang kalau bawak balik rumah, mak anda pasti akan masuk meminang keesokkan harinya.

Tahniah buat Sumayyah dan suaminya. Lagi gambar majlis perkahwinan adik Wardina, Sumayyah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar kawin adik wardina

gambar kawin adik wardina

gambar kawin adik wardina

gambar kawin adik wardina

gambar kawin adik wardina

gambar kawin adik wardina

gambar kawin adik wardina

gambar kawin adik wardina

70 responses to (GAMBAR)Majlis Perkahwinan Adik Wardina, Sumayyah

  1. the moon says:

    lawanya adik wardina..mcm kakak dia gak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. mien.. says:

    muke adk wardina ni lmbut je nmpk…ayu g2..
    wrdina pn maintain cun jer…muke klu dh mmg cntik smp ble2 pn cntik gak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  3. hsiti says:

    mmg cun..kt mne dorg wt mjlis ni ek?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. mien.. says:

    suami die pn blh thn gak 2…wawawa..mlpaslah lg…wawawa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. NyahKL says:

    aduhhh…encemnya suami wardina ni..berkenan pulak mak..auwwww

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mien.. says:

      eh2..nyah ni……kt suami wrdina gak die brkenan….
      ishh…sape lak jd mgse pasni?????auwwwwwww..singa kot..hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minnie comey says:

      xkose nyah…awwww…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. futurelawyer says:

    adik dia sejibik cam minah saleh…Nara,carik2 ar kisah Wardina ngan mentua dia…dulu kan tak berape baik..amacam,dah baik ker diorg skang?…cian Wardina…takper erk kak,segale baik dan buruk adalah ujian dr Illahi…yg penting always chayok,chayok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minnie comey says:

      tu kisah lame..tu pasal kak nara xbukak citer tu..huhu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. DelimaSaraa says:

    ensem + cantik….huhu…bagai pinang dibelah dua..Aku suka sangat tgk pic..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minnie comey says:

      ko kawin t lawa gak..huhu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        aminnnn…….ko doakan ek…aku nak sehebat siti zulaikha dan harap2 aku berpendirian dan tak jadi cam NK..amin

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. minnie comey says:

    LAWA GILE..ni brula best kak nara..huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. lilies says:

    cantek ar..bru ar besh..cuz cde psl artis jer..hubby die encem wah..sape die erk?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. puteriaquarius81 says:

    comeinyaaaa… tp naper fashion tdung gitu? x comei

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      pesen terkini..nanti kalah lor tudung ikin..naik nama tudung adik wardina plak…

      – p/s : Teringat kata2 mawi dlm berita TV3 semalam..selaku duta pebenda ntah, dia kata pengkomplen dlm blog ni lebih bermaharajalela..tp ayat betul dia dh luper lar..tp ayat dia memang mantap arr…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mien.. says:

        yeke…mawi ckp cm 2 ke…..mmg mntooppp…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • amie says:

          mawi ckp kat blog2 ni la yg komen2 teruk nya..yg lg memburukkan keadaan la kononnya kite kite yg rajin lyn gosip ni…peduli hapa aku,aku ada laptop,aku ada internet,aku blh membaca..suka ati aku la nk ngata ko pon!!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • minnie comey says:

          mawi ckp cengitu ke??die xsdar ke,kak nara ni sudi gak nak amik gambo die dlm ni wat bhan gosip..gosip tu bole menaikkn name die gak ngan bini die si ikan bandaraye tu..xkirela komen negatif ke positif.tlgla mawi..bukak minda..pk secare matang..makin benci akula..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. sangam41 says:

    aku suka wardina ..harap2 sampai bila2 pun dia mcm ni, jaga aurat dan rumah tangga…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. kechik says:

    nape muka pengantin pompuan tu, senyum tp muka cam nak nangis jek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mien.. says:

      sebakla 2 kot…hepi sgt cz dpt gak die kawin ngan laki plhn die 2…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. garfield_82 says:

    cantik dan tahniah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. pok joe says:

    Rasenya minah nie bljr kat uitm junior aku budak school of business transport…..

    Dulu muka macam biasa aje, nie make up aje kot…… bukan natural

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. oyo says:

    hensemnyeee…laki sumayyah ni hahahhaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. dodol says:

    ala pak joe… kira cantikla tu… biasala orang kita ni, asal hidung mancung je, terus masuk kategori cantik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. lala says:

    buruknya muka pompuan ni..mengerikan bila tgk lama2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. zaza says:

    sama cantik sama lawa…..tahniah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. delimajelita says:

    kakak dia lagi cantik lah… anak-anak mak aku pun cantik gak…peace..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. cromok says:

    tak cantik la muka adik die nie…takut aku tgk matanya..aku x cair tgok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. lala says:

    sapela kata dia ni lawa…pi la ambik spek…tgk betul2…mata dia cam hantu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. malysa says:

    nama dia sumayyah nadirah, graduate uia..further Master kt Aussie..

    yang korg duk kutuk2 die x lawa, korg tu lawa sgt ke? mata die mcm hantu mata korg yang mcm pendengki?

    spjg aku kenal die, die xpenah pun mngaku lawa dr kakak die, yang korg nak kecoh apehal?aku xpaham dgn org yg iq rendah mcm korg ni…mak bpk suh blaja skolah elok2 xmau, ni dh bodoh mcm *tut*

    maya, if u read this, just ignore these stupid crap..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • DonthateMe says:

      hmmmm…..ko kenal sgt ker sumayyah tuh? Aku lagi kenal…slalu duk menyinggah bilik dia kat mahallah safiyyah dulu…course economic…mmg sombong pun dia….lawa jer tak guna gak..tu dipinjam Allah….bukan harta sendirian berhad…so kalo lawa tp sombong tak guna gak…kak dia wardina baru baik…down to earth…lg lawa dari sumayyah tp tak sombong…senyum jer….tegur dia pun mesti dia senyum n borak ker…ni kalo ngan sumayyah…tegur HI pun buat muka senyum sinis….mmmm…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • malysa says:

        bodonye kau ni!! ye aku kenal,aku pun bdk econs, ko ape hal? die bukannye sombong bangang, dh tu ko ingat die artis nak kene sengih2 setiap kali jmp org! so wat klu die xnak senyum ngan kau pun, do u deserve to be greeted ke dgn hati busuk kau ni? buduh piang!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. awOkk says:

    sukenyer aku tgk muke dorng nie….same cantik…sama padan….tahniah la!!!!anak mesti comey nnt….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. shin says:

    hmmm… mmg lawo tp lawo akak die lg si wrdina tuh.. tp laki die hensem sioot… nsb baik dah jd laki org klu x lme da aku ngorat..hahahahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. boxer hugo bosss says:

    hehee..laki adek wrdinah mmg cute gitu..laki wrdinah kureng ckit..heheee..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. ina razalie says:

    Diorang nie ada kacukan arab ke, lawa le mcm perempuan arab or igipt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. syasya says:

    Dah bukan macam melayu kacuk! Muka dia seratus peratus macam perempuan Arab.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. minah nomad says:

    suhanallah..satu lg keindahan dunia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. heartme says:

    sumayyah tu mmg comel…ingt lagi adik laki die zaki satu sekolah ngn saya…ayah wardina selalu wat ceramah motivasi percuma utk pelajar sekolah..bnyk bg sumbangan utk skolah..kdg2 sumayyah tu ade jgk ikot…mase tuh wardina masih mengandungkan anak pertama….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. lia09 says:

    Bapa diorg orgputih “Aussie” /or NZ kalau tak silap. Mak dia Acheh. Skrg both dh mnetap kat Australia.Dulu masa Wardina muda2(modelling) diorg duduk kat PJ. That’s why dorg cantik. Kalu makbapak aku mix pun aku cantik gak hehehe.Apa2pun bersyukurlah kita ni cukup sifat dan rupa..One thing aku kagum dgn diorang pegangan agama diorg tiptop, makbapak diapun dah Haji/Hjh. Wlaupun bapak asal orgputih..Tahniah Wardina dn keluarga.Kami peminat doakan Wardina tetap maintain down to earth dn jadi isteri soleha..amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. swetglz says:

    ala tak payah ar,, nak ckap sape yang lawa.. itukan tuhan yang jadikan,,, aku lg lawa… huhuhu…. gurau jek … jangan marah…. bagi aku semua ppn dalam dunia ni lawa… sbb ppn adlh ibarat mcm permata… tak percaya tanya lah uztad… hehehehe… arap cape2 jgan marah ye… tau terasa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Missy says:

    Adik wardina,sumayyah nie memang la cantek…tp sombong…nak berkawan pun pilih bulu….mentang2 kakak dia artis…saya ni blajar sama ngan dia kat uia dulu…ramai yg tak berapa suka kat dia coz dia sombong…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • lysa says:

      dia bukan sombong, tp dia x gedik mcm kau buduh.. aku elok je kwn ngan dia, dia x sombong pun! kau bajet org nak kene sengih2 dgn kau br kau nak kata dia x sombong. perwatakan dia mmg mcm tu, dia sgt biasa and sgt down to earth. kenal dia dulu before korg nak judge!

      aku bkn nak sokong dia sbb dia kwn aku, aku bukan di kalangan clan dia, kenal biase2 je dgn dia, but selama aku kenal dia since matriks sampai sekarang. dia xpernah pun bangga diri. fikir sebelum ckp. jgn memalukan bdk uia la wei!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  33. DonthateMe says:

    Sorry la…malas nk comment lebih2 tp tolong delete comment nie…Thanx….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0