Written by AbangNara | March 31st, 2009

Inilah gaya teknik CPR yang telah dilakukan oleh Fizz Fairuz kepada Roslan Shah sehingga dicop gay oleh media-media tempatan.

Kami tak mahu ambik peduli sama ada Fizz Fairuz atau Roslan Shah gay. Itu lantak dioranglah. Yang kami nak bengang di sini ialah kebodohan kedua-dua pelakon nie.

CPR tue maknanya kau tengah nak bagi bantuan pernafasan kecemasan sebab member kau tengah nazak. Kalau member kau tue siap boleh angkat tangan lagi masa kau nak bagi CPR, apa kejadahnya kau sibuk-sibuk nak wat CPR? Maknanya dia tue sihat walafiat lagi la.

Pening kepala tengok mutu lakonan pelakon-pelakon Malaysia nie. At least buatlah research dulu sebelum berlakon. Ini main bantai jer. Pengarah pun sama bodoh jugak. Panas hati kami dibuatnya.

Baca Yang Ini Pulak:-

58 responses to (GAMBAR)Macam Ini Rupanya Cara Buat CPR

  1. eton(bknnamasebenar) says:

    asl roslan shah mcm pmpn????
    huhu..
    ke pmpn mcm roslan shah??
    ke mcm pmpn roslan shah??
    aiyark..
    conpius2..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • ni says:

      mcm mcm la roslan nih

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kecundang says:

      drg tgh blakon la tuhhh…kunun2 ppn ne lemas tp rupa2nya ambi kesempatan minta kiss..wakakakka…tp sy rasa dlm lakonan ne “roslan shah” mmg ponsss kot

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • HuNny__43 says:

      gelinyer aq tgk…
      law la x diberitahu yg jdik mgsa CPR ni roslan syah, mati2 aq ingat pmpn..
      cm gugurl ar weiyh!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • corleone says:

      aduuuh baru tahun lepas dia raya kt rumah ak.. dah jadi mcm ni ish2 nk bg tau dia taku lak ak ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • corleone says:

        kesilapan: aduuuh baru tahun lepas dia raya kt rumah ak.. dah jadi mcm ni ish2 nk bg tau dia takut lak ak ni..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. flower says:

    2 la..
    bodoh betul dorang nih..
    geli aku tengok..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  3. aku says:

    ei mcm bangang..dah tahu bende mcm ni jd isu sensitive kt msia ni lagik nak wat cite bodoh mcm ni

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • ni says:

      tuh arr…posing sakan mcm tuh…x nmpk mcm org yg perlukan CPR pn…nmpk mcm org desperate jek …wakakaka

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. garfield_82 says:

    cam mangkukssssss…cite ape ne?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. muda(nama sebenar) says:

    BANGGANG + BENGGONG..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. ain says:

    aiyak!apa ni
    la lakonan CPR apa cmni…
    siap tgn blh angkat g…tu yg x thn tu hahaha
    wei bt malu ja..nmpk sgt kbodohan pengarah n pelakon2 nya huh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ANDRY says:

    hahahhahaha…tol2…beli aq tngok mamt tu..da gay past tu x ngaku kat melodi siap marah si amoi tu ( amoi tu pun bodoh)hahahahh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. rozy says:

    ngee..hebat..barulah global..
    lakonan artis malaysia macam makin berani n mantap jer..

    patut rasa bangga ke, or patut rasa takut kena bala nanti..adus..tepuk dada tanya selera..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. kak zizi says:

    hmmm macam ghairah jerk si roslan tuh.. wakakkaak beriya beb mcm nak kiss dengan penuh selera jerk…

    btw wehh.. sapa roslan shah ni.. aku tak penah tahu pun sapa… heran la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Anonymous says:

    GELI DAN NAK TERMUNTAH AKU TENGOK DUA EKOR BEROK GAY DOK BELAJAR CPR KONON JIJIK JIJIK

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. hani says:

    bodoh! pengarah mana ni. suruh buat gambar bogel malaysia ni pandai le..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. pulut says:

    kepada almy ko cari laki lain la…geli aku nengok bakal laki ko nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. milk says:

    sejak bile roslan tu jadi nyah uuuu.geli den tgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. siot jek says:

    klu laki ak m ni…ish3..mngucap pjg ak..nk kejor duit,smua snggup smpi maruah dri sndr trcalarrr…bangang tol la fiz ni..roslan pon same..pengarah pon bongok nk mampos..pk la guy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. suri says:

    aku menyampah tul tgk roslan ni…dah r muka 2 buruk perasan popular plak 2…perasan mcm lelaki sejati padahal keayuan terserlah…better ko blaja dgn azwan ali cara2 nak jadi mak hayam gebus

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • m87 says:

      aku mmg stuju ngan ko la suri…ptutnye dorg dok serumah,hah hari2 dpt cium mlut..same nafsu..hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Bunga says:

    .: Eeee…gelinyer aku..:.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. mamat says:

    minat lakonan fizz, leh kenal fizz? minat kat u juga….ahhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. syaf says:

    2 r pasal..dah r cakap kat melodi ntah ape ntah…nampak sangt kan..time die cakap 2 mengelabah habis..pas2 nk marah2 shenel siap mau tolak2 lagi…ape ingat gado pompuan ke men tarik2 rambut…mengaku sudah..ishh dari singapore dtg malaysie buat hal plak minah nie…hahah tapi kelakr r tengok gelagat die time kat melodi 2…terserlah kewanitaanyew….most beutiful women katenye….hampeh..ade hati nk gantikan sudirman…porahhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Gakuto says:

    semua golongan gay bagus mati awal… laknat betul.. dorang ni mmg kebajingbinatangan punya golongan manusia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. kylexora says:

    Tahniah la roslan shah…ko memang pandai nak cemolot dengan laki mak…suka tau…pondan macam ko memang suka amek kesempatan kan…u all, roslan shah tu terang2 pondan…suka la dia dapat cium fizz fairuz jejaka pujaan mak..auuww…jeles mak…berair puki tau…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • m87 says:

      pondan mmg suke cemolot ngan jntan… yg jntan pun bdoh,sggup ktorkan mlut cemolot ngan p0ndan…eeee wat geli ketiak aku jer

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. m87 says:

    roslan tu mmg dah sah2 gay pun..dress up pun mmg cam ppuan..x ngaku plak.. suke la tu dpat cemolot ngan fairuzz..fairuzz pun ngap2,selera ngap pondan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. lapompo says:

    roslan shah tu mak ayam besar tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. lapompo says:

    roslan shah tu klu nk tau mak hayam besar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. minah nomad says:

    haip..jgn kutuk2..xbaik..ajak kite same..babak nie sgt sengal..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. crocs says:

    ala , bukan si roslan shah 2 dah sememangnye gay kew ????!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. comel says:

    uhuhuh..perasan gla roslan shah tu huhu..bnci tul ku tgk dia lau ya pun mau jd prmpuan buat2 lah prmpuan.ni ei..kejadah manusia jnis pa dia ni ar….bg malu je….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • comel says:

      uhihhihih…tak da maruah lngsung kan….siap skong lau roslan tu dsingkirkan dar jad pelakon..huhuhh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Jeux de tirs says:

    Whensomeone disagrees with posts like this.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Hi there, I discovered your website by way of Google at the same time as searching for a similar topic, your website came up, it appears to be like great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0