Written by AbangNara | May 4th, 2009

liyana jasmay

Memang sebijik betul bila tengok gambar Liyana Jasmay dan kakaknya di atas. Cuma mungkin Liyana Jasmay lebih comel sikit berbanding akaknya. Tapi itu mungkin sebab Liyana Jasmay seorang artis dan dah pandai bermake-up.

Kalau diberi pilihan, siapakah pilihan hati anda? Liyana Jasmay atau kakaknya? Atau anda tamak nak kedua-duanya sekali?

Kalau kami, semestinya kami tetap setia dengan Scha Al-Yahya. Hehe.

90 responses to (GAMBAR)Liyana Jasmay Dan Kakaknya

  1. minnie comey says:

    da tentula aku pilih maknyee..

    0
    0
  2. x-not-x says:

    YEA…YEA….IM 1ST…

    0
    0
  3. Bunga says:

    .: Dua2 x lawa arr…nk nora danishh..hehe :.

    0
    0
  4. lilies says:

    LJ of course..huhuhu…

    0
    0
  5. minnie comey says:

    kak nara..mane singe,poco2 sume..sunyi jew…

    0
    0
    • miss LOVING says:

      lor…ingatkan teman je x de…
      deme pon x de gak kew??
      hm….agaknye deme tu pon ade exam mcm teman kot..
      huhuhu
      patut lah cam sunyi jew

      0
      0
      • rozy says:

        singa ganas kat luar malaysia..
        poco2 pulak sibuk dengan urusan kerja..

        0
        0
        • minnie comey says:

          yekew..patotler senyap jew..

          0
          0
        • x-not-x says:

          poco-poco ni lelaki ke pompuan?

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          rindu jugak korang kat aku yer…
          sehari aku x mengumpat, korang cam tercarik2 plak…
          mmg boleh pakai myk senyonyong aku tuh…kikiki.

          hahaha….aku g outstation hari ni….g buat tinjauan
          dan lawatan kat rumah-rumah panjang di kawasan
          pedalaman…baru sampai rumah terus check beautifulnara.
          Dah nak mandi ni, magrib dah lepas….

          0
          0
        • minnie comey says:

          yeye..akak da blik..hehe..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          akak? tua sgt ke aku nih…
          x kuasa aku…
          msh mentah lg aku nih…

          0
          0
        • minnie comey says:

          mentah ke?bkn da akil baligh?ko da mimpi lom..?

          0
          0
  6. onizuka says:

    ddua aku xpilih. yg aku pilih adalah bakal bini aku sendiri.. kikikikiki.

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      aku lah tu…hahaha

      0
      0
      • BudaKGeniUs says:

        WOI POCO-POCO…
        Habis sume ko nak rembat..
        pantang je org cakap..hahaha..

        p/s:org yg paling mahal adalah org yg menjaga hatinya..q=P

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          weiii…ko mcm sindir aku jer…
          aku memain jer tu…
          aku jaga hati ko sorang jer…kikiki…
          hahahaha…

          0
          0
        • BudaKGeniUs says:

          CEH JEBAT..
          lebih baik ko berterus terang Jebat,
          Sebelum keris taming sari ini melekat kat tengah belakang ko Jebat..

          p/s: Jebat sebenarnya tak mati, buktinya dia buka syarikat BAS JEBAT EXPRESS..hehehehe

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          jebat pun manusia jgk…semua manusia akan mati.
          yg tinggal tu NAMA dia jer…dan anak seniman agung
          JINS SHAMSUDDIN, nama anak dia HANG JEBAT…
          ade gak pewaris dier…

          0
          0
        • BudaKGeniUs says:

          HAI POCO-POCO..

          kalu tuan hamba bijak bestari,
          Kalau kekuatan hang Tuanh terletak pada huruf TA,
          Kekuatan hang Jebat plak terletak kat area mane?

          Hah,jawab ar..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          kalau tuah ‘ta’…
          jebat ‘jim’ la plak…
          soalan simple jer ko bg…

          0
          0
        • BudaKGeniUs says:

          SALAH LA DOL…

          Kekutan jebat terletak kat BAS,
          Bayangkan kalau Bukan bas,
          Tapi beskal atau beca,
          bukan Bas Jebat,
          Tapi Beskal Jebat or Beca Jebat..
          AIK..pelik je bunyi nie..

          0
          0
  7. minnie comey says:

    KAK NARA..ADE SATU BLOG ARTIS TU SYIK TIRU KO JE KAK..PE YG KO TUNJUK LAM NI SUME NYE DIE FOLLOW..I FOLLOW BAK KATE SALLEH..CBUK JEW..AMIKLA BAHAN SNDIRI..PELA..

    0
    0
  8. Gakuto says:

    lawa lagi JOANNA SUE HENLEY RAMPAS..

    0
    0
  9. azam says:

    Comel dan genit…..goreng pun sodap.

    0
    0
  10. aida says:

    xpyh pilih sape2 pon..huhuhu

    0
    0
  11. aida says:

    yeke??klu mcm tu, ko jela yg pilih..huhu

    0
    0
  12. ONCET says:

    kakak dia kalau make up pun sama cantik dengan dia….

    0
    0
    • girls says:

      sorry kit ye,kakak dia tak la cantik sangat LJ 2lagi cntik pas2 comel lak tu………………

      0
      0
  13. aida says:

    pulak dah..yeke pilih bulu..ish2…

    0
    0
  14. miebahau says:

    liyana jasmy mmg cun la lu… kakak dia xnmpk cun bab xsolek… kalau solek cun gak… sng cita sama cun sama cantik.. iklas gua ckp ni broo

    0
    0
  15. nurhafawati says:

    kalau akak berduwaan nampak macam comel

    0
    0
  16. lana comei.. says:

    aku bukannye ske sgt ngan liyana jasmay nie…dua2 aku tak ske…tak comei langsung..cam gedik jerw aku tngok..cube ar bagi gmbar fasha sandha er,cun ar ckit..sedap mata memandang..

    0
    0
  17. liyana says:

    liyana pilih kak liyana jasmay

    0
    0
  18. Nik says:

    LJ cun giler ah. klh awek aq. haha

    0
    0
  19. aisyah says:

    saya nak pilh liyana krna dia ni coml dan cute .good luck liyana .

    0
    0
  20. piekacu says:

    cunnye liyana jasmay ni..i like u : )

    0
    0
  21. Jack says:

    ni faradila..ex officemate aku…mmg cun..cuma kurus ckit la..

    0
    0
  22. Din Tauchu says:

    aku tak percaya.. Cinta.. Aku tak percaya T.A.U.C.U.. Mari makan taucu..

    0
    0
  23. single_girl says:

    kak liyana jasmay cOmey…cyg kak liyana…peace!!!lOve yOu,,,bubye..t8care,,gOod luck…….

    0
    0
  24. anieys_says says:

    aku mesti pilih die punya sbb die cantek

    0
    0
  25. putry fara says:

    liyana jasmay 2 bkn cntek mne ponw……..
    baget bgos!

    0
    0
  26. amilin says:

    liyana jasmay dengan kakaknye seiras.tapi lain cikit. sebab liyana jasmay lg cute

    0
    0
  27. kadang says:

    2-2 pun xnak. muka biasa2 aja. kat mana cute nya aku pun xtau

    0
    0
  28. azri says:

    leh liyana bg mail awk,kat sya…

    0
    0
  29. oooooooooo says:

    nothing to adore

    0
    0
  30. ela says:

    ak lupa nk kenel kat nama ak kat korg nama ak ela korg bleh panggli ak ela aje ok cantik

    0
    0
  31. pengomen tegar says:

    aku nk akak die .
    mcm bes je body .
    si liyana ni aku x minat .
    tgedik2 .
    kering plak tu .
    sore da la x sdp .
    igt lg time die nyanya dlm Muzik2 .
    die tarik tp kntoi .
    x smpi .
    hahaha
    trus paling muke ke blkg .
    sore x sdp pn .
    bunyik nafas je lbih .
    hahaha

    0
    0
  32. porno izle says:

    Just to let you know… your website looks extremely strange in Mozilla on a Mac

    0
    0
  33. tok mu says:

    hahahahahaha
    kakak die cm bru pas kne liwat…

    0
    0