Written by AbangNara | November 19th, 2009

liyana farah suradi

Akhirnya dapat gak kami tahu nama pelakon Awan Dania nie. Liyana Farah Suradi rupanya nama diberi. Cantik dan indah betul namanya. Kalau korang terlupa siapa dia nie, cuba tengok  gambar Liyana Farah Suradi diraba di dalam kolam renang oleh seorang lelaki yang agak rakus riak mukanya.

Semalam tengah check-check email adalah seorang pembaca BeautifulNara yang hantarkan gambar-gambar si artis yang kurang popular ini. Katanya diambik dari Facebook Farah Liyana Suradi sendiri. Bila tengok betul-betul rasanya memang gambar-gambar yang dihantar tue tak lain tak bukan memang gambar minah nie. Wow, seksi agak terlampau jugak.

Kesian kami kat artis-artis wanita yang suam-suam kuku nie. Bukan dia nie sorang je tapi berapa ramai lagi yang terpaksa berseksi meksi untuk mengfemeskan diri. Kalau tak seksi memang compem tak dapat tawaran berlakon dari direktor-direktor. Tengok macam Lisa Surihani dan Scha Al Yahya. Tak perlu nak gambar dalam kolam renang, tak perlu nak belah sana belah sini sebab memang ada bakat dan pakej untuk terus maju.

Lagi gambar Farah Liyana Suradi dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Anda suka dengan barangan dari Korea tak? Cuba ushar kat VanityMask punya website. Macam-macam barangan berkualiti dari Korea yang diorang jual. Kualiti terjamin, penghantaran pantas dan yang paling penting murah beb ~~

liyana farah suradi

liyana farah suradi

liyana farah suradi

liyana farah suradi

88 responses to (GAMBAR)Liyana Farah Suradi

  1. nini coklat celup says:

    fuhyoooo..
    berlakon xde la hebat mane minah ni..
    sexy je lbih..
    huhu

    0
    0
  2. avriL says:

    ish…minah ni…seksa

    0
    0
  3. avriL says:

    yg xbley bla tu siap tunjuk muka bangga …hampeh tul.!

    0
    0
  4. cili says:

    uwekkk….x terliur pun.

    0
    0
  5. ainsOo says:

    erk….apo nk di kato artis2x mmg ginilh rupo huhuh T___T cunlh tuuu…subhanallah

    0
    0
  6. pEnArI pOcO2 says:

    salam…lega keje dah siap sume…
    seksi sendat nyer minah…apa daaaaaa…

    0
    0
  7. anna says:

    waduh!!!
    mcm nak terkeluar semuanya….

    0
    0
  8. puteriaquarius81 says:

    lakonan x best.. huhu .. pic last cam muka artis arab plak..

    0
    0
    • pinkapplejuice says:

      klu harapkan seksa je lebih, konfom x bertahan dlm industri ini… skg org x minat ler artis seksi seksa ni.

      0
      0
  9. yana2605 says:

    err betul ke dia nie…mcm lain jer…yg dlm awan dania tue tak da la cantik sgt..tp napa kat sini nmpak cm…emmm (tak nak puji dia cantik so aku guna)lain jer…

    0
    0
  10. BumbleBee says:

    setakat jd model majalah mangga luluss laa ni…

    0
    0
    • pinkapplejuice says:

      dan yg sewaktu dgnnya….

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        kalo masuk majalah muslimah lg cantik…sume tutup…

        0
        0
        • [email protected] says:

          pelakon nur kasih pun kat luar jahat gak

          0
          0
  11. bebo says:

    fulamak aih…
    semua dya nak tnjuk..
    seksa betoi…
    ish4..

    0
    0
  12. [email protected] says:

    buah betik dia dah ranum sangt 2….

    tp xlau xder orang nak……

    islam ke x 2

    ##### maksud nama farah tu = Kegirangan, kesenangan, kebahagiaan

    untuk capai semua 2 di kener dia kener le buat mcm ni….
    walaupun xsepatutnya dia buat mcm ni

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      ish3…darah muda kata kan…
      kalo darah tua masih wat camnie…x tau lar aku…

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhu….. semua dia buat sebab nama dia lerr…..

        poco2 ape nama ko….
        nant aku tilik ape kaitan nama gan tingkah laku ko..

        0
        0
        • masO says:

          nama2 pyh nk komen…sensitif….

          tpi ibu bapa d galakkn bg nama2 yg baik
          utk ank2…
          d smping
          didikn pun kna baik….

          0
          0
        • [email protected] says:

          mcm 2 ker…
          tadi aku bagi senarai nama anak2 artis kat malaysia……
          kat umah sebelah ake ltak….

          pesal x join tadi masO

          0
          0
  13. [email protected] says:

    pesal xder orang je kat BN ari ni

    0
    0
    • masO says:

      ko tnya psl x join tdi?

      arini byk keje…3 ari hubby keje luar smlm blik,arini cuci,jmur bju sluar pkaian lbih…hehe

      t’agak free bley la join…my kids tido,keje2 rmh settle ok la.nnti keje x beres,pok encik blik elaun bley kna potng nih…

      0
      0
  14. cili says:

    xpelah rugi x tunjuk plak kn. alah…biasalah tu artis skrg, gf ke bini ke..share je body ngan orgl luar. sama2 rasa.uweekkkkkk

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu…..

      ko jangan lak jadi artis nant………

      0
      0
  15. fahnees says:

    minah ni klu tak silap mcm ader pelat skit kan..lidah pendek. tak ketara sgt..maybe sbb byk speaking london kot. dlm awan dania die ni tak nmpk cantik pun..

    0
    0
  16. fahnees says:

    aku pernah jumpa scha..die pki seluar pendek jer,nmpk peha gebu tue..saper kater die tak seksi? dlm sehati berdansa mgu lpas pun scha punya pakaian tak sesuai..pendek sgt..mak aku kater pinjam bj sponsor mmg camtu…

    0
    0
  17. JUDMENTDAY says:

    gilo ko apo,,nak tunjuk tetek p la tayang kattepi jalan

    0
    0
  18. mimi naim says:

    ni la melayu yg x tahu malu..malukan bgsa dan agama sj..jgn kta org melayu islam, org bkn melayu,bkn islam tgk pun trkejut..mngalahkan yg bkn islam je..

    0
    0
  19. JUDMENTDAY says:

    tapi dia punya besaq gak,patut la nak tayang sangat

    0
    0
  20. JUDMENTDAY says:

    agama je islam,agama langsung tadak,aku memang benci pompuan yg tak amal agama tak ingat neraka ka,

    0
    0
  21. ema amani says:

    die ni x lh cntik pon….cntik lg scha….
    hrap sexy jek….xleh g jauhlh dia ni….

    0
    0
  22. mya says:

    minah ni bangga sangat dia lahir kat u.s
    cakap pelat sebab lidah ade subang bukan sebab jarang cakap melayu

    0
    0
  23. gosipgurlfea says:

    arab mixed ke? kalau gi kat saudi arabia sana banyak lagi muka cam ni, nampak bisa bagi dorang sebab banyak typical muka mcmni, tapi kalau mai kat malaysia besalar……………………………………..

    0
    0
  24. ayumi... says:

    apr la artis2 melayu ni….name je islam…asal jadi artis je semua nak tayang body dulu…belakon takat 2-3 drama je baru…seksi dah terlampau…huhuuhuhuhu..bosannnnn….

    0
    0
  25. pening says:

    Dressing da mcm artis hollywood…apela nk jd…berlakon x seberape hrp citer murahan je yg lbh, ish3….

    0
    0
  26. jane says:

    porno malaysia…….

    0
    0
  27. jane says:

    minah ni yg dalam swimming pool tu ke…..yg kena pegang bontot tu….

    0
    0
  28. fefara says:

    cun arrrr…so jelez seriously!!!

    0
    0
  29. ladybird says:

    heran tul lah dgn artis ppuan kat mlsia nih, klu x seksi x sah. bertaubatlah sblm tlambat, dunia dah akhir zaman, byk dah ALLAH bg ptjjk tp x sedar2 lg.

    0
    0
  30. manjalara says:

    berlakon mcm poyo jer, nak cari glamour buat gaya seksi cepat dikenali ramai

    0
    0
  31. Apin Opin says:

    tak kuasa dengan artis perempuan yang gila glamour menayangkan buah papaya untuk tontonan umum…x sedar diri & x tau malu!

    0
    0
  32. iza says:

    dah mcm mat salleh
    klau p hollywood msti ble jual pnyer

    0
    0
  33. pinky dinky says:

    mak ai macam pelakon lucah je pic n keseksian dia ni….lakonan xde hebat sgt pun…… memng x menyerlah la yg terserlah keseksian dia….. mak dia pun pelakon so mak dia mmg x kisah la kot tgk anak nye camni…. ye la kang x tayang body x laku plak….

    0
    0
  34. ema amani says:

    cuba korang tgk pic dia no 3 dri ats…
    mcm nk trkluar tuuttt die kn…haha…
    ntah ape2 lh pmpuan ni….
    wat mlu kaum pmpuan jek….

    0
    0
  35. emmadidy says:

    die mmng blakon cam kayu, blagak sgat ngan muke mat salleh dier 2.. huk3

    0
    0
  36. emmadidy says:

    xsukenye aku ngan die, kayu..

    0
    0
  37. Awek comel says:

    ermmm muka dia mcm mak nyah pun ada hehehe

    0
    0
  38. blackberry00 says:

    betina cmnih, jual pun x laku
    tp klau g tepi2 longkang
    4 sure ramai yg nak nih…
    kannyer der bakat pong!

    buah jatuh dh cam aper daaaa
    lawa lg nenek aku punyerrrr…huhuhu

    0
    0
    • hadzli says:

      ish x baik mung ckp cmtung hehe..cmner x kne raba kalo dh goda org2 gila sex cmtu ape nk buat mlayu celup fhm2 jela blakberry..kn?kn?

      0
      0
  39. Geli Hati says:

    BUKAN DIA JE SEKSI. MACAM BIASA LER ARTIS TU YG DINAMAKAN ARTIS…ARTIS MALAYSIA KALAU X SEKSI TU BUKAN ARTIS NAMANYA.

    0
    0
  40. kiddFLYING says:

    Da dy tayang body dy..
    tgk aje la..
    dy nk mnunjukkn yg sume mkhluk ciptaan tuhan cntik cm dy..
    2 pasal dy tayang abes..

    0
    0
  41. +Negative says:

    mak oiiii…lebat sangat mengutuk org betina tu betina ni..yg dok asyik2 mengutuk sampai tak hengat dunia tu, sedar2 la. aku bukan nya nak defend si liyana ni (mmg kurang sopan juga cara bergambar dan berpakaian dia tu) tapi tak la sampai sesedap rasa semasam cuka menyumpah seranah. budi bicara tu biarla mencerminkan keterampilan diri. baru indah peribadi luar dalam. sorry kalu terasa tapi cuma nak beri pendapat je. kok ye pun nak mengutuk, kutuk la tapi ayat tu biar berpatutan (nasihat ni ditujukan kepada diri aku sendiri jugak). banyak2 mintak maaf, bukan niat nak berlagak baik dan alim cuma aku penat asyik2 baca komen2 yg menyumpah seranah orang tak habis2.

    0
    0
  42. tahoosumbat says:

    lorhhh..klo penat apsal bace? belah sude….

    0
    0
  43. antibitch says:

    Aduh..minat ni tak malu tayang aset merata..terdesak tuh nk cari mkn..bakat tak laku tapi body jer laku..nak muntah aku!!!

    0
    0
  44. kejora says:

    mcm muke pelakon hindustan yg x popule..i like..hehe

    0
    0
  45. namron says:

    Tengok tetek tu pun tau dah BARAI!!!!

    0
    0
  46. affa says:

    ONE WORD >> RETARDED!

    0
    0
  47. aku ler says:

    mcm nyah ler!

    0
    0
  48. bob says:

    artis nie… satu tempat je dia leh pegi…….. ( masjid )
    insyaallah memand dia pakai pakaian tutup segalanya….

    0
    0
  49. jann says:

    biar la dia dressing mcmmanapun klaubogel kita jugak dapat tengok…

    0
    0
  50. husna says:

    taubat taubat

    0
    0
  51. picacu says:

    tenggok kat pangkal pehe dia..peh..bukanye seksi ade benda yang hitam2 tuh..aku pun tak tau nak cakap ape bende tuh..hukhuk…

    0
    0
  52. ^^ says:

    sape kejadah ni????xknl pn….xcantik pn…mekap je tebal…mekap tipu jeeekkk xasli ….muka cm bap*k

    0
    0
  53. Could someone explain what the author meant in his continue paragraph? He makes an awesome start but lost me halfway with the article. I had trouble following what the author is trying to say. The start was great but I feel he needs to use writing a better bottom line.

    0
    0
  54. llyza says:

    asal la..kwn aku sorang ni…dulu x henggat sekolah same2 kat sekolah agama arab kota tinggi….dulu ko punye la comey sopan santun…mane perginyer lyana yang aku kenal dulu ni…..

    0
    0
  55. b0m b0m p0w says:

    bapak dia ni melayu tapi wrga amerika..
    aku kenal bapak dia ni..
    mmg kaya la 0rg nya…4 bini..bini last die 0rg ind0n..
    mati² ckp kt aku anak die pelak0n..aku pn fikir la sape kn..jap lg die tunjuk gambar anak die pki tudung..
    then aku terus t’ingat dlm citer manjalara tu..
    haha
    minah ni rupenye..

    0
    0
    • llyza says:

      kaya??x la kaya sangat..pak cik suradi tu jiran sy..biase2 jer..mak si fara ni jer org puteh..die org johor…

      0
      0
  56. sue says:

    kejadah nye..sume nak tersembul..
    bale nie bale..hishhh

    0
    0
  57. The absolutely nice issue about the Prime Commenters widget built into your NoFollow Absolutely free plugin will be the reality that you just can set the volume of commenters who make the checklist. Fly-by single-comment spammers are usually not rewarded with do-follow backlinks or identified, however they do choose in for your newsletter. Your loyal customers are are subsequently rewarded.

    0
    0
  58. Your artical is indeed simple although retains some elegance together with grace. And when using the options as well as customization you’ve got enabled, I’m sure it would appeal to several bloggers. It’s very commendable that you desire to let usa, the customers, to have got a wide array of themes for our blogs. Keep him or her coming!

    0
    0