Written by AbangNara | October 28th, 2010

lisa surihani

Tak terlambat rasanya untuk kami di BeautifulNara mengucapkan jutaan tahniah kepada Lisa Surihani atas kejayaannya merangkul Anugerah Pelakon Wanita Terbaik di Festival Filem Malaysia ke 23. Harap-harap kejayaan ini tidak akan membutakan mata Lisa Surihani sebaliknya akan terus berusaha untuk memantapkan lagi lakonannya.

Ikhlas kami cakap, lakonan Lisa belum mencapai satu tahap yang boleh dibanggakan. Tapi tak apa, perlahan-lahan baiki mutu lakonan dan yang paling penting jangan lupakan peminat. Kalau boleh sekali sekala amiklah watak yang mencabar sedikit. Nak jugak tengok lakonan Lisa diuji dengan watak-watak lain daripada biasa.

Apa pun buat peminat Lisa, enjoy gambar-gambar Lisa Surihani serba hijau di FFM23 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kesemuanya diambil dari Facebook Lisa Surihani.

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

127 responses to (GAMBAR)Lisa Surihani Nampak Hijau Di FFM23

  1. ANIGONI says:

    cantik & sopan…I loike…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  2. bibek says:

    i love this greeen girl

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. anieamer says:

    comey..!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. hothotheat says:

    superb awesome r di nh..
    ske giler…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. shalee says:

    YAY GF ABG NARA PAKAI BAJU HIJAU HAHA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. ZAS says:

    super like! she doesn’t have to show lots of skin just to be fofular.. Beauty with purpose. Congratulations!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hothotheat says:

      yea r..die nh low je..even da lme trjun bidng seni..
      pndi jge batas2 sbg artis mlayu islam..ta mcm artis y br na nek tuh..mcm2 je hal..na cpt fofular..huhuuu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. video ‘trima kasih’ seawal pg dia tape tu kemain bibir merah, baru blk dr prebiu JPBC2.. watak “Mustika’ kan makeup heavy hehehe.. tp sweet sgt tgk ucapan dia, mmg nmpk ikhlas syg kat peminat2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. hothotheat says:

    ak lgi suke giler kalau lisa di gandingkn dengan ana rafali..pergh mmg artis contoh r ak bagi..kool gilerrrr…

    superb..awesome…eheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. non says:

    lisa low profile tu yg aku suke..dia berlakon dah ok lah..cube ko try berlakon tgk senang ke susah..xkene maki ngan director mesti xleh dpt pelakon terbaik nyer

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. safira says:

    lisa cantikkkkkk sgt tp knapa tak lepas je rambut.lagi cantik sb rambut lisa cantik la..tp pakai tdung lg cantik cam lam tdg express.apa pun tu hak lisa.lisa keep up ur good way in acting..so neutral so effortless.i like it.tahniah lisa.harap2 lepas ni mantapkan lagi lakonan biar buka mata org2 yg dengki…okeh?peace no war

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lol says:

      Dengki?
      if tak minat lakonan dia maknanye dengki ker? hahaha!!
      org mengkritik or menegur tandanye syg..bknnye dengki..bukak mata matangkan minda dan luaskan pikiran..okeh? peace no war

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kurus says:

      aku tk tengok lg filem yg dia menang anugerah tu..
      bagus jugak la..nmpaknya hadiah2 anugerah tu nmpaknya nk digilir2 kan..tk la sorang tu jer yg grab
      tiap2 tahun..
      (((since, plakon2 melayu esp.drama2 yg aku tengok,
      mmg sangat mantap lakonan mereka..AKU BANGGA bener..))))
      tp kalo nk bercakap benar, setakat yg aku tngk lakonan lisa ni, blum ada lg scene yg betul2 menangkap pemerhatian aku sebagai seorang kaki wayang..(aku giler tngk wayang sejak kecil..seme aku tengok..so..)))
      semoga dia berjaya dalam dunia yg diceburinya..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • -PITBULL- says:

        bagi aku dia blakon tak la bagus mane..minah yg belakon santau lagi gempak acting dia. takder la maintain ayu manjang. siap mkn cacing lg dalam citer tu. tu br menghayati watak. kalau stakat watak mcm lisa tu ramai pelakon yg boleh buat. lisa menonjol sbb ada rupe. kalau sbb lakonan biase2 aje.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. miss_pinky says:

    LOVE U LISA.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. nyah says:

    nak sgat tgok lisa belakon wtak jahat cth:ibu tiri ke ,,ibu aym ke,,,pst bow;;;;;;;;;;

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. emilda says:

    asal pix 1st muke die cam MEMEI…hahahaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • adik kau says:

      mmg iras memey, pipi diorang lebih kurang, pipi mcm memey

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hothotheat says:

        weyh2 lain r..bibir memey korng tuh lebo..bibir die cumil je..

        sng citer..muke memey korng tuh lebo n pnjang r..muke lisa nh cumil je weyh…

        ak pntang btol r..org ckp pasal memey…bnci giler dowh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • emilda says:

          ni pada pandangan aku jewww….bukan ckp diowang seiras sgt pon..jauh langit n bumi kott…cume tetibe kt pix 1st tu je cm memei skitt…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • hothotheat says:

          ak benci MEMEY

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • kurus says:

          aku tk prnah confuse tng derang brdua..
          memey mmg cantik..lisa pun cantik juga..
          tp mka lisa ni memng pendek lebar persegi gitu..
          she is perfect from forehead to eyes..

          sbab tu la dia tk membenarkan diri gemuk sikit..
          kang nampak tembab..
          kan hot..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurus says:

          but ooops!!! NO LISA…no cocok2 kt dagu okeyy..
          to make ur face long..just appreciate it..
          u wont regret it..
          BECAUSE they might overdone it..overdose..n u know pretty well that camera never lie.it might not work on anyone..so..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • memek= evil

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • SWEET says:

      Betul kekadang aku kompius
      Memey ke Lisa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. atan ahmad says:

    adussssssss cair…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. ummisarah says:

    kalo whiten sikit gigi laaggiiii commeel..(maaf yea fans lisa)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. pascual says:

    tak layak la dia ni mng.blakon dala mcm kayu.harap kan cantik je.ptt fazura yg menang.mn xmenang kalo dalam satu tahun filem ada 4 or 5 muka dia.produsernya si david tu la.filem tak berkualiti.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Nara cha says:

      hahaha patutlah lisa mng..bukan senang org berlakon mcm kayu….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pingu says:

        aah kan…bkn semua org boleh berlakon kayu…..LS sorang je yg boleh wat camtu kut sbb 2 leh mng….hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lol says:

          untung jadik pelakon kat msia..blakon kayu dan maintain mimik muke pun leh dpt award..yg penting cun..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • SWEET says:

      Aku sokong pascual Lisa berlakon
      macam kayu
      semua filem sama je memek muka dia
      tiada perubahan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. suka2 says:

    apsal muke gmbo yg first tuh mcm klakor jer……mcm kartun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. asumi assaki says:

    nice..i like

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ayumiHamasaki says:

    comel nya akak lisa mmg kow lar yg pling best smua nya…..huhuhuhuh LOVE U KAK LISA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Reena says:

    Dah rezeki Lisa menang. Nak kata apa. Kayu ker, keras ker, yg pilih bukan juri forum..juri yg ada kelayakan. Terimalah hakikat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • safira says:

      btol2..juri pro pun pilih as best actress…yaa,mgkin ada yg tak puas ati..biarlah.asalkan aku ckp lisa mmg layak menang..lakonan lisa best apa..tak ngade2 and she looks rilex masa acting…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pingu says:

        betul 2….aku sokong…kayu2 LS pn dh dpt pegang gelaran PELAKON TERBAIK…yg lain2 yg tak kayu pn ade yg xmerasa lagi pegang gelaran 2…syabas Lisa Surihani…x sia2 aku minat kau LS…i sport rim u lah…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. elya says:

    lawanya lisa.. Comel.. P sian lak bju yg raja farah pki festival filem aritu,nth spe la punya design..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. akuadalahaku says:

    CUNTIKKKKKK

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ana maria says:

    gmbr 1st tu sbijik mcm muka memey….huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. oooo says:

    gambar yg no 2 tu ada iras2 muka mia sara kan…hihihi… comey sungguh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. oren says:

    memey huduh ar.. jgn dibandingkn dgn lisa. anita sarawak pun lg cun dr si memek tuh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • SWEET says:

      Lisa eras wajah Memey
      Dua2 pun lawaaaaaa

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hothotheat says:

        bahahah..btl weyh..anita lgi cun dr MEMEK..
        ko prasan r SWEET…tah2 ko y cm muke MEMEY

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lol says:

          sweet, taknak arr kate lisa mcm memey..huhu..
          lisa bdk pandai..jauh beza ngan si sememeh tuh..
          memey cume pandai blakon luar dan dlm filem..
          dia cume ada degree dlm angkat tilam aje..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. james says:

    NARA – apsal aku xboleh bukak link facebook lisa tu?bila aku search, xde plak fan pages lisa yg official..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. for me, she’s a nice-beautiful-not bad attitude-girl. but, she needs to polish her acting a lot more. then, you will deserve what you got.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. hanna says:

    macam iras muke memey bile dye senyum macam 2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. eyna says:

    Congrats….LISA!!…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. mama uti says:

    cantik lisa suka saya tengok dia…..cute gila

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Rockkapak says:

    cantik gaun tu sesuai tul ngan lisa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Queen Cobra says:

    Should open wide eyes. Byk lagi pelakon lain yg dicalonkan berbakat. Kalau nak bagi Lisa ni menang award pun utk pelakon pembantu boleh lah.. Wahai juri2, penerbit filem2 kat luar, pengarah2..sila pilih pelakon kerana bakat…Bkn setakat tengok pelakon yg cantik, cun, seksi trus senang2 dpt award. Fikir gak usaha jerih pelakon lain, kualiti kerja doa org etc.. Nanti bila dah yg bgs ni ‘xda’i baru nak diingati..

    P/s: Jgn marah, aku suka Lisa. Dia berlakon just ok. Cuma nak kena asah lagi bakat. Just bagi opinion positive jer..Not only for Lisa, tuk artis2 lain gak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • chix says:

      aku setuju dgn ko….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • lol says:

        aku stuju gak..aku pun bkn x suke lisa. aku suke dia tp lakonan dia bg aku ordinary dan x outstanding lg utk award gah camni..ramai sgt lg plakon msia yg jauh lebih berbakat. lisa nyer mimik muke pun ala2 aje..maybe sbb dia lum dpt watak yg tul2 mencabar.

        award kat msia ni biasa lar..lebih memihak kpd yg popular bukan terbaik..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • rina says:

          stuju… rsnya maya karin pun lagi bagus. rupa ada, belakon boleh tahan. dia dah bawak watak susah2 termasuk watak garang, marah, happy2, hantu (bukan senang nak bawak watak hantu marah2 nak2 kalau jenis kontrol ayu), watak pisau cukur, watak tomboy watak mcm2 la. tu sbb dia menang award kat jepun dulu. dia pun low profile. klu org tau psl dia pun sbb org lain yg sibuk korek2, dia tak pun tiba2 citer kat orang

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • chix says:

          berbeza award kat mesia dgn award kat hollywood….kat sana diorg lebih titikberatkan bakat ,kemampuan & commitment yg diorg dah bg…. although muke x cun pun….sebab tulah klau tgk emmy ward ke etc….mostly yg menang pun, yg dah byk experience, lakonan yg gempak etc….walau pun dah tue2….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. JAH says:

    btol 2…lisa blakon mcm kayu…xde yg interesting but she win cause her attitude n pretty…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. lursam_azilsa says:

    ske tgk muka lisa….i loiiiikeeee!!!!!santek & cumilllll!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Clipkertas says:

    COmey…..
    mmg layak menang… hahahaaaa/…
    korg dengki ker… die brlakon mmg d’Best…!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. bud says:

    emm baju dia tak berapa cun laa.. tapi dia emang cun!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. diet beb ... says:

    body ok , muka ok , baju actually ok tapi designer pgi bubuh smtg there …fail ….look chip style ….sorry !!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. damia says:

    Congrats Lisa!! Watak dlm LBS tu mg berkesan..klau watak tu dikembangkan lg smpai akhir cerita..lg syahdu…kalo nk kata dia maintain cantik bila blakon..aku rsa erra fazira yg patot dpt gelaran tu…

    Fazura kalah sb watak dia tu biasa2 je..Fazura pun bgus gak..cuma kena ati-ati pilih filem pe.

    Walau fesyen bju tu mcm ketinggalan zaman sket..tp tetap cantik SBB…tak pyah tayang dada, tayang peha..ko tetap cantik dan pandai..beauty with brain..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Nara cha says:

    korang yg kutuk lisa ..mesti jeles dan tak faham tentang acting, watak dan perwatakan…….lisa mng biar pun hanya separuh muncul dlm filem tu…tahu kah anda..? watak pelakon utama silent of the Lamb dan pelakon filem Shakepere in love..mng oscar pelakon terbaik dgn kemunculan tak smpi pun 30 minit…..

    Maknanya kemenangan terletak di mata dan hati juri…berdasarkan rules yg ditetapkan……saya dah tgl LBS…dan menduga yg beliau boleh menang dgn lakonan yg ditonjolkan…wartawan pun puji lakonan beliau hasil bimbingan ogy…..tak pula wartawan ckp mcm kayu…..selain itu lisa jug tercalon dlm v6 samseng jalanan..dia bw watak jahat…..itu membuktikan yg lisa boleh bw pelbagai watak….dan filemnya pun dapat sambutan…dia tak mcm fasha sanda atau erra fazira…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • zasss says:

      tak perlu nak jadik fanatik lisa kat sini! statement jeles, dengki dan tak paham acting tu kelakar tau tak..jgn bodohkan diri sendiri kat sini.
      setiap org ada expectations sendiri. aku pun byk tengok filem hollywood, bollywood. org komen lisa punye acting belum betul2 power dan mencabar berbanding dgn artis2 lain till layak dpt award. kemunculan 30 minit kalo power mmg mengesankan..tp kalo muncul hampir 2 jam dgn penghayatan yg gitu2 aje..tu belum terbaik!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • chix says:

        betul3….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Nara cha says:

        aku tak minat pun lisa apa lagi fanatik tp kita harus bersikap terbuka dalam membuat penilaian….tp masing2 punya pendapat lah…juri pun manusia juga…. satu hal yg perlu kita akui bahawa Lisa punya pengikut paling ramai tika ini..nak kata cantik diana daniella lagi cantik…jd apa sebabnya???? adakah kerana dia berlakon mcm kayu???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • vamp says:

          for a mix blood, diana daniella is not pretty.. no offence.
          i watched LBS n i think lisa did well there rather than most of her film.. but i agree she not that good either, well good but not up to standard yet

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. sharp shooter says:

    lisa ni sopan orgnye..nak kata tak seksi dia ada gak begambar pakai singlet..tp gaye dan cara dia mmg polite berbanding dgn aktres2 lain. kene pulak dia educated. dia pandai bwk diri sbb tu dia disayangi. congrats lisa!!

    tapi lakonan dia mmg belum leh dibanggakan. biase aje..takder umphhh pun..there are many other better actresses. tang blakon aku takleh puji sbb very ordinary.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. diriku ini.... says:

    saya bangga dgn lakonan Lisa kerana sebagai pendatang baru dia ada potensi utk meningkat….tak mustahil kerana dia pun masih muda dan ada pakej…..kekurangan aspek lakonan …dia pun bukan dari keturunan darah org seni….kekurangan itu biasalah….mana2 pelakon pun tak kan 100% perfect lakonannya semuanya bergantung kepada skrip….yg penting penghayatan dan lakonan terkawal…over acting pun nanti org tak suka juga… so far kemenangannya mugkin atas faktor bintang dalam ciptaan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. lynn says:

    kebetulan jalan cerita lagenda bdk setan tu best..mmg ler lakonan dia biasa2 jer,,tp kira msh ok ler,,,mmg muka lisa ni ada iras memey..ari tu tgk dlm paper ingat memey yg menang,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. […] Panas, (GAMBAR)Lisa Surihani Nampak Hijau Di FFM23 Submitted by selebriti on October 28, 2010 […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. silentgirl says:

    yupp..she’s cute! plus sopan pakaian die..cume lakonan die a bit stiff.n die x sesuai blakon dlm cte like ‘jgn pndg blakang congkak’..npk klaka la u!xpe..bakat boleh di asah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. nu..ui says:

    BILA LAR TURN AKU DAPAT BERGAMBAR DENGAN LISA NEH….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Shahida says:

    Maaf, komen yang lewat saya kira.
    Tahniah untuk Lisa Surihani, juga untuk penerima-penerima lain yang menang pada FFM ke 23. Keseluruhan keputusan para juri saya kira tidak bermasalah, kecuali kategori untuk Anugerah Pengarah Terbaik. Saya merasa terkilan. Terkilan yang bersebab. Mungkin para juri punya alasan solid mereka yang tersendiri untuk memilih Syamsul, tetapi saya tetap merasakan keputusan itu tidak bijak. Apa nilai yang ada dalam filem-filem arahannya? Langsung tidak ada. Mungkin saya sinis, namun ini kebenaran. Saya bukan anti- filem Melayu. Kenapa harus memilih Syamsul, yang kita tahu cetek benar pengalamannya? Filem-filem arahannya. Kita boleh berbanggakah? Nasihat saya, kalau kita selongkar bakat-bakat filem yang ada di Malaysia ini, ada ramai lagi yang lebih layak berbanding Syamsul. Kemenangan Syamsul saya sifatkan tidak adil buat pembikin-pembikin lain yang lebih serius, yang lebih cemerlang idea dan buah fikiran mereka. Maaf Syamsul, bagi saya anda terlalu pucuk untuk memegang trofi tersebut. Sekian.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. If we register at iranican.com to post blogs does our email get published? I see that your bloggers have their emails published.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. auto suceava says:

    Sorry for the off topic publish, but I am trying to buy a prom robe for my daughter and wished to get some opinions on the Faviana brand. Do you think she will prefer it?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Jocuri 3D says:

    Hey admin, thank you very much for providing this blog post. I found it superior. Cheers, Taj!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Jocuri 3D says:

    I definitely like your blog but i highly recommend you look at the punctuation on a number of of your articles. Many of them are packed with spelling errors and I believe it is very frustrating to say the least nonetheless I probably will come back again.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. Burton Hayn says:

    Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. nat says:

    cke nengok lisa surihani…………..cantyx cngattttttt………….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  54. nyoy-nyot says:

    i ske lisa coz dye jrang pkai seksi2..xcam artis laen kan???

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  55. Biluy says:

    The pictures are awesome!She is amazing!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. its week end so I spend some time reading blogs, yours is great congrats!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Jon Yahne says:

    Hi, i found your website through yahoo and hope you keep providing more fine articles.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Good web site! I definitely like how it is simple on my eyes and the information are well written. I am thinking how I might be notified whenever a new blog post has been made. I have subscribed to your RSS feed which should do the trick! Have a wonderful day!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. You made some decent points there. I appeared on the web for the issue and located most people will go together with along with your website.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Zodiak says:

    Hello There. I discovered your blog using yahoo. This is an extremely well crafted article. I will be sure to bookmark it and come back to see much more of your helpful information. Thanks for the write-up.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. My engagement ring is extremely special to me. It consists of two small round diamonds-one was from my fiancé’s great grandmother’s earring (his brother’s wife to be has the diamond from the other earring) and the other diamond is from my father’s family.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. There is clearly a lot to know about this. I think you made certain nice points in features also.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Antonia Drew says:

    Good job once again. I am looking forward for more updates!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. I have done extensive research on this subject, and agree completely with the way this was written. I only wish I had the eloquence to put it into quality writing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. WONDERFUL Post.thanks for share..more wait .. …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Hi, Inordinate postal service, give you, i like your thesis also!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Hahaha! So funny! Me love this post!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. I admire your work , appreciate it for all the useful posts .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. spindle says:

    I must check with you here, which isn’t something I usually do! I get pleasure from reading a blog that can make individuals think. Also, thanks for allowing me to comment!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Stay connected while functioning from your home office without all of the need for buying or perhaps leasing expensive equipment for your office. Debtors may apply making use of their a low credit score background at any time.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. acne says:

    You need to take part in a contest for among the finest blogs on the web. I’ll recommend this web site!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Valuable info. Lucky me I found your web site accidentally, and I am shocked why this twist of fate didn’t came about in advance! I bookmarked it.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. ebao says:

    yg baju oren berkolar tu lecturer aku tu. hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. Ryan Frymyer says:

    Hey there! I’m at work browsing your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the great work! Kudos!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The words in your content seem to be running off the screen in Opera. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the issue solved soon. Kudos

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. Decydowanie o wyborze odpowiedniego ubezpieczenia na ?ycie powinny by? dobrze przemy?lane. Kupno ubezpieczenia na ?ycie powinno si? dok?adnie przeczyta? wszystkie warunki ubezpieczenia siedlce, aby wiedzie?, jakie zobowi?zania z dwóch cz??ci

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. jocuri says:

    As someone said above, nothing!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. Just wanted to share my blog!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Bart Henedia says:

    I went over this website and I conceive you have a lot of great information, saved to my bookmarks (:.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0