Written by AbangNara | December 28th, 2010

lisa surihani

Orang cantik pakai apa pun cantik. Lagi-lagi kalau orang itu bernama Lisa Surihani. Serious tercair sekejap kami melihat keanggunan Lisa Surihani di malam Anugerah Skrin 2010. Bukan senang untuk kelihatan menawan dengan baju yang berwarna merah. Mungkin Lisa belajar daripada si Makcik Merah.

Oh ye, budak paling comel di Malaysia sekarang, Mia Sara pun tersangatlah cute. Geram gila tengok. Rasa nak cubit-cubit je. Sekali tengok dah macam anak Lisa Surihani pulak.

Lagi gambar Lisa Surihani dan Mia Sara di malam Anugerah Skrin 2010 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Budiey.

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

lisa surihani

77 responses to (GAMBAR)Lisa Surihani Dan Mia Sara Di Anugerah Skrin 2010

  1. kakcik says:

    lisa cun giler aih…..

  2. kakcik says:

    aku first…. terbaek : )

  3. HAHA says:

    MIA SARA… COMELNYA KO DIK.. HRP2 DH BSR NANTI PNDAI JAGA TATASUSILA..

  4. Paan Jr says:

    i love u both!!! GRRRRRRRRRRR

  5. Lipstick Hijau says:

    adeh,,,,,asyik2 cerita pasal pmpuan ne….xde lain ker…..ape da….

    • non says:

      tau tak pe.muak plak…buwek..peminat lisa jgn marah ….

      • cik kiah says:

        klu muak,, senang je,, xyah la ko nk singgah sni.suke hati die la nk bwt cite psl sape,, lisa ke,sape ke,,,
        yg aku pelik,ko dh jelik sgt,yg ko gi baca entry ni pahal,, pastu nk kecoh2,,,

        • non says:

          suke hati ak ler..ko pehal.kiter negara demokratik..de hak bsuara.selagi ak tak usik ko jgn nk nyalak kat sini!!!

      • tony says:

        dia cun, okay?! sbb tu org tak jemu tgk dia. dh laa cantik, baik plak tu. ILY LISAAA!! MUAHH2

    • SWEET says:

      Ko jgn marah lipstick hijau
      Lisa tu artis pujaan hati Abgnara
      hehehe nasib baik ketiak si Lisa putih
      Cute Mia

  6. non says:

    lisa memang cantik..x payah nak make up lebih2 sangat.

  7. Lipstick Hijau says:

    adoi….lisa lagi???? x boring ker tgk muka dia ne

    • gina says:

      tak boring pon..suke lagi ade…asal,ko jeles sbb muke ko tak cantik cam die ker???tu la,pakai lagi lipstick hijau,kan dah buruk rupe tue..adoiyai…awat la asik nak dengki ngan org,cermin diri sendiri dulu…kalau tak suke,asal ko komen kat sini…sengal…

  8. chantek..

    dress pon sopan..

  9. akulaitu says:

    sgt cute! i loike!

  10. MuJE says:

    ok fain, lisa cun.

  11. Orang Kampung says:

    lau aku ni kecik nak je beli gaun cam mia sara tu….. maklumlah dulu kecik2 susah tak mampu…hukhuk

  12. Orang Kampung says:

    cube bygkan lau baju lisa yg tepi tu tak ada…. msti sexy gak.. agak2 ada org komplen tak…

  13. ema says:

    cantik sgt….

  14. periukera says:

    comel nye mia……………..

  15. Reena says:

    Cam anak angkat lisa jer..ahak ahak..dedua cute..

  16. labuci says:

    …dulu minat jgk lisa ni…tp sejak bang nara asyik promot dia, naek meluat lak ase…

    • non says:

      setuju..perkara ni penah terjadik kat ak time fasha.dulu sume press nk tunjukkan ceter die.ak yg minat trus jadik muak…ale2 die wat pasal.hoho…

    • SWEET says:

      Aku pun
      Lisa kan artis pujaan hati Abgnara
      Itu yg puji melambung

  17. mia says:

    lisa lisa, i pempuan, tp tengok lisa 18ratus kali pun tak jemu. :D

  18. Ola Oli says:

    lisa n mia tersangat la cute mute…..comey tul….

  19. akulahpompuanittew says:

    sukanya tgk lisa & mia niiii….gojes dua2 nya!!!!!

  20. manusia says:

    lisa cantik giler….. ko jeles asal lipstick hijau??? jeleslah tu… xbaik jeles2 kat org….

    mia comel giler…. geram aku nengoknya… petah giler mulut…

    sein plak hensem giler….

    sape setuju kalau sein ngan lisa???

  21. memang sangat2 lawa walaupon tanpa makeup..

    si mia tu hadoiyai kalo besaq2 nanti tak cun aku tatau la nak cakap macam mana…

    belogapasajajadi.blogspot.com

    new entry : filem see food animasi 3d Malaysia dan Iphone 4 DSLR dan I Am Number Four Movie by Michael Bay

  22. Kakak angkat mia says:

    Mia sara sangat tomey!!!

  23. mat dol says:

    lawa lah lisa…so natural

  24. aku says:

    cantik ar lisa…cam puteri
    mia cute…geram nk cubit pipi

  25. zian says:

    dedua cute! geram tengok

  26. min says:

    cun gile babi seh..ops! haha

  27. aku says:

    ala, biasa2 je lisa ni. lakonan kaku, kayu. harapkan muka je. aku rasa la better lisa ni jd peguam drpd jd pelakon.

  28. liza. says:

    korg tgk la. actually bj lisa ni pun seksi ok, sleeveless. tp benda yg bjuntai tu yg menutup la konon.
    apa la.

  29. missyqaldina says:

    I PENAH JUMPA KEMBAR MIA SARA…COMEL JUGAK…SEBIJIK MUKA MACAM DIA..TP DIE TAKDE GIGI..GIGI GONGAK..HAHAHAAA…TP TTP COMEL…

    • nufacute says:

      larh btul ker sebijik cam mia….publish pic nyer…x caya larh..apapun mia n’ lisa cute…serasi b’ganding gitu…tmbah2x lgiey berpasangan ngan awal..cma main2x jan mrh…

  30. ntah la says:

    asik lisa je..bosan la..xde ke artis len?

  31. weiya says:

    ms hubby i shooting umah mia bulan lps..dia balik cite betapa mia tu cute sngt..lps tu mulut pot pet pot pet..dia geram tgk mia…seminggu lps tu tahu i pegnen…agaknya sbb hubby tgh suka budak2 kot

  32. CT says:

    lain org lain pendapat..
    bg aku..kalau umur mia ni..its too early utk masuk bidg ni..
    kalau x control..silap2 boleh hanyut dia..(byk contoh kan)..
    aku x teruja pun nengok budak ni..risau ada..
    apapun doa yg terbaik lah..

    • princessvoque says:

      jgnlah berfikiran negatif, dah budak ni ada talent berlakon, mesti dia bijak boleh membaca dan cepat hafal skrip. Cerah masa depan budak ni…

  33. peace~~ says:

    neelofa lagi cun!!!!

  34. nissa says:

    fan of lisa n mia sarah..
    2-2 sgt chumelll~

  35. lolyat gang says:

    lisa surihani boring

  36. silentgirl says:

    very cute both of them..lisa xmake up pon cun..

  37. princessvoque says:

    semoga lisa bertemu jodoh dgn sein dan dpt anak secomel mia…AMIN!!

  38. Hanis says:

    adamaya 2 please~

  39. nad says:

    cantik2. tapi takyah la puji sgt “kesopanan” pemakaian dia. penah je tgk dia pakai skirt pendek/sleeveless.

  40. hem says:

    hem…tak tau sapa tumpang sapa..tapi pelk juga kalau nak tarik perhatian dengan bawak budak kecik yang comel…kononnya dia penyayang kat budak2 kot? atau perasan diri sendiri cute macam budak tu….taktik lama makcik….

    • oooo says:

      urmm…nak tumpang lalu kejap, juz nak g tau..bdasarkn twitter lisa n mia…mia yg comel tu yg plan nak jalan kat red carpet dgn mama lisa dia… so lisa ok je.. xda isu sape tumpang sape.. dh mmg hbgn dia org rapat..nak wat cmna.. n xde isu yg lisa nak tunjuk dia pura2 syg kn budak2..sbb, si mia tu slalu gak g umh lisa..xde pun lisa nk expose kat public..

  41. meletop gile….lisa blh!!!

  42. Maimoon says:

    Bosan ah!

  43. mikan says:

    aku minat gila baby ngan lisa ni.tapi bab pakaian takda la sopan..lebih kurang LJ, Jue evan, DD, scha dll yg seangkatan jugak..so takpayah puji melambung lisa sopan k…pa pun aku sukasgtsgt lisa and hrap dia jauhi kontroversi panas n tingkatkan mutu lakonan.ok peace

  44. Syue Mustafa says:

    Sorang cantik, sorang lagi cute. Memang sesuai…

  45. ZIERA says:

    aku sokong lisa…x mcm artis2 lain terdedah sane sini…kalau boleh semua nak ditunjuknya….tapi lisa x perlu seksi dgn pakaian terdedah sane sini…cukup hanya dengan colour merah sudah cukup menyerlah kan kecantikan,keayuan dan keseksian lisa suriani….i like girl…

  46. ZIERA says:

    tapi bagi aku dia tetap sopan kalau di bandingkan artis yg terdedah mcm amani,fasha sanda dan yang lain2 kalau boleh nak nampak lurah dendam tu…biar terjojol bak kata farid kamil nasi lemak 50sen…eeee…geli tgk….

  47. ermmm says:

    budak mia tuh, kecik2 dh glemer cmtu, nanti dh besar kompom hancuss.. cepat sgt feymes dan berduit, nanti bila besar harta smua invest kat pub2 dan berparty sakan.. kalo ada artis msia yg jd mcm lady gaga, artis msia yg jd mcm beyonce, britney, atau rockers hollywood yg suke isap dadah tu, x heran si kecik ni end-up jd mcm lindsay lohan..mase kecik je kiut miut dh besar nanti ha..tau takpe..
    ptt kcik cmni, tdo awal, jgn di event2 mlm, blaja ngaji, dudok umah main anak patung..tau la pndai blakon tp jgn over sgt, jd jadi wannabe – x sabar nak jadi org besar-..rosakkan akhlak jer..

  48. nurlyana asyiqin kemaman says:

    cantik la gambar kak lisa ngan mia kadang kadang sy p0n rs nak bergambar ngan kak lisa and mia…………….

  49. misya and syafiq says:

    dislike!

  50. naz says:

    lisa mcm tumpang poplariti mia je???

  51. Riana says:

    so sweet..lisa memang comei…