Written by AbangNara | January 4th, 2011

lisa surihani diana amir

Kata orang, nak tengok betul cantik ke tidak seseorang itu, tengoklah masa dia bangun tidur. Disebabkan confirm kami tidak akan dapat tengok Lisa Surihani ataupun Diana Amir bangun tidur pagi-pagi buta, rasanya gambar mereka berdua sebelum disolek untuk Anugerah Skrin 2010 adalah cara terbaik untuk melihat kecantikan asli mereka ini.

Kami tak pandai sangat bab-bab solekan ini (nama pun lelaki kan?). Tapi bagi kami, Lisa punya kulit memang smooth habis. Kulit Diana Amir agak ada kesan jerawat kalau tak silap pandangan mata kasar kami. Apa pun, kedua-duanya lepas dimakeup memang super duper cun jadinya.

Alang-alang dah bercerita pasal Diana Amir ini, kami terdengar ada bisik-bisik orang yang menyatakan kekasih Diana Amir adalah Zizan Raja Lawak. Dan Diana Amir agak bengang jugaklah sebab semenjak dua ini asyik keluar cerita Zizan dan Juliana Evans je. Dari apa yang diberitahu, diorang berdua dah clash. Betul ke tidak, kami tidaklah tahu.

Apa pun korang ushar lagi gambar Lisa Surihani dan Diana Amir sebelum solekan dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

lisa surihani diana amir

lisa surihani diana amir

lisa surihani diana amir

lisa surihani diana amir

lisa surihani diana amir

lisa surihani diana amir

lisa surihani diana amir

lisa surihani diana amir

76 responses to (GAMBAR)Lisa Surihani Dan Diana Amir Sebelum Make Up Untuk ASK2010

  1. whocares says:

    cantik !!

    0
    0
    • Kasih says:

      cantik semulajadi… lbh cantik tnpa mekap sbnr nya :)

      0
      0
    • Lipstick Hijau says:

      Boring la tgk muka lisa….bnyk sgt muka lisa dlm bn ne…..abg nara…kalau ye pun kemaruk sgt dgn lisa, x perlu la post pasal lisa tiap hari…..nt org yg tgk lma2 jdi boring….anyway Lipstick mg peminat lisa..

      0
      0
      • misskenyalang says:

        betoi tu. banyak sangat post si lisa ni. muak la plak. masing2 biase je. kalau bertudung lagi cantek rasenye

        0
        0
        • Kak Tipah says:

          Lisa Surihani…over-rated lah! :(

          0
          0
        • Barang-Baik says:

          ish macam tu plax, tapi ade betulnye

          0
          0
        • zaia says:

          masa lisa x femes sgt,hanya setakat model iklan tv/majalah dn pengacara woah, masa tu aku minat sgt..aku trfikir apsl xde org offer org mcm dia tu brlakon filem,dh lama gak muka familiar kt tv tp asyik mengacara dn iklan je.

          dan skg dia dh femes,rmai peminat pulak,xde kontroversi buruk tapi aku smakin kurang minat plak kt dia. sbb hal2 dia ni sentiasa sgt2 didedahkn setiap masa tp filem2 dia bnyk yg hampeh.bkn dia tp filem tu.dn dia mcm main ambik je ape2 tawaran tnpa melihat bagus ke tak.org klau dah laku sgt, tu satu keistimewaan utk mmpunyai bnyk pilihan,tk payah la kelam kabut nk terima semua offer wlaupun tk best.muka ade di merata2 tp tk bnyk yg mmberi kesan.lama2 jd muak.dan kesian dia,dia di-perfect-kan oleh peminat fanatik smpi setiap ape yg dia buat,dia pakai adelah terbagus.hakikatnye dia bagus dn cantik tp bukan semua brkaitan dia adelah trbaik dn dia bukan yg paling cantik.artis2 lain buat silap msti ade nama dia untuk di-comparekn,mcm dia dh sah2 tk mgkin wat silap.disebabkn itu ramai jugak yg makin muak dn meluat dgn dia padahal dia tkde ckp ape2 pn,peminat je lebih2.
          aku masi suka tngok dia tp tkde la minat mcm dulu.suka tengok dia start dr iklan compact powder, klau x silap brand johnson & johnson..yg masa tu dia tngh pakai bedak pastu ternmpk budak lelaki brbasikal melalui cermin,kwn dia sembunyi blakang pokok,yg dia pura2 baca majalah smbil tunggu bdk llaki brbasikal tu lalu dpn dia,lps tu bdk llaki tu brhenti jap bgtau kt dia yg dia baca majalah trbalik..hahaha.comel sgt. sekian terima kasih.

          0
          0
        • Minah Motor says:

          Aku lebih minat Lisa dari…..Liana Jasmay yang tergedik2 tu! :(

          0
          0
        • Lynn says:

          ok pun.. peminat dia ramai. peminat sentiasa mencari dia. x la mcm awek keeper kita tuh yg sentiasa mencari publisiti murahan.

          0
          0
        • silentgirl says:

          btol…aku sokong ko zaia..rse xbest ble die mcm nk grab all opportunities utk raise up popularity die..cntohnye, lakonan die dlm jgn pndg blakang congkak…aku rase myampah plak dgr suare die mrengus2 tu..n lg 1 ble die jd host utk mari menari..npk awkward..pelan2 kayuh la..lek2 je..xpyh sume nk sauk..

          0
          0
      • ateeq says:

        betoi….naik muak rs..asal bkk bn muka lisa..
        aku bkn jelos..cuma naik boring ja,cuba pelbagaikn sket bro!

        nasihat tulus ni..

        0
        0
    • Farah says:

      laaa kulit muka diana amir tu gitu rupa nyaa.

      ya rabbi teruk nya.

      0
      0
    • yaya_yumi says:

      Saya suke Lisa Surihani…klu ade cite yg lisa brlakon mang xmiss..

      0
      0
  2. jauhari & manikam says:

    cantek!!!

    0
    0
  3. Miss Independent says:

    smoothnye kulit Lisa

    0
    0
  4. Reena says:

    Ayu jer Lisa berbaju kurung..nice..

    0
    0
  5. MisspocO says:

    natural lg chanteq…

    0
    0
  6. Hitam Manis says:

    cantik!! manis macam saya..hukhukhuk

    0
    0
  7. tizaqiyah says:

    si diana amir tue rambut pendek sebenaryer… selalu pakai rambut palsu ar tue~~!

    0
    0
  8. diana amir tu saja bg rmbut pendek sbb xnk org cam bila kt luar kot.

    0
    0
  9. lursam_azilsa says:

    lisaaaaa…..so sweeeeetttt……sukeeeeeeeee…..lisaaaaa……

    0
    0
  10. holly says:

    cntik ke plakon mcm ni?ewww..ni je ke plakon msia yg blh di banggakan? biasa je.plakon kat phillipines n thailand much better.buta ke ckp cntik?

    0
    0
    • sue says:

      thailand philipin sane tu majority yg da operet repair muke wahai Holly..wat pe nk banding gan artis malaysia…

      0
      0
    • cik intan says:

      nak bangga sebab cantik je ke?

      0
      0
    • Kasih says:

      holly…jgn bngga kan cantik luaran sj, dlman pun penting gak… org tua2 kata biar cantik asli bukan cantik bedah2 ni..

      0
      0
    • minah says:

      at least natural!

      Siapa bilang gadis melayu tak menawan
      Tak menarik hati, tiada memikat…..

      sambung….

      0
      0
    • Lipstick Hijau says:

      org phi dgn thai mg hensem2 and cantik2..tk setanding dgn artis2 malaysia..kalau ada pun yg cantik kat msia ne, bukan melayu tulen pun..melayu celup..Erra fazira tu cantik pun sebab cucuk……..ahaks…..wanita melayu x cantik sgt n x pula hodoh….kira ok la…neutral…

      0
      0
    • mikan says:

      ko tu yang buta.

      0
      0
  11. ChentaHati says:

    alaaaa gambar lisa sikit jek… tak puas tgk!

    0
    0
  12. tna says:

    wpun aku popuan, aku tetap suke sgt tgk lisa ni.. comei dan sopan serta bebad kontroversi (wat ms skrg ni la)

    0
    0
  13. tepong says:

    lepas mekap bru cantik

    0
    0
  14. orang biasa says:

    biasa je aku tgk… aku bukan minat sgt diorg berdua ni…. minat lagi nora danish ^^

    0
    0
  15. mikan says:

    lisa cantek sgt2!tp bosanla bgnara,kalo just nak share how beautiful lisa is without makeup, takpyh la dah kerap sgt.aku pun dah tak larat nak puji lisa ni.hihi.carila cerita lain plak.baru la best nk komen.

    0
    0
  16. ina says:

    sgt chantek!!! anugerah Tuhan..

    0
    0
  17. Lynn says:

    muka lisa sama jek mekap atau tidak.

    0
    0
  18. kembang mewangi says:

    saya sokong apa abg nara cakap…kalau nk tgk natural beauty nya seorng wanita,masa bngun tdur… nenek sy pun ada ckp mcm tu… dia kata kat anak lelaki dia, kalau nk usha awek,jgn usha masa dorng tgh melaram dgn mekap tebal nak keluar jalan…hehehehe…. tp skrg,masing2 ada kecantikan tersendiri kan…

    0
    0
  19. nyzesjoran says:

    mmg canteeeekkkkkkkkk.. susah nk tgk artis x make up cam ni.. ciut sgt.. so x yah la make lisa..!! awak tetap ada klasss

    0
    0
  20. sitipah says:

    lisa surihani..u go gurl..lantak la apa org nak cakap kat ko..muka bersepah2 ke..apa ke..yg penting ramai yg suka dan sokong ko.dorang yang cakap camtu mmg dengki je lebih.dulu org tak suka siti.skg ni bila siti dah slow,ko pulak yg kena.ntah apa2 la dorang ni.so terus berjalan ke depan dan jangan amik pot pun suara2 poto ni okay!I LOVE U LISA!!

    0
    0
  21. akusuka says:

    Lisa cute sgt
    tp diana tu biasa2 jer…

    0
    0
  22. eszol says:

    fap fap fap

    0
    0
  23. aku suke lisa…dia tetap comei wlau cm mne pn..x de yg buruk tntang dia…ske sgt.

    0
    0
  24. krazix says:

    lagi cute klu x mekap

    0
    0
  25. lolyat gang says:

    diana amir tu cute
    tp x sangka kulit cmtu
    xpe,u pegi baiki kulit ye
    artis byk duit nk touchup badan

    0
    0
  26. tukangcerita says:

    i love u lisa surihani :)

    0
    0
  27. fedzmy says:

    love u lisa….. cute sangat………

    0
    0
  28. cik mimie says:

    Kulit licin ke buruk ke.. dorg tu manusia biase jugak.. artis pown, mana ada sume cantik? ade jugak yg biase2.. kuasa make up yg ubah sume nyer..

    0
    0
  29. cacing says:

    cukup2laaa bab lisa nih…plzzz dh naik muak lah!!

    0
    0
  30. Holland says:

    Aku tak suka diana amir!

    0
    0
  31. lemonate says:

    Lisa mmg cantex n natural beauty coz pernah tserempak dgn dia n selisih jalan…tp kan BN nie jgn larrr asik kuarkan berita LISA nie t muak plk org dgn dia + alhamdulilah skrg rekod dia bersih n hope kekal selamanya mcm nie tp tkt t dah puji dia melambung tup2 dia t slh langkah n wat bnd yg salah walau kecik t terus peminat fanatik “BN” frust menongeng plk…anyway Lisa mmg cun!

    0
    0
  32. sedah says:

    tak kesah la korang nak kata apa,ape2 pn lisa mmg cantik.

    0
    0
  33. Reena says:

    Drpd fasha..elok lagi Lisa. Paling2 pun org tegur sket & puji, sebab face the fact..dia mmg cantik, kureng kontroversi (stakat tershashul gila vavi tu ampun lagi) dan tak lansi. Kuar fasha kang, konfem ramai gaduh…tak caya? Cuba, try, test, uji…just like previous entry.

    0
    0
  34. Barang-Baik says:

    tak mekap pun still cantik ek,
    siapa bilang gadis melayu tak menawan.. :)

    0
    0
  35. ooosha.com says:

    Kalau minum Eterna’, mesti lagi cantik:p

    0
    0
  36. takut isteri says:

    bini aku lagi cantik

    0
    0
  37. ida says:

    sekurang2nya tak meluat tgk muka lisa hari2 drpd muka simemek tu. umur masih muda tapi nampak dah tua.

    0
    0
  38. lee seonjun says:

    kim yunhui lagi cun dan babyface walau lagi tua dari diorang, bini aku

    0
    0
  39. lisa ttp cun walau tanpa make up…huhu

    0
    0
  40. arina says:

    tak cun pung diana amir ni

    0
    0
  41. hadi says:

    gmba atas skli tu kn, aku igtkn iklan BLISS mule2 td. :-P

    0
    0
  42. minah says:

    lisa surihani… cantikkk gila…xmakeup pun dah cantik

    0
    0
  43. cantik la akak berdua kan elok jadi adik beradik……….??????????

    0
    0